Dodaj do ulubionych

historyczne perelki ABE :))))

14.02.05, 01:44
jak zwykle abe sie odezwala i nie mogla nam nie zafundowac masy atrakcji :))))

dowiadujemy sie tutaj ze atak niemiec na ZSRR (ZSRR matolico,nie Rosja - to nie sa pojecia tozsame) :))) zaczal sie w "42-43 roku" :)))))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=20566501&a=20567751
dziekuje panstwu na dzis,dobranoc :)))

dla mnie wystarczy :))))))

:DDD

ps-mam pytanie,czy na forum jest moze lekarz?? :)))
Obserwuj wątek
    • i-love-2-ski Re: historyczne perelki ABE :)))) 14.02.05, 01:48
      marcus_crassus napisał:

> jak zwykle abe sie odezwala i nie mogla nam nie zafundowac masy atrakcji :))))
      >
      > dowiadujemy sie tutaj ze atak niemiec na ZSRR (ZSRR matolico,nie Rosja - to nie
      > sa pojecia tozsame) :))) zaczal sie w "42-43 roku" :)))))
      >
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=20566501&a=20567751
      > dziekuje panstwu na dzis,dobranoc :)))
      >
      > dla mnie wystarczy :))))))
      >
      > :DDD
      >
      > ps-mam pytanie,czy na forum jest moze lekarz?? :)))
      >

ciesze sie ,ze idziesz spac krasul,tylko nie porykuj za glosno w lozku. lekarz
      to przydal by sie tobie,ale jak wiadomo w Polsce sluzba medyczna szwankuje,a na
      lepsza opieke ciebie nie stac. slodkich snow o pastwiskach zycze slonko, i nie
      budz sie w nocy.
      • jeremi.wisniowiecki Re: historyczne perelki ABE :)))) 14.02.05, 01:50
        Faktem jest ze abe napisala taka madrosc a jak sie jej to wytknelo to jeszcze
        nie raczyla odpowiedziec. Jak Pani abe wypowiada swoje pelne madrosci
        historyczne kantrapy to chyba powinna uzywac w miare odpowiadajacych
        rzeczywistosci faktow?
        • i-love-2-ski Re: historyczne perelki ABE :)))) 14.02.05, 01:52
          jeremi.wisniowiecki napisał:

> Faktem jest ze abe napisala taka madrosc a jak sie jej to wytknelo to jeszcze
          > nie raczyla odpowiedziec. Jak Pani abe wypowiada swoje pelne madrosci
          > historyczne kantrapy to chyba powinna uzywac w miare odpowiadajacych
          > rzeczywistosci faktow?

a moze pani abe poszla na plaze i panow krasulowatych i popluczyny po
          wisniowieckich ma poprostu gleboko gdzies. jesli cos jej sie pomieszalo z
          datami,to nie powod,aby takie zuchy i rumaki jak wy,ktorym sie myli wszystko
          rozszarpywaly ja na kawalki.
          • jeremi.wisniowiecki Re: historyczne perelki ABE :)))) 14.02.05, 01:54
            no a czym sobie tak od Pani na te popluczyny zasluzylem. I wydaje mi sie ze
            gdybym ja taka brednie napisal to pewnie Waszmosci i WacPanie juz by mi spokoju
            nie daly. Wiec moze zamiast osobistych wycieczek tu by sie lepiej obylo a
            wiecej obiektywnosci przydalo???
            • marcus_crassus nie zmuszaj rachelke do obgadania "kumy" ;)))) 14.02.05, 01:57
              z kim innym rachelka pogada o dupie marynie ?? :))
              • i-love-2-ski Re: nie zmuszaj rachelke do obgadania "kumy" ;))) 14.02.05, 01:59
                marcus_crassus napisał:

> z kim innym rachelka pogada o dupie marynie ?? :))
                >
                nie gustuje w kobietach krasul,to podobno twoja domena razem z trafnymi ocenami
                wyniku wyborow w iraku. c'mmon boy wanna say something:)))
            • i-love-2-ski Re: historyczne perelki ABE :)))) 14.02.05, 01:58

> no a czym sobie tak od Pani na te popluczyny zasluzylem. I wydaje mi sie ze
              > gdybym ja taka brednie napisal to pewnie Waszmosci i WacPanie juz by mi spokoju
              >
              > nie daly. Wiec moze zamiast osobistych wycieczek tu by sie lepiej obylo a
              > wiecej obiektywnosci przydalo???

a niech waszmosc sie nie wstydzi,jesli tak atakujesz kogos kogo nie ma to atakuj
              wasc kogos kto na razie jest,czyli mnie. nie lubie jak sfora gryzie kogos,kogo
              akurat nie ma na forum.do boju dzielny wisniaku.
              • marcus_crassus sfora gryzie glaba rachelka:))))) 14.02.05, 02:01
                ty to spryciula jestes rachelka...rzadko sie wychylasz z jakas wiedza historyczna :)))) wiec i na glupa rzadziej wychodzisz :)))))

abe jest odwazna,szarzuje jak dziki zulus z dzida :))))))

zazwyczaj jednak w czasie tej radosnej szarzy rozbija sie o mur wlasnej glupoty :)))
                • kropekuk Gorzej: ABE zarzuje jak Aborygen z bumerangiem 14.02.05, 02:02

• i-love-2-ski Re: Gorzej: ABE zarzuje jak Aborygen z bumerangie 14.02.05, 02:08
                    kropekuk napisał:

>
                    gabcia nie widzisz juz liter ze zmeczenia wylacz kompa,bo sie kompromitujesz,jak
                    na abe plujesz a nie wiesz co piszesz.
                • i-love-2-ski Re: sfora gryzie glaba rachelka:))))) 14.02.05, 02:04
                  marcus_crassus napisał:

> ty to spryciula jestes rachelka...rzadko sie wychylasz z jakas wiedza historycz
                  > na :)))) wiec i na glupa rzadziej wychodzisz :)))))
                  >
                  > abe jest odwazna,szarzuje jak dziki zulus z dzida :))))))
                  >
                  > zazwyczaj jednak w czasie tej radosnej szarzy rozbija sie o mur wlasnej glupoty
                  > :)))
                  >

a po co ja mam sie wychylac slonko jak ty za pierwszego durnia tu robisz
                  dzien,po dniu latajac jak f-16 nad obora. apropos,czy juz mnie zablokowales,czy
                  jeszcze nie slonko? jak to tam z tym moim nickiem,bo mnie dzisiaj tak straszyles?
                  • marcus_crassus nie zablokowalem,plyta z jasiem fasola mi sie 14.02.05, 02:07
                    zepsula i potrzebowalem twojej osoby na zastepstwo...lubie sobie przed snem poogladac cos glupiego :)))

ps-ja wiem jak wyglada f-16 i nie twierdze ze go wyprodukowali w XVII wieku :))
                    • i-love-2-ski Re: nie zablokowalem,plyta z jasiem fasola mi sie 14.02.05, 02:11
                      marcus_crassus napisał:

> zepsula i potrzebowalem twojej osoby na zastepstwo...lubie sobie przed snem poo
                      > gladac cos glupiego :)))
                      >
                      > ps-ja wiem jak wyglada f-16 i nie twierdze ze go wyprodukowali w XVII wieku :))
                      >

