mathildae 25.02.02, 12:48 ale nie moj, szkoda;( Usta tak bardzo blisko Gwiazdy tak bardzo wysoko Moze to jest poezja, a moze tylko alkohol:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathildae Re: pijany wiersz 25.02.02, 14:45 wiesz, znaczna czesc z nas tutaj chcialaby miec takie dylematy, nieprawdaz? i jeszcze raz Mistrz, bo ja strasznie lubie:)) byli inni przede mną, przyjda inni po mnie, albowiem zycie wiekuiste, a smierc plonna. wszystko jak sen wariata sniony nieprzytomnie Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: pijany wiersz 25.02.02, 14:59 Gdzie się podziały tamte prywatki niezapomniane? Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: pijany wiersz 25.02.02, 15:15 dzis na to juz nie starczy sil zbyt szybko sie urywa film a potem nam sie sni szal zmyslow, pozar krwi, lecz w koncu sie budzimy i ... Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: pijany wiersz 25.02.02, 15:34 A jutro - znów idziemy na całość Miasto bedzie patrzyć twarzą oniemiałą Bo kto słyszał żeby z groszem się nie liczyć Na dwa głosy śpiewać na ulicy Bo nam życiu, życia ciągle mało... Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: pijany wiersz 26.02.02, 12:06 A ja szepnę skrycie och życie kocham Cię, kocham Cię, kocham Cię nad życie choć barwy ściemniasz choć tej wędrówki mi nie uprzyjemniasz choć się marnie odwzajemniasz Odpowiedz Link Zgłoś