wtracalski 02.10.04, 23:06 Oto film pokazujący, jak "bojownicy palestyńscy" ładują rakietę Kassam na samochód ONZ: switch3.castup.net/cunet/gm.asp?ClipMediaID=40850&ak=6177920 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sanctum.officium ONZ - wreście się na coś przydadzą te darmozjady 02.10.04, 23:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus A UNIA im kupuje rakiety.... IP: *.fastres.net 02.10.04, 23:29 Szkoda,ze ten samochod ONZ w powietrze nie wysadzono, to by Kofi plakal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aki Re: jak brudna to nie odparują bo ona dużej mocy IP: *.protonet.pl 02.10.04, 23:44 nie ma tylko radioaktywna jest .co to ten adonaj jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus Glos Gucia o wielka Arabie wolajacy. IP: *.fastres.net 02.10.04, 23:55 Zniwa sie jeszcze nie skonczyly przyjdzie tez okres na Guciow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie IP: *.inter.net.il 03.10.04, 00:17 Kofi znowu bedzie sie tlumaczyl, jak wtedy kiedy przy pomocy ONZ Hisballa porwala i zamordowala naszych zolnierzy. Tez byl film i tez Kofi przepraszal. Za zamordowanych cywilow w bylej Jugoslawii tez przepraszali. Po jaka cholere to cale ONZ? Szkoda, ze nie mozna na forum wyswietlic innych ciekawych filmow,jak n.p. karetki, ktore zamiast rannych przewoza rakiety, albo ciezarne kobiety ktore sa odprowadzane przez meza i czlonka bohaterskich bojownikow palestynskich na miejsce, gdzie maja zamienic sie wraz z nienarodzonym dzieckiem w shahidki, albo 10 letni chlopiec z pasem dynamitu, ktory oddaje sie w rece izraelskich zolnierzy i dzieki temu na jakis czas ma darowane zycie, bo po powrocie do swoich to juz takiej pewnosci nie ma. Jest wiele takich ciekawych filmow. Szkoda, ze nie mam tego z trupem goniacym deske z ktorej spadl, albo chlopczyk, ktorym tatus zakrywa sie przed kulami, aby mozna bylo zrobic slynny propagandowy film. Tylko, ze tatus mial juz wyrok na siebie i rodzine, jezeli syn nie zostalby zabity. I to ONZ ma byc strozami prawa na terenach buforowych. Dlatego przestalismy liczyc na kogokolwiek i sami wywalczymy pokoj na tych terenach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus jakimi oni razem z Nato sa obroncami prawa to juz IP: *.fastres.net 03.10.04, 16:41 Kosowie wykazali , i bez islamskiego ataku z 11/9, nie bylo by ani jednego Serba w Kosowie i nam by usilowano wmowic, ze Kosowary ( jeszcze jeden isloamski narod -potomkowie Albanskich najezcow i kolonizatorow) tam od conajmiej 670 lat absolutna wiekszoscia byli, zapominajac ,ze w XVI wieku wielu tzw "Bogumilow" etni Serbskiej przeszlo na Islam z pewnych im znanych podatkowo ideologicznych powodow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Nie: "Heil Mufti Gucio", tak jest wlasciwie. IP: *.range81-157.btcentralplus.com 03.10.04, 00:52 Bestseller swiata arabskiego, jedyny towar eksportowy Autonomii Palestynskiej: www.tellthechildrenthetruth.com/gallery/pages/6-Mein%20Kampf_jpg_jpg_jpg.htm Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko ftracalski pomaga terrorystom w Gazie 03.10.04, 01:24 i nie boisz sie ze skroca cie o glowe?? Mossad otworzyl nowa wytwornie filmowa?? a co z wytornia Benia Ladena?? przeciez tam kupe kasy zainwestowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: ftracalski pomaga terrorystom w Gazie IP: 213.8.97.* 03.10.04, 08:45 Ten film to dokument hipokryzji najwyzszego stopnia. I co bys nie pisal, to nie zmienia faktu, ze ONZ to jedno wielkie....i ze jeszcze nie jeden skandal zostanie ujawniony, a Benio Laden wlasnie wybiera sie do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefet Żydowski film dokumentem ?- wolne żarty. IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.04, 13:22 Godna dr Gebelsa akcja mająca zdyskredytować jedyną organizację, która ośmiela się mówić nie SSzaronowi i jego zbrodniarzom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Żydowski film dokumentem ?- wolne żarty. IP: 213.8.97.* 03.10.04, 13:32 Ciebie juz nawet idiota trudno nazwac. Podaj sobie reke z gucio. Bez odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 No wlasnie blaznie ... 03.10.04, 16:02 czy film Zyda Moore'a Fahrenheit 9/11 moze byc dokumentem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie 03.10.04, 13:28 oni mowili ze to rakaety to chory czlowiek ! goje gnoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirex Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie IP: *.abhsia.telus.net 03.10.04, 13:33 podobne filmiki ogladalem jak wyzwolenie ropy irakijskiej sie szykowalo satelitarne super madre szpiegi okreslaly co do 2 metrow gdzie sadam bron schowal, nie ma juz USA, zostlo judeSA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkojednokto Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie IP: *.chello.pl 03.10.04, 13:38 a ja widzialem filmiki z polskimi oficerami i ksiezmi na lawie oskarzonych a w tle glos Wandy O.Tez byly dokumentalne a ich tworcy potem do Holiwoodu trafili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie IP: *.inter.net.il 03.10.04, 18:40 co ty nie powiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie IP: 213.8.97.* 03.10.04, 13:41 Na szczescie juz coraz wiecej krajow rozumie i popiera akcje Izraela, wiec nie przejmuje sie takimi wypierdkami jak co niektorzy na forum lacznie z toba. Te wypierdki beda pierwsze uciekac i blagac o litosc kiedy ta lawina naplynie do Polski. A ja sie bede smiac. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie 03.10.04, 13:44 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Na szczescie juz coraz wiecej krajow rozumie i popiera akcje Izraela, wiec nie > przejmuje sie takimi wypierdkami jak co niektorzy na forum lacznie z toba. > Te wypierdki beda pierwsze uciekac i blagac o litosc kiedy ta lawina naplynie > do Polski. A ja sie bede smiac. Kiedy bedzie juz zamach wpolsce nie moge sie doczekac Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie 03.10.04, 13:50 fredzio54 napisał: > Kiedy bedzie juz zamach wpolsce nie moge sie doczekac co do tego to nie watpie,z kazdej twojej wypowiedzi to wyplywa Uwazaj jednak,by cie na goracym uczynku nie schwytali,Polacy nie tacy dobroduszni jak ci sie zdaje Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie 03.10.04, 13:42 Gość portalu: mirex napisał(a): > podobne filmiki ogladalem jak wyzwolenie ropy irakijskiej sie szykowalo > satelitarne super madre szpiegi okreslaly co do 2 metrow gdzie sadam bron > schowal, nie ma juz USA, zostlo judeSA poloarabczku wracja do Gazy albo do Bagdadu bonc dobry szaid :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkojednokto Re: Dokladnie jakbym czytal Goebelsa! IP: *.chello.pl 03.10.04, 13:34 takie samo odnioslem wrazenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: Dokladnie jakbym czytal Goebelsa! IP: *.inter.net.il 03.10.04, 18:42 Dokladnie. To znaczy? Sprecyzuj. Moze w procentach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkojednokto Re: Dokladnie jakbym czytal Goebelsa! IP: *.chello.pl 03.10.04, 19:27 Dokladnie takie samo oznacza 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: Dokladnie jakbym czytal Goebelsa! IP: *.inter.net.il 03.10.04, 22:37 Pocaluj sie w dupe kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkojednokto tracisz forme,kolego IP: *.chello.pl 03.10.04, 22:51 i to tylko dlatego,ze nikt juz wam na slowo nie wierzy ja pamietam taki watek,przez wtracalskiego zalozony w ktorym sie zachlystywal nt francuskich antysemitow Babka sie okazala mitomanka-i zapadla cisza bez overa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: tracisz forme,kolego IP: *.inter.net.il 03.10.04, 23:01 Przyganial kociol , garnkowi. Tobie sie popieprzylo w matematyce i tez zniknales z podkulonym ogonem. Wszystkojednokto. Jestes naprawde bardzo wyrazisty. Czytam w tobie jak w otwartej ksiazce. Jestes typem ugrzecznionego chama. Mysle ze na tym skonczyly sie uprzejmosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkojednokto Re: tracisz forme,kolego IP: *.chello.pl 03.10.04, 23:15 jestem niepocieszony,ze tak latwo mnie rozszyfrowales i nawet wiesz gdzie znikam i z jakiego powodu w niedzielne popoludnie Trzy miesiace -z dlugimi co prawda-higienicznym-przerwami czytania fredziow,jarkow,wojow,wiktorkow i calego detroit to wystarczy na usprawiedliwienie? Ale nie przed toba,przed toba nie musze, ty dales u gory pokaz swej kultury Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: tracisz forme,kolego 04.10.04, 16:37 Gość portalu: wszystkojednokto napisał(a): > i to tylko dlatego,ze nikt juz wam na slowo nie wierzy > ja pamietam taki watek,przez wtracalskiego zalozony w ktorym sie zachlystywal n > t francuskich antysemitow Czyżby? Całkiem nie pamiętam, że brałem w tym specjalny udział. Mógłbyś może zacytować? Przyznam się publicznie do winy. Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werw Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie IP: 207.44.180.* 03.10.04, 14:12 Nu, Tomek, jakiś komentarz do rewelacji waszego kolegi F54? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie IP: *.broadband.actcom.net.il 03.10.04, 14:25 nu werw, zanim zadasz komentarzy tomka do wypowiedzi fredzia, to moze dasz przyklad i zrobisz pare komentarzy do wypowiedzi gucia lub mirexa? bedzie interesujaco poczytac. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie 03.10.04, 14:35 czyzbys chciala powiedziec,ze wart pac palaca? I tylko ta blizsza koszula nie pozwala ci go nazwac szmatlawym zaplutym rasista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werw Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie IP: 216.127.82.* 03.10.04, 14:40 Nu, Krystian, to jest ta korzystniejsza (dla naszych izraelskich przyjaciół) interpretacja. Inna jest taka, że oni myślą jak on. Trzeciej (interpretacji) nie dostrzegam. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie 03.10.04, 15:22 Pelna zgodnosc pogladow Ich z Fredziem I moja z twoim zdaniem na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werw Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie IP: 216.127.82.* 03.10.04, 14:35 Nu, Dana, a definicję hucpy ty znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie IP: *.broadband.actcom.net.il 03.10.04, 15:03 owszem znam. hucpa jest twoje oczekiwanie komentarza, kiedy ty nie komentujesz postow antysemickich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 do Dana33 IP: 213.8.97.* 03.10.04, 15:33 hu itlaslem. ani lo ona keilu hu lo kajam. Itachzawti mi meno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: do Dana33 IP: *.broadband.actcom.net.il 03.10.04, 16:03 jewanti. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: do Dana33 03.10.04, 16:19 to brzmi jak wloski okrzyk bojowy a ja o odpowiedz prosze czy rakiety to czy nosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: do Dana33 IP: *.broadband.actcom.net.il 03.10.04, 16:52 to byly rakiety, w naszej tv bylo wyraznie. oprocz tego jak oni nosza nosze z rannymi lub zabitymi, to leca biegiem, kazdy inna noga, wiec te nosze trzesa sie straszliwie. zastanawialam sie juz wiele razy dlaczego leca w takim tempie, a jeszze lepiej, jak nie maja noszy i kazdy ciagnie rannego za noge lub reke w innym kierunku, kompletnie zdezorganizowani, ale za to z krzykami... tutaj szli powoli i ostroznie i odstep miedzy nimi nie byl dostatecznie szeroki zeby zmiescily sie tam nosze. oprocz tego, krystian, mozesz dac mi jakis przypadek, ze oglosilismy cos, co potem okazalo sie klamstwem? bo przewaznie, to idiotycznie natychmiast bierzemy na siebie wine, oglaszamy ze bedzie zaraz komisja do zbadania danego przypadku i dopiero pare tygodni pozniej okazuje sie, ze to wcale nie nasza wina. niestety, w tym czasie arafatowska propaganda juz wlazla ludziom w uszy i do dzisiaj swiat uwaza, ze to my zabilismy al dure i ze w jeninie byla masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: do Dana33 03.10.04, 17:00 ja sie przy niczym nie upieram,w GW nic nie pisza,w naszej TV tez nic nie widzialem Nie sadzisz,ze to bylaby straszna afera,gdyby okazalo sie,ze ambulanse ONZ do tych celow sluza.Ide na Teleexpres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: do Dana33 IP: *.broadband.actcom.net.il 03.10.04, 17:11 sprawdzilam ten niewyrazny filmik wtracalskiego: oni tam ida parami, a nie w czworke, jak powinni, gdyby nosili nosze. z ambulansami mamy dluuga historie: arabskie ambulansy juz od dawna sluza do przemycania broni i terrorystow. a wojska onz staly spokojnie i przygladajac sie jednoczesnie filmowali porwanie 3 israelskich zolnierzy z terenu israelskiego, nie probujac nic nawet zrobic. filmowali. potem zaprzeczali, ze maja kasety. potem przyznali sie do dwoch, chociaz byly trzy. potem szanowny koffi annan nie byl gotow oddac rodzinom tych zolnierzy ich rzeczy osobistych, jak zegarki, listy czy ksiazeczki modlitewne. ot i masz tu onz i ich stosunek do nas. a teraz unia juz krzyczy, zeby zastopowac sie sharona... jakos unia nie krzyczala jeszcze ani razu, zeby zastopowac arafata i jego zamachy bombowe, co? niech zyje hipokryzja, krystianie..... jest po hebrajsku takie powiedzenie: im lo ani li, mi li? a oznacza ono prosta madrosc: jesli ja nie jestem za mna, to kto jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werw Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie IP: 207.44.180.* 03.10.04, 16:37 Nie tylko że nie komentuję, ale nie komentowałem i nie zamierzam komentować. To dokładnie odwrotnie niż ty (wy), którzy zgadzacie się i poklepujecie po plecach kanalie. Nie odnosisz wrażenia, że możecie byc odbierani nie lepiej niż ci, których poczynania nie tylko aprobujecie ale i czynnie wspieracie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie IP: *.broadband.actcom.net.il 03.10.04, 17:01 nie, nie odnosze. natomiast uwazam, ze jak ty nie komentujesz, to nie zadaj komentarzy od innych. oprocz tego werw, musze uczciwie powiedziec, ze moje zycie nie jest uzaleznione od tego, jak ty (wy) mnie odbieracie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werw Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie IP: 216.127.68.* 03.10.04, 18:02 Nu, Dana, widzę, że trzeba uważać na każde słowo. Nie byłoby tak, gdybys spróbowała byc choć trochę obiektywna, zamiast uprawiać szermierkę - w taki sposób można się, owszem, ścierać, ale o kompromis nie sposób. Po tym wprowadzeniu przechodze do rzeczy: nie jest oczywiście prawdą, że "nie komentowałem" postów dla was obrażliwych - o czym wiesz doskonale. Podobnie zresztą jak cała masa innych osób na tym forum. To, iż imputujesz, że było inaczej jest zwyczajnie nieuczciwe, to po pierwsze, a po drugie skutkuje tym, że wiecej takich komentarzy z mojej strony nie uswiadczysz. Ale to twój wybór. To zresztą i tak nie ma większego znaczenia wobec faktu, że jest kolosalna, jakościowa, zasadnicza różnica pomiedzy "nie komentowaniem" (skąd w ogóle taki pomysł, że czyimkolwiek obowiązkiem miałoby być występowanie w waszej sprawie?) a aktywnym popieraniem kanalii, co czynisz i ty i inni "od was" . Tego faktu nie zmienisz, Dano, słowną ekwilibrystyką. Z jakiś, sobie znanych, powodów uważacie, iż członkom waszego plemienia wolno więcej - ja tak nie uważam, niestety. Z jakiś, sobie znanych, powodów uważacie, iz pierwszemu lepszemu łachmycie wolno narobić innym na głowę - a wam wolno w tym aktywnie go wspierać, co - waszym zdaniem - nie powinno mieć dalszych konsekwencji w stosunkach z tymi, którym na łeb narobiono (narobiliście). Tak nie jest. oprocz tego werw, musze uczciwie powiedziec, ze moje > zycie nie jest uzaleznione od tego, jak ty (wy) mnie odbieracie Z tym pozwolę sobie nie zgodzić się. Nie chodzi o mnie ale o historię. Na tym muszę się pożegnać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie IP: 213.8.97.* 03.10.04, 18:12 Tak jak my podchodzimy do Gucia, AD i innych jemu podobnych, czyli nie podchodzimy, tak samo mozesz podchodzic do osob sobie nieodpowiednich i nie zadaj od innych, aby robili dokladnie to samo. Kazdy wybiera sobie odpowiedniego dyskutanta i odpowiedni watek, zaleznie od nastroju i upodoban. Ja z reguly nie czytam Gucia i jeszcze paru, a Tobie nikt nie kaze czytac Fredzia. Jest tyle tematow ciekawych, ktorymi mozna sie podzielic, ze naprawde nikt Cie nie zmusza do dyskusji z kims kogo nie lubisz. Wolnosc i demokracja, a co najwyzej mozna wyladowac na oslej lawce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie IP: *.broadband.actcom.net.il 03.10.04, 18:22 ty tomku nie rozumiesz: werw tu i tam skrytykowal pare razy tych najgorszych antysemitow, a i to dopiero jak kiedy dawno napisalam, ze od nas zada sie krytyki fredzia, a oni sami ani mru mru jesli chodzi o to forumowe dno. potem byla wojna o fredzia, gdzie wyraznie napisalam, co o tym mysle. ale werwowi to nie wystarcza.werw nalezy do tych co "jak nie jestescie z nami to jestescie przeciwko nam". nu, ja mojego zdania o fredziu nie zmienie. siedzial cicho pare dni, jak zaczeli za duzo pyskowac klamstwami o israelu, to sie wlaczyl, jak zwykle, i oddaje pieknym za nadobne. oni nie widza, ze te ataki wychodza najpierw od nich, a my tylko na nie odpowiadamy. ale zoll zejn. napisales wyraznie i jasno: werw nie musi czytac fredzia i nie musi na niego reagowac. mnie tez nie musi czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie 03.10.04, 19:33 Gość portalu: dana33 napisał(a): siedzial cicho pare dni, jak > zaczeli za duzo pyskowac klamstwami o israelu, to sie wlaczyl, jak zwykle, i > oddaje pieknym za nadobne Gratuluje gruntownej znajomosci intencji fredzia,he ,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie IP: *.broadband.actcom.net.il 03.10.04, 20:49 fajnie, zes sie usmial. widzisz, pacanie, ja sobie z fredzie na forum pare slow po hebrajsku wymienilam i wprawdzie nie znam fredzia osobiscie, ale mam pojecie, o co mu chodzi. naucz sie hebrajskiego, to bedziesz tez wiecej rozumial. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie 03.10.04, 22:33 teraz dopiero twoj wpis zauwazylem i znow mam radoche Wiec jeszcze raz he,he,he-to he,he,he po hebrajsku bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus ktora nierzad arabski zarazila IP: *.fastres.net 03.10.04, 16:04 Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ktora nierzad arabski zarazila 03.10.04, 16:17 sraczka czy nie,pytanie jest inne,co to bylo rakiety czy nosze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus To byly noszone rakiety.... IP: *.fastres.net 03.10.04, 16:42 Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: To byly noszone rakiety.... 03.10.04, 16:46 musze ci wierzyc na slowo,ale na tym zdjeciu tylko jakies kropki widac,wiec i Gucio moze miec racje,ze to pilot helikoptera ze strachu sraczki dostal i ziemie przy ciezarowce upstrzyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus Gucio ma racje, on te rakiety mamelukom IP: *.fastres.net 03.10.04, 22:12 dostarczyl i teraz nie chce je z spowrotem wziasc. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: ktora nierzad arabski zarazila 03.10.04, 16:45 krystian71 napisała: > sraczka czy nie,pytanie jest inne,co to bylo rakiety czy nosze? W wersji orginalnej, w pełnej rezolucji, jak zostało pokazane w telewizji - z pewnością rakieta, nie nosze. Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ktora nierzad arabski zarazila 03.10.04, 16:49 od dwoch godzin upraszam sie o jakies solidniejsze zdjecie,twoj filmik mi nie chce sie zaladowac,zdjecie w Haaretzu sam wiesz jakiej jakosci i co na nim widac Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: ktora nierzad arabski zarazila 03.10.04, 17:03 krystian71 napisała: > od dwoch godzin upraszam sie o jakies solidniejsze zdjecie,twoj filmik mi nie c > hce sie zaladowac,zdjecie w Haaretzu sam wiesz jakiej jakosci i co na nim widac Może jakaś telewizyjna stacja zechce to pokazać i uda ci się przypadkiem zobaczyć. Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ktora nierzad arabski zarazila 03.10.04, 17:18 wrocilem z Teleexpresu-nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: ktora nierzad arabski zarazila IP: 213.8.97.* 03.10.04, 17:33 A o porwanych zolnierzach izraelskich bylo? Kolka lat temu(przy pomocy ONZ) Sprawa byla bardzo glosna i niestety Kofi oficjalnie przepraszal Izrael. Na CNN bylo, a w teleexpresie nie. A ze sprawa obecna jest prawdziwa, to swiadczy o tym fakt, ze Kofi Anan oswiadczyl, ze zostaje wszczete sledztwo w sprawie naduzywania pojazdow i symboli ONZ przez Palestynczykow do dzialalnosci terrorystycznej. Poszukam w gazetach anglojezycznych. Napewno gdzies bedzie, bo sprawa jest juz na tyle glosna, co z porwaniem zolnierzy izraelskich. Rodziny zadaja duzych odszkodowan od ONZ. Oryginalne kasety video znajduja sie w rekach Kofi Anana. Izrael otrzymal kopie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: ktora nierzad arabski zarazila IP: *.inter.net.il 03.10.04, 18:56 Znane sa liczne przypadki faciow co parza i nie widza, sluchaja i nie slysza. Nie chca widziec, nie chca slyszec, pies ich olal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Jak ONZ pomaga terrorystom w Gazie, to Zydzi IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 03.10.04, 16:57 moga spokojnie spac. ONZ jest znany z efektywnosci pomagania. Izrael znowu zrobi troche porzadku a ONZ moze wydawac nastepna rezolucje. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Jak ONZ pomaga terrorystom w Gazie, to Zydzi 03.10.04, 17:11 Gość portalu: Alfred napisał(a): > moga spokojnie spac. ONZ jest znany z efektywnosci pomagania. Izrael znowu > zrobi troche porzadku a ONZ moze wydawac nastepna rezolucje. Za pomoc (mniej lub bardziej zamierzoną) w porwaniu i zabiciu 3 żołnierzy izraelskich na granicy z Libanem (było to przed kilku laty), rodziny tych żołnierzy pozwały ostatnio ONZ do Międzynarodowego Trybunału w Hadze o olbrzymie odszkodowania. Ciekawa jak się ta sprawa rozwinie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crasuss Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie 03.10.04, 18:33 wtracalski napisał: > > Oto film pokazujący, jak "bojownicy palestyńscy" ładują rakietę Kassam na > samochód ONZ: > Nie chce mi sie szukac ale pamietam takie zdjecia jak ladowano irackie rakiety na amerykanski samochod. Wtedy jeszcze nie wiedzialem, ze amerykanie pomagaja Irakijczykom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Kolejna zydo-histeria! IP: 213.8.97.* 03.10.04, 18:48 Dziekuje ci Gucio za ten link. Nie musze szukac. Czsami sie przydajesz. Pozdrowienia dla guciowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie IP: 213.8.97.* 03.10.04, 18:53 Powtarzam temat watka, bo sie jakos w toku dyskusji zatracil i zszedl na inne tory. Dla przypomnienia; wtracalski otworzyl watek: Oto film pokazujący, jak "bojownicy palestyńscy" ładują rakietę Kassam na samochód ONZ: switch3.castup.net/cunet/gm.asp?ClipMediaID=40850&ak=6177920 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie IP: *.inter.net.il 03.10.04, 19:10 No, moze to i byla rakieta. Ale skad wiadomo ze arabska. Napisow nie widac. Ps. Dlaczego nie slychac dzieku?. Moze to wogole nie Palestynczycy, moze to eskimosi foki do UN lewym kanalem podsylaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie IP: *.broadband.actcom.net.il 03.10.04, 19:15 :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crasuss :))) ;DDDDDDDD 03.10.04, 19:20 www.ertom.com.pl/futurama/fanart/karty/Walet_Trefl_Prof_Farnsworth.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie IP: *.inter.net.il 03.10.04, 19:26 Dana, tu sie nie ma co smiac.Te glupole zarzucaja nam, ze preparujemy materialy, wiec przygotujmy na uzytek glupoli( wersie super bonus)w technokolorze, stereo ze wszystkimi bajerami. Arab niech bedzie jak Arab, zeby gocio nie mial pretensji. Rakieta niech bedzie jak rakieta przynajmniej trzystopniowa, to Krystianek ja dojrzy i pomaca, Nich na koncu bedzie lista bogaterskich bojownikow, to Wszystkojednokto, nie powie,ze mu to gebelsowska propagande przypomina. A wlasciwie to po co sie wysilac, kij im w oko, i tak nie widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie IP: *.broadband.actcom.net.il 03.10.04, 21:01 drogi z daleka, nie mam dostatecznie duzo kijow. wiec sie podsmiechuje. a co mozna z takimi zrobic? sami nie widza, co z siebie robia. a robia balwanow. ta seria wtracalskiego im to pokazywala dzien w dzien, dlatgego tak ich szlag trafial. na szczescie wsrod tego balwanskiego tlumu mozna spotkac normalnie myslacych ludzi. inaczej to polska juz by dawno zginela... Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crasuss Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie 03.10.04, 19:17 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Powtarzam temat watka, bo sie jakos w toku dyskusji zatracil i zszedl na inne > tory. > Dla przypomnienia; wtracalski otworzyl watek: > Oto film pokazujący, jak "bojownicy palestyńscy" ładują rakietę Kassam na > samochód ONZ: I o czym to ma swiadczyc ? Ja widzialem Dane z Wtracalskim. VCzy to znaczy, ze maja romans ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie IP: *.broadband.actcom.net.il 03.10.04, 19:23 oczywiscie, ze maja. jego zona wie. moj maz tez wie. wszystko udokumentowane tutaj na forum. jeszcze nie zauwazyles? czy nie chciales zauwazyc? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crasuss Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie 03.10.04, 19:27 Gość portalu: dana33 napisał(a): > oczywiscie, ze maja. jego zona wie. moj maz tez wie. wszystko udokumentowane > tutaj na forum. jeszcze nie zauwazyles? czy nie chciales zauwazyc? A co na to ten zdjety z krzyza z zadupia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Warto przeczytac. IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 03.10.04, 20:18 Warto przeczytac: respublica.onet.pl/1095062,2,artykul.html (J) Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Warto przeczytac. 03.10.04, 20:57 Gość portalu: Jerzy napisał(a): > Warto przeczytac: > > respublica.onet.pl/1095062,2,artykul.html > (J) Nie tylko warto, wręcz obowiązek, szczególnie dla nas - Żydów. Dzięki, Jerzy Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re.Warto przeczytac. IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 03.10.04, 21:03 Jeszcze jeden link: www.ordetogisrael.dk/news.php?action=visnyhed&id=968 Co on zawiera ? Krotko: zawiera typowa historie o metodach dzialania " Brygad Al-Aksa " i o wykorzystywaniu ambulansow do szmuglowania broni i ludzi. Artykul jest po dunsku. U samego dolu podane sa znane przypadki uzywania ambulansow (ONZu) do szmuglu broni i terrorystow. Oto tlumaczenie tytulow: 10.12.03 - "Ambulanse transportuja srodki wybuchowe do produkcji bomb." 13.05.04 -" Ambulans UNWRA porwany przez uzbrojonych palestynczykow". 25.05.04 -"Ambulanse uzywane niezgodnie z przeznaczeniem do szmuglowania ludzi". 30.08.04 -"Samobojczy terrorysta uzywal falszywych swiadectw lekarskich" - w tym przypadku takze mowi sie o wykorzystywaniu ambulansow do takich operacji. To tylko mala garsc z zanotowanych przypadkow.Ostatni , to uzycie ambulansu ONZ do transportu rakiet. Jak by na to nie patrzec nie da sie tych faktow podwazyc. Oczywiscie, ONZ jest w posiadaniu pelnej ich listy. (J) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus Juz przed panem Grynberg. IP: *.fastres.net 03.10.04, 21:27 Juz w roku 2001 napisalem o tym artykul do Politikken, go oczywiscie obcieto i mnie poinformowano, ze nie mozna bylo calosci wydrukowac z braku miejsca, ale odpowiedzi i zniewagi obroncow arabskich palestynczykow, nie obcinano i cos nie brakowalo miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Jak juz to lepiej: IP: *.broadband.actcom.net.il 03.10.04, 20:58 a to nam gucio podal link to jakiegos forumowicza, niby zdanie tego niejakiego topacza48, lewaka, wyraza wieksza znajomosc sprawy, niz zdanie grinberga. link warty gucia. guciowa!!!!! gdzie ty!!!! moze tak uspokoisz tego idiote, za ktorego mialas nieszczescie sie wydac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Jak juz to lepiej: IP: *.broadband.actcom.net.il 03.10.04, 23:07 krystianku, ucz sie dalej, ten twoj hebrajski troche prymitywny i zasob slow masz minimalny. fredzia nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Jak juz to lepiej: 03.10.04, 23:19 poczatki zawsze trudne a fredzia to ja zawsze zrozumiem,zeby tak wszyscy klarownie pisali Szalom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Jak juz to lepiej: IP: *.broadband.actcom.net.il 03.10.04, 23:25 nu, krystianku, he he he i shalom, to mozesz juz na pierwszy rok uniwersytetu hebrajskiego w jerozolimie. dac ci link jak sie tam dostac? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Jak juz to lepiej: 03.10.04, 23:36 a jak im powiem,ze znam jeszcze midrasz ,halacha i hagada to mnie na drugi rok przyjma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Jak juz to lepiej: IP: *.broadband.actcom.net.il 03.10.04, 23:58 jak to powiesz, to dostaniesz w kazdej jesziwie przejscie do klasy drugiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus Ha, ha, ha Guciu, czyzby ta Hanna po swojej IP: *.fastres.net 03.10.04, 21:38 smierci artykul pana Grynberga przeczytala, a tak pozatym gdzie sa ci 300 tys Zydow ,ktorych Polacy uratowali i gdzie sa tych 30 tys Polakow ,ktorych za pomoc Zydom zamordowano.Na Slasku Cieszynksim we wszystkich 5 powiatach ( polskich i morawskich) w czasie okupacji w wyniku represji hitlerowskich zginelo 1321 czlonkow rodzin polskich i morawskich w tym samym czasie w tego terenu wywieziono i zamordowano okolo 103 tys Zydow i uratowalo sie 127 ( sto dwadziescia siedem), co ta tula proporcja Guciu arabski nie pasuje. Jedna trzecia czesc Zydow ,ktorym udalo sie uciec z obozu w Sioliborze zginela z rak polskich chlopow, moze nie mieli pieniedzy aby sie wykupic. Czesc populacji Polskiej Zydom pomagala, bo uwazali ich za lepszych Polakow niz by uwazali ciebie, i tez sie przyczynili do uratowania conajmiej okolo 40 tys Zydow. Sami trzej Wlosi potrafili wna Wegrzech uratowac okolo 17 tys wegierskich Zydow a Dunczykom udalo uratowac sie wszystkich. A poniewaz ksiazki pani Hanny czytalem ,cos tam nie potrafiolem tych revelacyjnych danych znalesc, czyzby takze tutaj wasza arabska propaganda liczyla na naiwnosc czytelnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie IP: *.inter.net.il 03.10.04, 22:04 Jakaz tu wzniosla cisza. Wszyscy czytaja Grynberga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie IP: *.broadband.actcom.net.il 03.10.04, 22:17 niektorzy powinni przyczytac dwa razy, a i nauczyc sie na pamiec, nie myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie IP: *.inter.net.il 03.10.04, 22:36 Jesli ktos nie zrozumie za jednym razem, szkoda fatygi, nie zrozumie i za sto pierwszym. Przeciez nie ma tam niczego nowego. Grynberg zebral do kupy to co kazdy zabierajacy glos w przedmiocie wiedziec powinien. Jesli nie wie i widziec nie chce to zajmuje sie produkcja wypocin. Tych niedorobionych, chorych z nienawisci, bardziej ugrzecznionych, lub do reszty zchamialych osobnikow nie da sie zmienic zadna lektora. Oni nie produkuja sie dla nas, bo wiedza , ze olewamy ich rowno i z drwiacym usmiechem. Oni to robia dla samych siebie, nie na ulicy, nie w pracy, ale przy malym ekraniku, gdzie nikt ich nie widzi, po lapach nie zdzieli i za ucho nie wytarga. Zwykle tchorzliwe i nieszkodliwe glupki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie IP: *.broadband.actcom.net.il 03.10.04, 23:09 zgadza sie, z daleka. oprocz slowa "nieszkodliwe". jak ich bedzie wiecej, to nie jestem pewna... bo tacy to przeciez nie tylko zydow nienawidza, tacy sa tez przeciwko "zoltkom", "czarnuchom" i calej reszcie, ktora jest inna niz oni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie IP: *.inter.net.il 03.10.04, 23:18 Moze troche przesadzilem. Piszac "nieszkodliwi" mialem na mysli ich tchorzostwo. Wyobrazasz sobie takiego Gucia w transperentem "Zydzi do gazu" spacerujacego po ulicach swojego miasta? Przeciez zesralby sie ze strachu na sama mysl o tym przedsiewzieciu. Oni sa mocni w pysku, ale zupelnie bez jaj. Przyslowia sa madroscia narodow. Krowa co duzo ryczy mleka nie daje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie IP: *.broadband.actcom.net.il 03.10.04, 23:24 zgadza sie w 100%, z daleka.... :) (mam nadzieje, ze bawisz sie rownie dobrze jak ja... ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie IP: *.inter.net.il 03.10.04, 23:27 Nieustajaco. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie 03.10.04, 23:28 smucisz dana az serce peka,chcialbym cie jakos pocieszyc,a nie wiem jak obiecuje,ze do kazdego spotkanego geja sie usmiechne.Tylko cholera - nie znam zadnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie IP: *.broadband.actcom.net.il 03.10.04, 23:36 cus zalewasz, krystianku, po pierwsze wogole nie smuce, a po drugie co maja geje do tego watka? nie znasz zadnego? ja znam paru i sa swietni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie 03.10.04, 23:44 niech sobie beda i nieswietni i tak sie usmiechne,raz kozie smierc,choc wiem czym to grozi Zoltkow i czarnuchow tez nie znam.Mialem pelno znajomych wietnamczykow na studiach,fajne chlopaki,duzo z nich zostalo,barowe biznesy pootwierali Ale wracaj do z daleka na powazne rozmowy,nie chce przeszkadzac,wszak widze,ze Polske od ostatecznego upadku ratujecie Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko ftracalski pomaga terrorystom w Gazie 04.10.04, 01:12 ogladalem ten filmik,nominacji do Oskara to raczej nie dostanie poniewaz jest zrobiony wyjatkowo!! prymitywnie( inne mniej prymitywnie robione czasami dostaja). Movie robione jest z kamery jakby zawieszonej nad glowami "terorystow" ktorzy NIE zwracajac najmiejszej uwagi!!!! na wiszacy nad nimi helikopter spokojnie laduja rakiedy do samochodu ze znakami UN ....a jaki inny znak mozna wymyslec po tylu rezolucjach potepiajacych Izrael. Ftracalski jak napiszesz , arab to len,flejtuch a Islam jest popi.... to nawet sie z toba zgodze ale ze kompletny idiota to juz NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Arafat nie potrzebuje wolnej "palestyny". IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 04.10.04, 09:51 Zyjemy na jakims oblakanym swiecie. Oto z terytorium arabskiego "panstewka" na polecenie jego "prezydenta" , Arafata,laureata pokojowej Nagrody Nobla, wystrzeliwuje sie w ciagu stosunkowo krotkiego czasu ponad 350 rakiet, siejacych smierc i zniszczenie i uwaza sie, ze to "normalne i oczywiste". Natomiast akcja Izraela, majaca na celu zniszczenie wytworni tychze rakiet i wytluczenie odpalajacych rakiety mordercow - jest " nieslychana masakra". Diaboliczna dialektyka - sam Lenin by sie jej nie powstydzil. Ale arafatowska dialektyka, wbrew pozorom, opiera sie na calkiem "zdrowej", jednej zasadzie. Ale nie wszyscy ja dostrzegaja. W czym rzecz? Jest to tak proste, ze az prymitywne: Jak dlugo sie da, powstanie panstewka "palestynskiego" nalezy przeciagac w nieskonczonosc - najlepiej do momentu, w ktorym Zydzi sie "zmecza" i opuszcza "Palestyne" z wlasnej woli. Jak dlugo sie da, nalezy "byc okupowanym narodem" - wtedy kazda akcja czy to policyjna czy to militarna, bedzie "masakrowaniem Palestynczykow przez okupanta". Wszystko? Wszystko. Powstanie wlasnego panstwa(ktore mogli juz "palestynce" miec od dawna) oznaczaloby dwie, bardzo wazna rzeczy :granice i podporzadkowanie sie miedzynarodowemu prawu. Czyli oznaczaloby pewna kontrole poczynan bandytow, szalejacych niepohamowanie w "Palestynie".No i na Gazie. Granice, rzecz jasna, polozylyby z miejsca kres morderstwom "meczennikow"( co dobitnie wykazal ten szczatkowy nawet mur jaki ukonczono tu i owdzie )w Izraelu a ich militarne naruszenie(bo to ma przeciez miejsce w przypadku rakietowego ostrzalu Izraela)oznaczaloby rozpoczecie wojny. I poniesienie za jej wszczecie pelnej odpowiedzialnosci. Przy mniej skrzeczacych i bardziej niechetnych masmediach. A moze nawet...wrogich. Dlatego panstwo "Palestyna"(najprawdopodobniej bylaby to jakas kolejna "demokratyczna republika" arabska) nie moze powstac, a "palestynscy" politycy, bardziej pragmatyczni, przepadaja bez echa ze swymi operetkowymi "rzadami". Dzis Hamas odgraza sie, ze zaatakuje Aszkelon rakietami "Kassam 4" , majacymi zasieg okolo 17km. Gdy rakiety te doleca i beda znow ofiary, nastapi kolejna akcja Izraela a wtedy znow beda Arabowie skrzeczec, ze "sie ich zabija". Czy biora w tych swoich kalkulacjach pod uwage fakt, ze swiat jest juz coraz bardziej zmeczony wyczynami "meczennikow" i duzo juz nie trzeba, by wreszcie wytyczyl jednostronnie granice dla "palestyncow"? A jesli tak sie stanie, to nawet rakiety nowszych generacji nie zapewnia temu "panstewku" bezpieczenstwa gdy zdecyduje sie ono na kolejna awanture wojenna-po prostu w takim wypadku panstewko to zniknie raz na zawsze z karty swiata. (J) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Arafat nie potrzebuje wolnej "palestyny". IP: *.broadband.actcom.net.il 04.10.04, 10:23 nu, swieta racja, jerzy. dokladnie dlatego nie moge sie doczekac, kiedy beda juz mieli ta swoja wolna palestyne. a poniewaz tez uwazam, ze generalissimo & co + wszystkie inne kraje arabskie nie chca tej wolnej palestyny, wiec dobrze robi sharon wychodzac z gazy i okreslajac murem tymczasowe granice. jak za pare generacji dojdzie do wladzy w autonomii jakis umiarkowany polityk, wtedy bedzie mozna z nimi rozmawiac. a tymczasem, niestety, decydowac bedzie sila wojskowa. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Arafat nie potrzebuje wolnej "palestyny". 04.10.04, 10:56 Gość portalu: dana33 napisał(a): > jak za pare generacji dojdzie do wladzy w autonomii jakis umiarkowany > polityk... Raczej - jak za pare degeneracji... Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: ftracalski pomaga terrorystom w Gazie 04.10.04, 10:14 bam_buko napisał: > ogladalem ten filmik,nominacji do Oskara to raczej nie dostanie poniewaz jest > zrobiony wyjatkowo!! prymitywnie( inne mniej prymitywnie robione czasami > dostaja). > > Movie robione jest z kamery jakby zawieszonej nad glowami "terorystow" ktorzy > > NIE zwracajac najmiejszej uwagi!!!! na wiszacy nad nimi helikopter spokojnie > laduja rakiedy do samochodu ze znakami UN ....a jaki inny znak mozna wymyslec > po tylu rezolucjach potepiajacych Izrael. > Ftracalski jak napiszesz , arab to len,flejtuch a Islam jest popi.... > to nawet sie z toba zgodze ale ze kompletny idiota to juz NIE Spójrz sobie, proszę, na to piękne zdjęcie: www.fvalk.com/images/Day_image/2004-10-01-1200-eur.jpg Gdzie, myślisz, ptaszek sobie fruwał? Nad Polską? Nad Niemcami? Może nad Francją? Nie, Bambuku, nad Zatoką Gwinejską: www.fvalk.com/images/Day_image/2004-10-01-1200-met8.jpg Zrozumiał Bambuk teraz? ftracalski Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ftracalski pomaga terrorystom w Gazie 04.10.04, 10:21 tak na pierwszy rzut oka to raczej Biskaje,a nie zatoka gwinejska Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: ftracalski pomaga terrorystom w Gazie 04.10.04, 10:35 krystian71 napisała: > tak na pierwszy rzut oka to raczej Biskaje,a nie zatoka gwinejska Mocno zezujesz, kolego, polecam drugi rzut. (szukaj - szerokosć geogr. 0°, długośc geogr. o° - to tam) Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ftracalski pomaga terrorystom w Gazie 04.10.04, 10:43 stanelem nawet na glowie,a i tak zobaczylem kawalek Portugalii i maroka i tajfuny na pn.Atlantyku Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: ftracalski pomaga terrorystom w Gazie 04.10.04, 11:06 krystian71 napisała: > stanelem nawet na glowie,a i tak zobaczylem kawalek Portugalii i maroka i tajfu > ny na pn.Atlantyku Może spróbujesz jeszcze stanąć na rzęsach? Ciekawe, co wtedy zobaczysz. Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: ftracalski pomaga terrorystom w Gazie IP: *.broadband.actcom.net.il 04.10.04, 10:38 krystianski, powinienes juz wiedziec, ze jak wtracalski juz cos rzuci na forum, to to w 100% jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: ftracalski pomaga terrorystom w Gazie 04.10.04, 10:41 Gość portalu: dana33 napisał(a): > krystianski, powinienes juz wiedziec, ze jak wtracalski juz cos rzuci na forum, > > to to w 100% jest prawda. Chyba, że się myli. ;) Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ftracalski pomaga terrorystom w Gazie 04.10.04, 10:48 a to drugie to chyba Ameryka Poludniowa,dorzecze Amazonki fajnie widac Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: ftracalski pomaga terrorystom w Gazie 04.10.04, 11:02 krystian71 napisała: > a to drugie to chyba Ameryka Poludniowa,dorzecze Amazonki fajnie widac Ooo, młodzianżeś błyskotliwy! Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ftracalski pomaga terrorystom w Gazie 04.10.04, 11:12 bo po dobrej polskiej podstawowce Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ftracalski pomaga terrorystom w Gazie 04.10.04, 20:51 czy juz wiesz co bylo na tych zdjeciach? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ftracalski pomaga terrorystom w Gazie 04.10.04, 19:16 popracvowalem,potem towarzyskie przyjemnosci,zagladam na forum i co? Co te satelitarne fotki przedstawiaja?Juz skonsultowales z nauczycielem podstawowki? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ftracalski pomaga terrorystom w Gazie 04.10.04, 10:50 he,he,he,to byl mimowolny czy zamierzony humor? Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: ftracalski pomaga terrorystom w Gazie 04.10.04, 12:45 wtracalski napisał: > bam_buko napisał: > > > ogladalem ten filmik,nominacji do Oskara to raczej nie dostanie poniewaz > jest > > zrobiony wyjatkowo!! prymitywnie( inne mniej prymitywnie robione czasami > > dostaja). > > > > Movie robione jest z kamery jakby zawieszonej nad glowami "terorystow" > ktorzy > > > > NIE zwracajac najmiejszej uwagi!!!! na wiszacy nad nimi helikopter spokoj > nie > > laduja rakiedy do samochodu ze znakami UN ....a jaki inny znak mozna wymy > slec > > po tylu rezolucjach potepiajacych Izrael. > > Ftracalski jak napiszesz , arab to len,flejtuch a Islam jest popi.... > > to nawet sie z toba zgodze ale ze kompletny idiota to juz NIE > > Spójrz sobie, proszę, na to piękne zdjęcie: > > www.fvalk.com/images/Day_image/2004-10-01-1200-eur.jpg > Gdzie, myślisz, ptaszek sobie fruwał? Nad Polską? Nad Niemcami? Może nad > Francją? Nie, Bambuku, nad Zatoką Gwinejską: > > www.fvalk.com/images/Day_image/2004-10-01-1200-met8.jpg > Zrozumiał Bambuk teraz? > > ftracalski haha z duzo filmow made in Hoolywood ogladasz !! zdjecia nawet fajne. myslalem ftracalski ze ty troche madrzejszy i na numery dla" amerykanskie publiki " nie dasz sie nabrac....ptaszki mowisz haha .....ty ptaszka to masz w rozporku ftracalski i uwazaj zeby ci araby nie odstrzelili. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Bam-buko 04.10.04, 13:29 bam_buko napisał: > wtracalski napisał: > > > bam_buko napisał: > > > > > ogladalem ten filmik,nominacji do Oskara to raczej nie dostanie pon > iewaz > > jest > > > zrobiony wyjatkowo!! prymitywnie( inne mniej prymitywnie robione cz > asami > > > dostaja). > > > > > > Movie robione jest z kamery jakby zawieszonej nad glowami "terory > stow" > > ktorzy > > > > > > NIE zwracajac najmiejszej uwagi!!!! na wiszacy nad nimi helikopter > spokoj > > nie > > > laduja rakiedy do samochodu ze znakami UN ....a jaki inny znak mozn > a wymy > > slec > > > po tylu rezolucjach potepiajacych Izrael. > > > Ftracalski jak napiszesz , arab to len,flejtuch a Islam jest popi. > ... > > > to nawet sie z toba zgodze ale ze kompletny idiota to juz NIE > > > > Spójrz sobie, proszę, na to piękne zdjęcie: > > > > www.fvalk.com/images/Day_image/2004-10-01-1200-eur.jpg > > Gdzie, myślisz, ptaszek sobie fruwał? Nad Polską? Nad Niemcami? Może nad > > Francją? Nie, Bambuku, nad Zatoką Gwinejską: > > > > www.fvalk.com/images/Day_image/2004-10-01-1200-met8.jpg > > Zrozumiał Bambuk teraz? > > > > ftracalski > > haha z duzo filmow made in Hoolywood ogladasz !! zdjecia nawet fajne. > myslalem ftracalski ze ty troche madrzejszy i na numery dla" amerykanskie > publiki " nie dasz sie nabrac....ptaszki mowisz haha .....ty ptaszka to masz w > rozporku ftracalski i uwazaj zeby ci araby nie odstrzelili. Bam-buko Są Bałwany infantylne Co bezwzględną niemoc mają Więc ci zaraz skrzywią imię I gdzie jaja, tam sięgają Czy jest ktoś wśród pań i panów Bałwańszy od forumowych Bałwanów? Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie 04.10.04, 14:02 www.maarivintl.com/index.cfm?fuseaction=article&articleID=11206 Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: ONZ pomaga terrorystom w Gazie - i to jak! 04.10.04, 14:23 www.cbc.ca/story/world/national/2004/10/03/unwra041003.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Goliat i Qassam2 IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 04.10.04, 16:09 Oto fragment artykulu z "Haaretz"(03.10.04), ulubionego dziennika "Zabeltanego"(blazen nizszej rangi,przyboczny Cepa, ostatnio zam.w Australii), cytowanego przez niego przy byle okazji a nawet, bez. Ale nawet ten dziennik, szeroko znany ze swego nastawienia do "palestyncow" i Sharona nie podwaza (co czynia ustawicznie blazny) prawdziwosci filmu IDF. Wyjalem z niego maly fragment, tyczacy sie wyjasnien szefa UNWR, Petera Hansena - systematycznie wzywanego "dla wyjasnienia" pracy podleglego mu organu ONZ. To, co powiedzial jest glupie.Tak przerazliwie glupie, ze nikt -poza blaznami -nie da sie na to wziasc. Oto odp. cytata: "According to Hansen, the image broadcast on television shows two men approaching two ambulances, one of whom is carrying an object that could not weigh more than a few kilos. Even a Goliath could not have run, Hansen said, if he were carrying a heavy Qassam rocket. He said that he had learned from a simple Google search that a Qassam rocket is 1.80 meters long and weighs 50 kilos. The photographic image, on the other hand, Hansen explained, reveals an object 5 cm wide, while the Qassam has a diameter of 17 cm. A piece of cloth, he added, was clearly visible in the photo, which proves it was an ambulance stretcher." Na poczatek warto zwrocic uwage na fakt, ze czlowiek kierujacy sluzba sanitarna wykazuje "duza umiejetnosc"("object 5 cm wide","a piece of cloth", itd ) w odczytywaniu zdjec lotniczych. Nie nabywa sie jej tak latwo, to pewne.I nie w sluzbie sanitarnej. Dalej, rownie idiotyczne brzmi to, ze "...even a Goliath could not have run if he were carrying a heavy Qassam rocket", ktora - wciaz cytujemy tego czlowieka "...is 1.80 meters long and weighs 50 kilos. ". A wiec wazy o wiele mniej, niz dorosly mezczyzna czy kobieta, do ktorych transportu wystarczy az nadto dwoje doroslych ludzi. Zawsze wystarczalo: i na wojnie, i w "cywilu". Do czego potrzebny tu... Goliat ? Nie pierwszy raz tlumaczy sie Hansen publicznie z dzialalnosci podleglych mu sluzb ale nalezy wziasc pod uwage to, ze jest on szefem "sluzby sanitarnej" w ONZ czyli szefem "oddzialu sanitarnego" organizacji, ktora zawsze i wszedzie na swiecie zamieszana byla w pomoc dla "ruchow wolnosciowych". I dlatego, posrednio w przerazajace, masowe mordy. Od samego poczatku istnienia Izraela, byl ONZ zamieszany w czynne dzialanie przeciw temu krajowi. Jak w nocnym koszmarze od polwiecza dzialanosci ONZ w Izraelu stale przewija sie w kolo : szpiegostwo, transporty broni i jej sprzedaz, szmugiel "bojowcow" "ambulansami sanitarnymi"...rakiety, bron, "bojowcy", srodki wybuchowe...szpiegostwo, bron... Mozna wiec smialo i bez popelnienia bledu wyciagnac prawidlowy wniosek, ze jest Peter Hansen odpowiednim czlowiekiem na odpowiednie stanowisko w odpowiedniej instytucji. (J) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crasuss Re: Goliat i Qassam2 04.10.04, 16:25 Gość portalu: Jerzy napisał(a): >> podwaza (co czynia ustawicznie blazny) prawdziwosci filmu IDF. > > To, > co powiedzial jest glupie. >A wiec wazy o wiele mniej, niz dorosly mezczyzna czy kobieta, do ktorych transportu wystarczy az > nadto dwoje doroslych ludzi. Zawsze wystarczalo: i na wojnie, i w "cywilu". Do czego potrzebny tu... Goliat ? > > Od samego poczatku istnienia Izraela, byl ONZ zamieszany w czynne dzialanie > przeciw temu krajowi. Jak w nocnym koszmarze od polwiecza dzialanosci ONZ w > Izraelu stale przewija sie w kolo : szpiegostwo, transporty broni i jej > sprzedaz, szmugiel "bojowcow" "ambulansami sanitarnymi"...rakiety, > bron, "bojowcy", srodki wybuchowe...szpiegostwo, bron... . > (J) > Czy ty sie zastanawiasz chociaz piec minut nad tym co piszesz zanim nacisniesz "wyslij" ? Co za beznadziejny przypadek kretyna ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Ciekawa forma dyskusji w wykonaniu marcussa. IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 04.10.04, 16:34 Hansen jest wysoko oceniony przez Arafata, ktory mial prawo odrzucic jego kandydature jako prezydent 'palestyny'. Wyobrazcie sobie, co mozecie sadzic o czlowieku jesli otrzyma rekomendacje Osamy jak np. Zarkawi. Jesli chodzi o samo zdjecie to mozna je interpretowac jak kto chce. Biorac pod uwage propalestynskie sympatie Annana jako szefa Sil Pokojowych ONZ i mianowanie przez niego (juz jako SG ONZ) Hansena mialbym powazne watliwosci, ze dzialania ONZ sa tam neutralne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Ciekawa forma dyskusji w wykonaniu marcussa. IP: *.broadband.actcom.net.il 04.10.04, 16:44 jak widac, marcusy, bambusy i krystianusy tego forum zapomnialy historie innego wysokiego przestawiciela onz larsena, co to byl przez lata najlepszym przyjacielem generalissimo, i po jednej krytyce arafatowkiej polityki (nie ze chcial, ale byl zmuszony dowodami) natychmiast zostal obwolany persona non grata w autonomii... (nie zeby widziala kolejki, ze sie tam pchaja do tej autnomii). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor marcussa laczy z innymi islamskimi psychopatami IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 04.10.04, 17:20 nienawisc do wolnosci jednostki. Przeslania to im prawde, ze wszedzie ich leja. Dlatego pluja, klna, slinia sie bezsilnie. A tu maly Izrael kopie durniow 'palestynskich'. Trudno sie dziwic dewiantom seksualnym Allaham, ze nie mysla. Cala historia Islamu to nienawisc do innych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Matecznik nazistow. IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 04.10.04, 17:42 Dana przypomniala nam Larsena. Takie typy byly i zawsze sa w ONZecie. ONZ lubilo zawsze ludzi o zdecydowanych pogladach, forowalo ich na odpowiednie stanowiska i nie moglo sie bez nich obejsc. Dlatego jest ONZ szmatlawa instytucja bez praktycznego znacznia.To taki ludowy teatr z trupa blaznow. Wezmy pod lupe np. Kurta Waldheima. Piekna, zasluzona postac -jesli poczytac oficjalne i "politycznie poprawne" opracowania. Ilez to uchwal antyizraelskich przeszlo za jego tam "panowania"... Wezmy np. taki oto link( ,podobnych sa tysiace na internecie): www.un.org/Overview/SG/sg4bio.html Od razu napotykamy na dziwna luke, tyczaca sie lat 1939-1945. Nastepny link rzuca nieco wiecej swiatla na osobe sekretarza ONZ: www.infoplease.com/ce6/people/A0851307.html Okazuje sie, ze bylo w zyciorysie cos, co nalezalo przemilczec.Co? slate.msn.com/id/2086742/ Wlasnie to, co zawsze. Czy nie byl wiec Kurt Waldheim wlasciwym czlowiekiem na sekretarza ONZ? (J) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Panie Jerzy! dziekuje za przypomnienie tej postaci IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 04.10.04, 17:47 Byli faszysci popierajacy islamistow to prawie regula w ONZ. Dyktatorzy stojacy na czele Komisji Praw Czlowieka i Obywatela. Mordercy na czele Sil Pokojowych ONZ stojacy po stronie innych mordercow tyle, ze Allaha. Co jeszcze moze nas zadziwic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Panie Jerzy! dziekuje za przypomnienie tej po IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 04.10.04, 18:54 Nie wszystkich nazistow, niestety, dobito po wojnie.Czesc dozyla spokojnej, pogodnej starosci, by u schylku zycia spokojnie wyznawac(jak w Programie TV, Discovery Channel-"Hitler,s war") ze byli "wtedy mlodzi" i "ktos to musial zrobic" -a mowiono o masowych rozstrzeliwaniach ludnosci zydowskiej na Wschodzie. Wracajac do nazistow. Ciekawe zwiazki(ktore nie dziwia) lacza Waldheima, z Idi Aminem -"mocnym czlowiekiem" z Ugandy. Idi Amin dal sie poznac z "najlepszej strony" podczas przemowienia w ONZie(o ile sie nie myle w 1976r),w ktorym domagal sie uznania "syjonizmu" za ..."rasizm". Zostalo to dobrze przyjete w ONZ a Idi Amin dostal "stojace", dlugotrwale brawa.Dzialo sie to wlasnie za "sekretarzowania" Waldheima.Zaraz pozniej przepchnieto odpowiednia ustawe. (J) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Idi Amin, bokser, kanibal, islamista pierwszej IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 04.10.04, 19:00 klasy. Oczywisty faworyt liberalow europejskich i neofaszystow. Le Monde mial serie wspanialych artykulow o Ugandzie podczas jego rzadow. Zginelo wtedy 25 % mieszkancow Ugandty. Skonczyl w luksusie w Arabii Saydyjskiej. Drugim faworytem byl Pol Pot, tez nie lubil Ameryki. Ale mordowal jeszcze sprawniej. Szczegolnie jego pomysl regulacji przeplywu wody przez blokowanie kanalow cialami zamordowanych mozna uznac za godny pokojowej nagrody Nobla. Razem z Arafatem - co za menazeria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Idi Amin, bokser, kanibal, islamista pierwsze IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 04.10.04, 19:30 Zupelnie taka sama, jak ta forumowa. Tzn.jaka moglaby sie stac, gdyby jej na to pozwolono. (J) Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Re: Goliat i Qassam2 05.10.04, 12:45 Gość portalu: Jerzy napisał(a): > co powiedzial jest glupie.Tak przerazliwie glupie, ze nikt -poza blaznami - nie > da sie na to wziasc. > > Oto odp. cytata: > "According to Hansen, the image broadcast on television shows two men > approaching two ambulances, one of whom is carrying an object that could not > weigh more than a few kilos. Even a Goliath could not have run, Hansen said, if > > he were carrying a heavy Qassam rocket. He said that he had learned from a > simple Google search that a Qassam rocket is 1.80 meters long and weighs 50 > kilos. The photographic image, on the other hand, Hansen explained, reveals an > object 5 cm wide, while the Qassam has a diameter of 17 cm. A piece of cloth, > he added, was clearly visible in the photo, which proves it was an ambulance > stretcher." > > Na poczatek warto zwrocic uwage na fakt, ze czlowiek kierujacy sluzba sanitarna > > wykazuje "duza umiejetnosc"("object 5 cm wide","a piece of cloth", itd ) w > odczytywaniu zdjec lotniczych. Nie nabywa sie jej tak latwo, to pewne.I nie w > sluzbie sanitarnej. > Dalej, rownie idiotyczne brzmi to, ze "...even a Goliath could not have run if > he were carrying a heavy Qassam rocket", ktora - wciaz cytujemy tego > czlowieka "...is 1.80 meters long and weighs 50 kilos. ". A wiec wazy o wiele > mniej, niz dorosly mezczyzna czy kobieta, do ktorych transportu wystarczy az > nadto dwoje doroslych ludzi. Zawsze wystarczalo: i na wojnie, i w "cywilu". Do > czego potrzebny tu... Goliat ? Twoja pewnosc siebie polaczona z komletnym brakiem pojecia czyni cie przesmiesznym. Nikt ci jeszcze tego nie powiedzial ? Nie trzeba byc geniuszem by spostrzec, ze przedmiot niesiony przez "terroryste" nie moze wazyc wiecej niz 10 kg. Zebys i ty mogl to zrozumiec zabawna figuro, zrob doswiadczenie. Stan przed lustrem i wez do reki po kolei: Teczke (2kg), wiadro z woda( 8-10), duza pelna walizke (20-23kg) i jak ci sie uda w co watpie dwie duze pelne walizki (40-50kg) Twierdzisz, ze nie trzeba byc Goliatem to sprobuj. Jezeli ci sie to uda (bo to nic nadzwyczajnego w wojsku i w cywilu ) to zobacz jak stales z teczka i jak stoisz z walizami. Jestes duokiem i nie dasz rady wiec ci podpowiem. Z 50kg w reku nie bedziesz w stanie stac prosto. Musisz sie pochylic w bok. Facet niesie "rakiete" bez potrzeby przechylania sie to bylby cud w fizyce. Doswiadczenie drugie. Wez do reki kij od miotly i obroc sie o 90 stopni. Sprobuj zrobic to samo z dwumetrowa drabina a na koniec t piecdziesieciokilowa dwumetrowa sztanga. I tu zauwazysz pewne roznice. Po zrobieniu obrotu o 90 stopni z kijem mozesz sie natychmiast zatrzymac. Z piecdziesieciokilowa sztanga ci sie to nie uda. Sila bezwladnosci ci na to nie pozwoli (jezeli wiesz o czym pisze ) Facet na filmie to potrafi. Z rakieta musialaby to byc juz dwa cuda fizyki. Ja jakos w cuda nie wierze ale jek ktos bardzo chce to potrafi. Wlasnie tak jak ty smieszny czlowieczku. Odpowiedz Link Zgłoś