Dodaj do ulubionych

W Iraku uwolnili biskupa, porwali Chińczyków

IP: 64.201.13.* 18.01.05, 17:04
No ladnie, kozoyebow naprawde powalilo ! Chca zadrzec z Chinami ?!
Prosze bardzo !! Ci nie beda sie pierdasic w 'Konwencje
Genewskie', 'wygrywanie serc i umyslow' i rozne inne poprawne politycznie
pierdoly tylko zaczna rezac i patrzec czy rowno puchnie !
Obserwuj wątek
    • Gość: Ludz dobrej woli ! No moze wreszcie Chiny sie obudza i pomoga to- IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.01.05, 17:30
      scierwo islamskie wyrznac.
      • Gość: . Z Rosjanami juz sobie pomagaja... IP: *.range81-157.btcentralplus.com 18.01.05, 17:32
      • yurek11111 Re: No moze wreszcie Chiny sie obudza i pomoga to 18.01.05, 17:39
        <>scierwo okupacyjne wygnac z Iraku....
        • Gość: . Jezus Maryja, to CHINY Irak okupuja???!!! IP: *.range81-157.btcentralplus.com 18.01.05, 17:41
          • Gość: Zenon Re: Jezus Maryja, to CHINY Irak okupuja???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 18:34
            Spokojnie, nasz Yureczek trojga jedynek niebawem stwierdzi,ze Irak okupowany
            jest przez IDF.
          • yurek11111 Re: Jezus Maryja, to CHINY Irak okupuja???!!! 18.01.05, 20:37
            <>Szkola sie klania,przyglupie...:)))
            <>Po co zabierasz glos ,jezeli nie rozumiesz dziecinnie prostego wpisu...
            <>Po I N T E R P R E T A C J E zglos sie do kogos innego(moze do "lowcy
            glupkow" , jeden poziom), ja nie mam cierpliwosci do "przyglupow!
        • Gość: Łowca głupków aleś ty głupi... IP: *.altec.pl / *.altec.pl 18.01.05, 19:28
          ...chłopcze nie widzisz, że ludzie na forum się z ciebie śmieją?
          • yurek11111 Idiota nie moze byc "lowca glupkow" :)))) 18.01.05, 20:33
            • Gość: Łowca głupków ...aleś ty głupi IP: *.altec.pl / *.altec.pl 18.01.05, 21:10
              jak wyżej
    • Gość: nieh rzyje usa! ameryka zabila celowo chinczykow w belgradzie IP: *.dip.t-dialin.net 18.01.05, 17:43
      bombardujac ich ambasade w czasie wojny przeciw Jugoslawii w 1999. I jakos chiny
      pogodzily sie z tym faktem.
      • Gość: ZZZ Te, Jozwa, z "rzyciem" wracaj do tej lopaty!!! IP: 151.204.99.* 18.01.05, 21:39
    • yurek11111 Rozsadek porywaczy.... 18.01.05, 17:45
      "Basile Georges Casmoussa, uwolniony biskup, powiedział radiu watykańskiemu, że
      traktowano go dobrze. - Jak tylko się dowiedzieli, że jestem biskupem
      katolickim, ich stosunek do mnie się zmienił. Myślę, że wpadłem w ich ręce
      przypadkiem - mówił biskup"
    • Gość: skosnookalajza [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.01.05, 17:59
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Homer J Re: i dobrze IP: 208.247.54.* 18.01.05, 19:27
        ty chlopie mialem wlasnie to samo napisac no ale jak juz ty napisales to spoko.

tak na marginesie, to szkoda ze tylko osmiu a nie 1.3 miljarda, no ale co oni
        by z tymi wszystkimi glowami zrobili?
        • Gość: de Re: i dobrze IP: *.arcor-ip.net 18.01.05, 19:32
          Zrobili by sobie własną Golgotę w Iraku... :))))
        • Gość: hanys Re: i dobrze IP: *.dip.t-dialin.net 18.01.05, 19:54
          mam pytanie? jestes chinczykiem?
          • Gość: Homer J Re: i dobrze IP: 208.247.54.* 18.01.05, 20:02
            hmmmmmmmmmm????????? moze tak a moze nie, kto wie
          • Gość: scierwo prawo karne IP: *.client.comcast.net 18.01.05, 20:34
            mam nadzieje ze irakole zaadoptuja prawo karne z bezwarunkowa kara smierc dla
            padalacow. a ze watykan wybulil pare milionow to pewne. szmatoglowi nienawidza
            innowiercow. a ksiezulo klamiie jak najety, tak po chcrzescijansku.
    • Gość: Homer J "porwali Chińczyków" wszystkich ?? IP: 208.247.54.* 18.01.05, 19:24
      .....NIE? to co mi dupe zawracacie.
    • Gość: szczupak Re:KOGO TO OBCHODZI?WIADOMOSCI Z IRAKU SA NUDNE! IP: *.chello.pl 18.01.05, 20:34
      Kogo obchodzi los osmiu anonimowych Chinczykow?Rodziny porwanych sa
      zainteresowane ich losem i nikt wiecej.Wiadomosci o porwaniach,atakach na
      posterunki i kolejnych scieciach sa nudne.W majowy weekend ginie na naszych
      drogach wiecej ludzi niz przez tydzien w obsranym Iraku!I nie sadze zeby gazety
      w chinach umieszczaly ta wiadomosc na pierwszej stronie.Kolejne porwanie
      robotnika jest wiadomoscia dnia,podczas gdy w Kolumbii rocznie porywaja dla
      okupu ok.200.000 niewinnych osob(kilkaset porwan dziennie),ale dlaczego gazety
      o tym nie pisza?O CO CHODZI?PO CO GAZETY PODAJA KOLEJNE NUDNE WIADOMOSCI Z
      IRAKU?
    • Gość: igor Czy ktos wie w jaki sposob Chinczycy poradzili IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 18.01.05, 20:37
      sobie (lub nie) z islamosynami w calym basenie Takla Makan?. Tylko tam maja
      przeciez w zwartym osadnictwie okolo 25-30 milionow Kazachow, Ujgurow,
      Kirgizow, Tadzykow itp. Szukalem info po calej sieci i jest stosunkowo niewiele
      na ten temat.
      • amatil Re: Czy ktos wie w jaki sposob Chinczycy poradzil 18.01.05, 20:54
        Tak jak z Tybetańczykami, przynajmniej jeśli chodzi o Ujgurów
      • krystian71 Re: Czy ktos wie w jaki sposob Chinczycy poradzil 19.01.05, 13:46
        cieplutko, cieplutko, szukaj dalej , niedawno byly w necie rewelacje o wejsciu
        rzadu chinskiego w porozumienie z ben Ladenem, ktory jak podano nie przebywa
        ani w Afganistanie ani w Pakistanie.
        Rzad chnski udzielil mu gosciny a ten obiecal uspokoic Kazachow, Ujgurow etc.
        Pewnie dzis szkoli nowe zastepy mudzahedinow, a ostrze ich nienawisci skierowal
        przeciw innemu wrogowi.
        Stad u Chinczykow chwilowy spokoj.
        A jego miernikiem bedzie sposob rozwiazania losu chinskich zakladnikow o Iraku.
        Powiem ci,ze to pasjonujace,z niecierpliwoscia czekam na rezultat
    • Gość: viking Prosze mi wyjasnic dlaczego... IP: *.cm-upc.chello.se 18.01.05, 21:25
      "Zamaskowani terroryści zagrozili zabiciem Chińczyków w ciągu 48 godzin, jeśli
      Pekin "nie wyjaśni swojej roli w Iraku".

...tym razem islamoszolomy chca jedynie wyjasnienia roli Chin w Iraku. Dlaczego
      nie zarzadali natychmiastowego opuszczenia strefy iszchlamskiej? Czyzby
      przejrzeli na oczy i otworzyli swoje waskie umysly i pojeli, ze 'okupanci'
      zostana tam tak dlugo az im sie zachce wyjechac.
      • Gość: igor Znajac ich znajomosc geografi moze pomylili IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 18.01.05, 22:06
        Chinczykow z Japonczykami. Na mapach Saddama widzialem Kuwejt, 1/4 Iranu i 1/3
        Arabii Saudyjskiej jako czesc imperium irackiego pod wodza Saddama
        Hammurabiego. On kochal Hammurabiego, choc tamten nie byl Arabem i islamosynem.
    • Gość: eva Re: W Iraku uwolnili biskupa, porwali Chińczyków IP: 134.155.41.* 18.01.05, 21:52
      Gość portalu: homofob i rasista napisał(a):

> No ladnie, kozoyebow naprawde powalilo ! Chca zadrzec z Chinami ?!
      > Prosze bardzo !! Ci nie beda sie pierdasic w 'Konwencje
      > Genewskie', 'wygrywanie serc i umyslow' i rozne inne poprawne politycznie
      > pierdoly tylko zaczna rezac i patrzec czy rowno puchnie !

Ojej, myslisz, ze i Chinczycy beda sie w Iraku zachowywac jak Amerykanie?
      • Gość: Boom Jak beda zachowywac sie Chinczycy IP: 202.129.78.* 18.01.05, 22:32
        Gość portalu: eva napisał(a):
        > Ojej, myslisz, ze i Chinczycy beda sie w Iraku zachowywac jak Amerykanie?
        -----------------------------
    • Gość: Polani Mardani Re: W Iraku uwolnili biskupa, porwali Chińczyków IP: *.chello.pl 19.01.05, 00:07
      Chinczycy sie nie mieszcza u siebie wiec podbijaja teren. ZZ resztą kto tego
      Iraku nie podbija, wszyscy podbijają tylko na różne sposoby.
    • Gość: car no to Chińczyki mają teraz pretekst IP: *.dzi.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 19.01.05, 00:31
      by robić porządki na większą skalę w "autonomicznej" prowincji Xinjiang
      gdzie mają problemy z muzułmańskimi Ujgurami

pewnie to robota chińskich agentów;podrzucili biedaków tzw.terorystom
      i mogą teraz przystąpić do koalicji przeciw osi zła,
      osi,którą sami zresztą zdefiniują i na mapie ulokują;-)
      • Gość: Gerard Maja tez problemy z islamskimi Kazachami, Kirgizam IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 19.01.05, 01:08
        i i paru innymi grupami etnicznymi. Zgodnie z danymi ONZ w Chinach mieszka od
        25-30 milionow muzulmanow. Mnie natomiast ciekawi, czy ktos wie czy Nepalczycy
        dalej pracuja w Iraku? Interesuje mnie to po "nocy dlugich nozy" w Katmandu.
        Pamietacie? Byc moze jest to jedyna taktyka uspokojenia islamosynow.
    • Gość: diabelek Re: W Iraku uwolnili biskupa, porwali Chińczyków IP: *.sympatico.ca 19.01.05, 01:18
      Nazwe "Forum Swiat" powinni zmienic na "Dom Wariatow".
      • Gość: Szef Lucyfer Diabelek, miales zakaz wchodzic na to forum IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 19.01.05, 01:25
        jest to forum ludzi i nikt z moich poddanych nie powinien tu byc. Juz ja Cie
        znajde synu Boruty.
        • Gość: diabelek Re: Diabelek, miales zakaz wchodzic na to forum IP: *.sympatico.ca 19.01.05, 02:50
          Ja tylko szukam kupca, bo mam do sprzedania trzy karabiny M16 i jeden AK47.
          Przeczytalem kilka postow i jestem przekonany, ze trafilam we wlasciwe miejsce.
          Dla stalych bywalcow Forum Swiat oferuje znizke i doloze jeszcze dwa granaty
          gratis.
          • Gość: Czysta Wyborowa Re: Diabelek, miales zakaz wchodzic na to forum IP: 202.129.78.* 19.01.05, 03:28
            ... i po co pieprzysz, masz tylko bujna wyobraznie, a nie karabiny.
    • Gość: ga Re: W Iraku uwolnili biskupa, porwali Chińczyków IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 19.01.05, 04:27
      Ciekawe, co na to Chiny.
    • wojo1111 "lagodny" islam morduje i swiat sie przyzwyczail 19.01.05, 05:19
      i uwaqza to za normalke
    • Gość: che guevara W TV podawali że resistance rząda jedynie by IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 19.01.05, 13:31
      Chińczycy obiecali wrócić do ojczyzny i nie służyli więcej bandytom. Propozycja
      bardzo uczciwa.
    • Gość: igor Ze swiatem chca wygrac? Islamosyny maja odbite IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 19.01.05, 13:51
      na skale, wlasnie, 'islamska'. Slowami, gestami, cytatami z Koranu i bzdurami o
      pomocy Allaha, chca zaslonic wycie zdychajacej kultury opresji kobiet. Nic nie
      maja do zaoferowania swiatu oprocz terroru, jedynego esksportowego produktu
      poltora miliarda ludzi.
      • Gość: diabelek Re: Ze swiatem chca wygrac? Islamosyny maja odbit IP: *.sympatico.ca 19.01.05, 14:46
        >Nic nie maja do zaoferowania swiatu oprocz terroru, jedynego esksportowego
        >produktu poltora miliarda ludzi.
        ===========
        Podobno maja do zaoferowania troche ropy naftowej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka