Dodaj do ulubionych

Organizuje nowy legion CONDOM (marcusa)

02.12.04, 13:05
prosze o wpisy ochotnikow na wyprawe na Moskwe!

Zeby nasze wnuki nie gardzily nami pozniej, ze bylismy tchorzliwi jak Francuzi
ktorzy nie chcieli umierac za Donieck!

:)))))
Obserwuj wątek
    • marcuss_crassus czekam na ochotnikow! 02.12.04, 13:22
      czyzbysmy byli narodem tchorzy i egoistow jak Francuzi?

:)))))))
      • Gość: p.por.Józef Drewko Ufff... JESTEM IP: *.icpnet.pl 02.12.04, 13:28
        Zdążyłem!
        Marcuss! Czyżbyś myślał, że możesz beze mnie!
        To absurd!
        Jestem i mam broń!
        AUTOMAT! Pralkę automat!
        • marcuss_crassus to ja cie wciagam na czlonka 02.12.04, 13:32
          niniejszym oficjalnie i uroczyscie wciagam cie na czlonka legionu CONDOM i to z
          numerem na czlonku numer 000-0001

Gratuluje serdecznie!
          • Gość: Kris Re: to ja cie wciagam na czlonka IP: *.cab18.mus.starman.ee 02.12.04, 18:08
            marcuss_crassus napisał:

> niniejszym oficjalnie i uroczyscie wciagam cie na czlonka legionu CONDOM i to
            z
            >
            > numerem na czlonku numer 000-0001
            >
            > Gratuluje serdecznie!
            ~

A ja myslalem ze sie kondoma wciaga na czlonka,a nie odwrotnie!
            A propos ,tym condomem to ty jestes krasula?Jezeli tak, to wciaganie na siebie
            czlonka ma wytlumaczenie!
    • Gość: Mark Ja juz tam bylem z forpoczta! IP: *.arcor-ip.net 02.12.04, 13:34
      przewozac skrzynke Coca-Coli, ktora rozdalem ludziom na Placu Czerwonym
      w roku 1975 (to byla taka moja "pomaranczowa" inicjatywa).

No i co?

Tak to im to zaszkodzilo na trawienie, ze kilkanascie lat pozniej komunizm
      upadl.

A teraz to juz tylko wrzody zoladka.
      Wystarczy popic mlekiem i miodem i same sie zagoja.

• marcuss_crassus to ja cie wciagam na czlonka chonorowego 02.12.04, 13:36
        czyli cos w rodzaju weterana. Najwazniejsze ze pokazales tym tchorzom wala.

Mam na mysli tych, ktorzy nie chca ginac za Donieck.
        • a.adas Re: to ja cie wciagam na czlonka chonorowego 02.12.04, 13:38
          Crassusie Potomku
          sam sobie przynajesz legitymację numer 7?
          • marcuss_crassus Re: to ja cie wciagam na czlonka chonorowego 02.12.04, 13:41
            jako zalozycielowi legionu przysluguje mi numer kolejny 000-0000.
            To chyba oczywiste.

Ciebe rowniez wciagam na czlonka i przyznaje numer kolejny 000-0002 (bardzo
            dobry numer!)

Jest nas juz razem z tym weteranem 4 o ile sie nie myle. Niezly wynik jak na
            tak krotka jeszcze historie legionu.
            • a.adas Re: to ja cie wciagam na czlonka chonorowego 02.12.04, 13:56
              Nie zebym sie bał, czy też lękał takiego marszu w zimie, no wiecie, ja nie z
              takich, ale ludzkim mięsem się brzydzę, a za ostatnią wycieczką Polak Polaka
              jadł na Kremlu, a z tego różne choroby straszliwe sie biorą, choćby wściekłych
              pajaców, czy też odmrożenia wszelakie.
              • marcuss_crassus Re: to ja cie wciagam na czlonka chonorowego 02.12.04, 13:59
                tylko nie rozsiewaj defetyzmu! Trzeba sie bylo zastanowic zanim zostales
                czlonkiem.
            • a.adas Członku Założycielu (bo nie Penisie, jak sądzę) 02.12.04, 14:00
              A co z planem politycznym, juz po zdobyciu Moskwy i Syberii? Jak skonsumujemy
              nasz sukces?
              Ja mam pomysł:

Na mołdawskim tronie osadzi się młokosa Millera Leszko z dzieciątkiem Buzka
              premiera wyswatanego, Wielkim Księciem Litewskim Romko Giertych zostanie, z
              kluczem w ręku i kolczykiem w uchu, prymasie insygnia Oleksy z Józefowa
              przywdzieje, Kijowa i Smoleńska kształtnym sercem w mężnej piersi jakubin
              Aleksander bronić będzie, szwedzką kolubrynę własnymi głowami giermkowie
              Szymczych, Siwek i fanatyk Rydzek rozsadzą, krwawy pot z twarzy nabitego na pal
              Janukowycza - Putinowicza chustą Gabriela Janowska zetrze, elektora pruskiego
              Screodera, ożenionego z Eriką Rumską, w polę Jędrzej Leppic wyprowadzi z pomocą
              klewkowych mędrców. Hetman wielki koronny, Kacyk Bliźniak (Młodszy),
              Wielkopolski strzec będzie i na Ślask wyruszy, a brat jego umiłowany, Bliźniak
              (Starszy) hetman litewski, na Moskwę swe oczy skieruje i staropolski Kreml z
              rąk wrażych odbije (co daj Bóg jak najszybciej). Z zamorskiej wyprawy do
              dalekich Saracenów, dawno wyczekiwany - na koniu białym, z krzyżem w ręku i
              głowami niewiernych przy pasie - zbawca nasz Marco Belko powróci, i
              przygwożdżony kiesą ciężką lud od biedy poratuje, a imiennik jego zasłużony
              Marko Polo budowę dróg, rzeczy owych pospolitych, zasabotuje, by ruskie
              chorągwie w podwarszawskim błocie kopyta swe zakopały, jak i niemcze piechury z
              artyleriją. Jan z Marii narodzon, nad pomyślnoscią intryg dworskich bratnich
              dworów europejskich czuwać będzie, ina posadzkach szlacheckie kurze, w razie
              potrzeby, diabelską kitką pościera. Na przeszpiegi do mas wrogich i ciemnych,
              do rebelii przez Wojciecha i Kuźmę z Pezetlowic (oby imię ich było przeklęte,
              tfu) podburzanych, zacny chłop z ludu - Lech, pójdzie, wraz z lirą i wyłupionym
              okiem powałęsi w kraju ogarniątym niepokojem, a i meldunek orlim Lotem przekaże
              Aleksandrowi Otyłemu, zwanemu takźe Kwaśnym, Królowi Naszemu Umiłowanemu (oby
              żył wiecznie).

A potomstwo Oleńki i Panny Krzakowej z Teksasa na naukę do Włoch się pośle
              • marcuss_crassus czlonku nr. 000-0002 03.12.04, 12:53
                Twoje propozycje sa madre, przemyslane i odwazne. Widze, ze posiadasz
                kwalifikacje wizjonera - bardzo potrzebne naszemu ruchowi.

Trzýmaj tak dalej a jestem przekonany, ze zrobisz kariere!

Poki co za wczesnie na przyslowiowe dzielenie skory na niedzwiedziu. Opcje
                polityczne Legionz - zwlaszcza te najbardziej radykalne powinny poki co zostac
                utajnione.

Dalsze propozycje i plany prosze przesylac bezposrednio na moj adres.

:))))
        • Gość: Mark Powaznie. IP: *.arcor-ip.net 02.12.04, 13:43
          Tych usmiechow na koncu zdania, to dodac nie moge, gdyz zrobilem to naprawde.
          Nie bede ukrywal, ze mialem troche Pietra, czy mnie nie przymkna za zaklocanie
          porzadku publicznego.
          Ale cala akcja trwala 2 minuty i... w nogi.

A na czlonka Honorowego sie pisze.
          Na Moskwe trza isc - tylko nie wiadomo z czym, jak i kiedy.
          • marcuss_crassus Re: Powaznie. 02.12.04, 14:03
            jestes dla nas wzorem i weteranem ruchu. Dlatego pekanie i sianie defetyzmu ci
            nie przystoi. Nasza akcja powinna trwac nieco dluzej i bardziej niz
            pomaranczowa musi byc KRWISTA.

Ale nie martw sie. Jestesmy z toba.

Nie zapominaj o usmiechach na koniec zdania. Pokazuja bowiem zupelny luz w
            danym poscie i swobode wypowiedzi na dany temat.

:)))
            • Gość: p.por.Józef Drewko SPRAWA WYMAGA ROZWAGI! IP: *.icpnet.pl 02.12.04, 14:16
              Kiedy Panowie zajmowali się jakże słuszną robotą ideologiczną ja w swej
              skromnej oficerskiej celi w koszarach Polskiej Królewskiej Armi (w skrócie PKA)
              obmyślałem plan następujący:
              A gdyby tak zmylić wroga i upozorować ucieczkę: do Hamburga, albo do Londynu na
              przykład?
              Wtedy wraży przypuści szturm, a część z nas ,,boczkiem, boczkiem'' zajdzie go
              od tyłu!
              I w try (no może cztery) miga mamy ich w kleszczach!
              Później wzorem dawnych czasów zrobi się jakąś Somossierrę, albo Odsiecz
              Wiedeńską (albo jajka po Wiedeńsku) i po sprawie.
              Wówczas to trunki, trony i kobiety ich nasze!
              LICZĘ NA AKLAMACYJNĄ ZGODĘ PANOWIE!
              • a.adas Re: SPRAWA WYMAGA ROZWAGI! 02.12.04, 14:30
                Plan Waszmosci ma pewne zalety,
                Które nie równoważą wad, niestety.
                Jak byłem młodym pacholęciem serię książek Pana Szklarskiego o Tomku czytałem
                także te o wrażej Matuszce Rosyji
                i problem widze logistyczny olbrzymi
                zajść Moskali od tyłu można tylko od Syberii strony, a to tysiace kilometrów,
                które obejsć trzeba bokiem
                przez Morze nasze Bałtyckie, La Manche Kanał, Ocean wielki Atlantycki, Jezioro
                Śródziemne, Kanał Sueski, Morze Czerwone obok Izraelitów płynące, aż do Goa
                niziny. A potem ludne Indie, lodowate góry Nepalu, pustynie Mongolii i chińską
                rzekę graniczną przejsć trzeba, na własnych i/lub wielbłądzich nogach.

Ja prostszy plan przewiduje. Na Dworcu Centralnym w Warszawie - zbiórka! Potem
                pociągiem do Mińska (nie przez Ukrainę!!!), potem do Moskwy autostopem i Koleją
                Transsyberyjską na sam kraniec Rosji wielkiej jak morze.

Na placu Władywostku polski sztandar, biało czerwony z orłem w koronie wbijamy
                i już. Kraj Moskali zdobyty, a my jak bóbry płaczemy marzenie pokoleń Narodu
                Poslkiego spełniając
                I
                • marcuss_crassus Jestem pod wrazeniem! 03.12.04, 12:57
                  Jestem pod wrazeniem odwagi i rozmachu waszych planow! Ale mysle, ze nadrzednym
                  celem naszego ruchu na dzien dzisiejszy, powinno byc wciagniecie na czlonka jak
                  najwiekszej liczby patriotycznie nastawionych czlonkow forum.

Co sadzicie o przymusowym naborze?

Czy wciagac na czlonka osobnikow plci zydowskiej? Mozna im zaufac?
    • Gość: mec.Widacki Re: Organizuje nowy legion CONDOM (marcusa) IP: *.chello.pl 02.12.04, 14:48
      zostalem upowazniony przez p.Fredzia do zgloszenia jego kandydatury na stanowisko generala-kwatermistrza a rowniez o zapytanie jaki zold przypisany jest tamu stanowisku
      • marcuss_crassus Wniosek ropzpatrzony pozytywnie :))) 03.12.04, 13:00
        mecenas Widacki zostaje z dniem dzisiejszym wciagniety na czlonka nr. 000-0003
        a Pani Fredzia na czlonka nr. 000-0004.

Prosilbym jeszcze o przeslanie na moj adres metryki urodzenia i zdjec organow
        plciowych Pani Fredzi. Wymagaja tego niestety przepisy Legionu.

:)))
        • Gość: mec.Widacki Re: Wniosek ropzpatrzony pozytywnie :))) IP: *.chello.pl 03.12.04, 16:36
          Zostalem upowazniony do zlozenia serdecznych podziekowan w imieniu p.Fredzia i delikatnego zwrocenia uwagi,ze p.komendant nic na temat wysokosci żoldu nie napomknal.
          Prosze rowniecz o informacje jaki sort mundurowy przypisany jest stopniowi kwatermistrza a w szczegolnosci p.Fredzio dopytuje sie ,czy beda zabespieczone jego potrzeby w zakresie cieplych gaci ,onuc i nausznikow
          Kresle sie z wyrazami szacunku,etc
          Mec.Widacki
          • a.adas Mecenasie, nieładnie, o kolder Pan zapomniał 03.12.04, 17:05
            a takze o pałacyku pod Lwowem
            kamienicy w Przemyślu
            i willi pod Krakowem
          • marcuss_crassus Re: Wniosek ropzpatrzony pozytywnie :))) 03.12.04, 17:44
            Chcialbym przypomniec ze metryka urodzenia i fotografie kontrolne narzadow
            plciowych Pani Fredzi jeszcze nie dotarly pod podany adres!

Wysokosc zoldu uzalezniona jest jedynie i wylacznie od obfitosci lupow a tych
            zabraknac nie powinno.

Mundury Legionu wlasnie sa kompletowane i projektowane przez pracownie
            stylistyki militarnej w Czestochowie. Dla pani Fredzi przewidziane sa onuce,
            bawelniane gacie wzmacniane azbestem a pod nimi!!!! I to jest bardzo pikantny
            szczegol - czarne ponczoszki ze szwem!:))))

Nauszniki w kolorze pink.

Jeszcze raz przypominam o nadeslaniu metryki urodzenia i fotografii (w formacie
            10x15) narzadow plciowych Pani Fredzi.

Z pozdrowieniem legionowym!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka