Dodaj do ulubionych

Minister na okladce Playboy'a

20.04.23, 08:59
Pani Marlène Schiappa jest ministrem "rownosci kobiet i mezczyzn" w rzadzie francuskim. Zdecydowala sie by dac wywiad i pojawic sie na okladce Playboy'a . Numer Playboy'a mial sukces i zostal dodrukowany. Pytanie jest czy minister przyczynila sie do "rownosci kobiet i mezczyzn"?

Playboy pokazuje piekne i rozneglizowanie kobiety. Postawienie sie w ich roli raczej nie jest rola ministra rzadu.

PF
Obserwuj wątek
    • polski_francuz Moda mini 22.04.23, 09:35
      polski_francuz napisał:

" Playboy pokazuje piekne i rozneglizowanie kobiety."

Moze chodzilo o oddanie honoru, wlasnie zmarlej Mary Quant, tworczyni mody mini-jupes. Ale pewnie Angielki maja nogi bardziej stworzone do mody mini?

PF

• boomerang Re: Minister na okladce Playboy'a 23.04.23, 02:46
      Na rozbieraną sesję się nie załapała bo uda okazały się trochę za grube.
      • polski_francuz Re: Minister na okladce Playboy'a 23.04.23, 09:05
        boomerang napisał:

" Na rozbieraną sesję się nie załapała bo uda okazały się trochę za grube."

Moze wynegocjuje z Przegladem Sportowym w sekcji futbolowej albo podnoszenia ciezarow (wladzy):)

PF
        • boomerang Re: Minister na okladce Playboy'a 23.04.23, 14:17
          może jej się uda
    • szwampuch58 Re: Minister na okladce Playboy'a 23.04.23, 13:04
      Iga -Arena graja o autko
      • szwampuch58 Re: Minister na okladce Playboy'a 23.04.23, 14:03
        6:3
      • boomerang Re: Minister na okladce Playboy'a 23.04.23, 14:16
        a ty już się dorobiłeś autka? audi czy VW?
        Folkswagenami to dziś w Polsce robotnicy dojeżdżają na budowę, z narzędziami, wiadrami i różnymi workami. Słusznie że żadnego szacunku nie mają dla samochodów wyprodukowanych w Rosji.
        • szwampuch58 Re: Minister na okladce Playboy'a 23.04.23, 14:23
          Mercedes,chlopcze,AMG....Achim ma Geld,kumasz?
          • boomerang Re: Minister na okladce Playboy'a 23.04.23, 14:32
            Masz mentalność ormowca bo Mercedes już dawno temu zszedł na psy.
            • szwampuch58 Re: Minister na okladce Playboy'a 23.04.23, 15:28
              Fakt,tylko polska Izera hehehe
    • augustus_pl Re: Minister na okladce Playboy'a 23.04.23, 16:24
      Paryzer (po niemiecku kondom) z Zabolandii - Jesteś len jeleń i tyle, nie chciało sie szukać,co?Cwaniaku?
      www.youtube.com/watch?v=yT8gCoIYh3A
      On jest typu skurw...wie najlepiej ale zawsze najłatwiejszej drogi szuka, a potem się dziwi ze go jeb...
      • polski_francuz Re: Minister na okladce Playboy'a 23.04.23, 18:32
        augustus_pl napisał:

" Paryzer (po niemiecku kondom) z Zabolandii - Jesteś len jeleń i tyle, nie chciało sie szukać,co? Cwaniaku?
        > www.youtube.com/watch?v=yT8gCoIYh3A On jest typu skurw...wie najlepiej ale zawsze najłatwiejszej drogi szuka, a potem się dziwi ze go jeb..."

Dzieki za Klenczona. Co do wyzwisk, to lepiej je sobie oszczedz. Forum nie jest budka z piwem.

PF

• augustus_pl Re: Minister na okladce Playboy'a 23.04.23, 18:46
          Żabojad, przepraszam.
          • polski_francuz Ty jesz i tyjesz 23.04.23, 19:07
            augustus_pl napisał:

" Żabojad, przepraszam."

Zab jeszcze nie jadlem. Slimaki owszem, ale chyba w Australii. Wiec slimakojad, jesli juz musisz przykleic jadalna-latke. Ty jesz glownie niemiecka kuchnie? To i tyjesz, pewnie:)

PF
            • augustus_pl Re: Ty jesz i tyjesz 23.04.23, 19:15
              Kochajmy się nawzajem.
              www.youtube.com/watch?v=vFAf_29KYTs
              • boomerang Re: Ty jesz i tyjesz 24.04.23, 00:55
                wygląda mi to na niemiecki szajs
            • boavista4 Re: Ty jesz i tyjesz 23.04.23, 19:19
              Tej pani nie komentuje
              jej butów nie pucuje ,
              uroda jej mnie nie obchodzi
              chyba ze cos dobrego spłodzi.
              chej siup tra lala, da dada.
    • augustus_pl Re: Minister na okladce Playboy'a 23.04.23, 19:22
      Mnie boli jedno.Gdzie jest prawda.Bylem w lutym na Phukecie w Tajlandii, większość na plażach Rosjanie,ale bardzo mili,kobiety zadbane,to nie byle jakie Niemki, zapytałem paru Rosjan będąc w wodzie,jak to jest z ta wojna,odpowiedz była krotka - amerykanska propaganda.Zobaczcie sobie stronę flightradar24,Boeingi z Rosji lądują w Tajlandii w minutentakt.
      • prze.nick Re: Minister na okladce Playboy'a 23.04.23, 19:45
        widocznie chanat moskiewski w takim razie współpracuje w ustawce z Amerykanami.
        W kacaplandzie zgodnie z wytycznymi WHO straszą swoich wirusem Arcturusem a Prigożin i Striełkow twierdzą, że ich deep state rozwala im państwo.
      • polski_francuz Pierwsza ofiara wojny 23.04.23, 19:46
        augustus_pl napisał:

" Mnie boli jedno.Gdzie jest prawda.Bylem w lutym na Phukecie w Tajlandii, większość na plażach Rosjanie,ale bardzo mili,kobiety zadbane,to nie byle jakie Niemki, zapytałem paru Rosjan będąc w wodzie,jak to jest z ta wojna,odpowiedz była krotka - amerykanska propaganda."

Masz swoje doswiadczenie i znasz ludzi. Rosjanie byli w Polsce i ja manipulowali i rezultaty byly kiepskie. Swiat dzisiejszy jest swiatem ekonomii a nie swiatem armii. Tyle mozna, z naszego doswiadczenia, powiedziec. Rosja ma terytorium najwieksze na swiecie. Czy musi miec jeszcze Ukraine?

Ale to temat rzeka. I pierwsza ofiara wojny jest zawsze prawda. Wiec lepiej nie propagandowac.

PF
        • augustus_pl Re: Pierwsza ofiara wojny 23.04.23, 19:51
          Francuz masz pewna racje, ale nie dziwie się Rosjanom ze bronia swych ruskich ziomków.Przecież wiesz,ze Ukraincy zabronili obywatelom Ukrainy mówienia po rosyjsku.
          • boomerang Re: Pierwsza ofiara wojny 24.04.23, 01:02
            nie dziwie się Rosjanom ze bronia swych ruskich ziomków

da, kulturnyj narod
    • augustus_pl Re: Pierwsza ofiara wojny 23.04.23, 20:15
      A ja nie chce zapomnieć śląskiego, niemieckiego i polskiego.Nienawidzę języka brytoli i Jankesów.Może dlatego nienawidzę gdyż mieszkam długo w Niemczech.Moi niemieccy koledzy tez Jankesa nienawidzili.
      • polski_francuz Good on ya 23.04.23, 21:02
        augustus_pl napisał:

" A ja nie chce zapomnieć śląskiego, niemieckiego i polskiego.Nienawidzę języka brytoli i Jankesów."

Mow po australijsku albo po kanadyjsku. Co do sedna sprawy Polska byla mocarstwem do XVII wieku. Potem juz tylko ruscy i pruscy Niemcy sie szarogesili. Nie mozna uznawac polskiego jako jezyka mocarstwa. To jezyk obroncow swojej narodowosci.

Przypomnij sobie ze szkoly proporcje. To o nie chodzi.

PF

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka