Dodaj do ulubionych

Zio-nazistowska demokracja ,...

IP: *.nas32.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 16.11.04, 20:20
Ktos , kto ma nadzieje na pokoj , lepiej niech idzie sie zbadac ,...

uklony

============================================================================

"Jerusalem is the eternal capital - undivided capital - of Israel and of
course we will do everything to keep it that way," Shalom said after a
meeting with U.S. Secretary of State Colin Powell.

"There will be no elections in Jerusalem," although the Palestinians will be
able to ballot by mail, as they have in the past, Shalom said, citing the
precedent of 1996, when he said they were able to mail in their votes.

"Even in the example of the last election in 1996, there were no elections in
Jerusalem. Those Palestinians voted then, only through envelopes, through the
mail office," Shalom said.

The Palestinians see East Jerusalem as the capital of a future Palestinian
state. Their hand would be strengthened if the Arabs living there could
participate in the ballot.

Obserwuj wątek
    • Gość: aki ;-) IP: 80.51.161.* 16.11.04, 20:31
      Możecie mieć Forda T w dowolnym kolorze, pod warunkiem że będzie to kolor czarny".
      Wasz H.Ford
      • Gość: sp;lit Re: ;-) IP: *.nas32.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 16.11.04, 20:56
        Ciiicho ,... Wtykasz kija w zio-nazistowskie mrowisko . Na samo wspomnienie
        tego geniusza ogarnia mnie wzruszenie . Takiego kalibru anty-semity , rodza sie
        raz , na sto lat :)

uklony
    • Gość: jarek-Zyd ne telus masz racje, bron twojego islamo-faszyzmu bo za IP: *.fastres.net 16.11.04, 20:34
      niedlugo na islamo-nazism przejdzie, nawet lewicowa La repubblica zaczyna go tak
      nazywac...
    • Gość: igor jarek, Nie wtracaj sie do polglowkow. Niech sie IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.11.04, 21:10
      podniecaja w dyskusji kozojebcy ze soba. USA ich wszedzie wybija tak czy
      inaczej i nic na to nie poradza.
      • Gość: aki igorku IP: 80.51.161.* 16.11.04, 21:16
        fuck out you asshole
        • Gość: wszystko jedno kto Re: igorku IP: 160.79.164.* 16.11.04, 21:27
          miales na mysli "fuck off"
          nie ma takiego "fuck out"
          a ty mozes sie poprostu odpie..c!
          • Gość: aki biedaczku jest jedno i drugie ale jak sobie IP: 80.51.161.* 16.11.04, 21:36
            życzysz
            hal9000.vc-graz.ac.at/3rdfloor/humor/Daffyduck.jpg
            • Gość: wszystko jedno kto nie ma! IP: 160.79.164.* 16.11.04, 22:22
              ale jestem zskoczony ze nasza droga kropka zamiast wyciac moj tekst poprostu
              zlagodzila slowo "odpie..c" i wstawila wieloKROPEK :-)
              Dzieki kropko!
              • Gość: aki get the..... IP: 80.51.161.* 16.11.04, 22:31
                www.adultmovies.bz/forumexpressions/get%20the%20fuck%20out%20gay.jpg
      • Gość: jarek-Zyd ne telus dlaczego nie, to wlasnie dyskusja z polglowkami IP: *.fastres.net 16.11.04, 21:33
        jest najlatwiejsza.
        • Gość: aki masz rację zauważyłem IP: 80.51.161.* 16.11.04, 21:41
          jak zakładasz wątki i rozmawiasz potem sam ze sobą, używając kilku nicków
          zawsze paskam smiechem jak to widzę
      • Gość: jarek-Zyd ne telus A zapomnialem dodac ,ze juz w trzech niemieckich l IP: *.fastres.net 16.11.04, 21:36
        laender noszenie islamskiej chustki w szkolach zabroniono, a nie zabroniono
        siostrom zakonnym ich chustke nosic - "powoli a naprzod" jak Gen Bluecher mowil
        i Napoleona pokonal.Aby nazizm pokonac trzeba bylo 6 lat walki, a tutaj tylko 3
        lata i tyle suksesow.
        • Gość: sp;lit Re: A zapomnialem dodac ,ze juz w trzech niemieck IP: *.nas32.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 16.11.04, 22:11
          Rzeczywiscie , twoi ziomkowie wykazali sie wyjatkowym bohaterstwem - Cale
          szczescie , ze nikt na nich nie liczyl , bo dzisiaj wszyscy bysmy szprechali ,
          a polscy Slowianie podcierali by dupy niemieckim bachorom i szorowali szwabskie
          kible , bo oni sami nie potrafia :)

uklony

==============================================================================

Aby nazizm pokonac trzeba bylo 6 lat walki,
          • Gość: jarek-Zyd ne telus Moimi moze byli ale twoimi nigdy nie zostana.... IP: *.fastres.net 17.11.04, 07:25
            i tutaj jest roznica, choc w czasach 1933-1945 ich towarzyszami waki o
            nazi-islam byliscie.
      • Gość: sp;lit Re: jarek, Nie wtracaj sie do polglowkow. Niech s IP: *.nas32.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 16.11.04, 21:38
        Gdybys wzial sie za robote , a nie sleczyl nad klawiatura dniami i nocami z tym
        swoim multiple personality (nicks) disorder i , to moze byloby cie stac , zeby
        sie wyprowadzic z tej US stolicy kozojebcow ,... Ba , nie patrzac 24/7 na
        kozojebcow , ktorzy ci zawszawili twoje low-income apartments , moze nawet bys
        ich nawet polubil :)

Ja ich widuje w TV , czasem w BC , albo jak odwiedze stacje benzynowa , tez w
        innym Stanie , do mojego jakos sie nie garna , a Detroit pokochali , kozojebcy
        i nawet ci nie wspolczuje :)

Stop crying shmock ! Get a job ! Do something with your stinky life , bum !!!

uklony
        • Gość: aki taa.....taki mały internetowy dr jekyll i mr hyde IP: 80.51.161.* 16.11.04, 21:56
          ;-)
    • Gość: Gomulka Re: Zio-nazistowska demokracja ,... IP: *.arc.nasa.gov 16.11.04, 22:04
      i co?
      Chcesz oddac nawet kawalek Jerozolimy pod okupacje arabska?
      Oni wszystko pieprza - bedzie smrod i ubustwo. Tak piekne miasto powinno zostac
      pod administracja Izraelska.
      • Gość: sp;lit Re: Zio-nazistowska demokracja ,... IP: *.nas32.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 16.11.04, 22:33
        Mam inne rozwiazanie (nie moje) Jerusalem jest swietym miejscem trzech wyznan i
        zawsze bedzie oscia w gardle dla dwoch innych jak przedstawiciele jednego beda
        decydowac , co tym drugim wolno . Jerusalem powinno byc Wolnym Miastem ,
        niezaleznym od zadnej z zainteresowanych grup , z ich podatkami i budzetem jak
        kiedys byl Gdansk (o innych celowo nie wspominam) W okresie miedzywojennym
        Gdansk byl jedynym miastem , ktore ominela depresja i prosperowal . Jerusalem
        ma lepsze warunki i nieograniczona potencje i perspektywy jako Wolne Miasto w
        porownaniu z Gdanskiem ,...

uklony
    • krolowa_bona Uderzyles split w czule miejsce jak sie tak . 16.11.04, 22:08
      miotaja, i inwektywami rzucaja. ALe i tak tego nie przegadaja. Fakty sa proste
      i jasne. Manipulacja praw obywatelskich, manipulacja demokracji, manipulacja
      wynikow wyborow. Ciekawe czy podczas tych 'pocztowych wyborow' chlopaki z
      Mosadu beda robic za listonosza?
      • Gość: sp;lit Uderzyles split w czule miejsce jak sie tak . IP: *.nas32.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 16.11.04, 22:38
        Ciekawe ? :))) You can bet your mama on it , jasnie pani :)))

uklony

==============================================================================

Ciekawe czy podczas tych 'pocztowych wyborow' chlopaki z Mosadu beda robic za
        listonosza?

• Gość: totyle Re: Zio-nazistowska demokracja ,... IP: *.176.6.197.Dial1.Phoenix1.Level3.net 16.11.04, 22:14
      Niema to jak sie oglosic panstwem demokratycznym.A kto nie wierzy to sie go
      zastrzeli.Nu dana powie ze ona sie tylko broni.Demokratycznie.
      • krolowa_bona Re: Zio-nazistowska demokracja ,... 16.11.04, 22:32
        Prawo do samoobrony, najlepiej zza wegla, z zaskoczenia i bez ostrzezenia, jest
        PODSTAWA DEMOKRACJI
        • Gość: dana33 Re: Zio-nazistowska demokracja ,... IP: *.broadband.actcom.net.il 16.11.04, 22:42
          ja powiem, ze durnie zostaja durniami.
          • krolowa_bona Re: Zio-nazistowska demokracja ,... 16.11.04, 22:44
            Gość portalu: dana33 napisał(a):

> ja powiem, ze durnie zostaja durniami.

I TO BYL WLASNIE STRZAL ZZA WEGLA W SAMOOBRONIE
          • Gość: sp;lit Re: Zio-nazistowska demokracja ,... IP: *.nas32.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 16.11.04, 22:53
            A ja cie grzecznie upominam , ciucka , nie interesuje nas kim jestes , kim
            zostaniesz , jakie masz IQ i jakie sa twoje prognozy , natomiast jak mozesz cus
            dorzucic na temat , znaczy sie , waszej demokracji , to chetnie poczytamy ,...

uklony

=============================================================================

ja powiem, ze durnie zostaja durniami.

• Gość: dana33 Re: Zio-nazistowska demokracja ,... IP: *.broadband.actcom.net.il 16.11.04, 23:04
              rozlupaniec, ty mi nie masz nic do upominania, ty najwyzej mozesz popdskoczyc,
              i to tez niezbyt wysoko, farsztejst? git.
              • krystian71 Re: Zio-nazistowska demokracja ,... 16.11.04, 23:09
                a co z tymi pocztowymi wyborami
                • Gość: totyle Re: Zio-nazistowska demokracja ,... IP: *.176.6.197.Dial1.Phoenix1.Level3.net 16.11.04, 23:13
                  Nu dana je przechwyci zanim sie zakatologuja.Tak demokratycznie po zydowskiemu.
              • Gość: totyle Re: Zio-nazistowska demokracja ,... IP: *.176.6.197.Dial1.Phoenix1.Level3.net 16.11.04, 23:12
                Nu jak sie ma taka demokracje jak ty to nie mozna podskoczyc.Nu to jest
                po zydowsku demokracja-prawda?.
                Nu dana my nie skaczemy i ciul nas obchodzi twoja demokracja w izraelu ale jak
                juz trabisz o niej tu na forum to cie trzeba z bledu ciucka wyprowadzic-ty sie
                zwijasz jak wesz na grzebieniu dajac nan zydowskie dowody na demokracje.
                Nu dana to chyba nie demokracja-cosi mi sie widzi.
              • Gość: sp;lit Re: Zio-nazistowska demokracja ,... IP: *.nas31.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 17.11.04, 00:19
                Git , ciucka , git ,... Jak nie masz nic do zaoferowania na temat waszej so
                called "demokracji" , to zadna niespodzianka ,... Gdzie twoj wigor , ciucka ?

Pamietam cie w lepszej formie , i uwierz , nigdy nie lekcewazylem twego
                profesjonalizmu i umiejetnosci kierowania trefnych postow na bocznice , polska
                hasbarah i pro , calym pyskiem ,... Masz moja rekomendacje ,... Popros ciucka o
                podwyzke :)))

uklony
          • gini Re: Zio-nazistowska demokracja ,... 16.11.04, 23:27
            Gość portalu: dana33 napisał(a):

> ja powiem, ze durnie zostaja durniami.

Naturalnie wiesz to z wlasnego doswiadczenia, durna bylas i durna jestes.
            • Gość: jarek-Zyd ne telus I tutaj cala islamska smietanka ktora moczowi IP: *.fastres.net 17.11.04, 07:24
              dorownuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka