Gość: edek IP: *.dip.t-dialin.net 18.12.04, 19:59 widzialem to zdjecie, ten facet ma na sumieniu sam 1200 zabitych ludzi, zywa reklama papierosow, prawdziwy bohater. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jan K. Wypowiedź z Niemiec IP: *.asm.bellsouth.net 18.12.04, 23:37 Ciekawe są wypowiedzi Niemców, sierot po Hitlerze, jak folksdojcz "edek". Strasznie nienawidzą Amerykanów za to, że dwa razy uratowali Niemców opanowanych mordeczym szaleństwem. Akutat dzisiaj mija 60 lat od czasu, kiedy to generał Mcauliffe, dowódca słynnej 101 Airborne odpowiedział Niemcom na propozycje poddania "Aw, nuts". Do tej pory, pomimo kilku dekad nauki angielskiego, sieroty po Hitlerze nie są w stanie tej odpowiedzi zrozumieć... Jan K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Wypowiedź z Niemiec IP: *.dip.t-dialin.net 19.12.04, 00:54 ojej wypowiedz z Niemiec, hitler, Volksdeutsch, stoje na drabinie cywilzacyjnej 10 razy wyzej jak ty, dlatego z poblazaniem wstrzymam sie od jakichkolwiek komentarzy. bye, bye Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grump Re: Wypowiedź z Niemiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 13:37 Ciekawe jak żeśse to wyliczył edek Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Wypowiedź z Niemiec 20.12.04, 09:57 Gość portalu: Jan K. napisał(a): > Ciekawe są wypowiedzi Niemców, sierot po Hitlerze, jak folksdojcz "edek". > Strasznie nienawidzą Amerykanów Takich amerykansynow nie akceptuje rowniez myslaca polowa obywateli usa. Czy to tez wszystko "folksdojcze" i sieroty po Hitlerze ? Wydaje mi sie, ze bardziej prawdopodobne jest, ze to tacy jak ty malo sa w stanie zrozumiec i tocza tylko piane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Podniecony Rather IP: *.gdynia.mm.pl 20.12.04, 09:08 Ale co tam kobiety, tym oczom nie potrafili się oprzeć nawet mężczyźni, i to jacy, choćby gwiazdor wiadomości kanału CBS Dan Rather: - Dla mnie jest to coś bardzo osobistego. ************************* Czy to, że Rather jest niezdrowo podniecony tym zdjęciem, jest tematem na artykuł? Odpowiedz Link Zgłoś
marcuss_crassus Bez papierosa :)))) 20.12.04, 10:26 "tym oczom nie potrafili się oprzeć nawet mężczyźni" "Dla mnie jest to coś bardzo osobistego. Wojownik z oczami czujnie wpatrzonymi w horyzont. Przyjrzyjcie się im dobrze. Pomyślcie o nich. A potem niech wasza pierś napełni się dumą. A jeśli wasze własne oczy nie staną się wilgotne, jesteście dużo twardsi niż ja." www.whatreallyhappened.com/join_bw_letter.jpg Odpowiedz Link Zgłoś