Dodaj do ulubionych

counter-strike

IP: *.rivnet 28.04.02, 19:15
Mamy kolejny dowod na to ze dziennikarze to najwieksze dziwki.
Powodem tego stwierdzenia jest tresc artykulu:
"Niemcy sa w szoku po tragedii w Erfucie" , pani Rubinowicz.
Dotyczaca gry counter-strike,autorka artykulu opisuje ta gre jakby chodzilo
tam tylko o jak najbardziej sadystyczne zabicie przeciwnika.
Prawda wyglada troche inaczej,otorz w grze tej gra sie dwoma zespolami
terrorystow lub anty-terrorystow.Ich zadania sa takie jak w rzeczywistosci.
Anty-terrorysci maja za zabanie uwolnienie zakaldnikow lub zapobiezenie
podlozenia bomby przez terrorystow.Uzywa sie broni palnej takiej jak w
rzeczywistosci np.AK-47 i gra wcale nie polega na jak najbardziej sadystycznym
zabiciu wroga lecz na wykonaniu zadanie.(A ze przy okazji zabijasz terrorystow
to chyba dobrze).Pani Rubinowicz chcac podkreslic totalne skrzywienie
zamachowca pisze nieprawde w celu zwiekszenia tragizmu i tak juz okropnej
sytuacji.Takie rzeczy spotyka sie dosyc czesto w mediach ktore podobno powinny
byc rzetelne i bezstronne:).
Obserwuj wątek
    • Gość: tezgracz Re: counter-strike IP: *.kozienice.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 19:30
      Zgadzam sie zupełnie z przedmówcą .Dziennikarze czesto wypowiadaja sie na
      tematy na które nie maja pojecia.Jakby Pani redaktor zagrała w Postala to
      zmieniłaby zdanie o counter-strike'u.
      • Gość: gracz Re: counter-strike IP: 195.117.136.* 29.04.02, 14:41
        Widac wyraznie ze pani redaktor nie ma zielonego pojecia o grze counterstrike,
        jak i pewnie o wiekszosci gier komputerowych - odsylam do artykulu z gazety
        wyborczej wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=814389&dzial=010201
        Tak "rzeczowej i fachowej" opinii nie spodziewalem sie po skadinad bardzo
        rzetelnej i cenionej przeze mnie gazecie. Bzdura totalna - kolejna bzdura a
        moze nawet celowe klamstwo - Counter-strike jest sprzedawany w Niemczech, choc
        dopiero dla osob pelnoletnich (18 lat), niemiecka wersja jest tylko pozbawiona
        krwi - mam taka wersje.
        Opinia pani redaktor pewnie pojdzie w swiat, znajdujac poklask osob o podobnych
        pogladach - typowe wrzucanie wszystkiego do jednego wora - gry nawet jesli sa
        wypelnione przemoca przez normalnych ludzi nie sa traktowane jako
        rzeczywistosc, nawet przez dzieci, chyba ze rodzice zupelnie sie nimi nie
        interesuja, albo wykazuja nadmierna opiekunczoscia (odsylam do opowiadania
        Mrozka zatytulowanego chyba "Anioł stroz"). Pani redaktor pewnie rowniez
        zabronilaby czytania Harrego Pottera - wszyscy znamy jego zgubny wplyw na nasze
        zagubione, niewinne duszyczki. Mysle, ze wypadaloby napisac jakies
        sprostowanie. W Niemczech w CS'a gra ok 100 000 ludzi, pewnie wszyscy
        nielegalnie. Jeden z nich okazal sie psychopata, dlatego nalezaloby zabronic
        grania w ta gre wszystkim normalnym, zreszta gra w pilke nozna rowniez jest
        niebezpieczna, przeciez kibice pilkarscy to sami chuligani. Ogarnia mnie pusty
        smiech, czytajac takie wypowiedzi leperiada w radiomaryjnym stylu
        • Gość: ktos Re: counter-strike IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 29.04.02, 15:01
          No tak teraz wszystko wiadomo. Koles nie dosyc, ze gral w CS'a to jeszcze
          sluchal Slipknota i ogladal krwawe filmy. Dobrze, ze ja wole spokojniejsze
          filmy (z CSa i Slipknota nie zrezygnuje), bo jeszcze tez bym zaczal do ludzi
          strzelac :( Szkoda, ze takie artykuly pojawiaja sie w powaznej ponoc gazecie.
        • Gość: Rysy Re: counter-strike IP: *.104.popsite.net 29.04.02, 20:30
          Hi
          >Widac wyraznie ze pani redaktor nie ma zielonego pojecia o grze counterstrike,
          >jak i pewnie o wiekszosci gier komputerowych - odsylam do artykulu z gazety
          >wyborczej wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=814389&dzial=010201
          >Tak "rzeczowej i fachowej" opinii nie spodziewalem sie po skadinad bardzo
          >rzetelnej i cenionej przeze mnie gazecie. Bzdura totalna - kolejna bzdura a
          >moze nawet celowe klamstwo

>Ogarnia mnie pusty
          >smiech, czytajac takie wypowiedzi leperiada w radiomaryjnym stylu

Nic dziwnego ze kupiles poglad GAZETY i kpisz z tez Leppera i Radia Maryja.
          Kupuj bzdure totalna ktora skondinond jest bardzo rzetelna. Zapewne nie gry,
          moga sie przydac kiedy trzeba bedzie walczyc o Polske, a medialny kisiel pirze
          tak mozgi odbiorcow i dziennikary ze w jednym paragrafie lacza logike z
          podswiadomoscia. Czy chcailbys zeby wybrandzlowany styl obZYDzanjacych mediow
          zastosowac do SPRAW ktore broni Radio Maryja. Zycia i przyszlosci twojch braci
          czy rodziny, kumpli, mego. O ile ich masz , moze ktos byc niedoskrobanym
          jedynakiem, ktory teraz juz nie powstanie bo gdzie zaco i dlaczego?

Trenuj walke bo moze sie przydac. Mozesz tego niewidiec, bo jestes
          hipnotyzowany. Z daleka widac wiecej. Zastanow sie czemu tak jednym tchem kpisz
          z innych. Czy to nie podswiadomka ktora ci sprzedali?

3-m sie
          Ps. Jak znasz sie na walce zapraszam do fora
          Jak zwalczac terroryzm Rzeczowo
          Rysy
          • Gość: wiewiór Re: counter-strike IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 12:21
            Gość portalu: Rysy napisał(a):
            > Czy chcailbys zeby wybrandzlowany styl obZYDzanjacych mediow
            kolejna paranoiczna pierdoła... wszyscy to Żydzi, typowy polski idiota. :P
            w.
      • Gość: incognit Re: counter-strike IP: *.vline.pl 29.04.02, 20:03
        CO Wy wicie o Counter-STrike/u?!?!?!?!?!?!?!?!!?!??!!?~~!?!?~!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
        Pismaki klepia o rzeczach o ktorych nie maja bladego pojecia. Sam gram w te
        gre, i nie widze w niej nic, co by moglo wykrzywic psychike ludzi!!!!
    • Gość: Ninja AX Zwycięża ten kto zabije więcej osób?! IP: *.za-tp.digi.pl 29.04.02, 15:19
      Zwycięża ten kto zabije więcej osób... Kto to zdanie popełnił???? W tej grze
      nie liczy sie samo wybicie przeciwników, najlepsze jest to jeśli wygra się nie
      eliminując przeciwnkiów, ale wypełniając zadanie... Gra uczy... Naprawdę... W
      życiu przyda się przecież umiejętność taktycznego myślenia... Po prostu
      następnym razem proponuję autorowi tego textu zagrać, poznać samą grę jak i
      opinie graczy, zanim popełni on taki artykuł...
      • Gość: f4kenick eh.. sezon ogorkowy.. IP: *.acn.waw.pl 29.04.02, 15:36
        Nigdy nie zapomne jak to wyskoczylem z kuzynem "na zagle" na jeziorko, a ze
        nawet troszke wialo to bylo milo. Trafilismy na wiekszy wiaterek 9-10F i
        zaliczylismy grzyba(nic bardzo niebezpiecznego). Jakos sie tak zlozylo ze, gdy
        postawilismy lajbe i doplynelismy do brzegu trafilismy na dziennikarza..
        Nastepnego dnia kupuje wybrana gazete, i zaczynam czytac "Malo brakowalo a
        doszlo by do tragedii..".
        Widze ze to samo jest z CS'em. Dla osoby ktora nigdy w to nie grala, ba.. nie
        widziala nawet tej gry jest to cos baaardzo brutalnego, bezsensownego itp.
        Nierozumiem czemu wine za taka tragedie zrzuca sie na gre/lub muzyke.
      • Gość: Gracz_CS Re: Zwycięża ten kto zabije więcej osób?! IP: *.net.autocom.pl 01.05.02, 09:21
        Juz to widze, jak jakas umalowana szantrapa z "powaznej" gazety gra w CS. Juz
        to, ze napisala "Counterstrike" zamiast:"Counter Strike" swiadczy o jej
        niezgłębionym lamerstwie i kompletnej nieznajomosci tematu; ciekawe czy zna
        takie gry jak:"Halwlajw" czy:"Aienz wersus Predatorz":))). Ehh, po prostu LOL.
        Duża część dziennikarzy mysli ze zna sie na wszystkim, a w rzeczywistości g*wno
        wiedza na temat o ktorym pisza. Wniosek jeden: lamerska prasa sux0rz, nic
        dodac, nic ująć...
    • Gość: wiewiór Re: counter-strike IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 15:22
      Szkoda słów na ludzi, którzy uważają się za wszechwiedzących. Polecam autorce
      zapoznanie się chociażby z www.counter-strike.pl (polska strona, bo nie wiem
      jak radzi sobie Pani z językami obcymi) i www.counter-strike.de (niemiecka
      strona, zakazanej, złej patologicznej i sadystycznie brutalnej gry) gdzie można
      dowiedzieć się czegoś o tym barbarzyńskim produkcie.

Ludzie przestańcie pisać głupoty, że to przez gry, bo wojny na świecie przez to
      się raczej nie toczą, tylko przez głupotę ludzką.
    • u114 Re: counter-strike 29.04.02, 15:32
      BUHAHAHHAHAHAaa.....kto to pisał...zakonnica???
      czy ktoś kto zyje w swoim świecie???
      Bardzo przepraszam ale osoba ktora to pisała to troche nie ma pojęcia na ten
      temat....CS zakazany w Niemczech??? dobrze widzieć! A ile za to dają...??
      dozywocie??Okrotne zabijanie??? to chyba nie wdizal SOF czy innych tego typu
      gier. JA bym prosił o oficjalne przeprosiny.....Przemoc to chyba jest w TV a
      nie w CSie....przeieta tam jest gra zespołowa a nie masakra......Jak to czytam
      to mi sie :puke: chce....LOL
    • Gość: Starszy Re: counter-strike IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.02, 16:25
      Ludzie (dziennikarze) czy wy kiedykolwiek mieliście okazję garć w cokolwiek?
      Gry typu FPP są chyba najpopularniejszą formą komputerowej rozrywki. W samej
      Polsce były rozegrane dwa oficjalne turnieje CS'a i nikt fizycznie nie
      ucierpiał. Poza tym ja wolę sobie "popykać" w CS'a niż szlajać się po mieście i
      szukać zadymy.
      • Gość: Kosiak Re: counter-strike IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 16:55
        Nie no bez kitu! Dziennikarze sa za****** :)! Fajne teksty pisza. EJ a czy wy
        nie wiecie ze grajac w CSa mozg wam wyparuje bueheheheh LOOOL. Gram jush dlugo
        w CSa i jestem normalny, dobrze ktos wczesniej napisal ze woli pograc w CSa niz
        sie szlajac po ulicach (swiete słowa czlowieku)! CS RULESSS :)
        • Gość: m4 Ortografia balwany! IP: 194.151.168.* 29.04.02, 17:07
          Gdzie chodzicie do szkoly matoly ortograficzne?
          • Gość: Lech Re: Ortografia balwany! IP: 2.4.STABLE* 29.04.02, 17:39
            jakby to mialo jakies znaczenie ... lame
    • Gość: Cali Re: counter-strike IP: *.chello.pl 29.04.02, 18:22
      lol teraz ludzie się będą gapili na gracza CS'a jak na jakiegoś przestepce
      Żądam aby to co owa Pani napisała było sprostowane i żeby przeprosiła
      społeczeństwo Counter-strika za takie głupoty jakie pisze Czy jak koleś jest
      Chory psychicznie to wina gier jest że tak się zachowóje no chyba nie....
      • Gość: Cogito Re: counter-strike IP: 62.121.73.* 29.04.02, 19:11
        No naprawde smieszny ten artykul. Jak zwykle winne sa okrutne gry i "diabelska
        muzyka". Nie wiem czemu ale cisna mi sie slowa wypowiedziane przez jakiegos
        ksiedza, bodajrze z renesansu lub oswiecenia, ktory filozofow epoki nazywal
        wszami w ogonie lucyferowego rumaka ( albo gnidami ). Zacofanie i
        niezrosumienie tematu to przykre sprawy, ale zeby cos takiego drukowac to juz
        zenada. Chcialbym pani dziennikarz przypomniec czasy zespolu o nazwie "The
        Beatles" i te wszystkie ekscesy towarzyszace ich pojawieniu sie. Czy nie
        pamieta juz Pani jaka niechec wywolal uw zespol?
        Czy nie taka jaka Pani zaszczepila w artukule odnosnie Slipknotu?

No dobrze a teraz pojde zagrac w CounterStrike'a, wymorduje w krwawy sposob
        innych graczy, a potem pozabijam wszystkich w domu7 i w szkole, bo na prezent
        byla firanka....
        • Gość: Cali Re: counter-strike IP: *.chello.pl 29.04.02, 19:15
          Gość portalu: Cogito napisał(a):

> No naprawde smieszny ten artykul. Jak zwykle winne sa okrutne gry i "diabelska
          >
          > muzyka". Nie wiem czemu ale cisna mi sie slowa wypowiedziane przez jakiegos
          > ksiedza, bodajrze z renesansu lub oswiecenia, ktory filozofow epoki nazywal
          > wszami w ogonie lucyferowego rumaka ( albo gnidami ). Zacofanie i
          > niezrosumienie tematu to przykre sprawy, ale zeby cos takiego drukowac to juz
          > zenada. Chcialbym pani dziennikarz przypomniec czasy zespolu o nazwie "The
          > Beatles" i te wszystkie ekscesy towarzyszace ich pojawieniu sie. Czy nie
          > pamieta juz Pani jaka niechec wywolal uw zespol?
          > Czy nie taka jaka Pani zaszczepila w artukule odnosnie Slipknotu?
          >
          > No dobrze a teraz pojde zagrac w CounterStrike'a, wymorduje w krwawy sposob
          > innych graczy, a potem pozabijam wszystkich w domu7 i w szkole, bo na prezent
          > byla firanka....

taaa a ja uważam że wszystkiemu są winne pokemony bo to jest wcielenie zła
          pewnie zaraz w kościele bedzie kazanie że gry to nażędzie szatana....
          • Gość: Krzych Re: counter-strike IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.02, 20:57
            Obserwujac moich kumpli z klasy zauwazylem, ze ci co graja w gry fpp sa mniej
            agresywni. Ja grajac np. w Q3 wyladowuje sie na botach a nie na kumplach z
            klasy. A CS to niby brutalna gra? HAHAHAHAHAAH!!! Jakby pani redaktor zobaczyla
            Carmageddona to ciekawe co by powiedziala :) W CS'e przede wszystkim chodzi aby
            dobrze rozumiec sie z reszta zespolu. Tu nie da sie nic zrobic w pojedynke. Juz
            nie wspomne o tym, ze gra uczy logicznego myslenia (ile to taktyk ulozylem juz
            razem z kumplami). Najpierw trzeba zobaczyc a potem oceniac!
            CS RULEZ!!!
            • bimi Re: counter-strike 30.04.02, 12:41
              Gość portalu: Krzych napisał(a):

> A CS to niby brutalna gra? HAHAHAHAHAAH!!! Jakby pani redaktor zobaczyla
              >
              > Carmageddona to ciekawe co by powiedziala :)

Trudno przewidzieć co by powiedziała, bo chyba wszyscy jesteśmy zgodni, że CS to
              ona nie widziała na pewno. I to jest właśnie najbardziej bolesne - czy naprawdę
              tak ciężko jest uruchomic jakąś grę zanim się ją zbeszta w niby szanującej się
              gazecie?!
    • u114 Re: counter-strike 29.04.02, 21:39
      racja...jateż pisałem zeby tzw. pani redaktor przeprosiła....moja matka juz sie
      zbulwersowała i oczywiscie całą wine przypisuje CSowi....I nie dociera do niej
      jak jej mowie ze chyba więcej wiem na temat CSa niz autorka artykułu....ale
      nie...wedłóg mojej matki to ona wie lepiej....teraz tylko czekać aż w szkołąch
      pojawią się przycholodzy i xięża wyszkolenie do walki przeciw BRUTALNEMU
      CSowi. A najlepsze ze matka mi mowi ze widzi jak gram to sie cały ekran krwią
      zalewa :D A pani redaktor polecam Carmagedona i SOFa....lame
      • Gość: the Bush Czy jest jakieś wytłumaczenie tej krytyki? IP: *.aspektsc.pl 29.04.02, 22:56
        No więc tak, mówąc już o przemocy kochana pani redaktor proponuję pooglądać
        dobranockę bo i tam się znajdą satanistyczne przesłania, a i krew się czasem
        poleje... (a i nie ch pani za żadne skarby nie włącza batmana bo tam czasem
        ktoś zginie)
        Co do zakazania naszego uczącego przemocy produktu to powiem tak, czemu jeszce
        nie zakazali sprzedawania komiksów o myszce Miki bo przeto i tam co poniekótry
        dostaje pałą. Co do zabijania okrutnego jak najwiekszej liczby osób: hyhy, czy
        rozbrajanie bomby, ratowanie zakładników, wyprowadzanie z opresji vipa są
        typami rozgrywki w których rżnie się co jednego gościa? Dalej, jeśli chodzi o
        wycinkę w sieci to proponuję Q]I[Arenę --> multi player --> death math jako typ
        gry, To JEST wycinanka.
        To wszystko Co chciałem powiedzieć, Ściska mnie jednak że przez tak nie
        żetelne wypowiedzi Cierpimy MY, gracze i to do nas co jakiś czas podchodzi
        pewna osoba i stwierdza: TY JESTEŚ ZŁY BO GRASZ W COUNTERA.......
        A mam pytanie czy PANI była łaskawa choć zobaczyć jak ta gra wygląda?
        Czy może była pani łaskawa sprawdzić iż na świecie jest 22 tysiące serwerów na
        których co noc odbywają się istne żezie? Wydaje mi się że nie.........
        A jeśli jesst pani Żetelną podkreślam Żetelną dziennikarką to porszę o maila z
        wytłum,aczeniem pani wypowiedzi, big.duck@wp.pl
        Tak poa tym to można mnie często spotkać, grającego w countera na Gry Online
        Freestyle pod Nikiem Bushwlaker i radzę się do mnie nie zbliżać bo chyba jestem
        zwyrodnialcem i jeszcem gotów kogoś zabić.......... Może wtedy powiedzą co
        książki Agata Christie robią z człwiekiem, wszagrze i tam nie brakuje zakazany
        mordów.
    • Gość: czaszek counter-strike IP: *.polbox.pl / 213.195.142.* 29.04.02, 22:47
      Może pani redaktor się wypowie...
      Wykazała się pani OGROMNĄ wiedzą na temat gier FPP (First Person Perspective -
      Gra Z Widoku Pierwszej Osoby).
      Ciekawe czy panie kiedyś Counter-Strik'a albo Quake na oczy widziała...

Gry FPP są tak brutalne (bueheh), że nawet są organizowane specjalne turnieje
      na skale ogólnokrajową a nawet i ogólnoświatową.
    • Gość: Maniak tak IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 29.04.02, 23:05
      Dziendobry
      Nazywam sie [CS]Player
      Naleze do pokolenia roku 83
      Wychowalem sie na Robocopie i grach FPP
      I do zabicia kogos wcale nie potrzebna mi jest "pąpka"
      Calkowicie wystarczy mi lyzka albo szpikulec owiniety w gazetke wyborcza z
      ktora czesto chodze po ulicach stolicy
      Niestety musze zmartwic sz.p.Rubinowicz
      takich jak ja jest duzo wiecej
      portal FPP codziennie odwiedzaja setki tysiecy mlodych Polakow
      I z tamtad dowiedzialem sie o tym co pani napisala
      A napisala pani bardzo brzydkie rzeczy
      Bardzo mnie pani obrazila
      Tak
      I pani mnie za to przeprosi
      Tak
      I moich wspolbraci tez
      CS roxors.
      • Gość: czytamgw Gazeta Wyborcza dała do pieca. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 01:18
        W 100% popieram przedmówcę. Ja i sześciu moich braci już ostrzymy szpikulce, a
        bardzo cięci jesteśmy na panią redaktor
        wrrrrr auuuuuuuuuuuu miau miau agfposdigjasoi[!!!! a za wszystko co się stanie
        będą odpowiadali redaktorzy Gazety dlatego, że rozwścieczyli rzesze maniakalnych
        zabójców rodem z piekła (czyt. graczy counter-strike)
        PS. uśmiałem się jak norka. myślałem, że Gazeta to poważna gazeta, a czasami
        zdaje mi się, że ma więcej wspólnego niż można przypuszczać z "NIE" Urbana.
        • Gość: Warhead Cs strike IP: *.mz.gov.pl / 172.16.0.* 30.04.02, 10:38
          Na poczatek pozdrawiam Panią i calą redakcję Gazety Wyborczej. Artykuł został
          napisany pieknym językiem i zgodnie z rzemiosłem dzienikarskim. Nie będę
          powielał wypowiedzi moich poprzedników. POwiem cos od siebie: Gram w gry
          komputerowe od 1990 roku. Zaczołem grać jako 12 letni chłopczyk. Moja kariera
          gracza trwa do dzisiaj ile nocy przegralem to juz moja sprawa. Dzieki
          odpowiedniej kontroli rodziców i wartości wpajanych zostałem uchroniony przed
          zgubnymi konsekwencjami gier komputerowych.
          po 1: NIE ZAWALILEM SZKOŁY
          po 2: NIE OGRABNICZAŁEM SIE TYLKO DO GRANIA sportem też sie interesowałem
          po 3: NIE PRZEGRAŁEM WSZYSTKICH TYGODNIÓWEK W KAFEJCE
          po 4: NIE STRACIŁEM WZROKU ;)

Natomiast moi rodzice uchronili mnie od znacznie poważniejszych i daleko
          idacych w skutkach zagrożeń dla młodego umysłu:

po 1: BRUTALNYMI FILMAMI - przecierz mlody czlowiek jak gra zdaje sobie (
          poniekąd ) sprawę że postać na monitorze jest nieżywa a jedynie ożywiona
          ruchami myszki . W telewizorze jednak sa pokazywane zdjęcia morderstw wizji
          lokalnych itp i to nie zawsze w późnych porach. I wg. mnie to wpływa potem na
          zanik instynktów wyższych u dorastających dzieci niż gry komputerowe.

po 2: NACHALNYMI REKLAMAMI - jednak ja byłem w szoku ogldając o godzinie 12:00
          kanał Fox Kids gdzie leciała w przerwie między kreskówkami słynna reklama
          jednej z sieci telefoni komórkowych ze znanym bokserem a w migawce
          były "kochające" się pieski. I jak potem rodzic ma wytlumaczyć co one robią ?

po 3: NIERZETELNYMI INFORMACJAMI Z PRASY

Pomyślcie teraz drodzy redaktorzy i korespondenci. Dziura budżetowa + bezrobocie
          + brak nakładów na organizację wolnego czasu po szkole = więcej przemocy na
          ulicach. Młody człowiek grając w swoją ukochaną gierkę nie pójdzie pić wódki z
          kolegami na trzepak przed blokiem, nie pójdzie z nimi na zadymę. Grając z
          kafejki internetowej wszyscy spotykają się ze sobą aby pograć a nie wbijać
          sobie noże w serca. Tworzą się nowe przyjaźnie, znajomości. Na podstawie
          jednego marginalnego przypadku nie należy osądzać calej kilku tysięcznej
          społeczności gdzie w większości starszych graczy wszyscy sie znają i lubią.
          Więcej wg. mnie agresji znajdziemy na boiskach do gry w kosza gdzie czesto lecą
          zęby przeciwnika w trakcie gry lub po grze niż siedząc i nikomu nie
          przeszkadzając zagrywając sie w ulubioną grę.
          Więc na przyszłość radzę rzetelniej sprawdzać informacje, które zostaną
          potem drukowane w artykule bo faktycznie taki artykuł może przyczynić się do
          wzrostu przemocy w rodzinie. Do tej pory dzieciak grał sobie spokojnie w swoją
          ukochaną grę do czasu artykułu z gazety X. Rodzice takiego dzieciaka czytając
          taki artykuł lecą od razu ratować swoją pociechę przed zostaniem maniakalnym
          zabójcą wdów i sierot i wyłanczają mu internet nierzadko łojąc tyłek.
          Sfrustrowany dzieciak idzie na podwórko i wybija zęby rówieśnikowi za
          niepowodzenia w domu. i jak odpowiecie mi na ten post Drodzy Redaktorzy ?

Pozdro

Warhead
    • Gość: Parcio Do pani redaktor IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 19:36
      Ten artykul, ktory pani napisala jest po prostu smieszny... Czy w ogole wie p.
      o co w tej grze chodzi? Czy grala lub czytala p. o tej grze? Watpie w to. Przy
      czytaniu tego artykulu rrzylem ( :P ) z tych bzdur. Co do chlopaka to nie wina
      gry lecz jego. Normalny czlowiek nie zabilby 17 osob. Byl po postu glupi (cos
      podobnego jak pani :P).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka