polski_francuz 01.02.17, 18:53 spon.de/vhsG7 Nawet biskupa nie uszanuja:) PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
engine8 Re: Eh, ci Amerykancy 01.02.17, 22:16 No i jakby mial pistolet to byloby po problemie... Ciekawe skad sie tam za nim znalazl policjant? Znow jakis czarny charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Eh, ci Amerykancy 01.02.17, 22:22 Tez mnie to zastanowilo. Ale odwage podziwiam. Kto w Polsce poszedlby na biskupa? PF Odpowiedz Link Zgłoś
car_fox Re: Eh, ci Amerykancy 01.02.17, 23:03 No to taki rezerwowy biskup "bez teki" i kubanczyk? widocznie sie temu komus geba nie podobala Oprawca ubrany w czerwona sutanne podajacy sie za ksiedza. Narzeczona mowi ze to chory czlowiek... Ale i msza byla za czarnego.. patch.com/new-jersey/newarknj/n-j-catholic-bishop-slugged-mouth-during-mass-video newyork.cbslocal.com/2017/01/31/bishop-attacked-suspect-court/ Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Piękny obrazek, żeby w Polsce tak było. :) 02.02.17, 19:39 W Polsce też tak jest. Są miejsca gdzie można dostać po pysku. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiktor_jerofiejew Ech ci francuscy "slynni wojownicy" 02.02.17, 17:54 French man walks into a library and ask for a book on war... The librarian replies - "Fuck off stupid french " You'll lose it !!!!!!! www.funnyjunk.com/funny_pictures/654705/French/ Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Nu wicka 02.02.17, 19:06 Pozartowac juz se nie mozna? Nie reaguj jak wasz cienkoskorny prezio. Troche dystansu do samego siebie jest znakiem inteligencji. PF Odpowiedz Link Zgłoś
wiktor_jerofiejew Re: Nu wicka 02.02.17, 20:38 Jasne, Jasne I kto to mowi Takie "zarty"to u ciebie codziennosc I oznaka bynajmniej nie inteligencji a kompleksow nizszosci bardzo typowych dla slowianskich bezzebnych ludow A prezydent Trump juz mi sie podoba od dnia kiedy juz wiem ze niepodoba sie tobie We Wratislavi mamy ulice Ronalda Reagana ,Roosevelt a, I paru innych nazw scisle kojarzacych z Odpowiedz Link Zgłoś