Dodaj do ulubionych

Niemiecka gadzinowka bedzie odszczekiwac brednie

04.01.16, 20:37
Cala wina nie-taczki jest w tym ze na gadzinowka sie powoluje....
Manipulanctwem nazwal przedstawiciel University of Ottawa ,zamieszczanie informacji ze opinia prof.Ivana Katchanowskiego ,zatrudnionego na pol etatu na Uof O ,jest oficjalnym stanowiskiem UofO w sprawie masakry w Kijowie,zaprzeczyl takze temu by UofO prowadzil w przeszlosci oficjalne studia nad tym co sie wydarzylo w Kijowie ,a akademickie sledztwo prowadzone przez studentow,pod auspicja jednego z profesorow,chodzi o prof.Ivana Katchanowskiego nie moze i nie powinno byc utozsamiane i rozglaszane jako sledztwo prowadzone przez UofO.
Wystapia do gadzinowki o sprostowanie...
Kazdy moze sie o tym przekonac telefonujac pod numer darmowy 1 877 868 8292 ext.3895 lub ext.1893
Obserwuj wątek
    • nie-tak Re: Niemiecka gadzinowka bedzie odszczekiwac bred 04.01.16, 20:43
      Skargi i zażalenia składaj do kanadyjskich mediów. :-))) gdyż od nich wyszła ta wiadomość.
      Durak gdyby znal angielski wiedziałby ze pierwsze doniesienie wyszło z kanadyjskich meldunków ale co wymagać od człowieka który duka językiem kraju jego zamieszkania.
    • yurek11111 Re: Niemiecka gadzinowka bedzie odszczekiwac bred 04.01.16, 20:52
      Amebo,czego nie zrozumialas,cytowana przez ciebie gadzinowka bedzi odszczekiwac zamieszczona manipulacje ,ja moglem ustalic stan faktyczny,to redaktorek gadzinowki mial obowiazek to zrobic ,zeby uniknac pomowienia o manipulanctwo ,a teraz twoim zwyczajem "bez odbioru",bo z osobnikami na poziomie ameby ,dyskutowac sie nie da....
      • nie-tak Nonotoryczny kłamczuchu, skąd pochodzi raport? 04.01.16, 21:21
        Kogo okłamujesz?
        Obrażasz szwedzkiego właściciela mediów który zalinkował cały raport w niemieckojęzycznym medium ale ciemny durak nawet na to nie przyszedł gdyż nie zna języków, a co gorsze nawet kraju w którym mieszka. Nawet nazwiska tego pana nie potrafisz napisać w języku angielskim a co mówić o reszcie manipulatorze. Blamuj się dalej.

Link do raportu:
        www.academia.edu/8776021/The_Snipers_Massacre_on_the_Maidan_in_Ukraine
        Cytat:
        Massacre on the Maidan in Ukraine

Ivan Katchanovski, Ph.D. School of Political Studies University of Ottawa Ottawa, ON K1N 6N5, Canada ikatchan@uottawa.ca ...

... Earlier version of this paper was presented at the Chair of Ukrainian Studies Seminar at the University of Ottawa, Ottawa, October 1, 2014.

Wiec wszystkie skargi i zażalenia ciemniaku do autora raportu jak i autorów artykułu
        powielających słusznie ten raport w kanadyjskich mediach a nie do mnie albo do szwedzkiego medium.

Następny dowód ze jesteś ZEREM, zblamowałeś się nieopisanie i to nie pierwszy raz.
    • nie-tak yurek11111 kiedy odszczekasz twoje oszczerstwa? 04.01.16, 21:54
      link do oryginalnego raportu który bezczelnie zakłamuje yurek11111 rzucając jego oszczerstwa na innych.

Kiedy odszczekasz i przeprosisz?

www.academia.edu/8776021/The_Snipers_Massacre_on_the_Maidan_in_Ukraine
      The “Snipers’ Massacre” on the Maidan in Ukraine

Chodziło o ten artykuł z niemieckojęzycznych ale szwedzkich mediów:

deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/01/02/studie-vom-westen-unterstuetzte-opposition-hat-maidan-massaker-veruebt/
      Cytat gdzie jest zaklinowany oryginalny jak i podany wyżej linkiem raport (tłusty druk)

Das Fazit der Studie der Universität von Ottawa (Autor: Ivan Katchanovski), die im Detail zu studieren sich wirklich lohnt:
      ...
    • indeed4 Re: Niemiecka gadzinowka bedzie odszczekiwac bred 04.01.16, 22:16
      Skąd masz takie info, co to za przedstawiciel - masz coś na piśmie?
      • nie-tak Re: Niemiecka gadzinowka bedzie odszczekiwac bred 04.01.16, 22:37
        Yurek wszystko wyjaśnił a ja mu przedstawiłam tylko zaprzeczenie jego oszczerstw wraz z oryginalnymi dowodami.
        To jest tak, jak ktoś nie zna języka kraju (stwierdziło już dużo ludzi na forum, ja tez!) w którym mieszka, inni (ja) musza go prostować by odszczekał jego oszczerstwa.

Wyszedł (zrobił sam z siebie) Yurek na błazna i oszczerce, zblamował się nieopisanie.

............................................................
        lese / czytaj: Zwei Mustereuropäer, die Europa nicht braucht
        www.nachdenkseiten.de/?p=28670
        www.zlv.lu/spip/spip.php?article15666
        • nie-tak Yurkowi chodziło mu o ten wątek 04.01.16, 22:46
          Chodziło mu o ten wątek:
          forum.gazeta.pl/forum/w,50,160007233,160007233,Uniwersytet_w_Ottawie_zbadal_sprawe_Majdanu_i.html
          • indeed4 A co z tym? 04.01.16, 22:53
            "Manipulanctwem nazwal przedstawiciel University of Ottawa ,zamieszczanie informacji ze opinia prof.Ivana Katchanowskiego ,zatrudnionego na pol etatu na Uof O ,jest oficjalnym stanowiskiem UofO w sprawie masakry w Kijowie,zaprzeczyl takze temu by UofO prowadzil w przeszlosci oficjalne studia nad tym co sie wydarzylo w Kijowie ,a akademickie sledztwo prowadzone przez studentow,pod auspicja jednego z profesorow,chodzi o prof.Ivana Katchanowskiego nie moze i nie powinno byc utozsamiane i rozglaszane jako sledztwo prowadzone przez UofO"

Skoro UofO odcina się od Katchanovskiego, gazeta będzie musiała takie sprostowanie opublikować. Nawiasem mówiąc, jakiej ten gość jest narodowości?
            • nie-tak Re: A co z tym? 04.01.16, 23:08
              Spytaj się Yurka o jego manipulacje, niech ci teraz wytłumaczy.

Dowody oryginalnego raportu z unii z Ottawy na temat dochodzeń z Majdanu są w necie, link podałam.
              • indeed4 Re: A co z tym? 04.01.16, 23:13
                Nie o tym mówimy. Yurek pisze, że UofO odciął się od Katchanovskiego, a gazeta która to opublikowała jako "badania uniwersytetu" będzie musiała zamieścić sprostowanie.
                • indeed4 Re: A co z tym? 04.01.16, 23:17
                  Jeśli tak jest, Yurek ma rację - będzie musiała.
                  • nie-tak Re: A co z tym? 04.01.16, 23:38
                    indeed4 napisał:

> Jeśli tak jest, Yurek ma rację - będzie musiała.
                    ---------------------
                    polska języka trudna języka dla Polaka który ukończyć polska szkoła.
                    tam można twoje zrozumienie j. polskiego podsumować.
                    • felusiak1 Re: A co z tym? 04.01.16, 23:56
                      Szanowna amebo jeśli uniwersytet nie ma nic wspólnego z artykułem kaczanowskiego to twoja gazetka kłamie i powinna zamieścić sprostowanie
                      • nie-tak Re: A co z tym? 05.01.16, 00:04
                        Jak zwykle Felus przyszedł znowu swoim pizdzeniem (słownik felusia) zamulać fakty.
                        Jak zawsze i zwykle felus od zamulana, originały w sieci nie są dla niego faktami, faktem jest pomówienie niepiśmiennego w j. angielskim Yurka z Kanady.
                        • felusiak1 ameba, nie rozumiesz ani w ząb 05.01.16, 01:26
                          Nie kwestionuję raportu kaczanowskiego. Jest faktem. Kwestią jest czy Uniwersytet Ottawy podpisuje się pod raportem. Przed kilku laty mieliśmy publikację Merheimera i Walta opublikowaną przez Harvard University od której Harvard odciął się czyli nie firmował publikacji a zatem nie można było twierdzić iż był to raport Harvardu. Podobnie może być w przypadku kaczanowskiego.
                          Jeśli nadal nie rozumiesz to zapytaj a ja ci wyjaśnię.
                          • yurek11111 oczywiscie ze ameba, nie rozumie ani w ząb... 05.01.16, 07:20

Niemiecka gazeta odgrzewa stare kotlety ,ciekawe czemu teraz,w Polsce o rewelacjach Iwana Kaczanowskiego pisano pod koniec 2014 roku,jako o "rewelacyjne odkrycie dr. Jana Kaczanowskiego ..." podkreslajac ze jest to prywatna opinia "naukowca" ,gdy Deutsche Wirtschafts Nachrichten przedstawia brednie Kaczanowskiego jako opinie UofO....
                            W polskim artykule jest:
                            "W ocenie Kaczanowskiego ...."
                            "Kaczanowski zauważył, ..."
                            W polskim artykule nigdzie nie ma, ze sledztwo bylo prowadzone przez kanadyjski Uniwersytet ,jak sugeruje to niemiecka DWN...

www.prawy.pl/polityka-prywatnosci/72-z-zagranicy/7268-ukraincy-znow-maja-na-rekach-krew-rodakow
                            • yurek11111 A tu sam Kaczanowski... 05.01.16, 07:50
                              www.youtube.com/watch?v=fAm9ZRIY73Y
                              Istnieje jeszcze mozliwosc,ze to pan profesor swoje "rewelacje" sprzedal niemieckiej gazecie jako oficjalne stanowisko uniwersytetu w Ottawie ,sprawe wyjasnia UofO ...
                            • indeed4 Źródło: kresy.pl 05.01.16, 11:10
                              info na dole artykułu.

Kresy pl to marginalny portal prorosyjskiej skrajnej prawicy, czyli sprawa jasna. Ale że podał to za nimi prawy.pl to jestem zdziwiony - do tej pory byłem przekonany, że choć równie niszowi to są w miarę sensowny. Jeśli opracowanie Kaczanowskiego pojawiło się tylko na jednym mało znanym niemieckim portalu, nie zdziwię się jeśli UofO nie będzie sobie tym w ogóle zawracał głowy
                              • indeed4 Re: Źródło: kresy.pl 05.01.16, 11:13
                                *sensowni

tu więcej o putinowskich kresy.pl

niezalezna.pl/59311-uwaga-na-pseudokresowe-portale-odebrac-kresy-rosyjskim-agentom
                            • nie-tak Re: oczywiscie ze ameba, nie rozumie ani w ząb... 06.01.16, 02:04
                              Ach przypomniało mi się.

yurek11111 już nie tłumacz się z twoich bezwstydnych oszczerstw, przyznaj się ze wpadłeś nieopisanie, o tym piszą nie tylko niemieckojęzyczne media wiec jest coś na czasie, a ze nie umiesz samodzielnie myśleć boś prostak i nic nie rozumiesz, po prostu masz pecha ze twoje oszczerstwa szerzone na forum nakryłam.

Felus nie zamulaj tak to zawsze robisz, praca / raport jest opublikowana, nieostemplowana, bez żadnej negatywnej uwagi czy adnotacji uniwersyteckiej wiec adresatem wydania jej jest pracownik uniwersytetu jak i uniwersytet.
                              • yurek11111 Bedzie sprostowanie na wniosek autora... 06.01.16, 22:18
                                Jest odpowiedz p.Katchanowskiego...
                                Jako ze sprawa jest rozwojowa, nie mam prawa publikowac emaili,ale tlumaczenie p.Katchanowskiego z grubsza tak wyglada:
                                "
                                Ten artykuł w niemieckiej publikacji online jest o mojej pracy, który przedstawiłem na dorocznym spotkaniu Amerykańskiego Stowarzyszenia Nauk Politycznych w San Francisco we wrześniu 2015 roku, a który jest publicznie dostępny na stronie internetowej konferencji APSA i innych stron akademickich, takich jak SSRN : papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=2658245

Nie miałem pojęcia o tej niemieckiej publikacji online, aż znalazłem swój artykuł, który opublikowano bez mojej uprzedniej wiedzy i zapytania o zgode. Nie znam niemieckiego, ale tłumaczenie Google wykazały, że ten artykuł zawiera nieprawdziwe informacje na temat charakteru studiow i wyników moich badań. Dwa dni temu, wysłałem im moją prośbę, aby poprawić ich odniesienie do niniejszej pracy konferencyjnej jako badania przeprowadzonego przez University of Ottawa, jako przeprowadzonego przeze mnie i do opublikowania sprostowania, podkreslam że nie były to studia Uniwersytetu of Ottawa, ale moje dla referatu APSA.

Moja książka rozdział podsumowujący wyniki tego badania zostaną opublikowane w lutym w książce Routledge edytowanej przez dwóch kanadyjskich naukowców politycznych:
                                www.tandf.net/books/details/9781138924093/
                                • nie-tak Re: Bedzie sprostowanie na wniosek autora... 06.01.16, 22:38
                                  Kłamstwo, oszczerstwo ma krótkie nogi yurek już się nie tłumacz z wpadki w jaką się sam na własną prośbę, prostactwo i durnotę wmanewrowałeś.
                                  Sądzisz ze wszyscy piszący tu na forum są twojego prostackiego, mało myślącego bez wiedzy kalibru jak ty i felus.
                                  To co linkujesz potwierdza w 100% artykuł napisany w niemieckich mediach jak i w kanadyjskich mediach.

Wiec wytłumacz mi skąd wziąłeś podstawę do oszczerstw, do posadzeń, do kłamstw na tym forum?

Liczyłeś że przejdzie ci to płazem, że nie zauważę, że jestem tak durna jak ty naiwniaku?

Znasz ty język angielski?
                                  Powoli mam wielkie, wielkie wątpliwości
                                  • yurek11111 Re: Bedzie sprostowanie na wniosek autora... 06.01.16, 22:53
                                    Malo ze ameba to jeszcze nawiedzona...:-)))
                                    Jadyna rada nie taczko jaka mam dla ciebie,to nie powoluj sie w przyszlosci na gadzinowke,bo gadzinowka MWN serwuje wiesci ze sputnika.....:-))))

PS.Watpie czy metafore zrozumiesz....:-)))
                                    • nie-tak Re: Bedzie sprostowanie na wniosek autora... 07.01.16, 00:03
                                      Co ty jeszcze nie opowiesz nam oszczerco, celowo zalinkowalam dawny watek ale ty mimo tego nie możesz zrozumieć ze piszesz oszczerstwa przyklejając je mnie jak i niemieckojęzycznemu medium szwedzkiego właściciela, spychając teraz na sputnik.

Co nie wymyślisz jeszcze i nie oskarżysz, by się wymyć z twojej głupoty jak i wpadki?

W dodatku poszukaj sobie kanadyjskie media które tez o tym pisały, ale co od ciebie wymagać skoro jak się sam wkopujesz tu na forum z językiem angielskim jesteś na bakier (ostatni twój link jako dowód), z językiem kraju w którym mieszkasz.
                                      Z językiem polskim na bakier, gdybyś rozumiał pisany tekst nie było by tego watka, a co mówić tu o języku angielskim?

Basta, to był ostatni post z durniem nie ma co się zadawać gdyż przepychanka będzie bez konca.
                                      • yurek11111 Re: Bedzie sprostowanie na wniosek autora... 07.01.16, 01:43
                                        No i nie zawodlas mnie nie taczko ,nie masz pojecia o czym jest moj watek,do tego dalas probke niezrozumialego belkotu rynsztokowego swiadczacego ze "parcie na ekran" przycmiewa ci rozsadek...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka