Dodaj do ulubionych

Alfred,Igor,Gerard trojga imion

20.12.04, 19:35
Czemu od pewnego czasu uzywacie tego samej inwektywy- ISLAMOSYNY,ktora wedlug was ma byc obrazliwa
Nie mowiac juz o tej samej skladni :)

Autor: Gość: Gerard IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net
Data: 17.12.2004 00:54
Poczekajmy jak rosnaca liczba islamosynow zacznie u was rozrabiac.
PS> Co sie dzieje z wprowadzaniem szaryji? Bylo dosc glosno o tym pare miesiecy
temu.

Autor: Gość: Alfred IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net
Data: 19.12.2004 21:46
jestes islamosyn ale demokracja polega na tym, ze nie wolno Ci nikomu odbierac
prawa do wypowiedzi. Kup sobie zdjecie Szarona i popluj na
niego nieraz to Ci ulzy. Inaczej dostaniesz ataku serca, synu wielbladzicy.

Gość portalu: igor napisał(a):
> jednoczesnie slepi na zagrozenie ze strony ciemnogrodu islamskiego. Rosjanie
> moga nie nasladowac dokladnie demokracji zachodniej ale islamosyny sa jej
> absolutnymi bezkompromisowymi wrogami.

JUZ MI SIE W OCZASH TROI , A CHYBA JEST GDZIES CZWARTY ,TYLKO ZAPOMNIALEM JEGO IMIENIA

Obserwuj wątek
    • krystian71 Kropka!!!! 20.12.04, 19:51
      Tu byl przed chwila post Gucia,a moze rzeczywiscie w oczach mi sie placze przez ten wysyp Detroit
      I zniknal bez sladu,coz to za nowe Kropko metody?
    • Gość: igor ahmedzie71. Konwencja, wygoda, zadne obrazanie IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 20.12.04, 19:52
      W koncu jest w tym i islam i jego godni synowie. Wskaz, ktore jest obrazliwe.
      Gerard polecial do Polski na Swieta wczoraj wiec niestety nie odpowie Ci.
      Alfred przcuje na weekendy, wiec musisz poczekac. Dodam Ci bisurmanku, ze z
      tego IP i poprzez ten sam ISP nadaje tez Amerykanin, jego kuzyn Gieniek, immam
      i Zuzia. Na forum Nauka udziela sie rowniez LUCYFER. Podpowiem Ci, ze z
      wyjatkiem Gienka, sa to ludzie wychowani i wyksztalceni w tym samym czasie i
      maja podobny sposob wyrazania sie, choc nie te same poglady i powiedzenia.
      Islamosyny sa wspaniale. Znalazlem je (osobiscie) na polskiej stronie
      antyislamskiej. Masz czas, poszukaj.
      PS. Nie szkoda Ci czasu na takie glupoty jak personali forunmowiczow. Zluznij
      sie bisurmanie, swiat jest duzo ciekawszy bez wciskania nosa w osobiste sprawy
      innych.
      • krystian71 Bujda , smutny dzieciolku 20.12.04, 20:02
        Jakos tak zabawnie jest , ze ochota na podobne wyrazenia przychodzi wam w tym samym czasie.
        Tego samego dnia wszyscy zaczeliscie mnie ahmedem nazywac,tego samego dnia we wszystkich waszych postach pojawily sie islamosyny i syny wielbladzicy.
        Poniewaz zakladam,ze tylko idiota lub narkoman siedzial by na forum przez 24 godziny , co u was jest regula
        Poniewaz zakladam,ze nie ma takiej normalnej i uczciwej pracy w ktorej bzykanie sobie po internecie nie przeszkadza szefowi-
        wnioski wyciagnac latwo
        Macie wspolnego promotora i w/w bzykanie nalezy do waszych obowiazkow wpisanych w UMOWE.
        O reszcie ferajny i ich dobowym rozkladzie zajec mi nie opowiadaj,podobnie jak he,he wyznawanej przez was religii.
        ALE pls troszke wiecej indywidualizmu,konstruktywizmu i urozmaicenia...
        • Gość: igor Nie szkoda ci czasu?. Jestem zaszczycony, ze IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 20.12.04, 20:11
          ktos sie mna (nami) interesuje ale to juz przesada, aby tak bardzo. Mnie np.
          dokladnie zwisa kim ty jestes, oprocz faktu, ze jestes cholernie proislamski.
          Nie jest to moja opinia lecz wielu innych forimowcow. Masz tez tendencje do
          ukrywania wlasnego zdania. Wzamian aytakujesz zawsze innych za to co napisza.
          Nawt nie chce mi sie wyciagac Twoich 'dyskusji' z forum bo po co? Moznaby Ci
          oskarzyc o platna prace na rzecz islamosynow ale co z tego wynika? Ani Tobie
          ani oskarzajacemu to nie pomoze ani zaszkodzi.
          Odwal sie wiec ahmedku i wracaj do opluwania.
          • krystian71 Re: Nie szkoda ci czasu?. Jestem zaszczycony, ze 20.12.04, 20:19
            Nie pomoze ani nie zaszkodzi mowisz?
            Aha , zatem przypomnialo mi sie jeszcze ,ze jednego dnia cala trojca probowaliscie zastraszac niektorych forumowiczow groźba namierzenia.
            To WAM tez tak przypadkowo jednoczesnie do glowy przyszlo?
            Podobnie jak pomysl nazywania mnie imieniem Ahmed?
            Nie rozczulaj mnie slabosilny biedaczku,wal do swego promotora niech sie postara o wieksza ondywidualizacja wypowiedzi , bo najwyrazniej dajecie dupy
    • schlagbaum Re: Alfred,Igor,Gerard trojga imion 20.12.04, 19:57
      krystian71 napisała:

> Nie mowiac juz o tej samej skladni :)
      >

Takiego matolka jak ten to ze swieca szukac.
      Nie wierze, ze jest Polakiem, bo lepsza polszczyzna posluguje sie nawet
      trzeciorzedny lopaciarz ale pal szesc jezyk - tresc jest jesze bardziej
      prymitywna niz jezyk.
      Pies go ....
      • krystian71 Ani Polakiem ani katolikiem 20.12.04, 20:06
        Przed chwila zaatakowal mnie przyglup bo stanelem w obronie Papieza i KK opluwanego przez jakiegos nawiedzenca.
        Widac zapomnial osiolek jerozolimski ,ze sam sie co chwile jako katolik deklaruje
        pozdrawiam
      • Gość: J.K. Ibrahim-Schlagbaum, nie uwazasz, ze to przesada? IP: *.arcor-ip.net 20.12.04, 20:22
        Ty palestynski Zyd, vel zydoski palestynczyk,
        stajacy w obronie Papieza?
        i naszych zachodnich wartosci?

zmienisz nicka. porozmawiamy.
        a na razie, to co iszesz, to DURNOTY.

Twoj, jak zawsze Dr. J.K.
        • schlagbaum Re: Ibrahim-Schlagbaum, nie uwazasz, ze to przesa 20.12.04, 20:26
          Gość portalu: J.K. napisał(a):

> zmienisz nicka. porozmawiamy.

Uchowaj Boze !

Juz to samo wystarcza zebym nigdy nika nie zmienil.
          • Gość: J.K. Ciesze sie Ibrahim Sch, ze lubisz bezplatne uslugi IP: *.arcor-ip.net 20.12.04, 20:33
            ja lubie je rowniez.

to jak to bylo?

w Faludzy zginelo 70 zolnierzy amerykanskich i 2000 BANDYTOW ISLAMSKICH...

wychodzi, ze na jednego Amerykanina zginelo 30 BANDYTOW ISLAMSKICH.

Uwazam, ze taka walka o zachodnie wartosci ma sens.

A Ty, ibrahim - jak myslisz?

• krystian71 a ty jotka swoj watek otworz 20.12.04, 20:48
              ile zginelo nie wiadomo .Rumsfeld juz recznie kondolencji podpisywac nie moze , reka mu dretwieje od wysilku
              Pieczatke sobie musial obstsalowac.
              Glupi wierzy we wszystko co napisane,zwlaszcza we wlasne straty
              pozdrawiam
            • schlagbaum Re: Ciesze sie Ibrahim Sch, ze lubisz bezplatne u 20.12.04, 22:33
              Gość portalu: J.K. napisał(a):

> ja lubie je rowniez.
              >
              > to jak to bylo?
              >

Bylo tak

"Fliegt ein Kuckuck übers Meer und sieht 'nen Hai. Sagt der Hai:
              "Kuck-uck !" Sagt der Kuckuck:"Hai !"

No i jak ?
    • Gość: aki Alfred na pierwsze,Igor drugie Gerard z bierzmowa IP: *.protonet.pl / *.protonet.pl 20.12.04, 20:05
      nia i wszystko ok
      • Gość: igor Dokladnie jak poprosilem krystiana o otwarcie IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 20.12.04, 20:15
        watku o INP, Ci sami idioci wskakuja do dyskusji. Juz trzech. Stawialem na
        wieksza popularnosc mojej osoby i jest mi troche smutno. Alfred tylko na
        weekendy to nie wszyscy go znaja. Gerard jest raczej grzecznym facetem, to nie
        wszyscy go znielubili. A ja? Ja, igor the Great, mam takie same zdanie o wielu
        z Was jak Bush o Chiracu. Ubaw, jak z Mrozka. Nie ma tam jakiegos Mleczka
        mlodej generacji, ktoryby probowal mnie narysowac?
        • Gość: mak Re: "swieta trojca"......... IP: *.proxy.aol.com 20.12.04, 20:20
          .....polglowkow gledzaca cos o hamerykanskiej wyzszosci Swiat Bozego Narodzenia
          nad Swietami Wielkiej nocy.
        • krystian71 Re: Dokladnie jak poprosilem krystiana o otwarcie 20.12.04, 20:22
          watku o IPN-ie -to domena strangera,albo jeszcze mnie z kims mylisz.
          Skonsultuj z szefem
        • czosnkowy Re: Dokladnie jak poprosilem krystiana o otwarcie 20.12.04, 20:23
          A nie mozesz ich, igorze olac plynem barwy slomkowej? Przeciez jakakolwiek
          wymiana zdan z tymi indywiduami uchybia kazdemu normalnemu czlowiekowi.
          Toz to pobrezniewowsko/po-bolopiaseckie popluczyny podlane sosem z giertycha.
    • Gość: aki była taka "stawka > niż zycie" IP: *.protonet.pl / *.protonet.pl 20.12.04, 20:18
      gdzie jest gruppenfuehrer wolf?
      • krystian71 he,he Aki W.O.L.F. - to samo skojarzenie n/t 20.12.04, 20:25
    • Gość: A krystian nie pal juz tych zielonych bo szkodzi ci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 20:20
      ogolnie wyjdz na balkon i uwolnij swoją rodzine od swojej prymitywnej postaci.
      • krystian71 Re: krystian nie pal juz tych zielonych bo szkodz 20.12.04, 20:28
        ja dopingu nie potrzebuje,posiedze tu chwile , tyle ile mi potreba dla rozrywki
        To nie moja praca i nie placa mi za to ,w przeciwienstwie do tego biednego detroickiego proletariatu
        • Gość: A Jesli uwazasz ze ktos tu siedzi bo mu płaca to.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 20:37
          fatalnie juz z tobą, siedzi bo mu sie nudzi jak i tobie a ze widzi ze ktos
          wychwala zbirow to sie temu przeciwstawia.

Fakty sa faktami i nie ma co usprawiedliwiac arabow, oni wypowiedzieli te
          wojne , oni chca narzucic swoj styl zycia swiatu zachodniemu i w kołko mowia ze
          im szybciej zrozumiemy tym lepiej dla nas.

PKB(wyjatek Saudi Arabia) oraz stopa zycia w ich krajach wystarczy aby trzyamc
          sie od tego z daleka.
    • Gość: Amerykanin My dear Poles. I'm pleased but also just a little IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 20.12.04, 20:32
      bit surprised, my employees are so popular with you. However, I feel obliged to
      clarify some misunderstanding. There is only five of them not six.
      • Gość: aki ay,ay sir IP: *.protonet.pl / *.protonet.pl 20.12.04, 20:36
      • krystian71 Re: My dear Poles. I'm pleased but also just a li 20.12.04, 20:38
        So explain them,they must be more recognizable by their manner of discussion
      • Gość: rachelka Re: My dear Poles. I'm pleased but also just a li IP: *.twcny.rr.com 20.12.04, 20:53
        Gość portalu: Amerykanin napisał(a):

> bit surprised, my employees are so popular with you. However, I feel obliged to
        >
        > clarify some misunderstanding. There is only five of them not six.
        Do you also have five English dictionaries,or just one to share? No doubt you
        are overly busy in your office talking politics and playing nintendo war
        games.Pity you can not earn a lot of money this way.
    • Gość: ABE Osobiscie, mam nadzieje, ze jest tylko trzech IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 20.12.04, 20:32
      Wszyscy trzej mnie bardzo nie lubia. Jakby byl jeszcze czwarty, to hiba bym nie
      wyszczymala z rospaczy.
      • krystian71 Re: Osobiscie, mam nadzieje, ze jest tylko trzech 20.12.04, 20:45
        hiba wiecej tego badziewia,dzis sie zlekka wqrwilem,bo przyssal sie do mnie ten rzekomy katolik Igorek , i nie podobalo mu sie ze KK i Papieza w obrone biore.
        Bo to ,ze nie lubia splywa jak po gesi , gorzej gdyby takie giganty intelektu i politycznego wyczucia zapalaly do ciebie nagla sympatia , co nie? :)))
        • Gość: ABE Re: Osobiscie, mam nadzieje, ze jest tylko trzech IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 20.12.04, 20:52
          Ojej, sympatia u takich bigotow to by mogla zakonczyc sie dla mnie tragicznie.
          Sama bym sie zaczela nie lubic ;(((
          • krystian71 Re: Osobiscie, mam nadzieje, ze jest tylko trzech 20.12.04, 20:58
            Kogo masz na mysli moja ulubiona krolowo?
            Lub sie lub i za prace poetycka wez,zobacz ile nowych modeli na jarmark sie pcha.
            Gabi zrejterowala , nie mamy co liczyc na ten obiecany pod choinke prezent.
            W tobie nadzieja :)))
            • Gość: ABE Re: Osobiscie, mam nadzieje, ze jest tylko trzech IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 20.12.04, 21:02
              ja teraz tylko proza krystku. Szkoda Gabrychy. Takie to bylo rozkosznie glupie.
              • krystian71 Re: Osobiscie, mam nadzieje, ze jest tylko trzech 20.12.04, 21:08
                no wlasnie co z ta Gabrycha grant jej sie skonczyl ? Czy ja zabanowali
                Ale to prawda,tez mi jej szkoda:)
                to nie te glupie detroiciaki bez polotu
            • Gość: rachelka Re: Osobiscie, mam nadzieje, ze jest tylko trzech IP: *.twcny.rr.com 20.12.04, 21:04
              he,he ale ten chlop ma fantazje do slicznych polskich imion jak
              gieniek,igor,alfred czy inni. tozto natychmiast nasuwa sie przed oczy rysunek
              Mleczki chlopa w bereciku z antenka,ktory zlatujac z dachu mysli o najbardziej
              dramatycznych epizodach w swoim zyciu.
              1.w 1958 ukradli mi pioro wieczne
              2.w 1964 golab nasral mi na glowe
              3.w 1972 Waldek ukradl mi butelke
              4....
              • krystian71 :))))) to siem obsmialem,zaraz zlosc mi przejdzie 20.12.04, 21:06
                • Gość: ABE Ja tez :DDDDDDDDDDDD n.t IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 20.12.04, 21:09
    • Gość: rachelka Re: Alfred,Igor,Gerard trojga imion IP: *.twcny.rr.com 20.12.04, 20:38
      krystian71 napisała: JUZ MI SIE W OCZASH TROI , A CHYBA JEST GDZIES CZWARTY
      ,TYLKO ZAPOMNIALEM JEGO
      > IMIENIA
      ta amerykanin i teolog, te same metne,rasisowskie wpisy i ta sama metna
      ideologia. ktos przezywa fakt,ze tego typu komentarze sa niedopuszczalne w
      naszym wolnym us of a, to sie na tym forum ten statystyczny geniusz wyzywa.
      • krystian71 Re: Alfred,Igor,Gerard trojga imion 20.12.04, 20:42
        Chyba jeszcze jeden,czwarty nick tu sie plątał.
        Tyle sie roznia od lecha ,woja i zbika ,ze ich posty dluzsze
      • Gość: Brzydzę się ropuch A kysz, a kysz, ropucho! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 20:43
    • Gość: Immam Abu Haneefah Sura Swiatlo 27-28 " Allah wie dobrze co czynicie" IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 20.12.04, 20:48
      ahmed71 Ty lepij misl trochy bo obrazas ludzi co nie wiesz dobrze.
      • krystian71 nu i masz 7 klon 20.12.04, 20:50
        co za prostackie miasto z tego Detroit
        • Gość: rachelka Re: nu i masz 7 klon IP: *.twcny.rr.com 20.12.04, 20:56
          krystian71 napisała:

> co za prostackie miasto z tego Detroit
          ta duze zanieczyszczenie srodowiska jak rowniez duze skupiska mniejszosci
          narodowych rzucaja sie negatywnie na pozostalosci szarych komorek. tam same
          rapery i niedobitki polskie wyladowaly,nu i mamy problem,big problem jak w tym
          starym kawale "big chief no shit"
          • krystian71 Re: nu i masz 7 klon 20.12.04, 21:00
            nie znam tego kawalu!!!
            A te Detroit to takie peryferia Chicago?
            Jak Warszawa i Wolomin?
            • Gość: rachelka Re: nu i masz 7 klon IP: *.twcny.rr.com 20.12.04, 21:08
              krystian71 napisała:

> nie znam tego kawalu!!!
              > A te Detroit to takie peryferia Chicago?
              > Jak Warszawa i Wolomin?
              oj Krystian gdzie ty sie wychowales?:))
              co stolica to stolica:)

przychodzi indianin do apteki i mowi
              "big chief no shit"
              aptekarz daje mu pigulke i za dzien przychodzi indianin do apteki i mowi
              "big shit no chief"
              • krystian71 :DDDD 20.12.04, 21:09
    • Gość: igor potrzeba jeszcze maka, Abe, rachelki, Gucia IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 20.12.04, 20:51
      • Gość: ABE Jak to poszczeba. Rachelka i ja jusz siem IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 20.12.04, 20:54
        zameldowalismy. Jak chcesz to ja bede zbierac na tacem.
        • Gość: Gieniek Ale zadyma. Nawet Abe zaczyna Polke grac. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 20.12.04, 20:57
          • Gość: ABe A za jakiej narodowosci mnie bierzes, Genius? IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 20.12.04, 21:01
            Mam nadzieje, ze Geniek to nie skrot od geniusz bo to by dopiero byl dowcip roku
            • Gość: Gieniek Arabeska. Nowa grupa etniczna Europejek. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 20.12.04, 21:04
              • Gość: ABe Te, geniusz genetyki, idz siem odlej w row n/t IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 20.12.04, 21:08
                • krystian71 Re: Te, geniusz genetyki, idz siem odlej w row n/ 20.12.04, 21:10
                  No i masz, oryginalnosc made in google
                • Gość: Gieniek Spisz z Arabami juz kilka lat bo Twoj polski taki IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 20.12.04, 21:11
                  dziwny.
                  • Gość: ABe To narzecze twojej latynoskiej zony odbija sie IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 20.12.04, 21:14
                    na twoich zdolnosciach ligwistycznych? To jest dopiero dziwne.
                  • krystian71 Re: Spisz z Arabami juz kilka lat bo Twoj polski 20.12.04, 21:16
                    calkiem inny, niz w detroickim kibucu!!!
                • Gość: igor Les verbes polonais ont a la fois l'aspect parfait IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 20.12.04, 21:18
                  at imparfait, par example spac, prespac. Spac - 'coucher avec femme'.
                  • Gość: ABe Idz sobie pocouczeruj swoja latynoske. Nie zapomni IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 20.12.04, 21:21
                    o gazecie na twarz.

Twoja twarz oczywiscie
                    • Gość: igor Abe, dear Arabesko. Przeciez to francuski a nie IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 20.12.04, 21:29
                      hiszpanski. Alles klar, du kleine Arab Scham?
                      • krystian71 ale przykryc gebe mozesz sobie Le Figaro n/t 20.12.04, 21:35
        • Gość: rachelka Re: Jak to poszczeba. Rachelka i ja jusz siem IP: *.twcny.rr.com 20.12.04, 20:57
          Gość portalu: ABE napisał(a):

> zameldowalismy. Jak chcesz to ja bede zbierac na tacem.
          i wszyscy zjemy igorkowi mace:))
          • krystian71 a potem damy mu w glace!! i szybko straci prace nt 20.12.04, 21:02
      • krystian71 Gucio juz byl,ale go kropa bez sladu zerznela 20.12.04, 20:54
        i sam nie wiem za co bo on tylko o jakims AOL-u napisal
        Nie wiesz czasem Igor co to takiego,czy to brzydkie jakies slowo?
        • Gość: ABE Re: Gucio juz byl,ale go kropa bez sladu zerznela IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 20.12.04, 20:59
          Kropka sie kiedys przyznala ze tnie Gucia hurtowo. Co jest oczywiscie nie fair
          wobec Gucia. Gdyby tak wyciela hurtowo Triumvirat z Detroit to by sie zaraz
          milej zrobilo. A i Gucio by nie AOLowal az tak bisurmansko.
        • Gość: igor Szkoda. Gucio - intelektualista twojego pokroju IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 20.12.04, 21:02
          lecz bardziej przasny, syn ziemi. Ale wesoly zawsze i sklonny do szczania na
          oponenta. Mam chyba 1MB jego tekstow w bazie danych. Nawet nie ma za co go
          karac bo kazdy powie, ze on po prostu kretyn.
          • krystian71 Re: Szkoda. Gucio - intelektualista twojego pokro 20.12.04, 21:04
            ale probowales go straszyc , kieszonkowy ubeczku lub raczej enkawudeczku!
          • Gość: aki nie szkoda to IP: *.protonet.pl / *.protonet.pl 20.12.04, 21:04
            miejsca na dysku?
        • Gość: Gucio Nazywajac zyda po imieniu... IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 20.12.04, 21:15
          > zyda innego w slepia kluje!

> Te igory roznie sie nazywajace, to pracownik ADL-u, brunatnych koszul
          zydowskich, sluzacych do szantazowania i straszenia tych, ktorzy zyda po
          imieniu nazywaja.

> No a igorki sie legitymuja czesto swoim 'katolicyzmem' podpieranym wieprzowa
          kielbasa, ktora sluzy do mydlenia oczu swoim goebbelsowskim posmakiem.

> No a poniewaz Schechter tez agentem ADL-u jest od lat, wiec posty nazywajace
          ich po imieniu sie likwiduje.

> Dla potwierdzenia prawdziwosci moich tez, oczywiscie!!!
          • krystian71 Re: Nazywajac zyda po imieniu... 20.12.04, 21:18
            no wlasnie Guciu , a juz myslalem ,ze mi sie twoj post przysnil,zniknal bez sladu po kilku minutach
            • Gość: Gucio He,he... IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 20.12.04, 21:21
              > Mile miewasz sny, amigo!

> Tylko ze zydowi sie objawiasz jako...zmora, Ahmedem zwana.
              • krystian71 Re: He,he... 20.12.04, 21:30
                a niech go dusi ,moja pani tez sie ucieszyla,poki co tylko jej nie dalem spac
            • Gość: rachelka Re: Nazywajac zyda po imieniu... IP: *.twcny.rr.com 20.12.04, 21:22
              ale tu leci Chanson d'Amour w wykonaniu detroit. dobrze,ze ja nie czytam pewnych
              nickow a wiec jedynie moge sie domyslec co ta geriatria wypisuje:)) Krystian to
              dobra metoda,nie czytac tylkoodpowiadac, wtedy dyskusja jest zawsze pelna i na
              temat. czy jedziesz jutro,czy pojutrze? jesli jutro to sie trzymaj dzielnie i
              wszystkiego dobrego dla Ciebie i Rodzinki Ci zycze, tylko nie polam sie po drodze:))
              • Gość: Gucio Pozwol ze tez sie przylacze z Zyczeniami! IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 20.12.04, 21:28
                > Ten krystian71 to taki, jakis...normalny!

> ( i musi sie to zgadzac, bo wlasnie sliczna, malenka sikoreczka usiadla w
                tym momencie na galazsce hibiskusa przy oknie. Pokiwala ogonkiem i za galazki
                na druga i juz jest na nastepnym hibiskusie...)
                • krystian71 Re: Pozwol ze tez sie przylacze z Zyczeniami! 20.12.04, 21:37
                  sikoreczki lubia sloninke na sznureczku ,kiedys tez mnie takie odwiedzaly
                  Ale teraz same wroble ,wrony i przede wszystkim mewy , a to zezre wszystko
              • krystian71 Re: Nazywajac zyda po imieniu... 20.12.04, 21:33
                23.XII pozno w nocy , do ulubionego kraju naszego Rfedzia( nie Alfreda) czyli do Francji.Val d'Isere,Les Deux Alpes,wyobrazasz sobie te kuchnie i te stoki...
                • Gość: rachelka Re: Nazywajac zyda po imieniu... IP: *.twcny.rr.com 20.12.04, 21:39
                  krystian71 napisała:

> 23.XII pozno w nocy , do ulubionego kraju naszego Rfedzia( nie Alfreda) czyli d
                  > o Francji.Val d'Isere,Les Deux Alpes,wyobrazasz sobie te kuchnie i te stoki...
                  oh lala,frenchmany som git,tylko ten ich angielski ma taki dziwny accent:))
                  uwazaj na te mlode francuzice,te to niejednego juz wykonczyly. jeszcze z
                  nadmiaru wrazen zamienisz sie we fredka lub detroit i co to bedzie:)) uwazaj na
                  zakretach, francuzi to jedni z gorszych kierowcow,no moze nasz NY tez daleko w
                  tyle nie jest:))
                  • krystian71 Re: Nazywajac zyda po imieniu... 20.12.04, 21:47
                    Bedzie samolet,spietralem przed samochodem-pare dni temu dziki wyskoczyly mi na droge , w samym centrum Sopotu , do smietnikow na osiedlu biegly na kolacje.Szarzowaly przed maska z ogonami do gory-jeszcze teraz czuje dreszcze jak siadam za kolkiem.Czy po NY tez dzika zwierzyna lata?Bo tu u nas na znakach drogowych ciagle jakies dziki albo sarenki wymalowane
                    • Gość: rachelka Re: Nazywajac zyda po imieniu... IP: *.twcny.rr.com 20.12.04, 21:52
                      krystian71 napisała:

> Bedzie samolet,spietralem przed samochodem-pare dni temu dziki wyskoczyly mi na
                      > droge , w samym centrum Sopotu , do smietnikow na osiedlu biegly na kolacje.Sz
                      > arzowaly przed maska z ogonami do gory-jeszcze teraz czuje dreszcze jak siadam
                      > za kolkiem.Czy po NY tez dzika zwierzyna lata?Bo tu u nas na znakach drogowych
                      > ciagle jakies dziki albo sarenki wymalowane
                      ta pelno dziczyzny,zdumiewajaco podobnej do detroickiego jelenia,ale ja sie juz
                      przyzwyczailam. z drugiej strony wole latac samolotem,tylko teraz na jakis czas
                      spasuje,wylecialam juz swoja norme stachanowska,pozdr bo musze ganiac po
                      sportowca:)))
                      • krystian71 Bye czyli dobranoc :))) 20.12.04, 21:55
          • Gość: igor Mylisz sie Gucio, nawet Ty. Zyda trzeba walic po IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 20.12.04, 21:25
            mordzie a nie przezywac. Przezywanie Semitom nie szkodzi jak o tym swiadczy
            fakt, ze tam gdzie ich najbardziej przezywaja (czyli w Hollywood) najwiecej tez
            ich jest. Jesli jednak Ty tego nie rozumiesz to jest to nie tylko smutne ale
            zle wrozy Polakom i swiatu. Gucio, mam propozycje - napisz nowa "Moja Walke"
            ale po polsku i z polskiej perspektywy. Pokaz jak Zydzi mecza Polakow i niszcza
            nawet radio Maria i LPR. Wszystko to po to, aby po likwidacji katolicyzmu
            obrzezac Polakow. Wiadomo, ze Kwach to Zyd, ktory pracujac z Urbanem swini
            obraz prawdziwej polskosci. Sam o tym pisales.
            • Gość: Gucio mam 'przasnych' zydow gleboko w... IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 20.12.04, 21:35
              > A propos 'przasnego' - wczoraj sie pytalem tobie jak to slowo rozumiec w
              odniesieniu do czlowieka, bo to jakos mi sie kojarzy z chlebem tylko i nie
              odpowiedziales. Czyzbys nie mogl znalezc tego w slowniku ....wyrazow obcych?

> Ja tylko skromnie i kulturalnie przypominam innym czym jest zyd i jak nalezy
              z zydem postepowac, wiec nie bede tego ujmowal w moje kampfy, bo to juz raz
              dokladnie przerabiano.

> I to z doskonalymi wynikami, choc nie do konca, jak to swiadczy o tym twoja
              podla egzystencja...
              • Gość: igor W poezji i prozie Mlodej Polski oznaczalo to IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 20.12.04, 21:44
                czlowiek wsi, uzywajacego jezyka prostego ale kolorowego dzieki odnosnikom do
                zachowania zwierzat. Dokladnie jak Ty. Trzymam Twoje posty w bazie danych dla
                jaj, bo czytam nieraz co piszesz jak mamy spotkanie w lokalnej Polonii. Twoje
                jedrne slowa jak szczanie, swinie, chlew, obsranie psie itd. sa naprawde perla
                wspolczesnego jezyka polskich chlopow, za co Ci dziekuje.
                PS. Mam nadzieje, ze wiesz co to znaczy Mloda Polska.
                PS2.Z Zydami nie gra bo oni maja niekwaszony chleb.
                • krystian71 Re: W poezji i prozie Mlodej Polski oznaczalo to 20.12.04, 21:51
                  ale Igor pier... Przeciez przasny to wlasnie znaczy niekwaszony,taki ,ktory nie ulegl fermentacji-czyli taki jak TWOJ.
                • Gość: Gucio Rozpocznij od nowa ADL-owskie profilowanie IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 20.12.04, 21:53
                  > bo trafiles w mysl przyslowia:... 'to nie sztuka trafic kruka, ale gliste
                  trafic w pizde'!

> Jednym slowem finezji to tobie brak!

> No a jezeli ty i ta jude-tam-polonia lubuja sie w tego rodzaju slownictwie,
                  to...be my guest! Przynajmniej wiesz teraz czym chlop sie rozni od ramiaczka...
                  • Gość: igor Gucio. Nie mozesz zaprzeczyc, ze Ci odpowiedzialem IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 20.12.04, 22:05
                    odpowiedz teraz na moje pytanie. Co to jest ADL i jaki to ma zwiazek ze mna,
                    Polonia i moja rodzina w Warszawie. Po powrocie Gerarda 3 stycznia ja wybieram
                    sie do Polski. Moze sie spotkamy bo ja lubie wies, chlopomanie i przasne
                    klniecie jak twoje z ta glizda. Jakbys dal adres lub e-mail to napisze.
                    • Gość: Gucio Dales! Lipna, ale dales! IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 20.12.04, 22:23
                      > Robisz dla Anti-Defamation League i udajesz ....Polaka!

> www.compuserb.com/adl/foxlettr.htm

> Wiadac zes zdesperowany, bo nawet moich danych sie teraz doszukujesz w naiwny
                      sposob.

> Ja w W-wie nie bywam. Od czasu, gdy stalo sie to stolica polskich zlodzieji,
                      bandytow, itp., to nawet tam nie laduje!!! Duscie sie tam we wlasnym sosiku!

> Poza tym jestem od pokolen poznaniakiem i nawet w okresie mojego dziecinstwa
                      sentymenty tam w stosunku do warszawiakow byly bardzo wykrystalizowane...

> A co do Polonii, to najrozniejsze tutaj bywaja. Schechter i Stolcman zawsze
                      sie tylko i wylacznie spotykaja z ta 'Polonia', ktora dydkami ochremptanymi sie
                      legitymuja. Wiesz, tak, jak i ty...
                • Gość: Gucio Jak to rzeczywiscie bylo z ta "Mloda Polska"? IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 20.12.04, 22:40
                  > Czy sie tobie, zydzie, cos nie popie..lo, bo o ile ja pamietam cos niecos
                  o 'Mlodej Polsce', to byl to ruch w malarstwie i rysunku raczej z takimi
                  nazwiskami jak Wyczolkowski, Wyspianski, Mehoffer. Pankiewicz i inni.

> Niektorzy z nich zajmowali sie poezja i literatura, ale przeciez to byl
                  kierunek 'Art nouveau' przede wszystkim!

> Cos mi jednak smierdzi to, tym 'przasnym' zydem w tobie, igor!
                  • krystian71 Re: Jak to rzeczywiscie bylo z ta "Mloda Polska" 20.12.04, 22:54
                    No jeszcze Kasprowicz ,Przybyszewski i Tetmajer w literaturze , ale o co moze chodzic Igorkowi to" czort jeden znajet" z tego kraju do ktorego do Polski przybyl ,
    • Gość: Amerykanin The historical debate about INP grows ever sharper IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 20.12.04, 21:09
      because the consequences of igor's victory will extend and influence the whole
      world. The fascinating, comprehensive, and readable study of human stupidity,
      evidenced by ahmed, rachelka, aki and Abe.
      • Gość: ABe Good title IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 20.12.04, 21:11
        Shorter and sharper- instead of Study of Igor, Gerard, Alfred, Geniek &
        AMerykanin we will simply call it, as suggested, Study of Human Stupidity &
        Bigotry.
        Well done!
        • Gość: rachelka Re: Good title IP: *.twcny.rr.com 20.12.04, 21:16
          time for awards
          www.darwinawards.com/
          • Gość: ABe Chyba zglosze kandydature z Detroit IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 20.12.04, 21:24
            Award maja chlopaki murowany!
            • Gość: rachelka Re: Chyba zglosze kandydature z Detroit IP: *.twcny.rr.com 20.12.04, 21:25
              Gość portalu: ABe napisał(a):

> Award maja chlopaki murowany!
              no i odpowiednie towarzystwo,sami intelektualisci z dobrych stron swiata.
              • Gość: igor Wreszcie wiesz o co mi chodzi. Award to nagroda IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 20.12.04, 21:33
                po polsku. Staraj sie nie mieszac polskiego z innym jezykiem jak to czynisz z
                ibrahimem. Na polskim forum uzywaj zdan w tym samym jezyku. Nie zapomnisz sie
                nagle, ze to nie lozko w ktorym ciezko pracujesz.
                Ale wesolo - gdzie Gucio?
                • krystian71 Re: Wreszcie wiesz o co mi chodzi. Award to nagro 20.12.04, 21:41
                  a gdzie twoj szef , ktorego nagle odwolales :))) he,he,he od domowych zajęć ?
      • krystian71 Re: The historical debate about INP grows ever sh 20.12.04, 21:15
        jak to w Rachelki kawale

"big chief no shit"
        or
        "big shit no chief"

a propos , who is Ahmed?
    • Gość: igor Zawiedliscie mnie. tylko 7 durniow zabrala glos na IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 20.12.04, 21:49
      watku ahmeda71. Smutny jestem i plakac mi sie chce. Chyba pojde do spowiedzi
      przed Bozym Narodzeniem. Wypada nawet. Myslalem, ze wiecej arabesek wezmie
      udzial a tu tylko Abe i rachelka. Niedobrze. Myslalem, ze jestem bardziej
      znienawidzony przez proislamskie gnidy i polskich bisurmanow.
      • Gość: mak Re:" banda czworga" IP: *.proxy.aol.com 20.12.04, 22:12
        a kysz !!,probuszowskie psubraty,chowane na genetycznie zmodyfikowanym
        chlebie,a kysz !!
      • Gość: aki jednym słowem -czyli zostałeś.... IP: *.protonet.pl / *.protonet.pl 20.12.04, 23:00
        "olany" :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
      • krystian71 Re: Zawiedliscie mnie. tylko 7 durniow zabrala gl 20.12.04, 23:13
        a z czego sie chcesz wyspowiadac,bo to calkiem nie a propos , he,he
        Plytkie masz wiadomosci o katolickich sakramentach he,he
        • schlagbaum Re: Zawiedliscie mnie. tylko 7 durniow zabrala gl 20.12.04, 23:17
          krystian71 napisała:

> a z czego sie chcesz wyspowiadac,bo to calkiem nie a propos , he,he
          > Plytkie masz wiadomosci o katolickich sakramentach he,he

Nie tylko o sakramentach.

Ten cymbal jest tak bardzo oczytany, ze odsyla innych do gazet, ktorych tytulu
          nie potrafi napisac.
          Przyglup i tyle.
          • krystian71 Re: Zawiedliscie mnie. tylko 7 durniow zabrala gl 20.12.04, 23:34
            coz "katolik" KJM ,kazali mu o tym przypomniec to wzial i przypomnial.
            Tylko , ze ni przypiąłni wypiąl :)
            • hans2 "krystian" to ahmed muzulman polskiego pochodzen 21.12.04, 20:09

Bydle rozpowszechnia islamska propagande , broni arabstwa co morduje robi
              robote muzulmanskiej V kolumny .
              I zadanie to zadyma i niesnaski na polskim forum i anty USA i Izrael
              propaganda .
              Olejmy te islamskie wypierdki.
              islam=faszyzm
            • hans2 "krystian" to ahmed muzulman polskiego pochodzen 21.12.04, 20:10
              propaganda .
              islam=faszyzm .
              • krystian71 no cicho sz Hans,bo cie juz tu niektorzy za Igora 21.12.04, 20:46
                uznaja,tak samo sie zacietrzewiasz i na zadany temat piejesz.
                Slyszales cos o obronie interesow swojego panstwa?
                A moze chociarz o rasji STANU?
    • hans2 "krystian" to ahmed muzulman polskiego pochodzen 20.12.04, 22:16
      propaganda .
      • krystian71 Re: "krystian" to ahmed muzulman polskiego poch 20.12.04, 22:33
        spier... z mojego watku,jak mi sie zachce to i o tobie zaloze
        Co uzywasz wielu nickow-wojo,lechu , zbik i hans-a to juz na pewno jedna osoba pisze.Tak wielu przyglupow na tym swiecie przeciez nie ma.
        • hans2 Re: "krystian" to ahmed muzulman polskiego poch 20.12.04, 22:48
          krystian71 napisała:

> spier... z mojego watku,jak mi sie zachce to i o tobie zaloze
          > Co uzywasz wielu nickow-wojo,lechu , zbik i hans-a to juz na pewno jedna osoba
          > pisze.Tak wielu przyglupow na tym swiecie przeciez nie ma.

ty zlamany muslimski ch... ,islamski zlamusie z paranoja w chorym
          mozgu.
          V kolna islamska jak jej nie pasi to oskarza , prowokuje i biadoli .
          A prawda taka , jestescie mordercami i koran was tego uczy.
          • krystian71 hansiku miekki kut..siku 20.12.04, 22:57
            to juz napisales powyzej,wiec po co sie powtarzasz.
            Pojdz pobiadol sobie o muzulmanach,bo tyle tylko potrafisz
            • czosnkowy Re: hansiku miekki kut..siku 20.12.04, 23:20
              Ty skutasiony kretem przez nieslubne dziecko Frankensteina, zamulony fagasie!
              Rzryj mi trufle z doopy, ty przeroochany gownogebny cyganie z kija murzyna!!!
              Kola w gore detki na bok, ty zafajdany zardzewialy psojebco ze szmateksu!!!
              Jestes pakowanym, swietojebliwym maniakiem seksualnym!
              • krystian71 hmmm, i cos jeszcze 20.12.04, 23:24
                skads to znam,ale za poźna godzina by sie zastanawiac.
                Czy cebulowy to logowany nick detroidow?
    • rattler Re: Alfred,Igor,Gerard trojga imion 20.12.04, 22:32
      Powodow jest kilka , jeden z nich ; Bo mu niunka przed laty uciekla
      z 'towelhead' , (jak nadrabial 'owertajmem' na dachach Detroit) wrocila po
      roku , z bachorem , zasadzila o alimenta i wygrala . W Ameryce normalka :)

Buli do dzisiaj 'up to his nose' na nia i juniora Ibrahima Igorskiego .

Jakby tego bylo za malo , to co rana lecac siem ogrzac do local library i
      postukac na Internecie w Hamtramck , albo w Hamtramack (jak kto woli) , mija
      lingerie sklep Hassana towelhead'a , do ktorego sam kiedys wyslal niunkie po
      cus fikusnego , a ta wrocila po roku .

Ta slynna polska dzielnica emigrantow ustepujaca tylko Jackowo , kiedys , po
      wojnie Greenpoint (Brooklyn) , byla sercem Polonii , dzis niestety przechodzi
      metamorfoze i zmienia sie w Little Cairo , ze sku..elami nawolujacymi z dachow
      i kominow do walenia 'baniakiem' w dywan na podlodze . Przezywa facet strate
      wlasnego kata . On tez probowal , ale robil to zbyt gorliwie i bez recznika
      owinietego na glowie - Efekty widoczne :)

narazie

Gerard bierze Prozak , Igor jest na Metadone treatment , Alfred jak go stac na
      jedno i drugie , plus magnum size flacha lokanego Bouogougele (jabcoka) po
      otrzymaniu welfare check . Dodaj do tej trojcy logowanych klonow z podobnym
      oddaniem sprawie zio-nazizmu :)

A tak na marginesie , nie lekcewazyl bym go jako adversary , Igor to cwany ,
      oczytany , wyszczekany , zio-nazistowski Urban z 24/7/365 do dyspozycji na
      kazdy temat o kazdej porze dnia i nocy , podobnie jak Morritz/Kropa , a ty
      jesli zarabiasz na zycie , to nie nadazysz za takimi w uzupelnianiu wiadomosci

---------------------------------------------

Czemu od pewnego czasu uzywacie tego samej inwektywy- ISLAMOSYNY,ktora wedlug w
      as ma byc obrazliwa . Nie mowiac juz o tej samej skladni :)

• krystian71 Re: Alfred,Igor,Gerard trojga imion 20.12.04, 22:41
        nawet Rattlerku nadazyc za nimi nie probuje,rzecz w tym ,ze nie wiedziec czemu te" katoliki" oblazly mnie jak wszy.
        A ja rzeczywiscie mam inne zajecie a weekendy poswiecam rodzinie,bo dziciaki jeszcze mlode.
        Aha,Gucia diagnoza bardziej mi lezy niz twoje prywatnymi traumami wytlumaczone racje
        Pozdrawiam
        • Gość: Zorientowany Rattlera relacja na Sp;lita przygodach oparta jest IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 00:04
          S;lit tutaj się wypłakiwał dawno temu, że jego to samo spotkało. Tylko nie z
          towelheadem, ale z przedstawicielem innej nacji, nie musze chyba tłumaczyć,
          jakiej? Stąd Sp;lita niechęć do owej nacji.
          • rattler Re: Rattlera relacja na Sp;lita przygodach oparta 21.12.04, 17:48
            Ty nie-doinformowany , a to co ja wiem , to Sp;lit wyjechal a jego "polowka"
            zostala w Polsce - Ameryka nie jest dla wszystkich , you know ? Nauka jezyka i
            nostryfikowanie dyplomu zajelo by jej 10 lat - Nie wszystkich stac na
            zaczynanie od nowa , albo na kompromis .

O ile wiem to nikt do nikogo nie ma zalu . Tego lata przywiozl jej ich wnuczke
            jadac na wakacje do Polski , wiec mysle , ze laczy ich poprawna relacja . Ona
            tez odwiedza wnuczki i chyba troche zaluje co wynika z jej rozmow z moja naj .
            Jesli cie to interesuje to goscilem ja nawet dwa lata temu , kilka dni z ich
            wnuczkami . Moja naj i ona sa kuzynkami .

Pogrzeb za tym postem , bo cus ci sie popie..lo - To co ja wiem to Sp;lit
            jest one happy dude i nie ma powodu do plakania .

A gdzie ten 'kwintet' z Detroit ? Znowu dostal sraczki na moj widok :)))

narazie
        • Gość: OSKAR Re: Alfred,Igor,Gerard trojga imion IP: *.cablep.bezeqint.net 21.12.04, 21:27
          KRYSTIANKU, TO ZNACZY, ZE TY SOBIE NALEZYSZ DO STRONNICTWA GUCIOWEGO?
          • krystian71 Re: Alfred,Igor,Gerard trojga imion 21.12.04, 22:04
            do zadnych partii nie nalezalem, organizacji mlodziezowych sie ustreglem , choc to kariery nie ulatwialo.
            Stronnictw tez unikam.
            Po prostu Gucio scharakteryzowal tych dziwnych syjamskich braci z detroit , co takiej samej skladni uzywaja i tych samych wyrazen , jako wyrobnikow na uslugach ADL-u i to mi pasi i do ich image pasuje,bo dziwne sa to srwory i w dziwny sposob niepotrzebnie sie kamufluja
    • hans2 ty muzulmanski kretynie , nie wal tyle lbem w posa 20.12.04, 22:50
      posadzke w kierunku Mekki to ci sie nie bedzie troich i dwoic w
      islamskim lbie.
      • krystian71 Dziwne 20.12.04, 23:00
        byla mowa o detroickich a wpadly tu inne KLONY.
        Czyzby sie nozyce odezwaly?
        • czosnkowy [...] 20.12.04, 23:05
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • krystian71 Re: Dziwne 20.12.04, 23:08
            nosorozec sie pisze przez z z KROPKA .
            I tyle refleksji bo o czym tu jeszcze pisac.Do cebulowego ci duzo brakuje.
            Tez to chyba zauwazyles?Co nie?
            • czosnkowy Re: Dziwne 20.12.04, 23:17
              Jestes zalanym debilem ze smietniska!! Ty lysy czeresniaku zafajdany w otwor
              odbytniczy!! Trzymaj sobie palca w doopie, ty wydymany zechole z piczy jeza!
              • krystian71 Re: Dziwne i jeszcze raz dziwne 20.12.04, 23:22
                Bo tak wogole to co swoja wypowiedzia chciales udowodnic,przyznam ze wstydem,ze choc ona krotka , nie doczytalem jej do konca.
                Ale ty pewnie zadowolony z siebie jestes?
                Tylko co z tego ? Cebulowym i tak nigdy nie bedziesz...
                • czosnkowy Re: Dziwne i jeszcze raz dziwne 20.12.04, 23:25
                  Smierdzisz moczem, ty majestatyczny tumanie z Burkina Faso!!! Jestes odojonym,
                  brudnym zlamasem kutanym! Zamknij ten swoj krzywy pysk, ty zmolestowany glupi
                  psi zygu! Chebluj bele jakiemus bezpanskiemu gnojowi, ty niepodtarty w ucho
                  przez stado spoconych arabuw, cuchnacy lachociagu!
                  • onioneous patience, od kiedy u ciebie taki chamski jezyk 20.12.04, 23:37
                    skoszernialas juz do reszty?
                  • krystian71 Re: Dziwne i jeszcze raz dziwne 20.12.04, 23:37
                    Tym razem od konca zacząlem czytac,ale na mily Bóg, arabów pisze sie przez o kreskowane.
                    Więc tez juz dluzej nie moglem.
                    • onioneous ignorujcie ja, to znana wariatka /nt 20.12.04, 23:39
                      • krystian71 Re: ignorujcie ja, to znana wariatka /nt 20.12.04, 23:46
                        Twierdzisz ,ze to kobieta?
                        O jerum , jerum u pieknej płci taki jezyk?
                        Swiat schodzi na psy
                        pozdr
                        • czosnkowy Re: ignorujcie ja, to znana wariatka /nt 20.12.04, 23:50
                          Chyba twoja glupota przechodzi mutacje, zjechany w pupcie przez splesnialego
                          bazanta, ty poroniony wytrzeszczu!!!
                          • krystian71 Re: ignorujcie ja, to znana wariatka /nt 20.12.04, 23:56
                            Zaraz zaraz ,ale juz od dluzszego czasu dopraszam sie odpowiedzi na temat czemu ma sluzyc ten losowy dobor przez ciebie slow
                            Teza mojego watku jest-ze zakladajac ,ze igor,alfred i gerard to trzy rozne osoby to mimo wszystko zastanawiajaco jednolitego slownictwa uzywaja.
                            A ty SWOIM slownictwem co chcesz udowodnic?
                            Ze ty nie Igor,czy ze Igor tez tak potrafi?
                            • Gość: rachelka Re: ignorujcie ja, to znana wariatka /nt IP: *.twcny.rr.com 21.12.04, 00:08
                              nu i mialam racje, sos czosnkowo- cebulowy mojej masci juz sporzadzony, teraz
                              ide jesc przy akompaniamencie muzyki Pavarottiego, a tutaj jak nawijali tak
                              nawijaja. dobrze,ze tego nie czytam co i Tobie Krystian radze. Lepiej poczytac
                              cos na dobranoc niz w tym bagnie sie taplac. night,night:))
                              • krystian71 Re: ignorujcie ja, to znana wariatka /nt 21.12.04, 00:13
                                "Wiec chodzmy,wiec chocdzmy" jak w tej operze ,jeszcze przez 15 minut musimy odspiewac nie ruszajac sie z miejsca.Ale niedlugo i kurtyna pojdzie wdol
                              • Gość: staszek Re: ignorujcie ja, to znana wariatka /nt IP: 209.101.135.* 21.12.04, 17:55
                                No tak, bagno bo nic anty-zydowskiego nie ma i to rachelke odrzuca
                                • Gość: rachelka Re: ignorujcie ja, to znana wariatka /nt IP: *.twcny.rr.com 21.12.04, 18:41
                                  nie staszku to mnie odrzuca. ja rozumiem,ze twoj idol wedlug ciebie ma prawo
                                  tego typu wulgaryzmami rzucac nie bedac sprowokowany,ale ja jakos mam inne
                                  gusta. mysle,ze i ty tego typu kultura sie otaczasz na codzien i jest to jezyk
                                  jakim zwracasz sie do swojej zony,czy matki i stad twoje zdziwienie na temat
                                  akceptacji pewnych zachowac.

Gość portalu: igor napisał(a):

> watku ahmeda71. Smutny jestem i plakac mi sie chce. Chyba pojde do spowiedzi
                                  > przed Bozym Narodzeniem. Wypada nawet. Myslalem, ze wiecej arabesek wezmie
                                  > udzial a tu tylko Abe i rachelka. Niedobrze. Myslalem, ze jestem bardziej
                                  > znienawidzony przez proislamskie gnidy i polskich bisurmanow.
                                  • Gość: staszek Re: ignorujcie ja, to znana wariatka /nt IP: 209.101.135.* 21.12.04, 18:46
                                    Rachelko jak Cie tak odrzuca to czemu innym to robisz? Znasz mnie albo moja
                                    rodzine? Wiesz kim sie otaczam? Byc moze moja zona, matka i dzieci to chodzace
                                    prymitywki ale czy Ty wiesz to napewno? A ja wulgaryzmy tez moze co drugie
                                    slowko puszczam ale slyszalas je albo przeczytalas? i jakiej tu filozofii
                                    holdujesz? oko za ok , zab za zab? widac nie daleko Ci tu do Twojego idola
                                    Szarona
                                    • Gość: rachelka Re: ignorujcie ja, to znana wariatka /nt IP: *.twcny.rr.com 21.12.04, 18:55
                                      Gość portalu: staszek napisał(a):

> Rachelko jak Cie tak odrzuca to czemu innym to robisz? Znasz mnie albo moja
                                      > rodzine? Wiesz kim sie otaczam? Byc moze moja zona, matka i dzieci to chodzace
                                      > prymitywki ale czy Ty wiesz to napewno? A ja wulgaryzmy tez moze co drugie
                                      > slowko puszczam ale slyszalas je albo przeczytalas? i jakiej tu filozofii
                                      > holdujesz? oko za ok , zab za zab? widac nie daleko Ci tu do Twojego idola
                                      > Szarona
                                      staszek czy ty kojarzysz o czym ty piszesz,do kogo mowisz i co mowisz? mam
                                      wrazenie,ze gdzies w cyberspace zgubiles swoja przyzwoitosc i jasnosc mysli,i
                                      jesli ja odnajdziesz to bedziemy rozmawiac a jesli nie to mnie twoje obrazliwe
                                      wpisy na temat mojej inteligencji,preferencji religijnej,czy politycznej nie
                                      interesuja,bo przypominaja linie myslenia dziecka przedszkolnego,ktore dostaje
                                      amoku na widok kogos,kto sie z nim nie zgadza,raczej niz postawe doroslego
                                      mezczyzny.sorry ale to nie moj gust.
                                      • Gość: staszek Re: ignorujcie ja, to znana wariatka /nt IP: 209.101.135.* 21.12.04, 18:57
                                        mam
                                        > wrazenie,ze gdzies w cyberspace zgubiles swoja przyzwoitosc i jasnosc mysli,i
                                        > jesli ja odnajdziesz to bedziemy rozmawiac a jesli nie to mnie twoje obrazliwe
                                        > wpisy na temat mojej inteligencji,preferencji religijnej,czy politycznej nie
                                        > interesuja,bo przypominaja linie myslenia dziecka przedszkolnego,====
                                        mam wrazenie ze to pisalas do samej siebie albo mnie z kims innym pomylilas

ja o twoich preferencjach religijnych gdzies pisalem???
                          • cebulkowy helga, durniejesz w tempie blyskawicznym. z watku 21.12.04, 00:00
                            na watek. pamietaj jednak, ze twoj onion zawsze bedzie ci sluzyl dobra rada.
                            zaczne od zaraz: na dzisiaj wystarczy, poloz sie juz spac.
        • Gość: rachelka Re: Dziwne IP: *.twcny.rr.com 20.12.04, 23:10
          bardzo dziwne, 100 rzeczy zdazylam juz zrobic a te cuchnace czosnko-hansowe
          klony detroickie dalej tu sie placza. oj cosik to towarzystwo musi cierpiec na
          samotnosc i brak polotu. ide robic sos,jak wroce to dalej beda nawijac o
          wyzszosci wrobla nad kanarkiem:))
          • krystian71 Re: Dziwne 20.12.04, 23:18
            ja tez juz powolutku w strone sypialni sie ewakuuje
            Ale zaloze sie ,ze znowu jakies bydle sprobuje wsadzic nos w twoj sos,chociaz un na bazie czosnku jest?
            • Gość: mak Re: Dziwne... IP: *.proxy.aol.com 21.12.04, 17:57
              .ze jakos dzisiaj zamilkli i to wszyscy jednoczesnie.
              • rattler Re: Dziwne... 21.12.04, 18:03
                Moze biblioteka zamknieta :)))

narazie
                • krystian71 Re: Dziwne... 21.12.04, 18:07
                  Nu , Igor sie gdzies udziela i na Pasterke wybiera :)))
                  I jeszcze twierdzi,ze smazy faworki-rzekomo tradycyjnie danie wigilijne.
                  Chyba mu sie cos popierd.... z karnawalem i tlustym czwartkiem,ale nie wazne ,wazna jest sama intencja , by katolika udawac
                  pozdrawiam
                  • Gość: staszek Re: Dziwne... IP: 209.101.135.* 21.12.04, 18:10
                    Nawet jak to co piszesz to prawda to przynajmniej wie piate przez dziesiate cos
                    o tej naszej kulturze a Ty o zydowskiej w ogole cos wiesz zeby bez przerwy
                    autoratywnie sie na ten temat wypowiadac???
                    • krystian71 Re: Dziwne... 21.12.04, 18:13
                      A kiedy sie niby wypowiadam,chocby piate przez dziesiate.
                      Jak nie wiem -to pytam a nie rżnę wtajemniczonego
                      PS> Igorek mi sprawil wiele radosci tymi wigilijnymi faworkami,wiec go dzis nawet lubie...
                      • Gość: staszek Re: Dziwne... IP: 209.101.135.* 21.12.04, 18:31
                        Krystian, pisze do Ciebie bo choc anty-semitow nie lubie to ty przynajmniej w
                        miare inteligentnie sie wyrazasz
                        • krystian71 Re: Dziwne... 21.12.04, 18:40
                          nie wiem co z ta inteligencja , ale skladnia to na prawde nie grzeszysz , bo doprawdy nie wiem o co ci chodzi.
                          Nu jasne ,ze antyzydowska tresc przesylam,jesli wyczuje podszywke co nie wiedzac po co swojej narodowosci sie wypiera , jak nie przymierzajac Igor
                          • Gość: staszek Re: Dziwne... IP: 209.101.135.* 21.12.04, 18:48
                            skaldnia skladnia a tresc trescia. A skad ty wiesz ze igor to zyd ha? dlatego
                            ze od islamosynow ci wyzywa? czy tez w twojej opinii wszyscy co bronia izrael
                            to zydzi?? no wiec ja tez w wigilie w takim razie na pasterke pojde do synagogii
                            • krystian71 Re: Dziwne... 21.12.04, 19:02
                              widzisz Stasiu to taka psychologiczna roznica , ktorej zaden obcy nie pojmie.
                              ZADEN katolik nigdy nie opowiada,ze wlasnie byl na nszy,wybiera sie do spowiedzi,komunii czy na Pasterke.
                              Chociarz zyjemy w spoleczenstwie otwartym i w 90% katolickim , wlasnie dlatego tych tematow sie nie porusza , jesli cie o nie ktos wprost nie zapyta.
                              Natomiast Igor,Alfred,etc w co drugim poscie deklarowal sie jako katolik,choc nikt o to nie pytal
                              Taka postawa traci falszem ,bo o katolicyzmie swiadcza nasze poglady i wybor drogi zyciowej,stosunek do przemocy , wojny , aborcji a nie goloslowne deklaracje
                              • Gość: staszek Re: Dziwne... IP: 209.101.135.* 21.12.04, 19:06
                                Wiesz kazanie ok, tylko czy anty-semityzm to takie katolickie uczucie???
                                A ze ja jestem za Izrael to w twoim pojeciu dyskwalifikuje mnie jako katolika?
                                a czy taki "lithmus test" to jets katolicki krystianku???
                                • krystian71 Re: Dziwne... 21.12.04, 19:14
                                  co ma do mojej wiary antysemityzm Staszku.
                                  Na tym forum czytasz posty Fredzia o tym Zydzie z Nazaretu i jego matce Maryjce co nieslubne dziecko powila
                                  To najbardziej lagodny tekst.
                                  Czy budzi sie w tobie wstret do twojego rozmowcy? Nie wiem. Czy mozna tyo nazwac antysemityzmem ? Zapewne tak .Bo to jest wstret za podlosc i poglady , ktore budza obrzydzenie.
                                  On nigdy na to nie wpadnie jak bardzi odroznie sie od cywilizowanych ludzi...
                                  • Gość: staszek Re: Dziwne... IP: 209.101.135.* 21.12.04, 19:24
                                    Krystian widzisz ty tak zawsze mozna powiedziec kota ogonem wykrecasz, jak do
                                    Ciebie ktos pisze to nie odpowiadasz prosto tylko pokretnie
                                    nic nie ma co takiej dyskusji prowadzic dalej
                                    zycze Wesolych Swiat
                              • Gość: rachelka Re: Dziwne... IP: *.twcny.rr.com 21.12.04, 19:15
                                krystian71 napisała:

> widzisz Stasiu to taka psychologiczna roznica , ktorej zaden obcy nie pojmie.
                                > ZADEN katolik nigdy nie opowiada,ze wlasnie byl na nszy,wybiera sie do spowiedz
                                > i,komunii czy na Pasterke.
                                > Chociarz zyjemy w spoleczenstwie otwartym i w 90% katolickim , wlasnie dlatego
                                > tych tematow sie nie porusza , jesli cie o nie ktos wprost nie zapyta.
                                > Natomiast Igor,Alfred,etc w co drugim poscie deklarowal sie jako katolik,choc n
                                > ikt o to nie pytal
                                > Taka postawa traci falszem ,bo o katolicyzmie swiadcza nasze poglady i wybor dr
                                > ogi zyciowej,stosunek do przemocy , wojny , aborcji a nie goloslowne deklaracje

czesc Krystian. mamy tu nowego guru,ktory nam swe slowa wstawia i kaze to
                                przezuwac. daj spokoj facet nic nie pojmuje,ale lata za kazdym z tymi swoimi
                                dzieciecymi zaczepkami. na innych postach rzucal kalumniami we mnie,podczas gdy
                                ja bylam po przeciwnej stronie kuli ziemskiej. ot taki prowokator za 3 grosze,bo
                                ktos sie osmielil niezgodzic z ksieciem. jak tam przygotowania do wyjazdu? u
                                mnie na szczescie zdrowiej,dziecie dobrze dochodzi do siebie,tylko musze go
                                wszedzie wozic,bo nie moze jeszcze nic dzwigac. drugi dostal sie na uczelnie i
                                na taki kierunek jak chcial wiec AMEN.czas teraz na mnie a pomyslow mam sporo:))
                                zycze milego wypoczynku bez forum,uf to pomaga. swiat jest tak niesamowicie
                                piekny. azja jest wspaniala wszystko techno i blyszczace. w singapurze te
                                wszystkie doniczkowe roslinki to wielkie drzewa,co to znaczy dobry klimat:)))pozdr
                                • Gość: staszek Re: Dziwne... IP: 209.101.135.* 21.12.04, 19:26
                                  Wielki Autorytecie Moralny ktorego krytykowac nie wolno bo nie ma za co
                                  cham tutaj pisze
                                  skad cham mial widziec ze autorytet byl na drugiej stronie globu? czy cham zna
                                  autorytet osobiscie? cham by napisal to samo jak by autorytet byl w tym samym
                                  pokoju

i cham teraz naprawde bedzie pisal po dziecinnemu bo widac ze Autorytet inaczej
                                  nie pojmuje
                                  • Gość: rachelka Re: Dziwne... IP: *.twcny.rr.com 21.12.04, 19:30

> Wielki Autorytecie Moralny ktorego krytykowac nie wolno bo nie ma za co
                                    > cham tutaj pisze
                                    > skad cham mial widziec ze autorytet byl na drugiej stronie globu? czy cham zna
                                    > autorytet osobiscie? cham by napisal to samo jak by autorytet byl w tym samym
                                    > pokoju
                                    >
                                    > i cham teraz naprawde bedzie pisal po dziecinnemu bo widac ze Autorytet inaczej
                                    >
                                    > nie pojmuje

zycze aby staszek przywdzial usmiech na twarz,wsiadl w samolot i oblecial glob
                                    ziemski jak ja. w tym roku oblecialam 4 kontynenty co zdecydowanie poprawia
                                    percepcje i zrozumienie swiata. dodatnio wplywa rowniez na humor i zanik
                                    frustracji. zycze tobie tego samego a na Swieta wszystkiego dobrego,bo to chyba
                                    szybciej nastapi.
                                    • Gość: staszek Re: Dziwne... IP: 209.101.135.* 21.12.04, 19:31
                                      Cham sie klania przed Autorytetem ze tak sobie lata i do ignorancji szczerze
                                      przyznaje
                                • krystian71 Re: Dziwne... 21.12.04, 19:28
                                  hi , Rachelko,wlasnie sie pierze i suszy , wyruszamy jutro o polnocy , wiec troche czasu jest i rajzefieber jeszcze mnie nie dopadlo
                                  10 dni bez forum -wyobrazasz to sobie ? Chyba ,ze gdzies sie dorwie do internetu...
                                  Zdrowiejcie wszyscy i wypoczywajcie
                                  pozdr
                                  • Gość: rachelka Re: Dziwne... IP: *.twcny.rr.com 21.12.04, 19:33
                                    krystian71 napisała:

> hi , Rachelko,wlasnie sie pierze i suszy , wyruszamy jutro o polnocy , wiec tro
                                    > che czasu jest i rajzefieber jeszcze mnie nie dopadlo
                                    > 10 dni bez forum -wyobrazasz to sobie ? Chyba ,ze gdzies sie dorwie do internet
                                    > u...
                                    > Zdrowiejcie wszyscy i wypoczywajcie
                                    > pozdr
                                    he,he rajzefieber mnie juz przeszedl for good. niestety w mojej ostatniej
                                    podrozy zazylam pigulke na sen i popilam bloody mary. kombinacja
                                    nieszczegolna,gdyz walnelo mnie na cale 15 godzin:)) stewardesy razem z pilotem
                                    i moja kolezanka mnie docucic nie mogli, a ja obudzilam sie w Tokyo jak swieza
                                    buleczka,wyspana i wypoczeta. radze ci strzelic sobie tylko alkohol bez
                                    pigulek:)) podroze ksztalca:))
                                    • krystian71 Re: Dziwne... 21.12.04, 19:45
                                      wlasnie sobie strzelam powolutku i jutro od rana tez zaczne.
                                      A skads sie ten Stasinek tu wzion,wczesnij chlopiecia nie widzialem?
                                      Jedni odchodza , drudzy przychodza , taka jest kolej zycia.
                                      Dochodzi do tego ze zaczynam zalowac Gabryske , ta przynajmniej byla wyrafinowana,przy niej nie bylo letnich uczuc...
                                      • Gość: rachelka Re: Dziwne... IP: *.twcny.rr.com 21.12.04, 19:49
                                        krystian71 napisała:

> wlasnie sobie strzelam powolutku i jutro od rana tez zaczne.
                                        > A skads sie ten Stasinek tu wzion,wczesnij chlopiecia nie widzialem?
                                        > Jedni odchodza , drudzy przychodza , taka jest kolej zycia.
                                        > Dochodzi do tego ze zaczynam zalowac Gabryske , ta przynajmniej byla wyrafinowa
                                        > na,przy niej nie bylo letnich uczuc...

jesli za gabcia tesknisz to lepiej strzel sobie glebszego,bo we mnie nie
                                        znajdziesz kompana do placzu. stasio tu juz jest od dawna,tylko przybiera coraz
                                        bardziej styl sierzanta z wojska,ktory wszelkie rozumy pojadl. co do wojska to
                                        jeszcze do dzisiaj pamietam jak jeden sierzant mnie na korytarzu sama zobaczyl i
                                        krzyczy "rozejsc sie". czas na to bo pieczenie czeka:)) uzywaj nart,tylko sie
                                        nie polam,ja musze troche poczekac na biale szalenstwo,ale co sie odwlecze to...
                                        • Gość: staszek Re: Dziwne... IP: 209.101.135.* 21.12.04, 19:54
                                          Ok Rachelko jakoz ze Swieta sa za pasem wiec proponuje pokoj. Koniec wzajemnego
                                          obrazania i jak bedzie temat to rzeczowa dyskusje. ZYcze Milych Swiat. Staszek
                                          • Gość: rachelka Re: Dziwne... IP: *.twcny.rr.com 21.12.04, 19:58

> Ok Rachelko jakoz ze Swieta sa za pasem wiec proponuje pokoj. Koniec wzajemnego
                                            >
                                            > obrazania i jak bedzie temat to rzeczowa dyskusje. ZYcze Milych Swiat. Staszek
                                            pax staszek i zycze tobie tego samego
                                        • krystian71 Re: Dziwne... 21.12.04, 19:57
                                          Taaa,sierzanty ze studium wojskowego to zupelnie odrebna narodowosc a nawet wyznanie,niestety gdzies mi sie humor zeszytow zapodzial i nie mam sie z czego posmiac,chyba ,ze z zabiegow Stasia
                                          • Gość: staszek Re: Dziwne... IP: 209.101.135.* 21.12.04, 19:59
                                            Och to sie smiej krystianku smiej i smiej az do rozpuku . Miej Smiejace sie
                                            Swieta
                                            • krystian71 Re: Dziwne... 21.12.04, 20:07
                                              sorry stasiu,odpowiedz i zyczenia ponizej
                                              • Gość: staszek Re: Dziwne... IP: 209.101.135.* 21.12.04, 20:13
                                                Ok, to pax i koniec z tymi krystiankami, stasiami itp. mozna sie nie zgadzac po
                                                ludzku. przynajmniej mam taka nadzieje

Wesolych
                                                Staszek
                                      • Gość: staszek Re: Dziwne... IP: 209.101.135.* 21.12.04, 19:55
                                        JAkoz to mnie Krystianku nie pamietasz . Toz to ze mna pax chciales jak z
                                        Igorem milaem polemike aby islamistow w czambul nie potepial.
                                        Milych Swiat Ci zycze i miejsca w sercu dla Zydow
                                        • krystian71 Re: Dziwne... 21.12.04, 20:06
                                          qrcze az sie wyszykiwarka musialem podeprzec i zwracam honor,bylo cos takiego , znalazlem i sorry za ta amnezje i Altzheimera.
                                          rowniez zycze zdrowych i wesolych
                                          • hans2 "krystian" to ahmed muzulman polskiego pochodzen 21.12.04, 20:12

propaganda .

islam=faszyzm
                                            • Gość: staszek Re: "krystian" to ahmed muzulman polskiego pocho IP: 209.101.135.* 21.12.04, 20:15
                                              czy to igor pod nowym nickiem? Ladnie to tak przy Swietach?
                                              • krystian71 to samo podejrzewalem,ale... 21.12.04, 21:42
                                                to chyba nie tak,tych trzech gigantow intelektu(lechu , wojo,zbik) pisze jednozdaniowe posty w przeciwienstwie do igora et consorces.
                                                troche inny styl i skladnia , choc zarys tresci ten sam
                                                jeszcze raz zyczenia...
                                            • krystian71 znow wlepiliscie ten sam text jest was trzech 21.12.04, 20:16
                                              i nawet raz na tydzien nic nowego nie splodzicie?
    • Gość: Immam Abu Haneefah A co tak i spokojny tyn forum o igorze. on myslal, IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 22.12.04, 00:09
      ze wiecyj ludzie popisze. "Muhammad Poslaniec Boga, i Ci, ktorzy sa razem z
      nim, sa gwaltowni wobec niewiernych a milosierni wobec siebie"
      Sura "Zwyciestwo" 29.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka