Dodaj do ulubionych

Do Gucia prywatne pytanie:

27.12.04, 16:12
Czy ty w ogóle kogoś lubisz? Na tym forum sporo wszelakiego ścierwa opetanego
nienawiścią, ale nawet krassula lubi amerykanskich najemników oraz morderców
z IDF. A kogo ty lubisz?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gucio Sa tu osoby ktore lubie. To moja sprawa! IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 27.12.04, 17:18
      > Podobal mi sie wyczerpujacy twoj post o tych skurwesynskich ukraincach,
      ktorzy wlasnie 'wygrali' wybory.

> Pisujesz o sprawch ktore lubisz, czy o tym, co byloby mozna lubiec, gdyby...
      • ben_shaprut Nie chodzi o forumowiczów - czy ty w ogóle lubisz 27.12.04, 17:20
        jakieś grupy ludzi, czy jestes klasycznym egzemplarzem mizantropa?
        • Gość: Gucio Re: Nie chodzi o forumowiczów - czy ty w ogóle lu IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 27.12.04, 17:34
          > Mam swoje sympatie i te oczywiste antypatie. To forum nie sluzy do
          samookreslania sie, ale do wyrazania tych opinii, na tematy ktorych jednostka
          chce sie wyrazac z takiego, czy innego powodu. A jezeli sie to traktuje
          inaczej, to ja sie tym przejmowac nie mam zamiaru.

> Dalsze usilowania wnikania w indywidualny stosunek do poszczegolnych spraw,
          czy tez 'grup ludzi', uwazam raczej za przejaw niczym nie usprawiedliwionej
          wscibskosci.

• ben_shaprut Więc zgadza się - mizantrop. A siebie samego 27.12.04, 17:36
            chociaż lubisz, czy też twój stosunek do innych stanowi wypadkową obrzydzenia
            do samego siebie...?
            • Gość: Gucio Jezeli twoje pytanie mialo skierowac odpowiedz IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 27.12.04, 17:44
              > na z gory okreslona 'przegrodke', to trafiles.

> tepota czy ograniczenie, objawia sie najwidoczniej w taki tez u ciebie
              sposob. Bardzo polski, musze dodac....

> Amen.
              • j-k Gucio, Twoj rozmowca 27.12.04, 17:51
                chcial Ci tylko skromnie zwrocic uwage na fakt, ze sprawy o ktore rzekomo
                walczysz, tylko kompromitujesz, poprzez Twoj, nazwijmy to "niepolityczny" jezyk.

W tym jestes podobny do Tomsona.

I za to Was obu lubie.

Duzo zdrowia w Nowym Roku zycze.

Twoj J.K.
                • ben_shaprut :) 27.12.04, 17:53
                  j-k napisał:

> Re: Gucio, Twoj rozmowca chcial Ci tylko skromnie zwrocic uwage na fakt, ze
                  sprawy o ktore rzekomo
                  > walczysz, tylko kompromitujesz, poprzez Twoj, nazwijmy to "niepolityczny"
                  jezyk
                  > .
                  >
                  > W tym jestes podobny do Tomsona.
                  >
                  > I za to Was obu lubie.
                  >
                  > Duzo zdrowia w Nowym Roku zycze.
                  >
                  > Twoj J.K.
                • Gość: Gucio Jasiu, to dosc plytkie, jezeli nie sens IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 27.12.04, 18:06
                  > wypowiedzi, czy tez zwrocenia uwagi na pewne fakty nie jest wazny dla kogos
                  na tyle, ze styl, czy jezyk uzywany w tym stylu, jest wazniejszym!

> O co tu chodzi?

> O garsc plytkich konwenansow, czy tez moze o to, ze jedynie 'klejnoty
                  rodzinne' wylacznie stanowia o meskosci wrazliwego wymoczka?

> Bo ja to wlasnie tak, a nie inaczej przywyklem te sprawy oceniac.

> Zyczenia odwzajemniam. Feliz Ano Nuevo para Ud. y para la Familia de Ud.
                  • Gość: J.K. Bueno y prospero Ano, para ti , Gucio, tambien IP: *.arcor-ip.net 27.12.04, 23:00
                    ale zrozum ze ja Ci nie zamierzam szkodzic.
                    sam sobie szkodzisz, czlowieku.

Co to jest: - krojenie Zyda na kawalki i spuszczanie go do kibla?

masz troche ludzkiej przyzwoitosci?
                    • Gość: Gucio Re: Bueno y prospero Ano, para ti , Gucio, tambie IP: *.235.33.176.Dial1.Orlando1.Level3.net 27.12.04, 23:02
                      > Nieprzyzwoitoscia byloby pozostawienie scierwa aby gnilo i muchy by sie
                      legly...
    • Gość: jarek Czyzby to nie autowywiad Byl. IP: *.fastres.net 27.12.04, 17:48
      Oboje ,albo Gucio lubi tylko arbskich mordercow pod zanaku SShamas i tez swoich braci polsko-arabskich kundlow.
      • ben_shaprut sio do domu, bo cię żona znowu wałkiem po pysku 27.12.04, 17:50
        zleje...
        • Gość: jarek Gucio powiedzial co widzial....prawdy on nie lubi. IP: *.fastres.net 27.12.04, 17:57
          • Gość: arap [...] IP: *.red.bezeqint.net 27.12.04, 18:29
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • ben_shaprut Poznał swój swego, co...? 27.12.04, 18:51
              • Gość: jarek Gucio sam sie w swoj sposob broni... IP: *.fastres.net 27.12.04, 19:22
                tylko dlaczego ten arabski kundel pod zydowskiego adwokata sie podszywa, czyzby arabskich nie bylo...
                • ben_shaprut sio, pantoflarzu, bo żona z nuzdelkulą czyha... 27.12.04, 19:25
                  • Gość: jarek lepiej pod pantoflem siedziec niz 5 razy dziennie IP: *.fastres.net 27.12.04, 20:09
                    w kierunku bieguna wypinac.
                    • ben_shaprut Komu to mówisz? Dziecko... 27.12.04, 20:17
        • Gość: rachelka Re: sio do domu, bo cię żona znowu wałkiem po pys IP: *.twcny.rr.com 27.12.04, 18:49
          ben_shaprut napisał:

> zleje...
          he,he poranne polakow rozmowy. ja moge tylko dodac,ze jarus to rzeczywiscie
          widzi tylko jeden obrazek-araba i kazdy watek nawet kulinarno-przyrodniczy
          konczy sie na tej samej wizji turbanowej.niestety co poniektorym nic nie jest w
          stanie zmienic sennych mar. co do gucia to mysle,ze wiele postow mial poprawnych
          jezykowo,ale za duzo uzywa nieparlamentarnych slow aby przekonanac wiekszosc
          rozmowcow o swoim punkcie widzenia swiata. w koncu jak popatrzec na nasze forum
          to kurioza intelektualne typu joja,krasuli czy jk nie maja zbyt wielu sympatykow
          do rozmow. wiekszosc z nas nie lubuje sie w jezyku nizin spolecznych.mozna
          wymienic poglady,ale styl i klase powinno sie trzymac,przynajmniej w wiekszosci
          swoich wypowiedzi.pozdr
          • Gość: obcy Re: sio do domu, bo cię żona znowu wałkiem po pys IP: *.red.bezeqint.net 27.12.04, 18:52
            CCCO oczekujesz od tego bekarta makaki gucia
          • Gość: pytanie do Rachelk Re: sio do domu, bo cię żona znowu wałkiem po pys IP: *.adsl.catt.com 27.12.04, 20:04
            czym Ciebie taki wulgarny osobnik przyciaga, Czy nie mozesz znalezc innego
            guru.
            Przypominasz dziewczyny (gruppies) z kregu Masona.
            • ben_shaprut coming up to your logic - ditto.... 27.12.04, 20:07
            • Gość: rachelka Re: sio do domu, bo cię żona znowu wałkiem po pys IP: *.twcny.rr.com 27.12.04, 20:14
              Gość portalu: pytanie do Rachelk napisał(a):

> czym Ciebie taki wulgarny osobnik przyciaga, Czy nie mozesz znalezc innego
              > guru.
              > Przypominasz dziewczyny (gruppies) z kregu Masona.

a ty chyba sam mansonem jestes,ze te czasy pamietasz.masoneria to raczej dobra
              role odgrywa w usa,wiec prosze badz bardziej scisly w swych wypowiedziach,bo
              wychodzisz na wyrosnietego,lecz niedouczonego hippisa
              • Gość: J.K. Konkrety, kobieto, konkrety i merytoryka... IP: *.arcor-ip.net 27.12.04, 23:05
                1. Jedwabne, mimo, ze z podpuszczenia Niemcow, to polskimi rekami.
                2. Dyrektywa rzadu londynskiego o oczyszczeniu szeregow AK z lipca 1944.
                3. Dzialania Brygady Swietokrzyskiej NSZ.

Najpierw uczciwie przyznajmy sie do naszych polskich grzechow,
                a potem bedziemy mogli ucziwie krytykowac Zydow.

Czy wolisz oszustwa i manipulacje na poziomie goldbauma i mirmila?

Twoj, jak zawsze, Dr. J.K.
                • ben_shaprut Ciuuuuciuś! Kto z twoich tam biznes robił?!? 27.12.04, 23:09
                  My i tak się dowiemy!
                  • Gość: plastelina Re: Ciuu...gowno sie dowiecie zydy na kolana psy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 00:17
                • Gość: rachelka Re: Konkrety, kobieto, konkrety i merytoryka... IP: *.twcny.rr.com 27.12.04, 23:41
                  Gość portalu: J.K. napisał(a):

> 1. Jedwabne, mimo, ze z podpuszczenia Niemcow, to polskimi rekami.
                  > 2. Dyrektywa rzadu londynskiego o oczyszczeniu szeregow AK z lipca 1944.
                  > 3. Dzialania Brygady Swietokrzyskiej NSZ.
                  >
                  > Najpierw uczciwie przyznajmy sie do naszych polskich grzechow,
                  > a potem bedziemy mogli ucziwie krytykowac Zydow.
                  >
                  >
                  > Czy wolisz oszustwa i manipulacje na poziomie goldbauma i mirmila?
                  >
                  > Twoj, jak zawsze, Dr. J.K.
                  oj chyba ty nie moj JK,ja bajarzy mam az za duzo,tylko moi ciagle rosna, a te
                  twoje bajki to nawet przyglupow by znudzily.Wole rozmowe na poziomie mirmila,a
                  dlaczego to juz ci kiedys tlumaczylam. pije mniej stolicznej,chyba to byl glowny
                  powod.
                  nie twoja ci rachelka
                  • Gość: J.K. Cieszy mnie ta odpowiedz. A stoliczna pijam tylko IP: *.arcor-ip.net 27.12.04, 23:49
                    (w Rosji z Rosjanami... a bywam tam czesto...))

Od zabawy ma mam tez ciekawsze obiekty - i dziekuje za uwage.

Wiecej glowy zawracal Ci nie bede i mam nadzieje, ze z wzajemnoscia.

Tylko pamietaj, ze dopiero gdy znajdziesz zdzblo w oku wlasnym,
                    szukaj go u innych.

bye.
                    • Gość: rachelka Re: Cieszy mnie ta odpowiedz. A stoliczna pijam t IP: *.twcny.rr.com 28.12.04, 00:22
                      Gość portalu: J.K. napisał(a):

> (w Rosji z Rosjanami... a bywam tam czesto...))
                      >
                      > Od zabawy ma mam tez ciekawsze obiekty - i dziekuje za uwage.
                      >
                      > Wiecej glowy zawracal Ci nie bede i mam nadzieje, ze z wzajemnoscia.
                      >
                      > Tylko pamietaj, ze dopiero gdy znajdziesz zdzblo w oku wlasnym,
                      > szukaj go u innych.
                      >
                      > bye.
                      nu nu widze,ze namietnie czytujesz biblie,mam nadzieje,ze cala a nie wycinki.
                      kochaj blizniego swego jak siebie samego,chyba tego nie przeoczyles?
                • marcus_crassus J.K. masz specyficzny problem 28.12.04, 00:02
                  otoz z blizej nieznanych powodow traktujesz inaczej kobiety niz facetow.z jednej strony to moze i dzentelmenskie ale z drugiej strony osobliwe.jak ktos tutaj sie wpycha to tak samo zbluzgam - glupota nie ma dla mnie plci.ja tam przyznam sie - jestem szarmancki jak moge cos przez to zyskac ;))) natomiast jakos na forum niewiele mam do zyskania wiec moja kultura osobista jest w glebokim ukryciu

podobnie bylo z niejaka biedronka z ktora wpierw zgadzalem sie (a raczej ona ze mna) co do kwestii islamu natomiast pozniej zbluzgalem calkowicie za wypowiadanie nonsensow co do powstania warszawskiego.i biedroneczka gdzies sie pokrecila,,chyba gdzies czytalem ze gdzies po forum psychologia ale nie mogla juz sie tutaj odnalezc i splynela.

otoz rachelka podobnie jak inne kobiety na forum nieslychanie przekonuje mnie to innej rzecz - ze baby sa strasznie glupie.nigdy wlasciwie nie gadalem z dana33 choc niby wydawaloby sie ze powinienem trzymac jej strone bo to co ta kobieta wypisywala bylo w 75% totalna bzdura.podobnie jest z innymi kobietami na tym forum.chyba jeszcze ani razu nie trafila sie tutaj osoba plci zenskiej ktora pochwalila sie jakas wieksza wiedza - no moze przesadzam - zjawia sie co jakis czas niejaka rattlerka ktora wyglada calkiem inteligentnie i byla jeszcze jedna osoba ktora wypowiadala sie calkiem inteligentnie ale mam wrazenie ze to byl facet o zenskim nicku (zapomnialem teraz nicka ale o ile pamietam byl dosc charakterystyczny)

problem z wiekszoscia kobiet tutaj to to ze pisza o niczym.to co produkuja to woda.gadka wyjeta z tych ktore slysze bedac u fryzjera.spojrz na wypociny rachelki.o ile wiekszosc facetow stara sie rozmawiac tutaj na poziomie argumentow (wychodzi lepiej lub gorzej ale taka jest zasada) o tyle np przykladowa rachelka po prostu gledzi o niczym.swego czasu wstawiala linki o jakis wydarzeniach na swiecie o ktorych wlasnie przeczytala,zazwyczaj okraszonych komentarzem godnym wola wgapiajacego sie w malowane wrota i nic nie rozumiejacego...

uderza mnie po prostu z wiekszosci postow napisanych przez kobiety totalny infantylizm.gadka w stylu "a slyszala pani ze kowalska kupila nowa pralke"

jednym slowem - wiekszosc facetow przychodzi tutaj napisac jakis swoj poglad w okreslonej sprawie albo wyrazic opinie.rachelka (daje ja jako przyklad bo jest akurat obok) przychodzi zas po prostu w przerwie najzwyczajniej odezwac sie do kogos mimo ze moze nie miec nic do powiedzenia...

mowiac szczerze nieslychanie mnie taki infantylizm razi.dla ciekawosci zerknalem az na kilka innych forow na GW.i ten wzorzec sie powiela - wszystkie fora "opanowane" przez facetow to konkrety i jasno postawione sprawy.fora "kobiece" zas to pie....nie o szopenie.niewazne o czym i niewazne czemu.wazne zeby sobie troche popier..lic

gdyby nie to ze znam inteligentne kobiety zastanawialbym sie czy islamisci nie maja racji ;))) i miejsce baby jest przy garach...
                  • marcus_crassus ps- pewnym wyjatkiem jest jarek 28.12.04, 00:13
                    ktory..no wlasnie - jego sie nie da sklasyfikowac - ktory sprowadza kazdy problem do kwestii islamu.przypadek jarka jest jednak indywidualny i nie jestem w stanie go okreslic
                  • Gość: J.K. Nie Crassus, masz racje, ale to zaden problem! IP: *.arcor-ip.net 28.12.04, 00:14
                    Istotnie, kobiet z zasady nie atakuje.
                    (chociaz czasami doprowadza je to do bialej goraczki...).
                    polecam naprawde kilka sueper-inteligentnych kobiet na forum psychologia...
                    ostatnio czesciej tam bywam (przez nie, wlasnie...)

PS. Polecam tu kilka artykulow o Iraku:
                    www.foreignaffairs.org/20050101faessay84102/james-dobbins/iraq-winning-the-unwinnable-war.html.

Trzymaj sie na Nowy Rok.!
                    • marcus_crassus to inna sprawa 28.12.04, 00:36
                      nie wiem kto jest na forum psychologia ale calkiem mozliwe ze tam kobiety wypowiadaja sie sensownie.sek w tym ze jak zgaduje po nazwie to forum dotyczace relacji spolecznych i emocji.no i wlasnie tam kobiety przypuszczalnie gadaja na temat bo to wlasnie temat na temat ktorego przypuszczalnie moga sie sensownie wypowiedziec...temat polityki zas to juz zupelnie inna sprawa.tutaj wchodza w rachube takie kwestie jak gospodarka,polityka,wojskowosc.

biedrona np w temacie powstania gadala glupoty tak straszne ze sie plakac chcialo.sek w tym ze do kobiet w tych sprawach mozna gadac jak do sciany.nie operowala w ogole na poziomie polityczno - wojskowym tego wydarzenia ale na poziomie emocjonalnym (bohaterstwo,byli odwazni,ktos tam zginal etc)

na tym w skrocie polega problem wiekszosci kobiet na tym forum.one po prostu gadaja od rzeczy - to o czym pisza zupelnie nie jest na temat,choc samo w sobie moze nie byc glupie.ale nie w "logicznym rozumieniu"
                      • marcus_crassus mam pewna konkluzje 28.12.04, 00:49
                        chodzi chyba o standardowa zasade ze o ile my rozmawiamy dla wyciagniecia pewnych wnioskow,wymiany wiedzy o pewnych faktach,przeczytania czyjejs opinii i rozwazenie uzytych argumentow (to jest dyskusja) wiekszosc osob plci zenskiej po prostu wychodzi z innego zalozenia...

ich celem nie jest ani wymiana wiedzy,ani spor dotyczacy konkretnych argumentow ani przedstawienie faktow i analiza stanowiska drugiej strony (o ile w ogole argumenty takowe posiada) ale po prostu rozmowa.

rozmowa zas wg nich nie musi prowadzic do zadnych wnioskow,zadnego przedstawiania faktow,baaaaa...nawet nie musi prowadzic do rozwazania konkretnej sytuacji...

ot,zobacza cos w dzienniku to akurat zapytaja "a pani pani kowalska slyszala o XXX..." "a tak pani,slyszalam,cos strasznego a wie pani ze..." "oj nieslychane pani kowalska,co tez pani powie...a wie pani ze..."

przypomina mi to moja ostatnia rozmowe z moja "obecna" ;))) - opowiadala mi jakas historie z pracy...no to ja oczywiscie wysluchalem i zaczalem ja analizowac i oceniac kto mial racje i jak to mozna ocenic a ta zaczela krzyczec ze jej nie rozumiem ;)))))))) w przypadku faceta od razu zachodzi sytuacja analizowania sytuacji i jakiegos okreslenia jej sensu.w przypadku kobiet zas po prostu mamy do czynienia ze zwyklym wygadaniem sie :))))))

o ile korzysci ;))))) z wysluchania tego od kobiety ktora akurat jest u Ciebie w mieszkanku i przed wami perspektywa wspolnej nocy to ja rozumiem ze sie mozna zmusic ;))))))))))na forum - bron panie boze!!!!
                        • Gość: . Politruk ma własnie babski intelekt IP: 207.44.180.* 28.12.04, 03:46
                          > przypomina mi to moja ostatnia rozmowe z moja "obecna" ;))) - opowiadala mi jak
                          > as historie z pracy...no to ja oczywiscie wysluchalem i zaczalem ja analizowac
                          > i oceniac kto mial racje i jak to mozna ocenic a ta zaczela krzyczec ze jej nie
                          > rozumiem ;)))))))) w przypadku faceta od razu zachodzi sytuacja analizowania s
                          > ytuacji i jakiegos okreslenia jej sensu.w przypadku kobiet zas po prostu mamy d
                          > o czynienia ze zwyklym wygadaniem sie :))))))

Ej crappus... może ty nie tak do końca głupi jestes.
                          Choć w tobie jest sporo kobiety. Politruk ma własnie babski intelekt. On wierzy i kocha i rzeczywistość widzi przez swoją wiarę i emocje uwielbienia.
                          Ta bomba w Mosulu to była sprawna akcja USA służąca amerykańskim żołnierzom, tylko jeszcze lewaki tego nie rozumieją, nie?
                          A spadający dolar to sukces gospodarczy USA? Jak dolar będzie kosztował 5 groszy to będzie już apogeum sukcesu, czy trzeba czekać dalej?
                  • Gość: rachelka Re: J.K. masz specyficzny problem IP: *.twcny.rr.com 28.12.04, 00:29
                    marcus_crassus napisał: gdyby nie to ze znam inteligentne kobiety
                    zastanawialbym sie czy islamisci nie
                    > maja racji ;))) i miejsce baby jest przy garach...
                    >
                    chyba na odwrot, inteligentne kobiety zastanawiaja sie po pierwsze dlaczego ty
                    je czytasz, po drugie czy ty jestes dobry i do garow,bo jak widzisz czerwone
                    przed oczami to chyba nie ma gara,ktory ciebie wytrzyma. no nie tylko kobiety
                    maja takie zdanie o tobie. jakos nie widze wielu z ktorymi ty wogole potrafisz 3
                    slowa zamienic,chyba,ze sa to ludzie pracujacy przy oczyszczaniu sciekow-czyli
                    twojego pokroju. nie trodz sie z odpisywaniem,bo ciebie to nawet pijany ciolek
                    nie jest w stanie zniesc,niedosc,ze glupoty gorsze od pijanej kury pocisz to
                    jeszcze okraszasz je takim chamstwem,ze maske gazowa trzeba by wdziac,aby
                    dobrnac do konca.widac,ze ciebie chyba ulica wychowala,bo nie wyobrazam sobie
                    twojego rodzica,ktory czegos podobnego by swa latorosl uczyl.
                    • marcus_crassus jasne rachelciu 28.12.04, 00:39
                      przepraszam ale nie mam czasu zajmowac sie rozmowa z toba.przypomina mi plywanie w morzu.plywanie w duzej ilosci wody ma jednak swoje dobre strony.ty-zadnych

end.rozmawiam o tobie a nie "z toba"
                      • Gość: rachelka Re: jasne rachelciu IP: *.twcny.rr.com 28.12.04, 00:42
                        marcus_crassus napisał:

> przepraszam ale nie mam czasu zajmowac sie rozmowa z toba.przypomina mi plywani
                        > e w morzu.plywanie w duzej ilosci wody ma jednak swoje dobre strony.ty-zadnych
                        >
                        > end.rozmawiam o tobie a nie "z toba"
                        >
                        o ludzich nieistotnich sie kotus nie rozmawia,cosik ci sie pomylilo,nie pierwszy
                        i nie ostatni raz. a end to jest so called "the end",my tu w angielskim mamy
                        preposition,jesli juz to poprawnie panie mecenasie,inaczej to nikodem dyzma z
                        ciebie wyskoczy.
    • fredzio54 Re: Do Gucia prywatne pytanie: 27.12.04, 19:25
      twoje arabczki sa mordercy
      nie pozwole cie obrazac moje panstwa i cudowne IDF goju gnoju
      • ben_shaprut In private, Freddy, I am a Sephardic on the 27.12.04, 20:15
        Maternal (the only One) side. In my belief I am a Pole and Christian. What are
        you?
    • Gość: J.K. Niestety, Bnadem, nie masz u mnie Zyda IP: *.arcor-ip.net 27.12.04, 23:23
      od 10-ciu pokolen.
      ale jacys Niemcy tam byli.
      Zrozumialem wlasnie, ze to tez moze byc szkodliwe.
      Dziekuje za uprzejme sugestie.
      • Gość: plastelina zara wszytkim wmowia ze sa zydy, przebiegle psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 00:24
    • Gość: plastelina ty SZARPANY BENEK odpie..sie od gutka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 00:16
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka