Dodaj do ulubionych

Mensch Boris!

26.04.20, 03:14
Mój imiennik przeputał całą kasę i został w końcu afrykańskim dyplomatą, tyle że fałszywym.
Takie skandale są jednak dość rzadkie w eleganckim świecie i na przykład Stefa poszła zupełnie inną drogą.
Ubolewam, bo w dawnych czasach grywałem i dopiero ciągłe przemieszczanie się skłoniło mnie do zmiany dziedziny na mniej wymagającą sprzętowo.

www.sport.pl/tenis/7,64987,25894750,kiepski-biznesmen-falszywy-dyplomata-i-bankrut-musial-sprzedac.html#s=BoxOpImg4
Obserwuj wątek
    • boomerang Re: Mensch Boris! 26.04.20, 04:08
      Zawsze zastanawiałem się jak mu rodzice mogli dać na imię Boris po tym co Rosjanie zrobili Niemcom, a zwłaszcza niemieckim kobietom, w 1945
      • borrka Imię, to tylko imię 26.04.20, 10:32
        Pytanie na ile "Boris" kojarzy się w Rajchu z Rosją, szczególnie we francuskiej (chyba) zonie okupacyjnej.
        W tych latach panowała moda na imiona typu Lena, Tanja, Anja, Natascha, Katja, Sascha...
        Już nie z Księgi Nibelungów :)
        • polski_francuz Re: Imię, to tylko imię 26.04.20, 10:37
          Boris Palmer jest lubianym i szanowanym burmistrzem u Szwabow. Co prawde, troche wariatuncio, ale jego wyborcy staja za nim murem.

PF
          • caesar_pl Re: Imię, to tylko imię 26.04.20, 18:07
            www.youtube.com/watch?v=na5VECBneMc
            Boris Palmer powtarza jak papuga to co powiedzil "Nazisci"z AfD.
            To Nazista w owczej skorze pod Zielonym plaszczykiem.
            Dla Zaby on troche wariaciunko..no tak jesli Zaba to wariat......
    • boomerang Re: Mensch Boris! 26.04.20, 04:25
      Aż ciężko uwierzyć że jego trener Ion Tiriac jest dziś miliarderem i jednym z najbogatszych Rumunów. Nauczył Borysa jak robić pieniądze na korcie, ale nie nauczył go co z tymi pieniędzmi robić poza kortem.
    • vermieter Re: Mensch Boris! 26.04.20, 09:58
      gdzie byś opowiadał te swoje bajki gdyby nie było internetu?
    • polski_francuz Re: Mensch Boris! 26.04.20, 10:32
      Byl znakomitym tenisista. Raz widzialem go jak gra w Bolzano na poczatku lat 90-tych. Niestety, zabraklo jak u Steffi, Ojca, wychowania, zrozumienia swiata poza tenisem. Dal sie rolowac, niewiele rozumial poza tenisem i tak przeputal swoja reputacje.

Przyszli nowi, madrzejsi i sprytniejsi w interesach.

PF
      • borrka Z wielkich widziałem Borga 26.04.20, 10:37
        W pokazowym meczu na ... Alandach!
        • petronella.kozlowska Re: Z wielkich widziałem Borga 26.04.20, 10:49
          Becker jest niewypłacalny i podlega postępowaniu upadłościowemu jako osoba prywatna w Wielkiej Brytanii.
          Jego majątek w RFN, Szwajcarii lub w innych krajach nie jest objęty tym postępowaniem.
    • haha30 Re: Mensch Boris! 26.04.20, 17:57
      Jacy tu wszyscy "madrzy komentatorzy" i krytykanci.:)

Wyborcy zyciowego nieudacznika z Zoliborza i adwesarze "pincet +" maja wiele do powiedzenia na temat chlopaka ktory, zanim doszedl do pelnoletnosci, zdobyl w tenisie {prawie) wszystko co bylo do zdobycia
      i niewyobrazalny majatek do tego!.
      Jeszcze lekcje gry w tenisa powinniscie Mu zaproponowac :).
      Dostalo sie wszystkim! : rodzicom, Tiriac_kowi, (troche) p.Stefi Graff a samemu panu Beckerowi - najwiecej.

Spodobalo mi sie, jak na niedawnej, podobnej fali "krytyki" nad "naszym biednym Boryskiem" w Niemczech, sam bohater tego "wspolczucia" stwierdzil iz On nie jest zaden "nasz Borys" tylko po za czlonkami najblizszej rodziny
      i nielicznymi znajomymi z ktorymi On jest "na Ty", - cala reszta, niech go pocaluje w d .... i (dla nich) to On jest
      PAN Borys Becker i dobrze bysmy o tym pamietali.
      Za swoje postepowanie, decyzje oraz bledy i klopoty, On sam a nie "krytykanci" odpowiada, bedzie odpowiadal
      i placi.
      Jak dotad z wlasnej kieszeni a nie "krytykantow".
      em
      Fakt, moze pan Borys Becker ma klopoty, ale jak na razie "zyje" zupelnie niezle i na pewno nie marzy o "pincet+"
      jak wiekszasc "(naszych) "przemadrzalych krytykantow" z autorem publikacji na czele.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka