Dodaj do ulubionych

Szamil Basajew nie czuje się winny śmierci dzie...

• Gość: Tomek Basajew & #35; 1 Bij ich Basajew IP: *.dsl.ksc2mo.swbell.net 02.11.04, 00:05
      Basajew to bohater, to co mowi to prawda, niech wytempi cala rosje
      • kozaczek3 Basajew,zabijaj dzieci to takie wzniosłe!!! 02.11.04, 00:17
        Zaiste wielkim jest bohaterstwem zabijanie niewinnych dzieci.
        Ciekawy jestem, gdyby w tej szkole był twój syn, czy też popierałbyś Basajewa?
        Amen.
        • Gość: Tomek Re: Basajew,zabijaj dzieci to takie wzniosłe!!! IP: *.dsl.ksc2mo.swbell.net 02.11.04, 01:40
          nie jestem roska swinia, i roscy powinni zaplacic za to co roba w czeczeni
      • Gość: zrozpaczony Re: Basajew & & #35; 35; 1 Bij ich Basajew IP: *.nycap.rr.com 02.11.04, 01:22
        Ty przyglupie #35 , mowisz "bij" a zeby ciebie bili to ja wiem z gory ze
        bardzy bys plakal , znam takich bohaterow jak ty , ale ty jestes debil i dyren,
        nie pisze sie "wytempmi" a wytepi , idz do szkoly jezeli sie tam nadajesz ale
        mysle ze chyba sie tam ni nadajesz.
        • kropekuk Napisal tak, bo sam "tempy"... 02.11.04, 01:44
      • Gość: zrozpaczony Re: Basajew & & #35; 35; 1 Bij ich Basajew IP: *.nycap.rr.com 02.11.04, 01:26
        za szybko pisalem i troche przkrecilem , zamiast duren napisalem dyren, zamiast
        nie napisalem ni, sorry.
        • Gość: Tomek Re: Basajew & & & #35; 35; 35; 1 Bij ich Basaj IP: *.dsl.ksc2mo.swbell.net 02.11.04, 01:43
          Matole, nie urodzilem sie w Polsce, a o szkole, to ty napewno nie skonczylesz
          podstawowke, durniu. Napewno pracujesz w mcdonaldzie chamie
          • kropekuk A ja sie urodzilem w Anglii do n-tego pokolenia 02.11.04, 01:52
            w XVII wieku (bo tylko tak daleko siegaja akta naszego kosciola, ktory wowczas
            powstal - jestem anglikaninem), po mieczu i po kadzieli (z niewielka domieszka
            celtycka - babka z Dublina), polski jest dla mnie jezykiem wyuczonym, ale
            bledow ortograficznych nie robie - wystarczy sobie zainstalowac SLOWNIK!
            W dodatku nie wierze, by osoba urodzona w USA i wychowana w tamtejszej
            kulturze, chodzaca do amerykanskiej szkoly etc. na jakakolwiek SLUSZNA (bo blad
            popelniles) uwage odpowiadala inwektywami. Tak w UK reaguje tylko polski
            niewykwalifikowany robotnik budowlany z najbardziej zapadlej wiochy, ktory
            guzik potrafi i niczego nie pozwoli sie nauczyc. I mysle, ze ty tez nim jestes.
            • Gość: Tomek Re: A ja sie urodzilem w Anglii do n-tego pokolen IP: *.dsl.ksc2mo.swbell.net 02.11.04, 02:01
              No, i ile musiales myslec na tym, napewno siedziales pol godziny i sprawdzalesz
              slownik sto razy. A ze jestesz anglikiem, to mi bardzo przykro, mama ci napewno
              to przeczytala i pisala
              • kropekuk Mama pol-Irlandka...Sean is ainm dom.Tóg bog é ... 05.11.04, 14:09
                Go hifreann leat!
                • Gość: Nochczo Tioefidu ar la IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 20:07
    • Gość: Belial CZECZENIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 01:54
      Dla oświecenia małolatów zabierających głos w temacie Czeczenia: Od pierwszej
      tzw wojny czeczeńskiej ,czyli od 1992 r panowie Czeczeni nawet kibla we własnym
      kraju nie odbudowali.Nie mówiąc o szpitalach czy szkołach.Oni walczą,walcza
      przez wieki objętnie z kim i o co ale walczą.Rządzą zaś klanu które pracę maja w
      d......Przemyt i handel ropą,prochami oraz porywanie ludzi dla okupu.To jest
      Czeczenia.
      • Gość: woodu Re: CZECZENIA IP: *.cvx21-bradley.dialup.earthlink.net 02.11.04, 02:48
        Czeczeni to bandyci. Maja to we krwi.
        • Gość: heban Re: CZECZENIA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.04, 20:06
          bandytą jest Putin a Fedaracja Rosyjska jest państwem zbrodniczym,bandyckim i
          terrorystycznym
      • Gość: And Re: CZECZENIA IP: *.ca.astound.net 02.11.04, 06:08
        Ty jesteś prawdziwy Belial, czyli diabeł.
      • Gość: ktos Re: CZECZENIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 08:33
        A my czeczenow przyjmujemy, zapraszamy, placzemy nad losem tych ludzi na
        naszych granicach... Moze otrzezwiejemy troche jednak?
      • tamernator Re: CZECZENIA 11.12.04, 03:53
        No jasne, a Polska po 2 latach od skonczenia Drugiej swiatowej to juz wszystko
        odbudowala i nie bylo korupcji odrazu pojawila sie demokracja i porzadek ???
        Po wojnie zawsze sie tak dzieje prawie w kazdym panstwie, zebys wiedzial w
        Rosji porywalo sie ludzi w kilka razy wiecej niz w Czeczenii.A o kiblu
        pie..sz glupoty i sam niewiesz co gadasz, ja sam pomagalem wojkowi budowac
        kibla :)Jeszlibys widzial Czeczenie w czasie pierwszej wojny i po pierwszej
        wojny to bys zobaczyl ile my odbudowalismy za 2 lata.co prawda jest to ze kazdy
        odbudowylal swoj dom i budowal swoje garaze i restauracji,ale nikt nie budowal
        panstwowe budynki.Czemu ??? Bo jak mowiles nasz rzad rzucal caly dochod z ropy
        w swoje kiszeni.
    • Gość: magda. to palanty bezrozumne, a nie wodzowie IP: *.z064220066.chi-il.dsl.cnc.net 02.11.04, 03:09
      Rozpowszechnianie takich idiotycznych oswiadczen , to jest dopiero terroryzm
      medialny. Basajew to zwykly i pospolity bandzior. Do szpitala wariatow z takim
      debilem.
      • Gość: mi Re: to palanty bezrozumne, a nie wodzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 09:19
        hehe jak by wczasie okupacji w polsce byl internet tacy jak ty wypisywali by podobne perdy o
        dowodcach partyzanow. Ic zrobic kupe bo na oczy ci sie cisnie
      • Gość: antek Re: to palanty bezrozumne, a nie wodzowie IP: *.kim.pl 02.11.04, 10:03
        Nikt zdrowy ma rozumie nie będzie popierał wolnej Czeczenii ,której bohaterami
        mogą zostać bandyci pokroju i zpod znaku Basajewa .To byłaby pochwała
        największej zbrodni dzieciobujstwa.Mie sądzę by ktokolwiek na świecie chcieł
        takiego państwa i udzrlał mu moralnego poparcia bo to byłoby popieranie
        zbrodniarzy.Basajew powieś się dla dobra idei wolnej Czeczeni-ty bandyto.
    • Gość: Gerard Islam ma inny kod moralny niz wspolczesny Zachod. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 02.11.04, 03:55
      Islamisci wychodza z zalozenia, ze dzieci dorosleja i sa wtedy wrogiem. Koran
      daje w kilku surach prawo do surowego traktowania kobiet i dzieci niewiernych.
      Ci, ktorzy planowali i wykonali atak na szkole wiedzieli dobrze, ze nie
      obejdzie sie bez ofiar. Byli gotowi do wysadzenie sie razem z dziecmi. Ich
      krokodyle lzy nie powinny nikogo wzruszac.
    • Gość: bill To jest typowe dla IP: 195.119.114.* 02.11.04, 06:48
      zolnierzy Islamu.
      Oni nie poczuwaja sie do winy.
      To wszystko dla Allacha.

Jak w Egipcie zapytalem jednego: dlaczego domagacie sie ciagle prezentow?
      To dla Allacha. Bedziecie biedniejsi i my zwyciezymy
    • Gość: Litwin UE popiera Czeczenskich bandziorow puki islamisci IP: *.vrm.lt 02.11.04, 07:12
      cos znowu u nich nie wysadza, jak np. w USA.
      • Gość: heban Re: UE popiera Czeczenskich bandziorow puki islam IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.04, 22:06
        jakby co to UE popiera rosyjskich bandziorów.
    • anwb Czekam na wiadomosc od Hitlera 02.11.04, 07:28
      Tylko czekac az kanadyjska gazeta i GW zamiesci informacje od ducha Hitlera i
      jego ludzi, ze nie da winni. No! Przynajmniej slusznie mordowali Ruskich!
      Nareszcie mozecie spokojnie o Basajewach pisac: bojownicy, partyzanci,
      separatysci no bo przeciez nie MORDERDY i BANDZIORY
    • Gość: joj A kto ma sie czuc winnym? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 08:29
      Facet najpierw atakuje szkole pelna dzisci a potem mowi, ze jest niewinny. Po
      co w ogole publikuje sie belkot bandytow?
    • Gość: Joter Co w Kazachstanie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.04, 08:44
      Czy nikogo nie zastanawia, dlaczego przez 40 dni ramadanu wszyscy zachłystywali
      się planowaną zemstą za tragedię w Biesłanie, a po 40-tym dniu - jak nożem
      uciął. Żadnych informacji, nie mówiąc o bieżących nowinach czy sytuacji? Na
      rosyjskiej stronie tylko krótka info, że nauczyciele tej szkoły zadeklarowali
      normalną pracę (komu i po co?), a w polskich mediach - szlaban??! Nagle
      zniknęli z powierzchni ziemi?
      • Gość: SLOTE Re: Co w Kazachstanie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 08:53
        pan zapewne mial na mysli media polskojezyczne, takie jak np. ten portalik,
        gdyz polskie media jako takie juz dawno u nas nie wystepuja :)
    • Gość: mi basajew!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 09:15
      witam szanownych przedmowcow. Na wstepie napisze ze niejestem zydem ani komunista (na zyda sie
      nie nadaje jubie moj napletek :D(bez obrazy szanuje zydow), a na komune sie juz nie zalapalem). Ok do
      sedna plujecie na tego Basajewa jak byscie byli w czeczeni i mieli okazje zobaczyc co wyczyniaja tam
      ruscy:D, jak ma sie czuc winny za smierc dzieci - co kazal ostrzelac ta szkole z czolgow:D albo z
      helikopterow :D. Tak niestety wyglada wojna jedni nazywaja to akcja trorystczna dla mnie jest to akcja
      wojskowa. Jak w kazdej wojnie gina cywile tak i w tej wojnie cywile sa masakrowani - w ten czy w inny
      sposob, to tylko kwestia srodkow jakimi dyponuje dana strona :D (brutalna naga prawda) tak jesli ktos
      ma malo pieniedzy i jest zdesperowany... a jesli ma duzo pieniedzy posyla samolot, samolot zrzuca
      bombke i tyle niewidac cierpienia. Rosja prowadzi wojne wojne z narodem ktory jest dumny i waleczny
      (dobrze ze jestesmy zatlusci na wojaczki;-) i nasz prezydent niepoparl tej chorej agresji;-) bo kto wie
      moze musielibysmy sie jeszcze bardziej wstydzic niz za Irak. Beda krwawic do tad az jedna strona
      nieprzygnie karku - a ze to sie niestanie to bedzie to konflikt na jeszcze pare ladnych lat (5 zlecialo
      nastepne 5 tez zleci):-). Zycze panu Basajewowi udanej walki o swoj dom niech przepedzi ruskich (to
      potrwa ale mu sie uda) naszym rodzicom zajelo to poad 50 lat. Jeszcze raz cierpliwosci i niec nieustaje
      w walce.
      • Gość: niuniek Re: basajew!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 11:48
        ale jedno jest pewne, jestes pan slonym idiota, takim ze slow brakuje......no
        mam nadzieje ze panskiego bahorka ktos pier*dolnie tak zebys baranie nierozumny
        zrozumial o co tutaj chodzi...
        • Gość: mi Re: basajew!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 13:15
          ta "baranie bezrozumny" odrazu :D mam poprostu inny punkt widzenia na to :D

