cleopa 07.12.04, 13:22 tak czytam te wasze przygotowana do sylwestra..też chcialabym iść z moim Ukochanym...ale przez te wszystkie klopoty..przeoczyliśmy..a teraz już za późno by się gdzieś wybrać..A taką mamy ochotę się wybawić...chlip chlip... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: sylwester...chlip chlip 07.12.04, 13:51 no coś ty!!! gdzie tam za późno! gdzieś jeszcze pewnie są wolne miejsca - na imprezach, balach, wycieczkach. a jak nie, to pakujcie plecaki, szukajci kwatery i na 2-3 dni jedźcie gdzieś na własną rękę. Odpowiedz Link
kwiatek1974 Re: sylwester...chlip chlip 08.12.04, 19:16 ja tez sie nigdzie nie wybieram, mój M ma służbe w sylwestra, ale odbijemy sobie, w rocznice ślubu mojej siostry. Odpowiedz Link
gso Re: sylwester...chlip chlip 15.12.04, 10:46 I ja też pewnikiem nigdzie się nie pobawię, bo nie mam z kim dzieci zostawić Odpowiedz Link
jayin Re: sylwester...chlip chlip 15.12.04, 16:55 Na pocieszenie powiem ci (napiszę - że u nas też żadnych planów nie ma. Jakoś w ostatniej chwili się dopiero okazuje, co gdzie jak i po co. Głównie ze względu na pracę J (koniec, koniec - a tu się okazuje, że do końca roku na smyczy jeszcze będzie - PARANOJA. Teoretycznie ma od wczoraj "urlop" - ale "nigdy nie znasz dnia, ani godziny...", bleh). Paskudztwo okrutne, jeśli chodzi o wpływ na wszelkie plany - bo nigdy nie można nic wiedziec na pewno. A też mi się marzy jakieś wybawienie się sylwestrowe... Tym bardziej, ze dzień wcześniej mam urodziny - więc impreza podwójna Zobaczymy co wypadnie w tym roku. Każdy sylwester to jeden wielki surprajz. Ja wiem, wiem... Spontan ma swoje uroki, ale - do diabła - bez przesady...) pozdr. J. Odpowiedz Link
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama