marcus_crassus
02.01.05, 20:08
lewactwo na calym swiecie i inne oszolomy maja jedna wspolna ceche - otoz uwielbiaja sprawdzac co ktos ma w swojej kieszeni i oceniac jak to wydaje...
czytajac wypociny lewactwa w ktorych te golodupce oceniaja ile daja US,komu daja i czy to dobrze czy to zle czuje to tego swiatowego smrodu jeszcze wieksza pogarde - same te smierdziele nie maja ale jak w starej dobrej komunie - najlepiej rozwiazywac swiatowe problemy za pieniadze innych - bo samo lewactwo niestety majetne nie jest...
pierwsza reakcja jest chec zeby USA po prostu w ogole nie daly - ale Ci biedni ludzie w azji nie moga ponosic odpowiedzialnosci ze lewackie i inne antyamerykanskie robactwo uzywa ich jako zabawki w swoich chorych tezach...
wiec niczego nie zawinili i nijak nie maja z tym nic wspolnego...
natomiast powiem jedno - mam nadzieje ze tym smrodom kiedys wlasnie ktos z USA poskapi nerki albo innego organu i beda mogli zdechnac ze swiadomoscia ze amerykanie sa skapi,niedobrzy i chciwi...kazdy lewak i antyamerykanin powinien miec mozliwosc zdychania z taka swiadomoscia...
moze jestem ciut zbyt radykalny ale powiem wprost - z jednej strony poglady to tylko poglady - ale sa wazne - jakby zycie kogokolwiek kto ma rownie chore poglady jak forumowi antyamerykanie rozwazajacy czy US dalo za malo,czy powinno dac tyle ile izraelowi i dlaczego jednak w koncu dalo najwiecej bylo zalezne od tego czy np ja oddalbym krew na rzecz takiego poszkodowanego w wypadku lewaka to mowiac wprost:
DLA TAKICH SWIN MOGLBYM CO NAJWYZEJ ODDAC TROCHE MOCZU I NAWET NIE MIALBYM ZADNYCH WYRZUTOW SUMIENIA,NAD zranionym szczeniakiem ze schroniska bardziej bym sie litowal