Gość: ... IP: *.utc.com 01.10.04, 20:32 ..ach co za zbieg okolicznosci..:-) same przypadki a list dotarl do Londynu w butelce???Bull shit... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starymason Re: List brytyjskiego więźnia z Guantanamo wyciek 01.10.04, 20:51 hehehe jaki biedny ten alkaidowiec a jak sie scinalo niewiernych to przesluchiwaliscie ich wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgfg SAm jestes bullSHIIEATTTT!!! Bronisz oprawców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 21:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ch Re: SAm jestes bullSHIIEATTTT!!! Bronisz oprawców IP: 195.116.198.* 01.10.04, 21:48 jak, nie daj boże, bym siedział w więzieniu to też by se napisał list do mojego prawnika, że mnie katują, gwałcą i co tam mi by jeszcze przyszło do głowy. a naiwne buraki, czyli opinia publiczna, oczywiście by w to uwierzyli :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalski Re: SAm jestes bullSHIIEATTTT!!! Bronisz oprawców IP: *.proxy.aol.com 01.10.04, 22:31 Ty buraku! Tys sie nawet bez bicia przyznal zes klamca! I sumienia nie masz. A dowod na to taki, ze sumienie ma sie w mozgu. Jedynie u homo sapiens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MeDaN Re: Jesli chcemy mowic o sumieniu, powinnismy.... IP: *.versanet.de 01.10.04, 23:04 ....najpierw zdefiniowac co to wogole oznacza. Tego typu uczucia nie docieraja do mnie, jesli chodzi o mordercow, sprzedawczykow, bydla pozbawionego czci i honoru. Do tej grupy zaliczam Talibanow i terrorystow. Im wiecej plynie niewinnej krwi, rozlanej przez wolnych od humanitaryzmu bandziorow, tym nizej spada u mnie wskaznik sumienia.Jestem calkowicie przeciwko jakimkolwiek pertraktacjom czy ukladom z ta banda smierdzacych parszywcow, majacych na swoim koncie tysiace niewinnych ludzi. W swoim tchorzostwie nie atakuja celow np. militarnych, gdyz te sa zbyt dobrze chronione. Natomiast niewinne dzieci nie stawiaja oporu...... .Jutro byc moze zgina Twoi najblizsi, czy wtedy bedziesz mowil o sumieniu? Czy Ty tez nalezysz do grona glupcow twierdzacych ze" Czlowiek- to brzmi dumnie"? Z calego swiata zwierzecego wlasnie homo sapiens nalezaloby wytepic jako gatunek calkiem zbedny w przyrodzie. Sumienie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jesli chcemy mowic o sumieniu, powinnismy.... IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 02.10.04, 01:58 Wyobraź sobie, że wpada do Ciebie do domu policja, aresztuje cię i wywozi do Guantanamo (w naszym regionie kiedyś wywoziło się na Syberię). Ja zaś pisze na forum powyższy list. Fajnie? Za samopodejrzenie popełnienia przestępstwa więzi się ludzi w systemach totalitarnych. Tymczasem w Guantanamo przebywają ludzie bez wyroków, często nawet bez postawionych zarzutów. A ponoć USA to najwspanialsza demokracja, szczycząca się wolnością i czymś tam jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: Jesli chcemy mowic o sumieniu, powinnismy.... IP: 207.7.207.* 02.10.04, 03:09 To jest jeszcze jeden dowod, kto tu ziadzi. Narod wybrany nie podlega zadnym prawom , wiec i w Guantanamo maja swoje wlasne prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majcher Homo sapiens teoretycznie powinien mieć w mózgu IP: 213.17.179.* 02.10.04, 00:09 rozum. Ale zakłądając, że Kowalski jest jednak homo sapiens to jak widać nie zawsze tak jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jotun Re: Homo sapiens teoretycznie powinien mieć w móz IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.10.04, 13:21 Bo to właśnie wyjątki stanowią regułę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: SAm jestes bullSHIIEATTTT!!! Bronisz oprawców IP: 207.7.207.* 02.10.04, 03:06 Uspokujcie sie Kowalski. dajecie sie wk...c ch(aimowi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur Homo Kowalski,kto tobie powiedzial ,ze jestes IP: *.54.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 02.10.04, 04:43 'homo sapiems'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwniak Re: SAm jestes bullSHIIEATTTT!!! Bronisz oprawców IP: *.proxy.aol.com 02.10.04, 02:50 jak nie daj boze siedzialbys w wiezieniu za to co robisz do tej pory, czyli za nic, za to,ze sie gdzies przypadkowo znalazles - pozyjesz to sie zorientujesz, ze to sie zdarza - i pisalbys blagalne listy o ratunek, to wtedy tez mialbys pewnosc, ze t.zw. opinia pybliczna to godne pogardy naiwne buraki? smieszny jestes ty i wielu twoich kolegow z tego i innych forow, z ta wasza tepa, arogancka pewnoscia wlasnych racji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majcher Re: SAm jestes bullSHIIEATTTT!!! Bronisz oprawców IP: 213.17.179.* 02.10.04, 00:05 Zgadzam się w pełni o dgfg. To porządny człowiek i chciał tylko zwrócić uwagę świata na głodujące południe. Wywalił w powietrze te zaplute przybytki rozpasanego kapitalizmu a te burżuje go za to torturują bez sądu zamiast mu dziękować. No po prostu męczennik. Fakt, że zginęło parę osób ale to przecież też byli burżuje no i ostatecznie liczy się Sprawa! No pasaran! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpsting Re: List brytyjskiego więźnia z Guantanamo wyciek IP: 12.152.252.* 02.10.04, 00:18 Tzn. ze nie obchodzi cie to ze w liscie bylo napisane: Nie przedstawiono mu zadnych zarzutow Torturowano go Zabijano wiezniow? Odpowiedz Link Zgłoś
ping-pong Re: List brytyjskiego więźnia z Guantanamo wyciek 02.10.04, 00:37 starymason napisał: > hehehe jaki biedny ten alkaidowiec a jak sie scinalo niewiernych to > przesluchiwaliscie ich wczesniej. Skad wiesz ze to "alkaidowiec". Wiesz cos na temat tego wieznia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RADYK. Re: List brytyjskiego więźnia z Guantanamo wyciek IP: *.trzepak.pl 01.10.04, 20:53 Mam nadzieję, że red. Michnik i inne autorytety moralne zaprotestują zbiorowym listem przeciw więzieniu ludzi przez USA, bez wyroków sądowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nunu Re: List brytyjskiego więźnia z Guantanamo wyciek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 21:08 nie licz na to. Jak my zabijac to w imie wolnosci i demokracji, jak nas zabijac, to terrorysci. To filozofia Kale..., tfu Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eva GW ma dosc roboty z Castro IP: *.pool.mediaWays.net 01.10.04, 21:17 Red.Michnik i GW maja rece pelne roboty z pietnowaniem lobuza Castro. Pewnie wrotce ukaze sie nastepny artykul o przesladowaniach a nawet wrecz o procesach sadowych na Kubie. Sadysta ten Castro, nawet po sadach ludzi wloczy. No i gdzie red. Michnik moze jeszcze miec glowe do paru zabitych na Guantanamo? Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Życzę ci kocmołuchu 01.10.04, 22:30 Gość portalu: Eva napisał(a): > Red.Michnik i GW maja rece pelne roboty z pietnowaniem lobuza Castro. Pewnie > wrotce ukaze sie nastepny artykul o przesladowaniach a nawet wrecz o procesach > sadowych na Kubie. Sadysta ten Castro, nawet po sadach ludzi wloczy. No i gdzie > red. Michnik moze jeszcze miec glowe do paru zabitych na Guantanamo? żebyś trafiła na parę misięcy do więzienia Castro, debilu. Życzę ci debilu, żebyś trafiła na parę miesięcy do więzienia Castro. Oj, cienko byś śpiewała, tłumoku. PS. Czy ty nie szczekasz z jakiejś zagranicy, może Ameryki? Wyjedź na Kubę, garkotłuku, jak ci sie tam tak podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eva Re: Życzę ci kocmołuchu IP: *.pool.mediaWays.net 02.10.04, 00:25 Czy "antykagan" to z niecheci do kaganca, lub z jego braku? Szkoda przydalby sie bardzo, byloby mniej glupiego a halasliwego szczekania na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nawiedzony Gbur twoja glupota eva poraza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 03:15 napisal jakis podejrzany gosc w liscie że "pośrednio był świadkiem" zabicia dwóch więźniów przez Amerykanów i ty w to od razu wierzysz ? Pewnie skoro napisal to musi to byc prawda bo papier nigdy by klamstwa nie przyjal - taka jest wlasciwosc papieru. Castro wsadza ludzi do wiezienia i to jest ok bo robi to po WYROKU SADOWYM. W sumie ma racje przeciez to byli zbrodniarze osmielii sie skrytykowac OJCA NARODU - dostali tylko po 20 lat a powinni splonac na stosie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: twoja glupota eva poraza IP: *.gdynia.mm.pl 02.10.04, 11:38 Gość portalu: nawiedzony Gbur napisał(a): > napisal jakis podejrzany gosc w liscie że "pośrednio był świadkiem" zabicia > dwóch więźniów przez Amerykanów i ty w to od razu wierzysz ? > Pewnie skoro napisal to musi to byc prawda bo papier nigdy by klamstwa nie > przyjal - taka jest wlasciwosc papieru. ********************** Z nicka wnoszę, żeś pierwszy raz na forum. Nie dziwi mnie, że nie masz pojęcia, do czego nawiązuje Eva. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nawiedzony gbur Re: twoja glupota eva poraza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 13:50 to nie oswiec jesli mozesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: twoja glupota eva poraza IP: *.gdynia.mm.pl 03.10.04, 15:33 Red.Michnik i GW maja rece pelne roboty z pietnowaniem lobuza Castro. ******************* Cytat z postu Evy. To spostrzeżenie dotyczy wzrostu "zainteresowania" GW tematyką kubańską po udziale Michnika w praskiej konferencji dotyczącej wyzwalania ludności Kuby spod reżimu Castro, choć nie dzieje się tam nic innego, niż dotychczas. To pisanie pod ambicje naczelnego. Nad wydarzeniami niewygodnymi dla admnistracji Busha GW przechodzi do porządku dziennego, przekazując je tylko z obowiązku. Krytyka dotyczy więc wybiórczości Gazety, która zajadle krytykuje Francję, Niemcy, Rosję, a USA i UK daje taryfę ulgową. Obiektywizm dziennikarski GW ma końskie okulary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Życzę ci kocmołuchu IP: 195.185.151.* 02.10.04, 10:36 antykagan napisał: antykagan napisał: > Życzę ci debilu, żebyś trafiła na parę miesięcy do więzienia Castro. Oj, cienko Nie wiem jak dla Ciebie ale od Evy aż promienieje kobiecość - debilem można nazwać więc GWB (Krzaka), kobiety nazywa się inaczej, ale nie będę Ci podpowiadał. > byś śpiewała, tłumoku. > PS. Czy ty nie szczekasz z jakiejś zagranicy, może Ameryki? > Wyjedź na Kubę, garkotłuku, jak ci sie tam tak podoba. Ile razy byłeś na Kubie znawco problemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eva Re: Życzę ci kocmołuchu IP: *.pool.mediaWays.net 02.10.04, 15:13 Jeszcze kilku milych i rycerskich adwersarzy i to forum moze wreszcie zblizy sie poziomem do zach.europejskich, czyli przestanie byc obora i chlewikiem a zacznie byc salonem. Oczywiscie nie mam tu na mysli tych, ktorzy i tak zawsze sie kulturalnie zachowuja. Chwala Bogu jest ich troche, inaczej nie warto by bylo klikac na te strony. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ch Re: List brytyjskiego więźnia z Guantanamo wyciek IP: 195.116.198.* 01.10.04, 21:51 ja wogóle to mam nadzieję, że wszyscy zaprotestują przeciwko więzieniom i może je zlikwidują. przynajmniej nie będziemy mieli wyrzutów sumienia, że ktoś z naszej przyczyny, kogoś wali w du... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalski Re: List brytyjskiego więźnia z Guantanamo wyciek IP: *.proxy.aol.com 01.10.04, 22:38 A tobie to humor dopisuje, co? Jeszcze amerykanski zolnierz do dupy kija ci nie wsadzal? A przydaloby sie. ...A moze ty masz nowoczesna (radykalna) orientacje seksualna? Ustaw sie w kolejce pod ambasada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aady USA panstwo zla IP: *.010-17-6f736c10.cust.bredband.no 01.10.04, 21:03 Na pohybel amerykanom !!! Oczywiscie mam na mysli tylko obywateli USA . Reszcie ameryki chyle czola ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczery Gratuluje odwagi IP: 138.49.34.* 01.10.04, 21:09 Dzis nie kazdy potrafi byc tak odwazny. Wszyscy podlizuja sie Ameryce (tej ktora nienawidzisz, nie calej rzecz jasna). Brawo bohaterze! P.S. A czy wiesz napewno czy to jest Am. Polnocna, czy Am. Poludniowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aady szczeremu IP: *.010-17-6f736c10.cust.bredband.no 01.10.04, 21:19 na studiach geogafii nie mialem. Ale mam atlas swiata i bardzo konkretne zdanie o Bushu i jego postkomunistycznych pieskach w Polskim rzadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majcher Jak szczerość to szczerość! IP: 213.17.179.* 02.10.04, 00:16 Jak ty skończyłeś studia? A może jakiś ciężki wypadeczek po? Czasem warto zastanowić się co się pisze. Postkomuny tow. nie lubi ale już Wierny Castro to zupeeeełnie co innego! Ostatecznie postkomuna zdradziła ideały proletariackie nieprawdaż proletariuszu ... umysłowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hr. Koniec_Polski WALNIJ SIĘ W CZOŁO "addy" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 10:15 Powiedz mi dlaczego forum przyciaga takich idotów twojego pokroju? Przecież to już jest prawdziwa epidemia. "Na pohybel" to jest jedyne co człowiek o lewacko- konserwatywnych pogladach może w tym kraju powiedzieć? Zresztą szkoda mojego czasu na takiego śmiecia jak ty, dlatego bracie bierz koło i jebnij się w czoło, a moze ci przejdzie z izostanie przebaczone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: List brytyjskiego więźnia z Guantanamo wyciek IP: 216.223.64.* 01.10.04, 21:25 Takich antyamerykanskich prowakacji woj Sam nie powinien tolerowac. Amerykanie zorganozowali na pieknej, slowecznej wyspie darmowy osrodek dla obcokrajowcow, karmia ich , poja , ubieraja , pilnuja zeby nikt nie zaklucil spokoju i podobno nawet podsylaja im raz w tygodniu swieze panienki a te psubraty jeszcze maja czelnosc marudzic.Jak mozna nie byc wdziecznym za tak dlugie darmowe wczasy.I jeszcze opowiadanie o jakichs morderstwach. Klamstwo! Slisko bylo,spadl snieg i paru sie posliznelo niesczesliwie. Co, ze tam nie ma sniegu? A byl, poczytajcie raport CIA. Dzisiaj wszedzie sa anomalie pogodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MeDaN Re: Bedziesz calowal jeszcze amerykanow po nogach. IP: *.versanet.de 01.10.04, 23:28 Terrorysci nie powiedzieli ostatniego slowa, wrecz przeciwnie, zamachy beda sie nasilaly i jest tylko kwestia czasu, kiedy dotra rowniez do Polski. Bedziesz wtedy dalej uzalal sie nad "biednymi", zle traktowanymi terrorystami? Wyobraz sobie, ze sytuacja bylaby odwrotna i Ty bylbys zdany na zly lub dobry humor brodatych bandziorow talibanskich? Jak sadzisz ile byloby warte Twoje zycie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: List brytyjskiego więźnia z Guantanamo wyciek IP: *.elementy.pl 01.10.04, 21:53 BUSH SHIT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrol gangster Re: List brytyjskiego więźnia z Guantanamo wyciek IP: *.ath.cx / *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 22:52 amerykanie powinni codziennie tych allachowcow smalcem pryskac, zeby miec pewnosc ze ich allach do raju nie przyjmie.Zawsze mnie ciekawila wasza sprawiedliwosc lewacko-arabskie skurwiele i do tej pory nie moge tego pojac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: List brytyjskiego więźnia z Guantanamo wyciek IP: *.ip-pluggen.com 01.10.04, 23:08 Dzis ukazalo sie nowe ostrzezenie alkajdy. Dotyczy miedzy innymi USA, Norwegii i POLSKI. Chyba przestaniecie stawac w obronie terorystow, kiedy sami bedziecie mieli okazje stanac z nimi twarz w twarz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: List brytyjskiego więźnia -oj Halino, oj dziew IP: *.sudbury.dyn.personainc.net 02.10.04, 03:42 Gość portalu: Halina napisał(a): > Dzis ukazalo sie nowe ostrzezenie alkajdy. Dotyczy miedzy innymi USA, Norwegii > i POLSKI. > Chyba przestaniecie stawac w obronie terorystow, kiedy sami bedziecie mieli > okazje stanac z nimi twarz w twarz... I oto nam chodzi by zatrzymac terroryzm i jego przyczyne zwana USA.Po pierwsze primo terroryzm to nie kraj ale metoda walki. Po drugie primo, jak mawiaja uczeni, nikt nie chce, bo to bardzo wygodne, zastanowic sie nad przyczynami tego co sie dzieje. To mi przypomina lykanie tabletek od bolu glowy zamiast poszukac przyczyny bolu. Usuwanie skutkow a nie przyczyn powoduje tylko eskalacje dzialan. Popatrz na Irak , tlumy wiwatowaly z okazji obalenia Saddama, dzisiaj te same tlumy, dokladnie ci sami ludzie, walcza z najezdzca. Dlaczego? Bo teraz chodzi o ich kraj ,o kontrole nad krajem. Jedni uznaja ich za patriotow inni za terrorystow.Rzez Palestynczykow przez Zydow zwieksza tylko armie chetnych do rewanzu.Ameryka jest upadajacym mocarstwem, upada tak jak upadly wszystkie przed nia. Ratuje sie prowadzeniem wojen,to czyni to ja wazna i grozna .Amerykanie nie chca przyjac do wiadomosci ze nalezy zabrac sie do roboty bo swiat nie ma ochody na nich pracowac. Drukowanie pieniedzy bez pokrycia musialo przyniesc rezultat.Czy Ameryka musi tak konczyc ? Nie . Ameryka ma wszelkie srodki ku temu by stanac na czele dzisiejszego swiata, ale nie przy pomocy sily.Problem w tym ze dzisiejszy liderzy USA tego nie rozumieja. Problem Busha polega na tym , ze jemu sie wydaje , ze swiat to Texas i porachunki zalatwiasz na piesci albo wyciagajac kolta. Przeciwnik by nie zginac strzela czesto pierwszy, z ukrycia , w plecy.Nie bronie radykalow ani z jednej ani z drugiej strony. Eksterminacja muzulmanow nie jest droga do spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Lewackie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.04, 00:17 Lewackie? Kto w Polsce popiera USA w tej awanturze? Komuszki z Kwachem na czele,kretynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majcher Re: Lewackie? IP: 213.17.179.* 02.10.04, 00:22 A lewackie, lewackie panie Marcinie. Postkomuna już dawno lewicą nie jest. Na lewicy zostali tylko tacy zbolali intelektualni kalecy jak np Ikonowicz no i oczywiście intelektualna proletariuszka dwojga imion Jaruga-Nowacka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MeDaN Re: Politycy zawsze nadstawiali tylki....nasze, IP: *.versanet.de 02.10.04, 01:14 ale z drugiej strony, sadzisz ze lepszy bylby sojusz Polski z Al Kaida? Ci, ktorzy stoja na uboczu, okreslajac swoja pozycje jako neutralna, to asekuranci liczacy na kozysci albo po jednej, albo po drugiej stronie, w zaleznosci od tego, kto bedzie jeszcze stal na nogach. Jasne, zwlaszcza w polityce bardzo latwo mozna postawic na zlego konia, ale ruch czesto lepszy jest od stagnacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hr Koniec_Polski POCZYTAJ GAZETY SPRZED TRZECH LAT MARCINIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 10:19 Na Guantanamo więzieni są Talibowie. A Talibowie jak wiem wywodzą się za Afganistanu. A na interwencję w Afaganistanie zgodziła się Rada Bezpieczeństwa ONZ. W Afganistanie są nawet Hiszpanie. A więc to interwencje popierał cały świat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Dla niektórych czas stoi w miejscu IP: *.gdynia.mm.pl 02.10.04, 12:05 Gość portalu: Hr Koniec_Polski napisał(a): > Na Guantanamo więzieni są Talibowie. A Talibowie jak wiem wywodzą się za > Afganistanu. A na interwencję w Afaganistanie zgodziła się Rada Bezpieczeństwa > ONZ. W Afganistanie są nawet Hiszpanie. > A więc to interwencje popierał cały świat **************************** Co ma piernik do wiatraka? W czerwcu tego roku Sąd Najwyższy USA podważył zasadność przetrzymywania ludzi w Guantanamo bez dania im prawa do obrony. www.bbc.co.uk/polish/worldnews/story/2004/06/040628_courtguantanamo_pl.shtml Propunuję Ci jeszcze raz przemyśleć argumentację, bo trąci bolszewizmem. Ów bolszewizm sprowadza się do koncepcji, że każdy złapany w Afganistanie człowiek to talib. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hr.Koniec_Polski ZE ŚLEPYM O KOLORACH IP: *.e-loko.pl 02.10.04, 13:05 Przeczytaj post Marcina i może wtedy sie ustosunkuj do mojej wypowiedzi w komtekście poprzedniej. Bo tak ta rozmowa oprzypomina konwersację ze slepym o kolorach. Poza tym masz rację, "co ma piernik do wiatraka" tylko, ze to dotyczy ciebie. I mam pytanie co trąci bolszewizmem w poprzednim post'cie? Ja nie do końca wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lewackie? IP: 81.219.126.* 03.10.04, 11:18 a o paparciu PIS i PO, co już sie zapomniało... Odpowiedz Link Zgłoś
maciekkkk UKARAĆ SPRAWCÓW "PRZECIEKU"!!!! 01.10.04, 23:22 UKARAĆ SPRAWCÓW "PRZECIEKU"!!!! Jak Biali Ludzie mogą stawać po stronie islamstwa i dawać mu na tacy broń do ręki w postaci takich "przecieków". To niepojęte i odrażające wręcz działanie. Myślę że zostaną przykładnie ukarani!! Przecież w obliczu agresji kolorowych Biali powinni trzymać się razem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpsting Re: UKARAĆ SPRAWCÓW "PRZECIEKU"!!!! IP: 12.152.252.* 02.10.04, 00:24 >Jak Biali Ludzie mogą stawać po stronie > islamstwa i dawać mu na tacy broń do ręki w postaci takich "przecieków". No wlasnie, te kolorowe imperia napadaja i okupuja osadki i wsie bialej ludnosci, uprzednio robiac serie dywanowych nalotow na te centra bialej cywilizacji I nie zycze ci zebys kiedykolwiek znalazl sie w Chinach, Indiach lub Japonii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: UKARAĆ SPRAWCÓW "PRZECIEKU"!!!! IP: *.client.comcast.net 02.10.04, 03:09 Maciekkk ty nie jestes zaden ludzie . Ludzie to cos znacznie wiekszego jak twoje zezwierzecenie.Jezeli wsrod kolorowych byli by sami tacy jak ty bylbym za.Skoro wsrod bialych sa tacy jak ty jestem za tym aby oczyscic bialych z takich zwierzakow jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Macku, oni maja takze pakistanskich adwokatow, IP: *.range81-157.btcentralplus.com 02.10.04, 05:05 tyle ze tez z paszportem UK; a ich panie adwokatki brytyjskie to zaraz beda chodzily w burkach, juz w tej chwili sa dobrze zakwefione, skrawka ciala i wlosow nie dojrzysz: jedna i ta sama wahabicka mafia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: List brytyjskiego więźnia z Guantanamo wyciek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.10.04, 23:27 On jest sehr wunderbarowny Brytyjskiś koledzy <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
ping-pong Milo mie sie czyta 02.10.04, 00:45 te posty. Czy Polska to jest naprawde kraj debili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Milo mie sie czyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 02:22 Naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nawiedzony gbur rozczulacie się nad jakims podejrzanym typem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 03:03 a na tej samej wyspie Castrator więzi i torturuje ludzi walczacych o wolnosc tego kraju, czy Marines nie mogliby zrobic malego wypadu i uwolnic tych ludzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
ping-pong Re: rozczulacie się nad jakims podejrzanym typem 13.10.04, 07:42 Taki maly wypad jak w Iraku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Dlaczego Ciebie ma się miło czytać? IP: *.gdynia.mm.pl 02.10.04, 12:15 ping-pong napisał: > te posty. Czy Polska to jest naprawde kraj debili? *********************** Część uczestników forum ma dar jasnowidzenia, ale nie wszyscy. W niniejszym wątku scierają się przynajmniej dwie opcje, a z adresów wynika, że piszą Polacy z innych krajów oraz obcokrajowcy znający język polski. Może więc łaskawie wyjaśnisz, kogo i za co obwiniasz o debilizm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Znow Polak weszy?Ci "Brytyjczycy" maja brytyjskich IP: *.range81-157.btcentralplus.com 02.10.04, 05:02 adwokatow z dostepem do swoich klientow. Juz dobry rok temu Blair to z Bushem ustalil; nie beda tez podlegac karze smierci (bo sprzeczna z prawem EU i UK, i wowczas UK by wystepowala o ich ekstradycje). Najprawdopodobniej wycieklo toto celowo przez adwokata, by opinie publiczna urabiac... I dlatego moze byc to bujda na resorach - nie takich listow sie dobry prawnik chwyta, by swego klienta ratowac. Zadnych tajemnic w tym nie ma - moze tylko ta, czemu GW tego nigdy nie napisala;););) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2004 Re: List brytyjskiego więźnia z Guantanamo wyciek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 13:34 NIE WYPUSZCZAĆ TYCH ZWYRODNIALCÓW NA WOLNOŚĆ . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Moze go wypuscic? A on od razu do Czeczeni aby IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 03.10.04, 16:13 walczyc o Islam. Turystycznie byl w Afganistanie, badal folklor Talibanu z bronia w reku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blue Re: Moze go wypuscic? A on od razu do Czeczeni ab IP: 207.96.224.* 03.10.04, 21:11 Czeczenii z dwoma i Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopftuch Re: List brytyjskiego więźnia z Guantanamo wyciek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 18:31 Powinni ich dawno wytruć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steńczyk Re: List brytyjskiego więźnia z Guantanamo wyciek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.10.04, 22:56 Tam od samego początku powinni być przedstawiciele MCK. Ponoć demokracja , w tym równięż amerykańska zapewnia prawo do życia i zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś