a.adas Re: Foki mordują ryby 31.10.04, 15:02 Bonobo 44 wygłosi pogadankę uświadamiającą swoim pupilom i wszystko będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
bonobo44 Re: Foki mordują ryby 31.10.04, 15:22 Nie wyglosi - jest juz zmeczony. Powie tylko: tak, wytluczcie wszystkie stworzenia male i duze, ktore aby przezyc musza zabijac inne stworzenia /nie zapomnijcie o sobie, ktorzy tego juz nie potrzebujecie, acz wciaz praktykujecie, jak jakis rytualny anachronizm - ale po co ja to wam mam przypominac - skoro radzicie sobie swietnie i z tym problemem: serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,2367579.html FOKI PETYCJA (1/3 bo 250 z 750 wpisow w pazdzierniku pochodzilo z Polski): www.bezdomne-zwierzaki.most.org.pl/akcje/foki/foki.html Pomimo wszystko, polecam rowniez waszej laskawej uwadze dzieci innych ludzi: APEL do Prezydenta i Rządu RP o niezwłoczne wycofanie wojsk polskich z Iraku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Foki mordują ryby IP: *.twcny.rr.com 31.10.04, 16:05 superspec napisał: > Kto je powstrzyma? wieloryby albo great white,on jest piekny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred A ryby zzeraja rybki, ktore zzeraja plankton. IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 31.10.04, 17:01 Miliardy istnien gina co sekunda. Obliczono, ze jeden dobry prysznic zabija 400 milionow bakterii na ciele czlowieka. A czlowieka zzeraja bakterie jak on umrze. Swiat jest wesoly bo kazdy ma szanse na wyzerke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: A ryby zzeraja rybki, ktore zzeraja plankton. IP: 207.7.195.* 31.10.04, 17:08 Zalozyc towarzystwo ochrony bakterii!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: Foki mordują ryby IP: 207.7.195.* 31.10.04, 17:05 a foki pozerajom wielorybymorderce-orki. Powstrzymac je moze tylko nasz wuc-texidiot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Foki mordują ryby IP: *.twcny.rr.com 31.10.04, 17:06 Gość portalu: PP napisał(a): > a foki pozerajom wielorybymorderce-orki. Powstrzymac je moze tylko nasz > wuc-texidiot. no i pare innych wocuf z dzidami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: Foki mordują ryby IP: 207.7.194.* 01.11.04, 02:24 Idylla malenka taka Wrobel polyka robaka Wrobla kot dusi niecnota Pies chetnie rozdziera kota Psa wilk z luboscia pozera wilka zadlawia pantera Pantere lew rwie na cwierci Lwa- czlowiek, a sam po smierci Staje sie luoem robaka Idylla malenka taka............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Foki mordują ryby IP: *.twcny.rr.com 01.11.04, 02:31 Gość portalu: PP napisał(a): > Idylla malenka taka > Wrobel polyka robaka > Wrobla kot dusi niecnota > Pies chetnie rozdziera kota > Psa wilk z luboscia pozera > wilka zadlawia pantera > Pantere lew rwie na cwierci > Lwa- czlowiek, a sam po smierci > Staje sie luoem robaka > Idylla malenka taka............. pp to jakas halloweenowa koszmarka jaka. mnie tam jeszcze w zaswiaty nie spieszno:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: Foki mordują ryby IP: 207.7.194.* 01.11.04, 02:48 Jam jest robak cierpliwy Poczekam. Czytam Twoje listy na tym forumie, krew mi sie burzy (czy robaki majom krew?)i marze, ze kiedys lady i oceany nie beda nas dzielic i moje spragnione zwaczki spoczna na ciele Twem bialem.... happy halloween rachelko..... booooo!!!!auuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!! Maggot Cierpliwy Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Może Al gnida 31.10.04, 20:03 Bij Lago osobiście zetnie pare fok a potem pokażą to w telewiziji i w internecie a potem przyjdzie watto i napisze, że to fałszywka.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :_) Re: Może Al gnida IP: *.dyn.optonline.net 01.11.04, 02:54 HHHEEEEEEEEEEEEE!!' Z Watto to p[rawda! Odpowiedz Link Zgłoś