malkontent6 23.10.15, 17:53 Poparcie Putina w Rosji dochodzi z trudem do 90%. Daleko mu do popularności Chruszczowa i Breżniewa. www.rt.com/politics/319343-putins-approval-rating-hits-new/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czizus Re: Putin zawstydzony 23.10.15, 17:59 No fakt, to dość słaby wynik. Ale z drugiej strony chyba jednak prawdziwy i pomimo swojej słabości, raczej do zaakceptowania przez cara. Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: pomimo swojej słabości do zaakceptowania 24.10.15, 01:18 pbs.twimg.com/media/CR_tcXiVEAATMnx.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
br0f malky, malky 23.10.15, 18:05 jaki to ma efekt na twoj dochod? czy taki sam jak wzrost popularnosci busha gdy zaczal bombac iraq w poszukiwaniu BMR? powinienes malky sie zastanowic dlaczego taki shit pompuja ci media w glowe. jak takie informacje poprawia twoja sytuacje finansowa? ale widzisz malky nikt nie chce o tym rozmawiac Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: malky, malky 23.10.15, 18:18 br0f napisał(a): > powinienes malky sie zastanowic dlaczego taki shit pompuja ci media w glowe Zastanowiłem się i nie mam pojęcia dlaczego rosyjskie media pompują mi informacje o popularności Putina w Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
br0f Re: malky, malky 23.10.15, 18:22 malky z tego samego powodu dla ktorego media pompuja takie samo gowno chamom mieszkajacym w lepszej czesci swiata. po to zeby cham nie zawracal sobie glowy rzeczami istotnymi. dla przykladu gdy bush bombal irak niewielu amerykanow potrafilo pokazac irak na mapie ale za to wiedzialo ze bush nie lubi jesc brokuly mam nadzieje ze teraz juz rozumiesz. jeszcze przyjzyj sie jak od tego czasu gdy bush bombal irak zmienila sie ekonomia. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: malky, malky 23.10.15, 20:41 Rozumiem. Chamy rosyjskie nie różnią się od amerykańskich. Cham to cham. Odpowiedz Link Zgłoś
br0f dziwie sie ze 23.10.15, 21:06 zrozumienie tego zabralo ci to tyle czasu nie wiem w jakim stopniu podobnie oglupiali jak itelektualisci amerykanscy ogladajacy taki shit ale ciesze sie ze ostatecznie you got it Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: dziwie sie ze 23.10.15, 21:51 A eraz forumowi komsomolcy obrażą się, że nazwałeś ich chamami. Odpowiedz Link Zgłoś
br0f Re: dziwie sie ze 23.10.15, 22:29 widzisz ta twoja wypowiedz ukazuje to twoje ograniczenie do "ruscy to xooye" ja ci przeciez powiedzialem zes nie lepszy i jakos qu... nie dotarlo. radzilbym zastanowic sie nad tym jaki to ma skutek dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: dziwie sie ze 23.10.15, 23:09 br0f napisał(a): > ja ci przeciez powiedzialem zes nie lepszy Nie musisz mi tego mówić. Ja o tym wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: dziwie sie ze 24.10.15, 04:06 Malki sie zastanawia czy to dobrze czy zle...Z nim rozmowa to tak jak z dupa w nocy. Brof to cierpliwy czlowiek... Odpowiedz Link Zgłoś