Dodaj do ulubionych

Gucio litosci,aligator to nie zyd

IP: *.twcny.rr.com 27.10.04, 17:18
ten biedny aligator plywa sobie w wodzie z nozem wbitym w pysk. nasz gutek to
niebezpieczny dawny marines,nie ma zartow jak zyda zobaczy to do ataku gotowy.
chociaz jeden meski egzemplarz na forum,tylko guciu zaoszczedz niewinna faune
pod ochrona.
www.local6.com/news/3852514/detail.html?fark
Obserwuj wątek
    • nierzyd gdzies "r" zapomniala? 27.10.04, 18:13
      nie pisze sie "nie zyd" tylko "nierzyd", z "r" w srodku!

aligatorem nie jestem.
      • Gość: rachelka Re: gdzies "r" zapomniala? IP: *.twcny.rr.com 27.10.04, 18:20
        nierzyd napisał:

> nie pisze sie "nie zyd" tylko "nierzyd", z "r" w srodku!
        >
        > aligatorem nie jestem.
        a skad mam wiedziec jak sie co pipsze,tozto ja duzo szkol skonczylam i ciagle mi
        ktos cos dodawal? w koncu pojemnosc mozgu jest ograniczona,nie mowiac o tym,ze
        szare komorki zaczynaja obumierac w 12 roku zycia. a co do gatora to sprwadz
        dobrze czy cosik czy nie sterczy(z glowy ma sie rozumiec)?
    • Gość: adas Aligatorze litosci, Gucio to Żyd IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 27.10.04, 18:16
      I tak ma ciężkie życie, po co Go dodatkowo zamęczać...
      • Gość: rachelka Re: Aligatorze litosci, Gucio to Żyd IP: *.twcny.rr.com 27.10.04, 18:21
        Gość portalu: adas napisał(a):

> I tak ma ciężkie życie, po co Go dodatkowo zamęczać...
        polowanie to przyjemnosc,nie praca, ombecylostwo do ciezkich prac sie zalicza.
        • Gość: adas Re: Aligatorze litosci, Gucio to Żyd IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 27.10.04, 18:33
          polowanie na Gucia to przyjemność?
          Nu, aligator to wie (z pokolenia na pokolenie)
          (co prawda taki gad ma pewne potrzeby żywieniowe i pewnie mieszkaniowe, ale...
          pomińmy to...)
          ale czy Gucio by się zgodził z taką interpretacją?
          śmiem wątpić
          aż dziw, ze to Ty traktujesz Gucia jak gadzią przyjemność
          naprawdę nie spodziewałem się...
          jak widać na starość się jednak madrzeje
          ale w przeciągu kilkunastu minut???
          no no no
          • Gość: rachelka Re: Aligatorze litosci, Gucio to Żyd IP: *.twcny.rr.com 27.10.04, 18:41
            Gość portalu: adas napisał(a):

> polowanie na Gucia to przyjemność?
            > Nu, aligator to wie (z pokolenia na pokolenie)
            > (co prawda taki gad ma pewne potrzeby żywieniowe i pewnie mieszkaniowe, ale...
            > pomińmy to...)
            > ale czy Gucio by się zgodził z taką interpretacją?
            > śmiem wątpić
            > aż dziw, ze to Ty traktujesz Gucia jak gadzią przyjemność
            > naprawdę nie spodziewałem się...
            > jak widać na starość się jednak madrzeje
            > ale w przeciągu kilkunastu minut???
            > no no no
            ombecylu prosze mi nie wkladac slow w usta, ani mysli w glowe,robie to doskonale
            sama. a czy na starosc sie madrzeje? mysle,ze sadzac po tobie to wolny
            proces,ale nadzieja matka...
            • a.adas Re: Aligatorze litosci, Gucio to Żyd 27.10.04, 19:53
              Ja błagam aligatora (na kolanach) o litość, zeby nie zjadał nam Gucia
              a Ty w odpowiedzi piszesz, ze polowanie to przyjemność
              ja nic nie rozumiem
              i słusznie
              • Gość: rachelka Re: Aligatorze litosci, Gucio to Żyd IP: *.twcny.rr.com 27.10.04, 20:25
                a.adas napisał:

> Ja błagam aligatora (na kolanach) o litość, zeby nie zjadał nam Gucia
                > a Ty w odpowiedzi piszesz, ze polowanie to przyjemność
                > ja nic nie rozumiem
                > i słusznie
                polowanie to przyjemnosc,a wrecz moje hobby to polowanie na ombecylow,wiec uwazaj.
                • Gość: Gucio Rachelko... IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 29.10.04, 22:09
                  > z tym ombecylem to sprawa jest jasna!

> Nie moze sie 'toto' wyrabac i zakodowanie steka , bo sie krepuje zapytac czym
                  by sie najlepiej przeczyscic...

> Kupilem ostatnio taka mala, podreczna wytwornice do pary ( widzialas ad w
                  TV?). Spisuje sie doskonale przy czyszczeniu zakamarkow w lazience i
                  gdziekolwiek w domu, wiec pomyslalem sobie ze takiemu cierpiacemu z niedosrania
                  zydowi moznaby ulatwoc zycie i gdyby tylko sie zglosil, to zaloze odpowiednia
                  koncowke, aby nie mial wiecej oporow i nie skarzyl sie wiecej w zakodowanych
                  terminach, i przdmucham z gwarantowanym odkazeniem gratis!

> Prawda jest ze nie jestem pewien jak reklamowac tego rodzaju uslugi. Czy
                  sadzisz ze tabliczka z napisem: 'zydo-dupy czyszcze para', byloby wystarczajaco
                  dla zyda ponetne?

> Gorzej z taka wielko-odwlokowa dana33, bo do gruntownego wyczyszczenia para,
                  chyba lokomobila bylaby konieczna...

• Gość: rachelka Re: Rachelko... IP: *.twcny.rr.com 29.10.04, 23:03
                    oj gucio ja zaczelam od aligatorow, a przeslismy poprzez ombecyle do parowki. ja
                    tam ad nie widzialam,ale do sauny po basenie ganiam i sie odparowuje jak cholera.
    • Gość: . Re: Gucio litosci,aligator to nie zyd+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 28.10.04, 00:13
      Rachelko!
      Do lustra spojrz.
      I uczciwie odpowiedz.
      Czy jestes warta ataku?
      • Gość: rachelka Re: Gucio litosci,aligator to nie zyd+ IP: *.twcny.rr.com 28.10.04, 00:39
        Gość portalu: . napisał(a):

> Rachelko!
        > Do lustra spojrz.
        > I uczciwie odpowiedz.
        > Czy jestes warta ataku?
        to zalezy jak na to spojrzec,na pewno jakies marne szwedzkie punkty nie sa,po
        nich czlek poprostu stapa jeno. moze jeszcze kiedys czyms zablysniesz,ale na
        pewno nie bystroscia,czy humorem.
    • Gość: ABE Ale przyznasz ze pomylic sie mozna IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 28.10.04, 00:45
      to wszystko przez ten dlugi, warted nos!
      • Gość: rachelka Re: Ale przyznasz ze pomylic sie mozna IP: *.twcny.rr.com 28.10.04, 01:22
        Gość portalu: ABE napisał(a):

> to wszystko przez ten dlugi, warted nos!
        hi ABE masz racje, nos i stiff upper drip. jak tak czlowiekowi skapuje z nochala
        to potem paskuny humor sie dolacza, niestety kropa miala zawsze kompleks
        nizszosci i dlatego kopie dalej. too bad. ja sie zawsze dobrze zuzywam cwiczac,
        a to poprawia samopoczucie i swiatopogady.pozdr
      • Gość: . Re: Ale przyznasz ze pomylic sie mozna+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 29.10.04, 17:44
        O wlasnie!
        Jak widze ropuche nadeta
        -natychmiast myle ja z ABE,
        a ta nie nadeta
        -z jakiegos powodu z Rachelka.
        • a.adas Re: Ale przyznasz ze pomylic sie mozna+ 29.10.04, 18:12
          A sama Rachelka myli Gucia z aligatorem czy aligatora z Guciem, dokładnie nie
          wiadomo, ale coś na rzeczy jest...
        • Gość: rachelka Re: Ale przyznasz ze pomylic sie mozna+ IP: *.twcny.rr.com 29.10.04, 20:12

> O wlasnie!
          > Jak widze ropuche nadeta
          > -natychmiast myle ja z ABE,
          > a ta nie nadeta
          > -z jakiegos powodu z Rachelka.
          a z czym mozna skojarzyc kropke szwedzka, wiadomo z brudem na szybie, wtedy
          bierzemy windex,pryskamy i bye,bye kropy.
          • Gość: . Re: Ale przyznasz ze pomylic sie mozna+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 29.10.04, 23:41
            OK!
            Ale zdanie kropka zakonczylas.
            Wiec?
            • Gość: rachelka Re: Ale przyznasz ze pomylic sie mozna+ IP: *.twcny.rr.com 29.10.04, 23:42

> OK!
              > Ale zdanie kropka zakonczylas.
              > Wiec?
              lece po wiecej windexu,czasem te cholernie male kropy sa ledwo widoczne (bez kropki)
              • Gość: . Re: Ale przyznasz ze pomylic sie mozna+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 29.10.04, 23:52
                Nic ci nie pomoze.
                Zobacz w twojej odpowiedzi ile jest kropek.
                I nawet dwukropek jest.
                • Gość: rachelka Re: Ale przyznasz ze pomylic sie mozna+ IP: *.twcny.rr.com 29.10.04, 23:58

> Nic ci nie pomoze.
                  > Zobacz w twojej odpowiedzi ile jest kropek.
                  > I nawet dwukropek jest.
                  pomoze pomoze bo to nie szwdzkie kropki tylko prawdziwe hamerykanskie,od razu
                  lepiej wygladaja na moim ekranie,jak sloneczka.
                  • Gość: . Re: Ale przyznasz ze pomylic sie mozna+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 30.10.04, 00:00
                    Ot takie babskie bajdurzenie.
                    Czy jestes blondyna?
                    • Gość: rachelka Re: Ale przyznasz ze pomylic sie mozna+ IP: *.twcny.rr.com 30.10.04, 00:02

> Ot takie babskie bajdurzenie.
                      > Czy jestes blondyna?
                      uhm
                      • Gość: . Re: Ale przyznasz ze pomylic sie mozna+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 30.10.04, 00:53
                        Odpowiedz godna filozofa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka