marcus_crassus 16.02.05, 21:06 mam przesylke od ciebie na poczcie.to twoje???mozna otwierac??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-love-2-ski Re: pytanie do kropki. 16.02.05, 21:08 marcus_crassus napisał: > mam przesylke od ciebie na poczcie.to twoje???mozna otwierac??? > nie bo wybuchnie i ciebie zmiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
luz.ser kropka, to nie Miecio. 16.02.05, 21:09 My wraz z Mieciem wszystko zmieciem. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus juz niewazne.przeczytalem. 16.02.05, 23:28 nic nie obiecuje.a na pewno nie obiecam ze nie bede bluzgal :))))) sorry kropa :) nie jestem sklonny do wspolpracy,natomiast w zwiazku z tym ze abe zostala pogoniona z forum (hurra,hurra - to chyba w duzej mierze moja zasluga) poziom bluzgow jakimi raczej forumowiczow znacznie sie poprawil :))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski [...] 16.02.05, 23:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus pi piu piu piu piu ofermo :))))) 16.02.05, 23:51 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuziiii :))))))))) ps-ale biedna abe zwiewala ze wstydem i lzami w oczach ze na takiego glupa wyszla no nie??? :))) fajnie bylo :DDDDDDDD trafiony-zatopiony...okret "abe" poszedl na dno :)))) traalalalalalalala :DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
cock_zajaca [...] 16.02.05, 23:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś