dawaj_czasy 20.10.15, 18:48 pulshistorii.pb.pl/4328950,86514,najwieksza-nieruchomosc-w-historii-miala-2-mln-km2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: ten poziom wazeliny do "Imperiun Dobra" 20.10.15, 18:55 przypomina mi nick "przyjacielameryki".....hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
dawaj_czasy Re: Amerykanie Ci to maja leb do interesow ... 20.10.15, 19:00 Nic nie rozumiesz albo ze wscieklosci jak putlerowi morde ci wykreca :))))) Kupic od ZBIR-a Alaske za grosze i tereny od Luizjany az po Dakote rowniez za grosze toz to MAJSTRSZTYK Brawo USA !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: stare" kotlety "wazeliniarzu USA 20.10.15, 19:06 przypomnij moze jeszcze jak pobili Apaczow i Komanczow albo jak Edison wynalazl podobno zarowke jak szalec to szalec Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: stare" kotlety "wazeliniarzu USA 20.10.15, 19:10 I wyprodukowali najwiekszy dlug w historii swiata... Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: stare" kotlety "wazeliniarzu USA 20.10.15, 19:17 W "produkcji": zastrzelonych czy zapuszkowanych wlasnych obywateli tez maja sie czym pochwalic Odpowiedz Link Zgłoś
j-k szwampuch, tobie, poza restauracja komunizmu 20.10.15, 20:18 to tylko jedno pomoze: stopsyjonizmowi.files.wordpress.com/2011/06/wodka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: teee kombatant obalania komunizmu 20.10.15, 20:38 img1.demotywatoryfb.pl//uploads/201312/1387735348_by_vilakazi_inner_real_color64.gif Odpowiedz Link Zgłoś
j-k ale mnie sie udalo cos obalic, conie ? :) 22.10.15, 18:51 a tobie ? www.wykop.pl/wpis/9458840/granda-w-bialy-dzien-potrzebny-dobry-prawnik-pewna/ Odpowiedz Link Zgłoś
dawaj_czasy Re: stare" kotlety "wazeliniarzu USA 21.10.15, 19:48 Amerykanie maja bardzo skuteczna i nieskorumpowana policje (sprobuj przekupic policjanta w USA :))))) Amerykanie nie musza placic pod stolem zeby sie dostac do szkoly policyjnej ,jak to jest w SSojuzie , ale ruSSkiemu mundurowemu (bo policjantem to nazwac go niesposob) szybko sie zwraca "inwestycja " w szkole milicyjnej ksztalcaca samych biedorobionych lapowkarzy Na kazdej odprawie palkownik mowi im ile maja przyniesc Bublow po kazdej zmianie dla pana dowodcy _ takie co to tylko w roSSji i gdzies Arfryce I gdyby milicja rzeczywiscie lapala bandziorow a nie chronila ich w RoSSji trzeba by zapuszkowac 90 % tego bydelka wyborczego z wypranymi mozgami zwanym HomoSSowieticus Odpowiedz Link Zgłoś
dawaj_czasy Re: stare" kotlety "wazeliniarzu USA 20.10.15, 20:05 Ha ha Ha alem sie obsmial patrz pan i dalej maja co pozyczac :))))) ale cie wzielo co chcialbym zobaczyc twa gebusie wykrecona ze wscieklosci ale powiem ci wiecej ; sprawdz po ile poszybowaly dzisiaj akcje firmy UTC (znasz taka ?) Mam 6000 tys akcji tej Korporacji -jakby nie patrzyl to w JEDEN dzien 20 tysiecy dolarow zarobilem tyle co ty w dwa lata na garnuszku wlAdolfa HiHi Odpowiedz Link Zgłoś
dawaj_czasy Re: stare" kotlety "wazeliniarzu USA 20.10.15, 20:00 A kto pobil tych Apaczow ? Jakos dziwnie sie sklada ze w obu Amerykach mowi sie jezykami : francuskim , portugalskim , hiszpanskim i angielskim , - To jeszcze raz ... Kto pobil tych tubylcow w obu Amerykach ? A Konkwista to znasz takie zjawisko - czy ty nie znaju? A kto przywozil niewolnikow na plantacje na Haiti - tez nieznaju ? W XVI wieku polowa dzisiejszego USA naalezala do Francuzow a reszta do Hiszpanow poludnie tez podzielone z kolonia portugalska ruSSki belkoczacy ignorancie wygoogluj sobie na amerykanskiem internecie i sie koksztalc a nie bredzisz cos co ci oficer prowadzacy karze pisac bo sie bezzebny osmieszasz Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re:hmmm, pasuje do ciebie wazeliniarzu 20.10.15, 20:32 "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. " Stanisław Lem Odpowiedz Link Zgłoś
dawaj_czasy Re:hmmm, pasuje do ciebie wazeliniarzu 21.10.15, 19:52 Nie ma jak "merytoryczna riposta" - prawda ? Buhahahha Ale coz ja moge od ciebie bezzebny wymagac - gupi jak niedomyty ruSSek Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re:hmmm, pasuje do ciebie wazeliniarzu 21.10.15, 19:59 dawaj_czasy napisał: > Nie ma jak "merytoryczna riposta" - prawda ? ... nie ma sprawy,drobnostka > Ale coz ja moge od ciebie wymagac ?...politowania Odpowiedz Link Zgłoś
dawaj_czasy It's better to convince the ruSSian stinker 22.10.15, 18:43 www.defence24.pl/269198,11-mld-usd-na-modernizacje-saudyjskiej-marynarki Odpowiedz Link Zgłoś
j-k No maja... 20.10.15, 20:15 Alaske tesz kupili... problem w tym, ze na dalsze zakupy nie maja kasy... Odpowiedz Link Zgłoś
dawaj_czasy Re: No maja... 21.10.15, 19:53 j-k - A co sprzedajesz cos ? Jakis Kolchoz jest jeszcze do opylenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: No maja... 22.10.15, 18:47 dawaj_czasy napisał: > j-k - A co sprzedajesz cos ? > Jakis Kolchoz jest jeszcze do opylenia ? No jest. - Kuryle. Ruskie to trzymia w rezerwie. w razie koniecznosci - jakies 50 mld US $ jest do wziecia... Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. ekonomista. Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: No maja... 22.10.15, 19:12 Majom,majom krzywe nogi jak srajom.... www.investmentu.com/article/detail/48029/where-to-invest-as-cybersecurity-arms-race-heats-up?src=email#.VikYQvmrRaU Odpowiedz Link Zgłoś
dawaj_czasy Re: No maja... 22.10.15, 20:05 Kuryle sa NIE na sprzedaz , poniewaz naleza do Japonii tak jak Krym nalezy do Ukrainy Poza tym ZBIR jest nadal w satnie wojny z Japonia Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: No maja... 22.10.15, 22:44 Co z toba gadac jak ty analfabeta z pod budki z piwem.... Odpowiedz Link Zgłoś