malkontent6 11.06.21, 15:20 Wiem, że oficjalna nazwa to Euro 2020 ale obawiałem się, że taki tytuł wątku mógłby kogoś zmylić. Zaczyna się dzisiaj meczem Turcja - Włochy. www.uefa.com/uefaeuro-2020/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: EURO 2021 11.06.21, 15:57 Moje typy:Belgia zrobi Mistrza Polska niestety nie wyjdzie z grupy Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: EURO 2021 11.06.21, 16:10 Może i masz rację. Duet de Bruyne - Lukaku to poezja na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
czizus Re: EURO 2021 11.06.21, 16:27 Też uważam, że Polska nie wyjdzie z grupy. Nie ma zgrabnego zespołu i poza Lewandowskim słabi zawodnicy. Stawiam na Anglię. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: EURO 2021 11.06.21, 16:33 Niestety zgadzam się jeśli chodzi o Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
lubat Re: EURO 2021 11.06.21, 19:59 czizus napisał: > Też uważam, że Polska nie wyjdzie z grupy. Nie ma zgrabnego zespołu i poza Lewa > ndowskim słabi zawodnicy. Podobno w ostatnim meczu z Islandią Polacy zaczęli grać składnie dopiero wtedy, gdy Lewandowski zszedł z boiska. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: EURO 2021 11.06.21, 22:48 Polacy nie uznają liderów i nie będą grać na Lewandowskiego. Taką już naturę mają. Odpowiedz Link Zgłoś
1.melord Re: EURO 2021 14.06.21, 05:24 lubat napisał: > Podobno w ostatnim meczu z Islandią Polacy zaczęli grać składnie dopiero wtedy, > gdy Lewandowski zszedł z boiska. tak rzeczywiscie bylo Lewandowski potrafi ustawic sie w odpowiednim miejscu i czasie na boisku ,potrzebuje pomagierow,ktorzy beda grali dla niego(podawali pilke). Trener klubowy(Bayern) ma mozliwosci finansowe by nagradzac zawodnikow lub karac,moze odstawic na lawke rezerwowych czy nawet nie powolywac do pierwszej 11-stki jesli nie wykonuje jego polecen(grac na Lewandowskiego)....wartosc transferowa takiego odstawionego zawodnika spada. W polskiej reprezentacji trener nie wiele moze,wiec nie mozna oczekiwac by jeden polski "gwiazdor" pomagal drugiej"gwiezdzie" Byc moze odsuniecie Lewandowskiego poprawilo by atmosfere??? tak czy inaczej to niemozliwe,zbyt wielu ludzi korzysta/zeruje z jego koryta (podatki/prowizje/skladki/reklamy itd.) Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: EURO 2021 17.06.21, 01:06 Inna sprawa że Lewandowski nie ma wystarczająco silnego charakteru do udźwignięcia roli lidera reprezentacji narodowej. Nawet rola kapitana drużyny to nie na jego charakter. On czuje się najlepiej gdy inni dowodzą i decydują, a on tylko wykonuje wykańczanie akcji. Problem z tym że ci inni w zespole Polska nie są tej klasy co ci inni w zespole Bayern. Wygląda mi na to że Lewandowski już się psychicznie załamał i pożytku z niego żadnego w tym EURO nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
caesar_pl Re: EURO 2021 11.06.21, 16:31 Czemu Polskie media nadaja temu taka wartosc?Wygralismy Powstanie albo przegralismy? Odpowiedz Link Zgłoś
caesar_pl Re: EURO 2021 11.06.21, 16:35 Hynasow na Gornym niewiele,uciekli do Hajmatu Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Wszystko jasne 11.06.21, 16:49 Nie musimy już oglądać Euro. "Dwa mecze, ale nie wiem, z jakimi zespołami - będą wygrane. Jeden mecz będzie zremisowany lub przegrany" Będzie słońce albo deszcz. www.plotek.pl/plotek/7,154063,27187013,krzysztof-jackowski-przewiduje-czy-polacy-odniosa-sukces-na.html#e=RelRecImg6 Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Wszystko jasne 11.06.21, 20:35 Turcy maja farta ostatnio,Wlosi nie przegrali od 2 lat...dlatego 1:1 Odpowiedz Link Zgłoś
vermieter Re: Wszystko jasne 11.06.21, 22:57 zadzwoniłem do znajomej Turczynki ze "szczerymi" kondolencjami :) Usłyszałem, że jak nie przestanę dokuczać, to naśle braci na mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Wszystko jasne 11.06.21, 22:52 Turcy maja farta ostatnio No właśnie, wygląda na to że się spierdzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 rosyjscy chłopi pańszczyźniani przegrali wczoraj 13.06.21, 21:27 malkontent6 napisał: > Wiem, że oficjalna nazwa to Euro 2020 ale obawiałem się, że taki tytuł wątku mó > głby kogoś zmylić. > > Zaczyna się dzisiaj meczem Turcja - Włochy. Rosyjscy chłopi pańszczyźniani przegrali wczoraj mecz z Belgią. I to z kretesem i na własnym boisku. Na dodatek w Dzień Rosji. Porażek takich jest zresztą więcej i to na każdym polu. Rosjanie ustępowali swoim przeciwnikom pod każdym względem. W tym walecznością i motywacją. A bez motywacji niczego w życiu nie można osiągnąć. Ale to pokazuje jaki jest stan ducha w tym kraju. Rosja która zawsze miała dobrych bramkarzy ma obecnie jakiegoś szmaciarza. Kraj ten jest obecnie szczęśliwy jeżeli zajmie czwarte miejsce na mistrzostwach świata w hokeja. W czasach Wiktora Tichonowa zajęcie drugiego miejsca uważano za powód do hańby. Na tym tle wyglądają zabawnie popisy putinowców na forum Rosja i Świat, na którym usiłują przekonać samych siebie, że Biden się wystraszył Putina i dlatego jankesi nie chcą się zgodzić na wspólną konferencję prasową po spotkaniu Biden-Putin. Po pierwsze, gdyby Biden nazwał przywódcę Chin, czy choćby Turcji "zabójcą" to do żadnego spotkania by nie doszło, gdyż ani strona chińska ani turecka by się na takie spotkanie nie zgodziły. Wspólnej konferencji nie będzie dlatego, że Putin jest tak silny, ale dlatego że spotkanie w Genewie niewiele przyniesie, a jankesi nie chcą pokazywać że pomiędzy USA a Rosją Putina panuje jakiś stan równości. Zdaniem jankesów Rosja jest w drugiej lidze i tak do niej należy się odnosić. Ale to skutki słabych władców od ponad 40 lat. Można powiedzieć, że gdyby Rzymem w V w ne rządzili tacy ludzie jak Aurelian czy Dioklecjan to Rzym przetrwałby kryzys związany z Wędrówką Ludów. www.strategic-culture.org/news/2021/06/11/mr-putin-trap-fact-its-exactly-same-trap/ Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: rosyjscy chłopi pańszczyźniani przegrali wczo 13.06.21, 22:44 herr7 napisał: " Na tym tle wyglądają zabawnie popisy putinowców na forum Rosja i Świat, na którym usiłują przekonać samych siebie, że Biden się wystraszył Putina i dlatego jankesi nie chcą się zgodzić na wspólną konferencję prasową po spotkaniu Biden-Putin. " Podzielam Twoja analize. Szkody mi tylko ewy, ktora sie dala im glupio uwiesc. Ale co mozesz zrobic? PF Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 Re: rosyjscy chłopi pańszczyźniani przegrali wczo 13.06.21, 22:57 polski_francuz napisał: > > Podzielam Twoja analize. Szkody mi tylko ewy, ktora sie dala im glupio uwiesc. > Ale co mozesz zrobic? > > PF Ewa i jej towarzysze żyją w świecie równoległym, ale to jest jej wybór. Ja pisałem jeszcze w 2010 r że rządy Putina oznaczają dla Rosji katastrofę, ale w końcu Putin jest człowiekiem wybranym przez jelcynowską familię, a nie jakimś kontestatorem jelcynizmu. Rosją od 1991 r rządzą "własowcy". Skutki ich rządów nie mogą być inne. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: rosyjscy chłopi pańszczyźniani przegrali wczo 13.06.21, 23:05 Jaki to ma związek z Euro 2020? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: rosyjscy chłopi pańszczyźniani przegrali wczo 14.06.21, 08:45 malkontent6 napisał: "Jaki to ma związek z Euro 2020?" Zaspamowalem. Przyznaje sie bez bicia. By to zrekompensowac, stawiac Ci pizze przy nastepnym pobycie w Stanach:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: rosyjscy chłopi pańszczyźniani przegrali wczo 13.06.21, 22:53 herr7 napisał: > Ale to pokazuje jaki jest stan ducha w tym kraju. Wątpię czy to ma związek z polityką. > Na tym tle wyglądają zabawnie popisy putinowców na forum Rosja i Świat, na któr > ym usiłują przekonać samych siebie, że Biden się wystraszył Putina Powstrzymaj się od politycznych komentarzy w tym wątku, please. My tu rozmawiamy o poważnych sprawach. Holandia właśnie wygrała z Ukrainą 3:2 Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 Re: rosyjscy chłopi pańszczyźniani przegrali wczo 13.06.21, 23:12 malkontent6 napisał: > Holandia właśnie wygrała z Ukrainą 3:2 Rosja przegrała mecz w 10-tej minucie i od razu wywiesiła białą flagę. Ukraińcy walczyli do końca i potrafili strzelić dwie piękne bramki na boisku przeciwnika. W istocie Rosjanie przystąpili do tego meczu bez woli walki, co zresztą przyznał ich trener. Liczyli na cud, tj. na remis. I zostali za to stosownie ukarani. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: rosyjscy chłopi pańszczyźniani przegrali wczo 13.06.21, 23:21 Nic mi o tym nie wiadomo. O co tu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 Re: rosyjscy chłopi pańszczyźniani przegrali wczo 13.06.21, 23:31 felusiak1 napisał: > Nic mi o tym nie wiadomo. O co tu chodzi? Chłopi pańszczyźniani czy niewolnicy nie słynęli z zaangażowania w to co robili. Dlatego była posada karbowego. Rosyjscy piłkarze grali jakby ich do tego zmuszano. Bez wiary w zwycięstwo, bez ambicji i bez polotu. Odpowiedz Link Zgłoś
1.melord Dzisiaj mecz Polska-Slowacja 14.06.21, 05:33 w Australii obejrze jutro-wtorek o 2 rano (8 godz roznicy)....bede czuwal to bedzie juz druga noc zarwana po finalach FO...z Hiszpania bedzie lepiej 5 rano by ze Szwecja znow zasiac przed TV o 2 rano Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 "chłopi pańszczyźniani" znowu dostali lanie 22.06.21, 11:38 herr7 napisał: > > Rosyjscy chłopi pańszczyźniani przegrali wczoraj mecz z Belgią. I to z kretesem > i na własnym boisku. Na dodatek w Dzień Rosji. Porażek takich jest zresztą wię > cej i to na każdym polu. Rosjanie ustępowali swoim przeciwnikom pod każdym wzgl > ędem. W tym walecznością i motywacją. A bez motywacji niczego w życiu nie można > osiągnąć. Ale to pokazuje jaki jest stan ducha w tym kraju. Rosja która zawsze > miała dobrych bramkarzy ma obecnie jakiegoś szmaciarza. Kraj ten jest obecnie > szczęśliwy jeżeli zajmie czwarte miejsce na mistrzostwach świata w hokeja. W cz > asach Wiktora Tichonowa zajęcie drugiego miejsca uważano za powód do hańby. Rosyjscy kopacze są jak widać jeszcze gorsi od naszych. Nasi kopacze jak pokazał mecz z Hiszpanią mają jeszcze ambicje, a Rosjanom ich brak. Ponadto byli słabo przygotowani, co jest winą trenera, którego najwyraźniej ta rola przerosła. Trener jest do wymiany, a piłkarze zasługują na spędzenie rocznego urlopu na Kołymie przy wyrębie tajgi. Ale takie metody w obecnej Rosji nie przejdą pozostaje więc Rosjanom przyzwyczaić się do porażek. Nie można się jedynie dziwić, że w Rosji stale rośnie liczba zwolenników Stalina i rządów silnej ręki. Obecnemu niby-carowi pod tym względem bliżej do królowej brytyjskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: EURO 2021 14.06.21, 09:46 "Kolorowy"uspokaja bialego chama,fju-fju sport.onet.pl/euro-2020/euro-2020-marko-arnautovic-obrazal-david-alaba-musial-go-ratowac/tqzbce6 Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: EURO 2021 14.06.21, 21:01 Nieskromnie powiem, że przewidywałem zwycięstwo Słowaków jedną bramką. Stawiałem bardziej na 0:1 Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: EURO 2021 14.06.21, 21:31 Co teraz??? Optymista powie:przynajmniej 4 punkty sa potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: EURO 2021 14.06.21, 21:57 szwampuch58 napisał: > Co teraz??? Następny mecz... czyli nic dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: EURO 2021 14.06.21, 17:26 Czechy - Szkocja 2:0. Za drugi gol Czechów szkocki brankarz powinien iść do więzienia. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: EURO 2021 14.06.21, 20:32 gwizdy i zwątpienie. "Polska grać, k... mać" - krzyczeli kibice j Odpowiedz Link Zgłoś
caesar_pl Re: EURO 2021 14.06.21, 20:47 Widze ze na polskiej TV facet mowi,14-06-2021 - 20:25,ze TV (pisiorska)przekonala Polakow,ze z mala Slowacja musza przeciez wygrac.!!! .propaganda sukcesu ze sie chce zygac.Lepiej niech Mularczyk w koncu przetlumachy raport o Reparacjach od Niemcow na jezyk niemiecki,robi to od paru lat. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: EURO 2021 14.06.21, 20:50 Szczęsny ma w tej chwili bardzo duże szanse żeby zostać królem strzelców naszej reprezentacji na Euro Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: EURO 2021 15.06.21, 02:10 1:2 Już na dzieńdobry dowidzenia... że też ty założyłeś taki wątek Odpowiedz Link Zgłoś
1.melord Re: EURO 2021 15.06.21, 05:19 tragedia...nie potrzebnie noc zarwalem "drewienko stalo,nic sie znow od niego nie odbijalo" (Lewandowski) Polacy...nic sie nie stalo Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: EURO 2021 15.06.21, 20:40 Ronaldo Show Teraz Kilian albo Joachim? Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: EURO 2021 16.06.21, 00:27 Niestety meczy Portugalczyków z Węgrami nie mogłem obejrzeć. Niemcy grali tak jakby byli na kacu, Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Cenni imigranci 16.06.21, 08:52 malkontent6 napisał: "Niemcy grali tak jakby byli na kacu," Ciekawym, ktorzy klekneli przed meczem? Pytam, bo mnie radio RTL tlumaczy, ze klekanie za amerykanskie grzechy to nie nasza sprawa:) Inny komentarz, ktory sie nasuwa, ze Francuzi umieja korzystac z "kolorowej" imigracji. Czy Benzema czy M'Bappe, kazdy z nich walczy o trojkolorowa flage. Niemcom brakuje Podolskich czy Klose bo Lewandowscy juz nie chca zostac Niemcami. PF Odpowiedz Link Zgłoś
czizus Re: Cenni imigranci 16.06.21, 11:29 polski_francuz napisał: > > bo Lewandowscy juz nie chca zostac Niemcami. > > PF Moim zdaniem Lewandowski jest mocno przereklamowany. Nie ma dryblingu, często zle przyjmuje piłkę, traci sporo dobrych okazji. Wykreowali go Niemcy do wykańczania akcji, dobijania piłek odbitych czy karnych. Ale zupełnie nie potrafi kreować gry, minąć jednego czy dwóch zawodników i strzelić celnie, . . . . . . jak chociażby Robben. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Cenni imigranci 16.06.21, 11:34 Ze Lewandowscy chcieli zostac Niemcami to belkot durnego ulanka nadwislanego Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Way to go 17.06.21, 08:20 czizus napisał: " Moim zdaniem Lewandowski jest mocno przereklamowany. Nie ma dryblingu, często zle przyjmuje piłkę, traci sporo dobrych okazji. Wykreowali go Niemcy do wykańczania akcji, dobijania piłek odbitych czy karnych. " Wykreowal sie sam, bez przesady. Problem jest z druzyna. Bayern ma dobra i Polska ma kiepska. Trza by popracowac nad homogenizacja. Co latwe nie jest. Dla mnie wielkim trenerem byl pan Gorski. Ale jemu moze bylo latwiej, bo gracze grali w Polsce i nie przynosili roznych kultur grania z roznych lig europejskich. Konkluzja? Ano moze trzebaby wzmocnic polska lige? PF Odpowiedz Link Zgłoś
czizus Re: Way to go 17.06.21, 13:54 polski_francuz napisał: > > Wykreowal sie sam, bez przesady. To nie jest przesada. Niemieccy trenerzy idealnie wpasowali go w filozofię gry niemieckich drużyn, . . . . w wykańczanie akcji ale bez podan Mullera czy np. Comana nic by nie wskórał. Został idealnie ustawiony i wykorzystany, ale te podstawowe umiejętności zostały bez zmian. Gdyby został w Polsce, nie wiele by osiągnął. Z pewnością nie wykreowalby się. > > PF Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Cenni imigranci 17.06.21, 01:16 Francuzi umieja korzystac z "kolorowej" imigracji a ty jako Francuz utożsamiasz się z krzywonosym M'Bappe? możesz o nim powiedzieć "swój chłop"? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Cenni imigranci 17.06.21, 08:16 boomerang napisał: "a ty jako Francuz utożsamiasz się z krzywonosym M'Bappe? możesz o nim powiedzieć "swój chłop"?" Ma ambicje, jest dobrze wychowany i ma talent do pilki noznej. I mam do niego sympatie bo wiem, ze czarni maja trudne zycie u bialasow. PF Odpowiedz Link Zgłoś
de_oakville Re: Cenni imigranci 18.06.21, 12:11 polski_francuz napisał: > Ma ambicje, jest dobrze wychowany i ma talent do pilki noznej. I mam do niego s > ympatie bo wiem, ze czarni maja trudne zycie u bialasow. Zabawny cytat z Karola Maya na ten temat. W powiesci "Old Surehand" jest taki oto dialog: "-Czlowiek kolorowy nigdy nie jest w pelni czlowiekiem, bo gdyby bylo intaczej to Bog nie naznaczylby go wtedy kolorem." (Old Wabble) "-Rownie slusznie czarny moglby powiedziec: bialy nie jest w pelni czlowiekiem, bo gdyby bylo inaczej Bog nie stworzylby go wtedy bez koloru." (Old Shatterhand) ("-Ein farbiger Mensch ist nie ein richtiger Mensch, sonst hätte ihn Gott nicht farbig gezeichnet." (Old Wabble) "-Mit ebenso grossem Rechte könnte eint Neger sagen: Ein Weisser ist kein riechtiger Mensch, sonst hätte ihn Gott nicht ohne Farbe geschaffen." (Old Shatterhand)) Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: EURO 2021 16.06.21, 11:02 Cristiano Ronaldo ostawił butelki Coca-Coli. Akcje firmy w kilkadziesiąt minut spadły o 1,6 proc. Przegrali za nisko ci na kacu Odpowiedz Link Zgłoś
czizus Re: EURO 2021 16.06.21, 11:23 Niemcy grali podobnie do Polaków, też atakowali ale to Francuzi strzelali bramki. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: EURO 2021 16.06.21, 21:01 Turcja .....do widzenia,milo bylo ale zdechlo Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: EURO 2021 17.06.21, 08:02 Ciągle nie wiem o co tu chodzi. Słyszalem, ze niektórzy nabożeństwo na boisku odprawiaja. Czy w Europie też szjba ludziom odbija? Wyglada na to. I prawdę mówiąc pilka nożna jest nudna. Tenis jest bardziej pasjonujacy chociaż nie taki jak byl za czasów Borga, McEnroe i Connorsa. Ale najlepsza jest plażowa siatkowka pań. No i profesjonalny boks a także MMA. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: EURO 2021 17.06.21, 08:46 felusiak1 napisał: > Ciągle nie wiem o co tu chodzi. > Słyszalem, ze niektórzy nabożeństwo na boisku odprawiaja. > Czy w Europie też szjba ludziom odbija? Wyglada na to. > I prawdę mówiąc pilka nożna jest nudna. Tenis jest bardziej pasjonujacy chociaż > nie taki jak byl za czasów Borga, McEnroe i Connorsa. Ale najlepsza jest plażo > wa siatkowka pań. No i profesjonalny boks a także MMA. Jakbyś nie zauważył, to piłka nożna, football, tudzież soccer, to najpopularniejsza dyscyplina sportowa na świecie. Jest calcio, potem długo długo nic - tak pod względem liczby ludzi grających wyczynowo i dla zabawy w piłkę kopaną, jak i oglądalności. Dyscyplina wywołująca najwięcej emocji, euforii, smutku, radości, zawałów serca, a zdarzyły się z jej powodu nawet prawdziwe gorące wojny, w których lała się krew. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: EURO 2021 17.06.21, 13:34 No i Zenek Martyniuk ma najlepsze przeboje,zapomniales dodac pisior Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: EURO 2021 17.06.21, 17:50 Nie wiem kto to jest Zenon Martyniuk. Nie interesuję się pilką nożną, reczną, koszykową. Odpowiedz Link Zgłoś
czizus Re: EURO 2021 17.06.21, 18:07 felusiak1 napisał: > Nie wiem kto to jest Zenon Martyniuk. Nie interesuję się pilką nożną, reczną, k > oszykową. To idol muzyczny i natchnienie PIS-owcow. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: EURO 2021 17.06.21, 18:12 Nie znam takiego idola. Muzyka skończyła się w latach 80-tych. To co produkuja teraz nie podoba sie moim uszom. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: EURO 2021 17.06.21, 21:03 To badz laskaw nie zabierac glosu w tych tematach Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: EURO 2021 17.06.21, 13:25 Jesteśmy przekonani, że możemy wygrać z Hiszpanią - powiedział Jan Bednarek, który pojawił się na czwartkowej konferencji reprezentacji Polski. Zamelduje chetnie pojawienie sie kaktusa na mojej dloni Odpowiedz Link Zgłoś
czizus Re: EURO 2021 17.06.21, 13:44 szwampuch58 napisał: > Jesteśmy przekonani, że możemy wygrać z Hiszpanią - powiedział Jan Bednarek, kt > óry pojawił się na czwartkowej konferencji reprezentacji Polski. > Zamelduje chetnie pojawienie sie kaktusa na mojej dloni > Tylko Bednarek tak mówi? Jeżeli cała drużyna zacznie tak mówić to kto wie, . . . . . ! Przecież wiadomo, że kłamstwo powtarzane z uporem maniaka staje się w końcu prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: EURO 2021 17.06.21, 14:02 Tak, dobrze pan usłyszał: w sobotę zobaczycie polską husarię - powtórzył Jan Bednarek, który dwa dni przed meczem z Hiszpanią pojawił się na konferencji prasowej. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Stan zdrowia Eriksena 17.06.21, 20:09 Niestety nie jest dobrze. Potrzebny mu jest rozrusznik serca. To kończy jego karierę piłkarskaą. www.sport.pl/euro/7,154862,27212878,najnowsze-informacje-ws-christiana-eriksena-bedzie-mial-wszczepiony.html#do_w=91&do_v=156&do_st=RS&do_sid=475&do_a=475&s=BoxSportLink Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Stan zdrowia Eriksena 17.06.21, 21:09 Implantable Cardioverter Defibrillator to nie rozrusznik,pismak bredzi ale sport zawodowy raczej wykluczony Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Stan zdrowia Eriksena 17.06.21, 21:41 Jest na tem temat burzliwa dyskusja pod artykułem. Niech się ludzie kłócą a mnie martwi, że chłopak już nie będzie grał w piłkę. Pamiętam gola, którego strzelił Polsce - piękna bomba z 17 metrów. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Stan zdrowia Eriksena 17.06.21, 21:46 Za tego gola strzelonego Polsce oczywiście go nie lubię ale doceniam umiejętności. On przez kilka lat grał w Tottenham a ja dość regularnie oglądam mecze Premier League więc dobrze wiem jaki był dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Stan zdrowia Eriksena 17.06.21, 22:33 Co za postawa nie lubienia,nikt nie zmusza do lubienia ale za taki drobiazg nie lubic???? Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Stan zdrowia Eriksena 17.06.21, 21:46 Racja,2- 3 lata" poczarowac" jeszcze byl w stanie Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Stan zdrowia Eriksena 17.06.21, 21:49 To prawda, ma 29 lat więc jeszcze kilka lat mógł pograć. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Stan zdrowia Eriksena 18.06.21, 01:07 Jednym zdaniem: sport to zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: EURO 2021 18.06.21, 15:11 Remis czy wygrana Szwecji nas urzadza? Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: EURO 2021 19.06.21, 15:02 Wegry,Niemcy,Polska dzisiaj graja o przezycie Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: EURO 2021 19.06.21, 15:42 Niestety nie wiem czy będę mógł obejrzeć mecz Polaków. :( Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: EURO 2021 19.06.21, 16:14 Francuzi grają lepiej ale Madziarowie prowadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: EURO 2021 19.06.21, 19:46 Zacząłem oglądać dopiero w połowie drugiej połowy. Polacy grają za godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
tuttifrutti1234 Re: EURO 2021 19.06.21, 20:42 szwampuch58 napisał: > Czy im sie tez uda? > oczywiscie: www.youtube.com/watch?v=CEPayQ1b6VY Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: EURO 2021 19.06.21, 21:35 Ale nędza. Hiszpania rządzi. Lewandowskiego nie widać. na razie 1:0, ale będzie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: EURO 2021 19.06.21, 21:43 Lewandowskiego widac,nawet 70 metrowe solowki prubuje,wykladac innym.....i marnuje 100% szanse Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: EURO 2021 19.06.21, 22:02 W Bayernie moze marnowac,dostanie nastepne,w reprezemtacji nie moze Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: EURO 2021 19.06.21, 22:35 Hiszpanie prawie cały czas przy piłce. To się musi źle skończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: EURO 2021 20.06.21, 00:27 Zwycięski remis w Sevilli, tak jak w 1973 na Wembley. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: EURO 2021 20.06.21, 16:42 Tamten remis dawał awans. Ten przedłuza agonię. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: EURO 2021 20.06.21, 17:23 a co jeśli Lewandowski strzeli 5 bramek w 8 minut? :) Odpowiedz Link Zgłoś
caesar_pl Re: EURO 2021 19.06.21, 21:41 W tej chwili TVP na zywo chwali Polakow,panuja na boisku.Jest to stacja Pisiorow? Odpowiedz Link Zgłoś
1.melord mecz o wszystko 22.06.21, 14:20 ze Szwedami trzeba wygrac....kolejna noc zawalona Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: mecz o wszystko 22.06.21, 15:22 W Szwecji upadł rząd. To może być decydujące. Pozbawiona rządu Szwecja nie oprze się nam a gdy kibole rozwina olbrzymi baner Krysi Pawlowicz 3 punkty nasze,hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
czizus Re: mecz o wszystko 22.06.21, 22:05 szwampuch58 napisał: > W Szwecji upadł rząd. To może być decydujące. Pozbawiona rządu Szwecja nie oprz > e się nam a gdy kibole rozwina olbrzymi baner Krysi Pawlowicz 3 punkty nasze,he > hehe > Tak jest. Musimy wziąć rewanż za potop w 1655 r. To będzie potop polski , . . . . . i zwrot zrabowanych polskich skarbów. Do boku husaria!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1.melord Anglicy domagaja sie powtorki finalu 13.07.21, 05:55 Zbieraja podpisy i uwazajac ze , skrajnie rsistowskim zachowaniem Wlocha , doprowadzilo do wielkiego stresu kolejnych dwoch czarnych,przez co spaskudzili rzuty karne. (zaznaczyc trzeba ,ze nigdy w historii pilki noznej zaden zawodnik nie ciagnal za koszulke przeciwnika??) Onet: "Spotkanie rozgrywane 11 lipca nie było sędziowane sprawiedliwie. Zawodnik reprezentacji Włoch otrzymał tylko żółtą kartę za ciągnięcie Anglika jak niewolnika" Odpowiedz Link Zgłoś