Dodaj do ulubionych

kto jeszcze odchodzi z forum

IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 19:16
bo jest obrazony na grupe,czy tez ma mentalnosc stada i zyc ,bez wsparcia nie
moze? mozna zaczac ewidencje tych slodkich odlotow i czasowych przylotow,nie
mowiac o sledzeniu forum bez odzywania sie.
dramatu ciag dalszy, a wiec kto jest jeszcze obrazony lub
niedoprzeproszony,zeby byla jasnosc sytuacji?
a moze komus trzeba jakies ciasteczka zaoferowac na powrot czasowy?
Obserwuj wątek
    • krystian71 Re: OSWIADCZENIE 30.01.05, 19:23
      ja tu bede do konca, jak ktoregos dnia zamilkne, znaczy , ze mnie
      posadzili.Pisz wtedy do Amnest International, bo wiezniem sumienia bede.
      Albo,ze umarlem na posterunku
      • Gość: rachelka Re: OSWIADCZENIE IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 19:29
        krystian71 napisała:

> ja tu bede do konca, jak ktoregos dnia zamilkne, znaczy , ze mnie
        > posadzili.Pisz wtedy do Amnest International, bo wiezniem sumienia bede.
        > Albo,ze umarlem na posterunku
        a za co ciebie maja zamknac,ze nie posprzatales chodnika?
        kurcze ,ale tym ludziom syfon do lba uderza. wyobraz sobie te pawie w
        rzeczywistosci, mowiace z toba dzisiaj,a jutro juz nie,dzisiaj odchodzace jutro
        przychodzace etc. niektorzy tu cierpia na symptom niedopieszczonych dzieci. ja
        tam ide wiesz gdzie i mam to gdzies co tomeczek,czy inni na mnie powiedzieli o
        godz 17.55 czasu warszawskiego. ciebie pozdrawiam serdecznie i jak masz juz ten
        e-mail to przeslij wiadomosci,moze chociaz od czasu do czasu bedzie mozna
        porozmawiac o sprawach doroslych, a nie o zmienianiu pieluszek komus na
        forum,czy podsylaniu nowych chusteczek do chlipania.
        pozdr
        • krystian71 Re: OSWIADCZENIE 30.01.05, 19:36
          przeciez wiesz , ze nie lubie Milosza?
          W Ameryce nie ma na to paragrafu?
          Niedlugo bedzie!!!
          Z e-mailem musimy poczekac do konca wakacji czyli do jutra.
          Dziecie wroci , zrobi to lewa reka.
          Buziam
          • Gość: rachelka Re: OSWIADCZENIE IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 19:38
            krystian71 napisała:

> przeciez wiesz , ze nie lubie Milosza?
            > W Ameryce nie ma na to paragrafu?
            > Niedlugo bedzie!!!
            no ale kochasz morze i rybki, a za to nie wsadzaja do cholery, a wiec sie nie
            martw:)))
      • Gość: kiecka Re: OSWIADCZENIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 19:33
        hutzpę gdzieś wcieło , ale musisz przyznać że dziewczyny są extra ,
        demaskowanie tajemnic , honor , ojczyzna 8). no jest jazda ...to jest hucpa
        dopiero
        pierwsza klasa
        • Gość: rachelka Re: OSWIADCZENIE IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 19:36
          Gość portalu: kiecka napisał(a):

> hutzpę gdzieś wcieło , ale musisz przyznać że dziewczyny są extra ,
          > demaskowanie tajemnic , honor , ojczyzna 8). no jest jazda ...to jest hucpa
          > dopiero
          > pierwsza klasa
          jasniej kiecka,bo jakimis szyframi nadajesz,hutzpa to ty i tobie podobni,u mnie
          co na sercu to na jezyku,a jesli bys mnie obrazil przy mnie to jeszcze bys w
          glowe zarobil bo i temperament mam niezly, a wiec prosze jasniej i bez podtekstow.
          • Gość: kiecka 33 Re: OSWIADCZENIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 19:50
            to lubię
        • krystian71 Re: OSWIADCZENIE 30.01.05, 19:37
          a czyj to nick???
          • Gość: rachelka Re: OSWIADCZENIE IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 19:38
            krystian71 napisała:

> a czyj to nick???
            jednego z naszych przyjaciol:)))
            • krystian71 Re: Hutzpa33 ? 30.01.05, 19:40
              • Gość: rachelka Re: Hutzpa33 ? IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 19:42
                nie lokalna polska,ale wspierajaca 33:)))
                no ja lece,bo i po co siedziec jak wszyscy sie obrazili na wszystkich po
                przeprosinach, a tematow do rozmow nie ma:))))
                trzymaj sie,u nas slonce i obledny snieg.
                • krystian71 Re: Hutzpa33 ? 30.01.05, 19:47
                  sie trzymaj,
                  czemu w tej Ameryce wszystko musi byc lepsze???
                  • Gość: kiecka uzurpator Re: Hutzpa33 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 19:49
                    no coś ty , oni nie mają tam latających dywanów ...8)
                    • krystian71 Re: Hutzpa33 ? 30.01.05, 19:50
                      ale maja latajace trumny
                      • Gość: tylko kiecka Re: Hutzpa33 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 19:53
                        i jeszcze je sprzedają , za niezłą kaseczke , no trzym się gawędziarzu ,
                        ale hucpa niezła się zrobiła 8)
              • Gość: kiecka 33 Re: Hutzpa33 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 19:47
                uuuua wróciłam ...8 0 , 8)
          • Gość: kiecka Re: OSWIADCZENIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 19:48
            no mój , a co ?
    • bigobserver Re: kto jeszcze odchodzi z forum 30.01.05, 19:58
      Gość portalu: rachelka napisał(a):

> bo jest obrazony na grupe,czy tez ma mentalnosc stada i zyc ,bez wsparcia nie
      > moze? mozna zaczac ewidencje tych slodkich odlotow i czasowych przylotow,nie
      > mowiac o sledzeniu forum bez odzywania sie.
      > dramatu ciag dalszy, a wiec kto jest jeszcze obrazony lub
      > niedoprzeproszony,zeby byla jasnosc sytuacji?
      > a moze komus trzeba jakies ciasteczka zaoferowac na powrot czasowy?

Nawet do tego by sie podzielic roznicami w spojrzeniu na rozne sprawy
      potrzeba "pokrewnej" duszy.
      Wiele tych pokrewnych powiedzialo kiedys:

vogue la galère

ale zobaczymy bo przeciez pamietymy rowniez ze :

panta rhei
      • Gość: rachelka Re: kto jeszcze odchodzi z forum IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 21:38
        bigobserver napisał:
        > Nawet do tego by sie podzielic roznicami w spojrzeniu na rozne sprawy
        > potrzeba "pokrewnej" duszy.
        > Wiele tych pokrewnych powiedzialo kiedys:
        >
        > vogue la galère
        >
        > ale zobaczymy bo przeciez pamietymy rowniez ze :
        >
        > panta rhei

aut bibat, aut abeat jakby powiedzieli to dorosli forumowicze.nie sadze,ze te
        teatralne komedyjki dla przedszkolakow komus sa tu potrzebne. kazdy z nas
        wybiera co mu odpowiada,a jesli to mu sie juz znudzilo to poprostu zmienia,bez
        fanfar i blyskotek slownych. najgorzej jak zaslepiony bufon traktuje innych
        niczym swoje niesforne dzieci. moze ktos slaby to lubi,wiekszosc z nas to odrzuca.
        • bigobserver Re: kto jeszcze odchodzi z forum 30.01.05, 21:50

> aut bibat, aut abeat jakby powiedzieli to dorosli forumowicze.nie sadze,ze te
          > teatralne komedyjki dla przedszkolakow komus sa tu potrzebne. kazdy z nas
          > wybiera co mu odpowiada,a jesli to mu sie juz znudzilo to poprostu zmienia,bez
          > fanfar i blyskotek slownych. najgorzej jak zaslepiony bufon traktuje innych
          > niczym swoje niesforne dzieci. moze ktos slaby to lubi,wiekszosc z nas to
          odrzuca.

Rzadko tu w ostatnim czasie zagladam wiec nie jestem na biezaco i nie wiem o
          kim piszesz ale wiem z wlasnego doswiadczenia, ze brakuje mi kilku osob, ktore
          opuscily forum jedne z niezrozumialym dla mnie rozgoryczeniem a inne zupelnie
          bez slowa. Sa straty, ktorych nie sposob wyrownac jezeli traci sie ludzi
          niezwyklych. Bywali tu tacy i moze nadal bywaja.
          • Gość: rachelka Re: kto jeszcze odchodzi z forum IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 21:53
            bigobserver napisał: Rzadko tu w ostatnim czasie zagladam wiec nie jestem na
            biezaco i nie wiem o
            > kim piszesz ale wiem z wlasnego doswiadczenia, ze brakuje mi kilku osob, ktore
            > opuscily forum jedne z niezrozumialym dla mnie rozgoryczeniem a inne zupelnie
            > bez slowa. Sa straty, ktorych nie sposob wyrownac jezeli traci sie ludzi
            > niezwyklych. Bywali tu tacy i moze nadal bywaja.
            >
            mnie tez brakuje paru osob do rozmowy,szczegolnie tych mniej wulgarnych,ale coz
            to samo zycie,ludzie przychodza i odchodza. big observerze to forum nie moze
            zastapic realu,gdzie otaczasz sie tymi,ktorych sobie skrzetnie wybrales. mam
            nadzieje,ze chociaz od czasu do czasu ktos kto bedzie mial ochote na pogaduszki
            tu wpadnie, a jesli nie to zycie bedzie szlo dalej swoim torem.pozdr
            • bigobserver Re: kto jeszcze odchodzi z forum 30.01.05, 22:03

> mnie tez brakuje paru osob do rozmowy,szczegolnie tych mniej wulgarnych,ale
              coz
              > to samo zycie,ludzie przychodza i odchodza. big observerze to forum nie moze
              > zastapic realu,gdzie otaczasz sie tymi,ktorych sobie skrzetnie wybrales. mam
              > nadzieje,ze chociaz od czasu do czasu ktos kto bedzie mial ochote na
              pogaduszki
              > tu wpadnie, a jesli nie to zycie bedzie szlo dalej swoim torem.pozdr

Alez oczywiscie. Na podaduszki zawsze znajdzie sie ktos chetny ale....

Zajrzyj jak bedziesz miala ochote do archiwum i powiedz czy spotkalas juz w
              realu kogos takiego jak Elena.
              Ja z racji mojego zajecia spotykam bardzo wielu ludzi ale na kogos podobnego
              nigdy nie trafilem.
              • Gość: rachelka Re: kto jeszcze odchodzi z forum IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 22:10
                bigobserver napisał: > Zajrzyj jak bedziesz miala ochote do archiwum i powiedz
                czy spotkalas juz w
                > realu kogos takiego jak Elena.
                > Ja z racji mojego zajecia spotykam bardzo wielu ludzi ale na kogos podobnego
                > nigdy nie trafilem.
                >
                wiesz moje srodowisko to nie byli humanisci,no oprocz mojej rodzinki,he,he,ale
                dlatego lubie tu byc,by sie czegos nowego od roznych ludzi dowiedziec i wymienic
                poglady. cenie sobie roznych,elena byla wspaniala,jak rowniez titus,gaal,cep czy
                inni. przykro mi,ze ich tu nie ma,ale jedno co jest pewne i constant w zyciu to
                zmiany. co dzien pojawiaja sie nowi ludzie a i my mozemy cosik zrobic,aby poziom
                dyskusji byl nieco lepszy,jak rowniez aby nie bylo tego napuszonego ,szkolnego
                bufonowatego ponizania drugiego. moja dewiza smiech to zdrowie, a wiec im wiecej
                lekkich,nie politycznych tematow tym wiecej ludzi uczestniczy w dyskusji.
                • bigobserver Re: kto jeszcze odchodzi z forum 30.01.05, 22:28

> wiesz moje srodowisko to nie byli humanisci,no oprocz mojej rodzinki,he,he,ale
                  > dlatego lubie tu byc,by sie czegos nowego od roznych ludzi dowiedziec i
                  wymieni
                  > c
                  > poglady. cenie sobie roznych,elena byla wspaniala,jak rowniez titus,gaal,cep
                  cz
                  > y
                  > inni. przykro mi,ze ich tu nie ma,

Titusowi brakuje Yidele, Cepowi Dany a Gaal powiedzial, co mial do powiedzenia.
                  Wszystkim im zabraklo tego drugiego bieguna

ale jedno co jest pewne i constant w zyciu to
                  > zmiany. co dzien pojawiaja sie nowi ludzie a i my mozemy cosik zrobic,aby
                  pozio
                  > m
                  > dyskusji byl nieco lepszy,jak rowniez aby nie bylo tego napuszonego ,szkolnego
                  > bufonowatego ponizania drugiego. moja dewiza smiech to zdrowie, a wiec im
                  wiece
                  > j
                  > lekkich,nie politycznych tematow tym wiecej ludzi uczestniczy w dyskusji.

Omijaj lobuzow nawet jak bywa to trudne.
                  Ja stwierdzilem, ze nawet w operze mozesz trafic na dzikusow.
                  Niestety.
                  • Gość: rachelka Re: kto jeszcze odchodzi z forum IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 22:35
                    big observerze gaal umarl, a jesli ktos nie umie mowic bez drugiej osoby to juz
                    jego problem,dla mnie osobiscie niezrozumialy. za rade unikania i uciekania
                    przed chamstwem dziekuje,zwykla ja stosuje,ale ja jestem troche za bardzo
                    krewka,niepotrzebnie. masz racje,ze z chamami najlepiej zerwac i postanowie
                    sobie tak czynic.dzieki za wsparcie anyway:)))
                    • bigobserver Re: kto jeszcze odchodzi z forum 30.01.05, 22:39

> big observerze gaal umarl...

Czy nalezy to brac doslownie, czy umarl dla forum ?
                      • Gość: rachelka Re: kto jeszcze odchodzi z forum IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 22:42
                        bigobserver napisał:

> Gość portalu: rachelka napisał(a):
                        >
                        > > big observerze gaal umarl...
                        >
                        > Czy nalezy to brac doslownie, czy umarl dla forum ?
                        >
                        niestety umarl na prawde,o czym dowiedzialam sie ja i inni na tym forum od jego
                        syna strangera:((( bardzo mnie to zasmucilo:(((( przez jakis czas rozne pacynki
                        robily sobie nawet z tego smierdzace zarty.
    • negevmc Winni :))))) 30.01.05, 20:01
      No a jak zwykle wszystkiemu winni sa ..... ;-)

Alez ze mnie megaloman, no ale to poniekat nardodowa cecha
      • krystian71 Re: Winni :))))) 30.01.05, 20:08
        jasne ze tak
        przeczytaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=20011838
        Efraim Zuroff-dyrektor Centrum Wiesentala w Israelu-tez ignorant ????
        • negevmc No tak, 30.01.05, 20:26
          Ale ten dupek to nie forumowy Zyd.
          Forumowi sa inni, podpisuja nawet takie tam rozne w tej sprawie,
          nawet ci co to ich juz nie ma.
          • krystian71 Re: Sorry cię 30.01.05, 22:02
            wsciekly jestem i tyle.
            Kiedys , w kosciele jeden ksiadz zaczal podniesionym glosem na wiernych
            wyrzekac, ze od Boga odchodza i do kosciola nie chodza.
            Glupie to bylo, bo wywnetrzal sie akurat na nas, tych akurat bogu ducha
            winnych, ale co byli pod reka.
            Juz nigdy do tamtej parafii nie poszedlem....
            Jeszcze raz sorry.
            Bo tak chce i
            totyle
            wzywa
            co chwile
            • Gość: rachelka Re: Sorry cię IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 22:04
              krystian71 napisała:

> wsciekly jestem i tyle.
              > Kiedys , w kosciele jeden ksiadz zaczal podniesionym glosem na wiernych
              > wyrzekac, ze od Boga odchodza i do kosciola nie chodza.
              > Glupie to bylo, bo wywnetrzal sie akurat na nas, tych akurat bogu ducha
              > winnych, ale co byli pod reka.
              a ty grzeszniku jeden na kolana padnij,bo ja padlam i stluklam co nieco:))))
              • krystian71 Re: Sorry cię 30.01.05, 22:28
              • krystian71 Re: Sorry cię 30.01.05, 22:30
                to wszystko przez abe, totyla i te wszystkie przeproszeniowe watki, ale co do
                drugiego przykazania - to nalezy do najlatwiejszych do przestrzegania...
                • Gość: ABE Re: Sorry cię IP: *.jetstream.xtra.co.nz 30.01.05, 22:32
                  Jest jeszcze to przykazanie, gdzie sie nie nalezy mojego imienia nadarmnie
                  wzywac. Ja Ci wciaz nie moge wybaczyc tego watku o obronie Europy przed zalewem
                  islamskim. I kto mnie za moje nerwy przeprosi?
                  • krystian71 Re: Sorry cię 30.01.05, 22:37
                    jakiego znowu watku, ABE cos pokrecilas...
                    Jesli o tym mowisz co mam na mysli , to napisalem , ze zalew furda , wazniejsze
                    stare wartosci europejskie a natura nie lubi prozni i w momencie odejscia od
                    jednych SAMI zezwalamy na panowanie drugich.
                    Chyba , ze to ci sie nie podoba , to trudno , jakos przezyje.
                    Ja tam nie jestem obrazalski, czytam cie z przyjemnoscia, choc odzywam sie
                    raczej tylko wtedy , gdy mi cos w twoich wywodach nie gra.
                    No i oberwalem berlem!!!
                    • Gość: rachelka Re: Sorry cię IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 22:40
                      krystian71 napisała:

> jakiego znowu watku, ABE cos pokrecilas...
                      > Jesli o tym mowisz co mam na mysli , to napisalem , ze zalew furda , wazniejsze
                      >
                      > stare wartosci europejskie a natura nie lubi prozni i w momencie odejscia od
                      > jednych SAMI zezwalamy na panowanie drugich.
                      > Chyba , ze to ci sie nie podoba , to trudno , jakos przezyje.
                      > Ja tam nie jestem obrazalski, czytam cie z przyjemnoscia, choc odzywam sie
                      > raczej tylko wtedy , gdy mi cos w twoich wywodach nie gra.
                      > No i oberwalem berlem!!!
                      krystian tu nie mozna miec starczej amnezji,jedz rybki i gingko to pomaga na
                      pamiec, a przede wszystkim nie grzesz bos z nas najgorszy,nawet ksiadz cie
                      wyklal,mnie jeszcze nie,ale ja mam miesieczny na rozgrzeszenie:)))
                      • krystian71 Re: Sorry cię 30.01.05, 22:48
                        juz dzis raz mowilem , ze ta Ameryka we wszystkim musi byc lepsza!!!
                        Abonamenty na rozgrzeszenie nawet wymyslili.
                        Do sklerozy mam prawo, bom z was najstarszy
                        To mi lepiej odpowiedz na pytanie,jak sie odmlodzic co ci ponizej zadalem a nie
                        dokuczaj!!!
                        • Gość: rachelka Re: Sorry cię IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 22:55
                          krystian71 napisała:

> juz dzis raz mowilem , ze ta Ameryka we wszystkim musi byc lepsza!!!
                          > Abonamenty na rozgrzeszenie nawet wymyslili.
                          > Do sklerozy mam prawo, bom z was najstarszy
                          > To mi lepiej odpowiedz na pytanie,jak sie odmlodzic co ci ponizej zadalem a nie
                          >
                          > dokuczaj!!!
                          ja starsza od ciebie wiec siedz cicho,tylko ja mam abonament,moj stary juz sie
                          nie zalapal na te amerykanizmy, ajka sie odmlodzic to ci powiedzial juz
                          einstein:))))
                    • Gość: ABE No chyba ze tak IP: *.jetstream.xtra.co.nz 30.01.05, 23:14
                      "ze zalew furda , wazniejsze
                      >
                      > stare wartosci europejskie a natura nie lubi prozni i w momencie odejscia od
                      > jednych SAMI zezwalamy na panowanie drugich." To chyba inni porwali twoj
                      watek.
                      • krystian71 Re: No chyba ze tak 30.01.05, 23:20
                        no widzisz krolowo
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=19858110&a=19858110

a jak ci sie nie chce calego , to choc ostatni akapit.
                        To wogole nie byl watek o islamie,do qrwy nędzy!!!
                        • Gość: ABE Chyba faktycznie, mnie sie koncowka wymsknela IP: *.jetstream.xtra.co.nz 30.01.05, 23:28
                          jak doszlam do rzadow pedalsko- peadofilskich to sie we mnie duma Europejczyka
                          zagotowala, to moze i nie doczytalam.
                          SOrry Cie.
                          • krystian71 Re: wyjasnione,zapomnione :) n/t 30.01.05, 23:30
      • Gość: rachelka Re: Winni :))))) IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 21:42
        negevmc napisał:

> No a jak zwykle wszystkiemu winni sa ..... ;-)
        >
        > Alez ze mnie megaloman, no ale to poniekat nardodowa cecha
        winni sa ci co niedorosli do dyskusji a lubia trzeciorzedne,placzliwe
        melodramaty z tanimi wyzwiskami przeciwnika, a co gorsza pokazuja paluszkami na
        drugich,ze to oni sa temu winni. mam nadzieje,ze ty do nich nie nalezysz,bo
        lubie ciebie czytac i z toba dyskutowac,chociaz nie zawsze sie zgadzamy i o to
        tylko chodzi.pozdr.
    • Gość: totyle Wedlug mnie kto nie przeprosi nie ma prawa........ IP: *.176.6.155.Dial1.Phoenix1.Level3.net 30.01.05, 21:43
      tu wchodzic.Rutyna kazdego tutaj powinno byc zaczynanie swego tu przebywania od
      przepraszazam za:...............
      Ja mysle ze to powinien byc warunek,w ten sposob chociaz mamy nadzieje na to ze
      forumowicz reprezentuje ludzi co maja sumienie i czesc moralnej watroby.A wic
      ja zaczynam od siebie dajac przyklad wam ze bez przeprosin ani rusz.Wszyscy.

Wszyscy to znaczy ze Zydzi tez.Ja przepraszam wszystkich w imieniu przodkow
      Swiata bo moi ancestory sie z niego wywodza za wszystkie wojny i squ..synstwa
      wyrzadzone rodzajowi ludzkiemu przez rodzaj ludzki.
      Przepraszam tez flore i faune za zniszczenie jej i za to ze wyginely mamuty.
      Przepraszam za wszystkie smierdzace baki ktore mimo mych usilnych staran
      mojej woli i miesni uszly w przestrzen zasmradzajac i tak smierdzaca juz
      atmosfere ktora zasmrodzili przodkowie moi i wasi tez.

• Gość: rachelka Re: Wedlug mnie kto nie przeprosi nie ma prawa... IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 21:47
        Gość portalu: totyle napisał(a):

> tu wchodzic.Rutyna kazdego tutaj powinno byc zaczynanie swego tu przebywania od
        >
        > przepraszazam za:...............
        > Ja mysle ze to powinien byc warunek,w ten sposob chociaz mamy nadzieje na to ze
        >
        > forumowicz reprezentuje ludzi co maja sumienie i czesc moralnej watroby.A wic
        > ja zaczynam od siebie dajac przyklad wam ze bez przeprosin ani rusz.Wszyscy.
        >
        ja moge jedynie przeprosic za zbyt duze opady deszczu i sniegu w zimie,lub
        piekace slonce latem ,no co najwyzej niedopieczone ciasto. that is it. kto mnie
        nie lubi niech do mnie nie pisze i sprawa sie skonczy po przedszkolnemu.
    • Gość: polit Re: kto jeszcze odchodzi z forum IP: *.dsl.vianetworks.de 30.01.05, 21:44
      Postaw ciasteczko u Sachera w Wiedniu to wroce!
      • Gość: rachelka Re: kto jeszcze odchodzi z forum IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 21:50
        Gość portalu: polit napisał(a):

> Postaw ciasteczko u Sachera w Wiedniu to wroce!
        ha cwaniaku od kiedy to kobity chlopom funduja,nie za mojej generacji,nie mowiac
        juz,ze nigdyz nie musialam tego robic z oczywistych powodow-sama lepiej
        pieke(he,he). jak masz wrocic to wrocisz na wlasnych nozkach,a jak masz odejsc
        to lepiej zrob to wczesniej,to sie jeszcze innych glodnych znajdzie do
        dyskusji,ma sie rozumiec:)))
        • Gość: ABE Re: kto jeszcze odchodzi z forum IP: *.jetstream.xtra.co.nz 30.01.05, 21:59
          Ja sobie zycze napoleonke od Bliklego i kawelek sernika z bakaliami, tylko zeby
          mi to do diabla wszystko swieze bylo bo ostatnio cierpie na zatrucie pokarmowe,
          ktore mi dziecko z przedszkola przemycilo.
          • Gość: rachelka Re: kto jeszcze odchodzi z forum IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 22:03
            Gość portalu: ABE napisał(a):

> Ja sobie zycze napoleonke od Bliklego i kawelek sernika z bakaliami, tylko zeby
            >
            > mi to do diabla wszystko swieze bylo bo ostatnio cierpie na zatrucie pokarmowe,
            >
            > ktore mi dziecko z przedszkola przemycilo.

to se musisz zamowic,bo moj dom mi wyjadl moje torty,a jak wiesz co poniektorzy
            musza sie meczyc,aby zrzucic kalorie a innym to zwisa. jak przyjade do ciebie do
            nz to ci upieke tort mojej babuni,a potem bedziemy to zrzucac biegajac
            abe.ciesze,sie ze jestes :))))
            • Gość: ABE Re: kto jeszcze odchodzi z forum IP: *.jetstream.xtra.co.nz 30.01.05, 22:10
              Jak juz bedziesz musiala biegac to ok, wypuszcze z domu, ale ja co najwyzej
              potowarzysze Ci na rowerze. Bieganie to rzecz mi niemila od dziecka. Kiedyz
              zrzucalam kalorie w clubach, ale teraz juz za stara wyga jestem na techno.
              He he, pewnie ze jestem, dostalam fuche jako UN OBserver Forum Swiat - bede na
              Was donosic do Komisji Praw Czlowieka, i to za oplata ;oDDD
              • Gość: rachelka Re: kto jeszcze odchodzi z forum IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 22:19

> Jak juz bedziesz musiala biegac to ok, wypuszcze z domu, ale ja co najwyzej
                > potowarzysze Ci na rowerze. Bieganie to rzecz mi niemila od dziecka. Kiedyz
                > zrzucalam kalorie w clubach, ale teraz juz za stara wyga jestem na techno.
                > He he, pewnie ze jestem, dostalam fuche jako UN OBserver Forum Swiat - bede na
                > Was donosic do Komisji Praw Czlowieka, i to za oplata ;oDDD
                e to ja medal moze dostane,za gotowanie i bieganie ma sie rozumiec DDDDDDD:))))
                ps. ja tam moge i na biku jezdzic,lepiej na kolana robi:))))
              • krystian71 Re: klawo jak cholera, zreszta ani przez chwile ni 30.01.05, 22:32
                uwierzylem , ze nas opouszczasz.
                Pozdrawiam
            • Gość: totyle Re: kto jeszcze odchodzi z forum IP: *.176.6.155.Dial1.Phoenix1.Level3.net 30.01.05, 22:13
              Piernik co moja najdrosza piecze to by nawet Grand Hotel na Krakowskim
              Przedmiesciu sie o niego bil.Sekacze tam mieli super.
              Ciasto ktore dojrzewa miesiac po chalpie smierdzi nie milosiernie ale
              co ie z tym smrodem robi po upieczeniu to jakis cud.Torun chyba takich nawet
              nie piecze.
              Dla wyjatkowych gosci ja nim czestuje i jest pod kluczem.
              • Gość: ABE Totyle, co z tymi przeprosinami? IP: *.jetstream.xtra.co.nz 30.01.05, 22:15
                Miales z samego rana przeprosiny skladac. U mnie wlasnie samo rano. Chetnie
                wezme tego piernika w zastaw. Sekacz tez moze byc.
                • Gość: rachelka Re: Totyle, co z tymi przeprosinami? IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 22:17

> Miales z samego rana przeprosiny skladac. U mnie wlasnie samo rano. Chetnie
                  > wezme tego piernika w zastaw. Sekacz tez moze byc.
                  ktora u was godzina,bo wiem,ze miedzy canberra a nami jest 15 godzin?
                  • Gość: ABE U mnie 10:18am. W poniedzialek. Ja jestem przed IP: *.jetstream.xtra.co.nz 30.01.05, 22:19
                    Wami wszystkimi, i wszystko wiem z gory. Najlepiej mnie sluchac bo ja wiem co
                    Bush powie jutro, i co Bin Laden zrobi za tydzien. Taka to zaleta jak sie
                    mieszka na Poczatku Swiata.
                    • Gość: rachelka Re: U mnie 10:18am. W poniedzialek. Ja jestem prz IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 22:24

> Wami wszystkimi, i wszystko wiem z gory. Najlepiej mnie sluchac bo ja wiem co
                      > Bush powie jutro, i co Bin Laden zrobi za tydzien. Taka to zaleta jak sie
                      > mieszka na Poczatku Swiata.
                      a ja jestem za to mlodsza,czyli to ty nia ja ,powinnas podrozowac w czasie na
                      nasza polkule,jesli nie chcesz sie starzec:))))
                      ja tam nie musze wiedziec co kto powie jutro,wiadomo najmadrzejsi to ci co
                      siedza cicho:))))
                      • Gość: ABE Cos jest w siedzeniu cicho. IP: *.jetstream.xtra.co.nz 30.01.05, 22:31
                        Ale ja nie umiem. Zawsze mialam "big mouth". Ty tez, he he he, do milczkow nie
                        nalezysz.
                      • krystian71 Re: rachelka, wez kalkulator 30.01.05, 22:45
                        jak szybko trzeba leciec ze wschodu na zachod , zeby sie rzeczywiscie odmlodzic?
                        I ile razy?Bo ja qrde nie lubie karuzeli...
                        • Gość: rachelka Re: rachelka, wez kalkulator IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 22:51
                          krystian71 napisała:

> jak szybko trzeba leciec ze wschodu na zachod , zeby sie rzeczywiscie odmlodzic
                          > ?
                          > I ile razy?Bo ja qrde nie lubie karuzeli...
                          no to przypomnij sobie teorie wzglednosci einsteina,nie chcesz przeciez zeby mi
                          milusinscy powiedzieli,ze znowu sie nie douczylam:))) on tak ladnie zakladal o
                          tej maszynie czasu i jak szybko trzeba leciec,aby sie nie starzec:)))
                          • krystian71 Re: rachelka, wez kalkulator 30.01.05, 23:22
                            to JA sie niedouczylem,w szkole mi nie zalezalo.Myslalem , ze zawsze bede mlody.
                            Dawaj te wyliczenia , albo od razu powiedz , ze musi to byc szybkosc wieksza od
                            predkosci swiatla to pogodze sie z losem.
                            • Gość: rachelka Re: rachelka, wez kalkulator IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 23:34
                              krystian71 napisała:

> to JA sie niedouczylem,w szkole mi nie zalezalo.Myslalem , ze zawsze bede mlody
                              > .
                              > Dawaj te wyliczenia , albo od razu powiedz , ze musi to byc szybkosc wieksza od
                              >
                              > predkosci swiatla to pogodze sie z losem.

no prawie, jesli dobrze pamietam to gdybys lecial samolotem szybciej niz porusza
                              sie ziemia i w przeciwna strone,to teoretycznie cofal bys sie w czasie:))))ale w
                              twoim przypadku to niestety musisz sie zestarzec,bo nie lubisz latac,co innego
                              ja:))))
                              • krystian71 Re: a juz najbardziej na karuzeli n/t 30.01.05, 23:41
                                • Gość: rachelka Re: a juz najbardziej na karuzeli n/t IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 23:42
                                  he,he marcinka z kropa wsadzic na nia,moze zmadrzeja, wanna bet:))))))
                                  no coz jak widac popularnosc na forum nie wybiera:))))))
                • Gość: totyle Re: Totyle, co z tymi przeprosinami? IP: *.176.6.155.Dial1.Phoenix1.Level3.net 30.01.05, 22:22
                  Przeprosiny sa pare wpisow wyzej.Osobny post wposcilem wczoraj ale duzo
                  chetnych sie nie zalapalo widocznie nie dojrzeli do ludzi i pewnie wojny jakies
                  knuja.
                  Mam pytanie zoologiczno konsumpcyjne jakoze n.z jest pierwsza w owczym pedzie
                  to czy tam produkuja sery i produkty z mleka podobne do tych na Podhalu?
                  Wiesz takie oscypki ze 100% owcy mleka to niepowtarzalna sprawa dla
                  podniebienia.Nie wszyscy to lubia ale ja jak przyzadze baranine to tez musze
                  chalbe na trzyspusty zamykac aby mi sasiedzi ne wyzarli.
                  • Gość: rachelka Re: Totyle, co z tymi przeprosinami? IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 22:26

> Przeprosiny sa pare wpisow wyzej.Osobny post wposcilem wczoraj ale duzo
                    > chetnych sie nie zalapalo widocznie nie dojrzeli do ludzi i pewnie wojny jakies
                    >
                    > knuja.
                    > Mam pytanie zoologiczno konsumpcyjne jakoze n.z jest pierwsza w owczym pedzie
                    > to czy tam produkuja sery i produkty z mleka podobne do tych na Podhalu?
                    > Wiesz takie oscypki ze 100% owcy mleka to niepowtarzalna sprawa dla
                    > podniebienia.Nie wszyscy to lubia ale ja jak przyzadze baranine to tez musze
                    > chalbe na trzyspusty zamykac aby mi sasiedzi ne wyzarli.
                    no widze,ze z ciebie to typowy goral. najpierw nas zapraszasz a potem mowisz,ze
                    ciasto ,mieso i sery masz zamkniete. czy chcesz abym z wlasnym prowiantem sunela
                    tam,czy wyslesz mnie do KFC na obiad?sknerusie jeden.
                    • Gość: totyle Re: Totyle, co z tymi przeprosinami? IP: *.176.6.155.Dial1.Phoenix1.Level3.net 30.01.05, 22:31
                      Dla specjalnych gosci pisalem.Ty sie zalapalas i abe tez.
                      Moja najdrozsza to tylko robi dwa razy do roku.
                  • Gość: ABE Re: Totyle, co z tymi przeprosinami? IP: *.jetstream.xtra.co.nz 30.01.05, 22:28
                    Wiesz, ze oscypkow nie ma, czy sera wedzonego nie ma. Jakbys znal jakies
                    przepisy to przeslil. Kupie sobie stado owiec i zaczne te oscypki produkowac.
                    Furore by tu zrobily pod baraninke z rozna.
                    • Gość: totyle Re: Totyle, co z tymi przeprosinami? IP: *.176.6.155.Dial1.Phoenix1.Level3.net 30.01.05, 22:35
                      Przepis na oscypki znam p razy drzwi,ale jakbys myslala ze to biznes zrobi to
                      sie postaram o dokladny.Masz mnie za glownego bace tam wziac to warunek inaczej
                      nie ma przepisu.
                      Powiedz jaki produkty sa z tych owczych tam biznesow?.Ciekaw jestem czy w US
                      mozna je dostac.
                      • Gość: ABE Re: Totyle, co z tymi przeprosinami? IP: *.jetstream.xtra.co.nz 30.01.05, 23:23
                        Baca jestes, wysle Ci kontrakt.
                        Oni tu tylko baranine i welne produkuja z tych naszych owiec - wogole wyobrazni
                        nie maja jakby to mozna bylo przerobic na produkty uboczne. W US nasza
                        baraninka ponoc droga bo nam Busholomy narzucily takie cla na nasze exporty, ze
                        sie przestaje oplacac do Was wysylac. Bush to wogole ma u mnie przechlapane!
                        • krystian71 Re: Totyle, co z tymi przeprosinami? 30.01.05, 23:27
                          wchodze w ten interes.
                          Moj wklad to znajoma brygada gorali do postawienia bacowki dla totyla.Tydzien
                          pija, tydzien buduja-nie ma w Polsce lepszych.
                          Receptura na oscypki chyba opatentowana???Nie jestem pewien.
                          • Gość: ABE Do diabla z taka ekipa. Juz nie pytam co oni IP: *.jetstream.xtra.co.nz 30.01.05, 23:30
                            pija bo u nas pewnie takiego oprocentowania nawet nie ma.
                            Z tym patentem na oscypki to jednak bummer :(((
                            • Gość: rachelka do marcinka i kropki IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 23:38
                              sierotki machacie skarpetkami jak choragiewkami. zachowujecie sie jak
                              przyglupie,niechciane dzieci. zjezdzajcie na swoje watki,ten nie dla was
                              kolesie. potraficie sie pogodzic z tym,ze chamow nikt nie lubi, a jeli macie cos
                              do dodania to w sposob cywilizowany to zrobcie,wtedy wam ktos moze odpowie,jak
                              bedzie mial ochote.
                            • krystian71 Re: Do diabla z taka ekipa. Juz nie pytam co oni 30.01.05, 23:45
                              patent trzeba po prostu kupic, albo produkowac cos oscypkopodobnego nie
                              nazywajac tego oscypkiem.
                              To chyba mala strata , bo i tak na koncu swiata nikt nie slyszal o oscypkach i
                              ta nazwa nie ma zadnej wartosci handlowej.
                              Zaopatrzenie gorali biore na siebie , sadze ,ze jeden kontener 20ft wystarczy.
                              Gdzie te czasy , gdy do Auckland PLO dobijalo...
                              • Gość: rachelka Re: Do diabla z taka ekipa. Juz nie pytam co oni IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 23:47
                                krystian71 napisała:

> patent trzeba po prostu kupic, albo produkowac cos oscypkopodobnego nie
                                > nazywajac tego oscypkiem.
                                > To chyba mala strata , bo i tak na koncu swiata nikt nie slyszal o oscypkach i
                                > ta nazwa nie ma zadnej wartosci handlowej.
                                > Zaopatrzenie gorali biore na siebie , sadze ,ze jeden kontener 20ft wystarczy.
                                > Gdzie te czasy , gdy do Auckland PLO dobijalo...
                                no teraz mamy czasy,ze do GW czubki dobijaja, o znanych nickach:)))
                                i to niektorzy z predkoscia swiatla,a niektorzy wbijaja sie w time
                                machine,sadzac,ze rozum im wroci,a un nie kce:)))
                          • Gość: rachelka Re: Totyle, co z tymi przeprosinami? IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 23:35
                            krystian71 napisała:

> wchodze w ten interes.
                            > Moj wklad to znajoma brygada gorali do postawienia bacowki dla totyla.Tydzien
                            > pija, tydzien buduja-nie ma w Polsce lepszych.
                            > Receptura na oscypki chyba opatentowana???Nie jestem pewien.
                            ok ja pieke placki ziemniaczane,to tu idzie jak woda,sama wiem:))))
                            • krystian71 Re: a moje golabki i bigos podbily pn.Wlochy 30.01.05, 23:54
                              jak tam corka studiowala i paczki z walowka trzeba jej bylo slac!!!
                              Ja tez nie od macochy!@!!
                              • Gość: rachelka Re: a moje golabki i bigos podbily pn.Wlochy IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 23:56
                                krystian71 napisała:

> jak tam corka studiowala i paczki z walowka trzeba jej bylo slac!!!
                                > Ja tez nie od macochy!@!!
                                rany koguta kto to golabki robi, to za trudne i niebezpieczne w towarzystwie,tu
                                siem miesiwo na ruszt wrzuca,sos do tego,piwko na boku i wsio:)))
                                • krystian71 Re: a moje golabki i bigos podbily pn.Wlochy 31.01.05, 00:05
                                  a takie z mieskiem i kasza gryczana ? A ?A miesko trzeba samemu zmielic, zeby
                                  wiedziec co sie je.
                                  • Gość: rachelka Re: a moje golabki i bigos podbily pn.Wlochy IP: *.twcny.rr.com 31.01.05, 00:15
                                    krystian71 napisała:

> a takie z mieskiem i kasza gryczana ? A ?A miesko trzeba samemu zmielic, zeby
                                    > wiedziec co sie je.

moze ugotujesz bo ja cos leniwa za bardzo. nu czas cos zaczac dzialac,bo dzisiaj
                                    dlugo gawarim na tym forum humorum.trzymaj sie dzielnie i nie dawaj sie tepocie:)))
                                    • krystian71 Re: dobranoc, do jutra nt 31.01.05, 00:27
                  • negevmc Totyle, miales przepraszac ! 30.01.05, 22:34

> Wiesz takie oscypki ze 100% owcy mleka to niepowtarzalna sprawa dla
                    > podniebienia.Nie wszyscy to lubia ale ja jak przyzadze baranine to tez musze
                    > chalbe na trzyspusty zamykac aby mi sasiedzi ne wyzarli.

Najpierw Ty Boga przepros i wiecej juz nie grzesz . Sera z baranina !
                    Toz to nie koszerne jest !!!
                    • Gość: totyle Re: Totyle, miales przepraszac ! IP: *.176.6.155.Dial1.Phoenix1.Level3.net 30.01.05, 22:37
                      Nu ja nie koszerny ale takich kombinacji nie spozywalem i nie spozywam.
                      Cholera a moze ja koszerny?.W koncu z Polski jestem.
                      Jak Boga przepraszalem to mi powiedzial wierz w siebie a ja ci pomoge.
                      • Gość: ABE To ten sam Bog, co negev z nim rozmawial IP: *.jetstream.xtra.co.nz 30.01.05, 23:24
                        bo mu to samo powiedzial.
                        • negevmc Eee tam ABE 30.01.05, 23:54
                          nawinas - spytaj sie strangera (serio) Bog NAS sie o rade pyta !
                          a nie mowi co mamy robic.
              • Gość: rachelka Re: kto jeszcze odchodzi z forum IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 22:16

> Piernik co moja najdrosza piecze to by nawet Grand Hotel na Krakowskim
                > Przedmiesciu sie o niego bil.Sekacze tam mieli super.
                > Ciasto ktore dojrzewa miesiac po chalpie smierdzi nie milosiernie ale
                > co ie z tym smrodem robi po upieczeniu to jakis cud.Torun chyba takich nawet
                > nie piecze.
                > Dla wyjatkowych gosci ja nim czestuje i jest pod kluczem.
                he,he pod kluczem to pewnie abys ty go nie jadl,niestety u nas to nawet nie
                dojdzie do szafi i juz znika,za duzo chlopow i ich kolegow,ktorych matki nic nie
                umieja:))))
                • Gość: totyle Re: kto jeszcze odchodzi z forum IP: *.176.6.155.Dial1.Phoenix1.Level3.net 30.01.05, 22:41
                  Moja najdrozsza dostala juz nie jeden opieprz za to ze gotuje i piecze az
                  paluszki lizac a czlek w objetosc obrasta do cholery jasnej.I tak zle i tak nie
                  dobrze.
                  Serio z tym piernikiem to nie zartuje.Kiedys nawet sie jej dostalo bo
                  poczestowala nim goscia ktory dla mnie nie byl specjalnym aby na niego
                  zaslugiwal.To ja z kolei dostalem opieprz i zagrozenie ze piec juz nie bedzie
                  wiec siedze cicho jak jeszcze klucza mi nie bierze na stale.
                  • Gość: rachelka Re: kto jeszcze odchodzi z forum IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 22:44

> Moja najdrozsza dostala juz nie jeden opieprz za to ze gotuje i piecze az
                    > paluszki lizac a czlek w objetosc obrasta do cholery jasnej.I tak zle i tak nie
                    >
                    > dobrze.
                    > Serio z tym piernikiem to nie zartuje.Kiedys nawet sie jej dostalo bo
                    > poczestowala nim goscia ktory dla mnie nie byl specjalnym aby na niego
                    > zaslugiwal.To ja z kolei dostalem opieprz i zagrozenie ze piec juz nie bedzie
                    > wiec siedze cicho jak jeszcze klucza mi nie bierze na stale.
                    znam to najlepsza rada,nie miej wiecej niz musisz w lodowce, nie tylko ty
                    cierpisz na objetosc:))) ja na szczescie mam zelazna wole i cwicze,inaczej to
                    pewnie tez bylabym jak 60% amerykanow up,up,up
                    • Gość: totyle Re: kto jeszcze odchodzi z forum IP: *.176.6.155.Dial1.Phoenix1.Level3.net 30.01.05, 22:54
                      Pewnie jeszcze nie jest tak zle ze mna jak mnie niewiasty podrywaja.
                      Ale czort wie jakie one maja w tym cele.
                      • Gość: rachelka Re: kto jeszcze odchodzi z forum IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 22:56

> Pewnie jeszcze nie jest tak zle ze mna jak mnie niewiasty podrywaja.
                        > Ale czort wie jakie one maja w tym cele.

niecne,pamietasz te hurysy? ty i bam buko tak sie roztkliwialiscie:))))
        • Gość: polit Re: Do Rachelki IP: *.dsl.vianetworks.de 30.01.05, 22:32
          A o rownouprawnieniu to ty slyszala?
          Ale na zgode to zafunduje ale tylko w Wiedniu bo w Insbrucku probowali mi
          wcisnac podrobe.
          • Gość: rachelka Re: Do Rachelki IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 22:38

> A o rownouprawnieniu to ty slyszala?
            > Ale na zgode to zafunduje ale tylko w Wiedniu bo w Insbrucku probowali mi
            > wcisnac podrobe.

nastepny centus,to ja sobie przywioze sama ciasteczko a ty stawiasz
            szampana,tylko dobrego:)))
            • Gość: polit Re: Do Rachelki IP: *.dsl.vianetworks.de 30.01.05, 22:48
              www.sacher.com/
              Wiesz Rachelka to zamow sobie tez torte!
              Wiesz taka sytuacja: Obchodzimy urodziny mojej zony w Wiedniu i u Sachera
              zamawiam "sacher torte" Ale prosze bez smietany. Wtedy od kelnera uslyszalem"
              Sacher torta" jest zawsze bez smietany"
              Spacerujemy starym Insbruckiem i naraz widzimy Sacher Cafe wchodzimy do srodka
              zamawiamy sacher torte a kelnerka pyta sie" z smietana" to mi juz bylo
              podejrzane( poprostu ja szybko rejestruje) a to co dostalem na talerzu to byla
              chanba Sachera no i naturalnie moje glosne oburzenie.W Salzburgu zostawilismy
              juz Sacher Cafe w spokoju.
              • Gość: rachelka Re: Do Rachelki IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 22:53

> www.sacher.com/
                > Wiesz Rachelka to zamow sobie tez torte!
                > Wiesz taka sytuacja: Obchodzimy urodziny mojej zony w Wiedniu i u Sachera
                > zamawiam "sacher torte" Ale prosze bez smietany. Wtedy od kelnera uslyszalem"
                > Sacher torta" jest zawsze bez smietany"
                > Spacerujemy starym Insbruckiem i naraz widzimy Sacher Cafe wchodzimy do srodka
                > zamawiamy sacher torte a kelnerka pyta sie" z smietana" to mi juz bylo
                > podejrzane( poprostu ja szybko rejestruje) a to co dostalem na talerzu to byla
                > chanba Sachera no i naturalnie moje glosne oburzenie.W Salzburgu zostawilismy
                > juz Sacher Cafe w spokoju.
                nie to jak centusie. najlepiej jak sie samemu tort upiecze,ja akurat mam dobry
                pprzepis na tort sachera,a mam nadzieje,ze szampan bedzie z babelkami,jak nie to
                ja juz im powiem co o nich mysle. my w ameryce sie nie krepujemy mowic
                europejczykom,gdzie ich mamy:)))))
                • Gość: polit Re: Do Rachelki IP: *.dsl.vianetworks.de 30.01.05, 23:01
                  Jestem w lepszej sytuacji niz Ty bo ja Amerykanom nie musze mowic gdzie ich mam
                  bo widza to sami gdzie sie znajduja.
                  Napisz jak ci sie uda sacher torta!
                  • Gość: rachelka Re: Do Rachelki IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 23:03

> Jestem w lepszej sytuacji niz Ty bo ja Amerykanom nie musze mowic gdzie ich mam
                    >
                    > bo widza to sami gdzie sie znajduja.
                    > Napisz jak ci sie uda sacher torta!

musze powiedziec,ze sacher to jeden z latwiejszych tortow, a co do amerykanow
                    to:))))))) jak do tych ponizej:)))))))))
                    • Gość: polit Re: Do Rachelki IP: *.dsl.vianetworks.de 30.01.05, 23:08
                      www.romwell.com/books/cooking/SacherTorte.htm
                      Posylam Ci przepis po angielsku i moge cie zapewnic ze jest to jedna z
                      trudniejszych sztuczek w tym fachu.
                      • Gość: rachelka Re: Do Rachelki IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 23:11
                        dzieki,ja mam zupelnie inny przepis rodzinny,zawsze mowilo sie na niego tort
                        sachera,jest swietny i zupelnie latwy do wykonania i wspanialy w smaku.ten twoj
                        to rzeczywiscie cholera:))))
    • szyszkaaa MARCIN PÓJDZIESZ DO NIEBA W BUTACH:))))))))))) 30.01.05, 22:58
      • Gość: rachelka do tych obrazonych IP: *.twcny.rr.com 30.01.05, 23:00
        no i sami widzicie,jak nasi przyjaciele nie znosza byc w tyle. jak na ich wpisy
        nikt nie odpowiada to oni odpowiedza na wpisy nie o nich. tak trzymac:))))
    • Gość: rachelka aforyzm dla marcinka IP: *.twcny.rr.com 31.01.05, 00:03
      nemo sapiens nisi patiens
      przetlumacz dziecie
      • rachelka_jest_super post zgloszony nie usuniety (#3) 01.02.05, 18:16
    • krystian71 dziecie robiac kosi-kosi,mowi "madrosc sie unosi" 31.01.05, 00:09
      • rachelka_jest_super post zgloszony nie usuniety (#3) 01.02.05, 18:17
    • Gość: rachelka Re: Kropka, a co z postami krystian71 i rachelki? IP: *.twcny.rr.com 31.01.05, 00:30
      chlopczyku zobacz czy duzy dziad za toba nie stoi? ile ty masz lat,czy cierpisz
      na zaburzenia mowy,ruchu,czy poprostu ciebie nikt nie kocha? tak sie zachowuja
      chlopcy,ktorzy cierpia na manie przesladowcza i musza sie doczepic do kogos ,aby
      egzystowac. zycze ci dobranoc,bo chyba juz twoj czas nadszedl na cieple lozeczko.
      • rachelka_jest_super post zgloszony nie usuniety (#3) 01.02.05, 18:17
    • Gość: rachelka Re: Kropka, a co z postami krystian71 i rachelki? IP: *.twcny.rr.com 31.01.05, 00:34
      Gość portalu: marcin napisał(a):

> A ZGŁOSIŁEŚ DO KASACJI?????????
      > TRZEBA ZGŁOSIĆ, ALE TY NAIWNY JESTEŚ, MYŚLISZ ŻE KROPA CAŁE FORUM CZYTA???????
      > PZDR
      ja nie musze,jak sie jest doroslym i ma sie dobre uklady to samo znika.pozdr
      • krystian71 Re: he,he,he alem sie obsmial 31.01.05, 00:39
        to bylo dooobre
        ide spac!!!
      • Gość: rachelka Re: Kropka, a co z postami krystian71 i rachelki? IP: *.twcny.rr.com 31.01.05, 00:46
        ha a nie mowilam chlopcy, tylko sie nie podniecajcie za bardzo,to zle wiecie na
        co.a teraz juz dobranocka,dla was.
        • krystian71 Re: he,he jakies czary , lepsze niz Copperfield 31.01.05, 00:49
          ja tez znikam
      • rachelka_jest_super post zgloszony nie usuniety (#3) 01.02.05, 18:18
    • krystian71 Re: PUDLE BYŁY SZYBSZE:))))))))))))))))))))))) )) 31.01.05, 00:50
      poniewaz nie zdazylem he, he ci odpowiedziec - wkleje tu

ja nie mam takich dobrych ukladow jak Rachelka.
      A nawet gdybym mial to bym cie nie zglosil do wyciecia
      Nie jestes szkodliwy tylko glupi.Twoj kumpel tez
      • Gość: rachelka Re: PUDLE BYŁY SZYBSZE:))))))))))))))))))))))) ) IP: *.twcny.rr.com 31.01.05, 00:53
        krystian71 napisała:

> poniewaz nie zdazylem he, he ci odpowiedziec - wkleje tu
        >
        > ja nie mam takich dobrych ukladow jak Rachelka.
        > A nawet gdybym mial to bym cie nie zglosil do wyciecia
        > Nie jestes szkodliwy tylko glupi.Twoj kumpel tez
        :)))) they are not only stupid,they are very,very stupid.kind of like dumb and
        dumber.
      • rachelka_jest_super post zgloszony nie usuniety (#3) 01.02.05, 18:19
    • bam_buko Przepraszam wszystkich ze jestem ....... 31.01.05, 00:51
      poniewaz bez FS zyc nie moge......... hehe
      Podobnie mowila moja zona do mnie wiele lat temu lecz od dluzszego czasu juz
      tego nie slysze.

• Gość: rachelka Re: Przepraszam wszystkich ze jestem ....... IP: *.twcny.rr.com 31.01.05, 00:52
        bam_buko napisał:

> poniewaz bez FS zyc nie moge......... hehe
        > Podobnie mowila moja zona do mnie wiele lat temu lecz od dluzszego czasu juz
        > tego nie slysze.
        >
        sprawdz stan uzebienia,albo sluch bam buko,albo staraj sie lepiej:)))
        • bam_buko Re: Przepraszam wszystkich ze jestem ....... 31.01.05, 01:08

> bam_buko napisał:
          >
          > > poniewaz bez FS zyc nie moge......... hehe
          > > Podobnie mowila moja zona do mnie wiele lat temu lecz od dluzszego czasu
          > juz
          > > tego nie slysze.
          > >
          > sprawdz stan uzebienia,albo sluch bam buko,albo staraj sie lepiej:)))

wierz mi robie co moge ,pierwsza "piedziesiatke"lyknalem bez zakaski czyli bez
          problemu wiec zamowilem druga - pije ja pomalutku i caly czas mysle jak latwo
          poszla mnie ta pierwsza.
    • Gość: . Posty rachelki oczywiscie nie skasowane... IP: *.newt1.ct.charter.com 31.01.05, 12:10
      Oj kropka, w bola sobie lecisz.
    • chalerka Re: kto jeszcze odchodzi z forum 31.01.05, 16:17
      nie ja, rachelko jasna!
      poki taka cholera jak ty koczuje na forum, ja sie stad nie wynosze, rachlka
      jasna, krowa twoja mac!
    • Gość: . Prawie 24 godziny pozniej. Posty nie skasowane! IP: 192.216.37.* 31.01.05, 18:22
      A byly zgloszone w tym samym czasie co rachelka...
      "Rownouprawnienie" na forum.
    • Gość: . Zapomnieliscie tego skasowac pudle IP: 192.216.37.* 31.01.05, 18:30
    • rachelka_jest_super Trzeci raz zglosilem kilka postow do skasowania. 01.02.05, 18:21
      Oczywiscie wyczyszczono moje posty.
    • rachelka_jest_super Kapusie powinni odejsc, nie rachelka? 02.02.05, 00:19
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka