banderom_nie 03.01.16, 10:54 Kandydat w Prezydenty USA Donald Trump nazwał tych,kto stworzył ISIS.Dla nieznających angielskiego - twórcami ISIS,według Trump'a, sa Hillary Clinton i Obama : Trump: 'Clinton Created ISIS with Obama' Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaszebe12 Re: Skandal w USA 03.01.16, 11:30 -Nieladnie , oj ,nieladnie...tak traktowac podopieczna pana Goldmana... Odpowiedz Link Zgłoś
banderom_nie Re: Skandal w USA 03.01.16, 11:33 kaszebe12 napisał: > -Nieladnie , oj ,nieladnie...tak traktowac podopieczna pana Goldmana... Trump jest źle wychowany.Widać matka nie nauczyła go temu,jak trzeba traktować podopiecznych Goldmanów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
banderom_nie Re: Skandal w USA 03.01.16, 11:31 Oczywiście wszystko można spisać na charakter Trump'a,ale sadzać po bardzo żywej reakcji Amerykanów na jego słowa,to nie jest tylko przedwyborczy bełkot jednego z kandydatów. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 -To sie moze zle dla niego skonczyc... 03.01.16, 12:22 -Przed nim byli bardziej "skromni" , mniej "wybuchowi"...i jak skonczyli ? Odpowiedz Link Zgłoś
brat_kryzysa Trump nie zdobedzie wladzy 03.01.16, 12:24 w bardziej lub mniej cywilizowany sposob odsuna go od wladzy ps Goraco sie robi na linii Iran- AS, szejki pod namowa USA zamordowaly szyickiego duchownego, robia coraz wiecej bledow i zupelnie glupich rzeczy podobnie jak Erdogan ktore przyblizaja moment upadku tych panstw Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Skoro kacap twierdzi, że robią źle, tzn., że robią 03.01.16, 15:11 dobrze. I nie martw się, ani Turcja, ani Arabia Saudyjska nie upadają Odpowiedz Link Zgłoś
el.commendante Hipokryta, populista i co najgorsze oligarcha. 03.01.16, 13:34 Zamiana Obamy na Trumpa, to jak zamiana Janukowycza na Poroszenkę i jego oligarchów. Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: Hipokryta, populista i co najgorsze oligarcha 03.01.16, 13:39 Ale przy okazji nawet najglupsi na tym swiecie zobacza jaki to gnoj te USA..... Odpowiedz Link Zgłoś
banderom_nie Re: Hipokryta, populista i co najgorsze oligarcha 03.01.16, 14:08 el.commendante napisał: > Zamiana Obamy na Trumpa, to jak zamiana Janukowycza na Poroszenkę i jego oligar > chów. A jednak różnica jest wielka.Janukowicz nie zdecydował się na użycie siły,a na rekach Poroszenko tysiące ludzkich istnień. Niestety,commendante,dziś na zachodzie jest wybór miedzy złem i mniejszym złem.Trump,przynajmniej takie robi wrażenie,jest mniejszym złem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
el.commendante Re: Hipokryta, populista i co najgorsze oligarcha 03.01.16, 14:13 banderom_nie napisał(a): > A jednak różnica jest wielka.Janukowicz nie zdecydował się na użycie siły,a na > rekach Poroszenko tysiące ludzkich istnień. No właśnie. Przypomnij sobie jakie sqrwysyństwa wyczyniało USA gdy poprzednio w Białym Domu urzędował republikanin. Zbrodnie Obamy to przy Bushu mały pikuś. Najbardziej popie...ni prezydenci USA po IIWŚ (Reagan, Bush, Nixon) to republikanie. Ci najbardziej strawni (Roosevelt, Kennedy, Carter) to demokraci. Zresztą nawet ten Obama, zauważ że wprowadził w USA jakiś kulawy bo kulawy ale jednak system opieki medycznej, czy też nawiązał relacje dyplomatyczne z Kubą. Żaden republikanin by na to się nie zdobył. > Niestety,commendante,dziś na zachodzie jest wybór miedzy złem i mniejszym złem. > Trump,przynajmniej takie robi wrażenie,jest mniejszym złem :-) Tym mniejszym złem w USA są właśnie demokraci. Odpowiedz Link Zgłoś
banderom_nie Re: Hipokryta, populista i co najgorsze oligarcha 03.01.16, 14:34 el.commendante napisał: > No właśnie. Przypomnij sobie jakie sqrwysyństwa wyczyniało USA gdy poprzednio w > Białym Domu urzędował republikanin. Zbrodnie Obamy to przy Bushu mały pikuś. N > ajbardziej popie...ni prezydenci USA po IIWŚ (Reagan, Bush, Nixon) to republika > nie. Ci najbardziej strawni (Roosevelt, Kennedy, Carter) to demokraci. Zresztą > nawet ten Obama, zauważ że wprowadził w USA jakiś kulawy bo kulawy ale jednak s > ystem opieki medycznej, czy też nawiązał relacje dyplomatyczne z Kubą. Żaden re > publikanin by na to się nie zdobył. Moim zdaniem całkiem niepotrzebnie dzielisz republikanów i demokratów,na partii lepsze i gorsze.To dwa słupa współczesnego systemu,które uzupełniają się.Również niepotrzebnie w jednym szeregu ustawiłeś Nixona z Reaganem. > Tym mniejszym złem w USA są właśnie demokraci. Hillary Clinton mniejszym złem? Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Moim zdaniem nie warto dzielić Rosjan na dobrych i 03.01.16, 15:16 złych. Wszyscy to imperialistyczne sku...syny. Podoba Ci się to? Odpowiedz Link Zgłoś
el.commendante Re: Hipokryta, populista i co najgorsze oligarcha 03.01.16, 15:59 banderom_nie napisał(a): > Moim zdaniem całkiem niepotrzebnie dzielisz republikanów i demokratów,na partii > lepsze i gorsze.To dwa słupa współczesnego systemu,które uzupełniają się. Sam pisałeś o wyborach mniejszego zła. > Również niepotrzebnie w jednym szeregu ustawiłeś Nixona z Reaganem. Siebie warci, choć Reagan rzeczywiście był większym szkodnikiem. > > Tym mniejszym złem w USA są właśnie demokraci. > > Hillary Clinton mniejszym złem? W porównaniu do Busha i Codolyzy, jak najbardziej. To jak porównywać Adenauera do Hitlera. Adenauer to też imperialista, też negujący granice w Europie, ale jednak daleko mu było do bandyty Hitlera. Odpowiedz Link Zgłoś
banderom_nie Re: Hipokryta, populista i co najgorsze oligarcha 03.01.16, 16:12 el.commendante napisał: > Sam pisałeś o wyborach mniejszego zła. Pisałem o konkretnych ludziach,a nie o partiach. > W porównaniu do Busha i Codolyzy, jak najbardziej. To jak porównywać Adenauera > do Hitlera. Adenauer to też imperialista, też negujący granice w Europie, ale j > ednak daleko mu było do bandyty Hitlera. Ale ja porównuje z Trumpem.Ale zgadzam się,że Hillary jest mniejszym złem,niż wymieniony przez Ciebie osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
el.commendante Re: Hipokryta, populista i co najgorsze oligarcha 03.01.16, 16:27 banderom_nie napisał(a): > el.commendante napisał: > > Sam pisałeś o wyborach mniejszego zła. > > Pisałem o konkretnych ludziach,a nie o partiach. Ale za nimi stoi cały establishment partyjny. Pamiętasz Obamę w kampanii przed swoją pierwszą kadencją? Ile nadziei z nim wiązano, a gdy zdobył władzę stał się typowym politykiem z mainstreamu. Odpowiedz Link Zgłoś
banderom_nie Re: Hipokryta, populista i co najgorsze oligarcha 03.01.16, 16:54 el.commendante napisał: > Ale za nimi stoi cały establishment partyjny. Pamiętasz Obamę w kampanii przed > swoją pierwszą kadencją? Ile nadziei z nim wiązano, a gdy zdobył władzę stał si > ę typowym politykiem z mainstreamu. Masz 100% racji,ale z Trumpem jest tak samo,jak i z Obama - generalnie my nie wiemy co on z sobą niesie,kto za nim stoi i czego możemy po niemu spodziewać się.Nadzieje wiążemy tylko na podstawie tego,co on mówi.Z Hillary jest inaczej,my już wiemy czego po niej możemy spodziewać się,niezależnie od tego,co ona teraz mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
banderom_nie Moja droga użyteczna kilunia 03.01.16, 15:21 Mnie zawsze podoba się,gdy ty robisz z siebie głupią ciotę. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Igorku, jedyną "ciotą" na forum jesteś Ty. 03.01.16, 15:27 Zatem miłego dnia.... Odpowiedz Link Zgłoś
brat_kryzysa kiłaksik, dales sie poznac na forum jako homo 03.01.16, 15:54 co rusz wyjezdzasz z ruchem LGBT w watkach zupelnie z nimi nie zwiazanych Odpowiedz Link Zgłoś
banderom_nie Re: kiłaksik, dales sie poznac na forum jako homo 03.01.16, 16:16 brat_kryzysa napisał: > co rusz wyjezdzasz z ruchem LGBT w watkach zupelnie z nimi nie zwiazanych kilunia tak dużo pisze,i do tego pod rożnymi nickami,ze o tym zapomniała.Ona jednocześnie jest i proislamska i antyislamska,prożydowska i antyżydowska,antyamerykańska i proamerykańska,ale faktem jest,ze zawsze jest propedalska :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Igorku, piszesz pod wieloma nickami, ale zawsze o 03.01.16, 17:17 obciąganiu na kolanach i ru...ie w dupę. W tym Ciebie nie przebiję. Odpowiedz Link Zgłoś
gobo2 raczej entuzjazm, tych, ktorzy w to wierza.... 03.01.16, 15:27 wystarczy, posluchac, na reakcje tlumow... trump mowi ameryce to, co ameryka chce sluszec.....! trump mowi ameryce to, co putin mowi rosji.....! banderom_nie napisał(a): > Kandydat w Prezydenty USA Donald Trump nazwał tych,kto stworzył ISIS.Dla niezna > jących angielskiego - twórcami ISIS,według Trump'a, sa Hillary Clinton i Obam > a : > Odpowiedz Link Zgłoś
banderom_nie Re: raczej entuzjazm, tych, ktorzy w to wierza... 03.01.16, 15:53 gobo2 napisał(a): > wystarczy, posluchac, na reakcje tlumow... > trump mowi ameryce to, co ameryka chce sluszec.....! > trump mowi ameryce to, co putin mowi rosji.....! A czy znasz chociażby jednego polityka,zwłaszcza w okresie kampanii wyborczej,który mówi nie to,co chcą usłyszeć wyborcy? Odpowiedz Link Zgłoś
x2014 Re: Skandal w USA 03.01.16, 17:39 haha ruskie scierwa znowu sie brandzluja Odpowiedz Link Zgłoś
banderom_nie Re: Skandal w USA 03.01.16, 17:42 x2014 napisało: > haha ruskie scierwa znowu sie brandzluja Trump nie jest ruskim ścierwem.Moze jest amerykańskim,ale na pewno nie ruskim. A jakim ścierwem jesteś ty,moje drogie razy 2014?To ze jesteś ścierwem,nie ulega wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Skandal w USA 03.01.16, 17:50 banderom_nie napisał(a): > x2014 napisało: > > > haha ruskie scierwa znowu sie brandzluja > > Trump nie jest ruskim ścierwem.Moze jest amerykańskim,ale na pewno nie ruskim. > A jakim ścierwem jesteś ty,moje drogie razy 2014?To ze jesteś ścierwem,nie uleg > a wątpliwości. ---------------- ścierwem 18 cm załatwianym od tylu Igor, przecież to u kylaxa wiecznie na języku. :-)))) ............................................................ lese / czytaj: Zwei Mustereuropäer, die Europa nicht braucht www.nachdenkseiten.de/?p=28670 www.zlv.lu/spip/spip.php?article15666 Odpowiedz Link Zgłoś
x2014 Re: Skandal w USA 03.01.16, 19:37 ,,Trump nie jest ruskim ścierwem.Moze jest amerykańskim,ale na pewno nie ruskim,, czytaj ruski matolku ze zrozumieniem, czego ja wymagam hehe Odpowiedz Link Zgłoś