to zablokuj jutro,bo sie w stealth jeszcze zamienie, i bezszelestnie ci glowe
                      zmyje, a tego juz nie przezyjesz krasul.ty masz mala wytrzymalosc do kobiet.
              • jeremi.wisniowiecki Re: historyczne perelki ABE :)))) 14.02.05, 02:01
                jakos mi sie wydawalo ze 'sfora' gryzla raczej mnie, bo piszac o faktycznie
                stwierdzonej glupocie stwierdzenia ze Niemcy zaatakowaly ZSRR w 1942-43 dostalo
                mi sie nawet nie od autorki tylko od jakies innej Pani, zakladajac ze to nie
                jest ta sama osoba pod innym nickiem, od popluczyn. A moze obiektywnosc powinna
                sklonic zwrocic kolezence uwage za glupote raczej niz bluzgac na Boga ducha
                winnego czlowieka?
            • kropekuk Jaremi: toz to ERYSTYKA PO POLSKIEMU. Rodem 14.02.05, 02:01
              z miasta Lomzy.
              • jeremi.wisniowiecki Re: Jaremi: toz to ERYSTYKA PO POLSKIEMU. Rodem 14.02.05, 02:04
                Prosze nie ublizac Lomzy . Zona ma tam rodzine i przysiegam ze wiedza wszyscy
                dokladnie kiedy Niemcy zaatakowaly ZSSR:)))
                • i-love-2-ski Re: Jaremi: toz to ERYSTYKA PO POLSKIEMU. Rodem 14.02.05, 02:07

> Prosze nie ublizac Lomzy . Zona ma tam rodzine i przysiegam ze wiedza wszyscy
                  > dokladnie kiedy Niemcy zaatakowaly ZSSR:)))

no to ladnie,ze cos lomzanie wiedza,mam nadzieje,ze rowniez wiedza o innych
                  waznych faktach historycznych dotyczacych napasci niemiec na piekna zsrr, to
                  cieszy,panie hrabio.
                  • kropekuk Kolejna IDIOTKA - ksiecia do hrabiego zdegradowala 14.02.05, 02:10
                    Wszystko to przez te komunistyczne zawodowki...
                    • jeremi.wisniowiecki Re: Kolejna IDIOTKA - ksiecia do hrabiego zdegrad 14.02.05, 02:12
                      Wlasnie, dziekuje za poparcie, cos mi sie widzi ze pani i-love-2-ski sie
                      pomylilo komu brakuje inteligencji na tym forum, no ale wbrew niej bede sie
                      wstrzymywal od nieuzasadnionych osobistych wycieczek. Choc teraz moja bylaby
                      bardziej uzasadniona niz jej atak od popluczyn:(((
                      • kropekuk Coz, historyczki po komunistycznej zawodowce... 14.02.05, 02:13

• i-love-2-ski Re: Kolejna IDIOTKA - ksiecia do hrabiego zdegrad 14.02.05, 02:17

> Wlasnie, dziekuje za poparcie, cos mi sie widzi ze pani i-love-2-ski sie
                        > pomylilo komu brakuje inteligencji na tym forum, no ale wbrew niej bede sie
                        > wstrzymywal od nieuzasadnionych osobistych wycieczek. Choc teraz moja bylaby
                        > bardziej uzasadniona niz jej atak od popluczyn:(((

ha,ha panie jasny nie ma to jak lud prosty,ktory panow ma w glebokim....
                        nie dziwota,ze jak sie te warstwy uprzywilejowane znudzily to szly do kuchni po
                        rozrywki,bo z tych ksiazecych chorob to mozna bylo jeno melancholii lub syfa zlapac.
                        • kropekuk I dlatego ludowi z tego panskiego syfa mozg uwiadl 14.02.05, 02:20
                          Bo lud leczyl sie Zdrowaskami, nie zas - jak panstwo - antybiotykami... Teraz
                          wiadomo, skad sie wziela twoja i Abe (nie)wiedza historyczna - bez mozgu i paru
                          faktow zapamietac sie nie da...
                          • i-love-2-ski Re: I dlatego ludowi z tego panskiego syfa mozg u 14.02.05, 02:29
                            kropekuk napisał:

> Bo lud leczyl sie Zdrowaskami, nie zas - jak panstwo - antybiotykami... Teraz
                            > wiadomo, skad sie wziela twoja i Abe (nie)wiedza historyczna - bez mozgu i paru
                            >
                            > faktow zapamietac sie nie da...
                            a ty kretynko wiesz kto i kiedy antybiotyk wymyslil? chyba nie,ze mowisz o
                            zdrowaskach, ciemnym ludzie i antybiotykach. do wyra babo tepa,bo bredzisz
                            glupoty, i wieki ci sie pomylily tlumoku.
                            • kropekuk To ILE ty masz lat, przedstawicielko ciemnego ludu 14.02.05, 02:45
                              polskiego? Ponad setke?
                  • jeremi.wisniowiecki Re: Jaremi: toz to ERYSTYKA PO POLSKIEMU. Rodem 14.02.05, 02:10
                    Prosze Pani, ksiaze Jeremi nigdy nie byl zadnym hrabia. Siedzial pieknie na
                    ksiazecym stolku w Sejmie dajac upust swej pogardy dla obowiazujacych tam
                    stosunkow. Dla austriackich hrabiow mial mniej wiecej tyle szacunku co dla
                    swoich chlopow panszczyznianych:)))
                    • i-love-2-ski Re: Jaremi: toz to ERYSTYKA PO POLSKIEMU. Rodem 14.02.05, 02:14

> Prosze Pani, ksiaze Jeremi nigdy nie byl zadnym hrabia. Siedzial pieknie na
                      > ksiazecym stolku w Sejmie dajac upust swej pogardy dla obowiazujacych tam
                      > stosunkow. Dla austriackich hrabiow mial mniej wiecej tyle szacunku co dla
                      > swoich chlopow panszczyznianych:)))

wiesz kolego od ksieciow i rozparcelowanych hrabiow to jest ta idiotka ponizej.
                      jej sie wydaje,ze ma herb w koronie, dla mnie to wszyscy arystokraci sa
                      przezytkiem epoki, wiec nie dziwota,iz pomylilam tytuly. ja popieram rewolucje
                      francuska i jej idealy,aby wszystkich wysokourodzonych na gilotyne wyslac,bo to
                      niczego dobrego nigdy nie przynioslo zadnemu krajowi,jeno degeneracje rodzaca
                      wynaturzenia natury i inne aberracje genetyczne typu krasuli i gabci.
                      • marcus_crassus ale to nie my sadzimy ze niemcy zaatakowali ZSRR 14.02.05, 02:17
                        w "1942-43" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                        • i-love-2-ski Re: ale to nie my sadzimy ze niemcy zaatakowali Z 14.02.05, 02:19
                          marcus_crassus napisał:

> w "1942-43" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                          > DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                          >

BUHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA a Niemcy wogole nie zatakowaly
                          ZSRR,nu nie. Leningrad to byly wczasy wypoczynkowe dla niedorozwinietych
                          kacapo-niemcow?
                          • marcus_crassus jestes pi3rdolnieta??? :))))) 14.02.05, 02:42
                            tez zgadzasz sie z teza ze ZSRR zostalo zaatakowane przez niemcy 1942-43???

do konca ci odbilo czy sie juz kucharo zapetlilas i nie kumasz o czym gadasz?? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                            • i-love-2-ski Re: jestes pi3rdolnieta??? :))))) 14.02.05, 02:44
                              marcus_crassus napisał:

> tez zgadzasz sie z teza ze ZSRR zostalo zaatakowane przez niemcy 1942-43???
                              >
                              > do konca ci odbilo czy sie juz kucharo zapetlilas i nie kumasz o czym gadasz??
                              > :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                              > DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                              >
                              nie,czytaj uwaznie krappus,chyba,ze juz uwalony jestes o tej porze w nocy. ja
                              pytalam czy niemcy wogole napadly na ZSRR, i czy bitwa pod Stalingradem
                              (Leningradem) miala miejsce kotus? wake up man,jesli chcesz dyskusji, bo cobre
                              ci puszcze na leb.
                      • jeremi.wisniowiecki Re: Jaremi: toz to ERYSTYKA PO POLSKIEMU. Rodem 14.02.05, 02:18
                        No a ja sie tu roznie pogladami zasadniczo bo dzieki francuskiej "rewolucji"
                        mielismy gilotyne, faszyzm, nazizm i komunizm. Odpowiedzialna jest ona za
                        wszystkie hekatomby 20 wieku. W czasach arystokratow do takiego upodlenia
                        ludzkiej godnosci jak za tych wszystkich "utopii" nigdy nie doszlo. Nie dziwo
                        ze chlopi panszczyzniani do ostatka wlaczyli o swoich panow...
                        chodzi mi o Wandee i inne tego typu przypadkie jezeli Pani nie wie
                        • i-love-2-ski Re: Jaremi: toz to ERYSTYKA PO POLSKIEMU. Rodem 14.02.05, 02:27

> No a ja sie tu roznie pogladami zasadniczo bo dzieki francuskiej "rewolucji"
                          > mielismy gilotyne, faszyzm, nazizm i komunizm. Odpowiedzialna jest ona za
                          > wszystkie hekatomby 20 wieku. W czasach arystokratow do takiego upodlenia
                          > ludzkiej godnosci jak za tych wszystkich "utopii" nigdy nie doszlo. Nie dziwo
                          > ze chlopi panszczyzniani do ostatka wlaczyli o swoich panow...
                          > chodzi mi o Wandee i inne tego typu przypadkie jezeli Pani nie wie

ha,ha to dobre zeby winic rewolucje francuska i oburzenie ludu waszymi
                          anormalnymi wystepkami za zlo w przyszlych stuleciach. to ta cholerna
                          glupia,zwyrodniala i zdegenerowana arystokracja,ktora juz tak sie wyrodzila,ze
                          musiala upasc doprowadzila do przewrotu i buntu mas. w koncu ile czasu mozna
                          patrzec na te bezecenstwa i nie podniesc reki. cos co nie ma racji bytu,bo jest
                          oderwane od zrzeczywistoci musi walnac jasnie panie,tak jak walneliscie i wy. co
                          dala arystokracja swiatu,pare palacow,czy dziel sztuki,ktore i bez was bylyby
                          stworzone,gdzyby wiecej ludzi mialo dostep do oswiaty. wy byliscie zakala swiata
                          i kazdy kto za arystokracje dzisiaj sie uwaza taka sama zakala swiata pozostaje.
                          • jeremi.wisniowiecki Re: Jaremi: toz to ERYSTYKA PO POLSKIEMU. Rodem 14.02.05, 02:32
                            Chyba Pani jakis ksiaze w mlodosci bardzo serduszko uszkodzil ze tak Pani
                            ogniem zionie:((((
        • marcus_crassus eee..abe jest znana z tego typu debilizmow 14.02.05, 01:56
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=18944915&a=18944936
          to kilka z nich - szczegolnie ten z lotwa jest wspanialy (po chinsku abe,po chinsku) ;))))))

kiedys przytaczala jako dowod istnienia w przeszlosci panstwa palestynskiego istnienie panstwa machabejskiego - chyba nie skumala ze chodzi o panstwo zydowskie ale abe to nie przeszkadzalo zeby dostrzec kontynujacje panstwa machabejskiego w autonomii palestynskiej...

ta kobieta cierpi na absolutne otepienie polaczone z niczym nieskrywanym entuzjazmem plodzenia coraz to nowszych rewelacji na tym forum...aha...pozbawiona jest poczucia wstydu bo kazdy inny po takich kwiatkach zaszylby sie na koncu swiata a ona jest dalej pelna entuzjazmu :))))
        • kropekuk Hehehe... A jej historia "rdzennie polskiego" 14.02.05, 01:59
          Slaska...
          • i-love-2-ski Re: Hehehe... A jej historia "rdzennie polskiego" 14.02.05, 02:02
            kropekuk napisał:

> Slaska...

cos jak twoje wywody o ksiazce wydanej pod patronatem KKK,gabcia. widze,ze my tu
            robimy to i tamto,a ty dalej z kompem w rece,wykrzywiajac sie pleciesz te swoje
            angielskie pierdolki do kwadratu,udajac profa z loxford central. gabcia na
            ciebie to juz chyba dobranoc przyszla. bye
            • kropekuk A ty, idiotko, znow O CZYM? Co ma KKK do Slaska? 14.02.05, 02:03

• i-love-2-ski Re: A ty, idiotko, znow O CZYM? Co ma KKK do Slas 14.02.05, 02:04
                tyle samo co ty z oxfordem,czy ty z inteligencja,czy ty z normalnoscia,czyli
                gabciu NIC A NIC. bye
                • kropekuk Czy myslisz, ze kazdej KRETYNCE Bozia brak 14.02.05, 02:12
                  rozumu jasnowidztwem rekompensuje? Tobie napewno nie zrekompensowala i
                  g.o.w.n.o, Ascka, wiesz.
    • kropekuk Kochany, NIE STRASZ PRZED NOCA - i co sie 14.02.05, 01:58
      dziwisz ze w komunistycznej zawodowce w Lomzy ABE miala taka historie, jaka
      miala?
    • abe_ltd Glupia smear campaign krowy 14.02.05, 02:18
      Wynika chyba jasno z mojego postu,ze daty 1942-43 odnosily sie do Stalingradu.
      Nudza mnie te glupie nagonki crappusa. NIe mam teraz czasu na to gledzenie o
      dupie maryni
      • jeremi.wisniowiecki Re: Glupia smear campaign krowy 14.02.05, 02:20
        Niestety wcale prosze Pani tak nie wygladalo. Wygladalo niezbicie ze Pani uwaza
        ze Hitler zaatakowal ZSRR w 1942 albo 1943 roku:((((
      • i-love-2-ski Re: Glupia smear campaign krowy 14.02.05, 02:21
        abe_ltd napisała:

> Wynika chyba jasno z mojego postu,ze daty 1942-43 odnosily sie do Stalingradu.
        > Nudza mnie te glupie nagonki crappusa. NIe mam teraz czasu na to gledzenie o
        > dupie maryni

no ale tu w leningrad teraz weszlismy (forget about stalingrad) abe, a do tego
        gabcia z ksieciem sie wlaczyli a wiec rozmowa jest z high life, to sie wlacz:)))
        ja po nartach to zaraz odpadne BUHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA i DDDDDDDDDDDDD
        bede robic,zostawiajac te sfery wyzsze za soba:)))
        • kropekuk Geografia w tej komunistycznej zawodowce tez 14.02.05, 02:23
          byla do d.u.p.y - pogadajcie jeszcze troche: fajnie jest sie przed noca zdrowo
          posmiac z bezgranicznej glupoty ludu polskiego...
          • i-love-2-ski Re: Geografia w tej komunistycznej zawodowce tez 14.02.05, 02:30
            kropekuk napisał:

> byla do d.u.p.y - pogadajcie jeszcze troche: fajnie jest sie przed noca zdrowo
            > posmiac z bezgranicznej glupoty ludu polskiego...

tak i z takich loxfordskich chamusiow polskich,ktore w loxfordzie lordom buty
            pucuja.
            • kropekuk O, i mieliscie tez ERYSTYKE PO POLSKIEMU? 14.02.05, 02:43

• i-love-2-ski Re: O, i mieliscie tez ERYSTYKE PO POLSKIEMU? 14.02.05, 02:46
                kropekuk napisał:

>

lub ekwilibrystyke po angielskiemu w wykonaniu naszej dzielnej Gabci C,niczym
                dawni Bracia Marx.
        • jeremi.wisniowiecki Re: Glupia smear campaign krowy 14.02.05, 02:24
          A czy moglaby Pani wyjasnic czym tak zasluzylem na tak osobista animozje???
          • i-love-2-ski Re: Glupia smear campaign krowy 14.02.05, 02:31

> A czy moglaby Pani wyjasnic czym tak zasluzylem na tak osobista animozje???

szanowny panie to nie pan,to arystokracja,do pana osobiscie mam tylko i
            wylacznie szacunek.
            z wyrazami najwyzszego uznania.........

prosta narciarka:)))
            • jeremi.wisniowiecki Re: Glupia smear campaign krowy 14.02.05, 02:33
              O nie, nie ,tak szybko Pani sie nie wywinie, to do mnie bylo od razu z tymi
              popluczynami
              • i-love-2-ski Re: Glupia smear campaign krowy 14.02.05, 02:36

> O nie, nie ,tak szybko Pani sie nie wywinie, to do mnie bylo od razu z tymi
                > popluczynami

no radze ksieciu mnie nie zaczepiac i z tego wysokiego konia zejsc. jak wiadomo
                ja wiecej szacunkow nie bede wypowiadac,a lud prosty raczki i nozki mial zawsze
                siln (od normalnej pracy), a wiec radze galopowac w dal,pokim dobra:)))
                na pohybel arystokracji i sanacji.
                • jeremi.wisniowiecki Re: Glupia smear campaign krowy 14.02.05, 02:37
                  a czy pani w ogole wie co to sanacja???
                  • i-love-2-ski Re: Glupia smear campaign krowy 14.02.05, 02:41

> a czy pani w ogole wie co to sanacja???

e nie,nie wiem nic poza tym,ze to tak ladnie sie rymuje z
                    arystokracja,melioracja i demokracja. pachnie troche pilsudskim i przewrotem
                    majowym,ale jak wiadomo w maju to sie slucha slowikow,nie gledzenia
                    politycznego,nu nie?
                    • jeremi.wisniowiecki Re: Glupia smear campaign krowy 14.02.05, 02:46
                      A to Pani z tych co endecje popieraja?? albo jeszcze gorzej komune???
                      • i-love-2-ski Re: Glupia smear campaign krowy 14.02.05, 02:52

> A to Pani z tych co endecje popieraja?? albo jeszcze gorzej komune???

prosze szanownego ksiecia ja popieram jodlowy zapach swiekow i sosen na trasach
                        narciarskich,gdzie cwicze swe miesnie w zimie. to pomaga czlowiekowi zrozumiec
                        sens istnienia i odswieza umysl,dajac mi jasnosc mysli. jak to mowia zw zdrowym
                        ciele zdrowy duch. mam nadzieje nigdy nie zamienic sie w zramolalych
                        arystokratow,lub pseudointeligentow typu naszej angielskiej kropekuki vel
                        gabci,gdyz dla mnie oznaczaloby to dogorywanie. komuny nie znosze,endecji
                        rowniez, lubie dobre jedzenie i wytrawne wina,podroze dookola swiata i papalanie
                        na forum. z tym harcerskim pozdrowieniem koncze juz swe wystepy,gdyz czas na
                        zasluzony relaks. pozdrawiam niepopluczyny tylko prawdziwa arystokracje ozieble
                        lecz grzecznie. AHOY.
                        • jeremi.wisniowiecki Re: Glupia smear campaign krowy 14.02.05, 04:29
                          Widac ze Pani nienawidzi chyba wszystko i wszystkich... No tak kultura poszla
                          na psy po tej "slawetnej" rewolucji:(((
                    • kropekuk Wacpanna to masz wroble w glowie..Stad tez to 14.02.05, 02:46
                      Twoje durne cwierkanie...
                      • marcus_crassus jaka wacpanna?? przeciez to wsiowe babsko 14.02.05, 02:48

• i-love-2-ski Re: jaka wacpanna?? przeciez to wsiowe babsko 14.02.05, 02:54
                          marcus_crassus napisał:

>
                          >

a ty jeszcze nie w lozeczku,no to odpowiedz na pytanie o wojnie krappus,przeciez
                          cie pytam i pytam,jeszcze pomysle,ze dat nie znasz,jak abe DDDDDDDDDDDDDDDD
                      • i-love-2-ski Re: Wacpanna to masz wroble w glowie..Stad tez to 14.02.05, 02:53
                        kropekuk napisał:

> Twoje durne cwierkanie...

lepsze wrobelki nizli pogubione marbelki gabcia.
                        • kropekuk Straganiaro, to jak z tym Stalingradem czy 14.02.05, 04:31
                          Leningradem? Co ci za komuny w twej wiejskiej podstawowce klonica do glowy
                          wbili?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka