Gość: PiK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 19:01 Szkoda. Powinni go jednak wymienić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tkm rumsfeld do gunatanamo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 21:19 to najepsze miejsce dla tego zbrodniarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . rumsfeld to największy ludobójca od II wojny świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 07:51 jak można spać mając tylu ludzi na sumieniu sam powinien popełnić samobójstwo ... openmind.desk.pl ekstrema dla każdego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kildare Re: Rumsfeld -wrzód na d.. obrazu Ameryki w Polsce IP: *.chello.pl 06.12.04, 00:00 Jako Polak jestem wychowany na Bonanzie i westernach typu"Siedmiu wspaniałych".Odpowiada mi postać samotnego rewolwerowca walczącego o słuszną sprawę,bez wzgledu na to,czy ma poparcie i szansę na zwycięstwo.W mojej wyobrażni nie ma miejsca na uzbrojonych po zęby amerykańskich żołnierzy okrutnymi metodami robiącymi amerykańskie porządki na drugiej półkuli.Jeśli jeszcze mam być adresatem przekonywań,że to dla dobra całego świata i Polski te bomby i tortury...Od zabójcy zza biurka wolę Johna Wayne'a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Rumsfeld -wrzód na d.. obrazu Ameryki w Polsc IP: *.proxy.aol.com 06.12.04, 04:21 Przydaloby sie aby wiecej Polakow myslalo jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sly Rumsfeld to fajny gosc !!!!! IP: *.ri.ri.cox.net 06.12.04, 05:05 Dobrze ze zostaje !!!!!! pokazuje ze ta administracja jest charakterna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysprowda Re: Rumsfeld to gosc- morderca i klamca !!!!! IP: 193.188.161.* 06.12.04, 11:38 Zboczency wierzacy w buszewizm (dawny bolszewizm) to lubia. Bureaumarshal Rumsfeld zdobyl dla wnuka bankiera Hitlera to co dla Hitlera nie zdobyl Feldmarshal Rommel – zrodla ropy naftowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Rumsfeld to fajny gosc !!!!! IP: 195.152.54.* 06.12.04, 12:48 nice one www.guardian.co.uk/cartoons/martinrowson/0,7371,1367426,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuciu Re: Rumsfeld to fajny gosc !!!!! - kolega Stalina IP: 141.30.103.* 09.12.04, 14:02 Rumsfeld ma tyle charakteru co Hitler lub Stalin: jest wystarczajaco twardy bo wydac rozkaz stosowania tortur. Ciekaw jestem od kiedy zaczelo sie to nazywac "pozycjami stresowymi"?? Solzenicyn nie bawil sie w takie eufemizmy, ale to widac nie jest teraz poprawne politycznie. Jeszcze moglibysmy urazic naszego wielkiego sojusznika. A przeciez jest on na pewno i tak lepszy niz inni, wiec trzeba go chwalic i holubic. Inaczej obrazilby sie na nas i wydal nas na zer rosyjskiego imperializmu gospodarczego. Oj daleka droge przeszla polskaa opozycja demokratyczna i wcale nie jetem przekonany, ze ewolucja jej pogladow jest usprawiedliwiona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Rumsfeld zostaje, ale na jak długo? IP: 216.223.64.* 06.12.04, 15:50 Rumsfeld zostaje, ale na jak długo? Odp.Az Bush nie bedzie potrzebny Zydom i Saudyjczykom, czyli do konca kadencji Dablju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk Re: Rumsfeld zostaje, ale na jak długo? IP: 12.24.244.* 06.12.04, 16:34 Rumsfed ma poparcie Cheney, Cheney Poparcie Busha, Busha popiera Rumsfeld, Rumsfelda popiera Cheney, Cheney popiera Busha, Bush popiera Rumsfelda, Rumsfeld popiera Cheney, Cheney popiera Busha, Bush popierany jest przez Cheney i Rumsfelda, Cheney z Bushem popieraja Rumsfelda, i tak mamy nowy "demokratyczny" rzad z "wielkim" poparciem, wybrany przez oszolomow kierujacych sie wartosciami moralnymi i obawami przed swiatowym terorryzmem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hasz Re: Rumsfeld zostaje, ale na jak długo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 17:10 Rumsfeld ma tylko jedno wyjście - przez komin Wolfowitz też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysprowda Re: Rumsfeld zostaje, ale na jak długo? IP: 193.188.161.* 09.12.04, 14:10 Buszolomy lubia jak bolszewizm odzywa w postaci buszewizmu. Odpowiedz Link Zgłoś