Dodaj do ulubionych

Żona Arafata: Chcą pogrzebać mi mężą żywcem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 07:55
powiedz lepiej gdzie są schowane "oszczędności" męża
Obserwuj wątek
    • Gość: lolek Żona Arafata: Chcą pogrzebać mi mężą żywcem IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 08.11.04, 07:55
      Powinni zrzucic 2000 kg bombe na ten szpital i po sprawie. Bedzie wtedy juz
      wiadomo czy Ara_rat fiknal czy nie.
      • Gość: Szwejk! Chodzi jej o pieniadze PLO na pryw.kontach Jasira! IP: *.dip.t-dialin.net 08.11.04, 21:20
        Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniadze. W tym wypadku dokladnie
        wiadomo, o co chodzi. Wszystkie pieniadze (miliardy!) jakie PLO dostawala,
        Arafat gromadzil w bankach na swoich prywatnych kontach. Wedlug prawa bankwego
        naleza sie one jego spadkobiercom, czyli w tym wypadku Surze. Stad jej
        intrygi.Ale nie wedlug miedzynarodowego prawa cywilnego i nie wedlug PLO.
        Francuzi jez wzieli sie za sparwdzanie tych kont. Miejmy nadzieje, ze poradza
        sobie z tym przebieglym babiszonem!
    • Gość: domk 10 MLD EURO UE WYDAŁA NA TERRORYSTOW ARAFATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 08:17
      To była "pomoc" dla Autonomii Palestynskiej. Większość tych pieniędzy zniknęła
      w przepastnych kieszeniach samego Arafata i jego skorumpowanych urzędników i
      terrorystów. Zresztą sam Arafat ma posiadłość pod Paryżem gdzie mieszka jego
      żona słynąca z zamiłowania do luksusu i wielotysięcznych zakupów w luksusowych
      sklepach. I teraz pani Arafat roni krokodyle łzy opływając w dostatki i zbytki.
      Śmiechu warte.......
      A biedota z Palestyny? A niech sobie żyją w obozach - przydadzą się
      jako "wybuchowe chłopaki i dziewczyny".
      Idź Jaser do piekła!!!!!
      • Gość: cyklista1 Re: 10 MLD EURO UE WYDAŁA NA TERRORYSTOW ARAFATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 01:56
        Nic dodać,nic ująć...
    • Gość: Ad do Icka Re: Żona Arafata: Chcą pogrzebać mi mężą żywcem IP: *.chello.pl 08.11.04, 08:37
      A Wy Żydzi pokażcie pieniądze wszystkie w Izraelu, ściągnięte z Ameryki w
      podstępny sposób.Co cię obchodzą pieniądze Arafata? Pewnie byś je chciał? Bo
      Żyd jak to Żyd tylko wszystko przelicza na pieniądze.Jest nawet takie
      żydowskie powiedzenie:"kochajmy się jak bracia a liczmy się jak Żydzi"
      Zmieńcie swoje charaktery bo tego już nie da się słuchać jacy jesteście
      zacietrzewieni i nienawidzicie wszystkich dookoła a kochacie tylko samych
      siebie i wszędzie zagrabiacie tylko dla swoich.Przecież to wszyscy widzą a
      tańczycie jeszcze i śpiewacie,że Arafat umarł i cieszycie się z jego śmierci
      jak on wciąż żyje i wróci wkrótce do domu.
      • Gość: domk ŻONA ARAFATA NIE LICZY PIENIEDZY-TYLKO JE WYDAJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 08:43
        ..a sa to pieniądze zdefraudowane w Autonomi Palestyńskiej i pochodzące z
        dotacji z Unii Europejskiej. W ogóle rozkradziono tam 90% tej kasy, którą głupi
        Francuzi i Niemcy dali na "poprawę losu narodu palestyńskiego". A kasa ta
        wylądowała na kontach palestynskich bonzów - samego Arafata i jego żony (m. in.
        oczywiście)
        • Gość: @@@@@@@@@@@@@@@@@@ [...] IP: *.150.popsite.net 08.11.04, 12:51
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • kropekuk Blizsze dane, bo w BBC i mediach UK nie bylo. Bylo 08.11.04, 15:53
            za to o zamrozeniu kont Arafata przez Szwajcarow...
          • Gość: Zenon Re: ZYDOSTWU PIENIAZKI ABSOLUTNIE By SIE PRZYDALY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 22:43
            Nie ma czegos takiego jak banki palestynskie. Bo nie ma palestynskiej waluty
            becwale. W Autonomii oficjalnym i jedynym pieniadzem jest izraelski szekel. Do
            czasu oczywiscie gdy bedzie nim 1 arafat skladajacy sie ze 100 fatahow.
            • kropekuk Przeciez to idiota z antysemicka obsesja... Poziom 09.11.04, 03:54
              1 Bubla z podzialem na 100 Tejkowskich...
        • Gość: @@@@@@@@@@@@@@@@@ [...] IP: *.150.popsite.net 08.11.04, 12:52
          • Gość: domk JESTEM POCHODZENIA ŻYDOWSKO-MURZYŃSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 21:29
            Nie wiedziałeś o tym? Aha - każdy "prawdziwy Polak" pisze to przez "ch". Cos mi
            się zdaje, że ty też jednak jesteś "wyznania handlowego".
      • kropekuk A czy Szaron wlozyl te amerykanskie pieniadze do 08.11.04, 15:51
        swej PRYWATNEJ kieszani? Nie widzisz roznicy? No i wlasnie: i co sie dziwic, ze
        polscy politycy "prywatyzuja" dobra narodowe do wlasnej kieszeni: zlodziej i
        prymitywny barbarzynca jest zlodziejem i prymitywnym barbarzynca czy to Polak,
        czy Arab - teraz wiem, czemu Polaczki tak "Palestynczykow" kochaja!
      • Gość: jaka Re: Żona Arafata: Chcą pogrzebać mi mężą żywcem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 16:27
        nienawiśc do wszystkiego dookoła chyba mozesz sam sobie przypisać.A boli
        Ciebie bardzo,ze Zydzi dbaja o swoich?Lepiej jest u nas ,kiedy kazdy pod
        siebie albo rozprzedaja naookoło,ze niedługo bedziesz szukał swojego kraju????
    • Gość: wilku Re: Żona Arafata: Chcą pogrzebać mi mężą żywcem IP: *.i.pppool.de 08.11.04, 08:40
      Ale na zdjeciu ta Suha jakas taka sucha....widocznie szmal ktory jej malzonek
      sobie przywlaszczyl jej nie sluzy.....
    • fredzio54 Re: Żona Arafata: Chcą pogrzebać mi mężą żywcem 08.11.04, 08:47
      ona juz ukradla 700 mil us$ terza brakuje jej 300 mil us$ aby mnie 1 Miliard !
      to sie nazywa handel orintalny na rynku
    • Gość: Zenon Re: Żona Arafata: Chcą pogrzebać mi mężą żywcem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 08:53
      Rozumiem twe oburzenie Suha. Rzeka pieniedzy wyschnie, a do smierci malzonka
      konieczne jest przejecie wszelkich jego aktywow. Potem bylaby sprawa spadkowa,
      jakies roszczenia kuzynow i pociotow, podatek spadkowy trzeba byloby zaplacic.
      • fredzio54 Re: Żona Arafata: Chcą pogrzebać mi mężą żywcem 08.11.04, 09:05
        kolego tam niema lwa i order a spadki wyjasnja sie jak u kosanostra u Elcapone
    • Gość: jolia Re: Żona Arafata: Chcą pogrzebać mi mężą żywcem IP: *.mclink.it 08.11.04, 09:03
      Ciekawe ze o stanie zdrowia Arafata wypowiadaja sie wszyscy oprocz
      kompetentnych lekarzy ktorzy sie nim zajmuja.
      • fredzio54 Re: Żona Arafata: Chcą pogrzebać mi mężą żywcem 08.11.04, 09:06
        francuzi klamja jak ich prezydent
    • Gość: trzeźwy Re: Żona Arafata: Chcą pogrzebać mi mężą żywcem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 09:26
      ARAFAT JAK ARAFAT .W ŻYCIU I W ŚMIERCI,ZAMIESZANIA I NIENAWIŚĆ
      • Gość: outsider Re: Żona Arafata: Chcą pogrzebać mi mężą żywcem IP: *.239.51.105.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 08.11.04, 10:05
        arafacik jak Jezus, zmartwychwstal!!!! mozna zrobic ruski eksperyment i
        pogrzebac go zywcem. zobaczymy czy dostanie sie do ksiegi guinessa.
    • Gość: gigi Re: Żona Arafata: Chcą pogrzebać mi mężą żywcem IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.11.04, 10:12
      Po takich komentarzach widac jacy podli ludzie czytaja wyborcza.Wszedzie pelno
      jadu i nienawiści o kulturze nie wspominam nawet.
      • Gość: jasiu22 Re: Żona Arafata: Chcą pogrzebać mi mężą żywcem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 11:29
        Czytając te komentarze nie powinno nikogo dziwić że żydki są znienawidzone na
        całym świecie.
        • Gość: niezapowiedziany Re: Żona Arafata: Chcą pogrzebać mi mężą żywcem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 01:09
          a skad ty wiesz, ze to Zydzi pisza?

ja Zydem nie jestem, a zgadzam sie z pierwszymi postami. to ze Arafat kradl
          pieniadze przeznaczane na Autonomie to nie tajemnica. Poza tym wspominanie o
          tym to dowod nienawisci... tak samo jak komisja Rywina byla proba obalenia
          demokracji (tak przynajmniej twerdzil tow. Miller).
          • Gość: sprostowamie On nasz wodz zadne pieniadze nie kradl, to jemu IP: *.fastres.net 09.11.04, 19:51
            te pieniadze dano....
        • kropekuk A gdzie ty, bisurmanie, Zyda widzisz? Ja tu widze 09.11.04, 04:00
          raczej biala prawicowa ekstreme...White Power itp.
    • Gość: http://mahomet.tk/ [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 10:38
    • Gość: ala WSZYSTKO PRZEZ ZYDOPIJCOW IP: *.150.popsite.net 08.11.04, 12:47
    • Gość: Adam z Wroclawia Re: Żona Arafata: Chcą pogrzebać mi mężą żywcem IP: *.red.bezeqint.net 08.11.04, 13:47
      Jest ciekawe, czy kiedys zwykly smiertelnik dowie sie prawdy o dwoch sprawach,
      1)_ co robila Suha,zona Jasera Arafata przez cale lata w Francji
      2) Prawdziwa wersie o stanie Jasera Arafata z dnia 6.11.04
      Uwazam, ze najlepiej byloby gdyby odpowiedzialny lekarz oddzialu oglosil
      wszem i wobec,ale tylko prawde i po ludzku a nie po lacinie .
      • Gość: nika Re: Żona Arafata: Chcą pogrzebać mi mężą żywcem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 15:57
        Co robiła we Francji? Z tego co wiem to po prostu mieszkała. jest z pochodzenia
        Francuzką (lub pół Francuzką), chrześcijanką, absolwentką Sorbony.
        • kropekuk Wiadomo tez ze miala kochanka - ale to moze byl 08.11.04, 19:49
          jej cichy uklad z Arafatem,ich malzenskie sprawy...
          • kropekuk PS: Chrzesijanka nie jest - jest oficjalna zona 08.11.04, 19:51
            Arafata, przeszla w tymze celu na Islam...
            • krystian71 Re: PS: Chrzesijanka nie jest - jest oficjalna zo 08.11.04, 19:57
              a co z tym Betlejem.?
              Chociaz jestem sklonny uwierzyc w to,ze Arafaty byly wielce przebiegle i celowo sobie chrzescianke przyholubily
              • kropekuk Co z Betlejem? Chrzescijanski Zbawiciel z Zydowki 08.11.04, 20:05
                sie tam urodzil. Arabow przy tym nie bylo...
                • krystian71 Re: Co z Betlejem? Chrzescijanski Zbawiciel z Zyd 08.11.04, 20:11
                  nie bujaj kropa,baranki,osiolki i pastuszkowie przy tym byli i to wystarczy
                  Nikt nie sprawdzal pastuszkom paszportow...
            • elli_nika Re: PS: Chrzesijanka nie jest - jest oficjalna zo 08.11.04, 20:19
              A kiedy przeszła na isalm? Nie twierdzę, ze nie przeszła, ale kiedy jej maż
              otrzymał Nagrodę Nobla bardzo interesowałam się tematem, uczestniczyłam nawet w
              spotkaniu z nią i wiem, ze wtedy nie było o tym mowy. Nawet padło pytanie, jak
              to możliwe że Europejka i chrześcijanka z muzułmaninem - padła odpowiedź, ze to
              nie probelm, byle dzieci były wychowane w religii męża. Palestyńczycy to w
              końcu potomkowie Filistynów, nie należą do 'core' fundamentalistycznego świata
              islamskiego. Pani Arafat zapewniała, że ich związek nie jest tam wyjątkiem.
              Zaznaczam, ze nie jestem jakimś ekspertem w temacie; po prostu to utkwiło mi w
              pamieci.
              • kropekuk Re: A chocby w dzisiejszej GW - za reutersem 08.11.04, 20:22
                >>Skąd ostry protest Suhy Arafat przeciwko spiskowi? Niewielu Palestyńczyków
                wierzy, że z żalu po umierającym mężu. Suha cieszy się w Palestynie fatalną
                opinią "zabawowej żony", którą niewiele obchodzą losy męża. Tuż po ślubie z
                Arafatem Suha zamieszkała bowiem w Paryżu zamiast - jak poprawna arabska żona -
                towarzyszyć niedolom męża. Kiedy pojawiała się w Autonomii, to tylko po to, by
                wzbudzić skandal. Choć przed ślubem z Arafatem przyjęła islam, odmawiała
                zasłaniania włosów, wywołując zgorszenie - w większości wyznających islam -
                Palestyńczyków.
                We Francji toczy się przeciw żonie Arafata śledztwo w sprawie zagarnięcia 11
                mln dolarów z funduszów Autonomii Palestyńskiej. - Nie wystarczyło jej ogromne
                stypendium wypłacane przez Arafata? My tu klepiemy biedę, a ona się rozbija po
                najdroższych hotelach - można było ostatnio przeczytać nawet w państwowej
                palestyńskiej prasie.
                O co więc chodzi żonie Arafata? O pieniądze i nieruchomości. Suha nie zdążyła
                jeszcze zabezpieczyć swych interesów i dlatego stała się nagle troskliwą żoną i
                podtrzymuje wersję o zdrowiejącym Arafacie - mówił wczoraj jeden z
                palestyńskich dziennikarzy.<<

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2380843.html
              • Gość: xxx Re: PS: Chrzesijanka nie jest - jest oficjalna zo IP: *.aster.pl 09.11.04, 19:40
                w/g BBC lub CNN [nie pamiętam,który kanał miałam ustawiony gdy to usłyszałam] w
                1991 roku przed ślubem z Arafatem.
    • Gość: Krystyna z Poznani Re: Żona Arafata: Chcą pogrzebać mi mężą żywcem IP: *.red.bezeqint.net 08.11.04, 13:54
      Ty,Suho,zajmij sie pogrzebem i nie podburzaj palestynczykow do wojny
      bratobojczej,rachunkow itak nie otrzymasz.
      • Gość: wiktor Re: ostatnia widomosc ;w posadaniu SUHY prywatny IP: *.red.bezeqint.net 08.11.04, 14:13
        SAMOLOT biedne.biedne durne palestynskie fallahi.
        • Gość: meerkat Tu chodzi o o MILIARD ($1,000,000,000.00) DULAROW! IP: *.alxndr01.va.comcast.net 08.11.04, 15:35
          Przywodcy Fatah i Autonomii chca rozpaczliwie uzyskac kody, numery i hasla do
          zagranicznych kont na ktorych Laureat Pokojowej Nagrody Nobla zgromadzil
          okolo MILIARDA dolarow (USA-oczywiscie!) skradzionych przez lata z kont roznych
          propalestynskich fundacji, organiacji charytatywnych i samej Autonomii!

A wy tu o jakims glupim Gulsfstreamie ( to taki luksusowy amerykanski 16-to
          miejscowy dwusilnikowiec sredniego zasiegu!)! :-))))))))))))))))))))))))))))))
          • Gość: wszystkojednokto Re: Tu chodzi o o MILIARD ($1,000,000,000.00) DUL IP: *.chello.pl 08.11.04, 15:57
            policz dobrze,bo to twoje ulubione zajecie,nawet jak forsa nie twoja
            widze,ze niedlugo pol forum na zawal padnie,liczac nie swoje pieniadze
    • Gość: harry Re: Żona Arafata: Chcą pogrzebać mi mężą żywcem IP: *.MAN.atcom.net.pl 08.11.04, 15:49
      No i taki koniec tego terrorysty-sklerotyka byłby najlepszy. Nie ma co sie
      łudzic - i tak musi dojśc do małej wojny domowej w Palestynie o sukcesję po tym
      stetryczałym łobuzie. Niech się do tego przygotują wszyscy zainteresowani. No i
      po bólu. Zydom zycze tylko zeby zdazyli z tym swoim murem, bo ich ta zaraza
      zaleje.
    • Gość: harry Re: Żona Arafata: Chcą pogrzebać mi mężą żywcem IP: *.MAN.atcom.net.pl 08.11.04, 15:49
      No i taki koniec tego terrorysty-sklerotyka byłby najlepszy. Nie ma co sie
      łudzic - i tak musi dojśc do małej wojny domowej w Palestynie o sukcesję po tym
      stetryczałym łobuzie. Niech się do tego przygotują wszyscy zainteresowani. No i
      po bólu. Zydom zycze tylko zeby zdazyli z tym swoim murem, bo ich ta zaraza
      zaleje.
    • suha_arafat !!! 08.11.04, 16:11
      jewishworldreview.com/1104/plaut_dead_parrot.php3Wlasnie
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=17448794
      • kropekuk SUHA, JUTRO SIE WYDA! W NOCY ODLACZAMY... 09.11.04, 03:11
        A link doskonalu, drugi - post usuniety bez sladu...
        • suha_arafat nic i nikogo nie odlaczymy 09.11.04, 19:48
          jak on teraz martwy zyje, to juz tak na zawsze zostanie!
    • wojo1111 Telenowela arabska w toku---"zywcem_grzebia"_+_$$$ 08.11.04, 18:06
      Suha lamentuje : "zywcem grzebia" arafata oskarza , a dullarki
      miliony, milionow liczy po cichu.
      Jej adwokaci podsuwaja coraz to nowe papiery opiewajace na
      multimilionowe miesieczne apanaze dla krolewej .
      A palestyny moga kamienie grysc jak zwykle albo sie rozerwac ladunkiem
      wybuchowym.

Palestinian leaders Qureia and Abbas leave for Paris Monday night. Suha Arafat
      accused them early Monday, of intrigue to “bury Abu Amar (Arafat) alive,” in
      live broadcast over Al Jazeera Arabic TV. “I appeal to you to be aware of scale
      of conspiracy.”

Arafat’s wife Suha will demand Abbas and Qureia sign documents drafted by her
      French lawyers guaranteeing her multimillion dollar inheritance and pension -
      as price for switching off life support systems. She has controlled information
      on Arafat’s condition and nature of mystery illness.

• krystian71 Re: Telenowela arabska w toku---"zywcem_grzebia"_ 08.11.04, 18:10
        a twoj lament tu jest po co
        Aj waj i aj waj cudze pieniadze licza a mogly by na procencie lezec w PKO SA
        • jaja_arabskiego_osla Re: Telenowela arabska w toku---"zywcem_grzebia"_ 08.11.04, 18:13
          krystian71 napisała:

> a twoj lament tu jest po co
          > Aj waj i aj waj cudze pieniadze licza a mogly by na procencie lezec w PKO SA

A co arabie ciebie to nie rusza ze robia z was oslow przez dziesiatki
          lat ? Nie lubisz arabskich telenowel ?
        • kropekuk Pieniadze takze z MOICH podatkow; na poprawe 08.11.04, 19:47
          sytuacji materialnej mieszkancow Autonomii, nie zas luksusy Arafatowej zonki.
          Tobie moze wisiec, bo Polska w tych dotacjach Unii, o ktorych tu mowa, nie
          partycypowala z oczywistych wzgledow. A wiec moze byc sie zamknal?
          • krystian71 Re: Pieniadze takze z MOICH podatkow; na poprawe 08.11.04, 19:55
            no to se pilnuj,na co twe podatki szly i nie szlochaj,ze ci na koncie nie leza i procentow nie daja
            • kropekuk Ja nie szlocham - pragne tylko, by ich Suha nie 08.11.04, 20:09
              wydala na porschaki dla kolejnych kochankow, bo nie na ya forsa miala pojsc. Bo
              kobita ciagle do rzeczy, kochanek tak bardzo przy niej nie musi sie dla szmalu
              poswiecac, moze sobie ciepla wdowka jeszcze poprzebierac i powybierac. Proste?
              • krystian71 Re: Ja nie szlocham - pragne tylko, by ich Suha n 08.11.04, 20:15
                no to bylo wczesniej zastrzezenie zlozys
                A duzo tam tych twoich dienieg na Arafata poszlo?
                • kropekuk Nie liczylem: Francuzi wycenili Suhe na 11 mln USD 08.11.04, 20:24
                  "sprywatyzowanych" z funduszy Autonomii:
                  "We Francji toczy się przeciw żonie Arafata śledztwo w sprawie zagarnięcia 11
                  mln dolarów z funduszów Autonomii Palestyńskiej. - Nie wystarczyło jej ogromne
                  stypendium wypłacane przez Arafata? My tu klepiemy biedę, a ona się rozbija po
                  najdroższych hotelach - można było ostatnio przeczytać nawet w państwowej
                  palestyńskiej prasie."
                  wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2380843.html
    • Gość: oicam a piwko IP: 217.153.6.* 08.11.04, 18:25
      a piwko czeka
      • jaja_arabskiego_osla Re: a piwko 08.11.04, 18:40
        Gość portalu: oicam napisał(a):

> a piwko czeka
        my nie pijem piwa i ankoholu
    • Gość: vlad palownik ona jest rzeczywiście sucha!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 19:58
      a cza było jeść!!!
      • kropekuk O nie, kobietka jest ponetnie zaokraglona. Ty masz 08.11.04, 20:10
        iscie Buszmenskie gusta... Albo Tuareskie.
    • Gość: domk GDZIE SĄ PIENIĄDZE ARAFATA?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 22:20
      A raczej pieniądze ZDEFRAUDOWANE I ZAGARNIĘTE przez Arafata??? O to chodzi, a
      nie o jakieś panstwo palestyńskie czy los palestyńskiej biedoty.
      Arafat - obudź się i tylko to powiedz - a potem idź do piekła. Resztę już
      załatwią twoi nastepcy - przeniosą tą kasę na swoje konta w Szajcarii czy
      gdzieś tam.......
      • kropekuk Raczej nie do Szwajcarii, bo ZAMROZA.... 09.11.04, 02:59

• Gość: obserwator Re: CIEKAWE: stan Arafata zbiega się z kampanią w IP: *.kosson.com 08.11.04, 22:58
      stan Arafata zbiega się z kampanią wyborczą w USA
      Ostatni stan a właściwie brak konkrestów - ze zwycięstwem Krzaka - (Bush'a)

• kropekuk Coz, Bog tak chcial... 08.11.04, 23:44

• Gość: szymek Suka ma tylko jeden cel - zagarnąć forsę, która IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 23:41
      jeszcze pozostała. To jasne.
    • wojo1111 Telenowela arabska w toku---"zywcem_grzebia"_+_$$$ 09.11.04, 05:41
      Jest zona , starszy goosc z podejrzana przeszloscia ( wolal meszczyzn
      i terror ), ukradzione miliardy $$$$$ , konkurenci do schedy ,
      uzbrojeni mordercy , fanatyzm islamski itd .
      Tu mozesz znalezc wszystko , a teraz ostra walka o miliardy ,
      schede i wladze ...

Jak narazie Suha odrzuca wszystkie multimiliardowe propozycje i chce
      cala ukradziona kase i ona zabrania odlaczenia martwego juz mezusia .
      Bedzie go trzymac podlaczonego w nieskonczonosc ??
      A Francuzi zarzadali usuniecia trupa ze szpitala i juz zaluja
      swojej wyrachowanej pomocy .
      • jaja_arabskiego_osla Re: Telenowela arabska w toku---"zywcem_grzebia"_ 09.11.04, 20:20
        wojo1111 napisał:

> Jest zona , starszy goosc z podejrzana przeszloscia ( wolal meszczyzn
        > i terror ), ukradzione miliardy $$$$$ , konkurenci do schedy ,
        > uzbrojeni mordercy , fanatyzm islamski itd .
        > Tu mozesz znalezc wszystko , a teraz ostra walka o miliardy ,
        > schede i wladze ...
        >
        > Jak narazie Suha odrzuca wszystkie multimiliardowe propozycje i chce
        > cala ukradziona kase i ona zabrania odlaczenia martwego juz
        mezusia
        > .
        > Bedzie go trzymac podlaczonego w nieskonczonosc ??
        > A Francuzi zarzadali usuniecia trupa ze szpitala i juz zaluja
        > swojej wyrachowanej pomocy .

hua hua hua
    • Gość: KAFAL IBN AIN Re: Żona Arafata: Chcą pogrzebać mi mężą żywcem IP: *.icpnet.pl 09.11.04, 13:22
      Heil Islam! www.raport.blox.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka