Dodaj do ulubionych

Nazizm powroci,bo przyszly krol tego pragnie

IP: 70.18.10.* 15.01.05, 00:57
Wstyd! Wstyd ! Wstyd !!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • bam_buko Nie przesadzaj 15.01.05, 01:05
      wyglop Harrego tylko dlatego zrobil tyle szumu bo to ktorys w kolejce do tronu
      angielskiego.Jesli zrobilby to nawet jakis znany aktor nikt nie zwrocilby uwagi.
      A z powrotem nazizmu to gruba przesada.
      • Gość: . Harry robil JAJA z KRAUTS. Ale Zydom zabraklo IP: *.range81-156.btcentralplus.com 15.01.05, 01:10
        angielskiego poczucia humoru...
        • bam_buko Re: Harry robil JAJA z KRAUTS. Ale Zydom zabraklo 15.01.05, 01:23
          Gość portalu: . napisał(a):

> angielskiego poczucia humoru...

malo ,wykorzystuja to w swojej obskurnej propagandzie, ze wystep Harrego to
          przejaw antysemityzmu i jak jojo napisal i sygnal powrotu
          nazizmu.........bzdura
          • Gość: . Ale maja zdolnosci do geszeftu i autoreklamy: tego IP: *.range81-156.btcentralplus.com 15.01.05, 02:56
            Polakom sie uczyc, a nie czekac dumnie, ze ich swiat kiedys sam odkryje i
            doceni...
            • bam_buko Re: Ale maja zdolnosci do geszeftu i autoreklamy: 15.01.05, 03:08
              Gość portalu: . napisał(a):

> Polakom sie uczyc, a nie czekac dumnie, ze ich swiat kiedys sam odkryje i
              > doceni...

swieta prawda,NIDGY nie potrafilismy wykorzystac zadnej okazji zeby nasz kraj
              wylansowac na swiecie.
              Kiedy nas oczerniaja bagatelizujemy i uszy tulimy pod siebie
              • Gość: jojo Re: Ale maja zdolnosci do geszeftu i autoreklamy: IP: 70.18.10.* 15.01.05, 03:27
                A dlaczego tak sie dzieje ??? Mie Ty Buko masz w tym wine,bo od lat kiedy Cie
                poznalem zawsze za Polska obstawales,Tu Ci racje przyznaje a od siebie dodam,ze
                duzo jest tu "odlamkow" ktorzy nie potrafia byc na obczyznie "soba "! Dodam Ci
                od siebie,ze poza Polska Swiata nie widze,pokochalem bardzo ten kraj ,ktory mi
                laki z kaczencami,trawe pachnaca po swiezym skoszeniu przypomina,no i do tego
                POWIETRZE NAJZDROWSZE,uuuh ,pamietam to z lat dziecinnych !!!
            • krystian71 Re: Ale maja zdolnosci do geszeftu i autoreklamy: 15.01.05, 16:50
              jestes pewien, ze dobrze te zdolnosci wykorzystuja.Oczywiscie- czy we wlasnym
              interesie?
              Bo ja mysle , ze skutek tych ich zabiegow byl odwrotny.
              Poogladaj rozne fora, nie tylko polskie i zobacz jakie reakcje wywolala ta
              namolna propaganda.
              Cosik z tymi zdolnosciami nie tak...
      • Gość: jojo Re: Nie przesadzaj IP: 70.18.10.* 15.01.05, 01:28
        jestem Ci przyjacielem Buko od czasu kiedy topor wojenny zakopalismy na
        zgode,ale powiedz sam ,gdybys Ty np. mial kupe pieniedzy i byl slawnym i mial
        dzieci,ktorym dajesz to,czego dzieci inne biedne nie maja,a Twoj synek jezyk na
        caly Swiat wywala z usmiechem i Hitlera udaje,powiedz mi moj przyjacielu
        jakbys na jego wybryki zareagowal ???
        • bam_buko Re: Nie przesadzaj 15.01.05, 01:54
          Gość portalu: jojo napisał(a):

> jestem Ci przyjacielem Buko od czasu kiedy topor wojenny zakopalismy na
          > zgode,ale powiedz sam ,gdybys Ty np. mial kupe pieniedzy i byl slawnym i mial
          > dzieci,ktorym dajesz to,czego dzieci inne biedne nie maja,a Twoj synek jezyk
          na
          >
          > caly Swiat wywala z usmiechem i Hitlera udaje,powiedz mi moj przyjacielu
          > jakbys na jego wybryki zareagowal ???

to zupelnie inna sprawa
          oczywiscie bym tego nie pochwalil ale zarazem pies z kulawa noga nie zwrocilby
          na to uwagi ze syn bambuko idiote z siebie robi nawet jakby byl on sto
          pietnastym w kolejce do tronu.......hehe amerykanskiego.

Pamietasz taki serial Hogan heros...czy cos takiego ,przez wiele lat szedl w TV
          W fimie tym essesmani ,gestapo zyli za pan brat z wiezniami i robili sobie z
          nich jaja a oboz koncentracyjny wygladal jak sanatorium.
          CZY slyszales o jakims protescie zydow amerykanskich???? ze wypaczaja fakty???
          Nie to byla komedia i wielu tak to traktowalo w tym wiekszosc zydow
          zapewne.........choc trzeba obiektywnie przyznac ze serial byl idotyczny.
          • Gość: jojo Re: Nie przesadzaj IP: 70.18.10.* 15.01.05, 02:57
            znam ten serial i rzeczywiscie przyznaje Ci racje ze byl idiotycznym,przy koncu
            jego sam zlupialem oczekujac po godzinach jego ogladania na wyniki watku w nim
            przedstawionego,ehhh ,nie ja bylem jego rezyserem,wybacz i uwierz mi,ze przez
            ta sama lupe na Swiat nasz patrze i ciezko mi na sercu ,kiedy prawde tam
            zauwazam,ale coz Ty i ja mozemy zrobic???
    • Gość: . IDZ SIE LECZYC! Jaki "PRZYSZLY KROL"??? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 15.01.05, 01:09
      • Gość: jojo Re: IDZ SIE LECZYC! Jaki "PRZYSZLY KROL"??? IP: 70.18.10.* 15.01.05, 01:21
        OK!!! Niech bedzie krolik z niego,bo narkomani przewaznie spadaja na niziny
        wyzyn Swiata naszego !!!
        • bam_buko Re: IDZ SIE LECZYC! Jaki "PRZYSZLY KROL"??? 15.01.05, 01:26
          Gość portalu: jojo napisał(a):

> OK!!! Niech bedzie krolik z niego,bo narkomani przewaznie spadaja na niziny
          > wyzyn Swiata naszego !!!

ok pije ,cpie i sie wyglupia jak jesli nie wiekszosc to czesc jego rowiesnikow
          na calym swiecie i co z tego robic hutzpe
          • Gość: . I jest BAAARDZO daleko w kolejce do tronu. Bo brat IP: *.range81-156.btcentralplus.com 15.01.05, 02:58
            starszy niewiele i nie cpa. A babcia Ela i tak cala rodzinke przetrzyma - Karol
            juz w tron zwatpil i mysli o malzenstwie z Camilla.
    • Gość: kuk Re: I jest BAAARDZO daleko w kolejce do tronu. Bo IP: 207.7.192.* 15.01.05, 03:16
      Najlepiej byloby podlaczyc szlauch p/pozarowy do hydranta buckinghama i splukac
      ten syjonmasonski szajs do lamansza.
      • Gość: . Alez dom Windsorow z Zydami nic wspolnego nie mial IP: *.range81-156.btcentralplus.com 15.01.05, 03:38
        i nie ma - wiecej ma wspolnego z arystokracja niemiecka (po mieczu,
        tfuu...penisie ksiecia Filipa). A Francuzi Boschow by chyba nie chcieli.
        Zwlaszcza Boschow SPLUKANYCH! Bo to zaden interes dla zdychajacej gospodarki
        francuskiej...
    • Gość: . Bo MADNESS arystokracji nalezy do brytyjskiego IP: *.range81-156.btcentralplus.com 15.01.05, 03:35
      folkloru i istoty "Englishness" od czasow krola Jerzego... Normalny moze byc co
      najwyzej middle class...
      • Gość: jojo Re: Bo MADNESS arystokracji nalezy do brytyjskieg IP: 70.18.10.* 15.01.05, 03:43
        ksiaze Harry tym kierunkiem podaza,a tak miedzy nami internautami pytanie
        jedno,DLACZEGO ON RUDYM SIE URODZIL??? WSZYSCY WIEMY,ZE RUDY TO FALSZYWY !!! Co
        Wy na to ???
        • Gość: . Bo jego NATURALNYM tatusiem byl pewien RUDY IP: *.range81-156.btcentralplus.com 15.01.05, 03:46
          porucznik, co Diane uczyl jazdy konnej - rudych wczesniej w tej rodzinie nie
          bylo...
          • Gość: jojo Re: Bo jego NATURALNYM tatusiem byl pewien RUDY IP: 70.18.10.* 15.01.05, 03:53
            nie mow tak,jej maz i bracia jego duzo ksieciow i ksiezniczek splodzili z
            prostytutkami w krokestwie swoim,zobaczysz jaka afera niedlugo w tej rodzinie
            wybuchnie,corki pomywaczek na dworze anglosaskim nastepnych dziedzicow tronu
            ujawnia !!!
    • Gość: . Tumanie! Harry sobie JAJA z Krauts robil - myslisz IP: *.range81-156.btcentralplus.com 15.01.05, 04:05
      zupelnie po zydowsku!!! A nie mowilem, zes PRZECHRZTA? Zakamuflowany Zyd? I na
      moje znow wyszlo.
    • Gość: . Tow. Bubel ci to opowiedzial? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 15.01.05, 17:36

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka