Dodaj do ulubionych

Chcę BĄBY - nudzi mi się

IP: *.aster.pl 19.10.04, 09:29
Nic nie pokazują w telewizji. Co jest, za co ja płacę ABONAMĘT?
Obserwuj wątek
    • Gość: mirex Re: Chcę BĄBY - nudzi mi się IP: *.abhsia.telus.net 19.10.04, 09:32
      za co ja płacę ABONAMĘT?
      za to zes cep
      • Gość: ARAB Re: Chcę BĄBY - nudzi mi się IP: *.red.bezeqint.net 19.10.04, 09:37
        TROCHE TROTYLU I 72 BABY ZAPEWNIONE
        • Gość: mirex Re: Chcę BĄBY - nudzi mi się IP: *.abhsia.telus.net 19.10.04, 09:43
          Gość portalu: ARAB napisał(a):

> TROCHE TROTYLU I 72 BABY ZAPEWNIONE

problem w tym ze polak mias nie swiezych nie rusza
          • bonobo44 Weź se BABĘ - od razu ci się nudzić przestanie 8) 29.10.04, 20:56

• Gość: Cep Re: Chcę BĄBY - nudzi mi się IP: *.aster.pl 19.10.04, 09:44
        Może i cep, ale uczciwy. Należy mi się. Najlepiej lubię patrzeć, jak BĄBA spada na jakieś miasto, albo potem, jak już przyjeżdżają te karetki na sygnale i wszyscy biegają jak jakieś MRUFKI i podnoszą jakieś STRZEMPY.

Wtedy sobie siedzę, piję piwo i im przygaduję. I macie, SUKINKOTY. I macie.

• marcus_crasuss Re: Chcę BĄBY - nudzi mi się 19.10.04, 09:45
      www.leinad.master.pl/ftp/humor/sexbomba.jpg
      • Gość: Cep [...] IP: *.aster.pl 19.10.04, 09:48
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: mirex Re: Chcę BĄBY - nudzi mi się IP: *.abhsia.telus.net 19.10.04, 09:51
        marcus_crasuss napisał:

> www.leinad.master.pl/ftp/humor/sexbomba.jpg

marcus kocha walese inaczej?:)))
    • Gość: Cep Dlaczego dzisiaj nic nie BĄBARDUJĄ? IP: *.aster.pl 19.10.04, 10:36
      Tylko gadają o jakichś rolnikach. Rolnik to czysta nuda. Kombajn mnie nie kręci. Taka RAKIEDKA, jakiś KRÓZ, to co innego. Jak walnie, to tylko farfocle latają. Jak na filmie, z tym SZWARCNEGREM albo FANDAMEM. Albo z tym SZTALONE.
      • Gość: Cep Re: Dlaczego dzisiaj nic nie BĄBARDUJĄ? IP: *.aster.pl 19.10.04, 10:48
        Nieraz SE myślę, że film bardziej jest realny od życia. Taki na przykład TOM KRÓZ. Jakie ma życiowe przejścia. Albo MAGAJWER. A tu WSZYSDKO udawane, gdzie sie nie ruszyć, tylko udają, że żyją. Niby chodzą, śpią a nic się nie dzieje. Jak jakieś ZOMBY.
        • Gość: Cep Re: Dlaczego dzisiaj nic nie BĄBARDUJĄ? IP: *.aster.pl 19.10.04, 10:50
          Chyba pisze się ZĄBIE.
    • Gość: Cep Re: Chcę BĄBY - nudzi mi się IP: *.aster.pl 19.10.04, 21:50
      Wracam z pracy, a tu nic, sama NUDA. Żeby chociaż wv jakimś filmie rzucili WODORUWKE, żeby potem był ten taki GŻYB, a tu gdzie tam. Tylko w TVizorze gadają ciągle o jakimś morderstwie. Ale to było dawno i nie wiadomo czy prawda.
      • Gość: rachelka Re: Chcę BĄBY - nudzi mi się IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 21:58
        jak w koncu rzuca babe to przestaniec cepac.druga gabcia nam sie tworzy tylko
        baby i babowe tematy w glowie.(nie mam , wiec i a mi niebabowo wychodzi-that sucks).
        • Gość: Cep Re: Chcę BĄBY - nudzi mi się IP: *.aster.pl 19.10.04, 22:10
          Co Ty, Rachelka, ja nie chcę BABÓW, to nuda, mam w domu dość. Ja chcę coś dynamicznego, żeby coś się działo. Weź taki CZOŁK, to jest dopiero SPRZENT, jak jedzie to wszystko sie TRZENSIE, i wtedy jest wrażenie. Taka KÓLA z czołgu to ona rozwala WSZYSDKO. Ija wtedy wyobrażam sobie jak ci w ŚROTKU SZCZELAJĄ i krzyczą I macie, SUKINKOTY, I macie, dobrze WAM tak. I aż mam chęć na dalszy KÓFEL.
          • Gość: rachelka Re: Chcę BĄBY - nudzi mi się IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 22:15
            Gość portalu: Cep napisał(a):

> Co Ty, Rachelka, ja nie chcę BABÓW, to nuda, mam w domu dość. Ja chcę coś dynam
            > icznego, żeby coś się działo. Weź taki CZOŁK, to jest dopiero SPRZENT, jak jedz
            > ie to wszystko sie TRZENSIE, i wtedy jest wrażenie. Taka KÓLA z czołgu to ona r
            > ozwala WSZYSDKO. Ija wtedy wyobrażam sobie jak ci w ŚROTKU SZCZELAJĄ i krzyczą
            > I macie, SUKINKOTY, I macie, dobrze WAM tak. I aż mam chęć na dalszy KÓFEL.

cepie nie rob z siebie cepa. tozto ja tez chce baby ale nie mam polskiej ksywki
            i inaczej nie wychodzi. ze ty o kobitach ciagle myslisz to sie wi,ale nie rob tu
            za cepiastego cepa,bo sie obraze i wtedy babne czyms ciezszym.
      • bigobserver Re: Chcę BĄBY - nudzi mi się 19.10.04, 22:06

> Wracam z pracy, a tu nic, sama NUDA. Żeby chociaż wv jakimś filmie rzucili
        WODO
        > RUWKE, żeby potem był ten taki GŻYB, a tu gdzie tam.

Jak pomysle sobie o tej sympatycznej grupce studentow z Getyngi jak
        Oppenheimer, Fermi, Houtermans, Weizsacker czy Tellern to az mi sie przykro
        robi, ze tyle pracy poszlo na marne.
    • Gość: , [...] IP: 67.19.163.* 19.10.04, 22:09
      • jarek-festweb [...] 19.10.04, 22:11
        • Gość: Cep Re: Chcę BĄBY - nudzi mi się IP: *.aster.pl 19.10.04, 22:17
          Albo najlepiej sprawdź se w ODŻUTOWCU. Jak taki leci ponadDŹWIENKIEM i jak lotnik SZCZELA jedną ręką, to wtedy drugą se sprawdza. Widziałem na takim jednym filmie. Aż mu sie pomyliło z tej ROSKOSZY z tą WAJHĄ i spikował aż prawie na ziemię. Ale potem się odratował i dopiero potem zapiął ROSPOREK. To było ciekawe, to jest prawdziwe życie.
          • Gość: rachelka Re: Chcę BĄBY - nudzi mi się IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 22:23

> Albo najlepiej sprawdź se w ODŻUTOWCU. Jak taki leci ponadDŹWIENKIEM i jak lotn
            > ik SZCZELA jedną ręką, to wtedy drugą se sprawdza. Widziałem na takim jednym fi
            > lmie. Aż mu sie pomyliło z tej ROSKOSZY z tą WAJHĄ i spikował aż prawie na ziem
            > ię. Ale potem się odratował i dopiero potem zapiął ROSPOREK. To było ciekawe, t
            > o jest prawdziwe życie.
            nie no cepie ciebie bym o takie SZCZALY nie posadzala. w koncu przyciagniesz
            gabi i sie doszczekasz i baby i bomby i wajhy i rozesporka.prosisz sie oj prosisz.
            • Gość: Cep Re: Chcę BĄBY - nudzi mi się IP: *.aster.pl 19.10.04, 22:36
              A niedawno widziałem taki film. Że jeden gość zdradzał żonę. To był Anglik. A ona postanowiła ZEMSTĘ. Znalazła w tym Internecie przepis na BĄBĘ i zaczęła ją robić, ale wtedy wtrącił się taki CHINCZYK z KGB i ją namówił, żeby udawała, że niesie komuś TORD. Nie wiem co było przez chwilę dalej, bo poszłem do kuchni po piwo. Tylko że potem był fajny WYBUH i wszędzie latały szyby z okien i przewracały się auta. Ten MĄRZ niby sie uratował, ale potem okazało się, że był trup w kaloszach. I wtedy zdjęli jemu SKURE z twarzy i inny KGBowiec dostał sie do takiego podziemnego BÓNKRA i zrobił tak, że spadł SPUTNIK, akurat na jedno miasto. Fajne były PORZARY.
    • Gość: aki puść bąka-zawsze to jakaś namiastka IP: *.protonet.pl 19.10.04, 22:12
      rotfl
      • Gość: rachelka Re: puść bąka-zawsze to jakaś namiastka IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 22:16
        a co ty jadles ,ze tak sie nie umiesz zachowac?
        • Gość: aki Re: puść bąka-zawsze to jakaś namiastka IP: *.protonet.pl 19.10.04, 22:18
          kurczaka
          • Gość: rachelka Re: puść bąka-zawsze to jakaś namiastka IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 22:24
            Gość portalu: aki napisał(a):

> kurczaka
            a kto go piekl,chyba nie gabcia?
        • Gość: ABE He he, a ja myslalam ze on BABY chcial IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 19.10.04, 22:19
          • Gość: rachelka Re: He he, a ja myslalam ze on BABY chcial IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 22:25
            babe to un juz ma cepke jakas pikna
            • Gość: ABE Re: He he, a ja myslalam ze on BABY chcial IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 19.10.04, 22:40
              Un jo pewnie cepem pogonil i teraz se w brode pluje. A jak ni ma baby to tylko
              bomba ci zostaje z tyj rozpacy
              • Gość: rachelka Re: He he, a ja myslalam ze on BABY chcial IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 22:50
                Gość portalu: ABE napisał(a):

> Un jo pewnie cepem pogonil i teraz se w brode pluje. A jak ni ma baby to tylko
                > bomba ci zostaje z tyj rozpacy
                nu a moze odwrotnie dostal taki cep od cepki porzadnie po lbie i teraz cepie
                baby non stop,a jak skonczy to idzie do kgb na pywko i tam go gabcia z kkk
                dopada. reszta jutro,bo i james bond by sie nie polapal w tym watku. ja
                pozdrawiam wszystkie cepy i nie cepy, a baba nie wam trzasnie,byle glosno.
                • Gość: Cep Re: He he, a ja myslalam ze on BABY chcial IP: *.aster.pl 19.10.04, 23:00
                  Ten BĄD, jego też lubię, tylko NIEPOCZEBNIE robią mu do każdego filmu operacje plastyczną, najwyżej że dla niepoznaki, to wtedy tak. Jak ma zabić tego RÓSKA co ma te stalowe ZEMBY to tylko stawiam sobie KELISZEK i mówię masz GNOJU dobrze ci tak, masz.

• Gość: ABE A to ty tak IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 19.10.04, 23:02
                    Cep na Cepa? Nieladnie. Cepy powinny razem trzymac sie
    • Gość: Cep Zaraz obejrzę wiadomosci w Telewizorze IP: *.aster.pl 20.10.04, 09:39
      Dzisiaj na pewno BENDZIE coś ciekawego, takie porozwalane ulice i te baby w czarnych WÓRKACH. Jak to sie DŻE, jedna z drugą, przeszkadza oglądać te fajne widoki.
      • Gość: Cep Re: Zaraz obejrzę wiadomosci w Telewizorze IP: *.aster.pl 21.10.04, 19:25
        Jeden na forum się zastanawia, czy nie rzucić BĄBY na Iran. Ja jestem ZATYM. Bo będzie NAREŚCIE co OGLONDNONDŹ.

Ale bym radził, żeby rzucili NEŁTRONUFKIE, bo wtedy zostaną ZABYDKI, a tam mają AKURAD ładne.

Ale z drugiej strony WYBUH słaby. No to nie wiem.
        • Gość: Nos A ja to mam baby w nosie IP: *.telia.com 21.10.04, 19:26
          Chcesz jedna?
          • Gość: rachelka Re: A ja to mam baby w nosie IP: *.twcny.rr.com 21.10.04, 19:29
            Gość portalu: Nos napisał(a):

> Chcesz jedna?
            telia ty za duzo rzeczy masz i babe w lozku, i cieply prysznic i marzenia
        • Gość: rachelka Re: Zaraz obejrzę wiadomosci w Telewizorze IP: *.twcny.rr.com 21.10.04, 19:28

> Jeden na forum się zastanawia, czy nie rzucić BĄBY na Iran. Ja jestem ZATYM. Bo
          > będzie NAREŚCIE co OGLONDNONDŹ.
          >
          > Ale bym radził, żeby rzucili NEŁTRONUFKIE, bo wtedy zostaną ZABYDKI, a tam mają
          > AKURAD ładne.
          >
          > Ale z drugiej strony WYBUH słaby. No to nie wiem.

luwazaj zeby ci neltronofka telefizorka nie bambnela,bo skonczy ci sie wena na
          tym fatku i bedziesz musial danuske po niagarze ganiac,aby cus bambnelo.
    • Gość: Cep Dlaczego nie ma SĘSACJI IP: *.aster.pl 22.10.04, 12:25
      Czekam dzisiaj na jakąś SĘSACJĘ. Taką naprawdę BĄBOWĄ. Ciekawe czy dzisiaj ZNUW pokażą LUDORZERCĘ.

Ostatnio mi przysłali na pocztę jakieś ŁONCZE do obrazków. I tam były kobity co się STOSÓNKUJĄ z KONIAMI i psami. Jakieś ANGIELKI. Obejrzałem, ale mniej ciekawe od KANIBALSÓW. No i jeszcze z obrazkami był WIRÓS.
      • Gość: Cep Re: Dlaczego nie ma SĘSACJI IP: *.aster.pl 22.10.04, 12:32
        Aha, zapomniałem dodać, że te SEKS-konie to były FÓLBLUTY, no ARABY.
    • kropekok Re: Chcę BĄBY - nudzi mi się 22.10.04, 12:34
      www.jharper.demon.co.uk/bombe1.htm
      • Gość: Cep Re: Chcę BĄBY - nudzi mi się IP: *.aster.pl 22.10.04, 15:13
        Własnie, takie coś niby nieciekawe ale gdzie tam. Byłem akurad w CHIPERMARKECIE i tam jedna pani poprosila żebym kupił los i kupiłem i wygrałem taką książkę Anioły i Demony. AŁTOR nazywa się Dan BRAŁN, czy jakoś tak. Los był za ZŁOTUFKIĘ . No i w tramwaju czytam a tam rozdziały każdy na jedną stronę, no widać ROZWUJ akcji, nie jakieś tam opisy PSZYRODY. Od razu na początku jednemu takiemu nie wiadomo komu przypalają SKURĘ. A potem on już zimny TRÓP. I potem Faks i tajemniczy SAMOLOD tutaj i lecą do takiej wielkiej komputerowej INSTYTÓCJI, a tam gdzie indziej nie wiadomo gdzie ZABUJCA się cieszy, że MUGŁ zabić i domyślamy się, że to jakiś ĆPÓN bo ciągle jest mowa o jakichś takich od haszyszu. Czyli Marychy. Chyba ten BOCHATER szykuje się na ostry seks. Idę po piwo, będę miał co czytać, bo w telewizji żadnej BĄBY, ni chu-hu.
        • Gość: rachelka Re: Chcę BĄBY - nudzi mi się IP: *.twcny.rr.com 22.10.04, 15:18

> Własnie, takie coś niby nieciekawe ale gdzie tam. Byłem akurad w CHIPERMARKECIE
          > i tam jedna pani poprosila żebym kupił los i kupiłem i wygrałem taką książkę A
          > nioły i Demony. AŁTOR nazywa się Dan BRAŁN, czy jakoś tak. Los był za ZŁOTUFKIĘ
          > . No i w tramwaju czytam a tam rozdziały każdy na jedną stronę, no widać ROZWU
          > J akcji, nie jakieś tam opisy PSZYRODY. Od razu na początku jednemu takiemu nie
          > wiadomo komu przypalają SKURĘ. A potem on już zimny TRÓP. I potem Faks i tajem
          > niczy SAMOLOD tutaj i lecą do takiej wielkiej komputerowej INSTYTÓCJI, a tam gd
          > zie indziej nie wiadomo gdzie ZABUJCA się cieszy, że MUGŁ zabić i domyślamy się
          > , że to jakiś ĆPÓN bo ciągle jest mowa o jakichś takich od haszyszu. Czyli Mary
          > chy. Chyba ten BOCHATER szykuje się na ostry seks. Idę po piwo, będę miał co cz
          > ytać, bo w telewizji żadnej BĄBY, ni chu-hu.

cep nic dziwnego,ze ty chcesz duze BOOOOOOOOOOOOOOOOOM jak tekie ksiazki o
          ostrym seksie czytasz,ty swintucho.
          • Gość: Ruchalek Rachelka przekroczyla limit obecnosci IP: *.telia.com 22.10.04, 16:31
            Tak spojrzalem na obecnosc rachelki tutaj.
            Za duzo.
            Chyba stara i samotna, bez przyjacol i wizji. Siedzi igledzi tutaj. Ze baba tu
            chyba tak bo chlop by takiej glupoty nie symulowal. A dlaczego tyle tutaj+ Nie
            mam pojecia. Po prostu moze glupia baba, stara i nic innego nie ma do roboty.
            Bo szpicla tak glupiego by nie zatrudnili chyba+
            • Gość: Cep Czytałem dalej tego BRAŁNA IP: *.aster.pl 23.10.04, 05:35
              Ale to jakiś baran, tak NAMONCIŁ, że już WOGLE nie wiadomo kto co i o co chodzi. Jakies LABOLATORIUM, jakies spiski, czarny ZABUJCA idzie do BURDLU, no nie wiadomo co. ŻUCIŁEM te ksiązkę. Pójde na bazarek i SPÓSZCZę za parę złociaków znajomemu, co CHANDLUJe tam tandetą. To już wolę oglądać CHICZKOKA. Albo dobry CHOROR, taki ze sztywniakami co wyłażą z TRÓMNY i tak śmiesznie MUWIĄ po angielsku. Ten znajomy CZeczen z bazarku to mi mUWI, że to AKCĘT jest brytyjski, z OKSFORD.
    • Gość: Cep NAREŚCIE coś sie dzieje IP: *.aster.pl 25.10.04, 16:17
      OGLONDAM sobie przy KÓFELKU debate w izraleskim Knesecie. KŁUTNIA na 4 fajerki, lepsze niż BĄBA.
      • Gość: Cep Re: NAREŚCIE coś sie dzieje IP: *.aster.pl 25.10.04, 16:26
        Ten mały GRÓBAS gada, o tak - tatatata taDA, taa TA taa taaDA, i sie przejmuje a taka jedna ładna nawet kobita sie śmieje, a drugi taki mu PSZESZKADZA. No ciekawe. Mam PULTOREJ litry piwa, CHIBA starczy,
        • krystian71 he,he,he i n/t :)))))) 25.10.04, 16:34
    • Gość: Cep Kto ukradł BĄBY i PANCERFAŁSTY ? IP: *.aster.pl 25.10.04, 20:48
      W Iraku jakaś banda PODIWANIŁA ileś ton AMÓNICJI i broni. To teraz już nie CZEBA będzie chodzić do kina. ROZRYFKA zapewniona. No CHIBA żeby SZWARCNEGER przyjechał i zrobił z tym POŻĄDEK. Jak zawsze w filmach, z jednej strony PSZECIW bandzie, z drugiej przeciw SKORÓMPOWANEJ WADZY.
      • Gość: czarnymurzyn Re: Kto ukradł BĄBY i PANCERFAŁSTY ? IP: *.telia.com 25.10.04, 20:51
        USA oddaly te materialy za darmo dywersantom arabskim i islamistom dla leprzego
        celu.

Szturchanie i dzganie ruskich dla wewnetrznego rozpadu rosji. Wieczny cel USA.
        • zagryziaczek Re: Kto ukradł BĄBY i PANCERFAŁSTY ? 29.10.04, 12:22
          Gość portalu: czarnymurzyn napisał(a):

> USA oddaly te materialy za darmo dywersantom arabskim i islamistom dla
          leprzego
          >
          > celu.
          >
          > Szturchanie i dzganie ruskich dla wewnetrznego rozpadu rosji. Wieczny cel USA.

mysle ze czarny murzyn ma racje i nie lze - bo jakby lgal to czcionka w
          tekscie bylaby biala
      • Gość: Cep Re: Kto ukradł BĄBY i PANCERFAŁSTY ? IP: *.aster.pl 29.10.04, 08:45
        Przeczytałem, że to wszystko PITZ na wodę i FOTOMONTARZ. Że tej AMÓNICJI WOGLE nie było. Tylko CFANE typki dziennikarskie podkładały BÓSZOWI taką BĄBĘ, a ten KIERY sie nabrał i NIEPOCZEBNIE o tym MUWIŁ. Ja TESZ sie nabrałem, i TERAS nie wiem, TRZY jeszcze komuś można WIEŻYĆ.
    • klejnocik.pl Re: Chcę BĄBY - nudzi mi się 25.10.04, 20:57

> Nic nie pokazują w telewizji. Co jest, za co ja płacę ABONAMĘT?

a stać cię na klejnocik?
      dla tej baby oczywiście :)
    • Gość: Cep Widziałem SUCHĘ IP: *.aster.pl 29.10.04, 16:48
      Ciągle tu mówili SUCHA i SUCHA. Myślałem, że to jakaś SZCZUPLAHA, a to kobita przy kości, BLĄDYNA, może farbowana, ale nie seks-BĄBA. Jestem ROSCZAROWANY, bo myślałem, że ona będzie jak ta Maryś, co wierszyk o niej czytałem na MÓŻE w koszarach, jak stałem na warcie:

Maryś moja miła
      Maryś moja luba
      W Twyh suhych nogach
      Jezd moja zgóba.
      • Gość: rachelka Re: Widziałem SUCHĘ IP: *.twcny.rr.com 29.10.04, 20:16
        > Maryś moja miła
        > Maryś moja luba
        > W Twyh suhych nogach
        > Jezd moja zgóba.

cepie ty nasz cepie
        cepie ty nasz luby
        poszukaj se niesuchej
        do tej twojej zguby
        sucha tylko batem
        becie ciebie prala
        a ty cepus slaby
        nie masz mocy drwala
        • Gość: Cep Re: Widziałem SUCHĘ IP: *.aster.pl 29.10.04, 20:42
          Ta SUCHA to tak wygląda, jakby SE LUBIAŁA pojeść, że taka bardziej CHENTNA na kaloryczną BĄBĘ. A ten jej MĄSZ, taki mały DZIADZIÓŚ, jakiś taki nieogolony w czapce z FÓTRA.
          • Gość: rachelka Re: Widziałem SUCHĘ IP: *.twcny.rr.com 29.10.04, 20:47

> Ta SUCHA to tak wygląda, jakby SE LUBIAŁA pojeść, że taka bardziej CHENTNA na k
            > aloryczną BĄBĘ. A ten jej MĄSZ, taki mały DZIADZIÓŚ, jakiś taki nieogolony w cz
            > apce z FÓTRA.
            ty tak sie nie zachwalaj, a suha se moze wybrac bo wolna, jak chce dziadka to go
            wezmie, a jak ja przycisnie na suchego cepa, to bedziesz dopiero uciekal gdzie
            PIEPSZ rosnie,czyli do AHFRYKI na PUL DZIKIEJ, lepiej cepie nie cep jak mlody
            cep,bo WYKRACZESZ a znowu nie jestes taki MACHOCEP tylko WIERSZOCEP.
            • Gość: Cep Re: Widziałem SUCHĘ IP: *.aster.pl 29.10.04, 21:01
              Ja nie musze sie starać być MACZO, bo jestem. A ta SUCHA mnie się nie podoba, bo WYGLONDA na taką z NIZKIM zawieszeniem. TERAS oglądam w TVizorze BĄDA. Tylko że on ZNUF inaczej WYGLONDA niż przedtem. Zobacze co S tym złotym pistoletem bo NARAZIE nic nie KAPÓJE.
              • Gość: rachelka Re: Widziałem SUCHĘ IP: *.twcny.rr.com 29.10.04, 21:10

> Ja nie musze sie starać być MACZO, bo jestem. A ta SUCHA mnie się nie podoba, b
                > o WYGLONDA na taką z NIZKIM zawieszeniem. TERAS oglądam w TVizorze BĄDA. Tylko
                > że on ZNUF inaczej WYGLONDA niż przedtem. Zobacze co S tym złotym pistoletem bo
                > NARAZIE nic nie KAPÓJE.
                ales sie uczepil tej suhej jak rzep psiego ogona,jak ci sie nie podoba suha to
                sie spojrzyj na niesuha kolo siebie, a co do BONDA to ty chyba jestes taki
                MEANiME, so do not nibble on kitty's ears. a co do BABY to moze PUJC za stode a
                CUS tam zobaczysz BABAWEGO.YA BABY
          • Gość: Cep Re: Widziałem SUCHĘ i jest problem IP: *.aster.pl 07.11.04, 13:46
            Dzisiaj do mnie doszły wieści, że ta SUCHA to jest CHSZEŚCIJANKA, i że KRZTAŁCONA we Francji na Sorbonie. No to już te PINIONDZE, co ARAFAD miał w biznesach CHOTELOWYCH i na RUŻNYCH tajnych KĄTACH, PSZEPADŁY S kretesem, bo ta baba nie POPÓŚCI, już ona ZACZYMA dla siebie i CURKI, na POCZEBNE wydatki, a nie na jakieś BESSĘSOWNE BĄBY. Dlatego jakbym był na miejscu Izraela to bym jej nie PSZEŚLADOWAŁ tylko jeszcze dopłacił, żeby WZIENA ile się da. Ale z drugiej strony, jak ona wszystko ZABIEŻE, to nie BENDZIE w TVizji tych atrakcyjnych OBRASKUW. No to sam nie wiem.
    • Gość: Cep No, NAREŚCIE. IP: *.aster.pl 31.10.04, 18:08
      Pokazują na Ale Kino film o tym białasie LaWransie, co zrobił Karierę POŚRUT Arabów. Fajnie jeździł na WIELBŁONDZIE, i taki HITRY, jeden szejk, CHIBA to KŁIN z takim dorobionym nosem, mu powiedział, że jego matką była jakaś SZKORPIONICA. Oglądałem kiedyś SZKORPIONY w ZOO ale ni HU-CHU nie mogłem ROSPOZNADŹ samca od samicy. I też tam gra taki Omar SZERYF, nie wiem, dlaczego akurat Meksykaniec musi UDAWADŹ Araba, bo ten Szeryf tylko tak sie nazywa, zawsze należy do LOS BANDIDOS RENEGADOS. Bardzo mi sie podobało jak te kobitki Arabki RZEGNAŁY swoich CHŁOPUF, kiedy odjeżdżali na wojne. Stały na takich skałach i tak dziwnie KSZyCZAŁY, jak jakieś JASKUŁKI - lilililili - gliliglililili - lilililililigligliglilili. Od razu widać, że te chłopy nie od parady i wiedziały, co robić, żeby kobity za nimi TENSKNIŁY.

• Gość: Cep Re: No, NAREŚCIE. IP: *.aster.pl 01.11.04, 07:41
        NAJGORZY, że ten LaWrans, a to był Anglik, nawet CHIBA kształcony w tym jakimś OKSFORD, bo taki miał pedalski AKCĘT, to tak ŹDZICZAŁ na tych pustyniach, że nic innego tylko chciał mordować. A że pedałowiec, to MORZNA było poznać, idzie sobie z KOLESZKĄ przez jakieś miasteczko a tam TÓRCY. I go złapali, zobaczyli że ma ładne SKURĘ i chcieli go PSZELECIEC. A on że nie, jakiś nienormalny czy co, że woli, żeby go WYHŁOSTALI. No i lali go takim batem. Po PLEHACH i po DÓPIE, i po DÓPIE. Fajnie było POPATSZEĆ. A potem ŻÓCILI w błoto. Kulturalny NARUT, S takim angielskim zwyrodnialcem to JUSZ za nic na świecie nie HCIELI mieć nic FSPULNEGO.
        • Gość: OSKAR Re: No, NAREŚCIE. IP: *.cablep.bezeqint.net 01.11.04, 22:33
          CEPKU, TY I JESZCZE DWOCH-TRZECH FORUMOWICZOW, DOSTAJECIE PRAWDZIWE
          NATCHNIENIE GDY NIE MOWICIE O ZYDACH. TYLE HUMORU; TYLE SPRAWNOSCI PIORA...

MATERIAL DO MYSLENIA...
    • Gość: Cep A dla mnie czy wygra ten KIERY czy BUSZ IP: *.aster.pl 01.11.04, 08:48
      to jest 100% GANC EGAL. Oba jakieś takie bylejakie. JAGBY wygrał ten SZWARCNEGER, no to inna para kaloszy. ZARAS by różnym takim POPENDZIŁ kota.
      • Gość: Cep Re: A dla mnie czy wygra ten KIERY czy BUSZ IP: *.aster.pl 02.11.04, 21:49
        Nic tylko GATKI w TVizorze. Kto wygra a kto nie no i dlaczego. CIEKAF jestem czy w czasie wyborów ŻÓCĄ jakąś BĄBĘ. Bo jak będą pokazywać całymi tygodniami liczenie GŁOSUF, to CHIBA lepiej pójde z jednym znajomym z bazarku CZETRZENEM na ryby. Ale JAGBY pokazali jakiś WIERZOWIEC, jak sie zawala, to insza inszość. Najlepiej sie OGLONDA jak tacy jacyś skaczą z ostatnich PIENTeR, i tak śmiesznie MAHAJĄ rękami i nogami, jakby pływali, ale w POWIECZU. Tak było na filmie PŁONONCY WIERZOWIEC. Był tam taki STRARZAK, mocny HŁOB. Jego by na PREZYDĘTA.
        • Gość: ABE Niepoprawny jestes cep! :DDDDDDD n.t IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 02.11.04, 21:55
          • Gość: Cep Re: Niepoprawny jestes cep! :DDDDDDD n.t IP: *.aster.pl 02.11.04, 22:31
            I TERZ dziś nic nie dawali z Iraku. Tu jeden taki MUWI, że po Iraku PSZYJDZIE kolej na Syrie i Iran. To BENDZIE ciekawe. Mnie sie SZCZEGULNIE podoba jak ŻÓCAJĄ takie inteligentne BĄBY. Takie kierowane ze SPÓTNIKA. rozwalają WSZYsDKO do 7 PIENTER pod ziemią. Wtedy robi sie taki elegancki WYBUH i mały GŻYB. Ładnie to WYGLONDA w telewizoŻE. A koło leja potem jakaś KSZONTANINA, wyciągają z GRÓZÓW jakieś czajniki i MADRACE. I takie baby tak SKSZECZĄ, nie wiadomo co. To mi wtedy daje CIONG na piwko.
            • Gość: rachelka Re: Niepoprawny jestes cep! :DDDDDDD n.t IP: *.twcny.rr.com 02.11.04, 23:17

> I TERZ dziś nic nie dawali z Iraku. Tu jeden taki MUWI, że po Iraku PSZYJDZIE k
              > olej na Syrie i Iran. To BENDZIE ciekawe. Mnie sie SZCZEGULNIE podoba jak ŻÓCAJ
              > Ą takie inteligentne BĄBY. Takie kierowane ze SPÓTNIKA. rozwalają WSZYsDKO do 7
              > PIENTER pod ziemią. Wtedy robi sie taki elegancki WYBUH i mały GŻYB. Ładnie to
              > WYGLONDA w telewizoŻE. A koło leja potem jakaś KSZONTANINA, wyciągają z GRÓZÓW
              > jakieś czajniki i MADRACE. I takie baby tak SKSZECZĄ, nie wiadomo co. To mi wt
              > edy daje CIONG na piwko.

cep co jak co,ale pyfko to moglbys inaczej pisac,reszte ci DAROJE,skoro
              KCESZ,ale NPUJ GASOWANY tak brzydko pisac. zamieniasz sie powoli we fredka.
    • Gość: Cep Busz to Busz - wiadomo IP: *.aster.pl 03.11.04, 16:08
      Ciesze sie jednak, że wygrywa. Ten KIERY, jakoś tak wygląda ROSPACZLIWIE. Jakby chciał a nie MUG. BUSZ to widać, człowiek zdecydowany. Dobry na PREZYDĘTA. Prawdziwy TFARDZIEL. Za niego nie BENDE sie NÓDZIĆ. TERAS znajomi ze Stanów mi napisali, że są PSZEKONANI, że BuSZ zacnie wojne z Syrią i Iranem. To ja sie ciesze. KÓPIE SE zapas piwa, base WUTKI i pooglondam ZDAŻENIA na świecie. BĄBY i rakiety będą latać, najnowsza TEHNIKA. Szkoda, że nie widaC TWAŻY tych SZCZELAJĄCYCH lotników, bo jak naciskają ten taki GÓZIK, to sobie myślę że mają taki WYRAS jak ORGAZ, moja kobita mówi że wtedy są najbardziej SEKSY.
      • Gość: Cep Re: Busz to Busz - wiadomo IP: *.aster.pl 06.11.04, 09:54
        To ciekawe, że jak jednego PREZYDĘTA wybrali, to drugi AKURAD umiera. Od razu widać, że taki facet od PREZYDĘTURY nie ma LEGKO. Nawet mu nie dadzą normalnie umrzeć w domu, tylko musi byc najnowsza TEHNIKA, podłączają człowieka do tych wszystkich APARATUF do umierania, na filmach to zawsze widać taki jeden, jak na ekranie fale sie WYRÓWNAJĄ, no to wtedy klops. Nieraz nawet przyjdzie taki ZABUJCA, i wyrwie RÓRKI, PSZEKRENCI kontakty, jak pielęgniarki leniwe to nawet nic nie ZAUWARZĄ, i wtedy czarna mogiła. TERZ są tam KOMPÓTERY do wyliczenia czy z daną PROCEDÓRĄ jeszcze się ZDANŻA, czy JUSZ nie. Ta SUCHA CZYMA tam tego swojego PREZYDĘTA, ale inni są ROSCZAROWANI, że ten ARAFAD umiera w ŁUSZKU a nie od BĄBY. A wczoraj widziałem jak taki jeden NIEoSZCZYŻONY dziwny BLĄDYN grał na GITAŻE i cieszył się, że ten ARAFAD już wykorkował. Ja tam się dziwię, bo jak nie BENDZIe tych BĄBOWCUW, to co poKARZĄ w TVizorze?

To jedyna nadzieja jeszcze w BUSZU. Jego wojacy Mają komputerowe BĄBy i CHIBA dzisiaj zaczną je puszczać na to miasto FALUDRZA. Ciekawe bedzie POPATSZEĆ.
    • Gość: Cep NAREŚCIE aresztowali SZPAMERA IP: *.aster.pl 06.11.04, 10:31
      PSZYSŁALI mnie znajomi z USA wiadomość, że tam PSZYMKNELI pare groźnych SZPAMERUF. Mieli taki komPAKD, na nim miliony ADRESUW, i wysyłali do KARZDEGO te ŚFIŃSKIE listy. Zarobili na tym dość forsy. Ja dostawałem CIONGLE na Wiagre i powiekszanie PIERWSI, a moja zona na WYDŁÓŻANIE penisa i to ją doprowadzało do szału bo miała co dzień nawet DZIESIEŃDŹ takich OFERD. Albo dostawałem ŁONCZA do takich stron, gdzie takie dziewczyny BLĄD angielki zadawały się z KONIAMI rasowymi arabskimi albo z psami WILCZÓRAMI. Nawet jestem ciekawy ŚFIATA, ale no nie mogłem sie PATSZEĆ. ŻYGAĆ mi sie chciało. Te pokazy to CHIBA specjalnie robione dla MUZUŁMANUF, żeby mieli za co gardzić ZAHODEM.

I TERAS tych SZPAMERUF złapali. Jeden był Polak, to go zwolnili, amerykanka dostała GŻYWNE 7 i PUŁ tysiaka dolary, a jej chłop 9 LAD do kicia.

Tu o tym piszą:

www.halifaxlive.com/convicted_spam_11062004_0292.php
    • Gość: Cep Re: Chcę BĄBY - nudzi mi się IP: *.aster.pl 06.11.04, 11:11
      TERAS na Ale kino dają fajny western. O takim jednym co podkłada pod tory BĄBY, żeby się POCIONGI wykolejały. Nie wiem, o co HODZI, bo byłem w osiedlowym sklepie po PYFKO, jak włONCZYŁEM, to AKURAD jedna zakonnica wyjmowała temu Klintowi ISTŁUDOWI SZCZAŁE z rany. Potem ta siostra sie FSpinała na taki most i zakładała DYNAMID. Potem razem SZCZELALI z karabinu i był fajny WYBUH i z wiaduktu nad kanionem się ZTOCZYŁA lokomotywa i z nią wagony. Zakonnica się cieszyła, ale nie wiadomo co się stało z maszynistą i PASARZERAMI. Myślałem, że maszynista sie URATÓJE, ale nie pokazali. Coś WYHODZI na to, że ta siostra i Klint mają sie do siebie. No i widać, że to BĄBOWANIE to nie od dzisiaj. Tylko dawniej tyle WIDZUF nie było, bo nie mieli TVizji.
      • Gość: Cep dalszy CIONG filmu IP: *.aster.pl 06.11.04, 11:27
        TERAS dopierosz sie wydało, że ta zakonnica to nie siostra tylko wesoła ROSPÓŚNICZKA. No i między Klintem a nią jURZ bedzie MUGł być SEKS, bez BLÓŹNIRSTWA, bo po tym BĄBOWANIu i SZCZELANIU zawsze w filmach idą do ŁUSZKA. I tak się zastanawiam, czy ten TEROR BĄBOWY albo ŻÓCANIE BĄB z SAMOLOTUW to nie JEZD robione PRZES takich, co im normalnie nie staje. Dopiero tego POCZEBÓJĄ, żeby sie poczuć MESZCZYZNAMI.
        • Gość: Cep Re: dalszy CIONG filmu IP: *.aster.pl 06.11.04, 11:53
          No to mnie zaskoczyli, bo zamiast do ŁUSZKA wleźli do wanny, a S tego Klinta to taki napalony ZBOCZENIEDZ, że nawet nie ZDJOŁ BUTUW ani gaci. Aż ta SZYRLI MAKLEJN musiała mu ZDJONC ten SKUŻANY kapelusz. Ale im sie nie dziwie, bo to ten DYNAMID ich tak rozochocił.

Kiedyś jeden RÓSEK opowiadał na bazarku takie ZDAŻENIE. Że była na syberii taka wyprawa geologiczna. I jeden z uczestniKUW w PIONTEK melduje się u KOMĘDANTA, że niby ma NAŻECZONĄ, że ona mieszka BLIZKO, tylko 200 km ZTAMTOND. No to dostaje pozwoleństwo, ale że ma wRUCIĆ w poniedziałek rano o SIUDMY. No i ten wraca. A KOLESZKOWIE napaleni ZARAS go pytają jak było. A on MUWI, że nic, że DOBIEG na NARTAH, i ZAPÓKAŁ do DŹWI i ona mu otworzyła. A oni - i co potem? A on - a co wam BENDE MUWIł. A oni - no dobra a co było na koniec, JUSZ w niedziele? A on - a wtedy? no wtedy to ZDJEŁEM narty.

Ruski CHUMOR jednakowosz NAJLEPRZY.
          • Gość: rachelka Re: dalszy CIONG filmu IP: *.twcny.rr.com 07.11.04, 16:50
            no to siedzialam sobie dzisiaj PRZET moim DOZYM telewizorem pijac ROOIBOS
            cherbatke i co widze: same BABY leca to na prawo , a to ZNOF w lewa strone mego
            telewizora. pomyslalam,cyba nie MOSZE PORZYCZAC zadnego filmu o BADZIE, bo James
            nie mial takich,ciekawych akcji w roznych stronach swiata. Zaraz MOSZE isc cos
            kupic,ale wiem ze w czasie mej jazdy do ZKLEPU to jeszcze PAREM akcji bedzie
            mialo miejsce i jak to SIEM MUWI paru wiarusow odejdzie. BOOOOOM, BOOOOOM i
            zanim ja kupie te kotlety, to JUSZ ziemia biedzie LSZEJSZA o pare kilo.
            Nie ma to jak czynne zmniejszanie POPOLACJI ziemian. jest nas za DOZO i BOOM
            BOOM pomaga. jak przyje z ZAKOPOF to wypije nastepna CHERBATE z honey BUSZ.
            • Gość: Cep Re: dalszy CIONG filmu IP: *.aster.pl 07.11.04, 17:32
              Widze, że zaczynamy sie ROZÓMIEDŹ.
              • Gość: rachelka Re: dalszy CIONG filmu IP: *.twcny.rr.com 07.11.04, 17:40

> Widze, że zaczynamy sie ROZÓMIEDŹ.

nic nie FIEM bo wlasnie samochod mi ZACZOL KACH KACH BOOM BOOM robic, ja sie juz
                MATRFIE,czy to BAD nie przyszedl ze swoimi SZTOCZKAMI i nie robi JAKICHS
                psikusow w moim JAGOLARZE. CHERBATA BUSZ mi stygnie a on (SIEM znaczy) JAGOLAR
                KACH KACH,dalej wali.moze to ci SYJAMSCY bracia sie ZMOFILI. jak myslisz?
    • Gość: Cep Tu jeden sie pyta, czy ARAFAD IP: *.aster.pl 07.11.04, 20:38
      MUGŁ być niby ojcem swej CURKI. No to sie zastanowiłem i powiem tak. I tak i nie.

S chłopami nigdy nie wiadomo. WYGLONDA taki na starego a JÓRNY że ho-cho. Na PRZYKŁAT ten KŁIN, co grał Greka Zorbę, albo takiego zabijake, nazywał sie Andrea czy jakoś tak, w Działach NaWarony, to on miał dziecko z wASNĄ sekretarką jak miał OSIEMDZIESIONT lat. I nic. Albo taki ABRACHAM, jusz ledwo na nogach sie ze starości CZYMAŁ, a jeszcze zrobił dzieciaka tej swojej SAŻE, chociaRZ ona PODOBNIESZ też była POSUNIENTA w latach i nawet zapomniała o MIESIONcZCE. To widać, że to RUŻNIE bywa. Jak się to MUWI, jak Pan BUG DOPÓSCI to i S kija WYPÓSCI.

A nie - bo tak ZNUW sobie myśle, że ten ARAFAD był za bardzo ZAJENTY rewolucyjną robotą i nia miał czasu na GŁÓPstwa, jak seks czy robienie dzieci. Rewolucjoniści zawsze sie orgazmowali INACZY. No taki Lenin - gdzie jego dzieciaki? Albo ten, no - DZIERRZYNSKI, też sie tak rewolucyjnie WYPSZTYKAł, że na DZIEWÓSZKI już nie miał czasu. To taka rewolucyjna IMPOTĘCJA. Albo BĄBA albo Seks-BĄBA. CZECIEGO nie dają.

TAGRZE są ARGUMĘTY na jedne i na drugie strone. No to nie wiem. Jeden mój znajomy Czeczen, co CHANDLUJE u nas na bazarku, i on studiował w tym OKSFORD, ale MUWI, że PSZERWAŁ, bo go tam chcieli spedalić, a ja mu WIEŻE, to on tak to określa po angielsku:

Mebbe yes
      Mebbe no
      Mebbe babe
      Ah don' know
      • Gość: motyka [...] IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 07.11.04, 21:29
        • Gość: Cep Re: Tu jeden sie pyta, czy ARAFAD IP: *.aster.pl 07.11.04, 21:34
          Ty TESZ jesteś mORZE STUDĘT S tego OKSFORT, że o takie ŻECZY pytasz? PACZAJCIE państwo, jak sie to pedalstwo ASZ do Ameryki ROSPSZESZCZENIŁO!
          • Gość: motyka Re: Tu jeden sie pyta, czy ARAFAD IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 07.11.04, 21:45
            i nie tylko, PEDALSTWO (nie bylem pewny czy jeszcze te slowa sa w uzytku) nawet
            ciebie splodzilo,
            • Gość: Cep Re: Tu jeden sie pyta, czy ARAFAD IP: *.aster.pl 07.11.04, 21:48
              No to pierwsze słysze. Ale w Ameryce wszystko MORZLIWE, no nie?
              • Gość: rachelka Re: Tu jeden sie pyta, czy ARAFAD IP: *.twcny.rr.com 07.11.04, 21:54

> No to pierwsze słysze. Ale w Ameryce wszystko MORZLIWE, no nie?
                w Ameryce SZYCKO jest MORZLIWE, my nawet mamy takie ladne PINK FLAMINGA,
                plastikowe, TERZ mam je, a potem sobie KOPIE takiego gnoma z GRZYPKIEM, one nie
                mialy RZADNYCH MOTACJI jeszcze.
                • Gość: motyka Re: Tu jeden sie pyta, czy ARAFAD IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 07.11.04, 21:57
                  tu sciereczek podarabskich nie pyta sie o glos.
                  my tu prawdziwe menszczyzny, jak allah przykazal
                  • Gość: rachelka Re: Tu jeden sie pyta, czy ARAFAD IP: *.twcny.rr.com 07.11.04, 22:00
                    Gość portalu: motyka napisał(a):

> tu sciereczek podarabskich nie pyta sie o glos.
                    > my tu prawdziwe menszczyzny, jak allah przykazal
                    to kurdybanku ZAPNIJ ROSPOREK jak do ZIELONOGLWEJ MUFISZ. inaczej LEP leci.
    • Gość: motyka Re: Chcę BĄBY - nudzi mi się IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 07.11.04, 21:42
      oj ty zazdrosniku, zawistny o wszysko, a przeciez masz tego czysciutkiego czeczena
      • Gość: Cep Re: Chcę BĄBY - nudzi mi się IP: *.aster.pl 07.11.04, 21:46
        No to się dziwię - SKONT w Ameryce takich PEDZIUW biorą. To CHIBA przes te genetycznie zmodyfikowane kukurydze. Z DODADKIEM jakichś rybich GENUW, czy CÓŚ.
        • Gość: motyka Re: Chcę BĄBY - nudzi mi się IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 07.11.04, 21:52
          a co, teraz ci szkoda tej kukurydzy? twoje arabki dostaj w ramach pomocy dla
          biednych, popros albo ukradnij.
          • Gość: rachelka Re: Chcę BĄBY - nudzi mi się IP: *.twcny.rr.com 07.11.04, 21:56
            Gość portalu: motyka napisał(a):

> a co, teraz ci szkoda tej kukurydzy? twoje arabki dostaj w ramach pomocy dla
            > biednych, popros albo ukradnij.
            a czy motyka nie powinna byc na KSIEMZYCU a nie w HAMERYCE, w dodatku do tego
            jedzaca KOKORYDZE, to JURZ szczyt. zostaw te KRZYRZOFKI roslinne komu innemu i
            ODFRON.
    • Gość: Cep No dopiero - wszyscy chcą ŻUCAĆ BĄBY !!! IP: *.aster.pl 08.11.04, 17:38
      WAŚNIE sie dowiedziałem, że nakryli w Izraaelu takiego jakiegoś GANGSTRA, że się nazywa ROZENSZTEJN, czy jakoś tak. No i piszą o nim, że zapłacił jednemu KOLESZCE żeby zabił mu KONKURĘTA. Ale sie nie udało i KONKURĘCJA jemu PODŁORZYŁA w Telawiwie BĄBĘ. Zginęło parę nie winnych LÓDZI, a wszyscy myśleli, że to Arab SAMOBUJCA, no ten jakiś SZAHMISZCZ czy co. DOPIEROSZ sie okazało, że to bandyckie PORAHÓNKI są, a nie gra w SZAHY. TERAS mają WYDADŹ tego ROZENSZTAJNA do Ameryki, bo tam SPSZEDAWAŁ narkotyki.
      • Gość: rachelka Re: No dopiero - wszyscy chcą ŻUCAĆ BĄBY !!! IP: *.twcny.rr.com 08.11.04, 18:38
        fascynujace, skad ty tyle przypowiastek znasz i ogladasz. ja tam chcialam
        zainstalowac POLSKOM KSYFKE i podazalam za twymi INSTOKCYJAMY i co si okazalo,
        ze moje LYNDOWS nie maja polskiego alfabetu. moglam sobie wybrac ukrainski lub
        africaans ale nie nie polski. OBOZONA napisalam do microsofta,ze mnie tu
        dyskryminuja i dostalam e-maila,ze moge sobie gdzies tam DOLNLADNAC. to SKADAL,
        ale niestety bedziesz musial sie meczyc dalej z BABAMI I BADAMI, zanim sie
        zmusze do polskiego alfabetu. SORRY.
        • Gość: Cep Re: No dopiero - wszyscy chcą ŻUCAĆ BĄBY !!! IP: *.aster.pl 08.11.04, 19:47
          Tu masz fotke tego PSZYSTOJNIAKA. Podbny do tego Baraniny czy Malizny S Polski.

www.maarivintl.com/newsimages/ze;ev.jpg
          • Gość: motyka [...] IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 09.11.04, 06:35
            • Gość: Cep Re: No dopiero - wszyscy chcą ŻUCAĆ BĄBY !!! IP: *.aster.pl 09.11.04, 08:10
              ZNUW żeś sie odezwał - PEDZIU?
              • Gość: rachelka Re: No dopiero - wszyscy chcą ŻUCAĆ BĄBY !!! IP: *.twcny.rr.com 09.11.04, 15:30

> ZNUW żeś sie odezwał - PEDZIU?
                no to cep musimy mu dac DROGIEGO pedzia, a jak wiadomo RZE w dwa pedzie to juz
                nie pojedzie.
                • Gość: motyka [...] IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 09.11.04, 16:25
              • Gość: motyka [...] IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 09.11.04, 16:23
    • suha_arafat [...] 08.11.04, 18:53
    • Gość: ZAWRACAC GLOWE. [...] IP: *.tmp1-4.28.109.245.tmp1.dsl-verizon.net 08.11.04, 19:05
      • Gość: Cep Re: NO TO WYBRANDZLUJ SIE IP: *.aster.pl 08.11.04, 19:13
        Ty jesteś Hillbilly czy zwyczajnie GUPEK?
        • Gość: rachelka Re: NO TO WYBRANDZLUJ SIE IP: *.twcny.rr.com 08.11.04, 19:19

> Ty jesteś Hillbilly czy zwyczajnie GUPEK?

oj HILLBILLIES SOM fajne i mozna nareszcie sie posmiac i zawsze chodza z
          OBZYNKIEM na polowanie. czesto poluja na GUPKI,ale nie widzialam tam
          polskich,moze jakos przeoczylam.
          • Gość: Cep No nie IP: *.aster.pl 08.11.04, 19:44
            You say THEM hillbillies hunt fer 'EM GOOPEKS? I ain't gonna believe it, sister.
            • Gość: rachelka Re: No nie IP: *.twcny.rr.com 08.11.04, 19:48

> You say THEM hillbillies hunt fer 'EM GOOPEKS? I ain't gonna believe it, sister
              I saw it with me 2 eyes bro,they went after "POLGOOPEK" with the biggest mo-fo
              gun of all. U have 2 believe me,since I a'int lying,never did,never will.
              • krystian71 Re: No nie 08.11.04, 19:51
                Cosmos is full of the fools
                • Gość: rachelka Re: No nie IP: *.twcny.rr.com 08.11.04, 19:54
                  krystian71 napisała:

> Cosmos is full of the fools
                  I would say FS is bro, AMEN I shall start praying now.
                  • Gość: CEp Re: No nie IP: *.aster.pl 08.11.04, 19:55
                    FS to znaczy FAJENS SIKSZON?
                    • Gość: rachelka Re: No nie IP: *.twcny.rr.com 08.11.04, 19:59
                      Gość portalu: CEp napisał(a):

> FS to znaczy FAJENS SIKSZON?
                      nope full & supple
                  • krystian71 Re: No nie 08.11.04, 20:05
                    and for me pls at once
    • Gość: Cep Dzisiaj pokazywali w TVizorze IP: *.aster.pl 12.11.04, 16:15
      sceny z POGŻEBU Arafata. Ale było zgromadzenie, no TŁÓMY. Tutasj NIEKTURZY uznali, że jak się ci Arabowie zachowywali, to DOWUD, że są niewyHOWANI. A ja powie, że wszyscy sie pchali, żeby jak NAJBLIRZY tej TRÓMNY, bo to śWIENTOŚC. No i sie przy tym podeptali. ZÓPEŁNIE jak w tych Indiach, jak tam chcą się WYKOMPAĆ w Gangesie przy takim wielkim ŚWIENCIE, to ZARAS pare setek PIELGŻYMÓW podepcą a oni idą do nieba.

I PSZYPOMNIAŁO mi sie, że wczoraj dawali w TVizji taki film RYJO BRAWO, ten co w nim grał ten pijak co późni sie okazało że był pedałowiec, ten DIN Martin. I ten DŻON ŁAJNo. No a dawno temu, jak chciałem zobaczyć ten film, to sie okazało, że kino było ZAMKNIENTE, a przed kasami kolejka. I jak otwarli kino, to dziki TŁÓM się ŻUCIŁ do kas i deptali LÓDZI, ja tESZ byłem popychany i czÓŁEM pod nogami jakąś MIENTKĄ mase. I były WŻaski. Nawet tego biletu nie kupiłem. A jakieś pare MIESIENCY temu, jak otwierali jeden sklep z elektroniką i promocjami, to KLIJĘCI też się podeptali. CHOCIASZ nie było nic ŚWIENTEGO.
      • Gość: Cep No i PODOBNIESZ zgineło kilka IP: *.aster.pl 12.11.04, 17:18
        OSUB pod kołami tego samochodu, KTURYM PszEWOZILI TRÓMNE z ciałem Arafa, bo chcieli być jak NAJBLIRZY tej ŚWIENTOŚCI. To TESZ widziałem jeden taki stary angielski film o ĆCICIELACH tej, no, bogini KALI, i w takim mieście nad MOŻEM, w BĘGALU czy gdzieś, TŁÓM wiernych sie ŻÓCAŁ pod WUS takiego strasznego BUSTWA, a koła ich MIAŻDRZYŁY. I jeden PROKÓRATOR Anglik, CHIBA pedał, bo miał taki OKSFORCKI AKCĘT i zawsze chodził S takim chłopaczkiem, niby sierotą, ale z białymi ZEMBAMI, zakazał tej procesji, aż CHINDUSI się wSciekli i go jeden taki DÓSICIEL tej Kali zadusił taką jedwabną HUSTECZKĄ. To ZACZEŁO było ciekawe, ale potem PSZYSZŁO wojsko i zaczeło SZCZELAĆ i był koniec. Nawet nie wiadomo, co było potem S tym chłopakiem, i tymi DÓSICIELAMI.
        • Gość: rachelka Re: No i PODOBNIESZ zgineło kilka IP: *.twcny.rr.com 12.11.04, 17:22
          cepie niestety dalej nie mam CCIONKI polskiej ale moze ty jako zdolny CEP UCCISZ
          bojownika wierszem,cusik ala PIPKA, to bylo badzo fajne,szczegolnie te RZARUFKI
          i PARUFKI mnie sie podobaly. od tej pory nie jadam ich WOGULE.
          • Gość: CEp Arial CE download IP: *.aster.pl 12.11.04, 17:53
            Rachelko możesz ściągnąć czcionkę ArialCE z adresu:

www.tyrnavia.sk/tt01/fonts/ArialCE.zip

Albo skądinąd. Zainstaluj i masz po kłopocie.
            • Gość: ANka Ale musi w tym celu pisac w Word-zie IP: *.ifn-magdeburg.de 15.11.04, 09:46
              i teksty wklejac- np do pisania na forum. Czy tak Cepie?
              Ja tez mam podobny problem. Juz sie troche poddalam.
              Pozdrowienia
              • Gość: Cep Re: Ale musi w tym celu pisac w Word-zie IP: *.aster.pl 15.11.04, 10:02
                No niezupełnie. Sam używam Opery, uważam, że lepsza od Internet Explorera. Jesli używasz IE to wejdź na listwie narzędziowej w Narzędzia/Tools, potem Opcje internetowe, dalej Języki, dalej Add. Wybierz: polski [pl]. To załatwia kwestię wyglądu stron internetowych. A polską klawiaturę (polska programisty) ustaw sobie na stałe, jako default. To ustawienie nie zmienia układu angielskich czcionek, a daje możliwość używania kombinacji Alt+aeszxcnol i Alt+Shift+aeszxcnol.

Nigdy nie miałem kłopotu z ustawieniem sobie polskich czcionek. Co jest? A miewałem angielskie wersje i Windows, i Worda i Internet Explorera, nawet wszystkie angielskie.
                • Gość: ANka Dzieki przecwicze i dam znac IP: *.ifn-magdeburg.de 15.11.04, 10:07
                  mam balagan i choinke u siebie- to fakt.
                  Nie uzywam IE tylko netszkape. Przynajmniej chwilowo. Pokutuje przez to, ale
                  moze cos zmienie. A klawiature mam niemiecka. To jeszcze troche inaczej.
                  Postaram sie cos z tym zrobic - moze na swieta?
                  Poki co to stracilam trzcionke w telefonie. Wymienilam na lepszy i... bez
                  trzcionki.. Teraz musze sie meczyc itd...
                  • Gość: Cep Re: Dzieki przecwicze i dam znac IP: *.aster.pl 15.11.04, 10:24
                    Przerzuć się na Operę. Wersję polską możesz pobrać za darmo pod:

www.opera.com/download/index.dml?step=3&opsys=Windows&lng=pl&platform=Windows&local=y

Albo SlimBrowser:

www.flashpeak.com/sbrowser/

(możesz sobie wybrać dowolną wersję językową)

W obydwu tych przeglądarkach możesz widzieć wiele stron OBOK siebie, co znakomicie ułatwia pracę.

Co do klawiatury. Przełączanie pomiędzy niemiecką (z umlautami) a polską (z ogonkami) nie powinno stanowić żadnego problemu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka