Gość: kuk IP: 207.7.202.* 20.12.04, 15:54 www.cnn.com/2004/US/12/19/rumsfeld.signature/index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tysprowda Family values IP: 193.188.161.* 20.12.04, 16:01 www.guardian.co.uk/usa/story/0,12271,1377352,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuk Re: Family values IP: 207.7.202.* 20.12.04, 17:12 Na tym tle trudno mi jest zrozumiec, dlaczego tylu glupkow zgadza sie sluzyc tym sukinsynom. Pierwsza grandma- stara prukwa Barb Bush, zapytana jak sie czuje widzac trumny przybywajace z Iraku odparla:- Why should I bother my beautiful mind with that coffins? Krowa mandolina lolbrajtova powiedziala kiedys, ze nie niepokoi jej widok umierajacych z glodu i chorob dzieci w Iraku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Family values IP: *.twcny.rr.com 20.12.04, 17:24 Gość portalu: kuk napisał(a): > Na tym tle trudno mi jest zrozumiec, dlaczego tylu glupkow zgadza sie sluzyc ty > m > sukinsynom. > najwyrazniej za duzo jest kukow na tym swiecie a za malo rachelek. anything else is bothering you today? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: Family values IP: *.proxy.aol.com 20.12.04, 17:48 w koncu zdeskredytowany kretyn Donald von Rumsfeld bedzie mial jakies codzienne zajecie,podpisywanie "aktow zgonow". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuk Re: Family values IP: 207.7.192.* 20.12.04, 19:01 Tzn rachelka, ze Ciebie bozeruje to, ze mnie cos bozeruje? Hmmm, zawsze to wyraz jakiejs troski. Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Family values IP: *.twcny.rr.com 20.12.04, 19:10 Gość portalu: kuk napisał(a): > Tzn rachelka, ze Ciebie bozeruje to, ze mnie cos bozeruje? Hmmm, zawsze to wyra > z > jakiejs troski. Dziekuje. no nie bierz mych slow tak doslownie,ja tam uwazam,ze na swiecie jest za duzo kuknietych i tyle:)),ale ty jestes ten OK kuk:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysprowda Re: Family values IP: 193.188.161.* 21.12.04, 10:53 Jest to zdumiewajace zaiste, ze takie zboczenie zwane buszyzmem objelo tak duzo amerykansynow. Przeciez Generalissimus Bush jest potomkiem szympansa po mieczu i gorylicy po kadzieli, co widac za kazdym razem jak sie pokaze publicznie. Widocznie ten znany skadinad trend "Dumbing of USSA" nabiera rozmachu, nunie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuk Re: Personal touch IP: 207.7.192.* 20.12.04, 19:27 Ha!!! Jeszcze troche, a napisze Ci ajluvju. jam jest YAX- KUK- MO, BLUE QUETZAL LORD z dynastii COPAN> Moja babcia zadawala sie kiedy z Mayami, Aztekami i to sie odbilo na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Personal touch IP: *.twcny.rr.com 20.12.04, 20:18 Gość portalu: kuk napisał(a): > Ha!!! Jeszcze troche, a napisze Ci ajluvju. > jam jest YAX- KUK- MO, BLUE QUETZAL LORD z dynastii COPAN> > > Moja babcia zadawala sie kiedy z Mayami, Aztekami i to sie odbilo na mnie. pisz co chcesz kuku tylko czemu wszycko 2 razy stukasz,czyzbys mial tyle roznych krwi w sobie,ze w jednym poscie sie nie miescisz,ole:)) ja tam tez pomieszana ale z dobrymi nacjami jak niemcy i hiszpania,to i porzadek u mnie panuje i wino sie leje po robocie,nie mowiac juz o spewach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuk Re: Personal touch IP: 207.7.197.* 20.12.04, 21:23 Pisze 2x, bo moja maszyna wlecze sie ,jak ze smola i czasem ja popedzam .pada snieg, moze to dlatego. A na te Twoja hiszpanska czesc, to ja by sie pisal. Siedzialem kiedys na placu ( podworzec otoczony kolumnada)w Maladze popijajac - oczywiscie - malage, a na stole w centrum tego placu tancowala dziewica z kastanietami w lapkach. Chyba byla nerwowa, bo caly czas tupala na kogos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuk Re: Personal touch IP: 207.7.192.* 20.12.04, 19:27 Ha!!! Jeszcze troche, a napisze Ci ajlovju. jam jest YAX- KUK- MO, BLUE QUETZAL LORD z dynastii COPAN> Moja babcia zadawala sie kiedy z Mayami, Aztekami i to sie odbilo na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś