Dodaj do ulubionych

Złote Globy dla "Aviatora"

IP: *.eia.pl 17.01.05, 08:23
Gratulacje dla Clinta Eastwooda. "Rzeka Tajemnic" to kino wybitne, a teraz
taki majstersztyk. Super!
Obserwuj wątek
    • Gość: kosa a gdzie zjecie Portman?? IP: *.wohnheimb.uni-frankfurt.de 17.01.05, 09:38
      ona jest piekna...Garden State widzialem 4 razy,w Closed rozczarowalo mnie ze
      jest naga prawie...ale milo bylo popatrzec:-)
    • Gość: xx Re: Złote Globy dla "Aviatora" IP: *.saatchi.pl 17.01.05, 09:41
      Kino wybitne, to "Powiększenie". "Rzeka tajemnic" to ładny filmik przeładowany
      emocjami. Wszystko jest w nim proste, jak w puzzlach z 500 elementami.
      • Gość: kinomanka Re: Złote Globy dla "Aviatora" IP: *.fbx.proxad.net 17.01.05, 10:49
        Rzeke tajemnic ogladalam wlasnie 2 dni temu. Dawno nie widzialam tak
        beznadziejnego filmu.
        Ale musze przyznac, ze bardzo rzadko ogladam hollywoodzkie produkcje.
        • Gość: głupi widz Re: Złote Globy dla "Aviatora" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 13:08
          punkt wyjścia i historia "Rzeki tajemnic " nawet niezłe... Ale im głebiej w las tym gorzej... A już ta psychologia postaci granej przez Tima Robbinsa to jakieś koszmarne nieporozumienie. Koniec tego filmu to wielki, śmierdzący bąk puszczony hałaśliwie dla uciechy gawiedzi... Clint Eastwood niestety, zepsuł się nagrodą za świetne "Bez przebaczenia" i wmawia nam teraz, że jest dobrym reżyserem. O, zgrozo, przeróżne kapituły dają się na to nabierać a może kierują się zdaniem, że skoro dostał Oscara za "Bez przebaczenia" to znaczy, że umie robić filmy. No i dają mu tak, w koło macieju co roku.
    • Gość: homofob i rasista Leo DiCaprio IP: 64.201.13.* 17.01.05, 14:12
      ...chyba musi byc w typie pedalow ? Mam takie wrazenie
      • Gość: agaj Re: Leo DiCaprio IP: *.client.insightBB.com 17.01.05, 14:37
        Skad takie wrazenie? Skad wiesz kto jest w typie pedalow? Czyzbys ciagle
        szukal jak sie okreslic? di Caprio wydaje sie jednym z ulubionym aktorow
        Scorsese - czyzbys Scorsese tez posadzal o homoseksualizm? Moze zabawiaja sie
        razem po sesji zdjeciowej? Scorsese tez jest w typie pedalow? - tzn tych
        homoseksualistow co szukaja starszych i doswiadczonych partnerow?
        • Gość: homofob i rasista Leo DiCaprio w typie pedalow ? IP: 64.201.13.* 17.01.05, 14:54
          Nie wiem, ale mam takie wrazenie ze DiCaprio i Johny Depp sa w typach
          pederastow, wygladaja na cos posredniego miedzy baba a facetem !

Nie podejrzewam aby 'kochajacy innaczej' slinili sie na widok takiego np. Bruca
          Willisa albo Arniego Swartzeneggera.
    • Gość: onee Re: Złote Globy dla "Aviatora" IP: *.man.bydgoszcz.pl 17.01.05, 16:12
      Rzeke T. chciałem zobaczyć, bo słyszałem że jest ok, a skąd wiesz że Aviator
      jest równie dobry? Brrr nie lubie filmów z LDC - brzydalllllll :) ;)

--------
      pzdr
      zobacz.glt.pl

• Gość: betty Re: Złote Globy dla "Aviatora" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 20:30
        po co Wy tu o Rzece Tajemnic rozmawiacie, w tym roku Eastwood dostal Globa za
        Million Dollar Baby, nie sadze byscie juz ten film mogli obejrzec...wiec prosze
        poczekac az bedzie w kinach i pozniej krytykowac. To samo sie tyczy roli Di
        Caprio w Aviator. I dlaczego Million Dollar Baby jest przetlumaczone na PL "Za
        wszelka cene"???Taki film juz byl - "To Die For" Gusa Van Santa z 1995 roku z
        Nicole Kidman!!!Ech,co za glupota:/
    • Gość: kotlaris Re: Złote Globy dla "Aviatora" IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.01.05, 01:24
      polecam "closer!!!!" portman i owen rewelacyjni a i film calkiem niezly- mysle
      ze jest dobra diagnoza na temat wspolczsnych mlodych ludzi ich ukladow milosnych
      emocjonalnych na temat tego jak zyja(-emy), czego ;pragna od siebie i od innych
      ludziitd.jednym slowem normalnosc jest coraz trudniejsza..........
      • Gość: malgosia Re: Złote Globy dla "Aviatora" IP: *.phil.east.verizon.net 18.01.05, 02:15
        CO WY TAK O "RZECE..." TO JUZ ZA NAMI!!! "CLOSER" BARDZO POLECAM JAK
        ROWNIEZ "SIDEWAYS"
    • Gość: azc Re: Złote Żłoby dla polityków SLD IP: 150.254.85.* 18.01.05, 08:30
    • tomek.giebultowicz Wybrałem się na "Aviatora" głownie dlatego, że 18.01.05, 11:06
      interesuje mnie historia lotnictwa. Do kina chodzę rzadko (3-4 ray do roku góra).

Super-wybitne arcydzieło to nie jest, ale nie uważam też, że tych parę $$,
      które wydałem na bilet, było wyrzucone w błoto. Oglądało się całkiem przyjemnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka