Dodaj do ulubionych

Jaser Arafat może opuścić Ramallah

IP: *.dip.t-dialin.net 25.10.04, 21:01
A Dana z Izraela mowila jak mu tam tak dobrze,
i ze zamawia garnitury u Armaniego.
Obserwuj wątek
    • Gość: antek Re: Jaser Arafat może opuścić Ramallah IP: 216.223.64.* 25.10.04, 21:05
      Minister obrony Izraela Szaul Mofaz zezwolił, by przywódca Autonomii
      Palestyńskiej Jaser Arafat opuścił swoją kwaterę w Ramallah i udał się na
      leczenie w miejskim szpitalu.
      ---------------
      To kim jest ten Arafat jezeli zydowski minister obrony musi wyrazic zgode na
      lego leczenie w szpitalu.Wychodzi na to ze to jakis posledniejszy oficer armii
      izraelskiej.
      I pozniej mowia ze ludzie nie lubia Zydow i to tak bez powodu.
      • Gość: Nikita Pietrow [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 21:42
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: dana33 Re: ZEZWOLENIE IP: *.broadband.actcom.net.il 25.10.04, 22:40
          nie, na to ma stala karte wejsciowa.
          • Gość: Nikita Pietrow Re: ZEZWOLENIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 22:51
            Może karnet
          • Gość: Moshe TERAZ TO MIEJSCE CZEKA NA SHARONA. ZAPRASZAMY!!! IP: *.150.popsite.net 26.10.04, 01:39
            • Gość: Gerard [...] IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 26.10.04, 05:36
        • Gość: Nikita Pietrow SPROSTOWANIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 22:46
          Ale ktoś jest świnia. Wywalił mojego posta więc powtórzę jego treść:

"Ciekawe czy jak Arafat chce do klopa też potrzebuje zezwolenie ministra obrony
          narodowej"

I czy to nie spełnia regulaminu. nonsens
      • Gość: dana33 Re: Jaser Arafat może opuścić Ramallah IP: *.broadband.actcom.net.il 25.10.04, 22:39
        antus, arafacik siedzi od 2-3 lat w areszcie domowym w mukacie.
        nu, mysmy mu pzwolili, on se pojdzie do szpitala w ramalli. zobaczymy, jacy
        lekarze go beda leczyc. cusik mam wrazenie, ze zwola najlepszych z calego
        swiata. na zaplacenie to generalissimo ma, nakradl porzadnie u wlasnego
        narodu...

nu, to moze w koncu wpadnie wam grosik do glowy, ze ciagle jeszzce my decydujemy
        tutaj a nie arafacik....
      • Gość: cezar Re: Jaser Arafat może opuścić Ramallah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 23:13
        Odpowiadam: arafat to herszt palestyńskich zbirów-terrorystów.
      • Gość: meerkat Jaser Arafat może opuścić nawet PALESTYNE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 14:05
        Mylisz sie, Sharon juz zapowiedzil publicznie wiele lat temu, ze jesli Arafat
        zdecyduje sie opuscic Palestyne, to nie bedzie potrzebowal zadnego zezwolenia!
    • Gość: Ali Kabyr Re: Jaser Arafat może? IP: *.sympatico.ca 25.10.04, 21:24
      "Minister obrony Izraela Szaul Mofaz zezwolił, by przywódca Autonomii
      Palestyńskiej..." - ladna mi "autonomia" jak nawet wizyta w szpitalu wymaga
      zgody okupanta.
      Czyz nie prawdziwszy bylby tytul "Izrael zezwala choremu Arafatowi na wizyte w
      szpitalu"? No ale "GW" chiala zaakcentowac ze "Arafat moze". A on nic nie moze.
      • Gość: dana33 Re: Jaser Arafat może? IP: *.broadband.actcom.net.il 25.10.04, 22:41
        dlaczego nic, ali? moze isc do kibla, moze zwolac konferencje, moze wszystko co
        chce w mukacie. poza mukata musi miec nasza zgode. ty teraz ponimajesz uklad
        sil? git.
        • Gość: Ali Kabyr Re: Jaser Arafat może? IP: *.sympatico.ca 26.10.04, 00:55
          Jednym slowem zgadzasz sie ze mna, ze on nic nie moze. A juz napewno nie moze
          walczyc z "terrorem". To co wy od niego - starego, schorowanego, bezsilnego
          czlowieka chcecie?
    • Gość: jarek-Zyd ne telus Widac,ze on tez chce lody sprzedawac. IP: *.fastres.net 25.10.04, 21:25
    • Gość: aki Re: Jaser Arafat może opuścić Ramallah IP: *.protonet.pl 25.10.04, 21:46
      no i podobno smakołyki z izraela przez umyslnego posłanca codziennie dostaje
      • Gość: dana33 Re: Jaser Arafat może opuścić Ramallah IP: *.broadband.actcom.net.il 25.10.04, 22:43
        aha, dostawal. nie wiem jak to bedzie w szpitalu. u nas np sa szpitale, gdzie
        nie wolno przysylac jedzenia z zewnatrz, zeby nie zepsuc koszernych szpitalnych
        talerzy.... ale u generalissimo zdaje sie ze nie ma tego problemu... :)
        • Gość: aki Arafat może opuścić Ramallah ale nie chce IP: *.protonet.pl 25.10.04, 22:57
          no wiesz jesli nakradł te miliony dolarów jak twierdzisz to lepiej byłoby mu wyjechac z gazy gdzies w swiat, a nie siedziec uwiezionym w jakis barakach-miejsce by znalazł w wielu krajach z otwartymi rękoma, a i izrael bylby z tego bardzo zadowolony.a jednak facet tego nie zrobił......
          • Gość: dana33 Re: Arafat może opuścić Ramallah ale nie chce IP: *.broadband.actcom.net.il 25.10.04, 23:05
            nu, mysmy mu proponowali one way ticket. np do suhy do paryza. ale on nie
            chcial. on chce umrzec jako "palestynski meczennik". co, mielismy go sila w
            samolot i do chiraca? ale bylby wrzask na swiecie....
            • Gość: dana33 Re: Arafat może opuścić Ramallah ale nie chce IP: *.broadband.actcom.net.il 25.10.04, 23:07
              p.s. aki, to nie ja twierdze, to udowodnione, to juz caly swiat wie i pisze o
              tych jego milionach... co ty, ja to kura domowa, cos tam pogotuje, jakis mace
              brei i kuniec.
            • Gość: aki I know,I know IP: *.protonet.pl 25.10.04, 23:11
              ze byscie sie nawet na executive class ticket szarpnęli lub specjalnego czartera dali
              czyli nie korzysta z tych ukradzionych jakoby pieniedzy choc dawno by to juz mógł zrobic.pytałas kiedys co to jest ojczyzna? moze i on uwaza ze palestyna to jego ojczyzna
              • Gość: dana33 Re: I know,I know IP: *.broadband.actcom.net.il 25.10.04, 23:20
                hm, moze. ale on egipcjaninin i palestyna jako kraj nigdy nie istniala....
                nu, ale kazdy uwaza cus tam za ojczyzne, nie? to moze on wlasnie palestyne...
                jak myslisz, jaka palestyne? ottomanska czy brytyjska?
                • Gość: aki po prostu IP: *.protonet.pl 25.10.04, 23:33
                  palestynę nie istotne czy rzymska brytyjska czy otomanów
                  • Gość: dana33 Re: po prostu IP: *.broadband.actcom.net.il 25.10.04, 23:47
                    ale aki, oczywiscie ze istotne. kazda miala inne granice. no i dla egipcjanina,
                    to wogole problematyczne, nie? jego ojczyzna to egipt, tak mi sie zdaje
                    przynajmniej....
                    • Gość: Stefan Re: po prostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 23:49
                      A Ty Danoczka to gdzie sie urodzilas? W Izraelu? I tam sie tak nauczylas po
                      polsku pisac?
                      • Gość: dana33 Re: po prostu IP: *.broadband.actcom.net.il 26.10.04, 19:20
                        dopiero teraz zobaczylam twoje zaciekawione pytanie, stefciu... oczywiscie, ze
                        urodzilam sie w polsce i nawet skonczylam tam szkole.
                    • Gość: aki Re: po prostu IP: *.protonet.pl 25.10.04, 23:56
                      jesli myslisz IZRAEL o swojej ojczyznie to chyba nie analizujesz w myslach w jakich granicach dlugosciach i szerokosciach geograficznych to pojecie jest wtedy intuicyjne i emocjonalne a nie sprowadzone do liczb czy dat historycznych tak czują i inni zapewne....
                      • Gość: dana33 Re: po prostu IP: *.broadband.actcom.net.il 26.10.04, 19:21
                        wiesz aki, nie analizuje w jakich dlugosciach i szerokosciach, ale jak mysle o
                        polsce lub israelu, to zawsze mam przed oczyma mape kraju. jak o polsce, to
                        mape polski i ulice piotrkowska, to wiem, ze to lodz...:)
    • Gość: ZZ Jaser Arafat może iść do szpitala IP: *.top.net.pl 25.10.04, 21:47
      Przyjechała ekipa medyczna z Łodzi?
      • Gość: dana33 Re: Jaser Arafat może iść do szpitala IP: *.broadband.actcom.net.il 25.10.04, 22:44
        hmm, slyszalam, ze w lodzi sa specjalisci od trupow, co?
        • Gość: ZZ Re: Jaser Arafat może iść do szpitala IP: *.top.net.pl 25.10.04, 23:52
          Rozumujesz prawidłowo
        • Gość: aki D33-niektóre twoje posty były bardziej IP: *.protonet.pl 26.10.04, 16:02
          eleganckie.:-/
          • Gość: dana33 Re: D33-niektóre twoje posty były bardziej IP: *.broadband.actcom.net.il 26.10.04, 16:55
            dlatego nagle jestem d33 a nie dana33??? :)
            nawet nie pamietam, co tam napisalam, ale prawda jest taka, ze czasem jak
            cos "eleganckiego" dostane to tak samo "elegancko" odpowiadam. zreszta
            zapowiedzialam to kiedys po dostaniu kolejnego komplementu w stylu "ty stara
            sjonistyczna ku..".... ty rozumiesz aki, ku.. jak ku.., ale cholera,
            dlaczego stara???? :)
            • Gość: aki Re: D33-niektóre twoje posty były bardziej IP: *.protonet.pl 26.10.04, 17:00
              d33 to dana 33 w skrocie
              • Gość: dana33 Re: D33-niektóre twoje posty były bardziej IP: *.broadband.actcom.net.il 26.10.04, 19:23
                ej, aki, ja nie taka glupia jaka z siebie robie czasami... posmiej sie ciutko :)
    • Gość: rachelka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 21:57
      • Gość: dana33 Re: Jaser Arafat może opuścić Ramallah IP: *.broadband.actcom.net.il 25.10.04, 22:45
        co sie podszywasz? rachelcia moja psoapsiolka, ale ona tez kulezanka arafata.
        ona cus takiego nie napisze, cos ty... :)
    • Gość: Kanadol Alez, wspaniale, humanitarnie!!!!!!!!!!! IP: *.tkg.bc.tac.net 25.10.04, 22:26
      Nadmieniam, ze nie pozwolono Arafatowi odwiedzac Betlejem w okresie Swiat
      Bozego Narodzenia.
      Niewtajemniczonych i poddanych "oficialnej" propagandzie informuje, ze okolo
      10% Palestynczykow to chrzescijanie. Kiedys nawet liczba ta dochodzila do 20%,
      ale oczywiscie po latach okupacji zmalata.
      Acha, w dodatku uwieziony Arafat mial sprawnie kontrolowac Autonomie i
      powstrzymywac zamachy terrorystyczne...........
      • Gość: dana33 Re: Alez, wspaniale, humanitarnie!!!!!!!!!!! IP: *.broadband.actcom.net.il 25.10.04, 22:46
        kanadolciu, nu, my tu tymczasem rzadzimy, wiec my decydujemy. a ta liczba
        chrzescijan to zmalala nie z za okupacji, ale arafacik ich wybija regularnie,
        tak samo jak to zrobil w libanie.... ty tu bez propagandy arabskiej, prosze, bo
        zaraz ci ja wytkne palcem.
    • Gość: aki po burzliwe debacie w knesecie IP: *.protonet.pl 25.10.04, 22:33
      mimo protestów opozycji arafatowi zezwolono na skorzystanie z toalety oraz słuchanie radia
      • Gość: dana33 Re: po burzliwe debacie w knesecie IP: *.broadband.actcom.net.il 25.10.04, 22:48
        aki, on mogl to juz dawno bez zezwolenia. nawet zwolywac dziennikarzy na
        special meetings, nie mowie juz o telefonach i computerach.... no i oszczedzal,
        farsztejst, te swoje kradzione miliony, bo my mu tak za darmoche przysmaczki
        dostarczalismy.....
        • Gość: aki chyba się rozpłaczę ze wzruszenia zaraz IP: *.protonet.pl 25.10.04, 23:01
          jeszcze za chwile sie dowiem ze to ty mu je specjalnie gotowałas i dostarczałas w termosie świeże,pachnące i cieplutkie
          • Gość: Stefan Re: chyba się rozpłaczę ze wzruszenia zaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 23:02
            :)))
            • Gość: dana33 Re: chyba się rozpłaczę ze wzruszenia zaraz IP: *.broadband.actcom.net.il 25.10.04, 23:11
              poczekaj stefanku, zaraz dam ci chusteczke....
              • Gość: Stefan Re: chyba się rozpłaczę ze wzruszenia zaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 23:15
                Nie trzeba, nie trzeba, mam swoja :). Te twoje, Danaczku, "smakolyki" ha ha ha
                ha oj, Ty to potrafisz rozbawic :)
                • Gość: aki widocznie dziewczynna wie iż IP: *.protonet.pl 25.10.04, 23:19
                  dobrze gotuje, a moze sam arafat jej kuchnie chwalił ;-)
                  • Gość: Stefan Re: widocznie dziewczynna wie iż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 23:22
                    No no, kto wie. Moze cala Jerozolima z jej kuchni slynie ;)
                    • Gość: dana33 Re: widocznie dziewczynna wie iż IP: *.broadband.actcom.net.il 25.10.04, 23:43
                      stefciu, jak chcesz posmakowac moj czulent, to sluchaj, nawet w tel avivie on
                      znany... :)
                      • Gość: Stefan Re: widocznie dziewczynna wie iż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 23:46
                        No, nie wybiore sie az tak daleko. Ostatnio to tylko w Niemczech bylem, a
                        niedlugo to sie wybieram do Szwecji, to sie moze z kropa szwedzka spotkamy :)
              • Gość: aki oczywiscie specjalną chusteczkę z inicjałami IP: *.protonet.pl 25.10.04, 23:17
                hihi
                www.uhren-optik-meyer.de/Augenoptik/Armani.jpg
                • Gość: dana33 Re: oczywiscie specjalną chusteczkę z inicjałami IP: *.broadband.actcom.net.il 25.10.04, 23:22
                  wow, to armani takie rzeczy tez robi??? ale businesman, nie? trzeba zawiadomic
                  klike arafatowska, ze garniturek armaniego bez chusteczki to nie jest "in"
                • Gość: Stefan Re: oczywiscie specjalną chusteczkę z inicjałami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 23:23
                  No takiej to ja nie mam. Skoro Arafat chodzi w garniturach od Armaniego (wg.
                  Danoczki) to moze dla mnie znajdzie sie chociaz skromna chusteczka :)))
                  • Gość: aki mam chusteczke haftowaną w wszystkie cztery rogi IP: *.protonet.pl 25.10.04, 23:26
                    moze ci dana za chwile to zaspiewa
                    • Gość: Stefan Re: mam chusteczke haftowaną w wszystkie cztery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 23:27
                      oj dana dana... :)))
                  • Gość: dana33 Re: oczywiscie specjalną chusteczkę z inicjałami IP: *.broadband.actcom.net.il 25.10.04, 23:27
                    stefciu, co znow macisz? ciut wyzej napisalam, ze nic wg mnie arafacik nie
                    chodzi w armanim, on tylko w swoim samozwanczym mundiurku generalskim. tys to
                    widzial go kiedys bez mundiurka i bez kefii???
                    jego kliczka chodzi w armanim.
                    • Gość: Stefan Re: oczywiscie specjalną chusteczkę z inicjałami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 23:31
                      ja "mące"? to chyba nie moje zajecie :))) Inni sa ode mnie lepsi w maceniu. nie
                      musze mowic chyba kto (JAZO.ORG.IL:)))

W kazdym razie czekam na chusteczke z inicjalami Armaniego ;)
                      • Gość: dana33 Re: oczywiscie specjalną chusteczkę z inicjałami IP: *.broadband.actcom.net.il 25.10.04, 23:38
                        nu, zwroc sie do arika, to on decyduje.
                        a jazo.org.il to ma pare roznych organizacji, nie tylko jewish agency, a ja
                        akurat nie w jewish agency..... czesc yad vashem ma taki adres, niektore
                        archiwa, takich organizacji sjonistycznych jest kilkanascie i czesc z nich ma
                        taki adres. takze uspokoj sie, stefciu.... nie zebym nie chciala pracowac w
                        jewish agency, placa lepiej niz moje biuro...
                        • Gość: Stefan Re: oczywiscie specjalną chusteczkę z inicjałami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 23:44
                          > nu, zwroc sie do arika, to on decyduje.

Eee tam, po co mi takie zajecie. Poza tym ja to zwykly goj, a nie jakis tam
                          wybrany. Tam gdzie pracuje tez niezle placa i co najwazniejsze nie wciskam
                          nikomu kitu za pieniadze :). W kazdym razie czekam na ta chusteczke :).
                          • Gość: dana33 Re: oczywiscie specjalną chusteczkę z inicjałami IP: *.broadband.actcom.net.il 25.10.04, 23:54
                            czekaj, ale my im tego nie dostarczamy. oni se kupuje za te pieniazki, co im
                            arafacik placi. ta klika jego, znaczy sie.
                            a ja nikomu nie wciskam kitu. nie za pieniadze i nie za darmo. ja pisze to co
                            uwazam. i to tez za darmo. chociaz zgadzam sie z toba, ze bylabym swietnym
                            ministrem propagandy.
                    • Gość: jur Re: oczywiscie specjalną chusteczkę z inicjałami IP: *.waldrf01.md.comcast.net 26.10.04, 01:44
                      zaden to twoj interes liczyc Arafatowi pieniadze .....
                      • Gość: dana33 Re: oczywiscie specjalną chusteczkę z inicjałami IP: *.broadband.actcom.net.il 26.10.04, 16:52
                        to bylo do mnie? jesli tak, to mam duzy interes liczyc mu pieniadze, ogromny...
          • Gość: dana33 Re: chyba się rozpłaczę ze wzruszenia zaraz IP: *.broadband.actcom.net.il 25.10.04, 23:10
            ja???? ja bym mu dala jesc sucha pite i wode, dosyc zeby przezyc.
            ale to nasz wariacki rzad.... tak samo jak placimy rente wdowia zonie
            samobojcy, co sie wywalil na przystanku autobusowym zabijajac przy tym 7 ludzi.
            nu, bo tak mowi prawo israelskie.... czasem to my wariaci absolutni....
            • Gość: aki no tak......hahahahahahaha IP: *.protonet.pl 25.10.04, 23:14
              dobrze ze wujo sam czasem pare(*) dolarów podeśle co jakis czas bo by już dawno izrael przez takie interesy z torbami poszedł hehe

(*) miliardów
              • Gość: dana33 Re: no tak......hahahahahahaha IP: *.broadband.actcom.net.il 25.10.04, 23:25
                wszystko sie zgadza, aki. wujcio podsyla. ale my tez cus nie cus zarabiamy.
                hihihihi, pamietam, jak w 1991 wlasnie usa sie rozpisaly, ze jestesmy zadluzeni
                u nich tak okolo 1300 dolarow na lebka israelskiego. sie znalazl jeden taki zyd
                tel avivski, zo wypisal czek na te 1300 dolarow, poslala do amerykanskiej
                ambasady i napisal: ja juz nic nie jestem wam wiecej winien... mial facet
                godnosc i zaplacil swoje dlugi, nie? :)
                • Gość: aki miał gest ale jeszcze zostało IP: *.protonet.pl 25.10.04, 23:28
                  około 4999999 x 1300= ???????????????????????????????
                  • Gość: dana33 Re: miał gest ale jeszcze zostało IP: *.broadband.actcom.net.il 25.10.04, 23:44
                    zgadza sie, :)ja bez gestow, ja nie zwracam... :)
    • Gość: dana33 Re: Jaser Arafat może opuścić Ramallah IP: *.broadband.actcom.net.il 25.10.04, 22:37
      katoliczku polski, nic nie pisalam, ze to arafacik zamawia garniturki
      armaniego, jako ze wszem i wobec wiadomo, ze arafacik, jako samozwanczy
      generalissimo, od lat chodzi tylko w zolnierskim, generalskim mundiurku.
      pisalam, ze jego klika tam zamawia i to prawda.
      prawda tez, ze mu niezle w tej mukacie jest. a ze facecik starzeje sie i
      podobno ma raka, nu, na kazdego przychodzi jego czas. na generalissimo i tak za
      pozno. byle szybciej przeniosl sie do allaha, to jego narod i my szybciej
      dojdziemy do zgody.
      • Gość: cezar [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 23:17
    • Gość: Katolik Polski + ARAFAT MA LEPIEJ W SZPITALU JAK MICHNIK !!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 25.10.04, 23:21
      Nie wiedzialem,ze Palestynczyk lepiej jest traktowany od Zyda.
      Garnitury od Armaniego,perfumy Bossa,woda po goleniu Joppa,
      obiady z restauracji w Paryzu.
      Czego General Arafat jeszcze ma pretensje?
      A moze chce zyc w swoim panstwie????Co za bezczelnosc!!!!!
      • Gość: dana33 Re: ARAFAT MA LEPIEJ W SZPITALU JAK MICHNIK !!!!! IP: *.broadband.actcom.net.il 25.10.04, 23:29
        nie rozpedzaj sie katoliczku. nikt czegos takiego o arafaciku nie pisal. tylko
        o jego kliczce. i tylko o garniturkach. o bossie, joppie i obiadkach nie bylo
        mowy. tak ze nie krec.
        • Gość: do dany Re: ARAFAT MA LEPIEJ W SZPITALU JAK MICHNIK !!!!! IP: 82.166.33.* 25.10.04, 23:35
          Dzieweczko moecet jesza zabrania kobietom zydowskim wypowiadac sie w sprawach
          politycznych. wiecej szkody niz pozytku. jeszcze powiedza "madry Polak po
          szkodzie, a Zydowka wcale"
          • Gość: dana33 Re: ARAFAT MA LEPIEJ W SZPITALU JAK MICHNIK !!!!! IP: *.broadband.actcom.net.il 25.10.04, 23:52
            a kto ci takie bzdury opowiadal? a daniela weiss??? a nadia matar? zabrania?
            nu, jesli ty to gdzies przeczytales, to one na to bimbaja....
    • Gość: Katolik Polski + JACY CI ZYDZI DOBROTLIWI;PRAWIE SAMARYTANIE IP: *.dip.t-dialin.net 25.10.04, 23:48
      Z jednej strony morduja niewinnych ludzi,z drugiej oszczedzaja
      Arafata,uznanego przez nich za terroryste nr 1.
      A moze wujek SAM nie pozwolil go zabic?
      Pielegnujcie go dalej i przetoczcie mu krew niemowlaka,
      a uwierzymy ze macie dobre zamiary!!!!
    • Gość: aki nu poniewaz FS= soap opera to chyba IP: *.protonet.pl 25.10.04, 23:50
      wiele nie stracę jesli pojde spac i opuszcze do rana kilkaset postów
      • Gość: dana33 Re: nu poniewaz FS= soap opera to chyba IP: *.broadband.actcom.net.il 26.10.04, 00:08
        tak, ja tez juz, bo jutro trzeba pracowac na czulent...
        dobranoc akus... :)
    • Gość: . A KOGO TEN STARY PIERNIK OBCHODZI? NIE IP: *.range81-156.btcentralplus.com 25.10.04, 23:52
      OBCHODZI JUZ PRZECIEZ NAWET WLASNEJ ZONY...
    • Gość: Katolik Polski + DANA IDZ LEPIEJ WNUKI BAWIC IP: *.dip.t-dialin.net 26.10.04, 00:06
      Nie mieszaj sie w polityke i zajmij sie rodzina!
      Syn w armii, corka w armii, ktos musi sie wnukami zajmowac!
      • Gość: dana33 Re: DANA IDZ LEPIEJ WNUKI BAWIC IP: *.broadband.actcom.net.il 26.10.04, 00:10
        ale ty nie masz pojecia o israelu, katoliczku....
        dziewczyny w wojsku, tzn, dziewczyny nie zamezne.
        moi jeszzce za mlodzi i na malzenstwo i na dzieci.
        a ja wlasnie cholernie rozpolitykowana. jak kazdy israelczyk.

koniec programu na dzien dzisiejszy....
        • Gość: Alladyn. [...] IP: *.150.popsite.net 26.10.04, 01:42
          • Gość: dana33 [...] IP: *.jazo.org.il 26.10.04, 08:27
    • Gość: Gerard On wie, ze moze juz tam nie wroci. Woli wiec IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 26.10.04, 05:33
      siedziec bo moze jakas zablakana kula go trafi i ma raj za darmo. Juz trzy razy
      powiedzial, ze chce umrzec jako meczennik za wiare i nic. Zydzi tak go nie
      lubia, ze nie chca mu ulatwic przyjemnosci wiecznego zycia wsrod dziewic.
      • Gość: Benzynarz Juz nalewam benzyny do samolocika.... IP: *.fastres.net 26.10.04, 07:34
        Pol litra wystarczy....
    • Gość: jarek-Zyd ne telus A chcial isc w slady Hitlera, swoje idola i moze IP: *.fastres.net 26.10.04, 07:35
      tak jak jego vujek Adolf skonczy....
    • Gość: jarek-Zyd ne telus Niech sobie swoja mape ze soba wezmie. IP: *.fastres.net 26.10.04, 08:36
      moze przyda sie mu ona jako materass.
      www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/History/palmatoc1.html
      • Gość: dana33 Re: Niech sobie swoja mape ze soba wezmie. IP: *.jazo.org.il 26.10.04, 09:06
        ale fajny link, dzieki... :)
        • Gość: meerkat Jaser Arafat może opuścić nawet PALESTYNE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 14:08

Mylisz sie! Sharon juz zapowiedzil publicznie wiele lat temu, ze jesli Arafat
          zdecyduje sie opuscic Palestyne, to nie bedzie potrzebowal zadnego zezwolenia!

• Gość: igor meerkat. Wiesz, tak jak kilku roszadnych ludzi na IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 26.10.04, 16:24
            tym forum, ze on nie ma tez gdzie jechac. Poza Ramallah ('palestyna')jest
            nikim. Caly jego klan rodzinny stracilby natychmiast dominujaca pozycje
            finansowa. BBC podawala kiedys, ze fundusze pomocy ONZ przechodza dikladny
            proces filtracji w Palestinian Authority. Arafat marzy aby jakas zblakana kulka
            go trafila w Ramallah i bedzie 'meczennikiem'. A tu nic, Zydzi uparli sie i nie
            chca zrobic mu krzywdy ostatecznej. Nie rozumialem kilka lat temu czemu Zydzi
            go nie zalatwili. Teraz jestem przekonany, ze mieli racje. Dzieki Arafatowi tam
            jest gorzej niz 'palestynczycy' mogli to osiagnac bez niego. Tak dlugo on
            jest 'palestyna' nie potrafi nawet miec dobrej broni. Nie bylbym zdziwiony,
            jesli okaze sie, ze pracowal dla Mossadu i dlatego Zydzi go nie usuneli.
            • Gość: michal Re: meerkat. Wiesz, tak jak kilku roszadnych ludz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.04, 16:48
              Nie bylbym zdziwiony,
              > jesli okaze sie, ze pracowal dla Mossadu i dlatego Zydzi go nie usuneli.

Zydzi wola do czasu rozwiazania po swojej mysli konfliktu palestynskiego miec w
              autonomii slabego i skorumpowanego Arafata, zamiast ryzykowac, ze wladze
              przejmie ktos calkiem niesterowalny. Bardzo prawdopodobne, ze rzad izraela zna
              rozne sprawki A., ktore moga go skompromitowac w oczach ziomkow i w ten sposob
              trzyma go w szachu, jednak "agent Mossadu" to gruba przesada.
              • Gość: igor michal. Nzawijmy to cichym przyzwoleniem Izraela IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 26.10.04, 16:56
                na jego dozywotnie sprawowanie funkcji 'prezydenta'. Czy to brzmi lepiej? Jesli
                chodzi o 'agenta Mossadu'' moze to byla moja "licentia poetica" a moze nie.
                Pazywiom, uvidim. Fakt jest faktem jak podawala BBC. Arafat mial zarobek 6 tys.
                dolarow rocznie. Dorobil sie okolo $200 milionowej fortuny. Wiekszosc ludzi jak
                ja musza byc idiotami w porownaniu do jego inwetycyjnych talentow.
                • Gość: aki Re: michal. Nzawijmy to cichym przyzwoleniem Izra IP: *.protonet.pl 26.10.04, 17:02
                  jestes jego ksiegowym ze tak dokładnie wiesz?
                • Gość: meerkat A pamietasz genialne inwestycje HILLARY CLINTON? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 18:01
                  Toz to najlepsza inwestorka w historii amerykanskiej gieldy. Nawet stary Joseph
                  Kennedy takich malwersacji nie potrafil zrobic w tak krotkim czasie!

P.S. A co do dozywocia dla Arafata. To w czyim interesie jest dozywocie
                  Lukaszenki na prezydenturze? Czyzby tez...:-)))
                  • Gość: igor Ja nie moge pisac bez humoru. Trening z kabaretu IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 26.10.04, 20:26
                    studenckiego na Polibudzie. Tu za duzo jest ludzi na serio. Zachowuja sie tak
                    jakby zycie kopalo tylko tych , ktorym sie to nalezy.
              • Gość: dana33 Re: meerkat. Wiesz, tak jak kilku roszadnych ludz IP: *.broadband.actcom.net.il 26.10.04, 17:01
                michal, nagle logika cie opuscila, czy co? jestesmy wlasnie zainteresowani, i
                to bardzo, w sasiedzie silnym, zdrowym gospodarczo, rozwinietym technicznie,
                ktory moglby byc naszym partnerem. a co nam z biednego, niedorozwinietego
                kraju, ktoremu bedziemy musieli pomagac, uczyc, posylac tam naszych uczonych,
                inzynierow, lekarzy??? preciez wiadomo nam z gory, ze zaplacic nie beda mogli,
                dokladnie jak i teraz wszelkie uslugi dostaja bezplatnie, bo arafacik rozkradl
                cale pieniadze i nie moga dzisiaj zaplacic nawet za uslugi zdrowotne. a jasne i
                nam i im, ze to my bedziemy im pomagac, bo zaden arabski kraj nie jest
                zainteresowany w palestynie demokratycznej i wolnej. dla nich to
                niebezpieczenstwo, i maja race, ze sie boja.
                • Gość: aki ho ho-lepiej niż jerzy owsiak IP: *.protonet.pl 26.10.04, 17:06
                  to ja myslalem ze gros pieniedzy izrael wydaje na idf a tu sie okazuje ze na palestynczyków
                • Gość: michal Re: meerkat. Wiesz, tak jak kilku roszadnych ludz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.04, 17:24
                  Nie, dana, logika mnie nie opuscila. Kazdy kraj, w tym Izrael, jest
                  zainteresowany, zeby miec normalnych obliczalnych sasiadow, to jasne. Tylko ze
                  taki sasiad musi byc co najmniej neutralny, a rzeczywistosc jest taka, ze
                  Palestynczycy sa zle nastawieni do Izraela i nie widac tam realnego kandydata
                  na "normalnego" przywodce. Wasze wladze dobrze o tym wiedza i dlatego nie beda
                  wzmacnialy Palestyny, ktora na dzien dzisiejszy jest wrogiem, dopoki nie bedzie
                  realnej mozliwosci, ze sprawy pojda w pozadanym przez Izrael kierunku. Ty
                  piszesz o tym jak "powinno byc", twoj rzad patrzy jak "jest". I ma racje.
                  Arafat to wybor mniejszego zla.
                  • Gość: dana33 Re: meerkat. Wiesz, tak jak kilku roszadnych ludz IP: *.broadband.actcom.net.il 26.10.04, 19:33
                    jest tam paru normalnych, michale. np taki sari nuseiba. ale niestety, jak
                    dlugo arafat przy wladzy, nikt nie ma szansy. a i potem nie wiadomo, bo taki
                    sari nuseiba to nie ma w narodzie prawie zadnego poparcia. fajsal husseini tez
                    nie bylby zly, jesliby nie umarl tak nagle. klopot polega na tym, ze to potrwa
                    lata, rosnie im juz nowa generacja uczaca sie juz w przedszkolach, jak zbijac
                    zydow. trzeba zaczac od nich, trzeb im wydrukowac nowe ksiazki do mtematyki,
                    itd itd. to sprawa na lata.... szkoda....
                    • Gość: michal Re: meerkat. Wiesz, tak jak kilku roszadnych ludz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.04, 20:22
                      > jest tam paru normalnych, michale. np taki sari nuseiba. ale niestety, jak
                      > dlugo arafat przy wladzy, nikt nie ma szansy. a i potem nie wiadomo, bo taki
                      > sari nuseiba to nie ma w narodzie prawie zadnego poparcia. fajsal husseini
                      tez
                      > nie bylby zly, jesliby nie umarl tak nagle.

O to wlasnie chodzi - "normalni" nie maja poparcia. Szaron wie, ze po Arafacie
                      przyjdzie kolejna jego mutacja, dlatego woli znanego wroga, na ktorego zapewne
                      ma jakies "haki", niz kogos nowego i niesterowalnego. To jest najbardziej
                      prawdopodobne wyjasnienie zagadki, dlaczego Izrael toleruje Arafata. Wzgledy
                      propagandowe (nie zrobic z A. meczennika) tez odgrywaja pewna role, choc moim
                      zdaniem drugorzedna.

P.S. Moze ty wiesz, jak bedzie wygladal sklad narodowosciowy Izraela po
                      zrealizowaniu planu Szarona? Czytalem, ze ma w Izraelu pozostac okolo 50 tys.
                      ludnosci arabskiego pochodzenia. Nie wiem czy to prawda, a jakos nikt w innym
                      watku mi nie odpowiedzial.
                      • Gość: dana33 do michala IP: *.broadband.actcom.net.il 26.10.04, 23:29
                        bedzie tak jak byl. gaza nigdy nie byla nasza i nigdy jej nie chcielismy. tuzo
                        po zakonczeniu wojny 67 roku chcielismy ja oddac egiptowi, ale oni nie chcieli.
                        do tego stopnia nie chca gazy, ze gotowi ja byli oddac arafatowi. tak ze
                        mieszkancy gazy nigdy nie mieli israelskiego obywatelstwa i nie wliczano ich w
                        populacje israela. israel ma okolo miliona israelskich arabow, israelscy
                        obywatele, mieszkancy strefy gazy osiedla sie w innym miejscu, a mamy jeszcze
                        negev i galil malo zaludniony. liczba mieszkancow obywateli israela zostaje
                        taka sama, jak byla.
                        • Gość: michal Re: do michala IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.04, 23:32
                          dzieki za wyjasnienia. podejrzewalem, ze w tej mojej informacji moze cos nie
                          grac.
            • Gość: dana33 Re: meerkat. Wiesz, tak jak kilku roszadnych ludz IP: *.broadband.actcom.net.il 26.10.04, 16:56
              wow, igorku, fantazja cie ponosi..... ty myslisz, ze mossad zgodzilby sie na
              zamachy samobojcze zabijajace zydow w takich ilosciach????
              • Gość: igor dana. Nazylem sie i naczytalem wystarczajaco dlugo IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 26.10.04, 17:19
                aby miec pewnosc, ze moja fantazja to nic wobec niepodzianek samego zycia. Moja
                fantazja to pikus, ratlerek, kundelek i zabcia w zestawieniu z rzeczywistoscia.
                Nie jestem absolutnie przekonany dziwnym niezdecydowaniem Izraela w radzeniu
                sobie z Arafatem jako naturalnym biegiem zdarzen. W wielu innych decyzjach
                Izrael nie bral pod uwage ani opinii publicznej swiata lub Arabow. To zreszta
                moim zdaniem, zapewnilo przezycie izraela. Zmiencie polityke faktow na dobroc
                serc a Arabowie zmiota was za dziesiec lat do morza.
                Nie wierze tez w to, ze Zydzi marza o rozwinietej 'palestynie'. Niezaleznie od
                argumentow licza sie fakty. Nigdy islamcy nie uznaja zasadnosci istnienia
                panstwa zydowskiego. Wieksze mozliwosci 'rozwinietej palestyny' to lepsze
                bronie przeciw Izraelowi.
                Po trzecie, nie ma nikogo kto moglby naprawde pomoc w podniesieniu 'palestyny'
                na wyzszy poziom. Nawet, gdyby celem Izraela bylo takie dzialanie, to biorac
                pod uwage olbrzymie zmiany jakie musialyby nastapic w umyslach i kieszeniach
                Arabow palestynskich, nie jest to wykonalne. Izrael sam otrzymuje okolo 10 mld
                dolarow rocznie w formie pomocy amerykanskiej i zydowskiej z calego swiata.
                Dane sa w w Departament of State i UN Yearbook.
                dana. Zastanow sie zawsze co piszesz. Oponent ma inny punkt widzenia ale jest
                za Izraelem jako obywatel USA.
                • Gość: michal Re: dana. Nazylem sie i naczytalem wystarczajaco IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.04, 17:27
                  Racja, igor, racja. Z zastrzezeniem, ze Arafat nie jest agentem Mossadu.
                • Gość: Ali Kabyr Nazylem sie i naczytalem wystarczajaco IP: *.sympatico.ca 26.10.04, 19:07
                  Masz racje "igor" - jestes "za Izraelem jako obywatel USA". I w tym caly
                  problem. Nawet Thomas Friedman zaczyna rozumiec niebezpieczenstwo tego ukladu.

"Jews, Israel and America
                  By THOMAS L. FRIEDMAN

I was speaking the other day with Scott Pelley of CBS News's "60 Minutes" about
                  the mood in Iraq. He had just returned from filming a piece there and he told
                  me something disturbing. Scott had gone around and asked Iraqis on the streets
                  what they called American troops - wondering if they had nicknames for us in
                  the way we used to call the Nazis "Krauts" or the Vietcong "Charlie." And what
                  did he find? "Many Iraqis have so much distrust for U.S. forces we found
                  they've come up with a nickname for our troops," Scott said. "They call
                  American soldiers 'The Jews,' as in, 'Don't go down that street, the Jews set
                  up a roadblock.' "

I have no idea how widespread this perception is, but it does not surprise me
                  that some Iraqis would talk that way. Our communications in Iraq have been so
                  inept since we arrived, many Iraqis still don't know who America is or why it
                  came. But such talk is also indicative of a trend in the Arab media, after a
                  century of Arab-Jewish strife, where if you want to brand someone as
                  illegitimate, just call him a "Jew." Indeed, this trend has widened since 9/11.
                  Now you find a steadily rising perception across the Arab-Muslim world that the
                  great enemy of Islam is JIA - "Jews, Israel and America," all lumped together
                  in a single threat.

This wider trend has been fanned by Arab satellite TV stations, which
                  deliberately show split-screen images of Israelis bashing Palestinians and U.S.
                  forces bashing the Iraqi insurgents. The trend has also been encouraged by some
                  mosque preachers looking to explain away all the Arab world's ills by wrapping
                  all the Satans together into JIA. This trend has been helped by the Bush team's
                  failed approach to the Arab-Israel problem, which is to tell the truth only to
                  Yasir Arafat, while embracing Ariel Sharon so tightly that it's impossible to
                  know anymore where U.S. policy stops and Mr. Sharon's begins.

This trend of JIA is now metastasizing from the core of the Arab-Israel
                  conflict, across the Muslim world and into Europe. There is no quick fix. One
                  thing that Israel can do is push harder to defuse the conflict with the
                  Palestinians in order to deprive the Arab media of the raw images that help to
                  feed this phenomenon, not because the continuing conflict is all Israel's
                  fault - it is not - but because Israel has such an overriding interest in
                  forging a partnership with a legitimate Palestinian Authority, and getting this
                  poisonous show off the air. A generation of Muslims raised on these images on
                  the Internet is enormously dangerous for Jews, Israel and America.

This brings us to this week's vote in the Israeli Parliament about whether to
                  proceed with Mr. Sharon's plan for a unilateral withdrawal from the Gaza Strip.
                  Mr. Sharon, a man of the right, has finally realized the demographic threat
                  posed by Gaza to Israel and wants to get out. He is being opposed by the
                  Israeli far right - the Jewish Hezbollah. This includes settler rabbis who have
                  urged soldiers to disobey orders and, with winks and nods, have let it be known
                  that if someone were to eliminate Ariel Sharon he would be acting out God's
                  will. In this struggle between Jewish fanatics and Ariel Sharon, we must stand
                  with Mr. Sharon. These settler rabbis are a blot on the Jewish people.

But in the struggle between Mr. Sharon and common sense, America should be with
                  common sense. The late Yitzhak Rabin wanted to get out of Gaza to make peace
                  with the Palestinians, because he understood the danger of "Jews, Israel and
                  America" all getting melded together in the nuclear age. Mr. Rabin knew that no
                  peace deal would resonate in the Arab-Muslim world if it did not have a
                  legitimate Palestinian partner. Mr. Sharon seems to want to get out of Gaza to
                  make peace with the Jews. His aides have made clear that he is getting out of
                  Gaza in order to entrench Israel even more deeply in the West Bank and the
                  Jewish settlements there.

In the face of this plan, the Bush team is silent. This is partly because the
                  Palestinians continue to stick with Arafat as their leader, even though this
                  bum has led them to ruin - so the U.S. has nothing to offer Israel. And it's
                  partly because the Bush team, which is so inept at diplomacy, has never had the
                  energy or creativity to shape a better Palestinian alternative to Arafat. As a
                  result, the Sharon vision of getting out of Gaza in order to take over the West
                  Bank will probably win by default. If that happens, "Jews, Israel and America"
                  will be bound together more tightly than ever as the enemies of Arabs and
                  Muslims".

• Gość: dana33 Re: dana. Nazylem sie i naczytalem wystarczajaco IP: *.broadband.actcom.net.il 26.10.04, 19:42
                  nie mam watpliwosci co do twojej pozycji, igorze, jako obywatela usa. duzo z
                  tego co napisales jest rzeczywiscie tak. ale "Nie bylbym zdziwiony, jesli okaze
                  sie, ze pracowal dla Mossadu i dlatego Zydzi go nie usuneli." znaczy, ze nasze
                  rzady gotowe byly placic za jego wspolprace z mosadem cicha zgoda na zamachy
                  terrorystyczne i w to ja po prostu nie wierze.. byly tygodnie, ze wysadzali 2
                  autobusy tygodniowo, okolo 60 pogrzebow, nie mowie juz o rannych. jesli to
                  mialaby byc prawda, to znaczy ze israel nie chroni swoich obywateli, ze jakies
                  inne cele sa mu wazniejsze i wtedy cala koncepcja kraj zydowski dla zydow padla
                  by. i w takiej sytuacji zydom, a w kazdym razie mnie, byloby wszystko jedno,
                  czy mieszkam tu czy w honolulu... nie, nie moze byc czegos takiego.

• Gość: igor dana. Wiesz czego bym chcial aby Polacy (rodacy IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 26.10.04, 20:34
                    mojej matki) sie nauczyli od Zydow. Mam tu na mysli narod. Cierpliwosci ludzi z
                    paroma tysiacami lat przezycia w najgorszych warunkach. Tego bym chcial, zeby
                    Polacy sie uczyli - cierpliwosci. dana. Nie jestem o tym przekonany i nie
                    jestem Zydem ani nie mieszkam w Izraelu. Ale ta mysl podsunal mi Zyd
                    amerykanski. Zastanawialo go zawsze, ze Arafat w ogole jest tam gdzie jest.
                    Tego sie nie da wytlumaczyc logika przezycia Izraela w prostym, normalnym
                    rozumowaniu ludzi jak my. Pamietaj, ze nienawisc Arabow do Izraela istnieje
                    niezaleznie od tego, kto rzadzi (lub udaje rzadzenie) 'palestyna'. Oni beda
                    zawsze strzelac do Zydow. To siega Koranu i przekrecenia Tory w taki sposob, ze
                    tylko nienawisc moze byc owocem.
                    • Gość: aki Re: dana. Wiesz czego bym chcial aby Polacy (rod IP: *.protonet.pl 26.10.04, 20:41
                      konfabulujesz chłopie
                      • Gość: dana33 Re: dana. Wiesz czego bym chcial aby Polacy (rod IP: *.broadband.actcom.net.il 26.10.04, 23:33
                        igor mowi prawde, aki. znasz jeszcze jeden narod, ktory tak bardzo chciano
                        zniszczyc w przeciagu wiekow? rzymian juz nie ma, wielkiego mocarstwa
                        ottomanskiego tez juz nie ma, ta potezna hiszpania za czasow inkwizycji tez juz
                        nie istnieje, dritte reich.....gdzie??? a my ciagle tutaj, ciagle pelni zycia,
                        nadzieji i optymizmu.... nawet arafat juz umiera, a my jeszcze cigle tutaj...
                    • Gość: dana33 Re: dana. Wiesz czego bym chcial aby Polacy (rod IP: *.broadband.actcom.net.il 26.10.04, 23:37
                      nie tylko cierpliwosc, igor. rowniez wytrzymalosc, instynkt przezycia, sila zyc
                      dalej normalnie w warunkach zupelnie nie normalnych.... moze dlatego my wlasnie
                      narod wybrany????
                      nie, nie zapominam o nienawisci w stosunku do nas. nie tylko arabow ale i
                      swiata.
            • Gość: meerkat Al apartament paryski gdzie Ruha sie RUCHA? ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 17:58
              MOzliwe. Moze nawet mu tergo pokojowego NOBLA zalatwili.

Ale myslisz, sie oblesny staruch nie ma gdzie pojechac.

Jego mloda (stosunkowo- w obu sensach stosunkowo) zona, Ruha (przepraszam, ale
              trak sie nazywa) nma w Paryzu luksusowa apartament, w ktorym . m. in. rucha
              wszystkich co atrakcyjniejszych paryskich zigolo, bo Jasyr, nim go Izraelczycy
              w jasyr wzieli, zdeponowal w Credite Lyonaise ladnych parenascie milionow $$$ w
              przewidywaniu takiej wlasnie sytuacji!. :-)))))))))))))))))))))))))))))))))

Tylko z kim wtedy Ruha bedzie sie ruchala? Bo przeciez temu chodzacemu
              trupowowi nawet Cipro nie pomoze, a co dopiero Levitra! :-((((((((((((((((((((((
              • Gość: meerkat A gdzie Ruha sie RUCHA?(bez literowek) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 18:07

Mozliwe. Moze nawet mu tego pokojowego NOBLA zalatwili. To oczywiscie zart!

Ale mylisz sie! Oblesny staruch MA gdzie pojechac.

Jego mloda (stosunkowo- w obu sensach stosunkowo) zona, Ruha (przepraszam, ale
                tak sie nazywa) ma w Paryzu luksusowy apartament, w ktorym m.in. rucha
                wszystkich co atrakcyjniejszych paryskich zigolo, bo Jasyr, nim go Izraelczycy
                w jasyr wzieli, zdeponowal w Credite Lyonaise ladnych parenascie milionow $$$ w
                przewidywaniu takiej wlasnie sytuacji!. :-)))))))))))))))))))))))))))))))))

Tylko z kim wtedy Ruha bedzie sie ruchala? Bo przeciez temu chodzacemu
                trupowowi nawet Cipro nie pomoze, a co dopiero Levitra! :-((((((((((((((((((((((

• Gość: gaucio Re: A gdzie Ruha sie RUCHA?(bez literowek) IP: 5.5R* / *.cust.bezeqint.net 26.10.04, 19:19
                  warto byc palestynskim geralisimusem dobra zaplata
              • Gość: aki Re: Al apartament paryski gdzie Ruha sie RUCHA? IP: *.protonet.pl 26.10.04, 18:10
                arafat to podobno kochajacy inaczej tak ze zona mu niepotrzebna.
                a niech sie rucha-zazdroscisz?
                Z życia harcerzy:
                stuk-puk.....
                "Przepraszam- jest druh boruch?
                Mie ma druha borucha " - ;-)
              • Gość: dana33 Re: Al apartament paryski gdzie Ruha sie RUCHA? IP: *.broadband.actcom.net.il 26.10.04, 19:44
                ona sie nazywa suha a nie ruha i jego zona to ona jest akurat na papierze.
                • Gość: Gerard Sucha to ona jest na pewno. Ma tylko jedna corke. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 27.10.04, 00:49
                  Jest to niezwykle jak na muzulmanke. Jakie sa tego powody? Czyzby Al-Prezydent
                  Arafat nie byl w stanie, czy tez Sucha nie chciala. Delikatnie mowiac, musiala
                  miec odwage zeby chociaz raz mu pozwolic; nie nalezy do najbardziej
                  przystojnych w swiecie.
                  • Gość: dana33 Re: Sucha to ona jest na pewno. Ma tylko jedna c IP: *.jazo.org.il 27.10.04, 10:21
                    hihihi, on jest taki obrzydliwy.... kraza wogole od lat pogloski, ze on jest
                    homo, nie zauwazyles, ze zawsze otoczony mlodymi i przystojnymi "body guards"?
                    ja mam swoje watpliwosci, czy ta jedyna corka to wogole arafatowska.... cale to
                    malzenstwo to jedna farsa. madame zaraz po slubie mieszkala pare miesiecy w
                    gazie, odstawiala first lady przede wszystkim 21 grudnia w bethlehem. urodzila
                    dziecko (n.b. lekarzem przy porodzie byl doradca arafata, czlonek israelskiej
                    knesset, dr. ahmad tibi, fajne, nie?) i wyjechala do paryza. przyjezdzala przez
                    pierwsze lata raz w roku wlasnie na boze narodzenie. pokazywala sie u boku
                    arafata jak tamten przebywal u chiraca. tu i tam wyglosila wielkie przemowienie
                    o okrucienstwie israelczykow i o nieustajacym dazeniu palestynczykow do pokoju.
                    a potem to juz nawet tego nie bylo. od lat nie byla w "palestynie", nie
                    widziala od lat ukochanego meza, natomiast wiadomo, ile on jej placi miesiecznie
                    (zeby milczala???) i o jej zmieniajacych sie adoratorach pisze francuska i nie
                    tylko prasa. ale sie jej nie dziwie, prawda? taki arafat oblesny i ciagle mam
                    wrazenie, ze zapomnial sie umyc.... no i ten zarost 3-dniowy.... :) ma suha
                    racje, ze uzywa zycia.....
                    • Gość: Ali Kabyr Re: Sucha to ona jest na pewno. Ma tylko jedna c IP: *.sympatico.ca 27.10.04, 17:12
                      Fascynujace. A jak wyglada zycie erotyczne "Arika - krola Izraela"?. Podobno
                      lubi przebywac na owczej farmie?
                      • Gość: igor Brawo Kabyr. Jak zwykle szybka reakcja obroncy IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 27.10.04, 17:37
                        wodza. Sadze jednak, ze dana nie wspomniala apetytow sodomistycznych Arafata. O
                        jego 'body guard' pisala tez prasa kairska.
                      • Gość: dana33 Re: Sucha to ona jest na pewno. Ma tylko jedna c IP: *.broadband.actcom.net.il 27.10.04, 17:42
                        nu ali, mam nadzieje, ze jego zycie erotyczne kwitnie, chociaz facet
                        zapracowany strasznie (czego nie mozna powiedziec o generalissimo). ale
                        niestety nie moge ci dac szczegolow, jako ze ani prasa israelska, ani
                        francuska, ani zadna inna jakos nie pisza o tym, w przeciwienstwie o zyciu suhy
                        w paryzu. a tej jego farmy to mozna pozazdroscic. co do owiec, to wg fredzia to
                        wlasnie arabowie lubia... chociaz nie sprawdzilam jeszcze... :)

p.s. nawet suha u ciebie "swieta krowa"???? wow.....
                        • Gość: rachelka Re: Sucha to ona jest na pewno. Ma tylko jedna c IP: *.twcny.rr.com 27.10.04, 17:47
                          Gość portalu: dana33 napisał(a):

> nu ali, mam nadzieje, ze jego zycie erotyczne kwitnie, chociaz facet
                          > zapracowany strasznie (czego nie mozna powiedziec o generalissimo). ale
                          > niestety nie moge ci dac szczegolow, jako ze ani prasa israelska, ani
                          > francuska, ani zadna inna jakos nie pisza o tym, w przeciwienstwie o zyciu suhy
                          >
                          > w paryzu. a tej jego farmy to mozna pozazdroscic. co do owiec, to wg fredzia to
                          >
                          > wlasnie arabowie lubia... chociaz nie sprawdzilam jeszcze... :)

nu nu dana,nie dywagujmy na temat owiec czy suchy,ale jak postawisz arika z
                          arafciem, to wybor trudny. oba chlopaki na schwal a zuchy z nich przednie. arika
                          przynajmniej nie pomylisz z kim innym,bo tyle kochanego tluszczyku,ze az
                          skwierczy. ja wiem,ze ty gustujesz w zydach,ale moglabys go do gyma
                          wyslac,chociaz 3 razy w tygodniu.
                          • Gość: dana33 Re: Sucha to ona jest na pewno. Ma tylko jedna c IP: *.broadband.actcom.net.il 27.10.04, 23:05
                            uj rachelcia, cos ty!!! jaki gym! przynajmniej nie trzeba go dlugo szukac.... :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka