Dodaj do ulubionych

Mialem racje

15.05.15, 22:06
Pisalem od samego poczatku,ze Carnajewa najbardziej demokratyczny sad na swiecie,czyli hamerykanski,skaze na kare smierci.Mialem racje i to ja znam sie lepiej na USA,a nie felus,ktory twierdzil,ze Carnajewu wlos z glowy nie spadnie:"Mary śmierci nie będzie."

forum.gazeta.pl/forum/w,50,157238644,157246426,Re_Carnajew_winnym_Bostonski_Maraton.html

p.s.Oczywiscie felus moze bronic sie,twierdzac,ze jemu nie o kare smierci chodzilo,a tylko o to Mare :-)
Obserwuj wątek
    • eva15 Re: Mialem racje 15.05.15, 22:57
      Zapewne Carnajew jest w USA Rosjaninem - terrorystą. Gdyby działał w Rosji, byłby Czeczeńcem walczącym o wolność i demokrację:-).
      • boavista4 Re: Mialem racje 15.05.15, 23:03
        Nie zauwazylem twojego watku, ktory powinien miec inny tytul. Dowodow na wine braci nie predstawiono, a to ze setki ludzi opowiadalo o swoich cierpieniach to nie dowod ze bracia to zrobili. Rownie dobrze mogliby oskarzyc o to kazdego kogo by atesztowano. Komentarze beda w globalresearch.ca
        • eva15 Dowody to tylko zawracanie głowy, nudzenie 15.05.15, 23:11
          Dowody są niepotrzebne, skoro wszystko z góry wiadomo.
          Czy ktoś na Zachodzie przedstawia dowody na to, że Rosja zestrzeliła MH17? Czy ktoś upublicznił zdjęcia satelitarne i przede wszystkim czarne skrzynki? .
          Jak było, już wiadomo z maistrteamowych mediów.
      • malkontent6 Re: Mialem racje 16.05.15, 00:13
        eva15 napisała:

> Zapewne Carnajew jest w USA Rosjaninem - terrorystą.

???
      • j-k Mialas racje 16.05.15, 00:27
        eva15 napisała:
        > Zapewne Carnajew jest w USA Rosjaninem - terrorystą.

no jest...

Gdyby działał w Rosji, byłby ...

islamskim bandyta.
        - cos pomoglem ?
    • felusiak1 Miałeś 16.05.15, 00:13
      Faktycznie nie przypuszczałem, ze w Massachussets dadzą karę smierci.
      Z tym, ze sprawa nie jest przesądzona. Watpie aby kiedykolwiek wyrok wykonano a to oznaczałoby wiezienie do końca swoich dni czyli dożywocie.
      Może też być tak, ze przyszły gubernator stanu zmieni mu na dożywocie.
      • 5magna Re: Miałeś 16.05.15, 00:23
        Chiny szykuja dobra pigule....

english.pravda.ru/business/finance/15-05-2015/130611-china_gold_dollar-0/
        • nie-tak Re: Miałeś 16.05.15, 00:41
          Hehe, IWF/MFW zazadal juz od Chin podania ilosci posiadanego zlota, podszywajac sie pod chinska walute wiodaca. Ciekawe czy Chiny im podadza.
          • 5magna Re: Miałeś 16.05.15, 01:00
            Niech dadza przyklad I pokaza ile zlota maja w Ft. Knox.......
            • boavista4 Re:watek nioe jest o zlocie, tylko o racji 16.05.15, 01:40
              a wiec Igor mial racje. Mialem mal nadzieje e chlopak uniknie kary smierci, ale wydaje sie ze jako koziol ofiarny wiedzial za duzo, dlatego musza mu zamknac usta na zawsze. Dlaczego klamia ze nie zabili jego brata, dlaczego przyznal sie do winy piszac ladnie I rowno w ciemnej lodece najac krzywizne lodki za podklad. Nic sie kupy nie trzyma.
      • to.ja.igor A co gubernator ma do tego,felus? 16.05.15, 01:53
        Przeciez sprawom Carnajewa zajal sie sad federalny i to Obama ma prawo laski w tym przypadku.
        Czyzby i tego nie wiedziales?

p.s. Stan Massachussets zniosl kare smierci juz w 1984 roku.Czyzby nie wiedziales i tego?
        • felusiak1 Re: A co gubernator ma do tego,felus? 16.05.15, 03:31
          nie wiedziałem i nie sledziłem.
          czyzby ty nie wiedziałeś że ja nic nie wiem a ty wiesz wszystko?
          • romad2447 Re: A co gubernator ma do tego,felus? 16.05.15, 04:40
            Byc skazanym na kare smierci a jej wykonanie to sa dwie rozne sprawy, srednio zabiera to 22 lata w USA. W krajach bardziej cywilizowanch jak Rosja i Chiny kary smierci nie ma.
            • boavista4 Re: a co sie stalo z koreanskim generalem ? 16.05.15, 05:01
              Czy ten polnocno koreanski general zostal rozstrzelany, czy tez zyje? Podobno pokazuja go na polnocno koreanskiej telewizji, czyli nic sie mu nie stalo. Byc moze, ameryka idzie sladami polnocnej Korei. Wiezniow ma wiecej per capita, napewno.
              A moze prezydent Czeczni poprosi Obame o ulaskawienie, albo wymiane na innego wieznia, Jezeli w Czeczni nie ma zachodnich wiezniow, to potrzeba moze byc matka inicjatywy. Napewno Rosja sie nie wstawi za wskazanym, to jest dla Rosji na reke, bo wznieci nienawisc rosyjskich muzulmanow do Stanow. skazany ma rowniez woelu sympatykow na zachodzie , gdzie jego proces byl posmiewiskiem wymiaru sprawiedliwosci.
              • 5magna Re: a co sie stalo z koreanskim generalem ? 16.05.15, 05:08
                Zyje, obiecal tylko ze bedzie sie dobrze wysypiac....
              • to.ja.igor Zyja wszysci,... 16.05.15, 09:21
                ktorych poludniowokoreanskie sluzby specjalne pogrzebali.To jedna z najwiekszych kompromitacje Poludniowej Korei.
            • 5magna Re: A co gubernator ma do tego,felus? 16.05.15, 05:05
              A mogli mu dac przeciez z 400 lat wiezienia......PS. Czy mowa tu o tym ataku gdzie pokazali zolnierza co stracil noge w Afganistanie a ustawili go na ulicy, poleli kikuta czerwona farba a on jak by nigdy nic nawet przytomnosci nie stracll....

endoftheamericandream.com/archives/10-pictures-that-show-how-america-is-becoming-just-like-nazi-germany
            • to.ja.igor Romado,to nie ma nic do rzeczy 16.05.15, 09:20
              Watek nie o tym,czy wyrok bedzie wykonany,a tylko o tym,ze taki wyrok zapadl.
          • to.ja.igor I wlasnie to mialem na mysli,felus 16.05.15, 09:19
            Kiedy pisalem do ciebie,ze to dzieki mnie ty dowiadujesz sie o tym,co dzieje sie w kraju,w ktorym ty mieszkasz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka