Dodaj do ulubionych

Jeszcze o Nocnych Wilkach.

13.04.15, 10:34
Zaczynam nowy watek, bo stary przeksztalcil sie w quasi ideologiczne napie.dalanie sie, na quasi argumenty.
I taki bedzie los rajdu, gdy zulia polska rozpocznie ustawke z zulia ruska.

Nie ma podstaw prawnych, by zabronic uczczenia rocznicy pobiedy, niezaleznie od naszej oceny, wolno im.
Wolno przejechac, bez uzywania sowiecko-faszystowskich symboli, bez demonstrowania postaw antypolskich, antyukrainskich, antyeuropejskich.

Tej szowinistycznej bandzie idzie o awanture, podobnie, jak w trakcie EURO 2012.
Wygrana polega na niedopuszczeniu do prowokowania awantur.
Czym mniej uwagi poswiecą im media, tym lepiej.
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: "koniec swiata" 13.04.15, 11:10
      Jak mawial pewien ciec ze Zlotej:Pierwszy raz zgadzam sie z banderowskim "osobnikiem",oczywiscie klamie jak bura suka w sprawie EURO-2012 ,ale jednak szok
    • smuta2015 Re: Jeszcze o Nocnych Wilkach. 13.04.15, 11:18
      Też uważam, że jeśli nie naruszą prawa, to mogą sobie spokojnie przejechać. Dyskusja o tym tranzycie jest niepotrzebna i bezsensowna.
    • amg10 Moze powiesz jak doszedles do 13.04.15, 16:21
      borrka napisał:

> Tej szowinistycznej bandzie idzie o awanture

powyzszego stwierdzenia ???
      • borrka Czytalem ich komentarze. 13.04.15, 16:30
        Do zludzenia przypominaja ruskich kiboli w 2012.
        I byla awantura.
        • amg10 1. Czy i ja moge przeczytac te komentarze ? 13.04.15, 16:42
          borrka napisał:

> Do zludzenia przypominaja ruskich kiboli w 2012.
          > I byla awantura.

2. Czy jest mozliwosc sprawdzenia, ze te komentarze sa na pewno ich autorstwa ?
          • borrka 2 x nie. 13.04.15, 16:45
            Nie chce mi sie szukac, a sprawdzic, oczywiscie, trudno.
            • amg10 Poki nie mozna tych komentarzy 13.04.15, 17:34
              borrka napisał:

> Nie chce mi sie szukac, a sprawdzic, oczywiscie, trudno.

zweryfikowac to pozostaja one bardzo watpliwe jesli chodzi o ich prawdziwosc.
              • antyk-acap Re: Poki nie mozna tych komentarzy 13.04.15, 18:12
                To może odnieś się do tej wypowiedzi wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17747083,Lider_Nocnych_Wilkow___Podoba_sie_to_komus__czy_nie_.html#Czolka3Img
                • frompiter Co cie nie pasuje w wypowiedzi Chirurga? 13.04.15, 19:13
                  antyk-acap napisał:
                  > To może odnieś się do tej wypowiedzi wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17747083,Lider_Nocnych_Wilkow___Podoba_sie_to_komus__czy_nie_.html#Czolka3Img

"Na Facebooku powstały trzy grupy domagające się uniemożliwienia Rosjanom przejazdu przez Polskę...W komentarzach na Facebooku pojawiają się z kolei groźby użycia wobec motocyklistów przemocy."

W odpowiedzi Chirurg na to:
                  "Podoba się to komuś czy nie, swoje plany zrealizujemy....Nasza akcja zapewne nie podoba się potomkom tych Polaków, którzy byli policjantami i nadzorcami w gettach żydowskich."

Sadzac po temu z jakim entuziasmem wspierasz banderowskich gnojow na Ukrainie, jemu chodzilo akurat o ciebie i podobnych do ciebie.
                  • borrka Nie pasuje arogancja - nie jada z wizyta przyjazn. 13.04.15, 20:52
                    Pewnie w koncu sie popija i zwinie ich drogowka.
                    I bedzie smiesznie - w polskim rowie, patrioci z sowka z 3 promilami:)
                    Tak bedzie lepiej, nizby mieli im dopie.dolic po drodze zli ludzie:)
                    • amg10 Re: Nie pasuje arogancja - nie jada z wizyta przy 13.04.15, 21:00
                      borrka napisał:

> Pewnie w koncu sie popija i zwinie ich drogowka.
                      > I bedzie smiesznie - w polskim rowie, patrioci z sowka z 3 promilami:)
                      > Tak bedzie lepiej, nizby mieli im dopie.dolic po drodze zli ludzie:)

Ty jestes chyba cyganka, bo przepowiadanie przyszlosci nie jest ci obce.
                      • borrka Znam obyczaje Rosjan i polskie przepisy drogowe. 13.04.15, 21:05
                        Przekroczyc 0.2 promila nie jest trudno.
                        • amg10 Re: Znam obyczaje Rosjan i polskie przepisy drogo 13.04.15, 21:08
                          borrka napisał:

> Przekroczyc 0.2 promila nie jest trudno.

To jeszcze nie czyni ciebie expertem od czegokolwiek.
                    • frompiter Jasne ze nie z zadna wizita. 13.04.15, 21:07
                      borrka napisał:
                      Nie pasuje arogancja - nie jada z wizyta przy

Jada do Niemiec, a to ze Polska lezy po drodze to juz nie ich wina.

> Pewnie w koncu sie popija i zwinie ich drogowka.
                      > I bedzie smiesznie - w polskim rowie, patrioci z sowka z 3 promilami:)
                      > Tak bedzie lepiej, nizby mieli im dopie.dolic po drodze zli ludzie:)

Zlac sie mozna, czytajac o pijanstwie na polskich forach, przeciez to Polacy bija w Europie rekordy promile za kierownica.

"Pewnie", "bedzie", czytaj mantry dalej, banderowcu.
                      • borrka Tlumacze, jak pionierowi: 13.04.15, 21:11
                        Po co maja im wpie...spuscic?
                        Watpie, czy wytrzymaja dwa dni bez picia.
                        • frompiter Ahahaha:-) 13.04.15, 21:30
                          borrka napisał:
                          > Watpie, czy wytrzymaja dwa dni bez picia.

forum.gazeta.pl/forum/w,50,157279999,157287636,Wal_borrat_o_ruskim_pijanstwie_wal_dalej_.html
                    • crash.test.dummy Re: Nie pasuje arogancja 19.04.15, 14:03

Arogancja, ignorancja (Polacy nadzorcami w gettach? Niby w którym?) i ogólna mendowatość.

Ten małpolud ma szlaban na wjazd do USA; dlaczego nie ma analogicznego na wjazd do UE?
                      • ubiquitousghost88 Won z wątku!... 19.04.15, 14:07
                        ...
                  • antyk-acap Re: Co cie nie pasuje w wypowiedzi Chirurga? 13.04.15, 20:56
                    Dziękuję w imieniu mojego adwokata za taki dowód.
                    • frompiter Ahahaha:-) 13.04.15, 21:08
                      antyk-acap napisał:
                      > Dziękuję w imieniu mojego adwokata za taki dowód.

Nie stac cie na adwokata:-)
                      • antyk-acap Re: Ahahaha:-) 13.04.15, 21:10
                        Mnie nie. Ty zapłacisz za jego pensję.
                  • johnny-kalesony Re: Co cie nie pasuje w wypowiedzi Chirurga? 14.04.15, 20:06
                    W Rosji ta akcja zapewne podoba się tym, którzy są potomkami czerwonoarmistów, strzelających Polakom w tył głowy.

Pozdrawiam
                    Keep Rockin'
                • amg10 To dakladnie jak ja ... 13.04.15, 20:57
                  antyk-acap napisał:

> To może odnieś się do tej wypowiedzi wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17747083,Lider_Nocnych_Wilkow___Podoba_sie_to_komus__czy_nie_.html#Czolka3Img
                  >

Jak jade w podroz tez mam swoje plany i staram sie je zrealizowac.
                  • antyk-acap Re: To dakladnie jak ja ... 13.04.15, 21:07
                    Odnieś się do tego:"zapewne nie podoba się potomkom tych Polaków, którzy byli policjantami i nadzorcami w gettach żydowskich"!
                    • amg10 Re: To dakladnie jak ja ... 13.04.15, 21:12
                      antyk-acap napisał:

> Odnieś się do tego:"zapewne nie podoba się potomkom tych Polaków, którzy byli p
                      > olicjantami i nadzorcami w gettach żydowskich"!

Na zbyt wiele sobie pozwalasz. Nie mam zamiaru bycia slugusem kogokolwiek.
                      • antyk-acap Re: To dakladnie jak ja ... 13.04.15, 21:14
                        Czyli wymiękasz rusofilu. Nie dziwi mnie to.
                        • amg10 Re: To dakladnie jak ja ... 13.04.15, 21:27
                          antyk-acap napisał:

> Czyli wymiękasz rusofilu. Nie dziwi mnie to.

ha ha, hi hi, hejze hola.
                  • amg10 Errata: Nie "To dakladnie jak ja ..." tylko 13.04.15, 21:31
                    mialo byc: "To dOkladnie jak ja ..."
    • j-k Niekoniecznie... 13.04.15, 16:30
      borrka napisał:
      > Tej szowinistycznej bandzie idzie o awanture, podobnie, jak w trakcie EURO 2012

niekoniecznie.
      pisalem juz, ze to moze byc blef.
      Rosjanie licza, ze Polacy nie dadza zgody na przejazd - bo beda bali sie zadymy.

W odwecie Rosjjanie nie dadza zgody na polski , motocyklowy rajd Katynski.
      • borrka Milosc niejedno ma imie:) 13.04.15, 16:43
        Ja tam uwazam, jesli pojada bez symboliki bolszewickiej, nie powinno to draznic.
        Ale o prowokacje latwo.
    • szwampuch58 Re: znowu wcielo watek,hehehehe 13.04.15, 18:15
      kibole Legii czy Lecha poczuli sie obrazeni?
      • antek.z.targowej Jako rodowity Prażanin nie mam nic przeciwko 13.04.15, 18:38
        temu przejazdowi przez Polskę. Chcą przejechać przez Polskę, aby uczcić pokonanie hitlerowskiego faszyzmu i oddanie hołdu ofiarom II WŚ, niech jadą. Co do ich poglądów politycznych, to ich sprawa. Każdy ma jakieś poglądy na rzeczywistość i niekoniecznie muszą być zgodne z poglądami innych. Ludzkość zawsze istniała i istnieje w różnorodności. Dziwię się, że niektórzy nie mogą tego przetrawić. Nie odbieram tego przejazdu jako zaczepki i nie sądzę, aby było to głównym celem organizatorów rajdu. Jeśli dojdzie (oby nie) na trasie do jakiejś awantury, wywołanej przez jakichś meneli, to pochwalał tego nie będę.
        • antyk-acap Re: Jako rodowity Prażanin nie mam nic przeciwko 13.04.15, 18:44
          Czy złożą kwiaty pod pomnikiem ofiar Katynia?
          • antek.z.targowej Re: Jako rodowity Prażanin nie mam nic przeciwko 13.04.15, 18:48
            Podejrzewam, że nie, ale nic nie wiadomo.
            Prawdopodobnie przyjaźnią się nie tylko z Putinem, ale też z polskimi harleyowcami.
            Wspólne rajdy, wycieczki, kontakty i zażyłości.
            Nie wiem jak się zachowają, ale może do Katynia też wstąpią. Kto wie.
            • borrka Harlejowcy nie zadaja sie z taka holota. 13.04.15, 20:42
              Harlejowcy, to elita, a nie plebs podszczuwany przez KGB.
              Policja bedzie musiala ich pilnowac, by ktos nie pobil putinowskiej halastry.
              A na to sie zanosi - bezczelni i aroganccy byli w TV, moze sie upija i zwinie ich drogowka.
              • antek.z.targowej Re: Harlejowcy nie zadaja sie z taka holota. 14.04.15, 01:16
                To fakt, że wybierając się do kogoś i to bez zaproszenia, przyzwoity człowiek nigdy nie pozwoliłby sobie na publicznie opluwanie tego kogoś, a oni niestety to zrobili. Totalnie olałbym to towarzystwo. Największą dla nich porażką będzie całkowity brak zainteresowania z naszej strony ich przejazdem. Niestety na to się nie zanosi, a media komentując wszystko pewnie postawią jak zwykle cuchnącą kropkę nad "i" .
    • danillko Polskie służby nie zablokują wjazdu rosyjskich mot 13.04.15, 18:23
      Polskie służby nie zablokują wjazdu rosyjskich motocyklistów, którzy jadą do Berlina
      Jak ustalił reporter RMF FM, polskie służby nie będą blokować wjazdu rosyjskich motocyklistów do Polski. „Nocne Wilki” 25 kwietnia wyruszą do Berlina, by uczcić 70. rocznicę zakończenia II wojny światowej. Ich przejazd przez Polskę ma trwać dwa dni.
      www.kresy.pl/wydarzenia,spoleczenstwo?zobacz/polskie-sluzby-nie-zablokuja-wjazdu-rosyjskich-motocyklistow-ktorzy-jada-do-berlina
      • borrka Gdzies ich pobija i bedzie awantura. 13.04.15, 18:36
        I pewnie o to im idzie.
        No, ale barak podstaw do zakazu.
        Za piewrwsza czerwona flage z sierpem i mlotem moznaby zatrzymac paru.
    • frompiter Wal, borrat, o ruskim pijanstwie, wal dalej!:-) 13.04.15, 21:22
      borrka napisał:
      >Znam obyczaje Rosjan i polskie przepisy drogowe.
      Przekroczyc 0.2 promila nie jest trudno.

"Polskie przepisy", qwa:-)
      Mężczyzna miał 13,74 promila alkoholu
      wiadomosci.onet.pl/rzeszow/mezczyzna-mial-13-74-promila-alkoholu-i-przezyl/qxjb5
      Pijany Polak za kółkiem w Anglii (3 promile)
      www.youtube.com/watch?v=ctLgdkZwT60
      Pijani kierowcy plagą polskich dróg [reportaż]
      www.youtube.com/watch?v=5GZVN3vetaE
      Nietrzeźwi kierowcy - 2,5 i 4 promile
      www.youtube.com/watch?v=vM-_IVTQeqU

A tu o kobietach i dzieciach:-)
      forum.gazeta.pl/forum/w,50,157119089,157128168,Toast_za_UE_.html
      • borrka Cokolwiek z tego wynika dla tematu watku? 13.04.15, 21:43
        Nie sadze.

Po obejrzeniu waszych "bajkerow" w tv, nie mam watpliwosci:
        jedzcie lepiej przez Chiny Ludowe.
        Nieootrzebna awantura.
        Spuszcza im wpie... jak zloto, a wy w odwecie pobijecie kucharza polskiej ambasady.
        • frompiter Alez, oczewiscie:-) 13.04.15, 21:49
          borrka napisał:
          >Cokolwiek z tego wynika dla tematu watku?

Wynika, ze ty bredzisz:-)
      • johnny-kalesony Re: Wal, borrat, o ruskim pijanstwie, wal dalej!: 14.04.15, 20:09
        No popatrz, popatrz - a prowadzą pewniej niż trzeźwy Rosjanin ...

Pozdrawiam
        Keep Rockin'
    • szwampuch58 Re: Teraz jeszcze Niemcy,winne 13.04.15, 21:43
      hehehehe, co dwa tygodnie inny cyrk styropianu:
      www.tvn24.pl/frasyniuk-mam-nadzieje-ze-polacy-nie-beda-sie-bratac-z-wilkami,533086,s.html
    • vladexpat Re: Jeszcze o Nocnych Wilkach. 14.04.15, 06:42
      Wystarczy oprzeć się naistniejącym prawie i bardzo szczegółowo je egzekwować. A zacząć trzeba od dokładnego sprawdzenia zgodności wjeżdżających motocykli i wyposażenia z polskimi przepisami i normami. To może być dosyć czasochłonna procedura i pewnie będzie spory odsiew z powodu np. zbyt głośnych wydechów.
      • zgred-zisko Re: Jeszcze o Nocnych Wilkach. 14.04.15, 07:04
        To samo można powtórzyć na granicy rosyjskiej w stosunku do Polków. Tylko, że wtedy to będzie szykanowanie polskich patriotów.
        • vladexpat Re: Jeszcze o Nocnych Wilkach. 14.04.15, 08:10
          Rosjanie mają prawo egzekwować swoje przepisy i to robią np. wobec importowanej żywności. Czemu odmawiać analogicznych praw Polakom?
          • szwampuch58 Re: Jeszcze o Nocnych Wilkach. 14.04.15, 08:53
            Jak "zakwestionuja" ten stroj motocklisty nie podnosc larum,przepisy
            encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQqlKtLv1dkc_T8afYaBLKRPnPuldl-6DAYHstCwPAcXSL7Pw20
    • vladexpat Blue Oyster 14.04.15, 09:57
      Pamietacie Blue Oyster Bar z Akademii Policyjnej?
    • danillko Wszystkim "prawdziwym" zsikanym ze strachu 14.04.15, 17:44
      Oświadczenia MSZ oraz KG Policji:
      MSZ odpowiada: przejazd Nocnych Wilków przez Polskę poza kompetencjami resortu
      „Informujemy, że uczestnicy rajdu nie składali wniosków wizowych w naszych placówkach w Rosji. Jednocześnie należy zauważyć, że uczestnicy rajdu nie muszą występować o polskie wizy - mogą wystąpić np. o inne wizy strefy Schengen np. docelowego kraju podróży, jakim w tym przypadku są Niemcy” – napisało Biuro Rzecznika Prasowego MSZ na zapytanie portalu niezalezna.pl.

Ministerstwo odmówiło odpowiedzi na pytanie o ewentualną asystę policji podczas rajdu. Do kwestii odniósł się jednak rzecznik Komendy Głównej Policji, zapytany przez „Dziennik Polska”. „Policja będzie monitorować ich przejazd. To wszystko, co mamy do powiedzenia w tej sprawie” – napisał Mariusz Sokołowski w SMS-ie do redakcji gazety.

PCh24.pl / Kresy.p
      l

www.kresy.pl/wydarzenia,spoleczenstwo?zobacz/msz-odpowiada-przejazd-nocnych-wilkow-przez-polske-poza-kompetencjami-resortu
      Mam nadzieję, że wszyscy zostali uspokojeni:
      - Resort MSZ, któremu trudno od wielu lat przypisać jakiekolwiek kompetencje,
      - KG Policji, której faktycznie najlepiej wychodzi monitorowanie, zwłaszcza kierowców zza krzaków,
      - prawdziwi bojownicy antykomunistyczni, gdyż po takich zapewnieniach resortów, mogą z czystym sumieniem dalej klepać w klawiaturę.
      • borrka Jakiego strachu? 14.04.15, 17:53
        Ludzie nie lubia zadnych "wyzwolen", bo takie to i bylo wyzwolenie.
        A Ruscy funduja im niekonczace sie miedlenie tv na ten temat.
        Moze dla nich to wazne, w Polsce zapomniane.
        • danillko Ziemkiewicz: Śmiertelny strach przed Rosjanami 14.04.15, 17:59
          Ziemkiewicz: Polacy są dziś zdegenerowani i żyją w śmiertelnym strachu przed Rosjanami
          W programie „Bez retuszu” Rafał Ziemkiewicz stwierdził, że większość Polaków śmiertelnie boi się Rosjan, gdyż nie czuje się na siłach, aby ich odeprzeć. Z kolei były ambasador RP w Rosji, Stanisław Ciosek, wątpi w możliwość znaczącej eskalacji konfliktu na wschodzie.
          „Dziś Polacy są zdegenerowani, a ten strach przed Rosją wynika z tego, że nie czujemy się na siłach, aby ich odeprzeć” – powiedział Rafał Ziemkiewicz.

Powołał się także na przykład Litwinów. „Oni mówią: „staniemy ruskim w gardle, wprowadzamy pobór do wojska, jeżeli nas zaatakują, to może nas zaleją, ale pożałują”. A co mówią Polacy, których jest w kraju 30 milionów? Mówią: „przecież wojny nie wypowiemy, przecież dywizji nie wyślemy”. My im z góry mówimy „róbta z nami, co chceta”. Większość Polaków się śmiertelnie boi Rosjan” – powiedział Ziemkiewicz.

„Tam, gdzie są nadepnięte polskie interesy, a na przykład sprawa tragedii w Smoleńsku to demonstracyjne wytarcie nami podłogi, to my deklarujemy, że wojny nie wypowiemy, dywizji nie wyślemy. A gdyby niemieckiemu ambasadorowi w Smoleńsku samochód przejechał psa, to byłoby to uczciwej zbadane, niż tragedia, która nam się przydarzyła” – stwierdził Ziemkiewicz.

Z kolei Paweł Kowal z Polski Razem widzi nadzieję w silnej armii, która jest konieczna, by „być słyszalnym i skutecznym przy stole obrad”i by Rosjanie traktowali nas poważnie. Uważa także, że powinniśmy powiedzieć głośno „imperializmowi nie!””.

Stanisław Ciosek, były ambasador RP w Moskwie wątpi w to, by obecna sytuacja na Ukrainie musiała skończyć się wielkim konfliktem zbrojnym. Nie wierzy również w możliwość rosyjskiej agresji na Polskę. „Spraw, które nie wywołały wojny, a też zajmowano czyjeś terytorium, jest wiele w świecie. To nie jest jeszcze powód do militarnego konfliktu, który przyniesie zagładę ludzkości” – powiedział. „Poszukujmy rozwiązań na polu dyplomacji. Jak słyszę opinie, że powinniśmy sposobić się do wojny, to to jest głupota” – dodał były ambasador RP.

Arleta Bojke, korespondentka TVP w Rosji uważa, że w kwestii relacji polsko-rosyjskich „nie ma jeszcze takiej wielkiej tragedii”, przynajmniej na poziomie rozmów prywatnych. Sprawy te wyglądają gorzej na poziomie rozmów oficjalnych, gdy się porozmawiać jako. Jej zdaniem nie należy się temu dziwić ze względu na obraz Polski przedstawiany w rosyjskiej telewizji. „Tam od roku mówi się, jaka ta Polska jest zła i niedobra, jakie rzeczy mówi minister spraw zagranicznych. To oni przyjmują jako prawdę” – powiedziała Bojke.

TVP.info / Kresy.pl

www.kresy.pl/wydarzenia,spoleczenstwo?zobacz/ziemkiewicz-polacy-sa-dzis-zdegenerowani-i-zyja-w-smiertelnym-strachu-przed-rosjanami
          Nie sądziłem, że dożyję czasów, iż przejazd grupy motocyklistów Putasa przez kraj, stanie się przedmiotem ogólnonarodowej debaty.
    • gobo2 chyba ze beda ogladac, razem 14.04.15, 18:06
      takie cos...:)!
      www.youtube.com/watch?v=nlwKMm0Re1Q
      albo grac, razem, w takie, cos...
      www.youtube.com/watch?v=wxgeijCs6VE
      borrka napisał:

> Zaczynam nowy watek, bo stary przeksztalcil sie w quasi ideologiczne napie.dala
      > nie sie, na quasi argumenty.
      > I taki bedzie los rajdu, gdy zulia polska rozpocznie ustawke z zulia ruska.(....)
      • lech.junosza Powołać rezerwistów, wprowadzić natychmiast 19.04.15, 18:59
        obowiązek powszechnej służby wojskowej wezwać na pomoć naszych braci z Prawego Sekatora i wycofać z barów mlecznych ruskie pierogi!!!
        • ubiquitousghost88 Nie damy ani zamka... 20.04.15, 09:09
          ...błyskawicznego!
          Tak nam dopomóż Panie
          Kolego...
        • borrka Usilujesz byc dowcipny, wychodzi ciemniak:) 20.04.15, 09:14
          "Ruskie" znaczy po staropolsku ukrainskie.
          Wprowadzic!
    • wasyl_szuja Nie dopełnili formalności. Zakaz wjazdu do UE. 24.04.15, 17:27
      www.defence24.pl/news_rosyjski-gang-motocyklowy-nie-wjedzie-do-polski
      Gang chyba sobie w kulki leciał. Brak jakiejkolwiek chęci współpracy z naszymi organami państwowymi. W takim wypadku nie dają nam wyboru.
      • jankowski1960 Re: Nie dopełnili formalności. Zakaz wjazdu do UE 24.04.15, 19:47
        banda gnojkow a nie rzad
      • x2014 Re: Nie dopełnili formalności. Zakaz wjazdu do UE 24.04.15, 20:47
        ruskie scierwa wystylizowane na amerykanskich rider'ow poszli na xuj hehe
        • yurek11111 Zla decyzja,chyba ze Polska zwali wszystko na ... 24.04.15, 22:19
          ...przepisy unijne...
          Kazdy friday the 13,malutka miescina Port Dover w Ontario Kanada ,jest miejscem zjazdu bikersow z North America ,gdy piatek 13 wypada latem,potrafi sie ich zjechac po 50 000 plus okolo 100 000 gapiow...

www.google.ca/search?q=friday+the+13th+port+dover&espv=2&biw=1527&bih=850&site=webhp&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=bKQ6VYjJH4GpsQX52IGYAg&sqi=2&ved=0CC4QsAQ
          www.pd13.com/mods/photogallery/photos/IMG_8982.JPG

Oprocz normalnych motocyklistow,czasami zjezdzaja sie tez do PD ,bad guys,ostatnio bylo to pieciu bikersow z Hells Angels Ontario,co bylo wypisane na skorzanych kurtkach,nie musze wyjasniac ze osobnicy ci wiecej maja wspolnego z Hells niz z Angels,o czym obslugujaca impreze Policja OPP rowniez dobrze wiedziala,i cala piatka byla natychmiast monitorowana przez samochod policyjny,na pierwszym stopie ,gdy lider,zatrzymal sie o pol metra za znakiem,zostal zatrzymany,a gdy kamraci chcieli na niego czekac ,zostali poproszeni o odjazd i nie blokowanie drogi,sprawdzanie i ukaranie mandatem,zajelo policji okolo pieciu godzin ,po tym czasie wqu...eni angels pojechali do hell...
          Podobnie powinna postapic polska policja,miec oko na wilki,i przestrzegac przepisow w najdrobniejszych szczegolach,ale przejechac przez Polske powinni im pozwolic....
          Taka jest moja opinia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka