Dodaj do ulubionych

jarek!!!!zlituj sie!! daj tym arabom spokoj

02.09.04, 11:04
to jest forum polskie.nie izraelskie.nie wiem czy wiesz ale w Polsce
wlasciwie nie ma arabow.nikogo arabowie tutaj nie interesuja.naprawde juz
rozmawiasz sam ze soba o tych arabach.

osetyjczycy nie sa arabami.masz bzika na punkcie tych arabow.tak samo jakbys
wszedl na forum etiposkie i zaczal gadac o pingwinach.

to nie ta strefa geograficzna.
Obserwuj wątek
    • abstrakt2003 Nie ma Arabów? A kto twoim zdaniem sprzedaje 02.09.04, 18:06
      kebaby?
      • wqrwiony2 Cholera jasna! Kebaby to wynalazek turecko-grecki! 03.09.04, 10:21
        Sprawdzone "in situ"! Grek Alexander z Adany (obecnie Turcja) wynalazł to
        ustrojstwo, które dopiero później przyjęło się w okolicznych krajach. Przy
        okazji - właściwa arabska wersja to "shawarma", a grecka to "gyros". Przejedź
        się do Turcji i zakosztuj mnogości miejscowych wersji kebabu (tur. 'kebap") - a
        szczególnie "Aksaray kebap" (koniecznie w Kapadocji - w Stambule dają nędzne
        podróby, bezecnie wykorzystując zbieżność nazw dzielnicy tego miast oraz "wrót
        Kapadocji) oraz wspomniany "Adan kebap"...
        • Gość: Arab-naukowiec [...] IP: *.fastres.net 03.09.04, 14:29
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • abstrakt2003 M_C 03.09.04, 19:18
          trzymaj nerwy na wodzy. Ja się nie pytam czyj to wynalazek! Ja sie pytam kim są
          sprzedawcy!
          • abstrakt2003 :) O cholera to wqrwiony ! 03.09.04, 19:19
            A to wszystko jasne!
            Wqrwiny w Krakowie biznes kebabowy opanowali Marokańczycy.
            • wqrwiony2 Jacy Marokańczycy - głównie Tunezyjczycy - a i 03.09.04, 19:21
              tak robią pod nasze polskie smaki i wychodzi z tego guzik, a nie to, co oferuje
              Lewant...
              • abstrakt2003 Re: Jacy Marokańczycy - głównie Tunezyjczycy - a 03.09.04, 19:26
                Dwa latata temu byli to Marokańczycy.
                PS
                Wiec jak? Kto robi kebaby w Polsce?
                • wqrwiony2 Inna sprawa, że tych lokali jest sporo - chociaż 03.09.04, 19:27
                  większą ofertę znajdziesz w warszawie - tam nawet podają autentyczne zupy
                  bliskowschodnie
                • biedronka24 Ten co zrozumial ze jestesmy z Polski tutaj 03.09.04, 19:53
                  Turkiem raczej nie jest:).
                  Ale ze Arab tez nie zarecze. Na pewno bardzo mily Arab mieszka w mojej
                  kamienicy. Ale to inna para kaloszy, pan zamezny z Niemka, z mila coreczka i
                  bardzo kulturalny. Za zwiazkami z rodzina i zarzynaniem baranow na tarasie chyba
                  jednak nie teskni. W kazdym razie nie wyglada na to- ale kto go tam wie :)
                  Milego weekendu Abstrakcie.
                  Arabow w Polsce jest troche. Moje dziecko ma kolege w szkole, w ktorym sie
                  podkochuje. Kolega ma milego tate. I takich jest wielu.
                  Ale to ci na szczescie ktorzy nie zajmuja sie nawracaniem a pracuja uczciwie.
            • marcus_crassus ok :)a ja lubie kebaby poza tym :)))) 03.09.04, 19:23
              najlepsze daja wg mnie tam przy chmielnej jest taka fajna kebabownia :DDDDD

w kazdym razie wole kebab jak chce cos szybko zjesc niz to gowno z MC donaldsa
              po ktorym najwyzej sie niedobrze robi :)

kiedys z kontrkultura robilismy tutaj ranking warszawskich kebabiarni :)))
              mozna znow zrobic :)
              • abstrakt2003 Re: ok :)a ja lubie kebaby poza tym :)))) 03.09.04, 19:29
                Odkąd Gazeta rozreklamowała mój ulubiony punkt z kebabem (Marszałkowska róg
                Świętokrzyskiej) nie jadam kebabów (jest tam permanentna kolejka, a po kawałek
                bułki z mięsem stać 15 min. mi się nie chce)
                PS
                Chyba przejdę się na Chmielną :)
                • wqrwiony2 Poza tym prawdziwy kebab to lepszy na talerzu, a 03.09.04, 19:34
                  nie w bółce - koniecznie z dodatkiem charakterystycznego tureckiego jogurtu
                  (konsystencja czegoś pomiędzy śmietaną a kwaśnym mlekiem). Tylko broń Boże nie
                  zamawiaj napoju jogurtowego o nazwie ayran - to jogurt rozcieńczony wodą i
                  dziadowsko słony!
      • Gość: jarek-Zyd ne telus I kto uczy Tartarow prawdziwego Islamu- Polacy? IP: *.fastres.net 03.09.04, 14:33
        To ze w Polsce jest tylko 23 tys NIE POLSKICH OBYWATELI wyznania musulmanskiego(
        tych legalnych), mnie to nie przejmuje, to problem Polakow, ale u nas we
        Wloszech mamy ich 1200 tys i to jest u nas problem, a poniewaz takze Polska jest
        czescia UNII to moze zacznie to tez Polakow interesowac, albo beda Polacy czekac
        az od nich zarzadaja korytarza do Czeczni..
        • Gość: wszystkojednokto Re: I kto uczy Tartarow prawdziwego Islamu- Polac IP: *.chello.pl 03.09.04, 14:44
          jak Turcja wstapi do Unii beda mieli blizej i bez korytarza sie obejdzie :)))
        • bigobserver Re: I kto uczy Tartarow prawdziwego Islamu- Polac 03.09.04, 14:58
          Gość portalu: jarek-Zyd ne telus napisał(a):

we
          > Wloszech mamy ich 1200 tys i to jest u nas problem ....

i ty uwazasz, ze swoim chorobliwym nudziarstwem na polskim forum, pomagasz
          ten "problem" rozwiazac ?
          • biedronka24 Mais il est gentil quand meme 03.09.04, 16:17
            et semble plus vrai.
            A to jest wartosciowe :)
            • wqrwiony2 Gentil? c'est une chose dangereuse de 03.09.04, 16:42
              plaisanter comme ci:

Oto twój kochany Jaro pełen ciepłych i uprzejmych uczuć do Polski i Polaków:

polacy i Cganie to jedny narod. IP: *.fastres.net
              Gość: bchsia.telus.net 01.09.2004 15:55 odpowiedz na list
              moze ,ktos znajdzie roznice?

To nie prawda, jak nzawiesz Cygana polakiem IP: *.fastres.net
              Gość: Arab-Cygan 01.09.2004 15:57 odpowiedz na list
              to sie obrazi, a jak powiesz polakowi ze jest cyganem to odpowie " I co z tego"

Jest miedzy pewnymi olbrzymia roznica, IP: *.fastres.net
              Gość: Arab-Iman 01.09.2004 15:58 odpowiedz na list
              polowa Cyganow to wierni w Allahu a polacy jeszcze nie.

Prosze nas nie obrazac, az 5 % z nas uczciwie IP: *.fastres.net
              Gość: Cygan-Uczciwy 02.09.2004 09:36 odpowiedz na list
              pracuje , w przeciwienstwie do tych Polakow ,ktorzy nawet oszukiwanie,
              wydawanie, machlerstwo ,przewaly nazywaja uczciwa praca, bo taki juz ich moral.

To dlaczego tak kradniecie kochani Polacy IP: *.fastres.net
              Gość: bchsia.telus.net 02.09.2004 10:24 odpowiedz na list
              czyzby wy wszyscy byliscie zydami?

ze nawet nas Arabow potraficie okrasc, a my wam IP: *.fastres.net
              Gość: bchsia.telus.net 02.09.2004 10:25 odpowiedz na list
              wasze kobiety seksualnie zadawalamy.

Cyganie nie spia po dworcach i w parkach, oni IP: *.fastres.net
              Gość: bchsia.telus.net 02.09.2004 10:31 odpowiedz na list
              maja swoje camper.
              • biedronka24 dysleksja ograniczona do jednego jezyka? 03.09.04, 19:48
                comme ca.

Moje dziecko tez tak robi gdy chce by je poglaskac. Ale to nie znaczy, ze moje
                dziecko morduje inne dzieci. Jarka lubie.
                Nie wiem czy mnie pojmiesz a poza tym wiecej rozmawiac ze znanym mi poziomem
                kultury i nieakceptowanym - nie chce mi sie po prostu. Udowadniaj innym ze to
                nie byles ty. Podobnie jak to - ze Kadafi aktualnie nie stosuje starej strategii
                - handlu z ´glowami´.
                Te sama ktora stosuje wiele przywodcow islamskich. Albo mordy albo handelek.
                Jak tego nie bedzie- recze ze nie znajdziesz tylu przeciwnikow i szowinistow
                arabskich i religii islamskiej co dzis. Poki co - nie masz sie czemu dziwic.
                Ja sie nie dziwie ze tak jest. A mam sporo doswiadczen z krajow arabskich.

A zarty tego typu to norma np na spotkaniach miedzynarodowych. Np Bulgarzy
                opowiadaja Rumunom kawal o Cyganach rumunskich, ktos tam wiesza zartem psy na
                Walijczykach- inni na Rosjanach. Grunt ze wszyscy siedza na jednym wykladzie i
                razem pisza projekty.
                Co jest warzywkiem narodowym walijczykow? - no wiesz - hodowanym do dzis nawet w
                doniczkach na kwiatki :)
                Nie lubie zaslepionych a ty jestes zaslepiony szanowny krakowiaku. I zle
                wychowany- bardzo nie po krakowsku. Dlatego pozwol- w komitywe z toba wchodzic
                nie bede.
                • wqrwiony2 Czyli nadal tak samo tępa i z uporem maniaka 03.09.04, 19:51
                  brnąca w podejrzane znajomości...
                  Wiesz, co lubisz w Jarku? Jego nienawiść do świata islamu i Arabów. Reszta
                  twojego postu to bełkot...
                  • biedronka24 wqrwiona nianka - daruj sobie /nt 03.09.04, 19:54
          • Gość: jarek-Zyd net telu W przeciwienstwie do ciebie nie mam IP: *.fastres.net 03.09.04, 20:48
            zadnych wspanialych rozwiazan, moze sie z nami twoimi podzielisz.
      • puls [...] 03.09.04, 14:51
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Amerykanin Polska prasa podaje: 7 tys. Zydow i 20 tys Arabow IP: *.detroit-20rh16rt.mi.dial-access.att.net 03.09.04, 14:56
          Komu wierzyc? Bede w drugiej polowie wrzesnia w Wwie to sam zobacze.
          • puls Re: Polska prasa podaje: 7 tys. Zydow i 20 tys Ar 03.09.04, 14:59
            Gość portalu: Amerykanin napisał(a):

> Komu wierzyc? Bede w drugiej polowie wrzesnia w Wwie to sam zobacze.

Meczety powstaja w wielu mistach polskich niedlugo wycie muezina bedzie
            towarzyszyc Polakom
            • Gość: Amerykanin Islam niszczyl Rzeczypospolita w 250 lat. Nie IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 03.09.04, 15:59
              mogla juz znalezc sil aby bronic sie przed trzema mocarstwami sama. A teraz
              Polki nazywane sa "materacami arabskimi". Czy zakaza czytania Sienkiwicza w
              szkolach?
              • marcus_crassus jestes niezlym bzikiem 03.09.04, 16:07
                wasze teksty o arabach w Polsce sa tak absurdalne ze rece opadaja.ani nie mamy
                klopotw z arabami ani z muzulmanami.

niech to do was w koncu dojdzie.fakt ze ludzie tutaj mowia to i to np o iraku
                albo muzulmanach we francji nie oznacza ze nie lubimy "naszych" arabow i
                muzulmanow.

prawda jest taka ze wasze problemy z arabami nie sa naszymi problemami.to nie
                izrael ani wlochy.
                • wqrwiony2 Marcus - nie poznaję cię. Za chwilę pewnie i tak 03.09.04, 16:09
                  staniemy po przeciwnych stronach barykady, ale w tym momencie bardzo mnie
                  zdziwiłeś - pozytywnie. Niezależnie od odpowiedzi nie nazwę cię już Krassulą...
                  • bam_buko Re: Marcus - nie poznaję cię. Za chwilę pewnie i 03.09.04, 16:25
                    wqrwiony2 napisał:

> staniemy po przeciwnych stronach barykady, ale w tym momencie bardzo mnie
                    > zdziwiłeś - pozytywnie. Niezależnie od odpowiedzi nie nazwę cię już
                    Krassulą...

oczy przecieram ze zdumienia ,czy ty m_c nie grasz w bambuko???
                    • wqrwiony2 Nie - to było serio 03.09.04, 16:30
                      • bam_buko Re: Nie - to było serio 03.09.04, 16:36
                        czytam co napisal juz trzeci raz i wprost nie moge uwierzyc skad ta metamorfoza
                        u m_c.Jesli tak bedzie trzymal to tez koncze z "krasulem".
                        • wqrwiony2 Re: Nie - to było serio 03.09.04, 16:43
                          Prawda?
                • Gość: Amerykanin Nie odpowiedziales, czy zakaza czytania "Ogniem IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 03.09.04, 16:17
                  i mieczem" bo jest absolutnie antyislamskie. Niewazne. U nas jest po 10 rano.
                  Labor Day weekend. Zamykamy nasza malenka INP na 4 dni. Cala siodemka wyjezdza
                  do swoich cottages. Chyba igor nieraz cos napisze bo zdenerwowal sie Bieslanem.
                  BY my fellow Poles. Wait for your problems with Islam.
                  • wqrwiony2 that is your problem, not ours... We have been 03.09.04, 16:21
                    getting on quite well with our muslims for a few hundred years - and especially
                    the Polish Tartars who served in our army in II World War proving they felt real
                    citizens...
    • zbik nowe forum 03.09.04, 19:30
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=21186
      • Gość: wszystkojednokto Re: nowe forum IP: *.chello.pl 03.09.04, 19:48
        i przenies sie tam na stale
    • Gość: jarek-Zyd ne telus Trudno mnie twoje zyczenie spelnic: IP: *.fastres.net 03.09.04, 20:59
      FSB: Zabito 20 terrorystów, w tym 10 Arabów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka