Dodaj do ulubionych

Polka Anita Włodarczyk pobiła rekord świata

02.08.15, 12:51
w rzucie młotem wynikiem 81,08 m, przekraczając jako pierwsza kobieta na świecie granicę 80 metrów. Pobity rekord świata również należał do Anity.
Brawo Anita.
sport.tvn24.pl/lekkoatletyka,128/zobacz-rekordowy-rzut-anity-wlodarczyk-we-wladyslawowie,565266.html
Obserwuj wątek
    • antyk-acap Re: Polka Anita Włodarczyk pobiła rekord świata 02.08.15, 12:54
      To nie jest Polka a w ogóle zaraz pewnie ucieknie z Polski.
      • antyk-acap Re: Polka Anita Włodarczyk pobiła rekord świata 02.08.15, 12:54
        A rekord jest rosyjski bo młot zrobiono z żelaza z Rosji. Tak nawiasem.
    • polski_francuz Przejecie paleczki 02.08.15, 12:55
      Przejeles patriotyczny trend na forum. Moge sobie odpoczac i to owo skrytykowac nawet:)

Pozdro

PF
      • free-sound Re: Przejecie paleczki 02.08.15, 13:03
        W sztafecie zawsze raźniej. :)
        • kaszebe12 Swietnie , chlopcy ! 02.08.15, 14:00
          -Dobrze , ze free-sound zaczal watek o...Polce ,wyjasniajac na wstepie ,ze panna Wlodarczyk jest Polka. -Pefcia ! -Wymysl cos patriotycznego ! -Cos na miare Radwanskiej , ktora mscila rakieta krzywdy dokonane przez ruskie scierwo...
          • polski_francuz Dobrze 02.08.15, 14:19
            wymysle cos zdopingowany. Urodziles sie, jak piszesz, we Francji. A we Francji nie ma ludzi, ktorzy tak dobrze znaja jezyk polski. Rodzina nauczyla? Tez raczej watpie bo patriotyzmu twoja rodzina cie nie nauczyla.

Wiec mozes tez agentem jakis sluzb? Bo zeby dla rozrywki takie rzeczy pisac na forum to trudno sobie wyobrazic.

Moze jakies rosyjskie sluzby? A moze jakies francuskie? Stawialbym raczej na rosyjskie.

Chaud? ou encore froid?

PF
            • kaszebe12 Szczere dzieki , pefcia... 02.08.15, 14:54
              - Bez twoich poezji to forum nie ma smaku...
              Ja napisalem ,ze urodzilem sie we Francji ? -Czego sie czlowiek od ciebie nie dowie...
              -Jasne , ze jestem agentem...Mossadu , FSB , DGR... wszystkich sluzb do kupy wzietych.
              • kaszebe12 Aha , pefcia ! 02.08.15, 15:10
                Mam starcze spowolniale neurony , dopiero co rozgrylem zdanie "Bo zeby dla rozrywki takie rzeczy pisac na forum to trudno sobie wyobrazic"...- Jakie to ja "rzeczy pisze" na forum ? - Dlaczego te" rzeczy" sa tak trudno wyobrazalne ?
                • polski_francuz Re: Aha , pefcia ! 02.08.15, 15:34
                  Pisz co chcesz, malo mnie to obchodzi. Juz pisalem, ze CIA mnie wyrzucono i zostal tylko PF.

Z Bogiem

PF
                  • kaszebe12 Tak nieladnie , pefcia ! 02.08.15, 16:40
                    -Znowu zarzucasz mnie slowa , ktorych nigdy nie napisalem ,a piszesz ,ze malo ciebie obchodzi moje pisanie. -Zyczysz mnie "Z Bogiem" , ale wiesz ,ze klamstwo jest grzechem ? -Juz mnie zarzucales antysemityzm czy faszyzm , ale gdy grzecznie poprosilem o dowody , obrzuciles mnie obrazliwym "miesiwem".
                    Nieladnie i niedobrze...zle sie czujesz , pefciu ? -Bo twoja ostatnia wypowiedz jest nieco..."dziwna".- "Juz pisalem , ze CIA mnie wyrzucono i zostal tylko PF"...glowka boli ?
                    • polski_francuz CIA a KGB 02.08.15, 18:26
                      mam w nosie co piszesz; Nie urodziles sie we Francji. Tym lepiej. Jesli nie bedziesz sie pod moje posty, to byloby swietnie.

Bylem PFCIA a po wyrzuceniu z CIA zostal tylko PF. Wyrzucono mnie za mitomanie, no wiesz tam nie lubia jak ktos sie podaje za profesora i za szlachcica rodem z Litwy.

CIA to nie KGB tam umieja dbac o swoje kadry.

PF
                      • polski_francuz Wpisywal n/t 02.08.15, 18:37
                        PF
    • szwampuch58 Re: Polka Anita Włodarczyk pobiła rekord świata 03.08.15, 11:18
      no to teraz w Pekinie tylko zloty medal dla Anity
      PS:mistrzostwa przed nami to i "czarne chmury" znowu w mediach
      www.spiegel.de/sport/sonst/doping-leichtathletik-stars-wiesen-verdaechtige-blutwerte-auf-a-1046425.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka