Gość: Sony IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 12.09.04, 07:44 <A HREF="http://www.mmj.pl/~cichy/motylek.swf">Odpowiedź</A> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sibi Re: Tajemniczy wybuch w Korei Płn. IP: 212.244.168.* 12.09.04, 08:12 to ile katastrof jest na ukrainie .. taki jeden wybuch a w czarnobylu niedawno tez hukło i co tv nic nie powiedziała a tu duzo huku a ukraina wywaliła tyle promieniowania ze z 3 bombki nuklearne by sie zmiesciły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja.. Re: Tajemniczy.. IP: *.toya.net.pl 12.09.04, 09:10 tajemniczy? pozwolę sobie na małą spekulację - czyżby nieostrożna koreańska gospodyni domowa? może to był szybkowar? mikrofalówka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Tajemniczy wybuch w Korei Płn. IP: *.osiedle.net.pl 12.09.04, 09:36 sibi napisał(a): > to ile katastrof jest na ukrainie .. taki jeden wybuch a w > czarnobylu niedawno tez hukło i co tv nic nie powiedziała a tu Tylko ze czasy byly chyba ciut inne, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojt Na tym świecie nie można juz bąka puścić?:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 10:24 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca To Kim Dzong Il puścił bąka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 09:00 On juz tak ma. Jest największy, to i bąki puszcza najefektowniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Re: Tajemniczy wybuch w Korei Płn. IP: *.top.net.pl 12.09.04, 09:30 Może to wybuch protestów ludności? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirex Re: Tajemniczy wybuch w Korei Płn. IP: *.abhsia.telus.net 12.09.04, 09:36 Gość portalu: ZZ napisał(a): > Może to wybuch protestów ludności? A moze to wybuch kapitalizmu w Korei Płn. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eagon Re: Tajemniczy wybuch w Korei Płn. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 09:55 Niemożliwe, przecież tam wszyscy kochają Wielkiego-Wodza-Boskiego-Kim-Dzong-Ila! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bum Re: Tajemniczy wybuch w Korei Płn. IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.04, 10:33 Znalezli skuteczny sposob na jankesow. Jedno jest pewne, odwazna armia USA panstwa z bronia masowego razenia nie ruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Tajemniczy wybuch w Korei Płn. IP: *.chello.pl 12.09.04, 10:36 Albo ruszy bardzo szybko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fizyka Hmm IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.04, 11:07 Przecież jak był grzyb to satelity wojskowe już zbadały poziom zanieczyszczenia radioaktywnego i wiedzą czy wybuch był pochodzenia atomowego (ew. czy w powietrze wyleciały skrzynki z odpadami radioaktywnymi) czy to był "zwykły" wybuch. A skoro wiedzą i ściemniają to znaczy że nic nie było, ale trochę czarnego PR można Korei jeszcze dodać. Szczególnie że dziennikarze to puszczą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuimichino Re: Hmm IP: *.g.pppool.de 12.09.04, 12:23 "Troche czarnego PR" ???? Uwazasz, ze to co sie dzieje w Korei Pln. to jest jakas dziennikarska manipulacja????? Ze tam ludzie nie gina z glodu??? Jestes chory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yann Re: Tajemniczy wybuch w Korei Płn. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 13:35 anonimowy przedstawiciel władz USA powiedział, że prezydent poprosił o precelki i zajął się lekturą swojej ulubionej książeczki o kózce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary mason Re: Tajemniczy wybuch w Korei Płn. IP: *.ath.cx / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 13:37 to w domu u tomsona piec wybuchl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Nie wyklucza sie ze znow Koreancom jakas fabryka IP: *.range81-156.btcentralplus.com 12.09.04, 13:45 pierdyknela, moze sklad amunicji, moze reaktor - skazen radioaktywnych pomoc jednak brak na przylegajacych terytoriach chinskich news.bbc.co.uk/1/hi/world/asia-pacific/3648794.stm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom BRAWO, Koreańczycy !!! IP: 81.15.189.* 12.09.04, 14:01 Udowodniliście że jesteście dzielnym i zdolnym narodem, który się nie dał zastraszyć reżimowi USA, macie pełne prawo do posiadania własnej bronii atomowej. Mam nadzieje że Korea będzie także zdolna do rażenia terytorium USA. Irakijczykom brak BMR nie pomógł przed agresją... Amerykanie cenią TYLKO siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Już od jakiegoś czasu jest zdolna, posiada rakiety IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 12.09.04, 14:05 mogące sięknący LA lub SF, jedyna kwestia to uzbroić je w NUKI :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Juz od jakiegos czasu Pn. Korea ZDYCHA z glodu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 19:46 A jej rakiety moga w najlepszym razie dosiegnac rosyjskich Aleutow. Ale by bylo JAJO, jakby w nie trafily, zwlaszcza w swietle obecnossci Koreanczykow w terrorystycznym komando w Bieslanie! :-)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Korea ma rakiety mogące dolecieć do SF czy LA, IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 12.09.04, 22:53 i jakieś 50mln mieszkańców wschodniego wybrzeża USA może zapłacić wysoką cenę za kilkanaście lat głodzenia KRLD przez zbrodniczą Amerykę. Fakt że za dziesiątki milionów wybiych mieszkańców Kaliforni, Oregonu i Wszyngtonu (stanu Waszyngton) zapłaciłoby życiem 25mln Północnych Koreańczyków i tylko powstrzymuje zapewne KRLD przed uderzeniem. Ale gdy nie będą mieli już nic do stracenia to kto wie, ;o> Radzę więc meeeeerkat jechać na żebry na Zachodnie Wybrzeże, bo na wschodnim może być gorąco. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!! ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truten tomson DO SZKOLY !!! IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 13.09.04, 06:11 popieprzyles wschod z zachodem =============== Gość portalu: Tomson napisał(a): > i jakieś 50mln mieszkańców wschodniego wybrzeża USA może zapłacić wysoką cenę > za kilkanaście lat głodzenia KRLD przez zbrodniczą Amerykę. Fakt że za > dziesiątki milionów wybiych mieszkańców Kaliforni, Oregonu i Wszyngtonu (stanu > Waszyngton) zapłaciłoby życiem 25mln Północnych Koreańczyków i tylko > powstrzymuje zapewne KRLD przed uderzeniem. Ale gdy nie będą mieli już nic do > stracenia to kto wie, ;o> > Radzę więc meeeeerkat jechać na żebry na Zachodnie Wybrzeże, bo na wschodnim > może być gorąco. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!! ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. on nie popieprzyl..on tak wie..:-)) IP: *.utc.com 13.09.04, 15:51 Tomsonowi sie pierdasi nie tylko w kierunku ale i na temat..:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Może poprostu chciałem się pozbyć meeerkata ;o> IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.09.04, 20:57 Gość portalu: truten napisał(a): > popieprzyles wschod z zachodem Normalnie Amerykanie nie odróżniają północy od południa (wielu mysli że graniczą z Meksykiem od północy, a Kanadą od południa). Może zamerykanizowany polaczek meeeerkat akurat znajdzie się tam gdzie będzie gorąco i jednego młota mniej, a komu wtedy będą składać gratulacje ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- No! Wielka siła! Milion szkieletów pod bronią! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 21:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: BRAWO, Koreańczycy !!! IP: *.aster.pl 12.09.04, 23:33 tom ty debilu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson HAHAHAHA!!! Amerykansyny mają pełne porty IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 12.09.04, 14:04 strachu i to jest najważniejsze! :oD Skończy się ich bezkarności, teraz Korei nie podskoczą bo będą ryzykować zniszczeniem swego zachodniego wybrzeża. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Szkoda, że to nie wybuchło w Waszyngtonie 12.09.04, 14:12 Szkoda, że to nie wybuchło w Waszyngtonie - w centrum światowego buszewictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Eee, bez przesady, tam mieszka 4mln ludzi, nie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 12.09.04, 14:39 badźmy tacy sami jak buSShyści. Ala jankesi prowadzą ostatnio badania nad użyciem pocisków jądrowych małej mocy, gdyby takie coś im przez pomyłkę pierdolło w Pentagonie, akurat niszcząc go doszczętnie i nierobiąc krzywdy cywilnej części miasta, to to byłoby piękne, nie uważasz? ;o> Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Wyjątkowo się zgadzam. 12.09.04, 14:53 Jednak pamiętajmy, iż Busz ma swoich wyborców. Ich przydałoby się napromieniować. Kto głosuje na Busza jest niespełna władz umysłowych a na dodatek niebezpieczny dla otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
jersey_guy Re: Wyjątkowo się zgadzam. 13.09.04, 02:51 Tylko ze Waszyngton zawsze glosuje na Demokratow. Jak juz ma pierdolnac w USA, to najlepiej w Texasie. Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Re: Eee, bez przesady, tam mieszka 4mln ludzi, ni 12.09.04, 16:45 a co polska nedza ze slupska robi? belkocze i placi za wojska w Iraku. sluzacy dla bogatych moze jeczec, belkotac; nikt go nie slyszy. Europa i USA to dwa bratanki. Polaczki to ich sluzba do klozetow czysczenia i kupowania .Gość portalu: Tomson napisał(a): > badźmy tacy sami jak buSShyści. Ala jankesi prowadzą ostatnio badania nad > użyciem pocisków jądrowych małej mocy, gdyby takie coś im przez pomyłkę > pierdolło w Pentagonie, akurat niszcząc go doszczętnie i nierobiąc krzywdy > cywilnej części miasta, to to byłoby piękne, nie uważasz? ;o> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTYKOMUCH Szkoda ze takie SCIERWO JAK TY JESZCZE ZYJE!n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 19:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Wiedz że anonimowość na necie jest baaaardzo IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 12.09.04, 22:43 iluzoryczna. ;o> Dla mnie osobiście namierzenie kogoś tutaj to jedynie kwestia czasu, dość długiego czasu coprawda i tylko to mnie powstrzymuje, ale jak ktoś porządnie mnie wkurwi, to kto wie. Miej się więc na baczności bo takich jak ja może być tu wielu, więc strzeż się, bo głosząc takie groźby nie znasz dnia ani godziny, mały zakompleksiony ludku. ;o> Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Tomson debilu, to ty? 13.09.04, 01:13 Gość portalu: Tomson napisał(a): > iluzoryczna. ;o> > Dla mnie osobiście namierzenie kogoś tutaj to jedynie kwestia czasu, dość > długiego czasu coprawda i tylko to mnie powstrzymuje, ale jak ktoś porządnie > mnie wkurwi, to kto wie. Miej się więc na baczności bo takich jak ja może być > tu wielu, więc strzeż się, bo głosząc takie groźby nie znasz dnia ani godziny, > mały zakompleksiony ludku. ;o> Czyżbyś półgłówku popracował nad ortografią? Elementarz analfabeto zacząłeś czytać? Ale jak zakuty komuszy łeb byłeś, tak zostałeś. Nie wiem, czy zauważyłeś, że twoi komunistyczni zwierzchnicy uczepili się płaszcza Ameryki, której zwalczanie było ich celem życia do 1990 mniej więcej roku. Ty niestety, zostałeś przy starych rocznikach "Trybuny Ludu" i "Żołnierza Wolności" i "Poradnikach agitatora". Tomson, obudź się!!! PS. Możesz mnie sobie namierzyć, a potem pocałować mnie tam, gdzie mi możesz skoczyć, półmózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur Znowu slupski odludek sie podniecil.... IP: *.31.221.203.acc12-dryb-mel.comindico.com.au 13.09.04, 09:22 GOWNIARZU,DZIOB W CIUP!!!!!NIE ODZYWAJ SIE, JAK CIEBIE ,SMRODKU, NIKT O TO NIE PROSI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. tomson ale z ciebie matol...ty sobie nie mozesz .. IP: *.utc.com 13.09.04, 15:55 ..trafic do muszli a chcialbys kogos namierzac???? ty cymbale! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Do antykagana,ur i tego trzeciego głąba IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.09.04, 20:59 wiem osły że chcecie mnie sprowokować, ale nic z tego, nie będę marnował czasu na takie maleńkie odpadki jak wy, dajcie więc sobie spokój cwele. Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 a gdzie te suoerszpiegowskie satelity ? 12.09.04, 14:33 Ponoc mozna zdjecie do paszportu z nich zrobic !!?? he,he a tu nic nie wiedza, tylko tyle ze cos p....lo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Podaja, ze jest duzy krater - vide: tekst z BBC IP: *.range81-156.btcentralplus.com 12.09.04, 14:36 Podaje wyzej link do anglojezycznej, ale moze jest tez i na polskiej - nie sprawdzalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glob HAARP - straszna bron IP: *.dyn.iinet.net.au 12.09.04, 15:41 Czytaj wszedzie gdzie mozesz na temat tej broni. Szukaj w internecie HAARP weapon, HAARP Waffe i na poskich stronach HAARP bron, ale tu zostaly zlikwidowane wszystkie istotne linki. To jest scisle tajna bron USA, ktora dziala w oparciu o wynalazki N. Tesli. Wiele jego wynalazkow Amerykanie utajnili i do dzisiaj na nich bazuja. Ta bron moze dotykac kazdego dzieki naszym biopradom. Uwazajcie, bo moze ona powodowac lub stymulowac rozne choroby. Pytajcie lekarzy, czy Wasze niedomaganie nie jest czasem spowodowane bronia HAARP-a. Kto chce poczytac moje przezycia z HAARP-em prosze pisac na adres maryla@iinet.net.au Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MTS Burkinia Faso nastepna w kolejnosci IP: *.dynamic.mts.net 12.09.04, 16:28 Za 10 lat ktos wyklepie taka bombke u siebie w garazu, w oparciu o instrukcje Adama Slodowego. Kochani ja czesto znajduje sie w miejscach gdzie nie ma ludzi i swiat naprawde przypomina raj na ziemi.Kto wie moze takie jest przeznaczenie naszego gatunku, wyniszczymy sie sami, a potem matka natura wylize jakos swoje rany tylko tym razem juz bez nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Burkinia Faso nastepna w kolejnosci IP: *.ny325.east.verizon.net 12.09.04, 16:56 Kiedys znalazlem taki raj, kolo Pheriche. Chcialem tam zostac cale zycie, ale moglem tylko miesiac. Do konca zycia bede chcial tam wrocic. Napisales, ze czesto znajdujesz sie w miejscach gdzie nie ma ludzi to pewnie wiesz gdzie jest Pheriche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amerykanin Czy Polska zmienial Burkina na Burkinia ? IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 12.09.04, 18:32 Andrzeju, prosze wroc do Pheriche. Jak w raju, zwolnisz tez miejsce w cywilizowanym swiecie dla emigranta z Ghany powiedzmy. Poza tym rzad Burkina Faso Cie szuka z ojcostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Czy Polska zmienial Burkina na Burkinia ? IP: *.ny325.east.verizon.net 13.09.04, 03:41 Nawet nie chcialo ci sie, ciulu sprawdzic gdzie to jest. Zasrany amerykanin od zmywania kibli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumsfeld Nie boj nic! MY wiemy, a WY sie domyslajcie n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 19:50 Odpowiedz Link Zgłoś
pan_kiwik Re: a gdzie te suoerszpiegowskie satelity ? 13.09.04, 23:59 Satelity sa nad Irakiem a Osama sie opala w Afganistanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kim Ir Sen To nie bomba, to rozblysk mysli mojego syna . IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 12.09.04, 16:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista trawozercy sami sie pozabijaja ... IP: *.nyc.rr.com 12.09.04, 18:02 albo zjedza na wzajem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amerykanin Amnesty International obliczala, ze smierc glodowa IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 12.09.04, 18:17 spotkala juz 4 mln. Koreanczykow pod rzadami rodziny 'sloneczka Wschodu' Kim Ir Sena i jego syna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Trzeba glosujacym w KRL-D okazac LITOSC! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 19:53 Smierc glodowa jest rzecza straszna! 4 miliony zaglodzonych na smierc to dopiero poczatek! :-((((( Na szczescie amerykanskie MXy nie maja ograniczen w zasiegu, i moga przyniesc milionom poddanych Kim Jong-ila blyskawiczne wyzwolenie od tych meczarni! Wszystko zalezy teraz o dobrej woli Wielkiego Przywodcy! ;-)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jersey_guy Surgeon General oblicza ze smierc z przezarcia 13.09.04, 02:54 spotkala juz 4 mln grubych Amerykanow pod rzadami rodziny "sloneczka Texasu" Georga W. Busha i jego tatusia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat USAF oblicza ze Jeden 10 MT MIRV rozwiaze problem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 06:27 To znacznie przyjemniejsza smierc od agonii milionow poddanych komunistyczego dyktatora, ktorzy pozdychali z glosu WOLNO i w MECZARNIACH! :-(((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat USAF oblicza ze rozwiaze problem glodu 1nym MIRVem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 07:04 To znacznie przyjemniejsza smierc od agonii milionow poddanych komunistycznego dyktatora, ktorzy pozdychali z glosu WOLNO i w MECZARNIACH! :-((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat A ten dym, to jak Kim uruchomil swojego TRABANTA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 21:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty meerkat to nie czlowiek, to bydle. IP: *.ny325.east.verizon.net 13.09.04, 03:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amerykanin ale z dowcipem, nie tak jak Ty CZLOWIEKU IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 13.09.04, 06:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekspert Pewnie ktos pierdnal IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 21:21 Nie wiem o co tyle halasu. O jednego baczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: westchnienie Re: Tajemniczy wybuch w Korei Płn. IP: *.client.comcast.net 12.09.04, 21:59 Korea Polnocna ma lub wkrotce bedzie miala swoja bombe atomowa i lepiej przyjac to za pewnik, niz prowadzic uspokajajace spekulacje,ze to nic takiego ten wybuch ,ktory zanotowaly wszystkie stacje sejsmiczne na ziemi. Postawa ignorancji,zaprzeczania lub samouspokajania sie ,ze mnie to nie dotyczy jest przejawem niedojrzalosci tak politycznej jak rowniez brakku zdrowego rozsadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phi Re: Tajemniczy wybuch w Korei Płn. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 22:09 No i co z tego, że będzie miała bombę atomową? Jej użycie, oznaczałoby koniec Korei Północnej. Po odpowiedzi Amerykanów w miejscu Korei zostałaby pustynia, na której nic by nie urosło przez następne 100 lat. I po kłopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totyle Re: Tajemniczy wybuch w Korei Płn. IP: *.176.168.152.Dial1.Phoenix1.Level3.net 13.09.04, 02:09 Zgadza sie moze moze i nie.To zalezy od koalicji i politycznych interesow mocarstw bombowych.Bomba taka to narazie najlepsze straszydlo i respekt przynosi w negocjacjach lub nawet poza dyplomacja kraje z bombka robia co im sie podoba.Patrz Izrael. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . I Francja. A takze i Indie? IP: *.range81-153.btcentralplus.com 13.09.04, 02:16 Odpowiedz Link Zgłoś
jersey_guy Re: Tajemniczy wybuch w Korei Płn. 13.09.04, 02:56 To z tego ze teraz amerykanscy imperialisci nie beda teraz mogli zaatakowac Korei Pln. I tak Kim Il Sung obronil swoj narod przed najedzca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totyle Re: Tajemniczy wybuch w Korei Płn. IP: *.176.6.232.Dial1.Phoenix1.Level3.net 13.09.04, 04:08 Yep!.Nieszczesny Irak nie mial BMZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat 10 milionow glodujacych wybuchlo od wzdecia TRAWA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 06:30 JESZCZE CHWILE, JESZCZE CHWILE A ZROBIMY TAK JAK W CHILE! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amerykanin Totyle chcial zeby mieli BMZ. No to uzyli na sobie IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 13.09.04, 06:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truten Do trzech razy sztuka IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 13.09.04, 06:39 za trzecim razem pierdoolnie wlasnie w tym momencie co trzeba kiedy obok bocznicy bedzie przejezdzal wielki wodz he he i Kim Dzong poleci w obloki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat 'KIM SE PIERDNAL=SATISFACTION!" ( Rolling Stones) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 07:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baret powinien być impuls elektromagnetyczny. IP: *.in.arpadt.pl / *.arpadt.pl 13.09.04, 18:01 jesli go nie było to nie była próba jądrowa - proste jak cep. I po co ten cały bełkot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Nie bylo. Podobno pierdyknal duzy sklad broni i IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.09.04, 18:36 amunicji... Brytyjczykom (aktualnie jest wizyta oficjalna)sie wmawia, ze to celowo wysadzono kawalek pasma gorskiego pod planowany zbiornik wody i nawet to maja naszym dyplomatom pokazac. news.bbc.co.uk/1/hi/world/asia-pacific/3650702.stm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atheist Re: Tajemniczy wybuch w Korei Płn. IP: *.crowley.pl 13.09.04, 18:15 Korea Polnocna ma prawo posiadac bombe jadrowa tak samo jak USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Ale nie bomba pierdyknela. Czytaj: IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.09.04, 18:36 news.bbc.co.uk/1/hi/world/asia-pacific/3650702.stm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atheist Re: Ale nie bomba pierdyknela. Czytaj: IP: *.crowley.pl 13.09.04, 18:41 Pewnie, ze nie bomba. Koreanska bomba "pierdyknie", ale na zachodnim wybrzezu Imperium Zla (czyt: USA) Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Nie był to oczywiście wybuch jądrowy... 13.09.04, 20:34 ...bo taki akurat bardzo łatwo rozpoznać. Natomiast było to prawdopodobnie przygotowanie do eksplozji jądrowej. W tzw. dawnych czasach, kiedy przeprowadzano pierwsze próbne wybuchy atomowe, zwykłą procedurą było zdetonowanie wcześniej bardzo dużego (z reguły kilkusettonowego) ładunku konwencjonalnego, w celu sprawdzenia wytrzymałości instalacji poligonowych i odpowiedniego skalibrowania aparatury pomiarowej, mającej "obsługiwać" wybuch właściwy. W krajach wysoko rozwiniętych jest to już oczywiście odległa przeszłość, ale pamiętajmy, że KRL-D dopiero pierwsze kroczki stawia na swej atomowej drodze. Inna sprawa, że bać się w zasadzie nie bardzo jest czego: posiadanie 1-2 głowic atomowych o mocy kilkunastu kT - a tylko takie Korea byłaby w stanie sama wymęczyć - ma oczywiście spore znaczenie propagantowe, natomiast prawie żadnego militarnego, i to nie tylko w konfrontacji z supermocarstwami, ale nawet tylko z Koreą Południową. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Oczywiscie, ze nie byl, to nawet nie byla proba... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 14.09.04, 00:49 Koreancy wiedza, ze dziura w ziemi jest na satelitarnych fotkach. I zmtslaja prawie rownie dobrze,jak Al Jazeera, czytaj (po polsku) www.bbc.co.uk/polish/worldnews/story/2004/09/040912_nkorea_nuc.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Kilkumetrowy wybuch :-D 14.09.04, 09:41 "Wybuch miał miejsce niedaleko chińskiej granicy i spowodował powstanie chmury dymu w kształcie grzyba o kilkumetrowej średnicy." Ani chybi ktoś kapiszona rzucił :-D Odpowiedz Link Zgłoś