Dodaj do ulubionych

najbardziej obrzydliwa rzecz w lewactwie

02.01.05, 20:08
lewactwo na calym swiecie i inne oszolomy maja jedna wspolna ceche - otoz uwielbiaja sprawdzac co ktos ma w swojej kieszeni i oceniac jak to wydaje...

czytajac wypociny lewactwa w ktorych te golodupce oceniaja ile daja US,komu daja i czy to dobrze czy to zle czuje to tego swiatowego smrodu jeszcze wieksza pogarde - same te smierdziele nie maja ale jak w starej dobrej komunie - najlepiej rozwiazywac swiatowe problemy za pieniadze innych - bo samo lewactwo niestety majetne nie jest...

pierwsza reakcja jest chec zeby USA po prostu w ogole nie daly - ale Ci biedni ludzie w azji nie moga ponosic odpowiedzialnosci ze lewackie i inne antyamerykanskie robactwo uzywa ich jako zabawki w swoich chorych tezach...
wiec niczego nie zawinili i nijak nie maja z tym nic wspolnego...

natomiast powiem jedno - mam nadzieje ze tym smrodom kiedys wlasnie ktos z USA poskapi nerki albo innego organu i beda mogli zdechnac ze swiadomoscia ze amerykanie sa skapi,niedobrzy i chciwi...kazdy lewak i antyamerykanin powinien miec mozliwosc zdychania z taka swiadomoscia...

moze jestem ciut zbyt radykalny ale powiem wprost - z jednej strony poglady to tylko poglady - ale sa wazne - jakby zycie kogokolwiek kto ma rownie chore poglady jak forumowi antyamerykanie rozwazajacy czy US dalo za malo,czy powinno dac tyle ile izraelowi i dlaczego jednak w koncu dalo najwiecej bylo zalezne od tego czy np ja oddalbym krew na rzecz takiego poszkodowanego w wypadku lewaka to mowiac wprost:

DLA TAKICH SWIN MOGLBYM CO NAJWYZEJ ODDAC TROCHE MOCZU I NAWET NIE MIALBYM ZADNYCH WYRZUTOW SUMIENIA,NAD zranionym szczeniakiem ze schroniska bardziej bym sie litowal
Obserwuj wątek
    • Gość: aki typowe krasulomówstwo- czyli ilość wklepanych IP: *.protonet.pl / *.protonet.pl 02.01.05, 20:21
      słów nie przekłada się na ich sens.
      p.s. jaka jest ilość donatorów narządów z usa do polski?
      • marcus_crassus nic nie zrozumiales 02.01.05, 21:32
        w tej kwestii nie chodzi o to skad i ile.chodzi o sam fakt gestu - tego ze ktos cos ci DAJE.nie oczekujac niczego w zamian.po prostu pomoc osobie w potrzebie.czesto z narazeniem wlasnego zdrowia.

mam nadzieje ze tym ktorzy zamiast cieszyc sie z kazdego ludzkiego gestu jeszcze sami nie dajac nic probuja je rozliczac i mowiac jak to malo kiedys zabraknie...

nie chodzi o US czy cokolwiek innego.chodzi tylko o to zeby wtedy wlasnie takiego ludzkiego gestu zabraklo.

doszlo Aki???
        • Gość: aki ja dam bo IP: *.protonet.pl / *.protonet.pl 02.01.05, 21:43
          byłem w tych odludnych cejlonskich wioskach po których popłyneło 7 m oceanu indyjskiego.
          p.s. na forum sa posty potepiające i usa i kraje muzułmanskie za niedostateczną reakcje
          • marcus_crassus niewazne czy dasz czy nie 02.01.05, 21:50
            bo nie trzeba dac teraz - to jest absurd.ktos moze nie dac teraz a dac np na WOSP albo na setki innych szczytnych projektow.chodzi po prostu o to ze DAR jest czyms do czego nikt nie jest zmuszony.darow sie nie rozlicza.darowanemu koniowi w zeby sie nie zaglada.

co to ma do rzeczy ile USA daja izraelowi???albo komukolwiek innemu.ci ktorzy nie maja nic zazwyczaj najwiecej maja do powiedzenia...

na lewackich portalach najwiecej swin gada o tym jak to ksiezy powinni rozliczyc z "tacy"

a to ich pieniadze???bo ja nie chodze do kosciola i gdy ja czegos nie daje to innym w rece nie zagladam.w sytuacji gdy ktos cos daje a nie musi nikt nie ma prawa oceniac czy dal duzo czy malo oraz jakie mial motywy.

biedni zawsze mowia "a ten to dal malo a taki bogaty" - a sam mowi "no ja bym dal tylko ze nie mam pieniedzy"

tylko ze kto kazal mu byc biednym???

rozumiesz juz o czym mowa aki???nieznosze cudownych recept,cudownych planow i cudownego moralizowania ale na koszt innych.

jak ktos chce swiecic przykladem niech zacznie od samego siebie
            • Gość: aki Re: niewazne czy dasz czy nie IP: *.protonet.pl / *.protonet.pl 02.01.05, 22:03
              nie dam bo to islamosyny lub nie dam bo sułtan brunei nie dał-masz tez i takie wypowiedzi
              • marcus_crassus gdzie ja napisalem ze nie dam bo to islamosyny??? 02.01.05, 22:12
                jak byles tam to wiesz ze zazwyczaj zwyklych ludzi ktorzy tam mieszkaja i ktorych do dotknelo gowno obchodzi polityka,bush,izrael i cale to pier...nie o szopenie...

co mnie w tym wypadku ma obchodzic ich wiara???ja w odroznieniu od co poniektorych nie traktuje niczego instrumentalnie,a za pierdoly pajacow na forum nie bede obwinial zwyklych ludzi ktorzy nie maja pojecia o istnieniu czegos takiego jak forum GW.

co do moich cynicznych postow - czasem sie zdarzaja choc nie jest ich wiele.akurat w tym temacie niczego chyba takiego nie bylo.
              • Gość: aki no nie mówiłem przecież ze to IP: *.protonet.pl / *.protonet.pl 02.01.05, 22:58
                twoje opinie
                • marcus_crassus a czy ja musze ganiac wszystkich kretynow??? 03.01.05, 20:24
                  kazdy ma chyba prawo do malej selektywnosci.
          • Gość: ika Re: ja dam bo IP: *.dip.t-dialin.net 02.01.05, 21:53
            Gość portalu: aki napisał(a):

> byłem w tych odludnych cejlonskich wioskach

a jakbys nie byl, to bys dal?

> p.s. na forum sa posty potepiające i usa i kraje muzułmanskie za
            > niedostateczną reakcje

jakiej odpowiedzi oczekujesz od psychola, ktory marzy o paleniu muzulmanow na stosach?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=19020731
            • Gość: aki powiem ze wstydem ze nie wiem czy bym dał IP: *.protonet.pl / *.protonet.pl 02.01.05, 22:05
              ale dzieki temu ze znam praktycznie wszystkie te kraje ta tragednia nie jest dla mnie telewizyjnym show
              • Gość: ika doceniam twoja szczerosc IP: *.dip.t-dialin.net 02.01.05, 22:11
                ja dalem, zona tez, nawet syn ze swoich wlasnych oszczednosci, co mnie niesamowicie mile zaskoczylo.

i nie uwazam, ze jestesmy w czyms lepsi od tych, ktorzy nie dali.
            • marcus_crassus do ika 02.01.05, 22:13
              to coz...jesli chodzi o gucia i takich co maja takie poglady to puszczenie ich na stosie nie stanowiloby dla mnie wyrzutu sumienia...

jesli zas to muzulmanin to mam to w tym przypadku gdzies,bo nie o to chodzi.
            • kumpel_krasuli czemu sie czepiasz ika? 02.01.05, 22:21
              Przeciez to w koncu tylko MUZULMANIE! Krasula jest szlachetna, krasula ofiarowala cale 40 zlotych! Sama sie tym chwalila i to kilka razy!
              Ile ty ofiarowalas?

Gość portalu: ika napisał(a):

> jakiej odpowiedzi oczekujesz od psychola, ktory marzy o paleniu muzulmanow na
              > stosach?
      • marcus_crassus spojrz na to aki: moze zrozumiesz 02.01.05, 21:36
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=19062836&a=19063205
        ciekawy jestem ile dala ta osoba (nie bede tutaj pisal o US bo chyba na tyle jestes rozgarniety ze wiesz ile daly US,wiesz sam ile dales ty a o to nie bede sie ciebie pytal a o to ile dalem ja to niewazne)

ciekawy jestem ile dali ci ktorzy najbardziej zagladaja do cudzych portfeli...

wiesz co - strzelam - 0

i moge postawic na to dosc duzo.bo znam hipokryzje swin.moze ty tez to kiedys zrozumiesz.czasem wypowiadasz sie do rzeczy tylko nie potrafisz pojac pewnych spraw
    • marcuss_crassus jakie oryginalne! 02.01.05, 20:53
      marcus_crassus napisał:

>
      > DLA TAKICH SWIN MOGLBYM CO NAJWYZEJ ODDAC TROCHE MOCZU I NAWET NIE MIALBYM
      > ZADNYCH WYRZUTOW SUMIENIA,NAD zranionym szczeniakiem ze schroniska bardziej
      > bym sie litowal

Zupelnie nowe, zaskakujace tony! Spodziewalibyscie sie ich po naszej krasuli?

:)))))))))
    • kumpel_krasuli Odwalcie sie od krasuli! 02.01.05, 21:06
      Krasula sie wqrwila! I ma racje!
      Nie wolno nabijac sie z USA. Bo to boli. Bo to rani.
      To niesmaczne i nieludzkie nabijac sie z kogos tylko dlatego, ze nie ma pieniedzy, ze nie jest w stanie pomoc ofiarom kataklizmu tak, jak zrobili to inni....
      USA pomogloby, gdyby moglo... ale nie moze.

Dlatego ja przylaczal sie do klatwy krasuli i rowniez oddaje na was mocz, lewaki!

:)))))))))))))))))))))))
      • Gość: Borek Re: Odwalcie sie od krasuli! IP: *.h.pppool.de 02.01.05, 22:06
        www.wesele1.republika.pl/krasula.jpg
        • kumpel_krasuli Trafnie uchwycony charakter :)))) 02.01.05, 22:28
          naszej krasuli :)))
    • Gość: che guevara Czy można zabić facia występującego tu jako marcus IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 02.01.05, 23:43
      crassusa i nie ponieść kary? Za zabicie człowieka jest dożywocie, ale czy
      człowiek byłby zdolny do takich poglądów???

marcus_crassus napisał:

> natomiast powiem jedno - mam nadzieje ze tym smrodom kiedys wlasnie ktos z USA
      > poskapi nerki albo innego organu i beda mogli zdechnac ze swiadomoscia ze
      > amerykanie sa skapi,niedobrzy i chciwi...kazdy lewak i antyamerykanin powinien
      > miec mozliwosc zdychania z taka swiadomoscia...
      • Gość: rachelka Re: Czy można zabić facia występującego tu jako m IP: *.twcny.rr.com 02.01.05, 23:52
        Gość portalu: che guevara napisał(a):

> crassusa i nie ponieść kary? Za zabicie człowieka jest dożywocie, ale czy
        > człowiek byłby zdolny do takich poglądów???
        >
        > marcus_crassus napisał:
        >
        > > natomiast powiem jedno - mam nadzieje ze tym smrodom kiedys wlasnie ktos
        > z USA
        > > poskapi nerki albo innego organu i beda mogli zdechnac ze swiadomoscia ze
        > > amerykanie sa skapi,niedobrzy i chciwi...kazdy lewak i antyamerykanin pow
        > inien
        > > miec mozliwosc zdychania z taka swiadomoscia...

mam nadzieje,ze kiedy na niego czas przyjdzie,bedzie to gleboko tkwilo i w jego
        swiadomosci,czego jemu serdecznie zycze.nie ma to jak cos przezyc na wlasnej
        skorze,co na codzien zyczylo sie drugiemu blizniemu.
      • Gość: P.S.J. Re: Czy można zabić facia występującego tu jako m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 20:37
        Niektórzy postulują nieludzkość pomysłów komunistycznych - czy w takim razie
        chciałbyś, żeby pozwolono im na mordowanie komunistów?

Nie życz drugiemu, co tobie niemiło.
        • Gość: igor Widac, ze Jezus nie mial zadnego apostola IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 03.01.05, 21:55
          zboczenca. Jak na Syna Boga to malo wiedzial o swiecie. 'Nadstawiac drugi
          policzek, kochac blizniego, nie czyn drugiemu co tobie nie mile, marnotrawny
          syn, oddawanie plaszcza biednym, itd.' maja inne znaczenie wsrod rosnacej
          ilosci peadalow, sadystow, masochistow, sodomistow, transwestytow, fetyszystow,
          pedofili, przestepcow itd. niz wsrod "normalnych" ludzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka