superspec 09.10.04, 15:51 korzystna czy niekorzystna? 55% Polaków mówi, że nie. Arabowie są dażeni obojętnością przez 19% Polaków a niechęcią przez 54%. Ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
superspec Poprawna politycznie odp. 09.10.04, 16:56 Mieszkam w kraju rasistów.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor Re: Poprawna politycznie odp. IP: 5.5R* / *.red.bezeqint.net 09.10.04, 17:04 rzadam zwrucic oslow iwerbladuw [rozumie sie ze to poczatkowe rzadanie] Odpowiedz Link Zgłoś
rebecca2 Re: Poprawna politycznie odp. 09.10.04, 21:04 o boziu,skadzescie wzieni takiego przyglupa,czy un na israelskim forum juz pisac nie moze,coby nikogo nie razil Dana,zalatw mu wejsciowke!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Poprawna politycznie odp. IP: *.twcny.rr.com 09.10.04, 21:16 rebecca2 napisała: > o boziu,skadzescie wzieni takiego przyglupa,czy un na israelskim forum juz pisa > c nie moze,coby nikogo nie razil > Dana,zalatw mu wejsciowke!!! e tam on sie uczy polskiego,tylko jako spozniony w rozwoju to mu troche to koslawo idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
rebecca2 Re: Poprawna politycznie odp. 09.10.04, 21:20 jakiego znowu polskiego,rachelko,niech un cos napisze do rzeczy w jakim kolwiek jezyku-skad uni taki sieroty co teskna za polska i polskim jezykiem biora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Poprawna politycznie odp. IP: *.twcny.rr.com 09.10.04, 21:46 rebecca2 napisała: > jakiego znowu polskiego,rachelko,niech un cos napisze do rzeczy w jakim kolwiek > jezyku-skad uni taki sieroty co teskna za polska i polskim jezykiem biora? no ja tu wielu pytam o to samo ale une nie wiedzom tylko piszom:) Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Niepoprawna politycznie odp. 09.10.04, 16:58 Bo straszą ludzi swoim agresywnym zachowaniem rodem ze średniowiecza lub pierwszej połowy XX wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Niepoprawna politycznie odp. IP: *.broadband.actcom.net.il 09.10.04, 19:44 bylam ciekawa, czy ktorys z forumowyvh arabow, islamistow lub ich wielbicieli zainteresuje sie watkiem i sprobuje wyjasnic, dlaczego tak sie dzieje, ale widze, ze wszyscy nabrali wode w buzie, schowali glowy w piasek i wola nie widziec, nie slyszec i nie mowic... :) nu, widac, ze polacy nie stracili jeszcze glowy zupelnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: Niepoprawna politycznie odp. IP: *.inter.net.il 09.10.04, 20:01 Obawiam sie Dana, ze twoj optymizm jest nieuzasadniony. Aby wyciagnac jakies dalej idace jakies wnioski, nalezaloby spytac w tej ankiecie o stosunek Polakow do innych "innych". Np Rosjan, Niemcow, Zydow, Polakow zamieszkalych za granicami itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Niepoprawna politycznie odp. IP: *.broadband.actcom.net.il 09.10.04, 20:06 moze masz racje... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Niepoprawna politycznie odp. IP: *.twcny.rr.com 09.10.04, 20:09 Gość portalu: dana33 napisał(a): > bylam ciekawa, czy ktorys z forumowyvh arabow, islamistow lub ich wielbicieli > zainteresuje sie watkiem i sprobuje wyjasnic, dlaczego tak sie dzieje, ale > widze, ze wszyscy nabrali wode w buzie, schowali glowy w piasek i wola nie > widziec, nie slyszec i nie mowic... :) > nu, widac, ze polacy nie stracili jeszcze glowy zupelnie... neeeeeeee danus od razu taka powazna i kazdego z nas w pupe szczypiesz. ja jako znana antysyjamka i arabofilka wole myslec o halloweenie,drinkach i keg party, a nie o superspecu i jego arabskich problemach. first thing first. jak fiktor nic tylko o swych dolnych partiach nadaje to ja moge w koncu mysli zwrocic na inne tory, can't blame me:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus I tylko dlatrego ty bedac arabofilka uzywasz IP: *.fastres.net 09.10.04, 20:48 zydowskie imie jaki Nick, albo tez chcesz nam powiedziec ,ze to imie ma arabskie korzenie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor Re: cos on tam na dole nawet toba nieiteresowal si IP: 5.6R1D8DEBUG* / *.cust.bezeqint.net 09.10.04, 20:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $ Ilu Arabow mieszka w Polsce? IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 09.10.04, 22:39 Ile procent Polakow widzialo nawlasne oczy Araba? Ile procent rozmawialo z jakims Arabem? Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Re: Ilu Arabow mieszka w Polsce? 09.10.04, 23:54 Gość portalu: $ napisał(a): > Ile procent Polakow widzialo nawlasne oczy Araba? > Ile procent rozmawialo z jakims Arabem? Duży procent Polaków nie widział też Japończyków ale 36 procent daży ich sympatią 28 wyraża obojetnośc zaś 25 niechęc. Według Mnie to sporo ludzi Arabowie poprostu przerażają bo robią bum i sto dzieci nie żyje. Zresztą niechęc np do prezydenta Busha też wzrosła (nie przełożyło się to jeszcze na niechęc do Amerykanów) ale powód tego jest taki sam (robienie bum). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus Wedlug danych La Repubblica, ktora Krzys tak IP: *.fastres.net 10.10.04, 11:04 kocha, w Polsce znajduje sie okolo 800 tys musulmanow i w tym 53 tys Arabow i Arabow z polskim obywatelstwem albo z stalym pozwoleniem na pobyt( o przcy nie odwaze sie wspomniec aby tych co w Polsce pracuje nie obrazic) Dzialalnosc Arabska w Polsce mozna tez na islamskich przesladowaniach Tatarow, od 400 lat wiernych polski Obywateli, to nawet ich nowy Iman po wypraniu jego polskiego mozgu i zastapieniu go arabskim,w Saudi Arabskiej , jasno sie wypowiedzial, ze Tatarzy maja najpierw byc "doskonalymi czystymi musulmanami" a potem obywatelami Polski. Tak na nawiasie, w RAI Tre ( byli kommunisci i inni lewicowi) byl ciekawy reportaz o Libanie, jak zwykle intervistowano musulmanow, ktorzy o ich wielkiej milosci do chrzescijan mowili( przed intervecja Israela, kazdemu chrzescijanowi ulatwiali przezycie Pasjoni Jesusa, ich krzyzujac i potem do morza wrzucajac), jedyny Chrzescijan intervistowany to Arcybiskup Maronita, ktory jasno powiedzial, ze dobrze im sie nie powodzi i ze duza czesc Chrzescijan jak tylko moze Liban opuszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Wedlug danych La Repubblica, ktora Krzys tak 10.10.04, 11:12 a skad te dane,jareczku,gdyby tak bylo muzulmanina spotykal bym na kazdym kroku przypomina mi to ,ze 10% populacji stanowia homoseksualisci,choc wiekszosc obywateli takiego na oczy nie widziala W Polsce aby Araba zobaczyc trzeba sie udac do meczetu,ktorych jest w Polsce kilka lub w okolice suwalszczyzny gdzie osiedleni Tatarzy,zreszta bardzo lojalni Rzeczpospolitej od wiekow mieszkaja Rzeczpospolita miala te sile przyciagania,nie sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus Dane sa z La Republicca , i juz raz je w porownani IP: *.fastres.net 10.10.04, 11:34 z Portugalia podalem. Jak to z tym artykulem w Wprost, moze to wszystko nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Dane sa z La Republicca , i juz raz je w poro 10.10.04, 15:42 wyobraz sobie,ze wprost to bulwarowe pisemko,ktore juz niejedna glupote napisalo dla ratowania swego spadajacego nakladu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus Od kiedy Wprost jest bulwarowe pisemko, jak go w IP: *.fastres.net 10.10.04, 20:59 powaznym Poznaniu wydaja, czy to nie bylo tez ,ze BT bylo nazistowskie, La Stampa szowinistyczna, gdzies to juz slyszalem. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Od kiedy Wprost jest bulwarowe pisemko, jak g 10.10.04, 21:02 od dawna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus To moze dlatego ,mozna go nawet w Malmoe kupic. IP: *.fastres.net 10.10.04, 21:05 Bo Polacy w Malmoe kochaja czasopisma bulwarowe, choc trudnow malmoe jakis Bulwar zalesc. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: To moze dlatego ,mozna go nawet w Malmoe kupi 10.10.04, 21:11 no tak ,przekonales mnie ,skoro w Malmoe to juz napewno to jest najbardziej opiniotworcze i naukowe" i czasopismo" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus A co kupuja Poalcy tacy jak ty? IP: *.fastres.net 10.10.04, 21:24 Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: A co kupuja Poalcy tacy jak ty? 10.10.04, 21:26 zalezy w co mi sledzia zawina-to czytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus A sledzia chyba uzywasz , aby go do z...a wsadzic, IP: *.fastres.net 10.10.04, 21:35 bo nie tylko ktos ci Wprost zabronil czytac ale cos do sledzika tez... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus A Polacy wedlug ciebie sa glupkami. IP: *.fastres.net 10.10.04, 21:44 AWR Wprost "Wprost" to największy polski tygodnik społeczno - informacyjny. Przynajmniej raz w miesiącu sięga po niego ok. 2,5 miliona czytelników (wg SMG/KRC). Wprost współpracuje z amerykańskim tygodnikiem "Business Week" i dziennikiem "New York Times" oraz niemieckim "Focusem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus Bo jeszcze na islam nie przeszli. IP: *.fastres.net 10.10.04, 21:46 Czytelnicy Czyta nas 7,6 proc. Polaków i 5,6 proc. Polek - wynika Polskich Badań Czytelnictwa opracowywanych przez SMG/KRC. Co dziesiąty (10,7 proc.) mieszkaniec dużego, ponadpółmilionowego miasta; co piąty (22,8 proc.) Polak z wyższym wykształceniem; co czwarty (26,9 proc.) dyrektor lub wysoki urzędników państwowy; 22,8 proc. specjalistów i przedstawicieli wolnych zawodów; co trzeci (32,3 proc.) obywatel RP o miesięcznych zarobkach przekraczających 3000 zł netto. Po egzemplarz "Wprost" przynajmniej raz w miesiącu sięga ponad 2,5 mln osób - wynika z badań czytelnictwa prowadzonych przez SMG/KRC Poland Media S.A. Prawie dwie trzecie naszych czytelników ma mniej niż 44 lata (według badań przeprowadzonych przez firmę Taylor Nelson Sofres Poland). Odpowiedz Link Zgłoś
heern W Polsce mieszka 5123 muzulmanow 10.10.04, 15:20 www.stat.gov.pl/serwis/polska/2002/rocznik4/relig.htm www.stat.gov.pl/serwis/polska/2001/rocznik4/relig.htm Odpowiedz Link Zgłoś
heern Muzulmanie twierdza ,ze jest ich w Polsce 40 tysie 10.10.04, 15:21 www.islamicpopulation.com/europe_general.html Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Muzulmanie twierdza ,ze jest ich w Polsce 40 10.10.04, 15:43 i jak zwykle prawda lezy gdzies posrodku Odpowiedz Link Zgłoś
moskowit Re:Prawda lezy gdzies posrodku... 10.10.04, 16:49 Nu jesli Ty masz racje Krzysiu to: 5123 + 40000 = 45123 To wedlug Twojego stwierdzenia jest ich "tylko" 22561 + 0,5 (to ten jeszcze nie urodzony? Nu nie jest tak? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re:Prawda lezy gdzies posrodku... 10.10.04, 17:08 moze tyle byc nie mnie oceniac czy tylko,czy az.Jesli wg ciebie az,to rzeczywiscie dziwne,ze nie mamy z nimi zadnych klopotow. Dlaczego tyle,?Bo trzeba wziac pod uwage ,ze przy roznych spisach ludzie czasami nie przyznaja sie do tego,ze sa "inni",bo trzeba wziac pod uwage,spora choc plynna liczbe uchodzcow,np z Czeczenii,niekoniecznie majacych zamiar osiedlic sie w Polsce Itd,itd,ple,ple Odpowiedz Link Zgłoś
moskowit Re:Prawda lezy gdzies posrodku... 10.10.04, 18:00 Nu Krzysiu, to nie chodzi o "...czy tylko,czy az...". Po prostu pomyslalem, ze dopuki nie starja sie wprowadzic swoich ludzi do polskiego parlamentu, to naturalnie, ze "nie mamy z nimi zadnych klopotow".... A co bedzie, jesli sie zaczna dawac we znaki, albo inaczej; zaczna sie "przyznawac"? Nu ja tylko, tak z ciekawosci pytam..... Ponimajesz wied'? Nu wot! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re:Prawda lezy gdzies posrodku... 10.10.04, 18:12 zeby wprowadzic swoich ludzi do parlamentu musza miec obywatelstwo i bierne prawo wyborcze,Dlaczego uwazasz,ze to zle,ze obywatele zamieszkujacy jakis kraj a stanowiacy w nim mniejszosc staraja sie miec wlasna reprezentacje w parlamencie? W Polsce sa nawet ulatwienia dla mniejszosci narodowych,nizszy prog wyborczy. Czy po to te prawa stanowiono by tylko Niemcy z nich korzystali? Ja uwazam,ze bardzo dobrze by sie stalo,gdyby taka dzialalnosc zostala skanalizowana i jawnie prowadzona w ramach obowiazujacego prawa i systemu parlamentarnego Organizacje terrorystyczne powstaja glownie w panstwach,ktore odmawiaja swoim obywatelom prawa do wspoldecydowania o wlasnym losie. Wiem,ze to uproszczenie i skrot myslowy.Zwroc uwage na slowo "glownie",bo juz nie chce mi sie odpowiadac na posty czepiajace sie slow a niedotyczace meritum wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
moskowit Re:Prawda lezy gdzies posrodku... 10.10.04, 23:51 Krzysiu, jestes niesprawiedliwy, ja nic nie wspomnialem o terrorystach :( Choc nie ukrywam, ze obawiam sie tego:( Szczegolnie jak jade pociagiem, lub lece samoloten, a robie to prawie co drugi tydzien, wiec sam ponimajesz, ze czasami takie glupie mysli do glowy wpadaja ;).... Nu, moze w Polsce narazie nie bedzie aktow terrorystycznych, bo niby i z jakiej racji? Moze Iraq masz na mysli.... Nu, co ja bede.... Ty dorogoj, lepiej sam juz o tym pomysl..... Nu ja nie powiedzialem tez, ze takie czy inne mniejszosci nie maja prawa byc wybierane do parlamentu.... Czto Ty w samom diele? Wrecz przeciwnie, uwazam to za oznake zdrowej demokracji. Po prostu pomyslalem o.... nu, np. w Canadzie muzulmanie domagaja sie dla siebie specjalnych praw i chca uzywac go rownolegle z tam obowiazujacym.... Nu pomysl tylko? Tu, nawet na forum, tez czytalem nie mowiac o innych mediach, ze w wielu krajach obywatele (tubylcy) danego kraju zaczynaja byc mniejszoscia w lokalnych osrodkach i boja sie pokazywac w srodowiskach muzulmanskich. Rowniez tu na forum czytalem, a i sam widzialem, bedac tu i tam, ze wiekszosc z nich, nu tych.... przybyszy jest na utrzymaniu rzadow.... jak to sie nazywa... socjal? Nu, wlasnie! A przeciez Polska jeszcze nie jest tak rozwinietym krajem pod wzgledem dobrobytu (mimo ze jest na dobrej drodze), jak inne kraje zachodnie.... nu sam wiesz; jakie bezrobocie i jak wiele ludzi zyje prawie na granicy nedzy.... nu nie jest tak? Nu, wiec pomyslalem, ze jesli oni zaczna naplywac rowniez do Polski i w takich samych ilosciach..... to.... myslisz, ze nie obcjazy to budzetu panstwa? Nie bedzie to kosztem Twoim i Twoich dzieci, czy Twoich rodzicow, albo po prostu - kosztem Polakow? Nu nie moze tak byc? Moga przeciez powstac zgrzyty wsrod Polakow, jak to jest w innych krajach, ze utrzymuje sie obcych zamiast myslec o swoich.... A nie jest zadna tajemnica, ze przestepczosc wsrod nich tez nie jest mala.... Nu co ja Ci bede mowil, sam nawierno znajesz..... Prawda wied'? Nu wot! Nu z tym czepianiem sie slow, to ja Cie bardzo przepraszam.... Same sie czepiaja, czort ich woz'mi ;) PS. Krzysiu, jak Ty to robisz, ze Twoj tekst jest zawsze na cala strone, a moj tylko na pol? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re:Prawda lezy gdzies posrodku... 11.10.04, 00:09 PS. Krzysiu, jak Ty to robisz, ze Twoj tekst jest zawsze na cala strone, a moj > tylko na pol? Musi moja czcinka wieksza:) Ale teraz sie postarales i odwaliles na dwie strony Reszte przespie i odpowiem jutro,bo strasznie wazkie sprawy poruszyles Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus A to ten milosnim la Republicca, ktory nick IP: *.fastres.net 10.10.04, 21:37 zmienil i z stamtad gdzie pisze, jest pewny ze Polska nie ma z areabami zadnych problemow, oprocz tego ze sprzedawali rakiety jako zlom Saddamowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus Albo wezmiemy pod uwage, ze La Rupublicca IP: *.fastres.net 10.10.04, 21:09 pomylila sie o przecinek i zamiast 800 tys jest w Polsce 80 tys musulmanow,. w tym jak poprzedni bylo napisane okolo 43 tys pochodzenia Arabskiego. Tatarow ( tych czystych) nie jest wiecej niz 2 tys inni maja islam gleboko w za..ku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus A moze wystarczy Kebaki policzyc ..... IP: *.fastres.net 10.10.04, 21:25 nie zapomonajac o islamskich uczestnikach na tym Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lejzorek Re: Muzulmanie twierdza ,ze jest ich w Polsce 40 IP: *.cmbrmaor.dynamic.covad.net 10.10.04, 18:22 Albo i jedna i druga liczba jest prawdziwa. Jest 5000 muzulmanow legalnie a 35,000 nielegalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
heern Re: W Polsce mieszka 5123 muzulmanow 10.10.04, 17:03 staszalewski Dołączył: 28 Mar 2003 Posty: 2 Skąd: z chalupy ;) Wysłany: Nie Kwi 13, 2003 12:06 pm Temat postu: Ile w Polsce jest muzulmanow-Polakow? -------------------------------------------------------------------------------- SALAM!Czy ktokolwiek prowadzi statystyki ile w Polsce jest muzulmanow-Polakow? I skoro sie mowi ze islam reguluje takze zasady funkcjonowania panstwa,to prosze podac przynajmniej 2 takie panstwa,ktore by prosperowaly(oprocz tych zasobnych w rope ) Powrót do góry slaw Dołączył: 28 Sie 2002 Posty: 1505 Wysłany: Pon Kwi 14, 2003 2:49 pm Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- z tego co wiem nikt statystyk nie prowadzi....zapewne bedzie wiecej jak 5000 ale chyba mniej jak 25 000 choc byly juz 'newsy' o ponad 50 000 ale te bym wlozyl raczej do dziennikarskich kaczek po pierwsze panstwo muzulmanskie moze byc tylko jedno ! po drugie, panstwo muzulmanskie upadlo w 1924 roku .... do dzis nie powstalo ponownie _________________ pozdro i salamy slaw islam-in-poland.org/forum/viewtopic.php?t=684 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus Bardzo dobrze, ze Tatary nie byli w roku 1996 IP: *.fastres.net 10.10.04, 21:02 musulmanami tylko jeszcze Polakami. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Bardzo dobrze, ze Tatary nie byli w roku 1996 10.10.04, 21:14 czy ci sie orle nie pomieszalo wyznanie z obywatelstwem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Bardzo dobrze, ze Tatary nie byli w roku 1996 IP: *.twcny.rr.com 10.10.04, 21:16 krystian71 napisała: > czy ci sie orle nie pomieszalo wyznanie z obywatelstwem? mnie sie juz dawno pomylilo,kto to te kaleki(pamietasz tak mowilo sie na tatara z jednym jajkiem-oczywiscie do jedzenia)? czy ty sprawdzasz e-mail? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Bardzo dobrze, ze Tatary nie byli w roku 1996 10.10.04, 21:20 o,o,o a pamietasz co to byla meduza i lornetka? Sprawdzam,sprawdzam,odpisze jutro,wczoraj mialem malowanie:))) Ledwo rekami po klawiaturze przebieram:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Bardzo dobrze, ze Tatary nie byli w roku 1996 IP: *.twcny.rr.com 10.10.04, 21:32 krystian71 napisała: > o,o,o a pamietasz co to byla meduza i lornetka? > Sprawdzam,sprawdzam,odpisze jutro,wczoraj mialem malowanie:))) > Ledwo rekami po klawiaturze przebieram:) nie widocznie mam juz amnezje,lub juz mnie nie bylo. a cos ty taki slaby w rekach,ja tymi recami musze wiertarke trzymac i meble kuchenne robic,bo inaczej opie... ach ci wiotcy dzisiejsi mezczyzni,tozto zniewiescialo jak ma babcia mowila:) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Bardzo dobrze, ze Tatary nie byli w roku 1996 10.10.04, 21:35 meduza i lorneta to dwie setki wodki a w srodku galaretka z nozek te meble,Rachelko ciagle mnie zaskakujesz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Bardzo dobrze, ze Tatary nie byli w roku 1996 IP: *.twcny.rr.com 10.10.04, 21:43 krystian71 napisała: > meduza i lorneta to dwie setki wodki a w srodku galaretka z nozek > te meble,Rachelko ciagle mnie zaskakujesz:))) sliczne, a co do mebli to u nas wlasnorecznie sie wszystko robi jako,ze amerykanski gust jest znany na calym swiecie:) nie gustuje w rozowych ramkach w niebieski kwiatki to trza samemu. dobrze,ze drewna duzo,ale cholera schnie teraz powoli bo juz chlodniej:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus Czyzby nawrocanie Tatarom na prawdziwy Islam IP: *.fastres.net 10.10.04, 21:29 bylo w interesie Polski....moze tez Polska potrzebuje kamikaze. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Czyzby nawrocanie Tatarom na prawdziwy Islam 10.10.04, 21:43 polscy Tatarzy niezaleznie od wyznania byli wiernymi synami Rzeczpospolitej Czy ty spotkales na tym forum Tatara,ktory by pisal o polskich krzywych chodnikach i ssmanskich materacach alboby klamliwie przekrecal historie Polski jak wasz Fredzio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus jesli tatrow jest tylko w Polsce okolo 2 tys, to IP: *.fastres.net 11.10.04, 00:17 moze myslisz,ze im o pisaniu na tym Forum zalezy, kiedys pisal w ich imieniu ich algierski provizorny Iman, ale chyba bez ich wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Cierpliwosci troche. Dowiecie sie w swoim czasie IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 10.10.04, 15:40 jak "korzystni" sa Arabowie. Meczety nie prowadza statystyk i Arabowie maja tendencje do zawyzania liczb. W USA census podawal dwa razy mniej muzulmanow niz oni sami. W USA ponad polowa Arabow to chrzescijanie - koscioly asyryjskie, maronickie, koptyjskie, aramejskie, wschodnie ortdodoksyjne itd. Ci sa za USA 100 procent bo maja doswiadczenia z bracmi mahometanami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus Arab nie moze byc chrzescijaniem, ci co IP: *.fastres.net 10.10.04, 21:15 z krajow arabskich( tak samo jak kraje sovieckie) nie sa Arabami, tylko potomkami tych krajow prawdziwych mieszkancow , ktorych poprzednikom, udalo sie uniknac krzywej areabskij szabli. Araby nie wszystkich zabili( Hitler i Stalin robili podobnie), bo potrzebowali kogos , kto by na nich pracowal, chyba nie sadzisz ze po najezdzie Egiptu zabili wszystkich chrzescijan i zydow, a kto by dla nich statki budowal, przy pomocy ktorych zablokowali cale wybrzeze Libi az do Mauretani, kto dal nich kosciole w meczety przerabial, chyba nie oni sami, kto dla nich z greckiego na arabskie tlumaczyl( Nestorianie ) chyba nie ich konie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Mylisz sie jarek. To sa Arabowie, ktorzy zamieszki IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 10.10.04, 22:02 wali wschodnia czesc terenow schrystianizowanych przed islamem. Oni sie uwazaja za Arabow, mowia po arabsku lub mowili po arabsku jako dzieci. Jeszcze do dzisiaj w Izraelu i 'palestynie' mieszka okolo 69 tys. Arabow-chrzescijan. Wejdz na ich strony to sam sprawdzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
bojownik_hamasu Jest ich znacznie wiecej niz 69 tysiecy 10.10.04, 22:10 W samym Izraelu bez ziem okupowanych mieszka okolo 130 tysiecy arabskich chrzescijan. Gość portalu: Alfred napisał(a): > wali wschodnia czesc terenow schrystianizowanych przed islamem. Oni sie uwazaja > > za Arabow, mowia po arabsku lub mowili po arabsku jako dzieci. Jeszcze do > dzisiaj w Izraelu i 'palestynie' mieszka okolo 69 tys. Arabow-chrzescijan. > Wejdz na ich strony to sam sprawdzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus Moze sie myle aln& & #35; 236;bo tez nie, Ich przodkom IP: *.fastres.net 10.10.04, 22:33 w VII wieku zabroniono uzywanie innego alfabetu oprocz arabskiego, prowadzono jako jedyny urzedowy jezyk arabski ( to wlasnie w wieku VIII po podboju Hiszpani nawet szlachta Berbejska i Nibijska, aby od wladzy i przywijejow nie byc calkowicie odsunieci( pogodzili sie ze swoim losem) zaczela uzywac jezyk arabski ( czyzby cos takiego samego nie bylo ze szlachta Beloruska i Litewska w rzeczypospolitej-tzw polonizacja) a ze szlachìta slaska na Slasku., za uzywanie innego berbejskiego az do 6 lat temu, karano( nie mowiac juz o Berberskiej pisowni, ktora bardzo do III jezyka egipskiego podobna jest, Slazacy wieszkajacy na Slasku po 600 latach dobrowolnej germanizacji uwazali sie tez za prawdziwych Niemcow i uzywali jezyk Niemiecki, czy ich mozna bylo do prawdziwych Niemcow zaliczyc. Musisz wziasc pod uwage, ze prawdziwa okupacja tzw Ziemi Swietej, Palestyny o ziemi starozytnego panstwa Israela i Giudei przez prawie 700 lat byla pod okupacja arabska-turecka i bycie tam chrzescijanem zadnych korzysci nie dawalo, przed rokiem 1098 na tych terenach Arabow ,oprocz zolnierzy i administracji nie bylo, bylo tam duzo bylych Nestorianow, ktorzy przeszli na Islam, bo sie to im oplacalo, ale oni nie byli Arabami. W czasie pochodu Krzyzowcow przez Syrie i Liban to wlasnie chrzescijanscy Syrianie i ci sila na Islam zislamowani wybijali sie w lapamiu Arabow,Turkow , aby ich Krzyzowcom wydawac i nawracali sie masowo na chrzescijanstwo, tylko niestety na Katolicyzm ,ktory ich obyczajom obcy byl. Nawet trupe marokanskie ,ktore pod dowodzctwem Francuzow brali udzial w Bitwie pod Casino( i to wlasnie oni przelamali front, a nie Polacy) nie byli Arabami tylko Berberami z gor Atlas i po arabsku miedzy soba nie mowili.. Dziwne jest to ,ze jak z Syrianczykiem mowicz to on ci wmawia ,ze on Arabem nie jest, tylko Assyrem , tak samo z Irakienczykiem, Jordanczykiem nie mowiac juz o Egipcjanach. Chcialbym bardzo wiedziec jak by wygladaly narody eks Unii Sovieckiej jak by tam ta Unia przez tysiac lat trwala, wszyscy byliby tam sowieckimi Rosjanami. Wystarczy tez Ameryke Srodkowa i Poludniowa pod lupe wziasc, Ameryka polnocna to cos calkowicie innego, bo tam zadnej cyvilizacji rozwinietej pre Columbijskiej nie bylo i cala ludnosc szacuje sie na pol miliona, wedlug zasady ,ze przy ich srodkach producji, do wyzywienia jednego czlonka, potrzeba bylo 54 hektary ziemi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus Moze sie myle, albo tez nie..... IP: *.fastres.net 10.10.04, 22:35 Arab nie moze byc innej religii niz musulmanskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
moskowit Re: Moze sie myle, albo tez nie..... 11.10.04, 00:23 Nu ja nie jestem specjalista w religii arabskiej, ale ten tu uwaza sie za araba www.hanania.com/aaview/col082404%20persecution%20of%20Arab%20christians.htm Odpowiedz Link Zgłoś
bojownik_hamasu Zydowska propaganda!!!!!!!!!!!!! 10.10.04, 22:13 Tak samo Zydzi pierdola ,ze Zyd nie moze byc chrzescijaninem czy tez muzulmaninem.Wedlug nich Zyd musi wyznawac judaizm albo byc ateista ,a jezeli przejdzie na przyklad na chrzescijanstwo natychmist przestaje byc Zydem. Gość portalu: jarek-Zyd ne telus napisał(a): > z krajow arabskich( tak samo jak kraje sovieckie) nie sa Arabami, tylko > potomkami tych krajow prawdziwych mieszkancow , ktorych poprzednikom, udalo sie > uniknac krzywej areabskij szabli. > Araby nie wszystkich zabili( Hitler i Stalin robili podobnie), bo potrzebowali > kogos , kto by na nich pracowal, chyba nie sadzisz ze po najezdzie Egiptu zabil > i > wszystkich chrzescijan i zydow, a kto by dla nich statki budowal, przy pomocy > ktorych zablokowali cale wybrzeze Libi az do Mauretani, kto dal nich kosciole w > meczety przerabial, chyba nie oni sami, kto dla nich z greckiego na arabskie > tlumaczyl( Nestorianie ) chyba nie ich konie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus I Tutaj sie mylisz, albo chcesz nam cos wmowic. IP: *.fastres.net 10.10.04, 22:44 jezeli jakis Zyd bedacy czlonkiem Gemeidy przejdzie na inna religie, to sie mu urzadza symboliczny pogrzeb i sie go z Gemaidy wykresla, dla Gemaidy on juz wiecej nie istnie ale mozna z nim zawsze stosunki utrzymywac i zostaje Gojem, dla Musulmanow przejscie na inna religie nie jest tak latwe ( moja zona przeszla na katolizm ,choc ja katolikiem nie jestem, tylko dlatego ze moj Rabin tak poradzil, bo dla niego przejscie z islamu na hebraizm bylo dla niego za wielka robota i czesc roboty chcial na ksiedza zwalic i tak juz zostalo), oni nie zostana z komunity wykresleni, ale jako zdrajcy potrana przez kazdego musulmana zabici byc i to jest kazdego musulmana obowiazek odszczepienca zabic. W samym Wloszech corocznie na katolicuzm przechodzi okolo 4 tys musulmanow, czesc z nich jest Albanczykami i ci na Islam ordynarnie sr..ja i tym nic nie grozi, ale inni z krajow arabskich i czysto islamskich nawet sie boja w televizji wywiad udzielac... A tak ostatnie pytanie dla bojownika hamasa, ilu chrzescijan w ostatnich 10 latach przez arabow okupowana czesc Israela opuscila, ze Poslki Péapiez przeniosl siedzibe Nucjata papierskiego do samego Zydowskiego Israela. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: I Tutaj sie mylisz, albo chcesz nam cos wmowi 10.10.04, 22:51 TO JUZ TERAZ WIEM JARECZKU skad u ciebie ta obsesja zmiany wiary,ze w kazdym weszysz potencjalnego konwertyte na inna nie swoja religie.Nie wiedzialem,ze masz takie rodzinne doswiadczenia z porady rabina.Dla ciebie to latwa i prosta sprawa,bulka z maslem,a u nas sie spiewa:w ojcow wierze daj wytrwanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus Bo ja tymi co z Islamu na Chrzescijanstwo IP: *.fastres.net 10.10.04, 23:39 przeszli bardzo czesto do czynienia ma i nie moge powiedziec aby sie oni o wlasne zycie nie bali, jedna z Iranu ,ktora juz 23 lata Islam opuscila, mnie wyraznie powiedziala ,ze dla niej powrot do iranu jest wyrokiem smierci, tylko Turki ( a tych wiecej niz 10 znam) w przeszlosci sie tego nie bali a teraz sie zaczynaja bac, bo islam to bardzo tellerancyjna religia taka sama jak nazizm i Stalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
bojownik_hamasu Judaizm=Faszyzm 10.10.04, 23:30 Nie wiem dokladnie ilu ich wyjechalo ,ale sporo rodzice obecnego prezydenta Salwadoru sa palestynskimi chrzescijanami z Betlejem. Jarku,a jakiego wyznania sa Twoje dzieci? Bo dla was wazne jest pochodzenie matki ,a matka Twoich dzieci nie jest Zydowka ,wiec Twoje dzieci sa gojami ,chyba ze dokonaly konwersji w ortodoksyjnej synagodze ,bo tylko takie nawrocenie uznaja inne odlamy judaizmu ,prawda?Czyli jezeli Twoj nie przyjal judaizmu,a stara sie o izraelskie obywatelstwo w dowodzie bedzie mial wpisane Izraleczyk narodowosci tureckej ,ale nigdy zydowskiej. A 100 % goj,ktorzy przejdzie na judaizm i uzyska obywatelstwo bedzie mial w dokumantach wpis ,ze jest Izraelczykiem i Zydem. Jeden moj kolega Zyd po matce,a prywatnie katolik (czyli wedlug was 100Zyd)w 97 dokonal aliji do Izraela opowiadal mi jak musial sciemniac staraajc sie o obywatelstwo ,ze wyznaje judaizm.Oczywiscie teraz kiedy ma juz paszport normalnie moze chodzic do kosciola ,ale zanim go uzyskal nie mogl powiedziec ,ze jestchrzescijaninem .Czyli mowia wprost JUDAIZM to FASZYSTOWSKA religia to ich prawo przypomina ustawy norymberskie. Daniel Rufeisen katolicki ksiadz pochodzacy z zydowskiej rodziny mial problemy z uzyskaniem izraelskiego obywatelstwo ,bo zmieniajac wiare przestal byc Zydem. www.opoka.org.pl/biblioteka/T/TE/izrael.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus Moje dzieci sa katolikami i mnie to nie IP: *.fastres.net 10.10.04, 23:34 przeszkadza, ale na pewno jak by chcieli byc musulmanami, by mnie to przeszkadzalo. Odpowiedz Link Zgłoś
bojownik_hamasu Re: Moje dzieci sa katolikami i mnie to nie 10.10.04, 23:40 No tak myslalem ,bo przejscie na judaizm to podobno proces bardzo skomplikowany i dlugotrwaly.Zydzi byle kogo do swojej wspolnoty nie dopuszczaja.A przejscie na islam jest takie proste:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus przejscie na judaizm nie jest do pisiania pod IP: *.fastres.net 10.10.04, 23:43 drzewem podobne ,tak jak nim jest przejscie na Islam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus Bo nie jestesmy proselici tak jak Wy. IP: *.fastres.net 10.10.04, 23:44 Odpowiedz Link Zgłoś
bojownik_hamasu Re: Bo nie jestesmy proselici tak jak Wy. 10.10.04, 23:47 W starozytnosci masowo nawracaliscie gojow na judaizm.Przyklad to krawawa pacyfikacja Idumejczykow ,ktorych brutalnie zjudaizowano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd netelus A staroztnosc ile tysiecy lat temu sie skonczyla. IP: *.fastres.net 11.10.04, 00:08 W starozutnosci inni, mieli zwyczaje podbite narody do pnia wyzynac, a my po zdobyciu Jerozolimy z mieszkancami tego miasta tego nie zrobilismy, moglismy tez Idumejczykow jak to bylo w tym czasie powszechnym obyczajem, wszystkich wymordowac...i tego nie zrobilismy. To nie my posylalismy innych na zeslanie, ale nas posylano.... Widac tez, ze u was starozytnosc w dalszym ciagu trwa i z niej nie chcecie wyjsc. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: A staroztnosc ile tysiecy lat temu sie skoncz 11.10.04, 00:11 He.he,he -o tym wyrzynaniu biblia co innego mowi Widac cenzury w starozytnosci nie wymyslono Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus Ktora Biblia, Wasza albo nasza. IP: *.fastres.net 11.10.04, 00:15 Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Ktora Biblia, Wasza albo nasza. 11.10.04, 00:16 ta sama co o ludach Kanaanu opowiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus W takim razie uwazasz Biblie za dzielo historyczne IP: *.fastres.net 11.10.04, 00:18 bardzo dobrze o tym wiedziec, niech to tez Araby do wiadomosci wezmna. Odpowiedz Link Zgłoś
bojownik_hamasu Re: W takim razie uwazasz Biblie za dzielo histor 11.10.04, 00:23 Gość portalu: jarek-Zyd ne telus napisał(a): > bardzo dobrze o tym wiedziec, niech to tez Araby do wiadomosci wezmna. Dobranoc moj semicki kuzynie,ucaluj ode mnie swoja turecka zone:-) Laila tov ani holechet lishon:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus A ty krewnych sobie w twojej rodzinie szukaj. IP: *.fastres.net 11.10.04, 00:46 Odpowiedz Link Zgłoś
bojownik_hamasu Re: A staroztnosc ile tysiecy lat temu sie skoncz 11.10.04, 00:14 Jarku a co zrobiliscie z plemieniem Beniamina?Czy przypadekim nie wyrzneliscie ich w 99%???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus I gdzie o tym przeczytales, w Biblii, albo tez IP: *.fastres.net 11.10.04, 00:45 w kronikach egipskich. Bo jezeli w Biblii to musisz we wszystko co tam jest napisane tez wierzyc i w takim razie tez w to ,ze zadnych arabow w tych czasach tam nie bylo.A jako plemienie Beniamina masz na mysli to plemienie co dalo jkrola Saula z miasta Gabaa, z tego tez doszlo do powodu w rebelii Seba i ponioewaz plemie Beniamina bylo tego buntu osia, i celem tego buntu bylo podzielenie Israela i odlaczenie Giudy i co sie tu dziwisz, ze 2700 lat temu buntownicy po porazce poniesli kara, w tym przypadku zabito przywodcow buntu. Moze masz na mysli wojne w latach rzadow krolow Raboamo Giudeo i Geroboamo Israeliano, w tych czasach plemienie Beniamina bylo na granicy Jerusalema i ich udzial w wojnie secezjonistycznej mogl doprowadzic do upadku jerusalemu na co Raboamo nie mogl sobie pozwolic, on najechal plemie Beniamina, ale tez w tym przypadku zadnej masakry nie zrobil. Moze co sie pomylilo z najazdem Egicjan w roku 918 pne, oni tam z Beniaminami sie nie cackali. Jeszcze mnie sie cackali z plemieniem Beniamina zolnierze Etiopscy ,ktore tam zostawili Egipcjanie po ich odwrocie pod wodza Zeracg, ktory wlasnie zaatakowal Jerusaleme od wschodu wykorzystujac ziemie Beniamina, krol Asa go pokonal pod Maresa w roku juz nie pamietam i po zwycienstwie spladrowal ziemie Beniamina. A jesli zrodla historyczne mowia o plemieniach Beniamina w latach 892-888, to chyba nie mozna powiedziec ,ze plemie Beniamina ,ktos wczesniej calkowicie wymordowal. Moze masz jakies twoje zrodla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus A tutaj chodzi o tych musulmanach co na inna IP: *.fastres.net 10.10.04, 23:36 religie przeszli i o grozby przeciwko im, a pozatym bardzo czesto moja zona-katoliczka ze mna do synagodi chodzi bo jej sie bardzo spiew kantorow podoba i nikt ja za to z stamtad jeszcze nie wyrzucil i za to ja nie zabil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek.Zyd ne telus My nikogo nie zmuszamy do hebraizmu IP: *.fastres.net 10.10.04, 23:42 i nawet innych nie bardzo nawracac chcemy, hebraizm to nie jest trzy razy krzykniecie ze "Allah jest Wielki" a potem religijne niewolnictwo. A jezeli ty uwazasz,ze Hitler z was przykladu nie brakl , to juz twojego sumienia sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
bojownik_hamasu Re: My nikogo nie zmuszamy do hebraizmu 10.10.04, 23:45 Gość portalu: jarek.Zyd ne telus napisał(a): > i nawet innych nie bardzo nawracac chcemy, hebraizm to nie jest trzy razy > krzykniecie ze "Allah jest Wielki" a potem religijne niewolnictwo. > A jezeli ty uwazasz,ze Hitler z was przykladu nie brakl , to juz twojego > sumienia sprawa. No wiem ,bo uwas sie liczy jakos ,a nie ilosc:-) Ale wkrotce zaczniecie nawracac gojow na judaizm,w kocnu cos trzeba zrobic z pol milionem niearabskich gojow posiadaajcych izraelski paszport:-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus Bedziemy ich nawracac, albo beda oni sami IP: *.fastres.net 11.10.04, 00:11 chcieli powrocic do hebraizmu, bo tutaj jest dosc duza roznica, ale was Arabow na pewno nie bedziemy, w naszym "hebraiskim klubie" chcieli. Odpowiedz Link Zgłoś
bojownik_hamasu Re: Bedziemy ich nawracac, albo beda oni sami 11.10.04, 00:17 Coraz lepiej ,teraz jak wam sie pali grunt pod nogami to dajecie izraleski pasZPort nawet czaroskorym chrzescijanom obrzadku monofizyckiego ,ale to jeszcze nic ,teraz szykujecie repatriacje kilkunastu tysiecy Hindusow:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus Moze nam sie pali grund, ale mamy Sharona ktory IP: *.fastres.net 11.10.04, 00:56 pozar zgasi, a wam sie pali wasza wiara w wasza kryminalna ideologie a to wam bedzie trudno zgasic i bedziecie musieli Busha do pomocy wezwac. Moze by bylo lepiej aby zamiast Hindusow do ich ojczyzny wszystkich arabiow poslac, ale co ci sie z tymi Hindusami pomylilo, nikt ich nieprawnie do domu nie posle, Israel jest tak jak Wlochy, kto nie jest w porzadku to darmowy przejazd do wlasnego kraju i doniewidzenia. Jedno jest pewne, wy by tym Hindusow na Islam przerobiliscie ale potem mielibyscie wielkie problemy ich wykorzystywac, jak to mozna w waszych emiratach arabskich zobaczyc, tam cos z Hindusow, Musulmanow nie robicie, bo tam potrzebni sa niewierni niewolnicy ,ktorzy z rozpaczy za 1/ 3 pracuja i tam cos Arabom z tzw Palestyny bardzo trudno prace znalesc, czyzby ich arabskie pokrewienstwo w banku sie konczylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus O to sie nie martw, jak wiekszosc obywateli IP: *.fastres.net 10.10.04, 22:46 ta konstytucje odrzuci, to bedzie sie musialo tez to wpisac, chos ci to nie bardzo garba. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: O to sie nie martw, jak wiekszosc obywateli 10.10.04, 22:53 co to znaczy:ci to nie bardzo garba? A z ta konstytucja to byl zart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus Nie garba- nie podoba IP: *.fastres.net 10.10.04, 23:32 Garbowac, przystosowac, zmiekszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izzka Re: EUROPO, BROŃ NASZYCH CHRZEŚCIJAŃSKICH WARTOŚC IP: *.per.pl 11.10.04, 00:03 Przeczytajcie list-protest w obronie praw kobiet i wartości naszej kultury. List otwarty w sprawie projektu wejścia Turcji do UE: www.list.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bojownik_hamasu Lewackie oszolomstwo broni wartosci chrzescijanski 11.10.04, 00:19 Juz zapomnieli jak palili koscioly:-) Gość portalu: Izzka napisał(a): > Przeczytajcie list-protest w obronie praw kobiet i wartości naszej kultury. > List otwarty w sprawie projektu wejścia Turcji do UE: > www.list.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
moskowit Re: Czy obecność Arabów w Polsce jest 11.10.04, 00:43 To w koncu ile jest arabow w polsce? Nu i czy ich obecnosc jest korzystna, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus Korzystna zalezy dla kogo, dla saddama byla bardzo IP: *.fastres.net 11.10.04, 01:02 korzystna, mogl sobie silniki rakietowe kupowac, dla pewnych polakow tez, za "0 tys Euro moga wiare zmienic, dla Koscila katolickiego ,ktory avìby sie wsrod Polakow liczyc wroga potrzebuje tez moze byc korzystna, dla budzetu Polskiego panstwa bedzie tak samo korzystna jak w Danii, ze beda sie starac dahìjac im 80 tys zlotych do powrotu do ich islamskich krajow namowic. Co do ilosci to mysle ze La Republicca pisowny blad zrobila i jest ich tam okolo 80 tys. Wystarczy restauracje, bary i rzeznikow musulmanskich policzyc i moze tez polskie materase i do prawdziwej liczby sie dojdzie. We Wloszech sie uwaza okolo 880 tys legalnych i okolo 400 tys nielegalnych i tutaj tez zadnego socjalu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Korzystna zalezy dla kogo, dla saddama byla b 11.10.04, 11:07 a moze la republika o dwa zera sie pomylila? Taki drobny blad tylko jedno zero Wprost za nia przedrukowal?Czy tez oni na wprost sie powoluja Czytales ten artykul z wprost co ci podeslalem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus Tak samo bylo w Danii w roku 1969. IP: *.fastres.net 13.10.04, 21:43 tez sie uwazalo,ze oni Danii nie zaszkodza, bo ich tylko 6 tys bylo, teraz jest ich tyle, ze 80 % soclaalu na nich idzie, a ktos w roku 1969( jak zwykle lewicoweic) mial nadzieje, ze oni beda utrzymywac dunski poziom zycia. Odpowiedz Link Zgłoś