tanebo001 10.10.20, 08:51 weekend.gazeta.pl/weekend/1,152121,26353692,w-domu-trumpow-dzieci-klamaly-zeby-przetrwac-donald-musial.html#s=BoxOpMT nie wiem czy mu nie współczuć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Re: Tak rodzą się potwory 10.10.20, 09:11 Kazda rodzina i kazde dziecinstwo maja swoja historie. Ja bym moze powiedziel, ze dziecinstwo Trumpa nie bylo niezwykle. Niezwykle jest to, ze pisze o nim bestsellera czlonek jego rodziny. I jeszcze dziwniejsze, ze te wszystkie strzaly w prezydenta nie wplywaja na jego wyborcow. Odpowiedz jest chaba taka, ktore czytalem tego ranka w wywiadzie z Sodelem (chyba), profesorem z Harvardu. Pisze on, ze ci mniej wyksztalceni szukaja kogos kto cierpi w spoleczenstwie jak i oni. Cierpi na brak szacunku. PF Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Poprawka 10.10.20, 09:40 ...czytalem tego ranka w wywiadzie z Sodelem (chyba), profesorem z Harvardu. Z Michaelem Sandelem w Der Spiegel, no. 39 (2020) str. 83. Ordnung muss sein!:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Poprawka 10.10.20, 09:50 Qrwa jaki kit wam wciska ten Derszpigiel. Prosto z MSNBC i CNN. I znowu "ci mniej wykształceni". Nie tak jak my na cieplych synekurach w strzeżonych domach z kierowcami i prywatnymi samolotami. My wiemy co jest dobre a ten plebs yebie nam uklady. My wiemy co dobre dla nas i dla nich. Odpowiedz Link Zgłoś
pieknyksiaze Re: Poprawka 10.10.20, 09:57 To prekariar wymyslil juz ta szczepionke na covid w domowym labolatorium? Bo caly swiat czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Tak rodzą się potwory 10.10.20, 09:20 "odczytywanie sygnałów społecznych, co po dziś dzień jest dla niego poważnym problemem" Donald Trump świetnie odczytuje sygnały społeczne. To Hilaria miała z tym problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Tak rodzą się potwory 10.10.20, 09:25 "Mary L. Trump. Bratanica prezydenta i doświadczona psycholożka kliniczna" Skoro psycholożka i do tego kliniczna, to z pewnością coś jej dolega. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Tak rodzą się potwory 10.10.20, 09:51 Brak pieniedzy jej dolegal ale teraz zarobiła trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Tak rodzą się potwory 10.10.20, 10:28 boomerang napisał: > [i]"Mary L. Trump. Bratanica prezydenta i doświadczona psycholożka kliniczna"[/ > i] > > Skoro psycholożka i do tego kliniczna, to z pewnością coś jej dolega. Iście trumpowska logika. I argumentacja menela z ławki w parku. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Tak rodzą się potwory 10.10.20, 10:36 A jak myślisz kto go wybrał? Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Tak rodzą się potwory 10.10.20, 12:31 tanebo001 napisał: > A jak myślisz kto go wybrał? Ot kto go wybrał Jordan Klepper vs. Trump Supporters | The Daily Show - Barack Obama miał duży udział w 9/101, nie był na miejscu, zawsze na wakacjach, nigdy w Białym Domu. - Dlaczego Barrack Obama nie był w Oval Office 11 września? - Tego nie wiem, chciałbym sie dowiedzieć. Takie i inne kwiatki z wypowiedzi jego zwolenników na mitingu wyborczym Trumpa Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Tak rodzą się potwory 10.10.20, 19:24 Trevor opanowal ciebie i posiadl wladzę nad twoimi myslami. Folwark zwierzecy 1984. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Tak rodzą się potwory 10.10.20, 19:27 I ty bmc3i jesteś gleboko przekonany, ze to sa twoje wlasne mysli, ze sam doszedleś do nich. Zaprogramowany, rebooted, run, enter. Odpowiedz Link Zgłoś
amunicyjny1 Re: Tak rodzą się potwory 10.10.20, 19:29 Dobrze pany ''amerykany'' jeszcze sobie nawrzucajcie Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Tak rodzą się potwory 12.10.20, 17:19 felusiak1 napisał: > I ty bmc3i jesteś gleboko przekonany, ze to sa twoje wlasne mysli, ze sam dosze > dleś do nich. > Zaprogramowany, rebooted, run, enter. Myśli? Ja nie dostrzegłem w wypowiedziach tych uczestników Trump Rally i jego wyborców żadnych śladów myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
amunicyjny1 Re: Tak rodzą się potwory 12.10.20, 17:31 bmc3i napisał: > Myśli? Ja nie dostrzegłem w wypowiedziach tych uczestników Trump Rally i jego w > yborców żadnych śladów myśli. > > Bo myśl, jest wyznacznikiem jednostki.Zbiór ludzi,jest zbiorem pustym,dopiero jakaś [charyzmatyczna] jednostka nadaje mu charakter.Ale nie myśl Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Tak rodzą się potwory 12.10.20, 18:00 amunicyjny1 napisał(a): > bmc3i napisał: > > > > Myśli? Ja nie dostrzegłem w wypowiedziach tych uczestników Trump Rally i > jego w > > yborców żadnych śladów myśli. > > > > > > Bo myśl, jest wyznacznikiem jednostki.Zbiór ludzi,jest zbiorem pustym,dopiero j > akaś [charyzmatyczna] jednostka nadaje mu charakter.Ale nie myśl W tym wideo zawarte sa wypowiedzi jednostek, pojedynczych ludzi, a nie jakiegoś zbioru.. Odpowiedz Link Zgłoś
amunicyjny1 Re: Tak rodzą się potwory 12.10.20, 18:38 bmc3i napisał: > amunicyjny1 napisał(a): > > > bmc3i napisał: > > > > > > > Myśli? Ja nie dostrzegłem w wypowiedziach tych uczestników Trump Ra > lly i > > jego w > > > yborców żadnych śladów myśli. > > > > > > > > > > Bo myśl, jest wyznacznikiem jednostki.Zbiór ludzi,jest zbiorem pustym,dop > iero j > > akaś [charyzmatyczna] jednostka nadaje mu charakter.Ale nie myśl > > > W tym wideo zawarte sa wypowiedzi jednostek, pojedynczych ludzi, a nie jakiegoś > zbioru.. > > To nie są ich myśli, to tylko medialne przekazniki Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Tak rodzą się potwory 12.10.20, 19:04 amunicyjny1 napisał(a): > > W tym wideo zawarte sa wypowiedzi jednostek, pojedynczych ludzi, a nie ja > kiegoś > > zbioru.. > > > > > To nie są ich myśli, to tylko medialne przekazniki Te o chwytaniu kobiet za pussy też? I że Obama powinien być a nie był w Oval Office 11 września 2001? Odpowiedz Link Zgłoś
amunicyjny1 Re: Tak rodzą się potwory 12.10.20, 19:56 bmc3i napisał: > Te o chwytaniu kobiet za pussy też? I że Obama powinien być a nie był w Oval Of > fice 11 września 2001? > Dokładnie bmc,to nie są źli czy glupi z przyrodzenia ludzie,dopadła ich polityka zbioru.A po kawałku nie mogą jej negować Odpowiedz Link Zgłoś
amunicyjny1 Re: Tak rodzą się potwory 12.10.20, 20:05 amunicyjny1 napisał(a): > bmc3i napisał: > > > > Te o chwytaniu kobiet za pussy też? I że Obama powinien być a nie był w O > val Of > > fice 11 września 2001? > > > > Dokładnie bmc,to nie są źli czy glupi z przyrodzenia ludzie,dopadła ich polityk > a zbioru.A po kawałku nie mogą jej negować > > Tacy są wszyscy,obojętnie czy od PZPR,PIS,PO,czy obojętnej partii danego kraju.To choroba Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Tak rodzą się potwory 12.10.20, 20:08 amunicyjny1 napisał(a): > bmc3i napisał: > > > > Te o chwytaniu kobiet za pussy też? I że Obama powinien być a nie był w O > val Of > > fice 11 września 2001? > > > > Dokładnie bmc,to nie są źli czy glupi z przyrodzenia ludzie,dopadła ich polityk > a zbioru.A po kawałku nie mogą jej negować > > W takim razie nie rozumiem co masz na myśli pisząc o polityce zbioru. Bo ja nie słyszę nawet w trump-media takich głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
amunicyjny1 Re: Tak rodzą się potwory 12.10.20, 20:20 bmc3i napisał: > amunicyjny1 napisał(a): > > > bmc3i napisał: > > > > > > > Te o chwytaniu kobiet za pussy też? I że Obama powinien być a nie b > ył w O > > val Of > > > fice 11 września 2001? > > > > > > > Dokładnie bmc,to nie są źli czy glupi z przyrodzenia ludzie,dopadła ich p > olityk > > a zbioru.A po kawałku nie mogą jej negować > > > > > > > W takim razie nie rozumiem co masz na myśli pisząc o polityce zbioru. Bo ja nie > słyszę nawet w trump-media takich głupot. > Idealistą raczej nie jesteś,jak byłeś, to życie i ta zmusiło do pozbycia się tego ciężaru polityka zbioru, to jest czysta kwintesencja osoby która owy zbiór stworzyła.Ale to czyni złym zbiór, nie jednostki które go tworzą Pardom za filozofie,zakopałem dzisiaj najlepszego kolegę Odpowiedz Link Zgłoś
lubat Re: Tak rodzi się czarny pijar 10.10.20, 10:33 Trump nie jest postacią z mojej bajki, ale przypisywanie mu wszystkich najgorszych cech powoduje, że bardziej zniechęcają mnie oskarżyciele, niż atakowany. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Tak rodzi się czarny pijar 10.10.20, 10:45 A jak krytykować kogoś kto nie uzna swojej porażki w wyborach? Odpowiedz Link Zgłoś
lubat Re: Tak rodzi się czarny pijar 10.10.20, 10:53 tanebo001 napisał: > A jak krytykować kogoś kto nie uzna swojej porażki w wyborach? No właśnie! To jest jeden z przykładów manipulacji i przyprawianie gęby Trumpowi. Bo on nie powiedział, że nie uzna swojej porażki, tylko że zostanie na drugą kadencję, bo nie poniesie porażki. A "wolne" media zmanipulowały jego wypowiedź i szczują na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Tak rodzi się czarny pijar 10.10.20, 12:28 znowu klamiesz lubacik! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Tak rodzi się czarny pijar 10.10.20, 12:40 szwampuch58 napisał: > znowu klamiesz lubacik! > Myślę że po prostu nie zna sprawy, i o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Tak rodzi się czarny pijar 10.10.20, 12:38 lubat napisał: > tanebo001 napisał: > > > A jak krytykować kogoś kto nie uzna swojej porażki w wyborach? > > No właśnie! To jest jeden z przykładów manipulacji i przyprawianie gęby Trumpow > i. Bo on nie powiedział, że nie uzna swojej porażki, tylko że zostanie na dr > ugą kadencję, bo nie poniesie porażki. A "wolne" media zmanipulowały jego w > ypowiedź i szczują na niego. Nieprawda. Wielokrotnie, mnóstwo razy pytany o to wprost przez najróżniejszych dziennikarzy, czy opuści Biały Dom w razie swojej ewentualnej przegranej w wyborach, zawsze wymigiwał się od odpowiedzi. Zawsze i z a kazdym razem. Tymczasem pytany o to samo, przed poprzednimi wyborami - w 2016 roku, solennie obiecał, że uzna wynik wyborów, o ile wygra (I swear, I'll accept it if I win). Zapytany o to samo podczas telewizyjnej debaty kandydatów na wice prezydentów Mike Pence - również nie udzielił odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Tak rodzi się czarny pijar 10.10.20, 12:56 Zapewniam cie ze stajnia ruskich trolli zna sprawe doskonale Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Tak rodzi się czarny pijar 10.10.20, 13:05 szwampuch58 napisał: > Zapewniam cie ze stajnia ruskich trolli zna sprawe doskonale > Tymczasem popierający go dziennikarze, pytaja dlaczego nikt nie pyta o to samo Bidena, i uczynili z takiego pytania podstawową linię obrony Trumpa w tej sprawie.. Biden nigdy nie dał powodu aby wątpić w uznanie przez siebie wynik demokratycznego wyboru. Trump zaś już przed rozpoczęciem wyborów wiedział i publicznie głosił, że będą sfałszowane. Odpowiedz Link Zgłoś
amunicyjny1 Re: Tak rodzi się czarny pijar 10.10.20, 13:17 szwampuch58 napisał: > Zapewniam cie ze stajnia ruskich trolli zna sprawe doskonale Hym..w ostatnich instrukcjach nic nie było o tym, albo to nieprawda, albo ktoś znowu dał d na łubiance Niepokojące, z kim ja muszę pracować,, Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Tak rodzi się czarny pijar 10.10.20, 13:24 wazne ze dobrze placa Odpowiedz Link Zgłoś
amunicyjny1 Re: Tak rodzi się czarny pijar 10.10.20, 13:31 szwampuch58 napisał: > wazne ze dobrze placa > Propaganda, Nie ma lekko,ledwo na słoninę i cebule starcza,a na każdą kopiejkę to kwit chcą Odpowiedz Link Zgłoś
amunicyjny1 Re: Tak rodzi się czarny pijar 10.10.20, 13:44 szwampuch58 napisał: > to rzuc to w pierony > ładę obiecali...samare Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Tak rodzi się czarny pijar 10.10.20, 13:56 bmc3i napisał: >Wielokrotnie, mnóstwo razy pytany o to wprost przez najróżniejszych > dziennikarzy, czy opuści Biały Dom w razie swojej ewentualnej przegranej w wybo > rach, zawsze wymigiwał się od odpowiedzi. Zawsze i z a kazdym razem. znowu klamiesz. Tru.mp mowil, (nie pisano, ze mowil) ze jesli wybory zostana przeprowadzone uczciwie, nie ma sprawy, odejdzie. ja sie dziwie dlaczego w ogole dziennikarze zadaja tak oczywiste pytanie. a czy Obama dostal kiedykolwiek podobne pytanie ? --- -caesar_pl: Polacy to zruszczeni Slowianie -boomerang: Póknij się w łeb, Cysorzu Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Tak rodzi się czarny pijar 10.10.20, 14:45 senioryta13 napisał: > bmc3i napisał: > >Wielokrotnie, mnóstwo razy pytany o to wprost przez najróżniejszych > > dziennikarzy, czy opuści Biały Dom w razie swojej ewentualnej przegranej > w wybo > > rach, zawsze wymigiwał się od odpowiedzi. Zawsze i z a kazdym razem. > > > znowu klamiesz. Tru.mp mowil, (nie pisano, ze mowil) ze jesli wybory zostana pr > zeprowadzone uczciwie, > nie ma sprawy, odejdzie. Mozesz podac jakiś link do wypowiedzi Donalda, do jasnej deklaracji że odejdzie jesli zostaną przeprowadozne uczciwie? > ja sie dziwie dlaczego w ogole dziennikarze zadaja tak oczywiste pytanie. > a czy Obama dostal kiedykolwiek podobne pytanie ? No własnie napisałem w w innym poście - że Fox zaczał powtarzac pytanie czy Obama dostał takie pytanie, i to jest przyjeta aktualnie rpzez trumpistów linia obrony. Obama nigdy nie dał jakiegokolwiek powodu, ani nawet sugestii ze nie odejdzie. Nie bylo wiec nigdy powodu aby go o to pytac. Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: powody ??? 10.10.20, 14:58 poszukaj sobie sam, to bylo wtedy, kiedy zaczely schodzic raporty z oszukanczych metod glosowania przez poczte. Ja jestem zszokowana, ze w ogole takie pytanie pada, nie przypominam sobie, aby Obama musial na takowe odpowiadac. To podaj te powody, moze rzeczywiscie trzeba go sila wyprowadzic, Biden mowi, ze jestescie juz dobrze przygotowani. Hilary podpowiada Bidenowi, aby w zadnym przypadku nie zgodzil sie na przegrana. (???) Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: powody ??? 12.10.20, 17:27 senioryta13 napisał: > poszukaj sobie sam, to bylo wtedy, kiedy zaczely schodzic raporty z oszukanczyc > h metod glosowania przez poczte. Aha. Ja sobie chlapnę jakies kłamstwo, a jego adresat niech sam sobie znajdzie jego potwierdzenie.... > Ja jestem zszokowana, ze w ogole takie pytanie pada, nie przypominam sobie, aby > Obama musial na takowe odpowiadac. > To podaj te powody, moze rzeczywiscie trzeba go sila wyprowadzic, Biden mowi, z > e jestescie juz dobrze przygotowani. W tej chwili komitet wyborczy trumpa zatrudnił już 300 prawników z wiekszosci stanów, przygotowując sie do pozwów sadowych po wyborach - nigdy dotąd zatrudnienie takiej armii kauzyperdów nie miało miejsca. Załóżmy że odbędą się wybory, zostanie złożona okreslona liczba pozwów. które sąd rozstrzygnie nie po myśli Trumpa. Tylko załóżmy taką sytuacje. Wtedy opuści Biały Dom i zgodnie z Konstytucją przekaze władzę swojemu następcy? Czy raczej zastosuje wariant Łukaszenki na Białorusi? Bo jak na razie, nie tylko nie złożył jasnej deklaracji w takiej sprawie, ale wręcz odmawia odpowiedzi na pytanie. Co mu szkodzi powiedzieć wprost? > Hilary podpowiada Bidenowi, aby w zadnym przypadku nie zgodzil sie na przegrana > . (???) Pomijając już fakt, że Clinton jest nikim, mógłbym prosić źródło tej informacji? Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: powody ??? 12.10.20, 17:36 Źródłem informacji jest Hillary Clinton www.politico.com/news/2020/08/25/hillary-clinton-joe-biden-election-advice-401641 Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: powody ??? 12.10.20, 18:06 felusiak1 napisał: > Źródłem informacji jest Hillary Clinton > > www.politico.com/news/2020/08/25/hillary-clinton-joe-biden-election-advice-401641 Nie jest. Koleżanka seniorita napisała wyżej: "Hilary podpowiada Bidenowi, aby w zadnym przypadku nie zgodzil sie na przegrana" Tymczasem z podanego przez Ciebie linku: Speaking with Jennifer Palmieri for Showtime's "The Circus," Clinton said Trump would likely try to take the election by going after absentee voting. She emphasized that even a small margin of votes can have major consequences, harking back to her experience winning the popular vote by nearly 3 million votes and still losing in the Electoral College. Democrats, she said, should be ready to fight if the results come back too close to call. "Joe Biden should not concede under any circumstances because I think this is going to drag out, and eventually I do believe he will win if we don't give an inch and if we are as focused and relentless as the other side is," Clinton said in an excerpt posted Tuesday. Zrozuamiałeś? Czy trzeba przetłumaczyć na polski? A jak zrozumiales, to dostrzegasz róznicę w wypowiedzi H. Clinton i Seniority? Czy też to może Trevor zmanipulował? Albo fake news media? Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: powody ??? 12.10.20, 20:09 felusiak1 napisał: > Why don't you go pound sand. To sie nazywa manipulacją. Włozyć komus dziecko w brzuch. Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: powody ??? 12.10.20, 18:06 myslalam, ze jestes oczytany i poinformowany na biezaco co obie strony mowia. thehill.com/homenews/campaign/518407-trump-says-he-wants-beautiful-transition-but-must-be-an-honest-vote Sluchaj co prezydent mowi, dowiesz sie wielu ciekawych rzeczy, o ktorych prasa milczala przez 8 lat, wiadomo, nie chciala byc posadzona o rasizm, no a teraz to dziennikarzom boss kaze milczec. Jesli dobrze pamietam, sam Biden sie chwalil, ze maja armie zlozona juz chyba z 600 najlepszych prawnikow. Czyli czeka nas wojna w sadzie, sami ze soba beda walczyc, jeden bedzie sprytniejszy od drugiego. Impeachment juz przegraliscie z kretesem, malo wam jeszcze ? Poza tym poczytaj sobie o oszustwach w zwiazku z wyborami droga pocztowa jakie juz zostaly wykryte, reszte mozesz sobie dospiewac, strach sie bac, co moze sie wydarzyc 3 listopada. Spokojny jestes, bo ja nie, Portland jest tego przykladem. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: powody ??? 12.10.20, 18:14 I dlatego Trump już teraz kazał aresztować Bidena, 24 dni przed wyborami.... Co wiecej był wściekły na Williama Barra - jego własnego puppeta, który juz wczęsniej łamał prawo w imieniu Trumpa - i nazwał hańbą, że ten nie ujawni żadnych dokumentów śledztwa przed wyborami.... Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: powody ??? 12.10.20, 19:04 bmc3i napisał: > I dlatego Trump już teraz kazał aresztować Bidena, 24 dni przed wyborami.... > Co wiecej był wściekły na Williama Barra - jego własnego puppeta, który juz wcz > ęsniej łamał prawo w imieniu Trumpa - i nazwał hańbą, że ten nie ujawni żadnych > dokumentów śledztwa przed wyborami.... a czy wysluchales M. Bartiromo, miala wczoraj wywiad z Grenellem, www.youtube.com/watch?v=r5eMEXvYt90 co o tym sadzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: powody ??? 12.10.20, 19:27 senioryta13 napisał: > bmc3i napisał: > > > I dlatego Trump już teraz kazał aresztować Bidena, 24 dni przed wyborami. > ... > > Co wiecej był wściekły na Williama Barra - jego własnego puppeta, który j > uz wcz > > ęsniej łamał prawo w imieniu Trumpa - i nazwał hańbą, że ten nie ujawni ż > adnych > > dokumentów śledztwa przed wyborami.... > > a czy wysluchales M. Bartiromo, miala wczoraj wywiad z Grenellem, > www.youtube.com/watch?v=r5eMEXvYt90 > co o tym sadzisz ? Przexstałem słuchac gdy zobaczyłem wypowiadajacego sie w roli eksperta ambasadora USA w Niemczech, zamieszanego w skandal Trumpa na Ukrainie, który wraz z Ruddim Gullianim - prywatnym "turystą" bez zwizaku z departamentem Stanu - de facto prowadził amerykanska polityke wzgledem Ukrainy, z pominięciem ambasadora USA w Kijowie. Bo to zwykły wynonawca poleceń Trumpa. Równie dobrze mógłbym słuchac jego samego. - Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: powody ??? 12.10.20, 21:17 bmc3i napisał: > Przexstałem słuchac gdy zobaczyłem wypowiadajacego sie w roli eksperta ambasado > ra USA w Niemczech, zamieszanego w skandal Trumpa na Ukrainie, który wraz z Rud > dim Gullianim - prywatnym "turystą" bez zwizaku z departamentem Stanu - de fact > o prowadził amerykanska polityke wzgledem Ukrainy, z pominięciem ambasadora USA > w Kijowie. Bo to zwykły wynonawca poleceń Trumpa. aha, Trump byl zamieszany w skandal na ukrainie powiadasz, a czemu pominales Bidenow ? przypomnij wszystkim, kto pelnil wtedy tam funkcje ambasadora ? jak wysluchasz calego wywiadu, w tym przypadku wazne jest co zrobil, jak to mowia, po nitce do klebka, latwiej ci bedzie zrozumiec caly ten russia hoax, w ktory wierzysz, ze bylo tak jak ci probuja twoi bossowie wmowic. Wysluchaj, baaardzo ciekawe rzeczy/dokumenty wyplywaja na wierzch, tak szczelnie skrywane przez 4 lata. --- -caesar_pl: Polacy to zruszczeni Slowianie -boomerang: Póknij się w łeb, Cysorzu Odpowiedz Link Zgłoś
amunicyjny1 Re: powody ??? 12.10.20, 21:30 Feluś,włóż swoją Dolly Parton, do szafy s powrotem Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: powody ??? 12.10.20, 23:45 senioryta13 napisał: > bmc3i napisał: > > Przexstałem słuchac gdy zobaczyłem wypowiadajacego sie w roli eksperta am > basado > > ra USA w Niemczech, zamieszanego w skandal Trumpa na Ukrainie, który wraz > z Rud > > dim Gullianim - prywatnym "turystą" bez zwizaku z departamentem Stanu - d > e fact > > o prowadził amerykanska polityke wzgledem Ukrainy, z pominięciem ambasado > ra USA > > w Kijowie. Bo to zwykły wynonawca poleceń Trumpa. > > aha, Trump byl zamieszany w skandal na ukrainie powiadasz, a czemu pominales B > idenow ? Bo ne było o czym wspominać. Jedyne towarzysze trumpowcy co macie przeciw bidenom, to to ze mlodszy biden zarabial tam na kontrakcie 50 tysiecy dolarów > przypomnij wszystkim, kto pelnil wtedy tam funkcje ambasadora ? Marie Yovanovitch - dyplomata z 30-letnim stażem zawodowym, uhonorowana Benenson Courage Award przez amerykański PEN Klub, zwolniona przez Trumpa, gdy zaczeła pytac "turystę" Gulianiego kto prowadzi politykę zagraniczną USA - Departament Stanu, czy prywatni prawnicy Trumpa. która wrócił do stanów krótko przed swoim odwołaniem przez Trumpa po otrzymaniu wiadomosci SMS - albo wrócisz do Stanow najbliższym samolotem, albo wrócisz w trumnie. Po jej odwołaniu, z pracy w demartamencie stanu zrezygnowala 1/3 zawodowych dyplomatów oraz najblizszy doradca Sekretarza Stanu Mike'a Pompeo. > jak wysluchasz calego wywiadu, w tym przypadku wazne jest co zrobil, jak to mo > wia, po nitce do klebka, > latwiej ci bedzie zrozumiec caly ten russia hoax, w ktory wierzysz, ze bylo t > ak jak ci probuja twoi bossowie wmowic. Wysluchaj, baaardzo ciekawe rzeczy/dok > umenty wyplywaja na wierzch, tak szczelnie skrywane > przez 4 lata. Tak szczelnie ukrywane, takie ciekawe dokumenty wypływają, ukrywane przez lata... to dlaczego William Barr jeszcze nie aresztował Bidenów i Clintonów, czego - juz natychmiast - domaga się Trump? Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa2016 Re: Tak rodzi się czarny pijar 12.10.20, 15:36 tanebo001 napisał: > A jak krytykować kogoś kto nie uzna swojej porażki w wyborach? Jakiej porazki w wyborach przeciez one sie jeszcze nie odbyly wiec jak mozna mowic tu o porazce a co najgorsze wkladac mu przekrecone zdania w usta. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Tak rodzą się potwory 10.10.20, 12:17 "Donald za pomocą kłamstwa starał się przedstawić samego siebie w jak najlepszym świetle" - w historii tego świata Donald Trump był jedynym dzieckiem, które kłamało. Pozostałe dzieci zawsze mówią prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Tak rodzą się potwory 10.10.20, 13:42 malkontent6 napisał: > "Donald za pomocą kłamstwa starał się przedstawić samego siebie w jak najlepszy > m świetle" - w historii tego świata Donald Trump był jedynym dzieckiem, które k > łamało. Pozostałe dzieci zawsze mówią prawdę. Ale jest jednym nielicznych które zostało później prezydentem USA. Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Tak rodzą się potwory 10.10.20, 13:54 bmc3i napisał: > Ale jest jednym nielicznych które zostało później prezydentem USA. i ty we wszystko wierzysz co dziewcze tam nabazgralo ? a jej babka na co byla chora ? a gdzie mieszkal Donald, jak ona biegala po parkietach u dziadka ? --- -caesar_pl: Polacy to zruszczeni Slowianie -boomerang: Póknij się w łeb, Cysorzu Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Tak rodzą się potwory 10.10.20, 14:42 senioryta13 napisał: > bmc3i napisał: > > Ale jest jednym nielicznych które zostało później prezydentem USA. > > i ty we wszystko wierzysz co dziewcze tam nabazgralo ? Co tu nie wierzyć, jak donald i teraz kłamie? > a jej babka na co byla chora ? Zapewne na chorobę inną niż on. > a gdzie mieszkal Donald, jak ona biegala po parkietach u dziadka ? Bieganie po parkietach, to jakiś luksus? Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Tak rodzą się potwory 10.10.20, 15:07 powtarzam pytanie, na co byla babka chora ? (moze wnuczka dziedziczy ) przyczepiasz sie do parkietow, ale nie odpowiedziales, gdzie Donald w tym czasie mieszkal, a to jest istotne. media donosza, ze autorka , nie miala kontaktu z rodzina Tru.mpow, od smierci jej ojca, ( miala wtedy 9 lat ??) moze masz inne wiadomosci, podziel sie. Ja takich bzdur nie czytam. Juz Hilary zaplacila za slynny Steele Dossier, wiemy co jest warty. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Tak rodzą się potwory 10.10.20, 19:29 bmc3i napisał: > Ale jest jednym nielicznych które zostało później prezydentem USA. Myślisz, że Biden nie kłamał jako dziecko? On teraz też rzadko mówi prawdę. Chwalił się, że był najlepszym studentem na roku a okazało się, że w rzeczywistości był cieniutki. Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: potwory ? 12.10.20, 15:13 www.thegatewaypundit.com/2020/10/miami-pd-estimates-30000-cars-participated-anti-communist-latinos-trump-caravan-south-florida-video/?utm_source=Twitter&utm_medium=PostTopSharingButtons&utm_campaign=websitesharingbuttons Policja z Miami szacuje, że ponad 30000 samochodów uczestniczyło w antykomunistycznej paradzie, 'latynos Caravan' dla Trumpa w południowej Florydzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_staropolski Temat tego watku swiadczy o Twojej osobowosci. 12.10.20, 18:22 Wystarczy jedno nieopatrznie wypowiedziane zdanie, aby odpowiednio zaszufladkowac autora wypowiedzi. Potworem nazywano fikcyjne postecie z bajek, legend czy tez w mitologii. Rowniez w opowiadaniach ludowych straszono portworem naiwnych i nie do konca kumatych mieszkancow zapomnianych wsi. Zyjesz czlowieku w oparach medialnego absurdu i nie pozwalasz rozumowi na jakakolwiek niezalezna refleksje. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Temat tego watku swiadczy o Twojej osobowosci 12.10.20, 19:59 Niezależna refleksja stwarza zagrożenie. Odpowiedz Link Zgłoś