szwampuch58 16.06.15, 14:32 wszystko w temacie www.tvn24.pl/putin-o-nowych-pociskach-balistycznych-reakcja-na-plan-pentagonu,551921,s.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wasyl_szuja He he... 16.06.15, 15:13 I oto nasz gołąbek pokoju w pełnej krasie. Nowy wyścig zbrojeń wykończy Rosję szybciej niż ZSRR. Jestem za :) Odpowiedz Link Zgłoś
scibor3 Re: He he... 16.06.15, 16:13 Nojakto, zawsze twierdziłeś, że okrutny agresor. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: jeszcze raz ukryto... 16.06.15, 17:15 ...opcjo ukrainska w Polsce,tym razem w jezyku ktorego cie nauczono: " Jak Kuba Bogu tak Bog Kubie" Odpowiedz Link Zgłoś
wasyl_szuja Szambuch... 16.06.15, 17:36 Ty zawsze przeciwko Polsce, chociaż mądry i roztropny ma rząd, a zawsze przy penisie kremla, chociaż tak zaszkodził Rosjanom. Przypadek? Nie sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: ty mi tu bezczelny... 16.06.15, 17:46 ...ukrainski pomiocie nie pultaj takich bezetow,kurza twarz ,obronca Polski sie znalazl z szeregow UPA Odpowiedz Link Zgłoś
wasyl_szuja F-22. 16.06.15, 16:37 A Amerykanie zastanawiają się nad wysłaniem F-22: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18131729,Rosja_zwieksza_swoj_nuklearny_arsenal__Jeszcze_w_tym.html#Czolka3Img To są małe kroczki, ale USA informuje Kreml, że stać ich na coraz większe, gdyby się Puciek nie uspokoił. Broń nuklearna na terenie Polski to ostateczność, ale jest jedną z opcji. Czy warto Putinku podążać tą drogą? Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: "ju fak mi, aj fak ju" 16.06.15, 17:43 grafika zgrozy i szalenstwa: i2.gmx.net/image/070/30706070,pd=1,f=content-xxl/atomwaffen-weltweit.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wasyl_szuja Re: "ju fak mi, aj fak ju" 16.06.15, 17:49 Wystarczy walnąć w Moskwę i Petersburg. I po ptokach. Odpowiedz Link Zgłoś
smuta2015 Re: "ju fak mi, aj fak ju" 16.06.15, 17:49 Kacapski czubek naprawdę liczy, że Chiny czy Indie będą walczyć za kremlowskiego firerka? Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: "ju fak mi, aj fak ju" 16.06.15, 17:55 "Kolega bystrzak" jeszcze mi nie odpowiedzial komu Rosjanie ukradli przepis na ruskie pierogi ,pomimo ze grzecznie prosilem, i juz zaczyna nowy idiotyzm....oczywiscie obrzucajac"blotem" Co jest z toba dupeteczek,psychiczne problemy`? Odpowiedz Link Zgłoś
smuta2015 Re: "ju fak mi, aj fak ju" 16.06.15, 18:13 Kacapek powinien lepiej ode mnie orientować się w rosyjskich szwindlach! A co do "ruskich pierogów", to jest nazwa wzięta z polskiej kuchni i poza nazwą ma tyle wspólnego z Rosją, co "ryba po żydowsku" ma z Polakami, bo w Rosji identycznie przyrządzona ryba nazywa się "po polsku":) Równie dobrze mógłbym kacapka spytać co ma z Grecją wspólnego polska ryba "po grecku", czy z Bretanią nasza "fasolka po bretońsku". Żadna z tych nacji nie przyznaje się do takich potraw. Ucz się kacap i nie błaznuj! Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: "ju fak mi, aj fak ju" 16.06.15, 18:24 Jednak psychiczne problemy w polaczeniu z agresja,przykro mi, radze udac sie do specjalisty.Medycyna dzisiaj potrafi robic cuda choc na glupote nie ma lekarstwa to z agresja sobie poradzi,zapewniam cie bystrzak. Odpowiedz Link Zgłoś
smuta2015 Re: "ju fak mi, aj fak ju" 16.06.15, 18:42 Zamiast pajacować na forum powinieneś zająć się medycyną - na własny użytek:) Dlaczego nie odpowiedziałeś na moje pytanie: wierzysz, że Chiny, czy Indie pójdą na wojnę z Zachodem dla Putina? Odpowiedz, a nie zwódź mnie na manowce meandrów kacapskiej głupoty! Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: "ju fak mi, aj fak ju" 16.06.15, 18:57 Na kretynskie insynuacje pytajace zwykle nie odpowiadam ale tu odpowiadam:zadnej wojny mocarstw atomowych nie bedzie,wbij sobie to palancie do tego zakutego lba raz na zawsze. Zimna wojna,wyscig zbrojen,pogrozki,prezenie muskolow to biznes i zupelnie co innego ,wojna atomowa tych mocarstw oznacza zaglade nas wszystkich w tym tych mocarstw.To wiedza wszyscy w Bialym Domu jak i na Kremlu czy w Pekinie. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: "ju fak mi, aj fak ju" 16.06.15, 19:09 wasyl_szuja napisał: > Ty zawsze przeciwko Polsce, chociaż mądry i roztropny ma rząd, a zawsze >przy pe nisie kremla, chociaż tak zaszkodził Rosjanom. > Przypadek? Nie sądzę. dziwko ukrowska . fakty. - podaj jeden jedyny wpis , ze szwampuch jest przeciwko Polsce ! . ze on jest przeciwko histerii ,- rusfobii, oszolomstwu , pieniactwu ... polactwa .. , - tzn. Polska nie jest mu obojetna . szamaciarzu,- podaj jeden jedyny fak , jak ruski zaszkodzil Polsce odkad wyprowadzil sie ze swoimi zabawkami z Polski !. tylko tumanie nie pisz o japkach ! Odpowiedz Link Zgłoś
smuta2015 Re: "ju fak mi, aj fak ju" 16.06.15, 19:18 No to po co kacapek wklejasz takie idiotyzmy na forum? Chciałeś kogoś przestraszyć? szwampuch58 napisał: >Na kretynskie insynuacje pytajace zwykle nie odpowiadam ale tu odpowiadam:zadnej wojny mocarstw atomowych nie bedzie,wbij sobie to palancie do tego zakutego lba raz na zawsze. Zimna wojna,wyscig zbrojen,pogrozki,prezenie muskolow to biznes i zupelnie co innego ,wojna atomowa tych mocarstw oznacza zaglade nas wszystkich w tym tych mocarstw.To wiedza wszyscy w Bialym Domu jak i na Kremlu czy w Pekinie. < Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: "ju fak mi, aj fak ju" 16.06.15, 19:30 Rzeknij grzecznie bystrzak,jak fukcjonuje ta twoja "makowka" w zyciu codziennym,nie jestes zagrozeniem dla otoczenia twojego ? Odpowiedz Link Zgłoś
smuta2015 Re: "ju fak mi, aj fak ju" 16.06.15, 19:33 szwampuch58 napisał: >grafika zgrozy i szalenstwa: i2.gmx.net/image/070/30706070,pd=1,f=content-xxl/atomwaffen-weltweit.jpg< Pomyśl kacapek o dobrym lekarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: "ju fak mi, aj fak ju" 16.06.15, 19:32 > szwampuch58 napisał: > >Na kretynskie insynuacje pytajace zwykle nie odpowiadam ale tu >odpowiadam: zadnej wojny mocarstw atomowych nie bedzie,wbij sobie to >palancie do tego zakutego lba raz na zawsze. > Zimna wojna,wyscig zbrojen,pogrozki,prezenie muskolow to biznes i zupelnie co innego ,wojna atomowa tych mocarstw oznacza zaglade nas wszystkich w tym tych mocarstw.To wiedza wszyscy w Bialym Domu jak i na Kremlu czy w Pekinie. smuta2015 napisał: > No to po co kacapek wklejasz takie idiotyzmy na forum? > Chciałeś kogoś przestraszyć? dupetku , matole rozumiesz slowo pisane ... szawmpuch58 - przedstawil tylko swoja opinie, swoje zdanie i NIC wiecej . kogo straszy szwampuch58 ? , dlaczego kwestionujesz stwierdzenie szwampuch58 .... kim jestes ? , ze zalezy ci na rozpierdusze atomowej ... w Europie , na swiecie ... . opanuj sie petaku . Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: "ju fak mi, aj fak ju" 16.06.15, 19:42 smuta2015 napisał: > Kolejny kacapski poyeb:/ co ci ruski zrobil , od czasu gdy sie grzecznie wyprowadzil ze swoimi zabawkami z Polski ... nie masz Nic do powiedzenia to ... , spie...j . albo zamknij dziob , a nie szczekaj niemerytorycznie piesku . Odpowiedz Link Zgłoś
amg10 Tak, smuta, to krytycznie wazne 16.06.15, 20:50 pytanie do Ciebie: Co Tobie lub Polsce Ruski zlego wyrzadzil od czasu gdy sie ze swoimi zabawkami wyprowadzil z Polski (zdaje sie , ze w ok. 1989 roku) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
frompiter Fajny simulator polecam... 16.06.15, 22:23 ...dla oszolomow a-la szuja;-) Simulator ataku jadrowego 3mv.ru/load/ "Выберите цель" - wprowadzic miejsce swego zamieszkania; "Выберите зaряд" -wprowadzic moc glowicy w kilotonach, rosyjski glowicy maja od 300 do 2000 kiloton. "Взoрвaть" - kliknac i poszukac swoja doope w okolicach:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wasyl_szuja Re: Fajny simulator polecam... 16.06.15, 23:01 Ale wiesz, że żeby podjąć decyzję o ataku jądrowym, to trzeba być świadomym konsekwencji tego czynu. Nie jest to tak proste jak ci się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
frompiter Ja jestem, ale ty,... 16.06.15, 23:27 wasyl_szuja napisał: > Ale wiesz, że żeby podjąć decyzję o ataku jądrowym, to trzeba być świadomym kon > sekwencji tego czynu. Nie jest to tak proste jak ci się wydaje. ...kretynie, nie jestes. wasyl_szuja 16.06.15, 17:49 Wystarczy walnąć w Moskwę i Petersburg. I po ptokach. Odpowiedz Link Zgłoś
wasyl_szuja Re: Ja jestem, ale ty,... 16.06.15, 23:46 > wasyl_szuja 16.06.15, 17:49 > Wystarczy walnąć w Moskwę i Petersburg. I po ptokach. Tylko wtedy, gdy Rosja odpali pierwsza. Bo widzisz, Zachód nie używa na forach atomowego argumentu. Tylko rosyjskie trolle straszą atomówkami, bo tak naprawdę nie mają niczym innym. Rosyjskie siły konwencjonalne nie robią na NATO wrażenia. Straszyć argumentem ostatecznym, to tak naprawdę pokazywać swoją słabość. Dawniej to tacy wyciągali rewolwer przy pokerze, gdy karta nie podchodziła. Ale trzeba pamiętać, że ten drugi może mieć nie tylko lepsze szczęście w kartach, ale i być lepszym rewolwerowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
frompiter Oj tam, oj tam:-) 18.06.15, 14:46 wasyl_szuja napisał: > > wasyl_szuja 16.06.15, 17:49 > > Wystarczy walnąć w Moskwę i Petersburg. I po ptokach. > Tylko wtedy, gdy Rosja odpali pierwsza. Przestan bredzic, debilu:-) Nawet komuszy zombi z KC PKZR tego nie zrobili, nawet Khruszczow z jego butem i "kuzkina macia":-) >Bo widzisz, Zachód nie używa na forach atomowego argumentu. Zachod nie uzywa. Uzywaja michnikowskie trolle, w tym niejaki kylax-szuja, piewca pedalskiego trybu zycia:-) >Rosyjskie siły konwencjonalne nie robią na NATO wrażenia. Na NATO? A kto to? Moze to jest NATO? www.glamour.com/images/inspired/2014/02/femaledefenseministers-main.jpg pp.vk.me/c624418/v624418494/688f/3Gi7VCKmq5k.jpg Szczerze mowiac, tez nie robia wrazenia:-))) Nawiasem, chetnie zobacze Niemca, ktory chce powtorzyc wycieczke swego dziadka z Wermachtu do nas. Mialem okazje w mlodosci pogadac z Niemcami, ktory brali udzial w w tej wycieczce:-) >Straszyć argumentem ostatecznym, to tak naprawdę pokazywać swoją słabość. Debilu, ty straszysz nawet nie posiadajac zadnych argumentow. Jestes mieszkancem wsi na polu walki i tyle. Najwyzej bedziesz mogl wykopac sie sie schron, o ile masz lopate. >Dałem Moskwę i B-61 jaką może przenosić F-16. No ładnie, ładnie :) Sprawdz 750 kiloton w centrum Warszawy, tez robi wrazenie. 0.75 to JEDNA z 10 glowic JEDNEJ rakiety. Odpowiedz Link Zgłoś
wasyl_szuja Re: Fajny simulator polecam... 16.06.15, 23:11 Dałem Moskwę i B-61 jaką może przenosić F-16. No ładnie, ładnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bunkum Re: "ju fak mi, aj fak ju" 16.06.15, 22:55 "ju fak mi, aj fak ju" I po co starasz sie, bzdziagwo/bzdziagwiarzu, uzywac ordynarnych slow w obcym jezyku ktorego nie znasz, nie rozumiesz, i nie czyjesz znaczenia ktore niosa? Zenidlo ci uroslo dzieki tym sfajdaczonym probom, czy tez kuciapa ci sie wreszcie zwezila do akceptowalnych rozmiarow? Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: oki-doki obrazalski internauto 18.06.15, 10:43 przepraszam za ordynarnosc i moja niewiedze...koryguje newsa,tfu wiadomosc Wet za wet: tvn24bis.pl/ze-swiata,75/wet-za-wet-unia-uzgadnia-kolejne-sankcje-rosja-grozi-odpowiedzia,552489.html Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: "ju fak mi, aj fak ju" 23.06.15, 14:23 oficjalnie jedna strona teraz czekam na druga strone oficjalnie...i klawo jest,kurza twarz, Wiwat USA www.tvn24.pl/ciezki-sprzet-usa-w-polsce-arsenaly-amerykanskie-na-wschodzie-nato,554002,s.html Odpowiedz Link Zgłoś
wasyl_szuja Druga strona niech sobie wsadzi lód w slipy. 23.06.15, 16:32 Bo z NATO nie wygra. Na razie kreml dostaje delikatną aluzję, radzę by ją zrozumiał. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: "Fuck the US-Imperialism" 23.06.15, 16:38 slychac tez w Europie: www.n-tv.de/politik/Lafontaine-Fuck-the-US-Imperialism-article15357321.html Odpowiedz Link Zgłoś
wasyl_szuja Od lewicowego głupka, szambuch... 23.06.15, 17:12 ...od lewicowego głupka, nie od Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: jaka jest roznica... 23.06.15, 17:18 ...pomiedzy lewicowym a prawicowym gupolem,wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś