Dodaj do ulubionych

DO WSZYSTKICH OD HELGI:)

06.05.02, 00:52
Klaniam sie w pas wszystkim przyjaciolom! Na pewno zauwazyliscie ze ktos nie ma
odwagi podpisywac sie wlasnym nickiem pod bredniami jakie wypisuje i uzywa
mojego. Pewnie to jakis kolejny etap w zyciu pozagrobowym Vista.

Dlatego od tej pory zawsze bede sie logowac, trudno. Mr.Conti sie loguje, i
wielu innych, to ja tez moge:) Szczegolnie do Joja sie zwracam, przyjacielu,
rzucam ci sie na szyje jak zwykle i przepraszam, ze nie zauwazylam od razu tego
bandyty!

Klaniam sie raz jeszcze:))))

Helga
Obserwuj wątek
    • Gość: jojo Re: DO WSZYSTKICH OD HELGI:) IP: *.proxy.aol.com 06.05.02, 00:59
      _helga napisał(a):

> Klaniam sie w pas wszystkim przyjaciolom! Na pewno zauwazyliscie ze ktos nie ma
      >
      > odwagi podpisywac sie wlasnym nickiem pod bredniami jakie wypisuje i uzywa
      > mojego. Pewnie to jakis kolejny etap w zyciu pozagrobowym Vista.
      >
      > Dlatego od tej pory zawsze bede sie logowac, trudno. Mr.Conti sie loguje, i
      > wielu innych, to ja tez moge:) Szczegolnie do Joja sie zwracam, przyjacielu,
      > rzucam ci sie na szyje jak zwykle i przepraszam, ze nie zauwazylam od razu tego
      >
      > bandyty!
      >
      > Klaniam sie raz jeszcze:))))
      >
      > Helga

Nie martw sie Helgo,od razu zauwazylem,ze to nie twoj post byl,dlatego,olalem
      tego kretyna, tak po prostu,najlepiej jak to robic potrafie ! Pzdr. moja Ms. !
      • _helga Re: DO WSZYSTKICH OD HELGI:) 06.05.02, 01:06
        Gość portalu: jojo napisał(a):

> _helga napisał(a):
        >
        > > Klaniam sie w pas wszystkim przyjaciolom! Na pewno zauwazyliscie ze ktos n
        > ie ma
        > >
        > > odwagi podpisywac sie wlasnym nickiem pod bredniami jakie wypisuje i uzywa
        >
        > > mojego. Pewnie to jakis kolejny etap w zyciu pozagrobowym Vista.
        > >
        > > Dlatego od tej pory zawsze bede sie logowac, trudno. Mr.Conti sie loguje,
        > i
        > > wielu innych, to ja tez moge:) Szczegolnie do Joja sie zwracam, przyjaciel
        > u,
        > > rzucam ci sie na szyje jak zwykle i przepraszam, ze nie zauwazylam od razu
        > tego
        > >
        > > bandyty!
        > >
        > > Klaniam sie raz jeszcze:))))
        > >
        > > Helga
        >
        > Nie martw sie Helgo,od razu zauwazylem,ze to nie twoj post byl,dlatego,olalem
        > tego kretyna, tak po prostu,najlepiej jak to robic potrafie ! Pzdr. moja Ms. !

Jestes bardzo wyrozumialy, przyjacielu! Powinnam szybciej zauwazyc i natychmiast
        zareagowac, szczegolnie ze ten bydlak wlasnie ciebie zaatakowal jako ja! Klaniam
        sie do samej ziemi, z czapka w garsci:))))

Helga
        • Gość: jojo Re: DO WSZYSTKICH OD HELGI:) IP: *.proxy.aol.com 06.05.02, 01:13
          _helga napisał(a):

> Gość portalu: jojo napisał(a):
          >
          > > _helga napisał(a):
          > >
          > > > Klaniam sie w pas wszystkim przyjaciolom! Na pewno zauwazyliscie ze k
          > tos n
          > > ie ma
          > > >
          > > > odwagi podpisywac sie wlasnym nickiem pod bredniami jakie wypisuje i
          > uzywa
          > >
          > > > mojego. Pewnie to jakis kolejny etap w zyciu pozagrobowym Vista.
          > > >
          > > > Dlatego od tej pory zawsze bede sie logowac, trudno. Mr.Conti sie log
          > uje,
          > > i
          > > > wielu innych, to ja tez moge:) Szczegolnie do Joja sie zwracam, przyj
          > aciel
          > > u,
          > > > rzucam ci sie na szyje jak zwykle i przepraszam, ze nie zauwazylam od
          > razu
          > > tego
          > > >
          > > > bandyty!
          > > >
          > > > Klaniam sie raz jeszcze:))))
          > > >
          > > > Helga
          > >
          > > Nie martw sie Helgo,od razu zauwazylem,ze to nie twoj post byl,dlatego,ola
          > lem
          > > tego kretyna, tak po prostu,najlepiej jak to robic potrafie ! Pzdr. moja M
          > s. !
          >
          > Jestes bardzo wyrozumialy, przyjacielu! Powinnam szybciej zauwazyc i natychmias
          > t
          > zareagowac, szczegolnie ze ten bydlak wlasnie ciebie zaatakowal jako ja! Klania
          > m
          > sie do samej ziemi, z czapka w garsci:))))
          >
          > Helga

Wierz mi,ze naprawde,od razu tego "falsyfikata" drewnianego wyczulem,a wiec ?
          Trzymaj sie Helgo i tep gnidy,ktore nas do swojego poziomu sprowadzic probuja !
          TFUJ! Pluc tylko na nie pozostalo nam !
          • Gość: helga2 Re: DO WSZYSTKICH OD HELGI:) IP: *.proxy.aol.com 06.05.02, 01:24
            jojo ty glupi frajerze
            • Gość: jojo Re: DO WSZYSTKICH OD HELGI:) IP: *.proxy.aol.com 06.05.02, 01:31
              helga ty pedale pierdolony
              • Gość: Eric Re: DO WSZYSTKICH OD HELGI:) IP: *.246.77.50.Dial1.NewYork1.Level3.net 06.05.02, 01:56

> helga ty pedale pierdolony

Napisz dluzsze zdanie dzieciaczku,rozwin jakis watek,mamusie pod
                stolem ,obrzygana spiaca,obudz i zapytaj sie,jak ci na imie dala .Zaloze sie,ze
                nie pamieta,bo takich jak ty,podobno 26 sztuk splodzila.Czesci swoich braci nawet
                nie znasz,bo tuz po jej wykacaniu sie,do Shelter ich zabrano,aby na ludzi
                wyrosli !
          • _helga Re: DO WSZYSTKICH OD HELGI:) 06.05.02, 01:30

> _helga napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: jojo napisał(a):
            > >
            > > > _helga napisał(a):
            > > >
            > > > > Klaniam sie w pas wszystkim przyjaciolom! Na pewno zauwazyliscie
            > ze k
            > > tos n
            > > > ie ma
            > > > >
            > > > > odwagi podpisywac sie wlasnym nickiem pod bredniami jakie wypisu
            > je i
            > > uzywa
            > > >
            > > > > mojego. Pewnie to jakis kolejny etap w zyciu pozagrobowym Vista.
            > > > >
            > > > > Dlatego od tej pory zawsze bede sie logowac, trudno. Mr.Conti si
            > e log
            > > uje,
            > > > i
            > > > > wielu innych, to ja tez moge:) Szczegolnie do Joja sie zwracam,
            > przyj
            > > aciel
            > > > u,
            > > > > rzucam ci sie na szyje jak zwykle i przepraszam, ze nie zauwazyl
            > am od
            > > razu
            > > > tego
            > > > >
            > > > > bandyty!
            > > > >
            > > > > Klaniam sie raz jeszcze:))))
            > > > >
            > > > > Helga
            > > >
            > > > Nie martw sie Helgo,od razu zauwazylem,ze to nie twoj post byl,dlateg
            > o,ola
            > > lem
            > > > tego kretyna, tak po prostu,najlepiej jak to robic potrafie ! Pzdr. m
            > oja M
            > > s. !
            > >
            > > Jestes bardzo wyrozumialy, przyjacielu! Powinnam szybciej zauwazyc i natyc
            > hmias
            > > t
            > > zareagowac, szczegolnie ze ten bydlak wlasnie ciebie zaatakowal jako ja! K
            > lania
            > > m
            > > sie do samej ziemi, z czapka w garsci:))))
            > >
            > > Helga
            >
            > Wierz mi,ze naprawde,od razu tego "falsyfikata" drewnianego wyczulem,a wiec ?
            > Trzymaj sie Helgo i tep gnidy,ktore nas do swojego poziomu sprowadzic probuja !
            >
            > TFUJ! Pluc tylko na nie pozostalo nam !

Tak panie jojo! Wedle rozkazu !!!! I do ostatniej kropli plwociny w gebie mojej,
            hihihi!
            A swoja droga to ja mam farta zyciowego, samych inteligentnych przyjaciol
            posiadam! Nikomu i na nic sie nie dadza nabrac:) Uprzejmie informuje, ze dzisiaj
            przed snem zdaze jeszcze wypic drinka na panska czesc:)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka