Dodaj do ulubionych

Zydzi i Arabowie to ten sam narod

IP: *.telia.com 30.08.04, 07:46
Kto sie lubi ten sie czubi.
Dlaczego takie kontrowersje miedzy zydami i Arabami, przeciez to ten sam
narod. Z tego samego czlona. Jeszcze do dzisiaj maja to samo zachowanie, te
same zwyczaje i w gruncie rzeczy ta same religie. Wygladaja podobnie az mi
ich trudno rozpoznac. Nie rozumie tego wywyzszania sie jednego gowna nad
drugim.
----------------Zyd = Arab--------------

Zostawmy ich w spokoju i nie mieszajmy sie w ich interesy.

Arabi pluja jak nie lubia. To robia i zydzi takze a wywodzi sie to z plucia
wielbladow bo tez pluja. W mojej kolturze nie widzialem aby ktos plul na
przeciwnika. To zydowsko arabski i wlelbladzi zwyczaj.
Zydzi i arabowie obrzezuja sie
Zydzi i arabowie nie jedza naszych kochanych swinskich kotletow.

Ludzie zostawcie ten narod zydoarabski w spokoju juz. Pogadajmy o dobrym
schabowym albo Wienerschnitzel.
Obserwuj wątek
    • Gość: Arab-historyk Ale jeszcze bardzie Polacy i Rosjanie sa bracmi. IP: *.fastres.net 30.08.04, 07:49
      • Gość: Prusek Re: Ale jeszcze bardzie Polacy i Rosjanie sa brac IP: *.telia.com 30.08.04, 07:58
        Polacy i rosjanie oczywiscie sa bracmi, bardzo bliskimi ale dziela ich jeszcze
        litwini i bialorusi tak ze zydzi sa bardziej bliscy palestynczykom niz rosjanie
        Polakom. Wstyd byloby mi jednak nie przyznawac sie do tego ze nie jestem
        genetycznie bratem rosjan. Oczywiscie ze tak. To tylko zydzi w Polsce chca
        siac kontrowersje , tak jak Mr. Michnik, szczujac narod Polski na rosjan. My
        polacy nic nie mamy przeciwko rosjanom. A wy zydzi idzie sobie na bliski wschod
        i badzie bracmi ze swoimi bliskimi palestynczykami. Zabijac brata swego toc to
        narod.
        • Gość: Rodatek Dokumentacja IP: *.telia.com 30.08.04, 08:06
          A wodatku to jest to bezprecedensowo udokumentowane lepiej w ich siwtych
          ksiegach ze sa bracmi, zydzi i palestynczycy. Takiej siwietej dokumentacji nie
          ma dla powiazania rodzinnego miedzy polakami i rosjanami, Jestem jednak dumny z
          tej superlatywy.
    • Gość: jarek-Zyd ne telus Od kiedy arabski zlodziej zostal bratem poszkodowa IP: *.fastres.net 30.08.04, 08:05
      To bardzo ciekawa teoria, mozna ja w kiblu powiesic, jako papier higieniczny.
      Tak dla twojej informacji, Araby na kraj , gdzie dawniej i teraz jest Israel w
      roku 634 napadly( nikt ich tam nie zaprosil, a tak chcialbym wiedziec ,czy ich
      kiedys w historii, gdzies zaproszono, raczej sie walczylo aby sie ich pozbyc) a
      przed tym rokiem nikt tam o nich nie slyszal, choc krolestwo Heriaz( Jemen) bylo
      religii zydowskiej, i to wlasnie Zydzi mieszkali w Medynie i Mecce, do czasu gdy
      ich Mahommed( ten szlachetny) wszystkich nie wymordowal, bo nie chcial miec
      swiadkow.
      • Gość: Hey Ty Jarek Zyd Nie pieprz o histori. IP: *.telia.com 30.08.04, 08:14
        Zwiazki rodzinne widzi sie z zachowania ktory sterowane jest przez geny.

Nie znajac jeszcze arabow i zydow kiedys wpadlem w arabskie gowno wchodzac
        wjako wspolnik z arabem w firme. Ten len nic nie robbil i chcial zyski wiec go
        wykupich postanowilem. A ten idiota soptkal sie ze mna w obliczu innych i opol
        mnie dla pokazania kolegom jaki on to ma honor.

Znajac juz arabow z tego postepowania postanowilem nigdy z nimi nie miec nic
        wspolnego. Az tu raz mi urzad przyslal jakiegos polglowka o podobnym wygladzie
        jak ten pierwszy. Potrzebowal mojej sluzby konsultaacyjnej. wiec przejrzalem te
        jego papiery i mowie nie nie mam czasy sie w to angazowac. On poczul sie
        obrazony ze garzdze jego zamowieniem i splunol jak ten inny arab. Zostawil po
        sobie papiery jednak i widze ze zyd z Izraela.

Arabowie i zydzi pluja dla zniewazania bo nauczyli sie tego od wielbladow.
        Podobnie wygladaja, podobnie jedza i kloca sie i gunst u swojego boga.

Pozatym to mnie jakach Medina czy inne gowno z przed 1000 lat nie interesouje.
        Oni sa spokrewieni dzisiaj.
        • Gość: Arab-historyk Bo jezeli Zydzi pochodza z mezotopani a Araby IP: *.fastres.net 30.08.04, 08:21
          z Polwyspu Arabskiego( Arabia-Felix- jezeli byla taka szczesliwa to dlaczego na
          wszystkich sasiadow napadli?- moze Tyfus nam to wyjasni), a Mezotopanie jest
          okolo 1400 km od Arabow odlegla i miedzy Mezotopania a nimi byli tez Syriaci(
          nic wspolnego z Syria, ich prawie calkowicie wojska Sulimana wybili za
          wspolprace z lacinnikami, oni tez nie byli Arabami, i jeszcze do dzisiaj nie
          udalo mnie sie zadnego bialego Araba spotkac( moze pol Arabo-Polaka) a Zydzi
          niestety sa w wiekszosci bialymi i byli juz nimi w czasach Rzymskich( moze ich
          Rzymianie wybielili) a Araby w tych czasach byli zawsze ciemni i wszyscy sie
          przed nimi bronili, bo juz przed Mahommedem na sasiadow napadali, dlatego nawet
          Etiopii byli zmuszeni tam swoje oddzialy wojskowe trzymac, aby tych predonow
          lepiej kontrolowac.
          • Gość: Genetyk Historie przepiszesz IP: *.telia.com 30.08.04, 08:28
            Genow nie sfalszujesz.

Latwiej jest przepisac historie niz sfalszowac niezachwiany kod genetyczny.
            Zachowanie, wyglad, to co sie lubi, jak sie spiewa, z czego szie cieszysz. To
            mowi o tobie kom jestes.
            Zydzi i arabowie sa podobni jak kropla wody. Te procesje zalobne opisywane w w
            Bibli. Jeszcze dzisiaj widze to u palestynczykow przeciez. jak bylem maly to
            kazano mi studiowac biblie. Kropka w kropke. A jak dzisiaj patrze na telewizje
            to widze te opisy bublijne w Palestynie. Ich Placze. Zaprosili mnie raz na
            uczte. toc to czysty stary testament na tej ich uczcie byl.
            Kodu genetycznego nie zmienisz. Przykro mi.
            Zydzi = Arabowie.
            Europejczycy , zostawcie ich w spokoju i nie dajcie sie napuszczac na klamliwe
            kontrowersje miedzy nimi.
            • Gość: Stone Kto zabil Goliata kamieniem IP: *.telia.com 30.08.04, 08:40
              Kto to zabil Goliata kamieniem? Nie Dawid czasami?. Zawsze sie zastanawialem
              jak on to zrobil? Czy to mozliwe. Bo jak bylem maly to robilo sie proce z
              takich widelek z galezi drzewa. Do tego przyczepialo msie gomke i kawalek
              skory w ktory sie wkladalo kamyk. ale z takiego instrumentu to by nigdy nie
              zabil czlowieka mysle. No az tu raz zobaczylem grupe synow DAVIDA , chmara z
              innymi procami. W telewizji. Mlodzi chlopcy palestynscy z procamy na sznurkach
              bez naszych europejskich widelek. Wkladaja wiekszy kamien i rozkrecaja jak mlot
              na zawodach olimpijskich i puszczaja z potezna sila w przeciwnika. No to
              rozumie. Z takiej procy jak pierd..ie to zabije i GOLIATA.

A Ty mi mowisz ze palestynczycy to nie zydzi to nie synowuie DAvida.
              • Gość: Molestator A co to jest molestowanie IP: *.telia.com 30.08.04, 09:05
                Nie wielu dzisiaj moze to slowo zna Nauczylem sie go z bibli.
                W bibli opizywano molestowanie jako intensywny wyraz zaloby po smierci bliskich
                lub katastriofy narodowj itp. Widze to u palestynczykow jak Izrael pusci jakas
                rakiete na ich domy. Leca po ulicy i taki dziwny krzyk zalobny, tak jak ja bym
                krzyczal i rownoczesnie palcem po wargach dla przerywu tego krzyku. Ale oni tak
                robia gardlem czy jezykiem. Toc to czysto biblijny opis molestowania.
                Zydzi i palestynczycy to to samo. Zabijac braci?
                • Gość: kananijczyk A jak to bylo w Kanaland IP: *.telia.com 30.08.04, 10:04
                  Zydzi poszli ze swoim wojskiem do Kana land i bog jahve im powiedzial. Zabic
                  wszystkich , jak malego tak i starca. Kobiety i dzieci. To bozy rozkaz akcji
                  etnicznej czystki. Pierwszy taki udokumentowany. Jako mlody czytelnik bibli
                  nie moglem tego zaaceptowac. Nie lezalo to w moich genach aby takie czyny
                  dzialy sie. Widzialem dzieci jako niewinne stworzenia. Dlaczego bog kaze zabic
                  wszystkich? Dzis robia dalej to samo.
                  Zydzi i palestynczycy to ten sam narod
            • Gość: jarek-Zyd ne telus Historii nie potrzebuje przepisac, wystarczy ja IP: *.fastres.net 31.08.04, 11:59
              studiowac, czego nawet takiemu oslowi jak ty, tez zycze, choc to bedzie dla
              ciebie czas stracony.
              A tak dla polecam ostatnie wydanie Historii starozytnego Egiptu i strony od 292-
              403. gdzie prawie wylacznie o Zydach i panstwie Israelu sie mowi.
              Arabom w tej historii zarezerwowano DWIE STRONY, jako zmianki ....na stronie 69
              to, ze kamienie do budowy piramid przywozono takze z Arabii( ropy jeszcze nie
              bylo) a na stronie 379 ,ze przyprawy mozna bylo takze przywiesc z Arabi , i tu
              wszystko o Arabach.
              Nicolas Grimal- Histoire de l'Egypte ancienne.
              Sami araby nazywaja czasy przed &12 rokiem ,czasami ciemnosci, chyba wiedzieli
              co mieli na mysli.
              Mozna to bardzo krotko okreslic- Wplyw arabow na rozwoj cyvilizacji ograniczal
              sie do kamieni i przypraw i na pewno byl bardziej uzyteczny, niz ich islamski wplyw.
              • Gość: Historyk Historie pisze zwyciezca IP: *.telia.com 31.08.04, 17:19
                1.Historie o bliskim Wschodzie pisza zydzi, zreszta i moja rodzina
                2.Historie o wojnie w Jugoslawi napisala Ameryka
                3. Historie o Iraku napisze ameryka
                4. Historie o II wojnie w Polsce napisal Stalin ale byla dostepna tylko w
                wschodnich panstwach. Szoku dostalem w 70 roku jak przeczytalem historie
                polski w Szwecji

Historie pisze zwyciezca i sadzeni sa przegrani. Tak ze nie zadawaj sobie
                trudu dawac mi rekomendacji.
                • Gość: jarek-Zyd ne telus Zydzi opisuja fakty ktore mialy miejsce ,a Araby IP: *.fastres.net 31.08.04, 21:10
                  chca fakty do ich historii sdostosowac a lewacy i hel-dumme som dig w to wierza.
    • Gość: JUREK MARSZ POLGLOWKOW IP: *.bb.netvision.net.il 30.08.04, 11:12
      • Gość: Ogorek Jurek ogorek IP: *.telia.com 30.08.04, 11:16
        jurku arabie-zydzie. Jestes tego samego gatunku co palestynczycy i z tej samej
        rasy o tych samych cechach. To co mowisz potwierdza Twoja osobowosc. Nie mamy
        Tobie tego za zle. Kto jest winny ze urodziles sie arabem-zydem prasynem
        abrahama?. Ale zyjcie sobie w spokoju na bliskim wschodzie i kochajcie sie jak
        zydzi-arabowie .
        • Gość: socjolog Poswiecilem noc na studia IP: *.telia.com 31.08.04, 09:10
          Cala noc studiowalem roznice etniczne, kultore, socjologie arabaow i zydow.
          Nie moge spostrzedz specjalnej roznicy miedzy zydami i arabami. Zydzi i
          arabowie tak sa podobni do siebie jak:

Polacy i Czesi
          Norwedzy i Szwedzi
          Zydzi i palestynczycy, arabowie

Nierozumie tej walki miedzy nimi.
          • Gość: . Cala noc, przy koszernej. Stad te BYKI ortograficz IP: *.range81-156.btcentralplus.com 31.08.04, 11:51
    • Gość: Arab-marzyciel od kiedy od jutra, ale czy zabitego mozna za IP: *.fastres.net 31.08.04, 10:50
      wlasny narod uznac.
      • Gość: bara Te same religijne zwyczaje IP: *.telia.com 31.08.04, 11:42
        Kiwanie sie do swojego boga, bez wzgledu na otoczenie. Europejczycy sa w
        wyznawaniu swej religji bardziej dyskretni. Arabowie i Zydzi olewaja srodowisko
        i pokazuja swe rytualy publicznie.
        raz odwiedzilem klienta araba w pewnej restauracji w Sztockholmie. Normalnie
        uprzejmy czlowiek ale w czasie rozmowy mowi przepraszam jest czas modlitwy.
        Patrze sie a on idzie do takiego malego pokoiku , ma tam dywanik i na kolana ,
        zgina sie w dol i jakas tam modlitwe gada. Takze kiwa sie do tego dywanu.
        Podobnie robia i zydzi . Jak ich widze przed tym murem w czarnych kapeluszach
        kiwajacych sie do przodu i w tyl jak Wanki wstanki to od razu mi sie ten arab
        przypomina. Cecha ich obojga jest ze wyznaja swa religie kiwajac sie
        rekularnie , mechanicznie i bez wzgledu na otoczenie. Europejczycy raczej choc
        wierni to najczesciej wyznaja swa religie bardziej intymnie i skrycie.

Tak ze pod tym wzgledem to arabowie i Zydzi sa bardzo sobie podobni.
        Bracia w wierze.
        • Gość: jarek_zyd ne telus Nie mowiac juz o tym ,ze chodza na dwoch nogach IP: *.fastres.net 31.08.04, 11:46
          w przeciwienstwie do pewnych narodow slowianskich, ktorych najlòepsi i
          reprezacyjni reprezentansi chodza na czterech.
      • Gość: Itegonielubje Re: od kiedy od jutra, ale czy zabitego mozna za IP: *.telia.com 01.09.04, 18:57
        Nie lubie ze porownuja mnie z arabem, nie lubie.
    • Gość: . Jestes wielbladzi zadek, nie socjolog... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 31.08.04, 11:49
      • Gość: Spluwaczka Naucz mnie pluc IP: *.telia.com 31.08.04, 11:53
        Jezeli jestes arabem lub zydem to prosze naucz mnie pluc bo nie mam dostepu do
        wielbladow krore moglyby mnie tego nauczyc.
        Zydzi i Arabowie maja wlasnie ta wspolna ceche wielbladzia ze pluja na
        przeciwnikow.
        Porownywanie pozatym przeciwnika do wielblada jest badzo nieeuropejskie. U nas
        sie mowi eventualnie " Ty swinio." Ale przezywac kogos od wielblada to musi byc
        czysto zydowsko-arabskie.
        • Gość: . Lancet, nie rob z siebie wiekszego loser, niz IP: *.range81-156.btcentralplus.com 31.08.04, 18:05
          jestes. Spotkalismy sie w realu, na promie, nie pamietasz? I wiesz,
          jak "typowym semita" jestem: wysoki ryzawy blondyn z niebieskimi oczami. A
          wielblad? Coz, to TWOJA inspiracja...
    • Gość: igor Jak Ci Arabowie wysadza restauracje gdzie jesz IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 31.08.04, 17:26
      swoj Wienerschnitzel to szybko pojmiesz roznice miedzy "tym samym narodem"
      durniu. A kto chcial zniszczyc stolice Wienerschnitzel w 1683 ? Zydzi glupku
      jeden ? Kto rozwalil dwa samoloty w Rosji ? Zydzi ? Glupota Twoja potwierdza,
      ze taki z Ciebie socjolog jak z koziej dupy traba. Tak przy okazji: roznica
      jest taka, ze Arabscy mezczyzni bardzo lubia kozy. Tak Ci powiedzialem, zebys
      wiedzial.
      • Gość: Koziadupa Prawdopodobienstwo bardzo male IP: *.telia.com 31.08.04, 17:34
        codziennie jem obiad ( lunch) miedzy 11.00 -12.30. Nie wiem nigdy w jakiej
        restauracji. Jezeli restauracji jest okolo 250 i raz na rok jedna z nich wysadz
        to prawdopodobienstwo ze akuratt ja w niej jestem jest 1/259 * 1/360 = 0.00001
        albo 1 na 100 tysiecy. To jest moje ryzyko zawodowe uszkodzenia mnie przez
        araba co wysadzi jakas restauracje w czasie lunchu. Jakie jest z kolei ryzyko
        ze wogole nie dojade do pracy jezeli zydzi spowoduja wojne na bliskim
        wschodzie i paliwo do mojego samochodu zostanie zablokowane?
        • Gość: igor Prawdopodobienstwo a teoria chaosu. Zycze Ci IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 31.08.04, 17:41
          wiec smacznego. Z Twoim mysleniem daleko zajdziesz (przepraszam zajesz).
          • Gość: Bomba I znowu holerny dowod IP: *.telia.com 31.08.04, 20:19
            Dowod podobnosci zydow z arabami. Przeklete araby wysadzili w powietrze
            niewinnych ludzi w niewinnej wiosce czy miescie. Dwa autobusy ludzi. Dlaczego
            taka zawisc? Dla jakiego celu? Najgorsze jest to ze zydzi jutro lub pojutrze
            poleca nad jakis oboz palestynczykow , swoich braci i zabija ich z helikptera
            20-30 przez masowy atak rakietami. Oko za oko, zab za zab. I arab i zyd to
            zsamo. Jak moze wiec powstac pokoj. Smutne , szkoda ludzi, lecz prawdziwe. Dwa
            mocno zawistne narody,pokrewne. O tych cechach nie dojda do porozumienia.
            Prawdopodobnie powinien na koncu zostac sie z nich tylko jeden czlowiek. Bo tak
            na wzajem beda sie wybijali.
            • Gość: . Przestan pieprzyc pod kolejnym nickiem, szczylu IP: *.range81-156.btcentralplus.com 31.08.04, 20:21
              • Gość: szczyl Re: Przestan pieprzyc pod kolejnym nickiem, szczy IP: *.telia.com 31.08.04, 20:23
                Na rozkaz panie janie. Teraz bede solic, bo mosi byc balans.
      • Gość: Blong hotel dawid czy deir jasin IP: *.chello.upc.cz 01.09.04, 12:30
        pokazuja ze nawet metody uzywaja podobne
        a ty to sie doksztalc bo pod wiedniem nie bylo arabow a turcy
        a w rosji to pewnie czeczency a nie arabowie
    • Gość: totyle Re: Zydzi i Arabowie to ten sam narod IP: *.176.6.152.Dial1.Phoenix1.Level3.net 31.08.04, 21:04
      Masz racje.Ale w Izraelu jest bardzo malo Zydow.Tam sa Khazary-azjatycki
      wulgarny szczep co przyjal judaizm w 8 wieku.Forumowicze tutaj na forum co sie
      judaistami mienia to zwykle chazarskie szuje i wszelkiej masci manipulatorki.
      • Gość: Arab-bogaty Czyzby teraz ci nedzni polacy tez od nas cos IP: *.fastres.net 31.08.04, 21:07
        chcieli, przeciez my robilismy radosc polkom za 20 dolcow za miesiac .bo takie
        byly wtedy stawki, a ze teraz sie musi 20 dolcow za pol godziny placic, to nie
        nasza wina, tylko wolnego rynku.
      • Gość: Arab-bogaty Chcialbym tez dodac, ze z twoja matka zadnych s IP: *.fastres.net 31.08.04, 21:11
        stosunkow nie mialem.
        • Gość: Polak Arabku bogaty IP: *.telia.com 01.09.04, 12:20
          Ciebie to najwiecej stac na koze albo jakiegos innego geta pustynnego. Moja
          matka jak by ciebie zobaczyla to by wezwala swoich straznikow i by ciebie
          koziopasie arabski doktor piasecki leczyl.
          • Gość: Klmca [...] IP: *.telia.com 01.09.04, 12:23
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: Massuskrssus [...] IP: *.telia.com 01.09.04, 17:44
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: Bolek Boli? IP: *.telia.com 01.09.04, 18:01
                A co boli? Ze zydzi i arabi to ten sam narod?
                Szowinistci czy co?
                Moze ktos tu sie czuje wyzszy, madrzejszy niz inni ludzie? Jak nazywa sie to.
                Nazizm? Czy syjonizm?
                • Gość: news Nowe fakta IP: *.telia.com 02.09.04, 09:22
                  Noszenie chust na twarzy. Jak sie taka zaslona na twarzy nazywa po polsku?
                  powiedzmy chusta bo nie wiem lepiej. Ale muzulmanie kobiety nosza te chusty
                  dla pokazania podporzadkowania sie chlopom. W zydowskiej tradycji tez
                  podpozadkowanie sie kobiet i ich drugorzednosc w kultorze jest sygnifikacyjna.
                  Pewe czlony religi zydowskiej zobowiazuja kobiety do okrywania glowy podobnie
                  jak u muzulmanow.
                  Przypadkowo slyszalem to od pewnego profesora etnologi ktory wypowiadal sie w
                  radiu i tradycji muzulmanskich chust.
                  • Gość: Arab-historyk Wlasnie, to krolowa Zydowska Kahiba IP: *.fastres.net 02.09.04, 09:30
                    przez 20 lat przeciwko nam w Afryce polnocnej walczyla, bo chciala sie nam
                    podporzadkowac, po ostatniej bitwie przeciwko nam przegranej w roku 711
                    popelniajac samobojstwo nam sie poddala.
      • Gość: . CHAZAROWIE - jeszcze ze dwa razy ci powtorze i sie IP: *.range81-156.btcentralplus.com 02.09.04, 21:57
        nauczysz.
    • Gość: Arab-Historyk Zydzi w piecu a my jako palacze. IP: *.fastres.net 02.09.04, 09:27
      • Gość: Humanista Re: Zydzi w piecu , glupstwo IP: *.telia.com 02.09.04, 09:34
        Nie wolno sie znecac nad ludzmi, ponizac ich lub uwazac za gorszych. Wszyscy
        jestesmy sobie rowni. Ten kto wywyzsza sie j,jest nietolerancyjny jest glupcem.
        wywyzszanie sie zydow nad Arabow i palestynczykow to ich komplez narodowy.
        Powinni zrozumiec to i uwazac braci swoich za rownych i wspolzyc z nimi na tym
        samym terenie.
        Zydzi i Arabowie to to samo przecierz.
        • Gość: bchsia.telus.net To oni martwi a my zywi.... IP: *.fastres.net 02.09.04, 10:22
          • Gość: Zegarnik Czas na 100% odpowiedz IP: *.telia.com 02.09.04, 19:24
            Zawsze mnie to interesowalo. Genetyczna analiza krwi. W monsu zrobilem to,
            prywatnie choc kosztowalo. Wziolem krew araba i krew zyda i dalem do gnetycznej
            analizy. Okazuje sie ze maja wspolnego przodka.

Arabowie= zydzi.

Kochani. Mychcemy Wam wylacznie pomodz. jak Wy Zydzi skonczycie poczowac sie
            wyzsi nad Arabami. Skonczcie poczowac sie wyzsza rasa nad palestynczykami to i
            klekot karabinow maszynowych ucichnie. To i wybuchy autobusow skoncza sie.
            Potrzeba wylacznie jednego . Waszej woli zeby przyznac ze arabowie to wasz
            rodzinny narod i bedziecie wspolnie zyc i budowac przyszlosc dla dobra
            wszystkich na bliskim wschodzie.
            • Gość: Arab-genetyk ostatnia analiza DNA wykazala ze Polacy i Cygani IP: *.fastres.net 02.09.04, 21:31
              to to jedno, choc Cygani przeciwko temu protestuja, wiodac,ze nie chca miec jako
              gosci koczownikow polakow w ich camperach.
    • Gość: zuza Powiedz to Arabom w Gazie a nie grasz bohatera na IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 02.09.04, 21:12
      Internecie. Chociaz tez moga znalezc jakby sie uparli.
      • Gość: palestynczyk Re: Powiedz to Arabom w Gazie a nie grasz bohater IP: *.telia.com 06.09.04, 07:06
        Wlasnie rozmawialem z palestynczykami i mowia ze chetnie moga wspolzyc z
        Izraelem na terenie Bliskiego wschodu pod warunkiem ze Zdzi beda ich traktowali
        i mysleli o nich jak rownych sobie. Powiedzieli mi tez ze jezeli zydzi beda
        ich rasowo ponizali jak to robia dzisiaj to beda walki.
    • Gość: dana33 Re: Zydzi i Arabowie to ten sam narod IP: *.vc.shawcable.net 06.09.04, 08:07
      Obrazasz tym Arabow !!!!!!
      • Gość: vc.shawcable.net Znaczy mnie i moja rodzine. IP: *.fastres.net 06.09.04, 08:13
    • Gość: Takisobiezyd Re: Zydzi i Arabowie to ten sam narod IP: *.telia.com 06.09.04, 12:38
      W Szwecji jest duzo palestynczykow. Mam dlatego z nimi duzy kontakt. Osobiscie
      nigdy nie slyszalem aby Palestynczycy wypowiadali sie rasowo ponizajaco o
      zydach. Sa inne epitety lecz nie ponizenie rasow. Zydzi jednak , ci co znam
      czuja sie rasowo wyzsi nad arabami. Czuja ze arabowie i palestynczycy to rasowo
      nizszy narod i wyrazaja to niezadko. Znam takze palestynczykow co mieszkali w
      Jeruzalem i byli obywatelami Izraela. Ci z kolei czesto nawet udaja zydow dla
      poleprzenia swojego statusu. Dlatego tez pestka konfliktu arabsko
      palestynskiego jest w duzej mierze mniemanie zydow o sobie jako wybrany narod,
      ich wyzszosc i rola jaka sobie przypisuja. Chcialbym zeby wszyscy ludzie na
      ziemi zrozumieli ze nie sa o jote wyzsi nad innych.
    • Gość: Komentator Bez komentarza. IP: *.telia.com 06.09.04, 18:37
      Wojna wygrana.
    • Gość: Allejahve Re: Zydzi i Arabowie to ten sam narod IP: *.telia.com 06.09.04, 20:19
      Nastepny dowod podobnosci narodow.
      bog.
      Allah = Jahve.

Al Jah gdzie l zostalo wymienione na h jest bogiem nad bogow wedlug
      mniemamnia muzulmanow. Od tego Al Jah taze slowo Allah.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka