wielki_komuch 03.02.05, 02:29 Tomson, meldować mi się tutaj, robimy zebranie partyjne!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jozefina.stalin Ty siem z szacunkiem zwracaj tu do towarzyszy 03.02.05, 02:31 albo rylo zamknil,ok? Bo ja na razie tylko grzecznie ciem proszem. Odpowiedz Link Zgłoś
kumpel_wielkiego_komucha Morda w kubeł smierdzący zwyrodnialcu 03.02.05, 02:33 Jak się zwracasz do Wielkiego Komucha zaczynaj od słow "jaśnie panie" zasrańcu. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefina.stalin W kubel to se mozesz jaja wsadzic i ugotowac 03.02.05, 02:35 na twardo. O mojej mordy to wara, burzuju zgnily na syfilis. Wielki komuch to tyle co ma dupe wielka, i nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
kumpel_tamtych_komuchow Chamy, drobnomieszczańskie chamy!!! 03.02.05, 02:38 Towarzyszu Wielki komuchu, kurczak komuch zaraz pogoni tych zwyrodnialców z naszego zebrania!! O czym będziemy obradować Wielki komuchu??? Odpowiedz Link Zgłoś
jozefina.stalin Wielki komuch to mnie moze w piete ugryzc 03.02.05, 02:46 a te kumple to wogole siem nie nadaja na obrady bo klaskac nie umiejom. Gdzie oni te rece trzymaja, fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Bączek z lewa, bączek z prawa 03.02.05, 02:48 jozefina.stalin napisała: > a te kumple to wogole siem nie nadaja na obrady bo klaskac nie umiejom. Gdzie > oni te rece trzymaja, fuj! Pod stolem grają w kulki... Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak_komuch Towarzyszu komuchu, towarzysz tomson zniknął :( 03.02.05, 02:31 Podobno krowa krasula, znana z braku zasad podprowadziła towarzyszowi tomsonowi nicka :( Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Towarzysze 03.02.05, 02:32 wielki_komuch napisał: > Tomson, meldować mi się tutaj, robimy zebranie partyjne!!!!! To ja Wam towarzysze świnie podrzuce albo bąka basa puszcze. Nie, bąka basa Wam nie puszcze bo piłem zimną coca colę i teraz zamiast puszczać bąki basy to strzelam kostkami lodu.... Odpowiedz Link Zgłoś
jeszcze_jeden_komuch To zebranie partyjne, osoby nie będące członkami 03.02.05, 02:36 FPK (forumowej partii komunistycznej) proszone są wyjść. Osoby zainteresowane przystąpieniem proszone są składać wnioski do Wielkiego komucha. Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 srali muchi, srali 03.02.05, 02:39 jeszcze_jeden_komuch napisał: > FPK (forumowej partii komunistycznej) proszone są wyjść. Osoby zainteresowane p > rzystąpieniem proszone są składać wnioski do Wielkiego komucha. Siedze schowany w korycie i nic mi nie zrobicie... Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_komuch Zostaniesz poddany robotniczej reedukacji 03.02.05, 02:41 Jak tylko Wielki komuch oraz reszta komuchów przejmie władze. o! Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Zeby chociaz Kim Jong Il`em mnie postraszyl 03.02.05, 02:43 wielki_komuch napisał: > Jak tylko Wielki komuch oraz reszta komuchów przejmie władze. > > o! ale nic z tego. Prezylismy zabór szwedzki, przezyjemy i radziecki. Odpowiedz Link Zgłoś
kumpel_wielkiego_komucha Ty jeszcze nie znasz towarzysza Wielkiego Komucha 03.02.05, 02:48 Ty może i go znasz, ale znasz go od tej dobrej strony. Ty jeszcze go poznasz!! Zaręczam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Oj jaki wielki strach mnie obleciał 03.02.05, 02:50 kumpel_wielkiego_komucha napisał: > Ty może i go znasz, ale znasz go od tej dobrej strony. Ty jeszcze go poznasz!! > Zaręczam!!! To poprosze niech przyjdzie z Wielkim Bratem to będą mogli zagrać w szachy i zbijać konie...ja pozostane przy puszczaniu bąków basów zamienionych w zimne kostki lodu... Odpowiedz Link Zgłoś
jozefina.stalin Co za fetor na tym zebraniu, tfu! 03.02.05, 02:50 Ewakuuje siem na z gory upstrzone pozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 jakie zebranie taki fetor... 03.02.05, 02:52 jozefina.stalin napisała: > Ewakuuje siem na z gory upstrzone pozycje. Ty to zawsze wiesz jaką pozycję przyjąć. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefina.stalin No, na misjonarza to wiadomo ze siem nie 03.02.05, 02:55 nadajem. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Nowa pozycja 03.02.05, 02:59 jozefina.stalin napisała: > nadajem. ;))) Nowa pozycja. Na misjonarza. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefina.stalin A stara pozycja to co? Kot wywlokl? 03.02.05, 03:03 Ja siem dlugo na jednej pozycji nie utrzymujem. Zaraz mi siem nudzi i potszebuje konczyny rozprostowac. Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Taki juz urok.. 03.02.05, 03:22 jozefina.stalin napisała: > Ja siem dlugo na jednej pozycji nie utrzymujem. Zaraz mi siem nudzi i > potszebuje konczyny rozprostowac. Konczyny ida na bok... Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Nie ma lekko 03.02.05, 02:44 Poczekaj jeszcze chwile i Ciebie wydoją... Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_krasula muuuuuuuuuuuuuuuu??????????? ^%^%$^%$% ?????? 03.02.05, 02:49 mu mu mu mu mu mu muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuu !!! muuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 A hormony szaleją, szaleją... 03.02.05, 02:51 krowa_krasula napisał: > mu mu mu mu mu mu muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuu !!! muuuuuuuuuuuuuuuuuu Chłopa ci trzeba czy buhaja??? Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 mu mu :)))) czyli udawany orgazm 03.02.05, 02:53 Coraz krótsze te Twoje orgazmy... Odpowiedz Link Zgłoś
jozefina.stalin Zlituj siem. Pomacaj zwierze po erotogennych 03.02.05, 03:04 wymionach. To szybciej dojdzie Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Nie ma lekko 03.02.05, 03:16 jozefina.stalin napisała: > wymionach. To szybciej dojdzie Niech sie sama maca, rogami Odpowiedz Link Zgłoś
jozefina.stalin Czlonka to ci tu moze wciagnac! Ty lepiej uwazaj 03.02.05, 03:44 o co siem prosisz Odpowiedz Link Zgłoś
salcie.rottenplum Ja sie zwracam do towarzyszy komuchow 03.02.05, 03:49 tesz chce byc komuszka Odpowiedz Link Zgłoś
haslo3000 Re: Cześć, to my, Wielki komuch i reszta komuchów 03.02.05, 03:51 Wiadomość nie została wysłana, powód: możesz założyć tylko jeden wątek na 3 minuty. Odpowiedz Link Zgłoś
salcie.rottenplum to jak komuchy??? wciagacie czy nie?? 03.02.05, 04:18 jak nie to ide spac ,jutro sprobuje byc wciagnieta Odpowiedz Link Zgłoś
salcie.rottenplum Gdzie sie podzialy wszystkie komuchy???????????? 04.02.05, 23:32 Kto mnie teraz wciagnie???? Odpowiedz Link Zgłoś
zniwiarka Re: Gdzie sie podzialy wszystkie komuchy????????? 04.02.05, 23:45 moderator. Na osła Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Gdzie sie podzialy wszystkie komuchy????????? 04.02.05, 23:46 zniwiarka napisała: > moderator. > Na osła u to cos nowego,ja znalam tylko na narty. Odpowiedz Link Zgłoś
muzg.komuszy czysty skandal, mnie glownego IDEOLO, na zebranie 04.02.05, 23:40 nie zaproscic. znowu robicie walki frakcyjne? sila partii w jej jednosci. A kolega Tomson - jej przewodnia sila. Opowiadam sie za. Odpowiedz Link Zgłoś
salcie.rottenplum Re: czysty skandal, mnie glownego IDEOLO, na zebr 04.02.05, 23:59 muzg.komuszy napisała: > nie zaproscic. > znowu robicie walki frakcyjne? > sila partii w jej jednosci. > > A kolega Tomson - jej przewodnia sila. > > Opowiadam sie za. muzk-k - jestes zajety sledzeniem tomsona a tutaj nowa rewolucja sie zaczela,popatrz ilu nowych towarzyszy -nie wstyd Tobie???????? Odpowiedz Link Zgłoś