Dodaj do ulubionych

Ręce opadają...

20.01.21, 00:08
Polscy sympatycy Bidena robią gorszą wiochę niż komuniści w czasach PRL.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,26702378,poznan-wielkie-zdjecia-bidena-i-harris-na-budynku-urzedu-marszalkowskiego.html#do_w=57&do_v=67&do_a=330&s=BoxOpLink
Obserwuj wątek
    • felusiak1 Re: Ręce opadają... 20.01.21, 00:44
      A tyle się naczytalem o robieniu laski.
    • bmc3i Re: Ręce opadają... 20.01.21, 01:29
      Małe gesty, które być mają szansę naprawić damage w polityce międzynarodowej, spowodowany przez Dudę, nie gratulującego Bidenowi wtedy gdy był na to czas.
      • boavista4 Re: Ręce opadają... 20.01.21, 01:57
        ponieważ Niemcy kochają Bidena , wiec Poznań nie chce być gorszy. Pamiętajmy również ze w Poznaniu kwitnie LGTB, ruch kobiet i inne lewicowe organizacje.
        Moi niemieccy znajomi przysłali mi maile po wyborze Bidena - demokracja zwyciężyła.
        • bmc3i Re: Ręce opadają... 20.01.21, 03:03
          boavista4 napisał(a):

> ponieważ Niemcy kochają Bidena , wiec Poznań nie chce być gorszy. Pamiętajmy r
          > ównież ze w Poznaniu kwitnie LGTB, ruch kobiet i inne lewicowe organizacje.
          > Moi niemieccy znajomi przysłali mi maile po wyborze Bidena - demokracja zwycięż
          > yła.

Co chcesz od LGBT? Czyż Trump nie tańczył w takt piosenki YMCA - nieformalnego hymnu LGBT - podczas swojego rally w ubiegłym roku?

• kylax4 Re: Ręce opadają... 20.01.21, 10:21
            Boavista to nieleczony pacjent. Nie wymagaj od niego zbyt dużo.
      • felusiak1 Re: Ręce opadają... 20.01.21, 04:54
        AMLO pogratulowal 6 stycznia i w Meksyku nie mówią, ze spowodowal damage.
        • bmc3i Re: Ręce opadają... 20.01.21, 05:13
          felusiak1 napisał:

> AMLO pogratulowal 6 stycznia i w Meksyku nie mówią, ze spowodowal damage.

Kto konkretnie nie mówi?
          • felusiak1 Re: Ręce opadają... 20.01.21, 05:54
            Ty. Ale czego można od ciebie wymagać?
            • bmc3i Re: Ręce opadają... 20.01.21, 06:07
              felusiak1 napisał:

> Ty. Ale czego można od ciebie wymagać?

Ja nie jestem - jak napisałeś - w Meksyku, musisz wiec zdobyc sie na wiekszy wysiłek intelektualny. Postaraja się. Stać Cie na to, gorąco w Ciebie wierzę.

• boomerang Re: Ręce opadają... 20.01.21, 02:35
      Pracownicy budżetówki darzą sentymentem czasy PRLu.
      • bmc3i Re: Ręce opadają... 20.01.21, 05:50
        boomerang napisał:

> Pracownicy budżetówki darzą sentymentem czasy PRLu.

Twiedzisz ze nauczyciele uczacy Twoje dzieci, pani wystawiajaca Ci prawo jazdy, czy pozwolenie na budowę, tesknią za PRL-em, gdy cement trzeba było załawiac a nie kupowac?
        • felusiak1 Re: Ręce opadają... 20.01.21, 05:56
          Nigdy nie zalatwiałem cementu a pani wystawiajaca prawo jazdy byla panem.
      • stavros2002 Re: Ręce opadają... 20.01.21, 07:28
        A co ma budżetówka do urzędu marszałkowskiego?
        • boomerang Re: Ręce opadają... 20.01.21, 21:39
          Urząd marszałkowski to jedna z tych tajemniczych organizacji.
          Jak podaje Wikipedia:
          Urząd marszałkowski – wojewódzka jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej, będąca jednocześnie jednostką budżetową samorządu województwa
    • szwampuch58 Re: Ręce opadają... 20.01.21, 10:49

Donald Trump do samego końca nie odda nuklearnej walizki. Joe Biden dostanie drugą
      Nie ma tam kogos by rzekl temu debilowi ze ta bezuzyteczna walizki,po zmianie kodow, to jednak kradziez?
    • j-k wojny polsko-polskie przy uzyciu wyborow w USA ? 20.01.21, 11:08
      no dobrze, ze pojawilo sie to w bastionie PO, - czyli w Wielkopolsce.

gdyby sie cos takiego pojawilo w Warszawie - to rzeczywiscie bylaby to "wiocha"

ale mam nadzieje, ze pan Prezydent m. st. Warszawy - by na to nie zezwolil.
    • czizus Re: Ręce opadają... 20.01.21, 13:11
      Przyznam się szczerze, że mnie ręce opadają jak widzę poczynania Trumpa w ostatnich dniach i tygodniach swojego urzędowania.
      • felusiak1 Re: Ręce opadają... 20.01.21, 18:41
        Na przykład jakie poczynania?
        • szwampuch58 Re: Ręce opadają... 20.01.21, 18:47
          Felus pod wuj to Szweda....
          Fajny gosc ten republikanin w kapeluszu,bierz z niego przyklad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka