Gość: delta IP: *.dyn.optonline.net 11.11.04, 05:09 a wraz z nim zsonczyla sie era pokoju i jakichkolwiek szannsy na pokuj w tem regionie, teraz zacznie sie to co Izreal chcial.Ok? :(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suha_arafat A jednak zyje! 11.11.04, 05:14 Choc martwy, to jednak zyje! Gość portalu: delta napisał(a): > > a wraz z nim zsonczyla sie era pokoju i jakichkolwiek szannsy > na pokuj w tem regionie, > teraz zacznie sie to co Izreal chcial.Ok? > :(( > Co Izrael chcial to nas malo obchodzi. Wazne to czego my chcemy - calej wyzwolonej Plasteliny! Syjamisci przecz z Plasteliny! Niech zyje Abu Amar Oby Zmar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerard Czy to znaczy, ze poprzednie cztery wojny to IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 11.11.04, 05:18 Izrael wygral niechcac tego. Strach pomyslec co teraz bedzie jak 100 milionow Arabow stracilo takiego wybitnego meza stanu jak Arafat. Na pewno 6 milionow Zydow zrobi z nimi teraz co beda chcieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suha.niucha Czy Suha zdazyla oproznic skarbonke ? IP: 206.54.158.* 11.11.04, 05:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerard Czekala bys na jej miejscu? Cwana jest nad podziw IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 11.11.04, 05:34 Nie dawala Arafatowi a on jej ciagle slal szmal. Dowiemy sie w pewnym momencie jak tam naprawde miedzy nimi bylo. Nawet ta corka tez nie podobna do niego. Gdzies czytalem, ze Arabowie podejrzewali go o pedalstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suha.ja.bardzo Czekalabym, bom Suha, co niucha. IP: 206.54.158.* 11.11.04, 05:39 I wyniuchalam: $22 milinow pensyjki corocznie od palestynskiego rzadu. Co mi tam niedola glodujacych wspolplemiencow. Grunt, bym w Bristolu apartament miala i kiecki u Chanel lub Diora zamawiac mogla. Na pogrzeb tak sie wyzdajam, ze wszystkim Arabkom burki spadnom. Bom Suka. Pardon, SuHHHA, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerard Popatrze w TV. kiedys niezle wygladalas. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 11.11.04, 06:04 Na serio. Czy wiesz cos na temat ukladow miedzy Arafatem i Sucha. Zartowac to i ja moge bo chlopak z Kola na Woli jestem, ale po co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suha.nie.glucha Układy były ... IP: 206.54.158.* 11.11.04, 06:58 ... nieczyste. Inne fora podaja wiecej pikantnych szczegolow ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DIEISRAEL Re: Czy Suha zdazyla oproznic skarbonke ? IP: *.dip.t-dialin.net 11.11.04, 05:36 arafat umarl juz w zeszlym tygodniu, ale o tym dowiecie sie za jakis czas ... (znowu sie oklamuje opinie publiczna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dleta Re: Arafat nie zyje IP: *.dyn.optonline.net 11.11.04, 05:40 Arafat nie zyje. Oglosila to polgodziny temu CNN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . I BBC IP: *.range81-156.btcentralplus.com 11.11.04, 06:06 news.bbc.co.uk/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dleta Re: I BBC po polsku IP: *.dyn.optonline.net 11.11.04, 06:27 A co Ty tak,raz pop polsku raz po angielsku,a moze jescze po hebrajsku. Arafat nie zyje.To wszystko,po co tyle linkow? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.chuligan Re: I BBC po polsku 11.11.04, 07:05 Sprawdz adresy wysylajacych. Dla nieznajacych angielskiego, link do BBC po polsku (ciagle w temacie zrodel wiadomosci o smierci Arafata). Co do "raz pop polsku...", itd. - wpadlem w rytm, tak jak dleta, delta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delta Re: Arafat nie zyje IP: *.dyn.optonline.net 11.11.04, 06:07 Byl to czlowiek,ktory jak nikt inny umial wspolzyc z ludzmi, byl pelen radosci zycia i za wszelka cene walczyl o pokoj,ktory tak umilowal.Nawet teraz z jego starcza twarz promieniowala nim kiedy zegnal sie z ludzmi na lotnisku dlatutajsc do Francji, chyba przeczuwal,ze juz nie wroci. Odszedl wielki czlowiek,a zawsze kiedy tak sie dzieje ludzkosc sie smuci,bo malo jest ludzi ktorzy wierza i kochaja pokoj. Ilez to lat,jak wlaczyl o niezaleznosc Palestyny i jej prawo do jej ziemi,ja jeszcze bylem dzieckiem jak go pamietam,zawsze taki sam, nikomu zlego nie zyczyl,chcial sie jakos dogadac z ta obca materia tam zwana Izraelem,ale jakos nie udalo mu sie,moze jego nastepcy zrobia to lepiej nauczeni jego swiatlem dobra i milosci? Moze tak,a moze nie,i wtedy wszystko skonczy sie tragicznie dla Izraela, biorac pod uwage ze wokol sa same kraje arabskie,miejmy nadzieje,ze sie tak nie stanie i Izrael opamieta sie na czas,jezeli nie zginie,i USA nawet mu nie pomoze,niestety przykro mi,bo to piekny kraj i wspaniali ludzie. Ale poniewierki czas dobiegl konca,i nic tego nie zmieni. Chialbym aby Izrael przetrwal,ale do tego musi wykazac pewna elastycznosc i czasami ustapic w imie milosci i pokoju,i niech stanie sie tak jak chcial ten co wlasnie odszedl tam gdzie juz nikt mu nie zaszkodzi. Niech w koncu pokuj zapanuje w tym rejonie,i nie beda musialy umierac dzieci ani zydowskie ani palestynskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak Re: Arafat nie zyje IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 11.11.04, 06:35 > Byl to czlowiek,ktory jak nikt inny umial wspolzyc z ludzmi, > byl pelen radosci zycia i za wszelka cene walczyl o pokoj,ktory > tak umilowal.. Ale mi sie cieplo robi, moczopednie, tak jakbym czytal o smierci Stalina w Prawdzie z roku 1953. Moze jeszcze powiesz ze mial usta slodkie jak maliny .. jak farmazony pisac to na calego. Arafat wcale nie walczyl o zaden pokoj tylko o to by zepchnac Izrael do morza. Tylko ostatnio zaczal powoli sie przyzwyczajac do mysli ze tego nie uda mu sie zrobic ale od tego jets Hamas aby Arafatowi niepozwolic na zadne pokojowe uklady z Izraelem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delta Re: Arafat nie zyje IP: *.dyn.optonline.net 11.11.04, 06:46 Jak zwykle kiedy czytam takich robaczkow jak ty to budzi sie we mnie jakies dziwne zwierze.Nawiasem gdybys mnie spotkal,to omijal byc mnie z daleka,bo niestety wygladam dosc strasznie,a jeszcze jak do tego bym cie zlapal nawet za palec to juz bys nie mial szans. Pomimo mojego wygladu kobiety szaleja za mna,bo one lubia sile i moc, a ja im to moge zapewnic. Spadaj gowniarzu i nie zabieraj glosu na tematy tam gdzie starsi dyskutuja. kape wu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Delta, ty albo kpisz, albo bredzisz jak starszy IP: *.range81-156.btcentralplus.com 11.11.04, 07:17 terrorysta Hamasu. Co te Krauts z niby normalnymi ludzmi robia... -- Kocham Arabow w Arabii Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Arafat nie zyje 11.11.04, 06:36 Znowu byla zabawa dostalem kwiatki i pilem czerwone wino w Jerozolimie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delta Re: Arafat nie zyje IP: *.dyn.optonline.net 11.11.04, 06:49 To dobrze,ale wez pod uwage ze Arafat nie zyje. A zatem Twoje slodkie wycieczki do Izraela,czy tez obecnosc tam wkrotce sie skonczy.Wierz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Arafat nie zyje 11.11.04, 06:55 Gość portalu: delta napisał(a): > > To dobrze,ale wez pod uwage ze Arafat nie zyje. > A zatem Twoje slodkie wycieczki do Izraela,czy tez obecnosc tam > wkrotce sie skonczy.Wierz mi. Ja sie arbow i innych gojow nie boje ale Holandia stale sie bezpieczna :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-zyd hne telu jeszcze jednego nazisty mniej...... IP: *.fastres.net 11.11.04, 06:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Uczcijmy jego pamiec fotka jego wiernej gwardii: IP: *.range81-156.btcentralplus.com 11.11.04, 07:20 www.tellthechildrenthetruth.com/gallery/pages/Nazi%20Salute%20in%20Palestine_jpg_jpg_jpg.htm -- Kocham Arabow w Arabii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . I wspomnijmy takze o jego polityce wydawniczej: IP: *.range81-156.btcentralplus.com 11.11.04, 07:21 www.tellthechildrenthetruth.com/gallery/pages/6-Mein%20Kampf_jpg_jpg_jpg.htm -- Kocham Arabow w Arabii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delta Re: I wspomnijmy takze o jego polityce wydawnicze IP: *.dyn.optonline.net 11.11.04, 07:35 Jaser Arafat powinien zostac laureatem pokojowej Nogrody Nobla! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.chuligan Re: I wspomnijmy takze o jego polityce wydawnicze 11.11.04, 07:40 przeciez jest/byl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hurysa A czy mozna jeszcze raz, posmiertnie ? IP: 206.54.158.* 11.11.04, 07:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delta Re: I wspomnijmy takze o jego polityce wydawnicze IP: *.dyn.optonline.net 11.11.04, 07:44 Ono wlasnie,bo nie bylem pewien,a zatem z czym do goscia, kiedy ludzie tego typu sa poniewierani,to jeszcze raz Nobla, az w koncu te pastuchy wszystkie uwierza co i jak? Wstyd,naprawde,wsyd aby swiat cywilizowany tak go traktowal, az sie to poprostu w pale nie miesci. Oj potraktuja was oni odpowiednio,potraktuja,ale bedzie za pozno na piski i jeki,poprostu za pozno! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.chuligan Re: Arafat, Nobel, delta... 11.11.04, 07:51 Wyglada zes sie chlopie napil z rozpaczy po Wodzu - bredzisz jak Piekarski na mekach (albo gorzej). Odpowiedz Link Zgłoś
antek_cukierman Re: I wspomnijmy takze o jego polityce wydawnicze 11.11.04, 07:51 Mial w koncu znakomitego protektora, muftiego Jerozolimy, faszyste, wuja al Husajniego, u ktorego jako nastolatek sekretarzowal i u ktorego w Egipcie mieszkal w latach 40-50tych: ...wielu czołowym działaczom arabskim nadano w Berlinie status honorowego Aryjczyka - pierwszym z nich był Hadżi Amin al Husajni, wielki mufti Jerozolimy. 4 grudnia 1937 r. organ NSDAP "Völkischer Beobachter" opublikował artykuł zaprzeczający tezie, że Arabowie są czystej krwi Semitami. Zostali oni bowiem częściowo zaryzowani przez Ormian i Czerkiesów. Jako przykład podano muftiego Jerozolimy, którego ruda broda i niebieskie oczy wskazują na przewagę czerkieskiej krwi jego matki. ... .. Kilka dni po przybyciu do miasta został przyjęty przez Mussoliniego. Przedstawił się jako przywódca tajnej nacjonalistycznej organizacji arabskiej. Zaoferował duce porozumienie - uznanie konieczności powstania zjednoczonego państwa arabskiego o ustroju faszystowskim, obejmującego Irak, Syrię, Palestynę i Transjordanię, w zamian za wsparcie wysiłków militarnych państw osi i oddanie Włochom kontroli nad świętymi miejscami chrześcijaństwa, Libanem, Kanałem Sueskim i Akabą. Rozmówcy zgodzili się, że "nie ma żadnych historycznych, rasowych ani innych powodów uzasadniających tworzenie państwa żydowskiego w Palestynie. Jeśli Żydzi chcą, mogą sobie zrobić Tel Awiw w Ameryce"....... Przyjaciel Eichmanna Przez swoje biuro w Berlinie al Husajni zaczął organizować oddziały wojskowe u boku armii niemieckiej. W Grecji powstał Legion Niemiecko- Arabski. Spośród jeńców sowieckich wyłuskiwano muzułmanów z Krymu, Kaukazu i Azji Środkowej - osławione oddziały Kałmuków były dziełem muftiego. W Bośni i Hercegowinie udało mu się z muzułmańskich ochotników zorganizować dywizję górską Waffen SS. Za pośrednictwem radia Berlin nawoływał do walki przeciwko Żydom: "Jeśli Anglia przegra, kwestia żydowska zostanie ostatecznie rozwiązana". Po wojnie al Husajni wyjaśnił, że nie uczestniczył w eksterminacji Żydów europejskich, starał się tylko zapobiec ich emigracji do Palestyny. Jednakże Dieter Wisliceny, oskarżony w procesach norymberskich, najbliższy współpracownik Adolfa Eichmanna, zeznał, że mufti przyjaźnił się z Eichmannem, w jego towarzystwie incognito wizytował obóz w Auschwitz i przyglądał się pracy komór gazowych. Al Husajni zaprzeczał, przy czym Eichmanna określił jako "uprzejmego i szlachetnego człowieka". W 1961 r. przed izraelskim sądem Eichmann zaprzeczył, jakoby w ogóle znał muftiego. Pod koniec wojny al Husajni uciekł z Berlina i przez Paryż powrócił na Bliski Wschód. Nadal odgrywał ważną rolę polityczną - w 1951 r. przewodniczył światowej konferencji islamskiej. Jego nazistowska przeszłość była źródłem dumy, a nie hańby. Dawid i Goliat W 1940 r. generał Aziz Ali al Masri, jeden z przywódców faszyzującej Partii Młodego Egiptu, zbudował w Egipcie i Libii niemiecką siatkę szpiegowską. Byli z nią związani dwaj młodzi oficerowie - Gamal Abdel Naser i Anwar as Sadat. Obaj rządzili Egiptem kolejno podczas wojny sześciodniowej i wojny Jom Kippur. Organizacja Wyzwolenia Palestyny Arafata istniała już od 1964 r., ale nie odgrywała większej roli. .. ... Zmieniła się strategia. Kraje arabskie już nie ryzykowały wojny - w ich imieniu i za ich pieniądze walkę z państwem żydowskim w Palestynie zaczęła prowadzić OWP Arafata i jej odłamy. Największym sukcesem trwającej od dziesięcioleci wojny zastępczej przeciwko Izraelowi jest zmiana wizerunku propagandowego: w oczach świata już nie zjednoczone potęgi arabskie ponoszą klęski w wojnie z małym i słabym przeciwnikiem, lecz rewolucyjni bojownicy o wolność samotnie opierają się przeważającym siłom izraelskiej potęgi. Jak to ujął Bernard Lewis, izraelski Dawid walczący z arabskim Goliatem zmienił się nagle w izraelskiego Goliata usiłującego zabić arabskiego Dawida. Tylko jedno się nie zmieniło - cele Arabów są takie same jak cele muftiego al Husajniego, którego duch nadal krąży nie tylko nad Palestyną. www.wprost.pl/ar/?O=39002 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . No wiec pare fotek Arafatowego wujaszka Muftiego IP: *.range81-156.btcentralplus.com 11.11.04, 08:21 Al Husseiniego - Heil Mufti!!! www.tellthechildrenthetruth.com/gallery/pages/Husseini-Hitler.htm www.tellthechildrenthetruth.com/gallery/pages/5-himmler_jpg_jpg_jpg.htm www.tellthechildrenthetruth.com/gallery/pages/2-mufti2_jpg_jpg_jpg.htm www.tellthechildrenthetruth.com/gallery/pages/4-Husseini-nazi_jpg_jpg_jpg.htm www.tellthechildrenthetruth.com/gallery/pages/new6_jpg.ht -- Kocham Arabow w Arabii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . I Arafat na pogrzebie wujaszka Wielkiego Muftiego IP: *.range81-156.btcentralplus.com 11.11.04, 08:23 www.tellthechildrenthetruth.com/gallery/pages/eulegy_jpg_jpg_jpg.htm -- Kocham Arabow w Arabii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aki w kółko bez sensu IP: 80.51.161.* 11.11.04, 08:28 o tym muftim pie..sz-nawet mi sie tego czytac nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Bo tu nie ma NIC do czytania - sa tylko fotki IP: *.range81-156.btcentralplus.com 11.11.04, 08:40 archiwalne... Nie czytaj, zamknij oczy, uszy i mozgownice, bo ci twoje infantylne, idealistyczne mity runa. A potrzeba sily, wiele sily, by zyc bez mitow i herosow, aki... Spij wiec, dziecko, i snij swoj sen zloty o bogatyrach! -- Kocham Arabow w Arabii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aki kolego IP: 80.51.161.* 11.11.04, 08:49 bełkot patetyczny jaki uprawiasz jest nadal tylko bełkotom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Zastepujesz argumenty wycieczkami ad personam. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 11.11.04, 08:57 Trafilem w sedno - i sam o tym wiesz: szlachetnych bohaterow, Robin Hoodow ci sie zachcialo. A, niestety, kolejny twoj heros okazal sie smieciem...Boli. I dobrze. Poljak zadnim umom krepok. -- Kocham Arabow w Arabii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aki mylisz pojęcia IP: 80.51.161.* 11.11.04, 09:11 ad personam to gdybym cie epitetami obrzucał a to jak arafata oceni historia czy tez palestynczycy to czas pokaże-teraz nie nie można tego stwierdzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Spoczywaj w pokoju... IP: *.tvsat364.lodz.pl 11.11.04, 08:02 Obyś go odnalazł tam , gdzie jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delta Re: Spoczywaj w pokoju... IP: *.dyn.optonline.net 11.11.04, 08:09 Smierc Arafata jest poczatkiem okrutnej rzezi ludnosci izraelskiej. Izrael zostanie zrownany z ziemia, i ameryka niejaka moze sobie tylko zaspiewac na ich grobach,a to dlategoze nie zostal uszanowany majestat Jasera Arafata,laureata pokojowej Nagrody Nobla,czlowieka poprzez ktorego dzialo sie wszystko i wszystko konczylo sie pokojowo.Dzis,kiedy go nie ma elementy ekstremalne (ktore on zawsze usiszal jak tylko mogl) z ramienia hamasu dosjda do glosu niewatpliwie i wezma wladze w swoje rece,a to oznacza smierc dla Izraela,ktory jest sam,a oni maja powiazania z Iranem, Libia, Jordania,Egiptem,wreszcie Turcja i .....? A chcielibyscie wiedziec kim jeszcze,to tajemnica,dowiecie sie wkrotce, prymitywy moje kochane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Ponad wszelka watpliwosc z Czeczenia... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 11.11.04, 08:28 Ale z tymi to juz Rosja jakos sobie poradzi... A Beduini palestynscy wyrzna sie wczesniej sami.Ty moj Azjato, przez kpine historii urodzony w sercu Europy. PS: O neo-nazi zapomnij. Po Holandii konczy sie "Jew watch" i nastepuje powrot do tradycyjnego "Paki bashing". -- Kocham Arabow w Arabii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delta Re: Spoczywaj w pokoju... IP: *.dyn.optonline.net 11.11.04, 08:29 Alez ja was wszystkich zapyziale polaczki kocham ponad zycie. Chociaz smierdzi od was gnojem i 10 letnim oddaleniem od Ameryki to ciagle was lubie.Lubie ta wasza mentalnosc,zeby miec telefon na 10 pamieci ale tlko jedna obsluguje,i chwale sie przed kumplami, i dziwkami oczywiscie.Jak jakas przyjdzie do mnie,a aaa,a gdzie ty pracujesz? no,wiesz w gazecie wyborczej,aale nie martw sie,nie zrobie ci krzywdy, usiac na chwile,akurat zona wyjechala,pracujemy razem,kapujesz? tak.no wiec zdejmij ten zakiecik.itd,itp. kocham was,ale was czas tez nadchodzi,niestety. Gazeto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Nie masz insurance? Potrzebujesz psychiatry... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 11.11.04, 08:44 PILNIE!!! Jako Angol i szpieg (stad jezyk, pracowalem w Polsce pod i dla NATO) ci powiem, ze genetyczny polski antysemityzm i w Ameryce jest szkodliwy - Zyd kibli do mycia ci nie da i przyjdzie ci zyc z dole... Odpowiedz Link Zgłoś
pax777 Re: Spoczywaj w pokoju... 11.11.04, 08:37 > Smierc Arafata jest poczatkiem okrutnej rzezi ludnosci izraelskiej. > Izrael zostanie zrownany z ziemia Bredzisz chlopaczku cos troche. Od rana zarzywasz kokainke? raczej nie bedzie rzezi. Znajac historie to araby tak zawsze w dupe dostawaly od Izrael bo ta islamska swolocz w sumie to tchorze ktore tylko potrafia wchdzic z bomba do autobusu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delta Re: Spoczywaj w pokoju... IP: *.dyn.optonline.net 11.11.04, 08:54 pax777 napisał: > > Smierc Arafata jest poczatkiem okrutnej rzezi ludnosci izraelskiej. > > Izrael zostanie zrownany z ziemia > > Bredzisz chlopaczku cos troche. Od rana zarzywasz kokainke? > > raczej nie bedzie rzezi. Znajac historie to araby tak zawsze w dupe dostawaly > od Izrael bo ta islamska swolocz w sumie to tchorze ktore tylko potrafia > wchdzic z bomba do autobusu ... Sam sobie przeczysz,bo skoro potrafi wejsc do autobusu z bomba jeden czlowiek, to co dopiero moze uczynic ich wielu,caly narod. Pomysl troche nad tym i porownaj ich do was polaczki,ktorzy boicie sie spierdziec przy policjancie,a te wasze policjanty wygladaja tak,ze ja bym chyba ze 20 na jednym reku podniosl,nawet tych z drogowki,cherlaki jedne. Ja mozna takich ludzi wybierac na policjantow? Popatrzcie na amerykanskich policjantow,tam kazdy nie schodzi ponizej 220 funtow i prawie ponad 190cm wzrostu. Macie zapyziala ludnosc,bo sami jestescie zapyziali,i jedyne co wam zostalo to modlic sie do ameryki,zanim Rosja przyjdzie i zrobi z wami porzadek. Tak,polaczki modlcie si,bo wasz koniec bliski,niestety Gazeto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Polaczki? A ty czym jestes? Zydem? Przechrzta? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 11.11.04, 09:00 Za Anglosasa i tak nie bedziesz nigdy robil, Pole... Mongolska krew ze slowianskiej twarzy ci wyglada i wygladac bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
pax777 Re: Spoczywaj w pokoju... 11.11.04, 09:09 > Sam sobie przeczysz,bo skoro potrafi wejsc do autobusu z bomba jeden czlowiek, > to co dopiero moze uczynic ich wielu,caly narod. ty logike masz PRL-owskiego propagandzisty. Tak, caly sztab palestynski dzien i noc pracuje nad wysadzaniem tych autobusow i jakos im to ostanio nie wychodzi. Albo chetnych dzieci za malo do czarnej roboty albo kontrola izraelska za ostra. W otwartym boju to oczywiscie wiemy co bylo w 1967 - araby buty porzucili i spierd..laly gdzie piperz rosnie. Nie, chociaz dobra religie wybrali - islam nie sprzyja mysleniu - nie ma to jak glupi przeciwnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delta Re: Arafat nie zyje IP: *.dyn.optonline.net 11.11.04, 09:52 A kto pierwszy napisal o tym,ze Arafat nie zyje? Ja? czy Gazeta? Prosze sprawdzic czasy. I co robia,ci z gazety,o tej porze,ano wylizuja sie nawzajem. To dobrze,bo mokro sluzy wzbogaceniu ustrojow i zapobiega wysychaniu. Wszyscy jestescie tutaj przeciwko Arafatowi,ale nie byliscie az tak bardzo wczesniej.To samo zreszta obserwuje jesli chodzi o prezydenta Busha,teraz prawie wszyscy sa za nim a zanim wygral wybory wszyscy wieszali na nim psy i poniewierali nim.Jestescie zatem narodem podlym,wykorzystujacym sytuacje ktora i tak nie ma dla was zadnego znaczenia. Mam nadzieje ze ten narod skonczy tam gdzie powinien,czyli w komorach gazowych,niestety ktos mial racje,i na to nie ma rady. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk NIEPAWDA, BO JA ...JESZCZE WCZORAJ: 11.11.04, 17:30 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=17533079&a=17533475 Odpowiedz Link Zgłoś