boomerang 02.01.25, 09:11 pod pseudonimami takimi jak raviji albo sharmajk ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boomerang Re: czy to nie ty Jorłow atakujesz nas? 02.01.25, 09:21 albo też zamazam666 Odpowiedz Link Zgłoś
krzy-czy Re: czy to nie ty Jorłow atakujesz nas? 02.01.25, 09:44 okrotnie was chachły ten jorl denerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Imagine 02.01.25, 10:15 krzy-czy napisał: " okrotnie was chachły ten jorl denerwuje." Wyobraz sobie, ze na jakims ruskim forum w jakiejs ruskiej nazistowskiej gazety, jakis Polak atakuje i poniza rosje. Imagined? Trudno, co nie. Boby jakies ruskie gestapo juz Polaka pogonilo na Sybir by se pooddychal swiezym powietrzem i by korzystaj z pieknej zimy. Widzisz roznice? Jak widzisz to podziekuj losowi za polskie forum i za polska, wrodzona dobroc! PF Imagine - John Lennon & The Plastic Ono Band (w The Flux Fiddlers) (Ultimate Mix 2018) - 4K REMASTER Odpowiedz Link Zgłoś
krzy-czy Re: Imagine 02.01.25, 10:23 naposałem coś w 6 słowach. natychmiast chachły odpowiadają w 100 słowach i, co najsmieszniejsze, podpierają sie bitlesem. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Kzade slowo 02.01.25, 10:30 krzy-czy napisał: "...podpierają sie bitlesem." Dzona to modlitwa. Posluchaj se rusku Ally, ona potwierdza moja opinie:) PF Алла Пугачёва: «Каждое доброе слово в наше время - это молитва» Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Tlumaczenie z ruskiego 02.01.25, 10:32 polski_francuz napisał po rusku : "kzade slowo". Po tlumaczeniu na Polski jest to "kazde slowo". PF Odpowiedz Link Zgłoś
krzy-czy Re: Tlumaczenie z ruskiego 02.01.25, 11:19 no pewnie. wg chachłów, każdy kto nie chacheł to posłuchaj se RUSKU. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Tlumaczenie z ruskiego 03.01.25, 00:26 krzy-czy napisał: > no pewnie. > wg chachłów, każdy kto nie chacheł > to posłuchaj se RUSKU. Oj billy, jak to jest że jak nie były esbek, to zomowiec, każdy życzy Ukrainie przegranej? Skąd to się bierze? Odpowiedz Link Zgłoś
krzy-czy Re: Tlumaczenie z ruskiego 03.01.25, 08:34 ...życzy wukrainie przegranej.... wolno mi. nie? bo to widzisz matruś, chachły bardzo chcieliby wprowadzić ustawowy obowiązek miłości do bander i szuchewyczów. Odpowiedz Link Zgłoś
jorl11 Re: Imagine 02.01.25, 11:57 polski_francuz napisał: > Wyobraz sobie, ze na jakims ruskim forum w jakiejs ruskiej nazistowskiej gazety > , jakis Polak atakuje i poniza rosje. Imagined? Trudno, co nie. Boby jak > ies ruskie gestapo juz Polaka pogonilo na Sybir by se pooddychal swiezym powiet > rzem i by korzystaj z pieknej zimy. Klamiesz PF. Ja po prostu opisuje rzeczywistosc bo ona tylko jedna jest. Wasze opisy sa zaklamane, Swiat w waszych glowkach jest ogromnie odlegly od Swiata rzeczywistego. A jak pisze polaczki np. to w odpowiedzi na wasze duzo gorsze klamliwe wyzwiska np. w stosunku do Rosjan a tez do Niemcow. Sam uzywasz pokreslen o masowych mordercach do obu tych narodow PF. Nigdy nie jestem pierwszy w tym. Do tego stwierdzam ze bardzo latwo i to swiadomie klamiecie. To mnie zawsze zadziwialo bo klamstwo jestv oznaka slabsci. Dzieci jak zbroja staraja sie przykryc to klamstwami. Ja swojej corce zabranialem klamac, jej mawialem "tylko slabi klamia, chcesz byc slaba?" A wy klamiecie Ty tez PF jestes niezlym klamca. Abstrahujac od tego ze jestes ciezki na umysle i czesto nie potrafisz zobaczyc jak durne poglady i Tobie w leb wsadzaja. To troche Ciebie usprawiedliwia. > Widzisz roznice? Jak widzisz to podziekuj losowi za polskie forum i za polska, > wrodzona dobroc! W Rosji idzie sie do pierdla, i slusznie jak sie klamie na temat np. rosyjskiej armii. Np. jak sie klamie ze to Rosjanie w Buczy mordowali a przeciez mordowali ukrainscy zolnierze tych mieszkancow ktorzy mieli sympatie prorosysjkie. Wec nie pizdzij PF Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Imagine 02.01.25, 12:43 > W Rosji idzie sie do pierdla, i slusznie jak sie klamie na temat np. rosyjskiej armii. W Rosji idzie się do pierdla gdy się mówi prawdę. Tak jest dziś i tak było zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Wizja swiata a klamstwo 02.01.25, 19:43 jorl11 napisał: " Ja po prostu opisuje rzeczywistosc bo ona tylko jedna jest. Wasze opisy sa zaklamane, Swiat w waszych glowkach jest ogromnie odlegly od Swiata rzeczywistego." Wizja swiata zalezy od osoby. Wizja swiata putina, ktory morduje Ukraincow jest podobna do wizji swiata hitlera, ktory chcial sie zemscic za kompromis z 1ws. Tylko, ze dupek leningradzki zaczyna swoja podrygi 80 lat po dupku austriackim. Troche pozno i dlatego mysle, ze jest opozniony w rozwoju intelektualnym. Dodam jeszcze uwage co do klamstwa, juz ci to zreszta kiedys pisalem. Klamstwem jest przeinaczanie faktow. Ich interpretacja jest dana kazdemu i nie jest klamstwem. Uczyli cie tego na Polskiej Politechnice ale zapomniales pewnie bo masz w glowie fiu, bdziu plci odmiennej:). PF Odpowiedz Link Zgłoś
jorl11 Re: Wizja swiata a klamstwo 02.01.25, 19:51 polski_francuz napisał: > Wizja swiata zalezy od osoby. Wizja swiata putina, ktory morduje Ukraincow jest > podobna do wizji swiata hitlera, ktory chcial sie zemscic za kompromis z 1ws. > Tylko, ze dupek leningradzki zaczyna swoja podrygi 80 lat po dupku austriackim. > Troche pozno i dlatego mysle, ze jest opozniony w rozwoju intelektualnym. Ciagle to samo pizdzenie. Nie chodzi mi o jakas przyszlosc, jakies wizje z przyszlosci, a tylko o terazniejszosc ktora sie juz odbyla. I wtedy ona jest tylko jedna. Oczywiscie opisywanie tego co sie odbylo moze byc i jest czesto klamstwem. I Ty wlasnie takie tez uprawiasz. A ja opisuje co sie wydarzylo naprawde. Odwal sie od wizji, za trudne prawda? To walsnie mowie ze slabo myslisz. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k kontynuacja klamstw przez Jörla 02.01.25, 20:27 jorl11 napisał: Oczywiscie opisywanie tego co sie odbylo moze byc i jest czesto klamstwem to wlasnie uprawiasz , probujac wcisnac ludziom kit, ze straty ukrainskie sa wieksze od rosyjskich - gdy tymczasem wszystkie zrodla mowia, ze to Rosjanie traca wiecej ludzi - co jest normalne. bo atakujacy (walczacy podobna bronia) traci wiecej tu po bialorusku: "t.me › NashaNiva 08.12.2024 — Трамп ацаніў страты Расіі ў 600 тысяч забітых і параненых, Украіны — у 400 тысяч Ëн заклікаў Уладзіміра Пуціна «спыніць вар'яцтва». Odpowiedz Link Zgłoś
krzy-czy Re: kontynuacja klamstw przez Jörla 02.01.25, 21:55 no pewnie. wukry robią KONTRNASTUP. to uny som atakujące czy broniące? Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Wizja swiata a klamstwo 02.01.25, 23:26 > Odwal sie od wizji, za trudne prawda? Wizję to się ma gdy władza walnie po łbie nahajem. Takie rosyjskie zen. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Imagine 02.01.25, 18:48 Manifest komunistyczny z muzyką Wyobraź sobie, że nie ma nieba To proste, jeśli spróbujesz Pod nami nie ma piekła Nad nami tylko niebo Wyobraź sobie, że nie ma krajów To nie jest trudne Nie ma za co zabijać ani umierać I żadnej religii też Możesz powiedzieć, że jestem marzycielem Ale nie jestem jedyny Mam nadzieję, że pewnego dnia do nas dołączysz A świat będzie jednością Wyobraź sobie, że nie ma posiadłości Zastanawiam się, czy możesz Nie ma potrzeby chciwości ani głodu Braterstwo ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz I wonder if you can 02.01.25, 19:24 felusiak1 napisał: " Wyobraź sobie, że nie ma posiadłości Zastanawiam się, czy możesz" Eh, Johny, Johny, ktory sie podsmiewuje z parcia na forse. A ze sam stal sie z pol-sieroty z biednego domu i milionerem i niesmiertelnym piosenkarzem mozna Mu tylko niebieskiego Nieba, albo jesli sie od razu nie zalapal, krotkiego czysca zyczyc;) PF Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Imagine 02.01.25, 23:34 Taką to dziecięcą kołysankę napisał dla swojej japońskiej małżonki, starszej od niego, ale trochę dziecinnej. Pod komunizm bym tego nie podciągał. Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: czy to nie ty Jorłow atakujesz nas? 05.01.25, 19:34 A ty, ruski wypierdku, jakim cudem się tu jeszcze w ogóle uchowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
jorl11 Re: czy to nie ty Jorłow atakujesz nas? 02.01.25, 12:00 boomerang napisał: > pod pseudonimami takimi jak raviji albo sharmajk ? pizdzisz. Ja mam zawsze swoj nick, jorl a numerki sa tylko dlatego ze mnie blokowal palant cenzor. Wiec nowy nick robilem z jorl i numer. Te 11 jest juz chyba czwarty. Sa tu tacy wielonikowcy taki palant z Nimeiec, robol tepy ale z cisnieniem na ekran ma kilka nickow ktore rownologle uzywa udajac nawet ze to nie on. Smieszy mnie to ale slabi ludzie juz tak maja. j-k jest tez wielonickowiec Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: czy to nie ty Jorłow atakujesz nas? 02.01.25, 12:21 Helga nie jest slaby,jest cienki Odpowiedz Link Zgłoś
hadrian_pl Re: czy to nie ty Jorłow atakujesz nas? 02.01.25, 12:36 jorl11 napisał: > boomerang napisał: > > > pod pseudonimami takimi jak raviji albo sharmajk ? > > pizdzisz. Ja mam zawsze swoj nick, jorl a numerki sa tylko dlatego ze mnie blok > owal palant cenzor. Wiec nowy nick robilem z jorl i numer. Te 11 jest juz chyba > czwarty. > > Sa tu tacy wielonikowcy taki palant z Nimeiec, robol tepy ale z cisnieniem na > ekran ma kilka nickow ktore rownologle uzywa udajac nawet ze to nie on. Smieszy > mnie to ale slabi ludzie juz tak maja. > > j-k jest tez wielonickowiec > Nie wiesz czemu trzeba miec pare nickow?Bos ciemniak. imgur.com/a/FEZRYyC Pod artykulem wpis za wpisem,ale mojego wpisu nie opublikuja. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k bzdury 02.01.25, 18:40 jorl11 napisał: > j-k jest tez wielonickowiec bzdury. pod nickiem obrotowy pisuje na forach obyczajowych i juz dawno wspomnialem, ze czasem sie pomyle i ten nick wskoczy mi na to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
jorl11 Re: bzdury 02.01.25, 19:39 j-k napisał: > jorl11 napisał: > > j-k jest tez wielonickowiec > > > bzdury. > pod nickiem obrotowy pisuje na forach obyczajowych > i juz dawno wspomnialem, ze czasem sie pomyle i ten nick wskoczy mi na to forum Przeciez masz jeszcze conajmniej jeden nick. jakis arond czy podobnie. Czemu klamiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: bzdury 03.01.25, 02:47 j-k napisał: > jorl11 napisał: > > j-k jest tez wielonickowiec > > > bzdury. > pod nickiem obrotowy pisuje na forach obyczajowych To dużo tłumaczy. > i juz dawno wspomnialem, ze czasem sie pomyle i ten nick wskoczy mi na to forum Odpowiedz Link Zgłoś
de_oakville "Miażdży nas lodowiec wschodu" 02.01.25, 12:28 Czyli "masa" a nie "klasa". A "masa" kojarzy mi sie od razu z rumuńskim: "dupa masa" czyli "po posiłku", gdyz "po" to po francusku "depuis", po portugalsku "depois", a po rumunsku "dupa". Jestem wlasnie "po posilku", po śniadaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: "Miażdży nas lodowiec wschodu" 02.01.25, 14:04 de_oakville: > gdyz "po" to po francusku "depuis" ... a raczej ,,après '', po rumuńsku ,,după '' — ptaszek nad ,,a'' jest istotny. Fr. ,,depuis '' to raczej ,,odtąd'', po rumuńsku ,,de atunci '', albo ,,din '', albo ,,de cînd ''. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: "Miażdży nas lodowiec wschodu" 02.01.25, 15:44 "supa dupa" to po australijsku "krańcowo dobre" cuś. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: "Miażdży nas lodowiec wschodu" 02.01.25, 16:36 boomerang napisał: > "supa dupa" to po australijsku "krańcowo dobre" cuś. A ,,după ras '' to nie jest zamówienie w restauracji, tylko rumuński nadruk na kremie do golenia. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Errata 03.01.25, 02:23 stefan4: > A ,,după ras '' to nie jest zamówienie w restauracji, tylko rumuński nadruk > na kremie do golenia. Oczywiście na kremie po goleniu. Przepraszam za zmyłkę. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
petronella.kozlowska Re: Errata 03.01.25, 08:32 stefan4 napisał ,,după ras '' to jest rumuński krem do golenia. Odpowiedz Link Zgłoś
petronella.kozlowska Re: czy to nie ty Jorłow atakujesz nas? 02.01.25, 16:54 Nie, to nie jest nikt z forumowiczów! Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: czy to nie ty Jorłow atakujesz nas? 02.01.25, 18:29 Czy ktoś z Was może spróbować założyć wątek na forum 'Prasa i media" i opisać wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: czy to nie ty Jorłow atakujesz nas? 02.01.25, 18:30 Przepraszam. Chodziło mi o "bliski wschód". Odpowiedz Link Zgłoś