moje dzieci tez pewnego dnia umra i musial bym byc kretynem zeby myslec ze bedzie inaczej, tylko
          myslenie o tym jest ciut trudniejsze do za akceptowania niz o swoim kresie.

tez idziesz do tego samego miejsca co ja i moje dzieci :D

a co tu jest do zrozumienia ktos zabija i jego zabijaja w imie wlasnej glupoty i zagubienia:D
    • Gość: http://mahomet.tk/ [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 11:39
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Kris Basajew: nie czuję się winny śmierci dzieci IP: *.cab18.mus.starman.ee 02.11.04, 21:45
      "Toronto Globe and Mail" nie opublikowało wywiadu z Basajewem, bowiem poza
      zapisem na papierze nie miała ani kasety wideo, ani choćby audio. Wywiad
      opublikowała jedna z czeczeńskich witryn internetowych.

Profesionalna gazeta nie publikuje nieudokumentowanych materialow,w odroznieniu
      od szmatlawcow typu GW,a debil Wojciech Jagielski dla wybielania terrorystow
      posluguje sie materialami z ich nielegalnych witryn!Ot cala jego
      profesja,chociaz czego od niedouczka oczekiwac?
    • Gość: Szamil Sami eksperci IP: *.brzeskodsl.ptc.pl 05.11.04, 12:20
      JAk widze wypowiada sie tutaj wielu ekspertow....
    • metastasis Coś dziwny wydaje mi się ten wywiad... 06.11.04, 14:21
      Cytat: "Basajew przyznaje, że wybrał na cel dzieci, mając nadzieję, że Rosjanie
      nie poważą się na szturm szkoły."

Nie chce mi się wierzyć, żeby Basajew był aż tak naiwny i miał nadzieję, że
      Rosjanie przejmą się losem kilkuset Osetyńczyków... bez względu na to czy to
      były dzieci czy nie - Moskwa raczej nie słynie z wielkiej empatii w stosunku do
      jednoski - osoby ludzkiej.

Basajew styka się z Rosjanami od ich najgorszej strony od lat - niemożliwością
      jest żeby był aż tak mało przewidujący.

Ciekawy jest natomiast następny artykuł - o niedoliczeniu się ilości
      terrorystów... jeśli jacyś uciekli to nie wiadomo jakiej byli narodowości...
      FSBini?? Chyba oni mogli dość łatwo uciec w zamieszaniu lub bez - wystarczyło
      okazać legitymację lub nawet podać numer służbowy...

• Gość: Papaj Wilk na Kaukazie! IP: 195.136.125.* 21.12.04, 12:57
      Szamil to prawdziwy partyzant walczący o niepodległość swojej ojczyzny. Sercem
      jestem z nim!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka