Dodaj do ulubionych

Gównosiec

05.04.22, 09:47
Subtelny polakożerca i piewca caratu Dostojewski użył swojego wielkiego talentu literackiego do spłodzenia pojęcia narodu Bogonośca, czyli szlachetnego ludu niezwykle dobrych, pełnych Boga w sercu Rosjan.
Już dawno można było dostrzec potworność tego wyrafinowanego kłamstwa. Teraz, po Buczy, Borodiance i kolejnych takich odkryciach, trzeba głośno powiedzieć:
to naród gównosiec.
Obserwuj wątek
    • borrrka Bсе теперь против нас[ 05.04.22, 10:13
      Widzę to raczej, jako "rotę" która po wymordowaniu wioski "banderowców" odpoczywa śpiewając Bсе теперь против нас.
      Bo oni to zrobili dla dobra wspólnego, a nie było łatwo.
      Młodsi oficerowie z inteligenckich rodzin łzę uronią.
    • ivergon Re: Gównosiec 05.04.22, 11:20
      ukos napisał:

> Subtelny polakożerca i piewca caratu Dostojewski użył swojego wielkiego talentu
      > literackiego do spłodzenia pojęcia narodu Bogonośca, czyli szlachetnego ludu n
      > iezwykle dobrych, pełnych Boga w sercu Rosjan.
      > Już dawno można było dostrzec potworność tego wyrafinowanego kłamstwa. Teraz, p
      > o Buczy, Borodiance i kolejnych takich odkryciach, trzeba głośno powiedzieć:
      > to naród gównosiec.

No cóż sowieckie szambo, czy rosyjskie szambo to norma od dawna dla Moskwy, tej carskiej też, oni od wieków stosują politykę gnojenia przeciwnika, szlachetna wojna dla sławy jaką stosowali Polacy, nie jest ich ideą.

autocytat "Jak ostatnio zacząłem tu (znów) pisać albo w jakimś komentarzu napisałem, że nawet wrogowi nie życzy się by sowiecie szambo rozlało się na jego kraj, to miałem na myśli właśnie to idą, giną, płaczą, mordują, i jęczą, że się boją, niszczą, kłamią, gwałcą i mówią, że wyzwalają."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka