02.12.04, 11:43
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • marcuss_crassus ciagle brak ochotnikow? 02.12.04, 11:53
      czy Polacy sa wiekszymi tchorzami d Francuzow?
      • marcus_crassus przypuszczalnie dlatego ze nie ma zadnej wojny 02.12.04, 12:01
        chryste,ale ty jestes uposledzony...przechodzi ludzkie pojecie :/
        • Gość: p.por.Józef Drewko Ale ja tak bardzo chcę! IP: *.icpnet.pl 02.12.04, 12:11
          Ale ja tak bardzo chcę pójść tam z Tobą!
          Marcusie... proszę!
          • marcuss_crassus sa tacy, co wytykaja Francuzom tchorzostwo 02.12.04, 12:20
            bo nie chcieli ginac za Gdansk i tacy, ktorzy rownoczesnie ani mysla ginac za
            Donieck :)))))

Chocby mogli :))) Pociagi chodza codziennie w tamta strone :))))
        • marcuss_crassus w 38 tez nie bylo :)))) 02.12.04, 12:18
          a Francuzi - ci nedzni tchorze - tak samo jak Polacy dzisiaj mowili, ze nie
          chcca ginac za Donieck.

:)))))))
          • marcus_crassus [...] 02.12.04, 12:44
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • marcuss_crassus sa tacy, co znaja przyszlosc - jak Francuzi :)))) 02.12.04, 13:01
              Wszyscy mowia o grozbie rozlamu Ukrainy i podporzadkowania wschodniej Ukrainy
              Rosji ale sa tacy, ktorzy widza juz dzisiaj na 100%, ze to Rosja przegra :)))

Dokladnie tak samo jak w 38 roku francuscy tchorze pocieszali sie, ze Niemcy
              przegraja a za Gdansk nie ma sensu ginac bo i tak nie ma wojny

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9
              • marcus_crassus zwyciezcow wskazuje historia 02.12.04, 21:26
                to zachod jest dzis w natarciu.wschodnia ukraina jest podporzadkowana Rosji i ten stan rzeczy wlasnie sie zmienia...

przykro mi podszywka ale nietrafione porownanie - bronic moga ci ktorzy przegrywaja...a wiec to apel do ciebie jesli nie podoba ci sie wzrost wplywow US...

taka falludza np...jak widzisz 2500 trupow i wpadla w rece tego znienawidzonego przez ciebie imperium...

moja nieobecnosc jak widzisz po wynikach usprawiedliwila historia...

ale twojej niestety nie - bo nie chciales umierac za falludze...

zgaduje ze teraz bedzie podobnie...takie mam przecucie...historia jest brutalna...

biada pokonanym...i to chyba wszystko podszywka.biada pokonanym.adieu :D
                • marcuss_crassus Znow Niemcow? :))))) 03.12.04, 12:47
                  Co tam jakies nedzne 2636 trupow w Faludzy wobec 50 milionow trupow w 2WS?
                  Niemcy ciagle gora :)))))

Polska w 38 roku tez wygrywala - mowily przynajmniej francuskie marcusy :)))))

I ani myslaly umierac za Donieck :)))) tak jak dzisiejsze marcusy, ktore sa
                  jeszcze bardziej tchorzliwe :)))))
                  • marcus_crassus zaloze sie jednak ze mam racje 03.12.04, 12:52
                    historia oceni kto wygra.ja stawiam ze ja.czy sadzisz ze czas szybko tego nie pokaze???

w falludzy pokazal bardzo szybko.

jak to gdzies slyszalem pajacu - czas cie zawsze dogoni.:D
                    • marcuss_crassus Z Niemcami na 100% :))))) 03.12.04, 13:02
                      Maja w koncu na sumieniu 50 mln ludzi, duzo wiecej niz jakikolwiek zwyciezca
                      przed i po nich!

W tych 50 milionach nie brakowalo rowniez tchorzy, ktorzy nie chcieli zginac za
                      Donieck.

:)))))))
                      • marcus_crassus mam wrazenie ze ci odbilo 03.12.04, 13:08
                        bo juz zupelnie nie wiadomo o co chodzi.chyba sie zapetliles.
                        • marcuss_crassus "odbilo" to nienajgorsze okreslenie :)))) 03.12.04, 13:13
                          Dla kogos, kto zwyciezce definiuje jako tego, kto najwiecej zabil :))))

"zwyciezcow wskazuje historia"
                          "taka falludza np...jak widzisz 2500 trupow"
                          "historia jest brutalna...biada pokonanym"

:))))))))
      • Gość: p.por.Józef Drewko Ja! Ja pójdę!!! IP: *.icpnet.pl 02.12.04, 12:02
        Ja pójdę!
        Wezmę automat!
        Mam automat - pralkę automat!
        Wezmę wszystkie jej funkcje!
        Pranie, pompowanie, wyrzymanie!
        I pójdę!
        Pójdę z Tobą Marcusie!
        Razem stworzymy legion!
        • marcuss_crassus Re: Ja! Ja pójdę!!! 02.12.04, 12:22
          Gość portalu: p.por.Józef Drewko napisał(a):

> Pójdę z Tobą Marcusie!
          > Razem stworzymy legion!

Mam nawet niezla nazwe - Legion CONDOM (marcusa)

:))))))))
          • jarek-festweb Re: Ja! Ja pójdę!!! 02.12.04, 12:24
            marcuss_crassus napisał:

> Gość portalu: p.por.Józef Drewko napisał(a):
            >
            > > Pójdę z Tobą Marcusie!
            > > Razem stworzymy legion!
            >
            > Mam nawet niezla nazwe - Legion CONDOM (marcusa)
            >
            > :))))))))
            >
            >

Ja juz ostrze orla !!
            • Gość: p.por.Józef Drewko Do czorta! Taka fajna nazwa! IP: *.icpnet.pl 02.12.04, 12:28
              To ja nawet... wywinę orła!
              O matko!
              Ilu nas jest!!!!
              • jarek-festweb Re: Do czorta! Taka fajna nazwa! 02.12.04, 12:30

> To ja nawet... wywinę orła!
                > O matko!
                > Ilu nas jest!!!!

Nie wazne ilu.

Wazne, ze jestesmy najodwazniejsi, najbardziej honorowi, najpotezniejsi
                i nie boimy sie umierac za co tam kto chce.
                • Gość: p.por.Józef Drewko O kurde! IP: *.icpnet.pl 02.12.04, 12:34
                  O kurde! Jeszcze nikt nigdy tak fajnie nie powiedział!
                  Chwała Marcussowi!
                  Chwała wszystkim legionistom CONDOMA! (Condoma-Benetta)
                  Nasze orły są OK!
                  • jarek-festweb Re: O kurde! 02.12.04, 12:43

> O kurde! Jeszcze nikt nigdy tak fajnie nie powiedział!
                    > Chwała Marcussowi!
                    > Chwała wszystkim legionistom CONDOMA! (Condoma-Benetta)
                    > Nasze orły są OK!

Az strach sie tak nie bac.
                    Tylko, zeby nam nie probowali wciskac, ze my sie tak bardzo nie boimy za
                    wzgledu na jakies hurysy.
        • Gość: p.por.Józef Drewko Marcuss! Ale ja naprawdę chcę! IP: *.icpnet.pl 02.12.04, 12:24
          Marcuss! Do cholery! No przecież mówię, że chcę!
          Mam automat!
          Pralkę automat!
          Czy to nic dla Ciebie nie znaczy?!!!!!
    • superspec A kto zginął? 02.12.04, 12:33
      Jak narazie nikt nie zginął. Wszyscy żyją. Negocjujemy panie negocjujemy.
      Bierzem Rosjan głodem. Mają apetyt na Ukraine a My im, że teraz trzeba życ
      zdrowo. I nie żryc tyle. To by było na tyle.:)
      • superspec Poznajcie kacapy 02.12.04, 12:41
        co to euronegocjacje.:) Czas was odchamic.:)
        • superspec Ale już eurokorpus powstaje 02.12.04, 12:51
          i za 10-20 lat którz to wie.:) Do gałązki oliwnej dołączym

www.eurocopter.com/site/FO/scripts/siteFO_contenu.php?lang=EN&noeu_id=93
          www.gripen.com/4.caf6c1f8a90236a77fff12047.html
      • marcuss_crassus w 38 roku jeszcze nikt nie zginal :)))) 02.12.04, 13:03
        i negocjowano negocjowano, chciano wziac Hitlera glodem. I wszystko nawet w
        rajchu bylo zjedzone :)))))))

I nikt wtedy nie chcial ginac za Donieck!

:)))))
        • a.adas Re: w 38 roku jeszcze nikt nie zginal :)))) 02.12.04, 13:14
          Ej, towariszcz, źle historyję wielkiej walki narodowowyzwoleńczej ludu
          radzieckiego znacie
          A dzielni pionierzy w bratniej Espanii? Toż z kapitalistycznym faszyzmem
          reakcyjnym z Zachodu walczyli juz w 36? Dla ludu pracującego Europy, to i dla
          rabotników Doniecka, towariszcz
          • marcuss_crassus walka narodowosciowa wyzwolencza to oczywiscie :) 02.12.04, 13:19
            co innego tawariszcz.

W 36 roku faktycznie gineli pierwsi pionierzy z rak kapitalistycznego faszyzmu
            w Czeczenii :)))))
        • superspec Ale koniec końców Hitler zdechł.:))))))))))))))))) 02.12.04, 13:16
          Jak nie głodem go to w morde go.:))))))))
          Tak czy owak rządzi Nowak.:))))))
          • marcuss_crassus tak samo jak zdechnie Putin :)))))) 02.12.04, 13:20
            i to mimo to, ze w Polsce nikt nie chce umierac za Donieck :))))

Historia kolem sie toczy a Polacy to tacy sami tchorze jak Francuzi. Albo nawet
            wieksi.
            • superspec To zależy od Putina 02.12.04, 13:28
              Czy chce iśc drogą wytyczoną przez Hitlera, ZSRR, Saddama Husajna itp.
              kopjących się z koniem.:)))))))
              Panie Putin historia to nauczycielka życia. Ucz się pan.:)))) Na błędach
              przodków.:)))
              • marcuss_crassus masz nadzieje ze bedzie niesmiertelny? 02.12.04, 13:34
                czy znow usprawiedliwiasz Francuzow za to ze podobnie jak dzisiaj Polacy w 38
                roku nie chcieli ginac za Donieck?

Czyzbys byl przyjacielem tych tchorzy?
                • superspec Jestem przyjacielem euro Francuzów.:)) 02.12.04, 13:43
                  Interesuje mnie to czy wpłacili składke na mą ukochaną Unie.:))))))))))))
                  Unia rządzi.:))) Niech żyje Eurokorpus z eurocopterami.:))))))))))))))
                  Kto nie z Mieciem tego zmieciem.:)))))))))))))))))))))))
                  • marcuss_crassus Francuzi nie chcieli ginac za Donieck! 02.12.04, 13:58
                    chonoru kszty nie masz zeby lubic tych tchorzy tylko za ich euro.
    • a.adas Leonid Kuczma piatą kolumną CONDOMA? 02.12.04, 12:45
      prezydent Ukrainy, 1/5 potężnego ludowego odziału, ruszył na wschód, celem
      zajęcia przyczółków w Moskwie
      • Gość: p.por.Józef Drewko Nareszcie! Nareszcie! IP: *.icpnet.pl 02.12.04, 13:21
        Ja do tańca i do różańca!
        Ja wszędzie chcę być!
        Nudno tu tak nad Wisłą gnić!
    • Gość: igor Znowu polskie;"Nie mow hop poki nie przeskoczysz" IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 02.12.04, 15:11
      Marcuss. Rozumiem gdzie zmierzasz ale tam sie nic nie skonczylo. Jesli juz to
      pozorne dogadywanie sie i niby spokoj moga byc oznaka, ze wulkan nienawisci
      miedzy wschodnia i zachodnia Ukraina gotuje sie pod lawa niby dyskusji. Czy
      wybuchnie? Nikt nie wie, nawet ja. Zycze obu stronom kompromisu, jesli chca
      unimnac przelewu krwi. Zycze Polsce aby nie musiala dzwigac kosztow uchodzcow,
      ktorzy zawsze wtedy sie pojawiaja u sasiadow. Tu napewno nie chodzi o uchodzcow
      prorosyjskich. Rosja oczywiscie tez nie chce uzywac sily (bo jej nie ma) ale
      moze byc wciagnieta przymusem sytuacji. Nikt wiecej tam sie bezposrednio
      (militarnie) nie wtraci. Ani USA ani Unia, nie mowiac o Polsce.
      • superspec Teraz poważnie. 02.12.04, 15:25
        Zgadzam się z Tobą.
      • Gość: jarek-Zyd ne telus Rosja nawet w tej republice autonomej IP: *.fastres.net 02.12.04, 16:05
        w Gruzji( Abddacji) nie ma sily swojemu kandydatowi pomoz, ktory wybory przegral
        i tez chce, aby Sad Najwyzszy tej autonomej republiki wybory uniewaznil,
        zapominajac ze zapomnial tam taki Sad stworzyc.Jedenej rzeczy ,ktorej sie Putin
        rzeczywiscie boi, ze teraz po zwycienstwie Juszczenki demokratyczna i
        decetralistyczna zaraza do Moskwy dojdzie, bo juz jak gazety rosyjskie czytasz,
        cos tam nie wszyscy,k sa tak szczesliwi z Putima, effekt zaplacenia emeryt juz
        znika. Ukraina to nie jest Gruzja , z nia trzeba sie liczyc.
        • Gość: xyz Zycze konsekwencji,! Ajak sie nie uda? IP: *.Moscow.dial.rol.ru 02.12.04, 21:39
          Nie znam czegos bardziej chaniebnego od nieudanego zamachu samobojczego. Nie zawiedz!
    • Gość: che guevara Nie rób chłopakom nadziei, bo jeszcze pomyślą, że IP: 217.153.221.* 03.12.04, 01:11
      naprawdę stracą na rzecz Rosji tylko pół Ukrainy z nie całą ;-)
      • marcuss_crassus ale nik tnie chce walczyc a tym bardziej umierac 03.12.04, 12:49
        czy to nie przytlaczajace? Francuzi wypowiedzieli Niemcom chociaz wojne!

:)))
        • Gość: che guevara No racja, jedyne na co ich stać to skowyt na forum IP: 217.153.221.* 03.12.04, 14:09
          gdzie tam im do tych "Francuzików" którzy mieli na tyle odwagi by przynajmniej
          wypowiedzieć owczesnej potędze militarnej wojnę :-)
    • jarek-festweb Ochotnicy 03.12.04, 13:12
      Na naszym podworku powstaly juz trzy Condomamda

Fromms
      FF
      i
      Billy Boy

Jestesmy w gotowosci bojowej.
    • Gość: che guevara Jak nie za Donieck, to może chociaż za Abchazję! IP: 217.153.221.* 03.12.04, 14:11
      serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,2425159.html
      No gieroje, pokażcie że macie więcej odwagi niż te "Francuziki" :-)
      • marcuss_crassus Ja bym juz dawno wypowiedzial wojne Rosji 03.12.04, 17:39
        ale te slabeusze w polskim rzadzie ani mysla ginac za Donieck!

Moze by tak jakis pucz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka