Dodaj do ulubionych

no i znowu te bryty

IP: *.twcny.rr.com 23.10.04, 21:19
rano podalam,ze brity zapijaja sie w pracy a teraz artykul donosi,ze rowniez
boja sie pajakow. czy to nie wniosek,ze ten narod to degeneraci?
www.cnn.com/2004/WORLD/europe/10/13/spider.fear.ap/index.html
Obserwuj wątek
    • krystian71 Re: no i znowu te bryty 23.10.04, 21:28
      szczesliwy ten dom
      w ktorym pajaki som
      • Gość: rachelka Re: no i znowu te bryty IP: *.twcny.rr.com 23.10.04, 21:37
        krystian71 napisała:

> szczesliwy ten dom
        > w ktorym pajaki som
        to moj chyba, nic tylko te pajeczyny zmiatam,a te cholery leza z powrotem
        drzwiami i onami. mam nadzieje,ze to nie te brytyjskie chamy,ani te straszliwe
        'black widow':)
        • Gość: Gucio Z pajakmi nie mam problemow! IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 23.10.04, 21:41
          • Gość: rachelka Re: Z pajakmi nie mam problemow! IP: *.twcny.rr.com 23.10.04, 21:43
            a co aligatory bierzesz gucio? moze i mnie podeslesz bo u mnie to sie rozszalaly
            a ja je z obrzyka,ale i tak wracaja,jak ta gabcia.
        • Gość: Gucio Z pajakmi nie mam problemow! IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 23.10.04, 21:41
          • Gość: Gucio z brytami takze nie... IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 23.10.04, 21:45
            > Od czasu do czasu zjawia sie w moim domu jakis gecko z zewnatrz i zaltwia
            wszystkie pajaki i cokolwiek sie trafi z insektow. Noca sobie poluja wiec
            nikomu to nie przeszkadza.

> No a z brytami krotka sprawa - wystarczy olac...
            • Gość: rachelka Re: z brytami takze nie... IP: *.twcny.rr.com 23.10.04, 21:47
              a gecko sa dobre,pamietam z afryki,chodzi sobie toto po scianie i cap. u mnie za
              zimno niestety i bidak by zmarzl:(
              • krystian71 Re: z brytami takze nie... 23.10.04, 21:53
                co to znowu za gecko,juz wole pajaki,a nawet gabrysie chocby miala po scianie lazic glowa w dol:))
                A pajaki sa pozyteczne-lowia brudne,tluste muchy-plujki
                • Gość: rachelka Re: z brytami takze nie... IP: *.twcny.rr.com 23.10.04, 21:56
                  rystian71 napisała:

> co to znowu za gecko,juz wole pajaki,a nawet gabrysie chocby miala po scianie l
                  > azic glowa w dol:))
                  > A pajaki sa pozyteczne-lowia brudne,tluste muchy-plujki

jezu kochany krystian czys ty sie tez nacpal ?gabryska na scianie"be my guest
                  man" a ja za ciebie pacierze bede mowila. gecko to taka duza jaszczurka,bardzo
                  ladna,ale zyje tylko w cieple,nie dziwie sie:) u mnie nie muchy tylko kto inny
                  pluje,a ja mydlo w buzie wlewam:)
                  • krystian71 Re: z brytami takze nie... 23.10.04, 22:02
                    jak duza i ladna to juz napewno nie gabryska,ja myslalem,ze to gacek,taka odmiana nietoperza,tez nocny tryb zycia prowadzi i stale w zwisie,wiec chyba rozumiesz me skojarzenia
                    • Gość: rachelka Re: z brytami takze nie... IP: *.twcny.rr.com 23.10.04, 22:05
                      krystian71 napisała:

> jak duza i ladna to juz napewno nie gabryska,ja myslalem,ze to gacek,taka odmia
                      > na nietoperza,tez nocny tryb zycia prowadzi i stale w zwisie,wiec chyba rozumie
                      > sz me skojarzenia

oj niegrzeczny chlopiec,gacki u mnie maja specjalna gackowa budke
                      zrobiona,wystawiona na poludnie,aby w zwisie nie marzly:)
              • Gość: Gucio Gecko sie widzi na domu juz po poludniu, gdy.. IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 23.10.04, 21:58
                > Slonce powoli zachodzi. Lubie je bardzo. Podobnie jak i kilka rodzajow
                jaszczurek. Te 'anole' zmieniaja kolory jak kameleon, a sa i inne, te z
                jaskrawo niebieskimi ogonkami sa bardzo mile w wygladzie, choc niesamowicie
                plochliwe.

> W tym roku obrodzily zaby i ropuchy. Byl okres ze pomimo uwagi i ostroznosci,
                niesposob bylo nie nadepnac jednej z doslownie dziesiatkow tysiecy ropuszek. No
                a zielone zabki i pieknymi zlotymi oczkami siedza sobie w kazdej bromelii po
                kilka, a takze na oknach i scianach domu, przypominaja delikatne, artystycznie
                wykonane ...broszki.

> Z tego wszystkiego komary tylko nie ciesza...
                • Gość: rachelka Re: Gecko sie widzi na domu juz po poludniu, gdy. IP: *.twcny.rr.com 23.10.04, 22:03
                  Gość portalu: Gucio napisał(a):

> > Slonce powoli zachodzi. Lubie je bardzo. Podobnie jak i kilka rodzajow
                  > jaszczurek. Te 'anole' zmieniaja kolory jak kameleon, a sa i inne, te z
                  > jaskrawo niebieskimi ogonkami sa bardzo mile w wygladzie, choc niesamowicie
                  > plochliwe.
                  >
                  > > W tym roku obrodzily zaby i ropuchy. Byl okres ze pomimo uwagi i ostrozno
                  > sci,
                  > niesposob bylo nie nadepnac jednej z doslownie dziesiatkow tysiecy ropuszek. No
                  >
                  > a zielone zabki i pieknymi zlotymi oczkami siedza sobie w kazdej bromelii po
                  > kilka, a takze na oknach i scianach domu, przypominaja delik

no musze sie kiedys na te floryde wypuscic, ja nic tylko w gory i na snieg, a po
                  slonce gdzies do afryki jezdze jak glupia. nie wiedzialam,ze macie bromelie,to
                  piekne kwiaty. chcialam pojechac na floryda keys,aby podziwiac te piekne
                  wysepki,tylko cholera tam rekiny grasuja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka